Het Familiebedrijf – deel 3

4.1
(16)

Door: Simon

We kwamen aan bij het vakantiepark. Ik ging eerst even langs de receptie om naar mijn eigen stacaravan te kunnen. De stacaravan zag er keurig uit. Klein maar fijn! Toen ik mijn bagage had weggelegd wilde ik naar de rest van het gezelschap! Sanne legde echter ook haar spullen bij mij neer en riep: Ik blijf bij jou in de stacaravan! Nee, Sanne, dat kan niet. Je slaapt gewoon bij je papa en mama en Eva. Ik had natuurlijk wel gewild dat ze bij mij sliep. Maar dat kan ik nooit verklaren tegen haar ouders.

Sanne, die heel goed weet te manipuleren, zei: ‘nou, dan gaan we ook niet meer seksen’. Dat hoeft ook niet San, als je het niet wilt doen we dat gewoon niet. Zo liet ik me niet kennen. Ze stampte nog even met haar voet op de grond, pakte haar bagage en huppelde weg. Ja, je kunt niet altijd je zin krijgen. Bij de rest aangekomen vroeg haar vader: ‘goede reis gehad?’. Ik zei: het was ineens erg druk op de weg, maar het was erg gezellig met Sanne!

Toen we ’s Avonds uit eten gingen leek Sanne het voorvalletje van die middag alweer vergeten. Ze zat tegenover mij en af en toe gaven we elkaar heel stiekem een knipoogje. Eva zat er naast en keek af en toe nogal verbaasd. Hierdoor voelde ik mij weer ongemakkelijk. Twee meisjes, met beiden heb ik stiekeme dingen gedaan, maar ze weten het niet van elkaar. En misschien moet dat ook maar niet.

’s Nachts toen ik heerlijk lag te slapen werd er ineens keihard op de deur gebonkt. Ik schrok me rot! Is het een inbreker? Heeft iemand ons vanmiddag op het bedrijventerrein betrapt? Wat is dit? Er werd nog eens gebonkt! Simon??? Simon??? Ik hoorde een hoop gechiegel en herkende die stemmen uit honderdduizenden. Eva en Sanne. Ik deed de deur open en fluisterde geïrriteerd dat ze niet zoveel lawaai moesten maken ’s Nachts. Kom snel binnen! En wat doen jullie hier? Wat is er? Weten jullie ouders dat jullie hier zijn? Eva verbrak mijn geratel. Jij eet stiekem van twee walletjes hé? Je hebt vandaag dingen met mijn zusje gedaan. Je hebt iets goed te maken met ons.

Eva pakte mij stevig vast, lichtelijk hardhandig zelfs en gaf mij een kus. Ik snapte er niets meer van! Wat moet ik nu doen dan? Wij zijn zusjes en doen heel veel samen, dus wij willen jou ook voor ons samen. Maar wij zijn de baas. En ze schopten ‘woest’ hun slippers uit.

Zeg maar wat ik moet doen. Pyjama uit en op bed! Zei Eva commanderend. Ik wist niet wat ik moest, maar ging er ook niet tegenin. In het midden liggen! Riep Sanne. Eva en Sanne deden vervolgens hun nachthemd uit. Sanne had een schattig witte nachthemd met Winnie de Pooh erop. Eva gewoon een felroze zonder prints. Daaronder droeg Sanne inmiddels een felrood onderbroekje en Eva een zwarte string. Dat zag er best spannend uit, maar deze gingen ook uit en ze gingen naakt bij mij liggen. Eva rechts van mij, Sanne links van mij.

Eva begon mij ‘hartstochtelijk’ zoals ik nog nooit eerder gevoeld had te zoenen. Sanne begon mijn piemel te verwennen, net als wat ze die middag gedaan had. Rustig aan meiden, ik houd het niet meer! Riep ik.

Verwen ons dan?? Dat wil je toch graag? Zei Eva. Ze gingen beiden terug op hun rug liggen. Ik begon maar om de beurt te verwennen dan, wetende dat ik niet tegen deze zusjes op kon. Eerst zoende ik Eva, daarna Sanne. Vervolgens masseerde ik de borstjes van Eva, vervolgens die van Sanne. Daarna begon ik beide kutjes tegelijk te verwennen. Aan iedere hand één meisje, een trio met twee prachtige zusjes! Ik dacht haast dat ik droomde.

Gelukkig had ik voor het geval dat, condooms meegenomen. Ik dacht eerst: misschien komt Eva nog bij mij, nu had ik beide dames bij mij. Ik liet de dames een condoom pakken. Sanne vroeg: wil je ook met mij? Ik vond Sanne daar eigenlijk te jong voor. Maar hoe leg ik dat nou weer uit? Gelukkig zei Eva: ‘als je 12 bent!’ en hield Sanne erover op. Eva weet namelijk precies hoe ze met haar zusje om moet gaan.

Eva ging bovenop mij liggen en ik begon haar te neuken. Sanne streelde ik inmiddels ongeveer hetzelfde als wat ik die middag in de auto had gedaan. Nadat ik klaar was gekomen en mijn condoom af deed kwam Sanne nog naar mij toe om de resten zaad aan mijn eikel ervan af te likken. Andere keer weer San, het is mij nu allemaal erg gevoelig daar!

We deden onze pyjama’s weer aan en besloten nog iets te drinken. Dit was geweldig meisjes! Zei ik. Wij vonden het ook leuk, ‘ouwe snoepert’ zei Eva. Ik vroeg ze nog hoe ze op het idee gekomen waren. Sanne en Eva sliepen bij elkaar op de kamer en Sanne vertelde wat ze die middag allemaal gezien en geleerd had. Toen bedachten ze dan maar dat ze mij samen wilden en deden ze net alsof ze boos waren om mij ff lekker te laten schrikken. Wat een donderstenen! Er was gelukkig geen jaloezie en ik mocht ze als er andere keren kwamen zowel samen als apart.

Ook vertelde Sanne dat ze die middag in het zwembad stiekem het piemeltje van een klasgenootje had willen voelen. Het was in het bubbelbad en Sanne was gewoon nieuwsgierig. Het jongetje echter wist niet wat hem overkwam, schrok en rende gelijk weg. Nou San, dan heb je vandaag alsnog een piemel gevoeld. En een grote volwassen piemel voelt vast ook nog beter dan een kleintje. Maar ga nu maar gauw terug en nog even slapen, ik wil niet dat jullie ouders jullie ineens missen.

Er komt nog een avontuur, maar dat komt de volgende keer!

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.1 / 5. Aantal stemmen: 16

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “Het Familiebedrijf – deel 3”

  1. Hmmmm heerlijk om zo twee zusjes in je bed te krijgen 😛😛😛

Reacties zijn gesloten.