In de Tent

4.9
(14)

Door: N.Y.X. Aion

Vervolg op: Hardlopen. Reacties vind ik altijd heel leuk, onder het verhaal of via de mail: n.y.x.aion@protonmail.com

Na ons avontuur in het bos, drie weken geleden, hadden Caroline en ik niet meer afgesproken. Het was een geweldige ervaring geweest voor ons allebei. Maar we waren toch ook wel geschrokken van de boswachter die ons had betrapt. Ondanks dat Caroline geen kind meer is, zou ons leeftijdsverschil toch wel de nodige vragen oproepen. We wilden allebei graag dat onze seksuele relatie geheim zou blijven.

Maar contact hadden we nog wel heel veel. Zowel via de chatgroep waar we elkaar hadden ontmoet op seksverhaaltjes.nl, als via privé chat en sinds kort ook via Whatsapp. We fantaseerden er op los, en als we in de chat typten dat een van ons ging klaarkomen in onze fantasie, dan was het ook altijd zo in het echte leven… Achter de computer, of op bed met de mobiel in de hand. Soms gingen fantasie en werkelijkheid een beetje in elkaar over, en vormde een gebeurtenis in het echte leven de aanleiding voor een heerlijk geile fantasie op de chat.

“Zin om te chatten?” Typ ik op Whatsapp. Het duurt een tijdje voor ik antwoord krijg.
“Ik heb nu weinig tijd.” Lees ik een kwartiertje later. Ik zie dat ze nog online is.
“Maar je hebt toch vakantie. Wat ben je dan aan het doen?”
“Ik loop in mijn blote kont op het strand, met een vriendin 🫣” appt ze terug. “We kunnen eigenlijk wel manlijk gezelschap gebruiken.” Ik weet niet wat ik lees. Ik weet dat Caroline met een vriendin zou gaan kamperen. Ze zouden samen op de fiets naar een camping in de buurt gaan, had ik begrepen. Ik had daar al wel wat lekkere fantasieën over gehad. En Caroline had ook over haar vriendin verteld. Dat ze een wat meer volwassen look had dan zijzelf. Een wildebras, maar heel timide als het over seks ging.

Ik zit al te dagdromen bij het idee. Niet alleen was ze dus met een vriendin samen op pad. Maar om een of andere reden waren ze ook nog naakt.
“Kom je?” lees ik op Whatsapp.
“Je maakt een geintje?” reageer ik.
“Nee hoor. Als je kan raden waar we zijn, dan kan je gewoon langskomen.” Ik weet dat Caroline niet heel ver bij mij vandaan woont. Tenslotte waren we ook allebei op de fiets naar het bos gegaan. Ze was op een strandje en naakt. Tsja, dat laat zich dan niet moeilijk raden. Bij de recreatieplas in de buurt was een naaktstrandje. En daar waren ook campings en vakantiehuisjes. Het is voor mij maar een kwartiertje fietsen. Ik hoef niet zo heel lang na te denken. Er kan eigenlijk niet zoveel misgaan. Het is prachtig weer, een stukje fietsen is altijd lekker. En ik kan gewoon even op het naaktstrand gaan liggen. Is Caroline er niet, dan is het pech, maar geen verloren middag.
“Tot zo dan,” app ik terug.

Ik pak wat eten en drinken, een handdoek en zonnebrand. Daarna stap ik op de fiets en ga, via het pontje, naar de recreatieplas. Ik kom eerst langs de campings en het gewone strand. Het is lekker druk met dit mooie weer. Ik zet mijn fiets op slot in de buurt van het naaktstrand. In een kleedhokje doe ik mijn kleren uit en in mijn rugzak. Ik loop in de richting van het strandje. Ik vind het een beetje gênant om als volwassen man alleen naar zo’n strandje te gaan. Ik ga ervan uit dat iedereen denkt dat alleen voyeurs dat doen. Maar goed, het is zo druk dat ik niet erg opval. Ik leg mijn strandlaken neer en ga liggen. Ik zie Caroline op het eerste gezicht nergens. Ik keek wel om me heen, maar wil ook weer niet teveel staren. Vooral als er mooie jonge meisjeskutjes of -billen in beeld komen, moet ik me beheersen om niet te lang te kijken.

Opeens zie ik Caroline! Ze is aan het overgooien met een bal in het ondiepe water. Ze ziet er prachtig uit. Echt een meisje nog, met haar kleine ronde billen en kleine borsten. Ze is uitgelaten aan het spelen. Het andere meisje moet dan Anne Roos zijn, de vriendin van Caroline. Ze ziet er van afstand wat ouder uit. Vollere billen en grotere borsten. Een meisje op de drempel naar vrouwelijkheid. Ik zie Caroline af en toe om zich heen kijken. Ik weet niet of ik moet zwaaien, of dat ze eigenlijk maar een grapje maakte en het stom zal vinden als ik hier nu echt ben.

Maar het maakt niet meer uit: Caroline heeft me al gezien en zwaait. Ze wenkt haar vriendin en samen komen ze lachend op me afgerend. Ze ploffen in het zand naast me.
“Hoi Peter,” roept Caroline. “Dit is Anne Roos of AR, of Anne. Hoe je haar ook maar noemen wilt.” Ik kijk Anne Roos aan. Van dichtbij zie ik dat ze een prachtig jong gezichtje heeft. Met blauwe ogen en, waarschijnlijk door de situatie, mooie blosjes op haar wangen.
“Aangenaam, Anne Roos,” zeg ik. “Ik heb veel over je gehoord.”
“Ja, ik ook over jou,” bloost Anne Roos.
“Hee, kijk. Peter krijgt al een erectie van je, AR! Ik zei toch dat hij je leuk zou vinden.” Caroline schatert het uit. “Kom Peter, we moeten maar gauw even het koude water in met zijn drieën.”

De rest van de middag vermaken we ons prima op het strand. We gooien over met een boemerang, spelen badminton en soms liggen we ook gewoon lekker alleen maar te zonnen. De dag vliegt voorbij, rond etenstijd halen we een patatje. Als het donker begint te worden, zijn we alleen over op het strandje. Verderop op het gewone strand zijn nog wel mensen bij een kampvuur. Maar dat is ver bij ons vandaan.

“Ik moet eigenlijk maar weer eens naar huis,” zeg ik. “Het pontje vaart maar tot tien uur.
“Ja, echt niet,” zegt Caroline. “Ik zal je onze tent eerst eens laten zien.” Ze staat op en loopt voor me uit. Tussen de verschillende strandjes zijn ook bosjes. Ergens tussen die bosjes staat opeens een enorme koepeltent.
“Staan jullie niet op de camping?” vraag ik.
“Welnee, veel duurder en veel minder privacy…” lacht Caroline. “Kom lekker binnen.” We gaan met zijn drieën de tent in. Het is een vier-persoons koepeltent. Lekker hoog en ruim. Op de grond liggen luchtbedden. Caroline doet een lamp aan in de nok van de tent. Daar zitten we dan, alle drie naakt, op het bed van de meisjes.

“Je blijft toch wel slapen, Peter?” zegt Caroline. “Dat wil Anne Roos ook heel graag.”
“Uhm, ja graag.” Zeg ik.
“Ja, jippie,” roepen ze in koor uit.
“We hebben al een spelletje verzonnen om te doen,” zei Caroline.”
“Ja,” zegt Anne Roos. “Jij moet je ogen dichtdoen en dan gaan wij jou verwennen. En dan moet je raden wie het is.” Ik ben verbaasd over het enthousiasme en volledige gebrek aan schroom bij het meisje dat ik net een paar uur ken. Kennelijk heeft ze dit al met Caroline bekokstooft.

“Okee, dat is het beste plan wat ik ooit gehoord heb,” zeg ik enthousiast. Ik ga op mijn rug liggen. Mijn pik staat al fier omhoog door de gedachte aan wat komen gaat. Ik doe mijn ogen dicht. Dan voel ik handen op mijn pik. Ze gaan rustig omhoog en omlaag. Ik hoor de meiden giechelen. Ik heb geen idee wie het is.
“Nu de ander,” zegt Caroline. Weer voel ik een paar handen op mijn stijve pik. Ze gaan ook lekker langzaam omhoog en omlaag. En dan langzaam sneller. Iedereen is nu stil. Ik hoor alleen mijn eigen gehijg. Het aftrekken voelt heerlijk. Ik heb geen idee wie het is.

“Anne Roos!” roep ik volledig willekeurig.
“Nee, fout! Ik was het,” roept Caroline. “En nu likken.”
“Ik hou jullie niet tegen,” grap ik. Een hand pakt mijn pik en ik voel dat eraan gelikt wordt. Van de ballen helemaal omhoog. Het voelt heerlijk. De andere hand kneed in mijn ballen. Het likken gaat zo even heerlijk door. Dan merk ik dat er weer gewisseld wordt. Twee handen om de basis van mijn pik, en een heerlijke tong die mijn eikel likt en even met de tong in mijn plasgaatje. Ik heb weer geen idee wie dit is. Maar ik kom op deze manier wel snel bij een hoogtepunt in de buurt. Dan voel ik borsten tegen mijn bovenbeen schuren.
“Dit is wel Anne Roos,” roep ik.
“Ja, dat is goed,” zegt Anne Roos. “Vond je het lekker?”
“Ja, heerlijk. Allebei.” Zeg ik.

“En dan nu pijpen,” zegt Caroline. Ik heb mijn ogen nog steeds dicht. Ik lig op mijn rug. Een mond sluit zich om mijn eikel. Ik word heerlijk afgezogen. Ik voel dat ik bijna klaar ga komen. Dan stopt het feest. Er wordt weer gewisseld. Ik hoor de meisjes weer giechelen. Mijn pik verdwijnt nu diep in een mond. Ik word heerlijk gepijpt. Sneller en sneller gaat de mond op en neer over mijn schacht. Ik hou het niet langer.
“Ik ga klaarkomen,” roep ik. “Haal maar uit je mond.” Ik vermoed dat het Caroline is die me aan het pijpen is.
“Hmmm hmm,” hoor ik alleen maar. De mond blijft om mijn pik heen gesloten, de hand gaat nu op en neer. Ik hou het niet langer… Ik spuit dikke stralen. Ik hoor slikken. Ik kom een beetje omhoog en doe mijn ogen open. Ik zie hoe Anne Roos me met haar stralend blauwe ogen aankijkt. Mijn pik nog steeds in haar mond. Ze zuigt het laatste restje eruit. Sperma loopt langs haar mondhoeken.
“Jemig, wat lekker Anne Roos!” zeg ik. Anne Roos lacht alleen maar naar me. “En Caroline ook natuurlijk,” voeg ik er aan toen. Ik lig op mijn rug even uit te hijgen.

“Nu wij,” zegt Caroline.
“Natuurlijk,” zeg ik. Ik wil omhoog komen om de meisjes eens flink te verwennen met mijn tong.
“Hihi, dat kunnen wij heel goed zelf hoor,” zegt Anne Roos. De meisjes omhelzen elkaar en beginnen innig te zoenen. Dan dwalen hun handen af naar de kale kutjes. Ze beginnen elkaar vakkundig te vingeren. Ik kijk aandachtig toe, een beetje spelend met mijn pik. Ik zie hoe ze stoppen met zoenen en nu met twee vingers bij elkaar naar binnen gaan. Ze verwennen elkaar behoorlijk en het duurt ook niet lang voordat ze samen klaarkomen. Uitgeteld liggen ze tegen elkaar in de tent.

Net als ik denk dat we zo alle drie lekker in slaap zullen vallen, zegt Caroline:
“En nu het favoriete onderdeel van Peter…” Ze komt uitdagend op handen en voeten naar me toe. Anne Roos kijkt haar verbaasd aan. Caroline neemt mijn pik even in haar mond, tot hij weer helemaal stijf is. Dan kijkt ze me aan:
“Kom op, Peter. Neuk mijn kontje zo hard je kan…” Ze gaat op haar knieën en ellebogen voor me zitten. Anne Roos keek nu echt verbijsterd. Hier had Caroline kennelijk niet over verteld.

Caroline duwt haar meisjesachtige billen tegen mijn kruis. Mijn lul zit tussen haar bilspleet. Dit hoef ik me geen twee keer te laten zeggen. Sinds de vorige keer, drie weken geleden, had ik aan niks anders gedacht dan aan het strakke kontje van Caroline. Ik ga even met mijn eikel door haar zeiknatte spleetje en veeg het vaginavocht in de richting van haar kontje. Ik leg een hand op haar heup en met de andere hand zet ik mijn pik tegen haar strakke aarsje. Ik duw mijn pik stevig tegen haar opening. Het lijkt bijna onmogelijk dat hij zou gaan passen. Maar we weten allebei dat het kan, en ook hoe heerlijk dat is.
“Neuk me Peter…”

Ik duw en mijn dikke eikel verdwijnt in haar nauwe kontje. Caroline slaakt een kreet. Als ik niet beter wist, zou ik stoppen. Maar ik weet dat Caroline hier juist op geilt. Ik pak haar heupen met beide handen en begin haar kontje een stevige beurt te geven. Het is zo’n geil gezicht: mijn stijve pik die volledig verdwijnt tussen die mooie meisjesbillen. Ik voer het tempo op en Caroline begint steeds harder te kreunen. Anne Roos kijkt nog steeds met open mond toe. Caroline grijpt het kussen beet en bijt erin om niet te hard te schreeuwen. Ik duw Caroline met mijn gewicht tegen het slaapmatje. Ik neuk haar nu op volle kracht. Haar kontje zuigt zich vast aan mijn lul. Ik hou het niet lang vol. Het is zo ongelofelijk geil en lekker. Ik duw mijn pik zo diep mogelijk en spuit Carolines kontje helemaal vol, ze zucht onder mijn gewicht.

Ik blijf even liggen en trek dan mijn lul terug. Ik kijk hoe haar kontje even open blijft staan en hoe mijn sperma uit haar gaatje druipt. Caroline kijkt met een bezweet en voldaan gezicht naar Anne Roos. Die kan, zo te zien, nog niet helemaal geloven wat ze net heeft gezien. Caroline geeft haar een kus. “Het is goed hoor, AR” zegt ze. Caroline doet daarna het licht in de tent uit, en zo vallen we alle drie in slaap.


De volgende ochtend word ik wakker van gefluister… Caroline en Anne Roos smoezen over de vorige avond. Caroline zegt dat het echt geil is om anaal geneukt te worden. Ik hoor de reactie van Anne Roos niet.

Ik draai me op mijn zij waardoor ik achter Anne Roos kom te liggen. Mijn inmiddels weer stijve pik tegen haar onderrug. Ik streel haar armen, heupen en borsten. Ik ga met mijn pik tussen haar benen en voel de vochtigheid tussen haar schaamlippen. Ik wrijf met mijn lul over haar kutje. Mijn pik komt onder het vaginavocht te zitten. Caroline en Anne Roos beginnen te zoenen.

Ik dring bij Anne Roos binnen, in haar natte strakke kutje. Ondertussen masseer ik haar borsten. Wat een heerlijke tieten. Ik hou eigenlijk van kleine borsten om te zien, maar Anne Roos heeft flinke borsten voor haar leeftijd. Deze joekels zijn heerlijk om mee te spelen. Ik begin Anne Roos zachtjes te neuken. Haar gekreun wordt gesmoord doordat ze aan het tongzoenen is met Caroline. Wat een heerlijk nat kutje. En wat een geil gezicht, deze twee jonge dames heftig zoenend, bij het gesmoorde licht van de opkomende zon dat door het tentdoek schijnt. Mijn pik tussen twee machtig mooie, volle, ronde billen. Vanachteren neuk ik haar heerlijke kutje, mijn dijen kletsen tegen haar billen. In mijn gedachten vergelijk ik het nog kinderlijke lichaam van Caroline met dit meisje, die weliswaar even oud is, maar al veel meer vrouwelijke vormen heeft.

Opeens verbreekt Anne Roos haar omhelzing met Caroline en zegt: “Niet in me spuiten hoor! Ik ben niet aan de pil.”

“Oh ja, dat is waar,” reageer ik zwaar ademend. Als ze niks gezegd had, zou ik ongetwijfeld binnen niet al te lange tijd in haar heerlijke kutje hebben gespoten.

Ik trek me terug. Ik kijk naar mijn kletsnatte pik. Ik twijfel even wat ik nu zal doen. Ik heb zo’n zin om heerlijk klaar te komen met deze twee fantastische meiden. Ik denk terug aan hoe ze me gisteren samen hebben gepijpt. Maar Caroline tilt haar hoofd op en kijkt me samenzweerderig aan. Ze legt haar hand op de bil van Anne Roos en trekt haar billen een beetje uit elkaar. Ze knipoogt. Ik snap de hint. Ik ga met mijn natte pik door de bilspleet van Anne Roos. Oh, wat een heerlijk geile kont.

Het is duidelijk wat Caroline bedoelt, maar Anne Roos reageert minder enthousiast. “Niet in mijn kontje hoor, dat past nooit!”
“Natuurlijk wel,” zegt Caroline. “Peter kan dat heel goed.”
“Ik zal heel voorzichtig doen,” zeg ik geruststellend.

Anne Roos reageert niet en begint weer te zoenen met Caroline. Zwijgen is toestemmen, denk ik dan maar. Ik ga weer met mijn stijve in het heerlijke kutje van Anne Roos. Haar kontje is nog lang niet vochtig genoeg om het zelfs maar te proberen. Ik ga heel langzaam heen en weer in de drijfnatte kut. Dan trek ik me terug en ga met mijn natte pik weer door de bilspleet van Anne Roos. Ze krimpt een beetje ineen als mijn eikel over haar kontgaatje gaat. Ik streel met mijn hand de mooie rondingen van haar billen. Daarna pak ik mijn pik weer vast en dirigeer hem weer in de richting van het soppende kutje. Weer neuk ik haar zachtjes om vervolgens weer met mijn natte eikel door haar bilspleet te gaan.

Ik neem alle tijd. Voor mijn gevoel ben ik wel 10 minuten of zelfs langer bezig om zo langzaam haar kontje lekker vochtig te maken. Anne Roos went aan mijn pik tussen haar billen. Ze krimpt niet meer ineen als mijn eikel haar kontgaatje raakt. Voorzichtig probeer ik nu wat harder tegen haar anus te duwen. Haar billen zijn zo glad geworden dat mijn pik wegglijdt. Ik pak mijn pik stevig beet en duw hem weer tussen haar billen. Nu lukt het wel! Mijn eikel dringt binnen in het strakke kontje.

“AU, dat doet een beetje pijn,” roept Anne Roos. Ze hijgt. Ik trek mijn pik weer terug, wat bijna nog moelijker gaat dan hem erin duwen. Caroline en Anne Roos hebben hun gezoen onderbroken. Caroline kijkt naar ons en is druk bezig zichzelf te vingeren. Ik lig achter Anne Roos en streel haar zij en heupen. Ik wilde stoppen, maar Anne Roos fluistert: “Het kan wel weer.” Enthousiast stop ik mijn pik weer in haar kutje om hem weer goed vochtig te maken.

Het lukt nu in één keer om mijn eikel voorbij haar kringspier te duwen. “Au, au… zachtjes” Zegt Anne Roos. Ik wacht even om haar te laten wennen en duw dan wat verder. Ik hoor Anne Roos diep ademhalen, maar ze protesteert niet. Langzaam ga ik een beetje heen en weer. Het is zo supergeil. Haar kontje is zo strak. Ik weet niet wat ik lekkerder vind: de sletterige Caroline die graag zo hard mogelijk geneukt word, of dit timide meisje dat met veel moeite mijn pik in haar kontje duldt.

“Hoe diep zit je nu?” vraagt Anne Roos onverwacht. Ik duw haar billen een beetje uit elkaar zodat ik goed kan kijken. Haar mooie ronde billen zitten al bijna tegen mijn buik, maar ik zie dat mijn pik nog maar ongeveer voor de helft in haar kontje zit.
“Ongeveer de helft,” zeg ik. “Moet ik stoppen?”
“Nee, nee…” zegt ze. “Ga door…” Ik hoor hoe ze snotterend haar neus ophaalt. Ik kan het niet zien, maar ik denk dat ze ondertussen ook een traantje in haar ogen heeft van de pijn. En toch wil ze doorgaan. Het windt me zo ontzettend op. Wat een heerlijke meid.

Ik ga zachtjes heen en weer steeds een stukje dieper. Ik hoor Anne Roos hijgen. En ook Caroline begint steeds zwaarder te ademen. Ik pak Anne Roos bij haar heupen en duw harder. Het laatste stukje gaat moeilijk.
“Au au!”  hoor ik.
“Nog een klein stukje, lieverd!” hijg ik in haar oor. Ik stoot door.
“AU!” Ik zit nu helemaal in de strakke reet van Anne Roos. Ik streel haar borsten en haar buik. Maar als ik heen en weer wil gaan, voel ik Anne Roos aanspannen. Ik trek heel voorzichtig mijn lul uit haar kontje, want dit is duidelijk niet prettig voor haar.

“Dat was knap van je,” fluister ik in haar oor. “En dat voor een eerste keer. Ik denk dat ze het nu wel heeft verdiend om een beetje verwend te worden, of niet?” Zeg ik tegen Caroline, ze knikt. Caroline ligt naar ons te kijken met twee vingers in haar kutje.
“Kom je stoere vriendin maar eens helpen dan,” zeg ik tegen haar. Ik zoek mijn rugtas en haal mijn portemonnee er uit. Ik heb gelukkig altijd een condoom bij me. Ik doe het condoom om en ga op mijn rug liggen.  “Kom maar op mijn pik zitten, met je rug naar mij toe,” zeg ik tegen Anne Roos. Anne Roos laat haar natte kutje voorzichtig over mijn pik heen glijden. Ze zit nu met mijn pik diep in haar en haar benen wijd gespreid. Ik ga met mijn vinger haar natte clitje. “Kom dan Caroline, lik je vriendin eens lekker.”

Caroline komt tussen onze benen liggen en begint Anne Roos te likken. Ik doe mijn handen onder de billen van Anne Roos. Zachtjes til ik haar een klein beetje op en ga met mijn pik heen en weer, diep in haar kutje.
“Caroline mag je wel stevig aanpakken hoor,” fluister ik tegen Anne Roos. Anne Roos pakt Carolines hoofd met beide handen en trekt haar stevig naar zich toe. Caroline likt en beft als een bezetene. Ik voel haar tong ook over de onderkant van mijn pik en mijn ballen gaan. Anne Roos kermt van genot. Ze wordt nu door twee mensen verwend. Ze komt duidelijk steeds dichter bij een heerlijk orgasme.

Ik kan me nauwelijks meer bewegen met Anne Roos op mijn schoot en het hoofd van Caroline op haar beurt in de schoot van Anne Roos. Maar ik geniet als een gek van het strakke kutje om mijn stijve pik. Ik hoor Anne Roos steeds sneller hijgen en masseer haar mooie tieten. Anne Roos komt schreeuwend klaar. Er lijkt geen eind aan te komen. Uiteindelijk zakt ze in en we rollen samen om. Ik haal mijn pik uit haar natte kutje. Caroline en ik kijken tevreden naar het nahijgende hoopje seksgeluk. Anne Roos ligt uitgeteld in de tent, met rode wangen en volledig bezweet.

Na vijf minuutjes kruip ik bovenop haar. Ik kus haar mooie, volle borsten. Ik leun op mijn ellebogen en streel door haar haar. Ik fluister in haar oor:
“Lieve Anne Roos, mag ik je strakke, natte kutje neuken?” Het wind me enorm op om in deze liefdevolle, romantische situatie zo dirty tegen haar te praten. Ze kijkt me aan met haar mooie blauwe ogen en zegt:
“Ja, Peter. Graag zelfs.”

Ik til haar benen op en zet mijn handen naast haar neer. Haar benen zitten nu tegen mijn schouders. Haar billen komen mooi omhoog uit het luchtbed. Haar kutje en kontje zijn goed zichtbaar. Ik pak mijn pik en haal hem even door haar natte spleetje. Glimmend van het vocht zette ik mijn eikel tegen haar mooie roze kutje. Ik duw in één keer naar binnen. Ik duw zachtjes door en begon heen en weer te bewegen. Steeds harder en sneller. Ik kijk in haar mooie, blauwe ogen terwijl ik haar steeds sneller neuk. Ik zie hoe haar prachtige borsten meebewegen in het ritme. Ik begin haar te zoenen en ik hoor hoe mijn pik kletsend in haar natte kutje beukt. Niet veel later spuit ik een flinke lading sperma in het condoom.

Uitgeblust ga ik naast Anne Roos liggen.
“Je mocht wel doorgaan hoor… in mijn kontje…” zegt ze.
“Dat weet ik, lieverd. Maar het moet geen pijn doen. Als je wil, dan gaan we nog heel vaak lekker neuken en dan komt het vanzelf wel een keer. Wil je dat?”
“Ja, dat wil ik heel graag,” zegt ze en kust me op mijn wang.
“Hee, wel eerlijk delen, hè!” lacht Caroline.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.9 / 5. Aantal stemmen: 14

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

2 gedachten aan “In de Tent”

  1. Een heerlijke fantasie. En, net als het voorgaande deel, fantastisch geschreven, met veel aandacht voor de heerlijke gevoelens en handelingen. Geen haast om maar snel bij de volgende actie te komen. Echt lekker!

    Het enige dat ik een beetje jammer vond is dat de eerste keer dat je Anne Roos neukt, je dat niet gevraagd had. En zij ook niet had duidelijk gemaakt dat ze dat wilde. En daarna werd ze ook best wel gepushed om anaal te proberen. Weliswaar op een lieve manier, en maar eventjes. Maar toch?

    Tsja, wat kan ik zeggen? Ik hoe zelf nu eenmaal het meest van verhalen en fantasie waarin alles door iedereen gewenst is. Persoonlijke smaak.

    Evengoed een heerlijk verhaal, prima geschreven, en ik heb met volle overtuiging 5 sterren gegeven.

Reacties zijn gesloten.