Het Familiebedrijf – deel 2

4.6
(15)

Door: Simon

Lees eerst deel 1

Mijn werkgever had aan het eind van de zomer weer iets leuks bedacht. Op de jaarlijkse barbecue werd aangekondigd dat we met zijn allen een paar dagen weg gaan! Voor 30 personen had hij vijf grote vakantiehuizen geboekt op een vakantiepark aan de andere kant van het land. Wel zelf vervoer regelen, maar het wordt een leuke tijd vol teambuilding en met veel gezelligheid. We gaan van zaterdag t/m dinsdag. Wat cool zeg! Echter, ik had ook zo mijn twijfels. Ik wil wel graag mee maar ik heb ook af en toe behoefte aan rust en als je dan de hele dag met zijn allen doorbrengt…. Ik besloot te vragen of er nog ergens een kleine accommodatie over was, bijvoorbeeld een stacaravan. Ik betaal zelf wel een klein gedeelte mee. Dit was gelukkig geen probleem en zo had ik zicht op een leuk weekend, met toch nog een stukje privacy!

Een aantal dagen voor vertrek trof ik Sanne met traantjes in haar ogen in de kantine aan. ‘Wat is er San’? En ik sloeg even mijn arm om haar heen. ‘Nou, ik heb zaterdag een heel leuk kinderfeestje, maar ik kan niet heen omdat we dan weg gaan.’ Iemand verdrietig zien, ik kan er niet tegen en dacht na. Ik weet misschien iets! Zei ik.

Ik ging naar haar vader en overlegde of het goed was dat Sanne naar het feestje ging en dat ik haar daar ophaalde. We zouden dan wel ’s avonds pas aan komen, maar stiekem kwam mij dat goed uit. Dan kon ik nog even wat dingen in het huishouden doen, de auto wassen, alle klusjes die veel mensen op zaterdag doen. Haar vader vond het een goede oplossing en fijn dat ik dat wilde doen.
Ik ging naar Sanne om haar zelf het leuke nieuws te vertellen. Ja, wat leuk, ik mag met jou mee en ik kan naar het feestje! Ze sprong in de lucht, waarbij de stoel waar ze op zat pardoes achterover viel en gaf mij een stevige knuffel. Wat is het toch soms fijn om iemand blij te maken….

Dus op zaterdagmiddag haalde ik Sanne op bij het zwembad waar ze het feestje had. Wat zag ze er super leuk uit! Natte blonde haartjes, een rood topje met blote schoudertjes, een korte witte rok en sandaaltjes aan.

We gingen op weg voor de ca. drie uur durende rit en kletsten gezellig over van alles en nog wat. Sanne leek goed in de gaten te houden hoe ik reed en vroeg na een tijdje: mag ik ook eens rijden?
Ik lachte erom en zei dat mij dat toch niet verstandig leek. Maar gewoon sturen net als op de heftruck. Sanne, dat is niet veilig op de autosnelweg. Maar ik kan heel goed autorijden?? Nee, Sanne, dat gaan we niet doen! Ze keek teleurgesteld.

Toen ik een bepaalde plaats op de borden zag staan bedacht ik mij dat ik iets op tv had gezien over die plaats. Een flater van de gemeente die een groot bedrijventerrein aan wilde leggen waar helemaal geen vraag naar was. De toegangswegen en alle wegen en lege bouwgrond lagen er, maar er was niets te doen en ze gingen kijken wat ze met die grond gingen doen.

Als Sanne dan toch wilde rijden, kon dat vast daar wel even. En dan konden we gelijk pauzeren, want drie uur achter elkaar rijden is wel lang. Ik zei tegen Sanne dat ik ergens ging kijken waar het misschien rustig was en waar ze een paar minuutjes mocht sturen. Sanne was weer blij!

Het stukje industrieterrein was dankzij Google-Maps snel gevonden en ik stopte de auto. Sanne, die netjes op de achterbank zat, liep om de auto heen en nam plaats op mijn schoot. Stiekem best gezellig, Sanne op mijn schoot in de auto.

Na een paar minuutjes sturen begon ik Sanne wat te kriebelen. Op haar been en over haar buikje. Sanne begon wat te grinniken en verloor haar concentratie. Oef, even op de rem! ‘Wel opletten mevrouw de chauffeur!’ Riep ik. Jij kriebelt zo lekker, lachte ze. Ik zag een stukje verder een rijtje parkeerplaatsen en zei: dan zetten we eerst de auto stil, stuur daar maar richting die parkeerplaatsen. Ze zette de auto keurig binnen de lijntjes. Alsof ze het vaker gedaan had! ‘Dat doe je netjes’, merkte ik op.

Ik zette de auto uit en begon haar weer te kriebelen. Haar bovenbeen, haar buik, soms onopvallend even richting haar ‘magische’ plekje en terug en uiteindelijk haar rokje in. Ze ging achterover zitten, haar hoofd tegen mijn schouder, kreunde licht en deed haar ogen dicht. Ze lijkt echt op haar zus, dacht ik nog. Ik gaf haar een kus op haar wang en ze draaide haar hoofd naar me toe. Een heerlijk kusje op de mond volgde. En nog één, en nog één. Zullen we zo maar verder gaan? Vroeg ik. Nee, ik wil hier nog even blijven, zei Sanne. Oké, maar we zitten hier niet echt handig, zei ik. Dan gaan we even achterin. Ik klapte de banken van mijn stationcar plat, legde wat spullen opzij en zei: ga hier maar liggen. Ik wist dat het kon. In mijn wilde jaren heb ik dat een keer gedaan toen ik van een feestje kwam en teveel gedronken had.

We gingen naast elkaar liggen, rolden op onze zij, begonnen weer wat te kussen. Sanne rolde op haar rug en mijn handen gingen op ‘onderzoek’ uit. Haar borstjes, die ze nog niet had en haar buikje, waarbij ik haar topje iets naar boven schoof. Vervolgens leek Sanne te weten wat mijn bedoeling was en deed ze haar kontje iets omhoog waardoor ik haar rokje naar beneden kon verplaatsen. Een mooi felblauw hipstertje kwam tevoorschijn, deze stroopte ik ook maar naar beneden.

Een onbehaard kutje, waar vast nog nooit een man aan geweest is, kwam tevoorschijn. Ik begon er natuurlijk lekker mee te spelen. Met mijn hand eroverheen, af en toe even een speels likje en Sanne lag daar met haar ogen dicht en begon te hijgen. Heerlijk dit! Ze deed haar beentjes ook wat wijd. Ik zei haar dat ze mooi en lief was. Haar ouders en zus vinden haar soms te druk, dus ze vond het fijn om te horen. Ook vroeg ik of ze ook bij mij wilde doen wat ik bij haar deed. Oké, zei ze.

Ik ging even naar buiten en deed mijn broek en onderbroek naar beneden. Ze ging een beetje boven me liggen en gaf mij een paar kusjes. Vervolgens gingen die kleine handjes naar beneden gaf ze wat kusjes over mijn buik en uiteindelijk nam ze mijn eikel een klein stukje in haar mond. Alsof ze het eerder gedaan had. Het was niet mijn bedoeling, maar ik ben nog nooit zo snel klaargekomen. Ik spoot gedeeltelijk in haar mond en toen ze van schrik omhoog kwam over haar gezicht. ‘Ieuwl’, wat is dat??? Ik legde het haar een beetje uit. Als een man iets heel fijn vind, bloemetjes, bijtjes, etc. Gelukkig had ik nog een flesje water en een doekje bij mij waarmee ik haar gezicht schoon kon maken. Toen kwam er een appje binnen of we er al bijna waren. Ik gebruikte een smoes over verkeersdrukte en we gingen nadat ik Sanne een kus had gegeven en mijn auto weer ‘verbouwd’ had, vlot verder!

Wordt vervolgd!

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.6 / 5. Aantal stemmen: 15

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?