Het Familiebedrijf – deel 1

4.1
(20)

Door: Simon

Dit verhaal heeft een wat lange inleiding, later wordt wel duidelijk waarom. Het kan even duren voor er een nieuw verhaal op komt, eerst inspiratie op doen. Ik heb nog nooit een verhaal ingestuurd, ik hoop dat jullie het een goed verhaal vinden.

Hallo, even voorstellen, mijn naam is Simon en ik ben 34 jaar oud.
Ik werk binnen een klein familiebedrijf. Het is een fabriek. Ik werk er al heel wat jaren en hoewel mijn beginperiode er niet makkelijk verliep, zou ik er nu niet meer weg willen. Overigens behoor ik qua achternaam zelf niet tot de familie. Maar wanneer je er werkt voelt het wel een beetje zo. Er heerst een fijne werksfeer met veel lol. Ik heb fijne collega’s en er worden regelmatig leuke uitstapjes georganiseerd. Daarnaast is het voor mij ‘een paradijs’ omdat ik jonge meisjes erg leuk vind en er regelmatig kinderen rondlopen.

Het bedrijf wordt gerund door een ouder echtpaar en hun zoon, dochter en hun partners. In de vakanties word ik vrolijk geholpen door de kinderen, die in de vakanties mee gaan naar het werk.

Er zijn een jongen en meisje beiden van 8, een jongen van 10 en een meisje van 13. Daarnaast nog een oudste dochter van 25. Met de oudste dochter heb ik een jaar of 10 geleden al stiekem in een hoekje getongd, tijdens een bedrijfsfeestje. Later deden we dit af als dat zij wilde experimenteren en dat we beiden in een vrolijke stemming waren omdat het een erg gezellig feestje was. Er is verder nooit iets gebeurd.

De meisjes van 8 en 13, Sanne van 8, Eva van 13, helpen mij in de vakanties regelmatig mee. De jongens van 8 en 10, Sem en Mario, houden zich op de achtergrond. Ze gamen liever. Hoewel ik beide meisjes best leuk vind, is Eva stiekem ‘mijn lievelingetje’. Ze trekt vaak naar mij toe, is altijd vrolijk, lacht altijd heel lief en we hebben inmiddels een leuke band met elkaar. Als Eva komt word ik altijd vrolijk want dan belooft het een gezellige dag te worden.

Maar eerst beschrijf ik Sanne. Ook haar vind ik erg leuk, maar ze vraagt soms erg veel aandacht, waardoor ik haar weg stuur als ik het druk heb. Ach, wat wil je ook op die leeftijd? Wel is het leuk dat Sanne regelmatig mee wil rijden op de heftruck. Als ik het niet druk heb gaat ze achter me zitten en rijd ik een rondje over het bedrijventerrein. Als ik dan soms vluchtig achter mij kijk, haar mooie glimlach en wapperende blonde haartjes zie, wil ik haar wel zoenen. Ik doe het niet, want misschien schrikt ze dan. Of komt er iemand langs rijden die het net ziet. Soms vangt ze mijn blik op en vraagt ze wat er is. Meestal zeg ik dan iets van: ik keek gewoon of je het nog leuk vond. Wat misschien fout is, is dat ik soms als ze bij mij op schoot zat om zelf mee te sturen met de heftruck, één hand op haar bovenbeen legde. Ik ging dan zo onopvallend mogelijk richting haar ‘magische’ plekje. Als ik te dichtbij zou komen en ze zou schrikken zou ik kunnen doen of het per ongeluk ging. En anders voelde het misschien juist wel fijn. Eén keer was ik er bijna, maar toen kwam er net iemand aan lopen. Misschien is het fout, aan de andere kant zou ik nooit doorgaan als ik iets zou merken dat ze niet fijn vind.

Dit verhaal gaat over Eva. Eerst even een stukje terug in de geschiedenis:

Ik merkte 4 jaar geleden dat ze wel een beetje ‘vrijpostig’ naar mij werd. Toen ze 9 was kwam ze als er niemand bij mij in de buurt was bijvoorbeeld bij mij op schoot zitten. Op zich niet bijzonder, maar wel dat ze niet zomaar op mijn schoot zat, maar met haar benen wijd en billen op mijn kruis. Hoewel ik daar best wel ‘in de war’ door raakte, wist ik niet of dat nu bewust was of niet. Ik streelde dan wel vaak haar benen, hetzelfde als wat ik bij Sanne doe en ze leek dat echt prettig te vinden. Ze legde haar hoofd dan naar achter en sloot haar ogen soms. Zodra er iemand aan kwam hoefde ik haar niet weg te sturen, ze sprong dan gauw van mijn schoot. En ik moest daarna naar de toilet. En dat was dan niet voor een grote of kleine boodschap….

Een jaartje later gaf ze terwijl ik voor haar langs liep mij ineens een tik op de billen. Ik vond het heel raar, maar dacht er verder niets bij. Ik lachte en draaide mij om en toen zag ik dat ze erg ondeugend keek. Verbeeldde ik mij dit nou?

Helaas zag ik haar daarna niet echt vaak meer, omdat ze later ook vaak naar vriendinnen ging. Maar als ik haar wel zag was het weer gezellig als vanouds. Af en toe gebeurden er wel aparte dingen. Op een verjaardag ging ze een keer op de grond liggen en trok ze haar t-shirt wat naar boven en wreef ze wat over haar onderbuik, terwijl ze mij erg plagerig aankeek. Toen haar vader dit zag was het natuurlijk gelijk: ‘Eva, shirt omlaag!’. Verder gaf ze mij af en toe nog steeds een tik op de billen. Ik besloot er maar verder weinig aandacht aan te besteden. Dit ging gewoon twee jaar voort tot vorig jaar in de zomervakantie. Voor de duidelijkheid: ze was toen 12.

Ik weet nog goed dat ze er weer een paar dagen was en weet ook dat ik vaak naar haar keek. Ik zag dat ze al mooie borsten kreeg, al waren ze nog vrij klein, slank was, mooi lang blond haar had en lichtelijk ondeugend kijkende blauwe ogen.

Toen ze een keer alleen op een kantoor boven zat en met simpele kantoorwerkzaamheden bezig was, wilde ik even naar haar toe lopen om hoi te zeggen. Ik was die dag namelijk iets later op mijn werk en had haar nog niet gezien. Ik zag haar aan het bureau zitten en omdat we een ‘band’ hadden zei ik enthousiast: ‘hoi Eva, ging ik even achter haar staan en masseerde even met mijn handen over haar schouders en daarna door haar haar. Eva liet met die ‘ene’ lach duidelijk merken dat ze het prettig vond en toen ik weer weg wilde lopen stond ze op, drukte ze zich tegen mij aan en gaf ze mij een kus op de mond. Ik reageerde verrast. ‘O, dat was best lekker.’ We knuffelden nog even en gaven elkaar nog twee kusjes, tot we iemand de trap op hoorden komen.

Ik ging weer aan het werk, maar kon mijn hoofd niet echt meer bij het werk houden. Een uurtje later kwam ze bij mij dat ze klaar was met haar kantoorwerk en of ze mij kon helpen. Natuurlijk kon dat. We deden zwijgend beiden ons werk, ik zette onderdelen in elkaar, zij pakte ze in. Bij het bukken om de onderdelen in de doos te doen, viel het mij steeds op dat ze een beetje inkijk in haar t-shirt had. Ze droeg een bh-tje, maar ik kon de ‘contouren’ van haar prachtige borstjes wel mooi zien. Ik droomde weg tot ze mij uit mijn droom haalde. Wel doorwerken Simon, ik heb niets meer. Waar zit je met je hoofd?? Ik zei dat ze mooie borsten had. Daarop deed ze haar shirt omhoog. Kijk maar dan! Ik wreef even over haar buik en mijn hand ging even kort richting haar borsten. Lichtelijk verlegen zei ik: laten we maar weer aan het werk gaan. Maar een klein aantal minuten later voelde ik de spanning, liepen we naar elkaar toe en begonnen weer te knuffelen en zoenen. Voor wie nu denkt: hoe kan dat midden in een loods? Het was vakantie en er was even niemand om ons heen. Uiteindelijk stak ik vrij voorzichtig mijn tong in haar mond en die zoen beantwoordde ze gretig. Het leek net of ze het vaker gedaan had, wat zoende ze heerlijk! Daarna probeerden we ons weer op het werk te focussen, ik zei: eigenlijk kan dit niet, ik ben veel ouder dan jij. Eva zei: maar ik vind je mooi en lief! Ik zei: zullen we het op de werkvloer rustig proberen te houden? Dit kan mij mijn baan kosten. Maar als je wilt mag je wel een keer bij mij thuis komen? Goed idee zei ze. Beiden wisten we al dat dat niet alleen maar voor een glaasje cola zou zijn.

Een paar weken later op de zaterdagmiddag was het zover. Eva woonde dichtbij mij en kwam op de fiets naar mij toe. Ik woon in de dorpsstraat, dus ze kon zonder te liegen zeggen dat ze even naar het dorp ging.

Hoi Eva, zei ik. We begroetten elkaar met een stevige knuffel en een kus. Daarna schonk ik cola in en we ploften naast elkaar op de bank. We kletsten een half uurtje over van alles en nog wat. Na een half uurtje viel er een stilte en zetten we tegelijk de glazen op tafel. Eigenlijk was dat het moment waarop die spanning weer ‘opborrelde’. Eerst keken wij elkaar nog glimlachend aan, wat is toch mooi… dacht ik. Vervolgens ontstond er een kleine ’tongworsteling’ en we streelden door elkaars haar.

Daarna ging ze weer ‘als vanouds’ op mijn schoot zitten. Ik begon haar bovenbeen weer te strelen en ging weer steeds verder naar boven. Tot ik bij haar ‘magische’ plekje in de buurt kwam. Ze had een makkelijke roze joggingbroek aan en ik liet mijn hand bij haar kruis over het stof gaan. Een kreuntje ontsnapte haar. Mijn hand ging nog iets hoger en uiteindelijk haar broek in. Misschien had ze daarom zo’n makkelijke broek aangetrokken. Ik haalde mijn hand uit haar broek en vroeg of ze op wilde staan. Toen ze stond trok ik haar broek omlaag. Weet je zeker dat je dit allemaal wilt? Vroeg ik haar voor de zekerheid. Maar eigenlijk had ik het niet hoeven vragen. Ja, duh! Zei ze. Tienertaal…. Hierop trok ik haar sexy roze onderbroekje omlaag en begon haar kutje lekker te masseren. Haar kutje werd al snel nat. Hierop verwende ik haar kut steeds verder met mijn handen en begon ik haar te vingeren. Haar orgasme naderde snel.

Inmiddels zat ik met een behoorlijk knellende broek en vroeg of ze het goed vond als ik deze uit deed. Ze vond dit prima, maar schrok toen ze mijn stijve paal van ca. 22 centimeter zag. Ik zei haar nogmaals dat ze niets hoefde te doen waar ze zich niet goed bij voelde. Ik ben hier immers gewoon met een meisje van 12 dacht ik. De laagste leeftijd waar ik ooit seks mee had was 20. Ik wil dit, zei ze! Maar ik weet nog niet precies hoe. Ik help je wel, gaf ik aan. En als je het niet leuk meer vindt of eng stoppen we. Ik vroeg haar of ze mijn piemel wilde voelen. Heel voorzichtig raakte ze alles aan. Ik deed ook voor hoe ze mij af kon trekken. Daarna vroeg ik of ze mijn piemel even in haar mond wilde. Ze keek ondeugend, zakte door haar knieën en begon er eerst aan te likken en vervolgens even in haar mond te doen. Ik moest wel uit kijken, want ik zou ieder moment klaar kunnen komen. Zullen we eerst naar mijn slaapkamer gaan? Vroeg ik. ‘Kom mee’.

Ik nam haar aan de hand mee naar de slaapkamer, waar ik haar shirt uit deed. En ook mijn shirt. En natuurlijk onze sokken. Eva had geen BH-tje aan en toen ik haar shirt uitgetrokken had kwamen er dus gelijk twee heerlijke borstjes tevoorschijn. Ze waren niet groot, wel redelijk rond. Echt beginnende ‘puberborstjes’. Hierna gingen we op bed liggen en verder met het heerlijke strelen en tongen. Daarna daalden mijn handen rustig naar beneden en begon ik haar weer te vingeren. Ze had een heerlijk kutje met nog weinig haar. En haar verdere lichaam… Prachtig! Vervolgens zoende ik haar nek en daalde ik met mijn hoofd al kussend af richting haar kutje. Ik begon haar kutje lekker te likken. Ze genoot zichtbaar en was lekker nat. Ik ging bovenop haar liggen en na twee heerlijke zoenen vroeg ik of ik haar mocht neuken. Ja, daar verlang ik echt naar zei ze. Doe je wel rustig aan? Ik heb dit nog nooit gedaan. Ik deed een condoom om en vroeg haar bovenop mij te zitten en ik ging zo heel rustig haar kutje in. Na een kleine ‘au’ en gezichtsbetrekking begon ze te hijgen en genieten. En ik genoot ook van haar nog nauwe kutje en de blik op haar prachtige borstjes. We kwamen ongeveer tegelijk klaar.

Hierna ging ze op mij liggen. Ze was duidelijk moe maar voldaan. We zoenden nog wat en hoewel we nog lang geen afscheid wilden nemen, was het toch tijd voor Eva om naar huis te gaan. Anders vroegen haar ouders zich misschien af waar ze bleef. Kom je vaker een ‘colaatje drinken’? Ja! Zei Eva volmondig!

Wordt vervolgd!

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.1 / 5. Aantal stemmen: 20

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?