De liefde van Desirée, Deborah en hun papa (1)

4.6
(35)

Door: Papa Peter

Ik ben de gelukkige vader van twee bloedmooie dochters: Desirée van 14 en Deborah van 10, binnenkort 11 jaar oud. Ik ben gescheiden en mijn dochters wonen om de week bij mij. Ik zie telkens weer reikhalzend uit naar hun komst, want dan is het huis weer gevuld met gelach, gegiechel, geplaag en 2 heerlijke meiden die vaak zeer schaars gekleed, of zelfs bloot rondlopen en daarmee hun vader regelmatig een stijve pik bezorgen.

Laat ik hun lichamen beschrijven, wat kan omdat ze regelmatig naakt de badkamer inlopen als ik daar bezig ben. Desirée is een lange schoonheid met bruine ogen, lang stijl bruin haar, een fantastisch figuur met brede heupen, een smalle taille, mooie (b-cup) borsten, lekkere volle ronde billen, mooie lange gespierde benen die samenkomen bij een donker behaard kutje. Deborah is nog echt een jong meisje op de drempel van de puberteit, tenger, nauwelijks heupen, licht beginnende heuveltjes op haar borst met wat gezwollen tepeltjes en een prachtig straks gesloten kaal kutje, wachtend om geopend te worden.

Zoals iedereen die mijn eerdere verhalen las, weet, heb ik iets met incest; de wetenschap lichaamssappen uit te willen met een naaste verwant, windt mij op en maakt mij geil. En ja, mijn eerste ervaringen met mijn 10-jarige zusje, hebben voor altijd mijn lustgevoelens richting jong meisjes ontwaakt en daarmee word ik regelmatig geconfronteerd.

Afgelopen zaterdagavond, bijvoorbeeld, was ik naar een voorstelling en links naast mij zat een meisje met lange blonde haren en blauwe ogen, 11 jaar oud, vertelde ze mij toen ik probeerde een praatje te maken. Ze zag er verrukkelijk uit, met een strak t-shirtje dat duidelijk liet zien dat haar borstjes zich net gaan ontwikkelen en een wijdvallend rokje tot ruim boven haar knietjes, waaronder haar blote beentjes. En die beentjes waren onrustig, gingen telkens heen en weer en met haar handen speelde ze met haar rokje, waardoor regelmatig meer been te zien was. En dan word ik ook onrustig, want fantaseer over die borstjes, dat strakke kale kutje en hoe het zou zijn dat kutje te openen met mijn stijve lul, haar maagdenvliesje doorborend en haar volspuitend met mijn zaad. Ja, mijn lul was keihard en stond rechtop, wat niemand kon ontgaan die naar mijn kruis keek. En volgens mij deed haar moeder dat, zag mijn reactie op haar schattige dochtertje en keek mij aan, eerst onderzoekend, en toen glimlachend, begrijpend en ik kreeg een knipoog. Ik werd vuurrood, maar het voelde ook als een soort vrijbrief om met te verlustigen aan dat meisje. Maar het werd nog mooier. Mam boog zich voorover naar het dochtertje en vroeg “Heb je het erg warm” (dat was het bij de buitentemperatuur van 30 graden) en het schatje knikte driftig. En toen deed mama iets waardoor mijn toch al stijve lul ging kloppen en lekken: zij trok het rokje van het meiske omhoog zodat haar dijtjes helemaal bloot in beeld kwamen, haar polkadot-slipje een beetje zichtbaar, maar haar kruisje, met onmiskenbare camel toe, duidelijk in mijn blikveld: de kutlipjes afgetekend. “Dank je, mama” zei het dotje en mama keek mij weer recht aan, glimlachend en gaf een knikje, zo van “Kijk maar naar dat lekkers naast je”. En ik heb gekeken en moest mij bedwingen om niet met haar tepeltjes te spelen, haar kutje te voelen. In de pauze kwam mama met dochter bij mij staan en mama zei, wijzend, “Ga even een plas doen, Chantal, dan zit je zo langer voordat je weer moet plassen” en terwijl mijn lustobject wegliep, bracht mama haar mond naar mijn oor “Jij en ik hebben wat liefhebberij gemeen en ik durf te wedden dat jij je nu probeert voor te stellen hoe de plas uit mijn dochters kutje stroomt. Ik weet het, kijk vaak en wordt zelf nat als ik dat meisjeslijfje zie. Jij en ik moeten chatten; onze perversies in woorden uitleven. Hier is mijn mailadres.” En ze duwde mij een briefje in de hand; ze heet Barbara. Ik noemde de chat van Seksverhaaltjes.nl, dus wie weet…

Maar goed, terug naar mijn dochters. Ja, ze winden me op, hun vele (heel, half) bloot maakt mij geil en ik wil veel met ze doen wat niet mag. En ik had mij ook echt voorgenomen enkel te genieten van wat ik zag, maar verder niets te doen. Maar ik had buiten de beide dames gerekend.

Een paar maanden geleden, begin zomer en het was warm buiten, kwamen mijn meiden op zaterdagmiddag (wisseldag) weer bij mij. Al snel kwam Desirée: “Pap, mama wil dat ik altijd een beha draag, maar ik vind dat maar niets, zeker niet met die warmte”. Ik zei toen dat ik niet daarover zou ruziën met hun moeder (heb ik al genoeg gedaan), maar dat in mijn huis mijn regels gelden: “Wanneer jij hier zonder beha wilt rondlopen, vind ik dat prima; leuk zelfs, want dan geniet ik van jouw vrolijk dansende borsten!”. Zij lachte en deed toen op die onnavolgbare wijze van vrouwen haar beha uit, zonder haar t-shirt uit te doen. Vervolgens tilde ze haar borsten wat op met haar handen (alsof het op een presenteerblaadje was) en vroeg, met een knipoog: “Geniet je dan zo, pap?”. In een opwelling zei ik “Dan wil ik ook graag je tepeltjes beter zien” en pakte met mijn handen haar tepeltjes: “Oeh, papa, lekker!” en ging daarmee spelen; wat knijpen, heen en weer draaien, trekken en Desirée begon luid te kreunen: “Pap, zo lekker, toe pap, heerlijk!” en ook wat met haar onderlijf te draaien. Ik had inmiddels ook een forse erectie en trok haar nu, aan haar tepels, dichterbij, zodat zij met haar draaiende onderlijf tegen mijn harde pik kwam. Het leek alsof ze bewust wat meer tegen mijn erectie opreed -en ik terug- en ik liet nu haar tepels los en greep onder haar rokje naar haar billen, die bloot bleken! “Heb jij een erectie door mij, pap?” vroeg ze en ik antwoordde “Ja, schat, ik word heel geil van je. Heb jij geen slipje aan?” “Jawel, een stringslip” wat verklaarde waarom ik blote billen voelde. Ik trok haar kutje nu aan haar billen tegen mijn stijve lul aan en zij kreunde weer “Lekker hoor, pap”, maar toen stopte ik en zei “Sorry lieverd, dat ik me even liet meeslepen, maar als we zo doorgaan, kom ik klaar”, waarop zij, knipogend: “Vind ik geen punt, hoor”.

Toen vroeg ik: “Mag jij van je moeder wel stringslips?”, waarop zij zei dat mama daar niets van wist en dat zij die eerder die week gekocht had met haar hartsvriendin Amy “..met een bijpassend rokje dat mama zeker niet goed vindt. Wil je dat zien?”. Ik gaf aan dat graag te willen, en zij ging zich omkleden. Even later kwam ze terug met een nog strakker t-shirt en een rokje dat eigenlijk nauwelijks meer dan een brede ceintuur was; zou ze bukken, kon ik alles zien. Ik floot tussen mijn tanden en zei “Je ziet er zo erg sexy uit, schat, maar waar kun je dit dragen?”, waarop ze mij vloerde met haar antwoord “Alleen hier, ik draag het enkel voor jou!” en ik slikte. Toen vroeg ze “Ik wil even jouw mening” en ze tilde haar rokje omhoog en ik zag haar string, een rode, met duidelijk zichtbaar een vochtplek… “Kijk pap, zoals je ziet heb ik nogal wat haar op mijn…” ik vulde na haar aarzeling aan “Vulva, of kutje is ook goed”, zij weer “Kutje dan, vulva klinkt zo deftig en medisch” en ik kijk opgewonden naar dat inderdaad door haar uitpuilend broekje, zelfs wat haar uit de zijkant piekend “Wat vind jij, moet ik mijn kutje kaal scheren, zoals de meeste van mijn vriendinnen en de meeste porno-actrices, of het haar helemaal of gedeeltelijk laten staan?”. Ik reageerde: “Lieverd, daar hoort je vader geen mening over te hebben”, waarop zij “Toe pap, je bent ook een man: wat vind jij van behaarde kutjes en waarom vind jij dat?”. “Tsja, als je het mij als man vraagt, zeg ik vooral behaard”. Zij “Waarom, pap, vind jij het kale kutje van Deborah dan niet prachtig?”. “Zeker wel, schat, je zusje heeft een prachtig lijf en een schattig en sexy kaal meisjeskutje. Maar jij bent een jonge vrouw aan het worden en dan vind ik beharing meer passen. En ook…” ik zwijg en zij zegt “Ja, wat ook?” en ik vervolg “Ik vind het heerlijk om kutjes te likken, lekker lang tot de eigenares heftig klaarkomt. Behaarde kutjes ruiken veel lekkerder; de haren houden geuren beter vast en daar zijn ze ook voor.”. Breed lachende dochter staat voor me en zegt “Zo, mijn papa likt graag kutjes. Dat zal ik onthouden” en knipoog, “Overigens mag je dat allemaal ook als mijn papa vinden”.

“Maar pap, die haren aan de zijkant vind ik geen gezicht en mogen dus wel weg. Kun jij die even wegknippen?”. Ik: “Lieve schat, dat kun je misschien beter je moeder of een vriendin vragen”. Zij “Nee joh, ik wil het nu gedaan hebben. Zo erg is het toch niet voor jou om te doen?”. Ik kan mijn dochters ook niets weigeren. Ik zei dat ik even een schaar ging halen en ook scheermesje en zeep, mocht dat ook nodig zijn. En ik vertelde dat ze beter op mijn bed kon gaan liggen, comfortabeler voor ons beiden. Ik kwam terug met de spullen en een badhanddoek om op te liggen en zij deed dat en legde haar benen gespreid neer. Ik zei haar dat ze beter de benen kon optrekken en spreiden, omdat het dan beter te zien was. Dat deed ze en ik werd getrakteerd op een fantastisch gezicht: omdat ze een string aan had, zag ik haar kontgaatje in volle glorie en de onderkant van haar kutje ook. Ik moest even slikken en vroeg toen “Ik zie ook allemaal haartjes rond je anus; zal ik die ook verwijderen, maar dan met wat scheergel en een mesje?” “Mijn kontgaatje bedoel je? Ja, doe maar”. Ik trok het bandje van haar stringslip opzij en keek verrukt naar haar bruine sterretje. “Ik moet je even nat maken, voordat ik de gel kan aanbrengen” zei ik -wat onzin was- maar toen zij “O.K.” zei, bracht ik mijn mond naar haar kontje, snoof de geuren op en begon haar kontgaatje te likken. “Ooh, lik jij mij daar? Ik dacht dat jij het met water ging doen.” Ik onderbrak even mijn likken en zei “Dan had ik weer weg gemoeten en dit gaat zo prima” een ik dook weer naar haar kontgaatje, trok cirkeltjes rond haar sterretje, duwde met mijn tongpunt in het gaatje en likte met de vlakke tong over haar prachtige kontgaatje. “O pap, kun je nog even doorgaan…zo lekker…wist niet dat het zo lekker kon zijn”, waarop ik reageerde “Nou, even dan nog, want eigenlijk is het alleen maar om even te bevochtigen voor ik gel aan breng.”. “Is goed, maar graag nog even…of iets langer…” Ik grinnikte en genoot van wat ik deed, ook overigens van de geur die inmiddels uit haar kutje opsteeg, ze was duidelijk erg opgewonden. Ik ging nog even door en sloot toen af met een soort ’tongzoen’ op haar bruine sterretje: ik omsloot haar gaatje met mijn lippen en ging tegelijkertijd met mijn tongpuntje in het midden duwen, pulserend… en Desirée lag nu heftig te kreunen “Pap, o pap, zo lekker…papa toe”, maar ik vond dat ik moest stoppen en hoorde haar teleurstelling.

Ik pakte de gel en spoot wat op en boven haar reetgaatje, waarna ik het met mijn wijsvinger uitwreef, ruim rond haar gaat -waar ik overal haar zag, en in het midden, waar ik wat langer wreef en dochterlief weer begon te kreunen. Ik duwde wat harder en opeens zat mijn eerste vingerkootje in haar kringspier. “Oh, oh, oh, toe, toe nou!” en ik ging rustig heen en weer bewegen terwijl ik haar strakke kringspier om het topje van mijn vinger voelde. Toen haalde ik die eruit, wreef de gel nog wat uit en ging de haren verwijderen. Toen dat gedaan was, zei ik dat ze haar voeten mocht neerzetten en ik genoot van het zicht op en de geur uit haar kutje. Alsof ik wilde kijken waar verder te knippen, legde ik mijn hand vol op haar kutje en bewoog naar links, weer naar rechts en zo een paar keer, maar ondertussen ook druk uitoefenend op haar kutje. Toen zei ik “Ik weet nu waar ik moet knippen, maar wil niet je mooie slipje beschadigen, dus doe even mijn vinger erin om de stof telkens even te kunnen optillen. “Da’s goed hoor; doe maar wat goed is!” zei ze en toen stak ik tergend langzaam een vinger vanaf de onderkant onder de stof en ging naar boven, mijn vinger echter niet naar de stof gericht, maar naar haar lichaam. En toen schoof mijn vinger zo haar kutje in. “O pap, dat is ook heel lekker, ga daar even door, alsjeblieft” en dat deed ik en ik maakte neukbewegingen in het eerste deel van haar kutopeningetje; in en uit, en naar boven en eert terug. Opnieuw kreunen “O pap, wat doe je, ik word helemaal opgewonden”, toen zei ik “Wil je dat ik even zo doorga, voordat ik ga knippen?” “Jaa, graag even doorgaan” en dat deed ik; ik was nu gewoon mijn 14-jarige tienerdochter aan het vingeren. Op een gegeven moment versnelde haar ademhaling en toen besloot ik te stoppen, trok mijn vinger uit haar kutje en stak die in mijn mond. Zij keek mij geil aan en ik zei “Sorry dat ik per ongeluk dit gaatje inging, lieverd”, waarop zij “Zulke ongelukjes wil ik vaker”. Toen deed ik wat ik aan knipwerk had te doen en zei “Vind je het goed als ik je stringslipje even uitdoe om te zien of ik het allemaal wel goed deed. Nou, dat mocht. En toen keek ik recht in mijn dochters kut, terwijl zij haar benen gespreid hield. Ik kwam dichterbij en snoof haar geuren op, en ik was zo opgewonden dat mijn ademhalen fors versnelde. “Ben je opgewonden, pap, ben je geil hiervan?” en ik zei “Ja, sorry lieverd, maar ik ben inderdaad enorm geil, zeker door de geur van jouw kutje. Zij “Dat is toch logisch, pap. Ga even lekker met je pik spelen tot je klaarkomt, terwijl je ruikt aan mijn kutje…kom maar lekker dichtbij…je neus mag er zelfs in!” lachte ze. Maar dat deed ik dus: ik dook met mijn gezicht in haar kutje, rook, snoof en likte ook, terwijl ik mezelf aftrok en ik kwam heel snel klaar in mijn boxer. Toen kroop ik naar boven, nam haar in mijn armen en kuste haar. “Pap, ik vond dit enorm fijn en lekker. Ik fantaseer vaak over jou en dit komt al in de buurt.”. Ik vroeg wat ze dan zoal fantaseerde “Nou, een beetje zoals nu en ook dat jij mijn kutje likt, en, en…dat jij je harde pik in mijn kutje steekt en dat ik me dan heerlijk gevuld voel, en dat je dan je zaad in mij spuit”. Ik speelde ondertussen met haar borsten en tepels en merkte dat ze weer opgewonden raakte. Mijn hand ging nu naar beneden richting haar kutje en ik zei “Dat zou wel incest zijn, hè” en op dat moment stak ik 2 vingers in haar drijfnatte kut. “Ja, incest…papa die zijn dochter neukt, volspuit!”. Toen ben ik haar echt voluit gaan vingeren; in haar neukgrotje en daarna rond en op haar klitje. Ze werd nu echt luidruchtig schuwde dirty talk allerminst: “Ja, pap, neuk je dochter, vul mijn kut met je zaad. Maak van mij die teef die je wilt dekken, neuk mij, maak een incestbaby in mijn kut!”. En toen kwam ze klaar.

Vanuit de deuropening klonk Deborah: “Volgens mij vond Desirée dat heel lekker”.

(bij voldoende waardering, heb ik genoeg stof voor vervolg)

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.6 / 5. Aantal stemmen: 35

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

6 gedachten aan “De liefde van Desirée, Deborah en hun papa (1)”

  1. Pfffffff hoezo alleen bij voldoende waardering, man wat een afgrijselijk geil verhaal!! Perfecte leeftijden, en zooooooow lekker geschreven, alsof ik er zelf bij zit om het te filmen 😛😛😛

  2. Wouw wat een heerlijk verhaal kan niet wachten op het vervolg ga zo door

  3. Begin maar aan het vervolg. Heerlijk geschreven. Inclusief de voorzet naar bijkomende verhalen door de ontmoeting in de bioscoop.

Reacties zijn gesloten.