Janey en Danny mogen optreden

4.5
(12)

Door: Robbedoes

Janey begint haar avontuur

Janey zei: “Maar je kunt me niet aan een andere man in de badkuip laten zien!”
Jim liet haar de foto’s zien die hij de afgelopen weken van haar had gemaakt. Hij zei: ‘Ik maak al minstens drie jaar foto’s van je, Janey. Je hoeft niet verlegen te worden om mij heen. Je hebt in allerlei posities voor mijn camera geposeerd.’
“Nou, dat ben jij, en ik denk je camera. Geen vreemde!”
‘Maar Janey, je vindt het leuk als ik een foto van je maak, of als ik lotion op je smeer, of als ik je kietel, of als ik poeder op je strooi, of als we spelletjes spelen, of…’
‘Ja, oom Jim, maar dat ben jij. Geen vreemde. Heb je hem echt een paar foto’s van mij laten zien?’
“Ja, en hij hield van ze. Hij is een fotograaf voor een heel rijke man en hij vindt je zo sexy en schattig! Hij heeft foto’s van je gezien waarop je naakt staat en hij vindt je zo schattig. Dus hij gaf me wat geld voor de foto’s – genoeg om mijn hypotheek te betalen, aangezien je moeder al zo lang zonder werk zit en ze haar helft van ons dubbel niet kan betalen.”

Dat was een pijnlijk onderwerp voor Janey, want om de paar maanden ging haar moeder er vandoor met een jongen van de bar waar ze danseres was. Janey wist dat ze het geld echt nodig hadden en dat Jim niet te veel verdiende in de boekwinkel waar hij werkte. Janey wist niet dat het een boekenwinkel voor volwassenen was of dat haar oom het afgelopen jaar foto’s van haar had verkocht aan klanten die hij kende en vertrouwde om wat bij te verdienen.
“Oké dan. Dus ik laat hem me gewoon een bad geven en me afdrogen en dan ga ik wat posities voor hem innemen? Is dat alles?”
“Ja, dat is alles. Hij zal je in posities brengen en misschien een paar foto’s maken – net zoals jij en ik al een hele tijd doen. Niemand anders zal het vertellen, en ….”
Ze onderbrak hem: ‘Ja, dat weet ik, en ik moet beloven het ook nooit aan iemand te vertellen.’
Jim omhelsde haar en klopte op haar billen: “Je bent negen jaar oud, bijna negen en een half. Je begint een heel mooie jongedame te worden. En je houdt ook van modellenwerk, nietwaar, zelfs toen ik je vertelde vorige week dat ik die foto’s ging geven aan een vriend van mij die je zo schattig vindt.”
Janey bloosde. “Nou, dat waren maar foto’s, maar deze man gaat me in bad doen!”
“Ja, en je zult het geweldig vinden. Laat hem je helemaal wassen. Je weet hoe leuk je het vindt als ik je speciale plekjes was…” Hij stopte en keek haar alleen maar aan.
Janey zoog haar onderlip naar binnen en keek blozend naar de vloer. “Nou, toch, uhm, moet ik hem me daar laten aanraken?”
“Ja. Natuurlijk. Hij komt hier om je te controleren; om er zeker van te zijn dat je schattig bent; om er zeker van te zijn dat je de aanwijzingen kunt volgen. Hij verwacht dat je verlegen bent, dus doe verlegen, maar je moet hem je nog steeds een wasbeurt laten geven, zelfs je speciale plekjes, en dan moet je voor hem poseren, waarschijnlijk met je benen wijd uit elkaar zoals je vorige week voor mij poseerde, en zelfs je heupen wijd open trekken zodat hij een foto kan maken. “
“Oh. Moet ik echt?” Janey vroeg zachtjes:
Jim glimlachte bij zichzelf toen hij de schaarbewegingen zag die Janey nu met haar benen maakte. Hij wist dat ze er opgewonden van raakte. Dat was goed. Misschien zou het goed komen en kon hij het huis houden. Hij zei: “En als je het echt goed doet, dan nemen we je mee naar een feest en word je actrice. Zou dat niet leuk zijn?”
“Goh. Wat bedoel je?” Ze grijnsde.
‘Laten we ons er geen zorgen over maken. Het is ons geheim. Vertel het niet eens aan mama als ze thuiskomt. Ze zal waarschijnlijk over een week of wat thuis zijn, zo lang blijft ze meestal weg.’
‘O nee, oom Jim. Ik zal het aan niemand vertellen. Hoe laat komt de man hier?’
‘Hij kan elk moment hier zijn. Trek je beste slipje en jurk aan en kom naar beneden.’
“Goh.” Zei ze terwijl ze de trap op rende.
Twintig minuten later klopte Roger op de deur.

Danny begint zijn avontuur

“Jonge man!” zei Tessa. Ze was de garage binnengeslopen door de deur van het huis die ze had ontgrendeld toen Danny de grasmaaier het gras in duwde. Ze had hem een paar minuten eerder door de bewakingscamera gadegeslagen terwijl hij de deur van het huis controleerde om er zeker van te zijn dat die op slot zat. Tessa’s auto stond geparkeerd bij het huis van een buurman en ze was teruggelopen zodat Danny zou denken dat ze weg was. Ze keek hoe Danny de grote garagedeur dichtdeed en de zijdeur dichtdeed. Ze was blij dat hij de deur van het huis niet meer had gecontroleerd nadat hij weer in de garage was gekomen. Tessa glimlachte bij zichzelf toen Danny de doos met de tijdschriften en foto’s tevoorschijn haalde.
Ze keek naar hem op het scherm in haar slaapkamer terwijl Danny twee tijdschriften opensloeg en een tiental fotoafdrukken op de werkbank uitspreidde. Danny was anderhalve meter lang en had zandblond haar. Ze had de eerdere openhartige videobanden bekeken waarop hij masturbeerde terwijl ze naar de foto’s keek die ze daar had neergezet. Tot nu toe had Danny alleen een klein plukje blond schaamhaar boven zijn pik, maar nog geen op zijn ballen. Ze hield van het uiterlijk van zijn 3 ½ inch besneden lul toen hij naar de foto’s keek.
Terwijl ze hem vanaf het scherm in haar slaapkamer bekeek, liet hij zijn spijkerbroek en onderbroek tot op zijn enkels vallen en begon met zijn rechterhand te masturberen terwijl hij de foto’s met zijn linker verplaatste. Ze keek een paar minuten op het scherm en liep toen op haar kousenvoeten naar de garagedeur van het huis.
Tessa trok de deur open en sprong de garage in. Ze betrapte hem letterlijk met zijn broek naar beneden.
Danny liet de foto’s vallen en probeerde zijn broek omhoog te trekken. Hij was net begonnen met klaarkomen toen ze de deur opendeed en de eerste straal sperma over de foto’s spoot, en toen aan de zijkant van de werkbank en de rest spoot op de vloer en zijn broek terwijl hij worstelde om ze met beide handen omhoog te trekken. Een andere straal was recht op Tessa gericht terwijl hij zijn spijkerbroek met beide handen vastgreep. Zijn pik klopte weer en dat kleine straaltje sperma ging een halve meter naar haar toe en landde op de garagevloer. De laatste twee spuitjes gingen langs de voorkant van zijn spijkerbroek en over zijn rechterhand terwijl hij probeerde zijn broek vast te maken zonder zijn krimpende pik tussen de rits te krijgen. Hij bloosde fel, wetende dat hij betrapt was. Er waren drie tijdschriften opengeslagen en een dozijn foto’s op de werkbank voor hem en zijn spijkerbroek was losgemaakt, de riem was losgemaakt, en ze waren niet helemaal naar achteren getrokken. Ze was net binnengekomen toen hij begon te klaarkomen. Hij wist dat zijn sperma helemaal over de voorkant van zijn broek, op zijn hand en op de foto’s kwam.
Hij wendde zich beschaamd van haar af. Zijn spijkerbroek en onderbroek zaten nog steeds onder zijn achterwerk. Tessa zei: “Het is oké, Danny. Ik weet dat jongens die dingen doen. Ik ben niet boos op je. Ik zou je gewoon een pak slaag moeten geven en dan vergeten we dit.” Ze sloeg met haar rechterhand op zijn achterwerk en maakte een slappend geluid. ‘Maar laten we in plaats daarvan je broek weer omhoog trekken. Ik weet dat we geen kinderen meer mogen slaan, dus ik zal je moeder hierover moeten bellen.’
“Nee!” zei Danny. “Nee, alsjeblieft niet. Het zou beter zijn als je me een pak slaag gaf. Het spijt me. Ik heb deze foto’s gevonden, en….”
Ze maakte zijn zin af, “en… je moest je broek naar beneden trekken en jezelf wrijven. Ik weet het. Jongens doen dat.” Ze bekeek de tijdschriften en de foto’s die vanaf een computer waren afgedrukt op glanzend papier in prints van 13 x 18 cm. “Dit moeten die van mijn ex-man zijn geweest die hij hier verborgen hield. Nou, het is niet jouw schuld. Moet ik je naar binnen brengen en je wassen terwijl ik je spijkerbroek in de wasmachine doe? Ik zou je een bad kunnen geven, Danny, en haal al dat kleverige spul uit je handen en je…”
‘Nee. Het geeft niet. Ik maak mijn broek helemaal vies zodat niemand het merkt.’ Hij keek naar de gladde nattigheid aan de voorkant van zijn spijkerbroek. Verschillende klodders wit sperma waren zichtbaar als strepen langs zijn rechterdij.
Tessa gebruikte Danny al bijna twee maanden als tuinjongen en mocht hem graag. Hij fietste naar haar huis, deed zijn werk – min of meer correct – en bedankte haar altijd voor limonade, koekjes en natuurlijk het geld. Ze wist dat hij uit het armere deel van de stad kwam en had al enkele maanden discreet navraag gedaan nadat haar laatste tuinjongen was verhuisd. Hij was ook een juweeltje geweest, dacht Tessa. Maar Danny, twaalf en een half jaar oud, knap op een armoedige manier, was net zo schattig. Ze had eerst gedacht dat hij misschien te jong was voor haar doeleinden, maar was opgelucht toen ze zag dat Danny de stapel vuile tijdschriften ontdekte die ze in een doos in de garage onder de werkbank had laten liggen. Ze had hem de afgelopen weken in de gaten gehouden via haar bewakingscamera’s – en had de sessies met de tijdschriften opgenomen zodra hij ze had gevonden. Twee dagen eerder had ze in haar slaapkamer gemasturbeerd terwijl ze Danny krachtig zag masturberen in de garage – live via haar externe camera’s. Ze kwam klaar zodra Danny een straal sperma op de werkbank spoot. Ze telde zes spuitjes. Ze bekeek die filmpjes verschillende keren in slow motion terwijl de lange, witte stromen zaad zestig centimeter over de bovenkant van de werkbank schoten. Danny had de werkbank elke keer zorgvuldig afgeveegd en de tijdschriften en foto’s weer in de doos gelegd. Hij legde zelfs wat gereedschap op de werkbank waar hij de foto’s eerder had neergelegd. Tessa wist dat Danny het geweldig zou doen, en dat hij grote ladingen sperma in zijn jeugdige lichaam had. Ze telde zes spuitjes. Ze bekeek die filmpjes verschillende keren in slow motion terwijl de lange, witte stromen zaad zestig centimeter over de bovenkant van de werkbank schoten. Danny had de werkbank elke keer zorgvuldig afgeveegd en de tijdschriften en foto’s weer in de doos gelegd. Hij legde zelfs wat gereedschap op de werkbank waar hij de foto’s eerder had neergelegd. Tessa wist dat Danny het geweldig zou doen, en dat hij grote ladingen sperma in zijn jeugdige lichaam had. Ze telde zes spuitjes. Ze bekeek die filmpjes verschillende keren in slow motion terwijl de lange, witte stromen zaad zestig centimeter over de bovenkant van de werkbank schoten. Danny had de werkbank elke keer zorgvuldig afgeveegd en de tijdschriften en foto’s weer in de doos gelegd. Hij legde zelfs wat gereedschap op de werkbank waar hij de foto’s eerder had neergelegd. Tessa wist dat Danny het geweldig zou doen, en dat hij grote ladingen sperma in zijn jeugdige lichaam had.
Tessa wist dat Roger diezelfde dag een meisje interviewde; zodat ze de volgende zaterdagochtend een groepssessie zouden kunnen houden bij Mr. Verveer als alles goed zou komen.
Danny bloosde en huilde zelfs terwijl hij de gesp van zijn riem vastmaakte en Tessa smeekte hem niets te vertellen. Ze zei: “Ik was gisteravond mijn bewakingssysteem aan het bekijken en zag dat je dat de afgelopen week vier keer deed! Ik moet mijn banden ongeveer elke maand terugspoelen nadat ik ze op hoge snelheid heb gecontroleerd. Mijn camera’s zijn geactiveerd door beweging, dus er is meestal niets op de garagecamera – alleen ik stap uit de auto, en nu doe jij dat nare gedrag, of video van jou die de grasmaaier binnenbrengt.
‘Alsjeblieft, alsjeblieft, Tessa, vertel het aan niemand. Ik zal alles doen.’
Uiteindelijk verraste ze hem door te zeggen: “Ik zie dat je de foto’s van de jongste meisjes hebt gekozen om naar te kijken. Meisjes van je eigen leeftijd, misschien jonger, en niet de studentenmeisjes of oudere vrouwen met de grote tieten. Ik zag op de band dat je alle tijdschriften en losse foto’s hebt doorzocht, en dat dit degene zijn die je het leukst vond?” Ze hield een foto omhoog van een meisje van een jaar of twaalf, met haar slipje op haar knieën en haar schooljurk omhoog. Er liep een streep van zijn warme, witte, natte sperma over de foto. ‘Jij houdt het meest van haarloze, nietwaar?’ Ze wreef met een vinger over de foto en trok een streep van zijn zaad naar de zijkant van de foto.
Danny bloosde toen ze met haar vinger door zijn sperma streek. Hij keek haar aan en keek toen weer naar de grond, niet goed wetend wat hij moest zeggen. Ten slotte zei hij: “Moet ik het gras nu afmaken?”
Ze zei: “Danny, ik moet iets weten. Ik ben niet boos op je en ik zal het aan niemand vertellen, maar ik moet het weten. Beantwoord mijn vraag: vind je de jonge, haarloze het leukst?”
“Ja mevrouw.” Zei hij, nog steeds naar de vloer kijkend. Ze kon hem nauwelijks horen.
“Zou je een echt meisje van die leeftijd willen zien? Zou je willen zien hoe een meisje van die leeftijd haar slipje uittrekt en je naar haar laat kijken?”
Danny antwoordde niet en bewoog niet. Weer zei ze: “Danny, ik ben niet boos op je. Ik heb misschien wel een andere baan voor je, dat is alles. Een baan waarvan je denkt dat die veel leuker is dan gras maaien. En het loon is ook veel beter. Maar Ik moet weten of je een meisje van een jaar of tien wilt uitkleden. Ik heb gehoord dat ze ook schattig is. Misschien kun je komende zaterdag met mij naar een klein feestje gaan, haar uitkleden en naar haar kijken.’
Danny kon niet geloven wat ze zei en voelde een schok in zijn spijkerbroek. Hij antwoordde niet, denkend dat het een strikvraag was en dat hij nog meer in de problemen zou komen.
Tessa had de spiertrekkingen in zijn spijkerbroek opgemerkt toen ze het had over het naar beneden trekken van een meisjesslipje. Ze glimlachte in zichzelf, maar liet het niet merken. Ze wist dat ze een nieuwe ster had om de laatste gazonjongen te vervangen. Op zijn zestiende werd hij sowieso al te oud.
Ze zei: “Zou je het willen doen? Ik ben niet boos. En als je me helpt met dit kleine project, zal ik niemand vertellen wat je aan het doen was en naar welke foto’s je keek in mijn garage.” “Ondeugende foto’s uit de collectie van mijn ex-man. Vertel me gewoon of je een baan wilt – alleen voor een paar uur op zaterdagochtend. Je zou een meisje van ongeveer deze leeftijd moeten uitkleden en haar jou laten uitkleden terwijl een paar oude mensen bekeken. Je zou goed betaald krijgen, en je zou het geheim moeten houden. Als je het goed deed, zou je gevraagd kunnen worden om andere meisjes uit te kleden. Meisjes van deze leeftijd.” Ze hield de foto met de sliert zaad erop voor zich.
Ze wachtte maar nog steeds antwoordde Danny niet. Ze vroeg opnieuw: “Zou je wat extra geld willen verdienen door mij te helpen?”
“Ja.” Hij zei.
“Goed. Je kunt nu gaan. Ik zal dit opruimen en ik zal deze tijdschriften en foto’s weggooien, tenzij je ze wilt bekijken nadat je elke week het gras hebt gemaaid, of andere klusjes voor me wilt doen. Moet ik gooi deze foto’s en tijdschriften weg of moet ik ze hier voor je bewaren?”
Danny bloosde. “Hou ze.”
‘Kom dan zaterdagmorgen om tien uur terug.’ Ze zei.
Danny begon te vertrekken. ‘Wacht even, Danny. Breng de maaier binnen voordat je vertrekt en kom dan naar binnen zodat ik je kan betalen.’
Danny leek verbaasd, maar hij was ook opgewonden over waar Tessa het over had. Hij klopte op de deur nadat hij de maaier in de garage had weggezet en ervoor had gezorgd dat de doos met foto’s weer op zijn plaats stond. Hij zorgde ervoor dat hij de doos niet openmaakte om naar de foto’s te kijken, aangezien hij wist dat er videocamera’s in de garage zaten – zoals een bank of een winkel of zoiets. Hij klopte vanuit de garage op de deur die naar de keuken ging.
“Kom binnen, Danny.” zei Tessa. ‘Ik heb net gebeld met de rijke man die ik noemde – degene die een jongen van ongeveer jouw leeftijd nodig heeft om kleine meisjes uit te kleden. Hoe dan ook, hij gaat dit weekend een feestje geven en denkt dat hij nog een jongen in de rij heeft staan, dus hij zou je niet nodig hebben, maar hij vroeg me om wat foto’s te maken en een kleine interviewvideo te maken, en misschien kan hij je dit weekend gebruiken, en de andere jongen gebruiken voor een ander feest. Als je het ermee eens bent, dan denk ik dat je kan vaak worden teruggebeld, omdat de meeste jongens niet dapper genoeg zijn om de instructies op te volgen en het slipje van een meisje uit te trekken waar een paar mensen bij zijn. Dus als je echt geïnteresseerd bent, dan moet ik een betere video van je hebben jezelf voorstellen zodat ik hem wat foto’s kan laten zien.”
Weer stond Danny daar gewoon en wist niet wat hij moest zeggen. Toen haalde Tessa een envelop tevoorschijn en haalde er een tiental foto’s uit waarop drie verschillende meisjes te zien waren. De drie pre-tiener “modellen” waren volledig gekleed, daarna in slipje en trainingsbh’tje’s, en ten slotte uitgekleed en twee van de modellen lieten close-ups zien van hun poesjes met hun benen gespreid. Danny rangschikte de foto’s op het aanrecht in drie groepen met een groep voor elk meisje. Tessa merkte dat hij stiekem zijn pik in zijn spijkerbroek herschikte. De voorkant van zijn broek had nog vochtige vegen van zijn sperma.
Ze zei: “De rijke man heeft een jongen nodig die aanwijzingen kan opvolgen en ook aanwijzingen kan geven. Je zou een paar jaar ouder zijn dan de meisjes die je gaat uitkleden, dus je moet een goed voorbeeld voor ze zijn, maar neem ook je tijd met ze terwijl je ze allemaal uitkleedt. Je mag ze zo vaak aanraken als je wilt, ook al speel je een paar spelletjes. Het is belangrijk dat je niet te verlegen bent. Klinkt dat redelijk, Danny?’
Deze keer antwoordde hij meteen. ‘En ik zou deze meisjes mogen uitkleden?’ Hij drukte zijn broek tegen de besteklade terwijl hij antwoordde – zonder zijn ogen van de foto’s af te wenden.
Tessa glimlachte. “Ja, waarschijnlijk mag je die drie meisjes uitkleden, maar komende zaterdag zal het een ander meisje zijn. Soms moet je zelfs de leiding nemen over twee meisjes tegelijk. Je zou ze allebei naakt moeten krijgen en spelletjes moeten spelen.” met hen. Klinkt dat als leuk?”
“Ja.”
‘Goed. En kunt u de rijke man laten zien dat u aanwijzingen kunt volgen?’
“Ja. Ik zal doen wat hij zegt. Wauw. Deze meiden zijn mooi. Heb je foto’s van het meisje dat ik zaterdag uitkleed?”
‘Wacht even, Danny. Het is nog niet zeker. Ik moet een video en wat foto’s van je hebben, zodat de rijke man weet dat je de aanwijzingen kunt volgen. We moeten opschieten, want je moet naar huis. binnenkort. Als je deze zaterdag wilt doen, moet je nu de aanwijzingen volgen.’
Danny was nog steeds gebiologeerd door de foto’s, dus Tessa zei: “Nu meteen, Danny. Je kunt die foto’s zo weer bekijken, maar eerst moet je doen wat ik zeg, anders kun je helemaal niet gaan. “
Danny draaide zich om en keek haar aan.
Ze zei: “Doe je schoenen en sokken uit en dan krijg ik een video van je terwijl je je uitkleedt en jezelf voorstelt.”
“Wat?”
‘Doe gewoon je schoenen uit, Danny, als je die meisjes wilt zien. Dat is wat.’ Tessa lachte. “Ik zei dat je de aanwijzingen moest volgen als je ze wilde uitkleden. De rijke man zal je aanwijzingen geven en je vertellen wat je met de meisjes moet doen. Je moet bewijzen dat je de aanwijzingen kunt opvolgen, anders zal hij niet eens overwegen jou gebruiken.”
Danny deed zijn schoenen uit en ging voor de stoel staan terwijl Tessa haar camera vasthield. Ze zei: “Stel jezelf voor en kleed je uit. Ga je gang.”
Danny kleedde zich uit tot op zijn onderbroek aan, die een kwartier eerder nog een natte plek voor zich had van al zijn sperma. Hij zei zijn volledige naam, klas op school, en zei dat hij de aanwijzingen kon volgen.
Tessa zei: “Nu je ondergoed, Danny, en draai je dan om voor de camera. Draai je pik om om hem te laten zien hoe stijf hij wordt. Als je met de meisjes gaat spelen en ze dingen met je laat doen, dan zal hij moet weten dat je pik stijf wordt. Hier, kijk naar deze foto’s terwijl je dat doet.” Ze gaf Danny twee van de foto’s waarop open, haarloze poesjes te zien waren.
“Maar…” Danny aarzelde.
“Ja, ik wil dat je ook je achterste voor de camera laat zien.” Zei ze, een grapje makend.
“Ik bedoel, moet ik?”
“Nou, maakt niet uit, Danny. Het spijt me dat ik je hiermee lastigval. Hij heeft iemand anders die waarschijnlijk heel goed zijn best zal doen om de aanwijzingen op te volgen. Maar ik had hem over jou verteld en hij leek geïnteresseerd, maar hij zal het begrijpen. als je te verlegen bent.” Toen zei ze: “Oh, is het omdat je je te schaamt waar ik bij ben?”
Danny bloosde opnieuw, waarvan Tessa wist dat het er geweldig uit zou zien in de video. Ze zei: “Beschouw mij maar als je manager. Alsof je een bokser of een acteur of zo iemand bent, en je moet doen wat de persoon zegt, en je moet niet verlegen zijn in de buurt van je manager. Kom op, Danny. Ik zag je al klaarkomen. Ik ben niet boos op je. Ik vind je een knappe, jonge man. Daarom probeer ik je te helpen deze extra baan te krijgen – kleine meisjes uitkleden en spelletjes met ze spelen. Doe je broek uit als je die baan wilt, Danny. Wees niet verlegen in mijn bijzijn.’ Ze glimlachte naar hem. “Je bent een knappe jongeman.”
“En als ik dat doe, dan zal ik eh, sommige meisjes voelen en graag hun slipje naar beneden trekken? Weet je het zeker?”
‘Ja, dat weet ik zeker. En ik wed dat ze alles zullen willen doen wat je zegt. Je moet gewoon een goed voorbeeld voor ze zijn. Dan kun je je vinger erin steken en dat soort dingen.’
“OK.” Zei Danny en hij trok zijn onderbroek naar beneden en stapte eruit. Hij liet ze op de grond vallen.
“Oh, Danny. Het is zo mooi. En het wordt zo stijf. Het is een heel mooie. Ik weet zeker dat als je de aanwijzingen opvolgt, je met verschillende meisjes kunt spelen.” Ze glimlachte weer naar hem. Ze bleef in beweging met haar camera – ze knielde neer voor opnamen op pikhoogte, of stond op en richtte haar naar beneden. “Ja, je mag met meisjes spelen. Ze zullen het willen aanraken. Doe net alsof een van de meisjes recht voor je op de grond zit. Draai je om. Beweeg het met je hand. Laat het springen en zwaaien. heen en weer. Laat haar zien hoe moeilijk het is. Dat is goed. Brave jongen, Danny. Sla erop los. Maak het ruig. Dat is het. Wil je dat meisjes je pik zien? Jongere meisjes die nog nooit een echte hebben gezien.”
“Ja. Dat zou netjes zijn.”
“De jouwe is zo mooi, Danny, zo stijf en sterk. Ze zullen het leuk vinden om het te zien, ik weet het. Wrijf het met je hand. Dat is het. Nu volg je de instructies! naar zijn huis deze zaterdag. Dan mag je de aanwijzingen voor hem opvolgen en dan mag je het meisje vingeren. Zou je ook je vinger in haar billen willen steken?”
“Haar billen? Goh. Ja, dat zou netjes zijn.”
“Ja, ik wed dat je dat graag zou willen doen. Draai je nu om en buig voorover en trek je eigen billen open voor de camera. Doe net alsof je het meisje laat zien hoe je wilt dat ze haar billen opentrekt.”
“Goed…”
‘Ga je gang, Danny. Schaam je niet. Ik moet de rijke man deze video laten zien om te bewijzen dat je de aanwijzingen kunt opvolgen. Dan laat hij jou degene zijn die de meisjes uitkleedt.’
Danny draaide zich om en bukte zich. Zijn voeten stonden op schouderbreedte uit elkaar en hij legde zijn handen op zijn kont en trok zich open voor de camera.
“Dat is goed, Danny. Schud nu maar wat rond terwijl je jezelf opentrekt. Goed. Oké, sta nu op en draai je om en vertel me wat dingen die je met het meisje gaat doen.”
Danny bloosde opnieuw toen hij opstond en zich naar de camera draaide. “Nou, ik wil natuurlijk haar slipje naar beneden trekken en haar dan overal voelen, zelfs haar tietjes, zelfs als ze klein zijn. En ik wil naar haar poesje en haar billen kijken en mijn vinger erin steken. Jij bedoel je dat soort dingen?”
Tessa zwierde van zijn blozende gezicht naar zijn stijve lul en kale ballen terwijl hij praatte en stotterde. Ze zei: “Ja, perfect. Je kunt je nu aankleden.” Tessa liet hem gaan, zonder zelf zijn pik aan te raken. Dat zou kunnen wachten. Ze wilde hem niet bang maken. Ze glimlachte, wetende dat Danny echt kleine meisjes wilde uitkleden in het bijzijn van de rijke man.
Toen Danny wegging, zei ze: “Masturbeer ondertussen niet. Draag je spijkerbroek of korte broek alsof je zaterdag het gras voor me gaat maaien, maar we gaan snel naar de stad en ik zal ben je hier om drie uur terug. En wil je dit geheim houden?’
‘Ja, mam. Ik zal het aan niemand vertellen.’ Hij zei.
“Breng dan om tien uur hierheen met je fiets. Ik rijd naar het huis van de man die het kleine meisje zal hebben… en je mag haar slipje uittrekken en dan mag je haar aanraken. zij trekt je broek uit en raakt je aan. Dat is alles. Als je dat doet en het geheim houdt, dan zal ik niemand vertellen wat ik je vanmiddag betrapte. En ik zal het niet laten zien. bewakingsbanden aan iedereen in je familie of op je school. Dus beloof me dat je zaterdag hierheen komt en dan met me meegaat en dan trek je haar slipje naar beneden. Oké?’
“Ja mevrouw.”
Ga naar de tuinslang en was je handen. Ze zijn allemaal plakkerig. En probeer het grootste deel van het sperma van je broek te vegen. Ga dan verder naar huis. Ik zie je over drie dagen.”
Hij ging naar buiten; zijn handen afgewassen; en sprong op zijn fiets.
Tessa keek nog eens naar de foto’s en liet nog een vinger langs de lijn van Danny’s warme zaad glijden. Ze stak haar vinger in haar mond en proefde Danny’s pre-tiener opwinding. Ze nam de foto mee naar haar slaapkamer om de banden te bekijken van toen ze Danny een paar minuten geleden verraste. Ze hoopte dat de hoek goed was om hem te betrappen terwijl hij nog aan het klaarkomen was. Als dat op de band zou staan, zou het een goede video zijn om meneer Verveer te laten zien.
Het was.

Janey’s bad

Janey kwam de trap af in haar beste jurk, maar liep nog steeds op blote voeten. Ze bloosde al toen haar oom haar aan Roger voorstelde. Roger had een stoffen tas bij zich met daarin twee camera’s. Hij was erg vriendelijk en wilde de tijd met het meisje nemen, haar de camera’s laten zien terwijl hij het statief opzette. Hij bleef naar haar kijken en haar vertellen hoe mooi ze was. ‘Ik wil vanavond foto’s van je maken, Janey. Zou dat niet leuk zijn?’
Ze bloosde en keek naar de vloer.
Roger plaatste de videocamera op het statief en interviewde het meisje voor de camera. Hij besefte dat dit een geweldige video zou zijn, aangezien Janey zo verlegen leek. Het zou des te beter zijn als ze bloosde en probeerde zijn vragen te beantwoorden, want dan zou ze gaan beseffen wat ze zou doen. Hij liet haar zichzelf verschillende keren voorstellen en vertelde de camera haar naam en leeftijd en wat ze graag deed op school. Hij liet haar praten over fietsen en tv kijken. Elke keer als Roger iets zei over haar in bad doen of uitkleden, bloosde ze en keek naar de vloer. Toen zei hij: “Ik heb geen film in deze camera, Janey, dus wees niet zo verlegen. Praat er gewoon tegen en stel je voor dat de camera een man is die naar je kijkt omdat je zo schattig bent.”
Jim zat op de bank zodat Janey zou weten dat alles in orde met hem was en dat ze echt geld nodig hadden dat ze zouden krijgen als ze haar werk goed deed. Hij moest een lach onderdrukken toen hij Roger haar hoorde vertellen dat hij geen film in de videocamera had, want het was natuurlijk geen filmcamera. Het was een nieuwe, dure, digitale camera. Jim voelde dat hij ook verstijfde toen hij dit zag. Rogier was goed. Hij zorgde ervoor dat Janey op haar gemak was met het beantwoorden van vragen en stelde dan een vraag over haar slipje, het nemen van een bad of het aanraken van zichzelf tussen haar benen, en ze bloosde onmiddellijk en keek naar de vloer. Soms kauwde ze op haar onderlip voordat ze een vraag beantwoordde.
“Kijk in de camera, Janey. Je bent zo schattig. Glimlach. Dat is het. Doe net alsof er film in zit. Op deze manier raak je gewend aan camera’s en ben je niet zo zelfbewust. , en metingen opnieuw.”
Ze glimlachte in de camera, terwijl ze anderhalve meter ervoor stond. Haar voeten stonden tegen elkaar en zenuwachtig draaide ze haar schouders naar links en dan naar rechts. “Ik ben Janey en ik ben 1,20 meter lang en weeg 88 pond. Mijn maten zijn 29-17-30 en eens kijken… Oh, ik ben negen en een half jaar oud en ik zal in het vierde leerjaar dit jaar. Het wordt leuk.”
“Heel goed. Blijf in de camera kijken en til de voorkant van je jurk op.”
Ze bloosde en keek weer naar de grond en tilde toen langzaam de zoom van haar jurk op, totdat ze haar roze, katoenen slipje met de kleine blauwe teddybeertjes erop voor de camera liet zien. Roger zei: “Heel goed, Janey. Doe het nu nog een keer en til je jurk op terwijl je jezelf voorstelt.”
Dat deed ze, en na nog een paar pogingen begon ze zich meer op haar gemak te voelen voor de camera – tegelijkertijd pratend en haar jurk optillend.
Roger liet haar haar voeten uit elkaar zetten, of zich omdraaien, of jumping Jacks doen terwijl ze zichzelf bleef voorstellen. Toen liet hij haar een foto van haar op haar fiets zien die Jim een paar weken geleden had gemaakt en vroeg haar om de foto aan de camera te laten zien en de camera dan over die foto te vertellen.
“Nou, dit was nog maar een paar weken geleden en hij nam mijn foto terwijl ik in de steeg aan het fietsen was. Toen moest ik naar binnen.”
‘Vind je fietsen leuk, Janey?’
“Ja, het is leuk.”
‘Wat deed je dan toen je het huis binnenkwam?’
“Ik weet het niet zeker.” Zei ze, half samengeknepen, in een poging het zich te herinneren.
‘Ben je in huis gekomen en in bad gegaan? Heb je je uitgekleed en op de foto gezet?’
Janey bloosde en keek naar beneden. “Ja.”
“Kijk naar deze foto en vertel de camera erover.”
Janey nam de afdruk en bekeek hem. Ze bloosde en keek naar Jim. Hij wenkte haar om door te gaan. Ze zei: “Ik was uitgekleed en op mijn bed gelegd en toen spreidde ik mijn benen uit elkaar voor de camera.”
‘Goed. En dat deed je toch geen pijn? Je benen spreiden voor de camera.’
“Nee.” Ze zei.
‘Nou, dat gaan we vandaag ook doen, alleen vandaag hebben we deze camera bij ons. Trek je altijd al je kleren uit voordat je in bad gaat, Janey?’
“Ja.” Ze keek weer verbaasd en bloosde nog steeds.
‘Weet je dat je je vandaag voor me uitkleedt en me je in bad laat doen?’
Ze bloosde en keek weer naar de vloer. Jim kon niet horen wat ze zei. Toen zei Roger: ‘Trek nu je jurk uit, Janey. Ik wil dat je aan de camera went. Je bent een heel mooi meisje. Als je goed bent in het opvolgen van aanwijzingen, dan kun je dit weekend actrice worden. is dat niet leuk?”
“Ik weet het niet zeker.” Ze zei. Toen reikte ze achter haar rug en maakte de sjerp los. Ze reikte achter haar nek en maakte de twee bovenste knopen los en trok de jurk een klein beetje omhoog en maakte toen de volgende twee los. Ze sloeg de jurk over haar hoofd en bleef daar in haar trainingsbh’tje en slipje staan terwijl ze de jurk voor zich uit hield.
‘Kijk naar de camera, Janey.’ zei Roger. “Dat is een meisje. Je bent erg mooi. Laat je jurk op de grond vallen en sta op en draai je om voor de camera. Je hebt je bh’tje en slipje nog aan. Het is net een zwempak. Brave meid.”
Janey liet haar jurk vallen, draaide zich om en probeerde ondanks haar nervositeit naar de camera te glimlachen.
Roger glimlachte, “Je doet het geweldig, Janey. Je danst voor twee rijke mannen. Laat je ze je wat mooie kleren geven om voor hen model te staan?”
“OK.”
“Goed. En wil je dat ze Jim helpen je aan te kleden?”
Zowel Jim als Roger konden zien dat ze opgelucht was dat Jim bij haar zou zijn. Ze zei ja.”
“Je doet het geweldig. Doe nu de bh’tje uit en doe alsof je de mannen je gloednieuwe tieten laat zien.”
Ze trok de witte, elastische trainingsbh’tje over haar hoofd en hield hem voor zich uit.
Opnieuw vertelde Roger haar hoe schattig ze was en vroeg haar om ook de bh’tje op de grond te laten vallen. Hij zei: “Oké, beweeg nu je handen en laat je spiksplinternieuwe tieten aan de camera zien. Dat is een braaf meisje. Ze zijn heel mooi, Janey. Heel mooi. Mooi roze, zachte tepels en al zo groot als een golfbal. zeer.”
Janey glimlachte en spande zich in om haar handen langs haar lichaam te houden.
Roger zei: “Draai je om, Janey. Glimlach naar de camera. Kun je je tieten harder laten worden door erin te knijpen?”
Janey herinnerde zich dat zij en Jim dat heel vaak hadden gedaan en hij vertelde haar dat ze stijver werden als ze ze om de beurt knijpen, masseren of knijpen. Maar Janey hield haar handen langs haar lichaam en zei: ‘Ja.’
Roger zei: “Heel goed. Laat de camera zien hoe je ze kunt knijpen of knijpen zodat ze verstijven voor de camera.”
Janey begon te demonstreren terwijl Roger haar bleef vertellen hoe mooi en sexy ze aan het worden was. Hij liet haar haar handen bewegen zodat hij kon zien en vroeg haar om er nog wat meer in te knijpen. Ze bleef demonstreren en ze bewogen haar handen om de camera te laten zien. Toen zag Roger waar hij op wachtte. Janey begon met haar heupen te draaien. Al snel schaarde ze haar benen en kronkelde ze rond terwijl ze ze wreef, kneep, trok en zelfs sloeg voor de camera.
‘Heel goed, Janey. Krijg je daar tintelingen van?’
Janey masseerde nog steeds haar borstjes en knikte met haar hoofd.
‘Laat me zien waar je tintelingen van krijgt, Janey.’
Janey legde haar rechterhand op haar slipje direct over haar kutje. “Hier.” Zei ze en bleef ze masseren. “Tint hier.” Ze perste haar kutje door het roze, katoenen slipje.
‘Trek je slipje uit en laat het me zien, Janey.’
Janey stopte. Ze keek naar hem en toen naar Jim. “Maar.”
“Je wilt je uitkleden voor de rijke mannen, nietwaar, Janey? Je wilt mooie outfits dragen en ze laten zien hoe mooi en sexy je bent? Wel, trek je slipje uit en laat de camera zien waar het tintelt.”
Ze beet op haar onderlip en trok met beide handen haar slipje tot op haar knieën en ging rechtop staan.
“Steek je voeten uit elkaar, Janey, zodat je slipje niet helemaal naar beneden valt. Dat is alles. Houd je handen even langs je lichaam en dan kun je weer over je mooie tieten wrijven. Je wilt ze toch weer knijpen, nietwaar, en laat de camera zien hoe groot en mooi en sexy je wordt. En ben je niet blij dat ik je zo in bad ga doen en dan zal ik die mooie tieten voor je wassen? Je wilt ik om ze te wassen, jij niet?”
“Ja.” Zei ze zacht en haar heupen begonnen weer te kronkelen.
“Je bent zo schattig en sexy, Janey. Stel je voor dat deze camera hier…” Roger klopte op de bovenkant van zijn camera. “Stel je voor dat deze camera hier zonder film erin de twee rijke oude mannen zijn die je willen zien uitkleden. Laat zien hoe je zou willen dat iemand je tieten voor je wrijft. Je wilt dat de mannen je tieten zien en ze dan wrijven, don jij niet?”
Ze bloosde en kronkelde terwijl Roger praatte. “Ja.” Zei ze uiteindelijk terwijl ze haar kleine borstjes begon te wrijven, knijpen, trekken, slaan en draaien.
“Heel goed, Janey. Leg nu je handen langs je zij en spring op en neer om je tieten te laten schudden voor de camera. Dat is alles. Draai je nu om terwijl je springt en probeer je slipje niet helemaal naar beneden te laten vallen.
Janey sprong en draaide zich om. Haar tieten en haar stevige kontje stuiterden toen ze zich omdraaide voor de camera. Ze kreeg de slappe lach. “Dit is grappig.” Zei ze, terwijl ze huppelde en zich omdraaide.
“Nog een laatste ding voordat ik je meeneem voor je bad. Draai je om zodat je rug naar de camera is gericht. Trek je slipje tot halverwege je poesje en spreid je voeten wijder uit zodat ze niet naar beneden vallen. Braaf meid. Zet nu op beide handen op je kont en buig voorover en trek je kont wijd open voor de camera zoals je deed voor de camera van Jim.
“Braaf meid. Perfect.” Zei Roger, terwijl hij inzoomde.
Daarna maakte hij de camera los. “Tijd om nu in bad te gaan, jij klein, sexy schatje!”
Roger volgde haar naar boven met de camera en richtte die op haar terwijl ze op het toilet zat. Hij zei: “Wacht even. Spreid je benen zodat ik je plassen goed van dichtbij kan zien.”
Janey bloosde en keek naar de camera. “Zit er film in?”
“Dit soort camera’s gebruiken geen film, Janey. Ik wil een video van jou terwijl je plast, zodat ik de twee oude, rijke mannen kan laten zien. Wil je dat ze naar je kijken als je plast? Ze willen naar je kijken. Zo open je knieën en leun een beetje achterover. Als er wat op de grond komt, is het OK. “
Er kwam een blik op Janey’s gezicht toen ze wist dat ze al die tijd echt voor de camera had geacteerd. Ze kreeg een kokette blik met een halve glimlach en spreidde haar knieën wijd terwijl ze achterover leunde. Janey miste het toilet met de helft van haar plas. Ze liet los en hield haar knieën wijd open alsof ze Roger probeerde te bereiken die met de camera knielde op slechts 1,20 meter van het toilet.
Ze stond op en glimlachte naar de camera. ‘Ik ben Janey en ik ben negen en een half, en nu gaat Roger me in bad doen. Jim zei dat ik me door hem helemaal moest laten wassen.’ Ze bloosde toen ze de zin afmaakte. Ze boog zich voorover om het water open te draaien.
Roger gebruikte een van de handdoeken om de plas op de vloer op te ruimen, wat niet zo veel was als hij eerst dacht. Daarna zette hij de camera weer op het statief en richtte hem op de badkuip. Hij knielde neer terwijl het warme water de kuip vulde en begon haar te wassen. Hij ging rechtstreeks naar haar borstjes en waste ze krachtig. Ze glimlachte naar de camera.
Toen waste Roger haar tussen de benen. Ze leunde achterover en opende haar knieën zodat hij haar kutje kon wassen. “Doe er geen zeep in, Roger.” Ze zei.
Hij droogde haar af en liet haar toen op de weegschaal gaan staan. ‘Achtentachtig pond, precies zoals je zei.’ zei Rogier. Toen haalde hij een meetlint tevoorschijn. “Ik wil je maten hebben, zodat ze een paar spannende kostuums voor je krijgen om te modelleren. Meneer Verveer zal verschillende heel schattige en unieke outfits voor je hebben om te dragen. Je bent bijna anderhalve meter lang, en laten we eens kijken… meer zoals vijf voet, twaalf duim.” Hij streelde haar borstjes terwijl hij het meetlint om haar buste legde. “Ik probeer deze zo groot mogelijk te maken. Denk je dat dat genoeg masseren is of moet ik ze nog een minuutje masseren?” Hij bleef ze masseren, samen met wat zacht knijpen en trekken.
Toen zei ze: “Oh, unn, nog een minuut.”
ging Roger verder. Janey begon te kronkelen na een volle minuut van rustig masseren, toen begon ze zacht te kreunen. Roger zei: “Ik weet dat meneer Verveer en zijn vrienden je schattige, kleine tietjes ook willen masseren. Dat komt goed, nietwaar?”
“Unn, mmm.”
“Zo meteen neem ik je mee naar je slaapkamer om wat foto’s van je te maken. Wil je achterover leunen en je benen wijd spreiden voor mijn camera zodat ik foto’s kan laten zien aan meneer Verveer en zijn vrienden?”
“Unn, mmm.”
Roger wist niet zeker of ze zijn vraag wel had gehoord, maar hij ging door met het meten van haar met de volgzame negenjarige. “Bijna eenendertig en je taille is 18, en je heupen zijn 31 inch. Je wordt volwassen, Janey. Zo mooi. Wil je nu in de slaapkamer komen en je benen spreiden voor mijn camera?”
Het was alsof ze uit een trance ontwaakte. “Onn, ja.”
Hij bleef maar een paar minuten nadat hij de slaapkamerfoto’s had gekregen. Toen pakte hij zijn camera’s in en vertrok, terwijl hij Jim vertelde hoe laat hij haar moest halen.
“Ja meneer.” zei Jim.
Roger wist toen dat ze een geweldige artiest zou zijn.
Klaarmaken voor de show
Die avond ontmoetten zowel Roger als Tessa elkaar bij meneer Verveer thuis om hun zaterdagochtendsessie te plannen. Tessa nam verschillende foto’s van Janey mee. Ze genoten allemaal van de video’s die ze tot nu toe hadden gemaakt. Ze genoten vooral van Janey’s eerste verlegen kennismaking met de camera en Danny’s klaarkomen terwijl hij zich in paniek omdraaide. Ze telden nog vier grote spuiten nadat hij betrapt was! Tessa had foto’s gemaakt van de verraste jongen die zich half omdraaide om haar aan te kijken met zijn handen langs zijn lichaam, klaar om naar zijn spijkerbroek te grijpen, maar zijn stijve pik spoot een straal wit zaad rechtstreeks richting Tessa. Ze berekenden dat zijn pik een hotdog in diameter was met een mooie rode aardbeienkop en waarschijnlijk in totaal tien centimeter lang was. Hij had wel schaamhaar boven zijn pik met wat dun, blond haar aan weerszijden, maar zijn bleek witte ballen waren nog helemaal kaal. De bruine lijnen van zijn zomershort en zwempak lieten zijn ballen en kont er nog witter uitzien.
Meneer Verveer belde Jim in de boekwinkel en zei dat het interview zou verlopen zoals gepland voor zaterdagochtend om 10.30 uur.
Jim beloofde dat ze er zouden zijn.
Jim en Janey arriveerden stipt om 10.30 uur. Janey was zo opgewonden. Ze had die ochtend om zeven uur een bad genomen en was bedekt met de rozen geurende lotion die meneer Verveer Jim een paar weken eerder had gegeven.
Janey droeg de korte, roze jurk met stroken die meneer Verveer de dag ervoor in een grote doos aan Jim had gegeven. Er waren ook kanten, witte enkelsokken en zwarte lakleren schoenen met hakken van vijf centimeter. Het roze, hippe slipje had bijna dezelfde kleur als de jurk. Terwijl ze naar het feest reden, was Janey bang dat haar nieuwe slipje al nat zou kunnen zijn.
Danny arriveerde om kwart voor tien bij Tessa’s huis. Hij was aan het fietsen, maar Tessa kon zien dat hij die ochtend in bad was geweest, want zijn krullende haar was nog nat in de rug en rond zijn oren. Tessa was gekleed en glimlachte naar hem. ‘Heb je ons geheim bewaard, Danny?’
‘Ja. Ik heb het aan niemand verteld!’
“Goed.” Zei ze en hield een foto voor van Janey in een jurk. “Dit is het meisje. Ze zal worden aangekleed, maar het is jouw taak om haar uit te kleden, en dat zal ze je toestaan. Oké?”
Danny staarde naar de foto. Je kon nog niet met zekerheid zeggen of ze een figuur kreeg, maar Danny zag dat ze schattig was – met haar blauwe ogen, stralende glimlach met te grote, volwassen tanden die nog steeds een beetje scheef stonden, en een sexy uiterlijk.
Tessa glimlachte omdat Danny te veel bezig was om te antwoorden. Ze gaf hem de volgende foto waarop Janey bloosde in alleen haar trainingsbh’tje en slipje. Danny staarde naar de foto en raakte met zijn hand zijn broek aan om de boel recht te trekken. Toen gaf ze Danny de laatste foto, waarop Janey met haar linkerhand in haar linkerborstje kneep. Haar slipje was uitgerekt tussen haar knieën en haar poesje was helemaal kaal.
“Ze is negen en een half, en ze is behoorlijk verlegen, maar heel schattig. Je moet de tijd met haar nemen Danny, zodat je haar niet bang maakt. Kus haar vaak en vertel haar hoe schattig ze is ….”
“Ze IS schattig! Ze is echt schattig. Goh!”
‘En laat je haar jou ook uitkleden, zodat ze niet te bang is?’
‘Ja, als het moet. Maar het is beschamend.’
‘Maar dat hoort bij je werk, Danny. Ik weet dat je je tot haar aangetrokken zult voelen. Ze heeft van die volle lippen – van boven en van onder!’ Tessa grinnikte om haar grap, maar Danny bleef maar naar de foto’s kijken.
Tessa zei: “Nou, je moet haar ook jou laten uitkleden. Daarna, nadat je haar hebt uitgekleed, kun je haar blijven kussen en over haar borstje en haar poesje wrijven. Ze is bijna tien en heeft kleine tietjes ter grootte van een golfbal, zoals de meisjes op de foto’s die je zo leuk vond. Wil je ze voelen?’
“Ja.” Hij gaf het toe, nog steeds starend naar de foto’s. Door de stijve pik in zijn voetbalbroekje puilden ze van voren uit, wat Tessa enorm verheugde.
“Laten we gaan dan.” Zei ze, terwijl ze de foto’s van hem nam en ze in haar tas stopte. “Je zult heel snel het echte werk te zien krijgen, dus ik zal deze foto’s voorlopig bewaren. En ik weet zeker dat ze je krullende blonde haar en volle lippen en lange wimpers leuk zal vinden. Je bent een erg knappe, jonge man, Danny.”
Danny bloosde… waardoor zijn lichte huidskleur begon te gloeien toen ze in haar auto stapten. De hele weg naar het huis van meneer Verveer bleef hij naar de drie foto’s kijken.
Tessa belde op haar mobiele telefoon en reed toen nog tien minuten door de buurt, zodat Janey zich kon settelen voordat ze Danny naar het feest bracht.
De partij en Act One
Janey was zelfbewust en bloosde fel toen ze de drie oudere mannen ontmoette. Elk van hen kuste haar op de wang en omhelsde haar hartelijk. Elk van hen was ook veel langer dan zij. Ze waren gekleed in pakken die Janey deden denken aan een begrafenis of iets heel formeels.
Ze waren de garage van meneer Verveer binnengereden en de deur ging achter hen dicht. Het was groter dan hun kant van het huis van oom Jim… en het was zo schoon met glimmende, betonnen vloeren. Een Mercedes C-klasse stond geparkeerd twee vakken verder van de plek waar oom Jim stopte. Jim zag dat er een groot stuk karton op de vloer lag waar hij parkeerde.
Meneer Verveer was 1,80 meter lang, slank en had een grijze snor, maar bijna geen haar op zijn hoofd. Zijn vriend Hans was ook 1,80 meter lang, maar veel zwaarder. Zijn haar was grotendeels donker en hing alle kanten op alsof hij het niet eens kon borstelen om het steil te krijgen. Janey dacht dat Hans een jaar of veertig was, maar ze was niet goed in het schatten van de leeftijd van iemand boven de dertig. Hans was eigenlijk zevenenvijftig. Hij had haar en sportte veel. Hans had een accent dat Janey ‘intelligent’ in de oren klonk. Beide mannen roken lekker. Dat merkte Janey meteen. Jim schudde ook de hand, maar ging toen beleefd aan de kant zitten om toe te kijken of te helpen waar nodig.
Janey was nog steeds niet gewend aan de hoge hakken, dus liep ze langzaam door, en het voelde alsof ze op haar tenen liep. Ze merkte ook dat haar jurk zo kort was dat ze niet kon bukken, anders zou haar nieuwe slipje zichtbaar worden.
Ze liepen door een aantal van de grote kamers beneden. Wanneer meneer Verveer praatte, waren de anderen stil – ze onderbraken nooit – dus Janey wist dat meneer Verveer de baas was.
Meneer Verveer liet haar het ‘podium’ zien dat tegen een van de muren in de grote woonkamer tegenover de open haard was opgesteld. Er waren overal gordijnen en een jeugdbedmatras en boxsprings. Rogers grote camera stond opzij opgesteld. Meneer Verveer zei: ‘Roger zal hier binnenkort zijn. Hier zal je vandaag voor ons optreden, in ieder geval voor het eerste bedrijf. Is het niet spannend?’
Janey bloosde, wetende dat ze zich zou moeten uitkleden in het bijzijn van iedereen en de camera. Meneer Verveer ging achter haar staan en legde zijn handen op haar borst. Ze wist niet wat ze moest doen, dus deed ze niets. Hij zei: “Het is oké, Janey. Je hoeft je geen zorgen te maken. Niemand van ons zal seks met je hebben. We gaan gewoon naar je kijken. Je mag op het bed spelen, zelfs erop springen als je wilt, en terwijl je je uitkleedt, zullen we je zien spelen. Dat is alles. Je begint zo’n grote meid te worden – zo mooi en sexy.” Hij bleef haar borstjes voelen door haar jurk en trainingsbh’tje heen.
Hans zei: “En ik heb wat kleren voor je meegebracht uit Parijs. Pas maar voor ons. Je ziet er sexy uit.” Hij glimlachte naar haar en ze bloosde feller.
Meneer Verveer zei: ‘Je zult plezier hebben, Janey. Je wilt toch je slipje voor ons uittrekken, nietwaar, zoals je deed op de foto’s die Roger en Jim ons lieten zien?’
Janey keek verbaasd, alsof ze de weg was kwijtgeraakt tijdens zijn lange vraag, dus meneer Verveer zei: ‘Je wilt toch je slipje voor ons uittrekken, nietwaar?’
“Ja.”
Roger kwam binnen. Janey leek blij hem te zien en liet zich door hem op de lippen kussen toen hij haar de hand schudde. Toen liepen ze naar Jim toe om te vragen of hij nog een drankje nodig had. Roger en Jim begonnen met het opstellen van de lichten en de camera terwijl de twee oudere mannen Janey naar de andere kant van de kamer brachten.
‘Kijk me nou eens aan, Janey. Maak je geen zorgen over wat ze aan het doen zijn.’ Meneer Verveer zei: “Ik wil er zeker van zijn dat je een goede actrice kunt worden; dat je kunt negeren wat er verder op de set gebeurt. Dit is als een filmset. Ga nu voor me staan en ik zal geef je een paar aanwijzingen. Oké?’
“Ja.” Ze probeerde serieus te zijn, maar kreeg de slappe lach en stond uiteindelijk weer rechtop. Ze stond tegenover meneer Verveer die midden op de grote bank zat. Hans zat rechts van meneer Verveer. Ze begonnen haar vragen te stellen en zeiden dat ze dingen moest doen, bijna alsof ze ‘Simon Says’ speelden.
“Keer om!”
“Hup op en neer!”
“Til de voorkant van je jurk op.”
Janey volgde elk commando snel op, maar moest giechelen toen ze tegelijkertijd probeerde op en neer te springen en voorover te buigen.
“Ok, Janey. Kijk me aan en trek je slipje naar beneden. Helemaal tot net onder je knieën en zet je voeten uit elkaar zodat ze niet de rest van de weg naar beneden vallen. Braaf meisje. Blijf me gewoon aankijken. ‘Ik ga je zeggen dat je je rok zo op moet tillen.’
Op dat moment liepen Tessa en Danny over het dikke vloerkleed en kwamen zo’n twee meter achter Janey te staan. Tessa had Danny eraan herinnerd stil te zijn. Ze stonden te kijken hoe Janey haar slipje tot onder haar knieën trok. Ze wisten allebei dat Janey niet wist dat ze achter haar stonden, maar Danny voelde een schok in zijn voetbalbroek toen hij naar haar keek.
Meneer Verveer zei: “Til nu je jurk op en laat ons je poesje zien. Brave meid.”
Danny en Tessa konden van achteren zien dat Janey de voorkant van haar jurk had opgetild. Danny moest zijn voetbalbroekje aanpassen omdat zijn stijve pik een grote tent voor hem aan het maken was. Tessa zag het vanuit haar ooghoek en glimlachte. Danny zag hoe Janey haar jurk optilde en hoorde hoe ze de vragen van meneer Verveer beantwoordde.
Hij zei: “Je poesje is erg mooi en nog steeds haarloos. Het is prachtig. Laat je het aan veel jongens zien?”
Janey bloosde weer: “Nee! Net als bij oom Jim en Roger, en nou ja, bij een van de vrienden van oom Jim. Hij kijkt er graag naar. En ik zal het je laten zien, maar ik zou niet willen dat jongens dat doen. het zien.”
“En een jonge man?” Vroeg Hans met zijn sterke accent.
Ze zei: “Nou, oké. Als je het me zegt.”
Mag ik het voelen, Janey?” vroeg meneer Verveer.
“Ja meneer.”
Danny en Tessa keken van achteren toe. Ze konden meneer Verveer naar voren zien leunen op de bank, en ze wisten dat zijn hand Janey’s haarloze, mollige poesje aanraakte, maar ze konden zijn hand of haar poesje niet zien. Ze konden tussen Janey’s benen kijken en zijn arm zien die naar Janey’s poesje reikte. Tessa zag Danny vanuit haar ooghoek zijn voetbalbroek aanpassen, maar ze zei niets. Ze keken gewoon naar de twee mannen die Janey liefkoosden terwijl ze daar stond terwijl ze haar jurk omhoog hield.
Meneer Verveer zei: ‘Het voelt alsof je opgewonden bent, Janey. Ben je opgewonden om model en actrice te zijn?’
“Ja. Dat kriebelt.”
“Voelt het goed?”
“Ja.” zei Janey zacht.
Meneer Verveer bleef lang wrijven. Hij vroeg: “En als je met een acteur bent die je op deze manier aanraakt, laat je hem dan zo over je poesje wrijven?”
“Ja.”
Hij bleef nog een minuut wrijven. Janey begon te kronkelen en kleine kreungeluiden te maken. Toen zei hij: “En zoals op je foto’s, zou je je benen voor hem willen spreiden en hem naar je natte poesje laten kijken en je zo aanraken en zijn vinger in je steken terwijl wij toekijken?”
“Unnn, ja, unn.”
“Keer je nu om.” Hij trok zijn hand weg van haar kutje.
“Onnn.” zei Janey terwijl ze zich omdraaide en haar slipje op de grond liet vallen. Ze zag Danny en Tessa daar staan en reikte snel naar beneden om haar slipje omhoog te trekken. “Een jongen!” Ze riep. “Het is een jongen!” Haar gezicht werd helemaal rood.
Meneer Verveer stond op. “Ja, maar hij is geen jongen van jouw leeftijd. Hij zit in de zevende klas en jij gaat pas in de vierde klas. Dit is Danny, en hij moet het acteren met jou doen. Maar Danny doet dat niet.” Ik wil dat je je schaamt, dus hij zal je eerst laten uitkleden. Jij trekt iets van hem uit, en dan zal hij iets van jou uittrekken. Zo zullen we vanmorgen beginnen. Kom hier, jullie twee.’
Roger bracht Danny een glas frisdrank. Roger stelde Danny vervolgens voor aan de anderen en vroeg Janey om hem de benedenverdieping te laten zien.
Beide kinderen nipten van hun frisdrank terwijl ze met Roger wandelden. Janey, die de rondleiding beneden al had gehad, zei tegen Danny: ‘En dit is de keuken. We krijgen ook gratis pop en snacks.’
De volwassenen liepen met hen door andere delen van de benedenverdieping, in de hoop dat de twee kinderen meer zouden gaan praten. Toen ze terugkwamen bij de matras en boxsprings op de vloer in de woonkamer – voor de camera op het statief, zei Janey: “en hier gaan we onze modellenwerk doen.”
Danny had nog geen woord gezegd, en toen herinnerde hij zich enkele van de suggesties die Tessa hem onderweg had gegeven. Hij zei: “Bedankt voor het laten zien, Janey. Je bent zo schattig. Ik vond je foto’s leuk.”
“Welke afbeeldingen?” vroeg Janey en bloosde.
Tessa hield de foto’s voor van haar volledig gekleed en die van haar in haar bh’tje en slipje. Twee zeer goede houdingen. Danny zei: “Ik vind je schattig, Janey.”
Ze kreeg een grote glimlach op haar gezicht. “Jij bent… eh… ook schattig.” Zei ze en bloosde toen weer terwijl ze naar de vloer keek.
Alle volwassenen slaakten een zucht van verlichting. Voordat ze met de “acteersessie” begonnen, zetten ze de twee kinderen midden op de bank en alle volwassenen zaten om hen heen, met hun gezicht naar de grote tv. Ze bekeken eerst fragmenten uit Danny’s video. Danny schaamde zich, maar wist dat hij zich zou kunnen uitkleden en Janey zou aanraken als hij meespeelde. Hij zei: “Ik schaamde me zo, Janey, maar ik moest het doen omdat ik een van de acteurs wil zijn. Ik wed dat je geweldig zou zijn. Je bent zo schattig.”
Janey zei: “Bedankt. Ik moest ook een video maken. Roger zei dat het een soort schermtest was. Oh, dat ben ik.” Ze wees onnodig naar de tv toen haar foto opkwam. De korte clips gingen behoorlijk snel – en al snel was ze volledig uitgekleed op het grote scherm, haar poesje of billen openend voor de camera – net zoals Danny had gedaan.
Danny zei: ‘Je hebt het goed gedaan, Janey. Het is beschamend, vind je niet?’
“Ja!” Ze zei.
“Je poesje is mooi, Janey.” zei Danny.
“Bedankt.”
‘En ik denk dat je je schermtest heel goed hebt gedaan. Zie je? Je hebt de aanwijzingen opgevolgd, ook al was het gênant. Is het niet?’
“Ja.” Zei ze en glimlachte.
“Nou, nu denk ik dat we de aanwijzingen moeten volgen, alleen wordt het nu leuker omdat we het allebei moeten doen.”
‘En we moeten allebei de aanwijzingen volgen.’
De volwassenen stonden op en liepen terug naar het podium met de twee vroegrijpe sterren. Roger zette de videocamera aan en duwde ze voorzichtig de set in. De andere volwassenen schoven stoelen bij en vormden een halve cirkel rond de rand van hun ‘podium’. Roger zei: “Trek eerst Danny’s schoenen uit, Janey. Ga gewoon op het bed zitten Danny.”
Meneer Verveer zei: ‘Laten we eerst een paar foto’s maken, terwijl ze allebei gekleed zijn. Dan wil ik dat ze elkaar kussen voordat we beginnen.’
Danny zei: “Je bent echt schattig, Janey. Ik zou je graag willen kussen.” Ze glimlachten naar de camera’s en toen kuste Danny haar op de lippen. Ze kusten nog een minuut, om aan elkaar te wennen.
Danny glimlachte naar Tessa en liet haar zien dat hij echt aanwijzingen kon volgen en dat hij graag kleine meisjes zou willen uitkleden – te beginnen met Janey. Tessa had hem het komende jaar andere meisjes beloofd, als hij het vandaag maar goed deed met Janey. Hij herinnerde zich haar woorden: ‘Als je Janey je laat uitkleden en aanraken, dan laat ze je haar uitkleden. En je zult ook andere dingen met haar kunnen doen. meisjes om uit te kleden.” Hij was te verlegen geweest om haar te vragen of hij seks met de meisjes mocht hebben, maar Tessa zei: “De meisjes hebben geen idee hoe ver de dingen kunnen gaan. Ze zullen gewoon denken dat je ze gaat uitkleden, maar als je een meisje echt opgewonden kunt krijgen, dan kun je steeds verder gaan. Ze zullen dit niet van tevoren weten. Janey vermoedt dit niet. Maar ik denk dat je seks met ze zou kunnen hebben, of je in ieder geval door ze kunt laten wrijven of ze je laten zuigen en je kunt op ze klaarkomen. En je kunt een vinger in haar vagina of in haar anus steken als je wilt. En je mag erop of erin klaarkomen, afhankelijk van hoe het gaat.” Toen had ze hem verrast door hem te vragen: “Hoe vaak ben je het vaakst klaargekomen op een dag. Je bent jong en sterk en gezond. Ik wed dat het minstens drie keer is.” We zijn jong en sterk en gezond. Ik wed dat het minstens drie keer is.” We zijn jong en sterk en gezond. Ik wed dat het minstens drie keer is.”
Danny herinnerde zich dat hij haar had verteld dat hij het een paar keer op dezelfde dag vijf keer had kunnen doen, zolang er niemand in de buurt was. Hij was net een paar maanden geleden begonnen met klaarkomen en deed het sindsdien minstens een of twee keer per dag, behalve de laatste twee dagen toen hij betrapt werd op aftrekken in Tessa’s garage. Hij had zich destijds geschaamd, maar nu was hij blij met de kans om zich uit te kleden en zich een echt meisje te voelen dat hem dat toestond. Hij zag dat Tessa onder de indruk was, want ze klopte op zijn knie. “Nou, ik wed dat je vandaag een paar keer op Janey kunt klaarkomen, en als ze aan je gewend raakt, kun je misschien seks met haar hebben. Zorg ervoor dat je haar eerst ontspant met je vingers.” Hij wist niet precies wat ze daarmee bedoelde, maar dacht dat het betekende dat ze een vinger in Janey’s vagina moest steken. Tessa zei: “Wij’ Ik zal jullie onderweg twee instructies geven. Maak je geen zorgen. Het zal niet al te gehaast lijken. En als je het goed doet, zullen er andere meisjes voor je zijn.”
Danny bleef Janey omhelzen en kussen, totdat meneer Verveer zei: “Ga nu op de rand van het bed zitten, Danny en laat haar je schoenen uitdoen. Til een been van je voetbalbroekje op zodat ze je ondergoed kan zien. moment laat ze je haar slipje zien als je haar schoenen uittrekt.”
Janey keek naar zijn voetbalbroekje terwijl hij achterover op het bed lag en de voorkant van de korte broek optilde om zijn ondergoed aan haar bloot te stellen. Hij voelde dat zijn pik stijf was en hoopte dat hij niet te snel klaarkwam. Janey nam de tijd om de veters los te maken, wat moeilijker was omdat ze niet naar zijn schoenen keek. Eindelijk liet ze zijn beide schoenen en sokken uittrekken. Tessa zei: ‘Janey, masseer zijn benen en dijen een minuutje. Kijk hoe dicht je bij zijn ondergoed kunt komen zonder ze echt aan te raken.’
Janey begon verlegen over Danny’s benen te wrijven. Toen zei Danny: ‘Dat voelt goed, Janey. Je doet het goed.’ Ze werd een beetje brutaler omdat zijn complimenten en aanmoediging haar een meer ontspannen gevoel gaven.
Een minuut later lag ze op haar rug, de voorkant van haar jurk bij haar schouders omhoog houdend terwijl Danny haar schoenen en enkelsokken uitdeed. Hij had moeite met de kleine gespen aan weerszijden van haar hoge hakken. Danny vertelde haar hoe goed ze op de hoge hakken had gelopen en herhaalde dat ze heel schattig was.
Roger hoefde Danny niet te vertellen dat hij Janey’s benen moest masseren en wrijven, want dat begon hij te doen toen hij haar schoenen uittrok. Al snel masseerde hij haar dijen en staarde naar haar slipje met zijn gezicht op slechts een voet van haar dun bedekte poesje. Hij merkte dat het kruis van haar slipje nat was, maar hij zei niets.
Tessa zei: ‘Je mag ook in haar slipje wrijven, Danny. Zo meteen zal ze zich omrollen en kunnen jullie elkaar gewoon even aanraken voordat jullie je verder uitkleden. Ga je gang.’
Danny begon Janey’s slipje te wrijven. Ze hield haar jurk steeds bij haar schouders omhoog en spreidde haar benen uit elkaar terwijl Danny haar wreef. Ze wist dat het moest als onderdeel van de show, maar ze wilde echt dat hij haar aanraakte, dus het leek heel natuurlijk – behalve de mensen die keken en de videocamera die recht op hen gericht was. Terwijl hij over de voorkant van haar poesje wreef, zei ze: “Dat voelt goed, Danny.”
‘Ze houdt er ook van om tussen haar benen gewreven te worden, Danny.’ Stelde meneer Verveer voor.
Danny begon tussen Janey’s benen te wrijven. Hij dacht dat de nattigheid een beetje vies was. Maar hij bleef wrijven. Tessa moet Danny’s tegenzin hebben gevoeld om over het natte gedeelte van Janey’s slipje te wrijven, dus zei ze: “Meisjes worden nat als ze opgewonden raken, Danny, net zoals jongens stijf worden. Steek je hand in haar slipje en zij als ze opgewonden raakt tegen jou Je kunt haar slipje pas uittrekken als ze zich opgewonden voelt – helemaal nat en glibberig.”
Danny liet zijn hand door het rechterbeen van haar slipje glijden en voelde Janey’s poesje met zijn vingers. ‘Ja, ze is wel opgewonden. Het voelt echt glad aan.’ ‘ zei hij, als een expert. Iedereen glimlachte. Hans draaide zich om in zijn stoel om zijn broek recht te trekken.
Een minuut later zei Tessa tegen Danny dat hij moest gaan staan en Janey zijn voetbalbroekje moest laten uittrekken. Ze zei: “Jullie zijn allebei aan het acteren, en je moet alles doen wat we zeggen, maar meestal zullen we je alleen zien spelen. Ik wil dat je om de beurt ‘de baas bent’. En Janey is nu aan de beurt. Dus je moet stil blijven staan en haar in je ondergoed laten voelen. Oké?’
Danny zei: “Ja. Oké.” En Janey knikte met haar hoofd. Ze glimlachte terwijl ze
Toen ze uit waren, stond hij op het bed met zijn voeten uit elkaar terwijl zij aan zijn voeten zat te staren naar de bobbel in zijn onderbroek. Tessa moedigde haar aan om het te voelen. Toen ze Danny’s stijve pik eenmaal door zijn onderbroek heen begon te voelen, kon ze nauwelijks stoppen. “Het is zo moeilijk.” Ze zei. Toen, zonder op een prompt te wachten, legde ze haar handen in het beengat van Danny’s onderbroek en voelde zijn pik. “Oh.” Ze zei.
Tessa zei: “Wees voorzichtig met zijn ballen, Janey, maar je kunt zijn pik overal heen bewegen en je kunt zijn ballen zachtjes kietelen. Het is jouw beurt om de baas te zijn, dus je kunt hem in verschillende posities zetten terwijl je hem voelt, maar trek zijn ondergoed nog niet uit. Je zult zijn ondergoed binnen een paar minuten uit kunnen doen. Veel plezier en zet hem in grappige houdingen of zeg hem gewoon dat hij in een andere houding moet gaan zitten, en terwijl hij stil blijft staan, dan kun je hem voelen waar je maar wilt. Als hij je aanwijzingen goed opvolgt, wordt hij je baas.’
Toen Tessa het woord ‘ballen’ zei, ging Janey meteen naar Danny’s ballen, en niemand wist of ze de rest van wat ze zei hoorde. Toen stak Janey haar andere hand in het andere beengat en voelde tegelijkertijd zijn pik en ballen. Danny kromde zijn rug om zijn pik naar voren te steken. Hij was trots op hoe stijf hij was.

Ze liet hem in verschillende posities komen – een schouderstand op het bed met zijn benen uit elkaar, op zijn handen en knieën, en plat op zijn rug met zijn benen gespreid. Ze betastte hem en kroop over hem heen – wreef zich tegen hem aan, als een kat die geaaid wil worden. Terwijl Danny op zijn rug lag, ging ze schrijlings op zijn linkerbeen zitten en wreef haar poesje over zijn been terwijl ze Danny’s lul en ballen bleef voelen. Ze was zich eigenlijk aan het bespringen op Danny’s dij. Ze trok voorzichtig Danny’s ondergoed naar voren en toen niemand haar adviseerde te wachten, trok ze het verder naar beneden zodat ze zijn stijve penis kon zien terwijl ze schrijlings op zijn dij ging zitten.
“Het is zo mooi.” Zei ze en keek naar de volwassenen, die knikten dat ze gelijk had.
Daarna ging Janey’s jurk zonder protest uit, en toen Danny’s shirt zodat beide kinderen in hun ondergoed zaten – Danny’s witte onderbroek en Janey’s witte trainingsbh’tje en roze slipje, met het donkere, natte gebied tussen haar dijen. Ze rolden rond en waren om beurten de baas en voelden elkaar minutenlang. Danny herinnerde zich dat Tessa zei dat hij de leider moest zijn, zodat hij in een positie zou komen en haar hem zou laten voelen, en dan zou zij in dezelfde positie komen en zou hij haar voelen. Hij wilde vooral haar kont zien en voelen, aangezien Tessa hem in de auto had verteld dat haar oom soms een vinger helemaal in haar billen stak, maar dat hij eerst glad spul op zijn vinger moest doen zodat het erin zou drukken.
Danny ging plat op zijn buik liggen, en later op handen en knieën. Als Janey in die posities kwam, trok hij het slipje naar voren en spreidde haar wangen zodat hij haar kleine, roze kontje kon zien. Hij bleef het slipje opzij trekken of de bovenkant van haar bh’tje naar beneden trekken zodat hij haar tieten of kutje kon zien als hij haar voelde. Janey volgde haar voorbeeld, hoewel het niet zo gemakkelijk was omdat Danny’s pik stijf was en het elastiek aan zijn slip betekende dat ze zijn broek ver naar buiten moest trekken zodat ze ernaar kon kijken.

Toen liet Tessa Janey Danny’s broek uittrekken. Ze staarde naar zijn stijve penis en zijn bleek witte ballenzak. Ze had natuurlijk die van haar oom gezien, maar die van Danny was zoveel kleiner en mooier. Het was niet begraven in een bos zwart, krullend schaamhaar zoals de pik en ballen van haar oom. Danny had net een dun plukje blond haar. Zijn ballen, benen, borstje waren kaal. Ze vond het heerlijk om Danny’s kale ballen te kietelen en ze strakker te zien worden. Met een beetje aanmoediging van Tessa likte ze de zijkant van zijn pik.
Danny knipoogde naar Tessa om haar te bedanken voor die suggestie. Danny had betrekking op de volwassenen – alsof hij meedeed aan hun grap met Janey – om te proberen haar uit te kleden zodat hij met haar kon spelen, haar kon vingeren en misschien meer. Danny was niet al te zelfbewust omdat hij dacht dat iedereen naar Janey keek – hoewel hij trots was op zijn zeer stijve, licht gebogen penis.
Het voelde goed toen Janey de zijkanten ervan likte.
Toen stond meneer Verveer op. ‘Laten we allemaal wat drinken en dan kijken we toe hoe Danny Janey’s slipje en bh’tje uittrekt.’ Iedereen stond op. Roger overhandigde elk van de jonge sterren een glas frisdrank. Danny en Janey wilden doorspelen, maar het was tijd voor een korte pauze.
Terwijl ze allemaal naar de keuken liepen, hield Danny zich in en vroeg Tessa of hij zijn onderbroek weer aan moest trekken.
‘Nee, Danny. We komen hier zo weer binnen, en je moet Janey laten zien dat het oké is om naakt rond te lopen. Dan zal ze het doen zonder zich er zo voor te schamen.’ Ze zag dat Danny’s penis zachter begon te worden, dus voegde ze eraan toe: “Je penis is zo mannelijk! Als hij lekker hard blijft, dan willen ze dat je keer op keer terugkomt om met Janey te werken en misschien met een paar andere meisjes. Gewoon blijf daaraan denken en laat ze zien dat het stijf blijft. Janey zal het weer kussen als we hier terug komen. Het zal niet lang duren en je zult je sperma helemaal over haar heen spuiten. Misschien als we’ Als je in de keuken bent, zou je haar hand kunnen vasthouden en haar misschien nog een keer kunnen kussen.” Ze pakte Danny’s hand en leidde hem om de anderen naar de keuken te volgen.
Danny kon niet anders dan blozen toen hij spiernaakt de keuken binnenliep en Tessa’s hand vasthield. Hij was wel blij dat zijn pik stijf bleef. Janey kwam naar hem toe en staarde er de hele tijd naar. “Goh, het is zo mooi, Danny.”
Iets harder dan nodig zei Danny: ‘Je bent zo schattig dat ik er niets aan kan doen. Ik kijk graag naar je, maar de meeste meisjes van jouw leeftijd zijn niet zo mooi als jij. Om een goede acteur of actrice te zijn, moet je om te wennen aan rondlopen alsof je klaar bent voor de volgende act. En ik kan niet wachten om nog wat met je te spelen.’
Hij wist niet zeker of ze luisterde, want ze bleef maar naar zijn pik staren. Maar Danny merkte dat meneer Verveer naar hem knikte om aan te geven dat hij het geweldig deed. Danny stond langer en kantelde zijn heupen, waardoor zijn erectie dichter bij Janey kwam. Tessa stond naast hem en hield nog steeds zijn hand vast. Ze zei: “Danny, draai je lichaam heen en weer zodat je lul heen en weer zwaait. Laat Janey zien hoe stijf het weer is.”
Danny draaide zijn heupen rond, met zijn frisdrank in de ene hand en Tessa’s hand in zijn andere hand. Iedereen keek, dus bleef hij ermee zwaaien. Hij zei: “Kijk, Janey, mijn pik kan naar twee kanten zwaaien.”
Meneer Verveer verslikte zich in zijn drankje. Tessa glimlachte en fluisterde tegen Hans: “We kunnen hopen.”
Het kostte de volwassenen meer tijd om hun drankjes te mixen omdat ze verse ijsblokjes kregen en dingen uit verschillende flessen schonken. Op de terugweg naar de woonkamer klopte Hans op Janey’s in panty geklede kont en zei dat ze het geweldig deed, “en Danny hier doet het ook uitstekend. Is hij niet, Janey?” Hij klopte op Danny’s haarloze, bleke billen. Ze glimlachten allemaal toen ze terugliepen naar de set.
Meneer Verveer trok Danny opzij. Tessa liet Danny’s hand los en liep met de anderen de woonkamer in. Meneer Verveer zei: ‘Je doet het goed, Danny. Ik dacht erover om hier een paar andere jongens voor te gebruiken, maar ik hou van je houding. Ik vind het leuk hoe je aanwijzingen opvolgt, ook al lijkt het soms gek. om kleine shows als deze te blijven doen voor sommige van mijn feesten?”
Voordat Danny antwoord kon geven, vervolgde meneer Verveer: ‘Natuurlijk hoeft dat niet, maar ik heb nog een paar andere mooie, kleine meisjes zoals Janey klaar staan om jou te trainen. Ik denk dat je een goed voorbeeld zou zijn voor zodat ze doen wat ze wordt gevraagd voor de camera en het kleine publiek dat ik hier zal hebben. Jouw taak is om de meisjes te laten ontspannen en plezier te hebben, en om je mooie pik te likken, en de andere aanwijzingen vooraan te volgen van de camera. Dat is je belangrijkste taak hier – zonder twijfel de aanwijzingen opvolgen, zodat de meisjes de aanwijzingen ook volgen. Dan zal je ze kunnen bekijken en ermee spelen, en uiteindelijk… Nou, weet je wat ik bedoel, nietwaar?” Hij knipoogde naar Danny.
Danny glimlachte terug. Hij wist – of dacht tenminste dat hij wist – wat meneer Verveer zei.
‘Dus, Danny, wil je helpen de kleine meisjes te trainen, of moet ik een van de andere jongens het laten doen?’
“Ik wil het doen.”
‘Heel goed, Danny. En het loon is aardig. Je moet dit absoluut geheim houden. Oké?’
“Ja, meneer. Ik begrijp het.”
‘Goed. Dan doe je wat we zeggen, ook al klinkt het op dat moment stom of gênant?’
“O ja, mijnheer.”
“Dat is een goede jongen. En Tessa zegt dat je meerdere keren op een dag kunt klaarkomen. Dat is een goede zaak om je te helpen een goede trainer voor ons te zijn. Wanneer je het gevoel hebt dat je klaar bent om klaar te komen, zeg dan gewoon: ‘het kriebelt’ of iets dergelijks zodat het meisje niet schrikt als je in haar mond klaarkomt of zoiets. Je krijgt ook een mooie bonus elke keer dat je klaarkomt. Het laat Roger ook weten dat hij moet inzoomen hij kan goede foto’s maken van jou terwijl je klaarkomt op het meisje. Oké?’
“Ja meneer.” Danny glimlachte, verlangend om op de meisjes klaar te komen. Hij zou liever privé met ze spelen, maar op deze manier zou het ook leuk zijn, en hij zou betaald worden om jonge meisjes uit te kleden en te betasten. Wat kan beter zijn?
De volwassenen gingen weer in hun stoelen zitten. Jim stak zijn duim omhoog om haar te laten zien dat hij dacht dat ze het geweldig deed. Tessa fluisterde meneer Verveer iets in het oor terwijl ze ging zitten. Roger zette de videocamera aan en Danny begon meteen de baas te zijn, nadat hij Janey een paar seconden over zijn penis had laten wrijven.
Daarna deed hij haar bh’tje uit en begon haar tieten te wrijven en te masseren en hij kuste ze zelfs, wat Janey eerst deed giechelen, en ze deinsde achteruit alsof het kriebelde. Toen zei Tessa tegen haar dat ze Danny er even op moest laten zuigen.
Danny knielde voor haar op de rand van het bed. Janey stond naast hem op de grond. De boxsprings en matras zaten niet op een frame, dus Danny’s mond was op Janey’s borsthoogte. Danny nam de leiding en sloeg zijn armen om haar middel en trok haar tegen zich aan. Hij begon op haar borstjes te zuigen en Janey hield zich stil en liet hem het doen. Danny’s stijve penis wreef tussen haar dijen. Janey had een grote grijns toen hij begon, maar terwijl hij bleef zuigen vertelde ze haar gezicht het verhaal: ze ging nu op in de sensaties en vergat het kleine publiek.
Meneer Verveer wilde nog niet dat Danny klaarkwam, dus onderbrak hij hem opnieuw. “Heel goed, Danny. Dat is de manier om de leiding te nemen. Zo meteen trek je haar slipje naar beneden zodat je Janey’s kale poesje van dichtbij kunt bekijken.” Meneer Verveer zwaaide met zijn arm om de andere volwassenen erbij te betrekken. “We vinden dat jullie het geweldig doen. Ga samen op het bed staan en kijk in de camera en stel jezelf voor.”
Janey ging als eerste – net zoals ze had geoefend toen Roger haar foto had gemaakt: “Ik ben Janey en ik ben negen en een half jaar oud en ik zit in de vierde klas.”
Toen zei Danny: “Ik ben Danny en ik ben twaalf en een half jaar oud en ik zit in de zevende klas.”
“Heel goed, jullie allebei.” Meneer Verveer klapte en toen vielen de anderen mee om hen te applaudisseren. Het was minder dan een halfuur geleden sinds hun eerste kus en minder dan twintig minuten geleden dat de schoenen, voetbalshorts en jurk uitgingen. Hij wilde de zaken een beetje vertragen.
Roger zette de digitale videocamera uit wanneer meneer Verveer aan het woord was, zodat hij later niet zoveel meer hoefde te bewerken. Hij liet het liggen, wachtend op een teken van meneer Verveer.
Hij zei: “Nou Danny, we zagen je je lul heen en weer schudden in de keuken en je deed het geweldig. Heeft hij niet allemaal een mooie lul?” Opnieuw applaudisseerde iedereen beleefd.
Meneer Verveer zei: “We gaan nu een paar minuten pauze nemen, ook al hebben we net onze drankjes opgefrist. Danny, ik wil dat je ons allemaal laat zien hoe je je pik kunt schudden en hem kunt laten rondspringen! En Janey, ik wil dat je met hem rondloopt. Je kunt naast hem neerknielen om het van dichtbij te bekijken, maar eerst wil ik dat je je slipje tot op je knieën trekt terwijl je rondloopt, en laat iedereen je voelen tussen de benen zodat ze kunnen beslissen of je al opgewonden genoeg bent, dan kan Danny ze uittrekken. Je wilt dat Danny je slipje uittrekt, nietwaar?’
“Ja.” Zei ze, hoewel ze niet zo zeker klonk.
“Heel goed, Janey. Je doet het geweldig. Trek je slipje tot op je knieën en spring hierheen.” Iedereen applaudisseerde, ook Danny, terwijl ze haar slipje naar beneden trok.
Toen zei meneer Verveer: “En Danny, laat iedereen voelen hoe stijf je mooie lul is. Spring ook hierheen, zodat we hem kunnen zien stuiteren, en schud hem dan voor elke persoon en laat ze voelen hoe hard hij is. Het is iets om trots op te zijn, jongeman. Wil je iedereen laten voelen hoe stijf het is?’
“Ja.” Zei hij en duwde zijn heupen naar voren.
Iedereen applaudisseerde. Toen huppelden de twee jeugdige sterren naar het applaudisserende publiek en liepen rond de halve cirkel – trillend en huppelend – om iedereen zijn geslachtsdelen te laten voelen.
Danny ging direct naar Hans toe, aangezien hij zijn pik eerder had gecomplimenteerd. Hij ging voor Hans staan en bewoog zijn heupen heen en weer om hem heen en weer te laten zwaaien. Hans keek ernaar, en complimenteerde hem nogmaals. Hij strekte zijn grote handen uit en streelde zijn pik voor hem. Hij legde zijn linkerhand onder Danny’s kale ballen. Toen hij Danny’s pik en ballen begon te strelen – zachtjes – met beide handen – maakte Danny zich plotseling zorgen dat de grote, ruwe handen hem zouden laten klaarkomen. Hans maakte een cirkel met zijn wijsvinger en duim en streelde heen en weer over de rand van Danny’s eikel. Danny zei: “oh.” Maar gelukkig was het tijd om naar de volgende persoon te gaan.
De volgende persoon waar Danny naar toe huppelde was Tessa en ze nam ook zijn pik en ballen in haar beide gemanicuurde handen. Het is onmogelijk te zeggen wie er meer van genoot, want opnieuw voelde Danny zich klaar om klaar te komen terwijl Tessa zijn pik streelde en zijn ballen kietelde. Ze zei: “Voelt het alsof je klaar bent om klaar te komen, Danny?”
“Ja.” ‘ zei hij, en hij klonk er bezorgd over.
Tessa stond op en liet Danny’s penis los, “Roger, zet de camera weer aan. Danny staat op het punt te schieten. Janey, slipje uit en ga in het midden van het bed liggen. Danny gaat over je knielen en zijn pik strelen dus zijn sap zal eruit schieten. Ik wil dat je ernaar kijkt en het voelt. Laat zijn sperma op je buik landen. Ze plaatste de kinderen op het bed zodat Janey plat op het bed lag zijwaarts naar de camera. Ze plaatste Danny zo hij zat met zijn dijen schrijlings op haar rechterdij.” Danny, je kunt naar haar poesje kijken en het voelen, en dan over je pik wrijven. Als je klaar bent om klaar te komen, leg dan je handen achter je rug en laat je sperma op haar buik en kutje spuiten.” Ze legde een kussen onder Janey’s hoofd zodat ze kon kijken.
Danny’s pik is iets zachter geworden tijdens de snelle positionering – zo gepositioneerd dat de camera en iedereen Danny’s twaalf jaar oude lul over Janey heen kunnen zien schieten. Danny begon Janey’s haarloze poesje te voelen en duwde toen een vinger in haar vagina. Janey kreunde van verbazing en spreidde haar benen verder.
Roger had de camera nu op zijn schouder zodat hij kon bewegen. Toen hij in positie was, knikte hij naar Tessa.
Tessa zei: “Blijf haar kutje voelen, Danny. Ze vindt het echt leuk. Ze wil je zien klaarkomen en het op haar buik voelen. Streel je pik met je rechterhand en voel haar kutje met je linkerhand, maar als je begint te Kom klaar, leg je handen achter je rug en laat het gewoon spuiten. Janey, als het goed voelt zoals hij over je poesje wrijft, open dan je benen wijder. Het is oké als wat van zijn sperma aan de buitenkant van je poesje komt.”
Danny volgde de aanwijzingen op en even later legde hij zijn handen op zijn rug. Zijn pik sprong uit zichzelf en spoot een straaltje zaad tot aan Janey’s schouder. Het volgende schot bereikte haar navel en de volgende vier spuitjes landden op haar onderbuik, kutje en rechterdij, voordat het een straaltje werd – het sijpelde gewoon uit zijn pik. Het was stil in de kamer.
Tessa zei: “Raak je pik nog niet aan, Danny. Schuif rond en stop je pik in Janey’s mond. Janey blijf stil. Laat hem zijn pik in je mond stoppen en zuig dan de rest van zijn sperma in je mond zodat je kan het slikken.”
Janey zoog en slikte zoals aangegeven. Het smaakte haar niet lekker, maar ze wilde bewijzen dat ze gehoorzaam kon zijn.
Toen applaudisseerde iedereen. Zowel Janey als Danny grinnikten toen ze naast elkaar op de rand van het bed gingen zitten. Tessa liet Janey Danny’s zaad over haar borstje en buik en zelfs over haar benen wrijven – ze smeerde een dun laagje over haar hele lichaam. Ze glimlachte nog steeds. “Het is warm.” Ze zei. “En het smaakt nogal raar. Weet je zeker dat het goed is om het door te slikken?”

Na het bad

Tessa en Hans namen de twee sterren mee naar boven voor een snelle bad- en kostuumwissel. Iedereen vertelde hen wat een goed werk ze hadden gedaan. Meneer Verveer zei: “Haal ze in hun volgende kostuums en we veranderen de set. Jullie hebben het prima gedaan. Ik weet zeker dat jullie allebei naar meer van mijn kleine feestjes kunnen komen, als je wilt.”
Toen de twee sterren eenmaal boven waren, ging meneer Verveer naar Jim toe om met Jim te praten en overhandigde hem een envelop. ‘Ze deed het prima, Jim. Dit is wat we afgesproken hebben, en er komt vast nog een leuke tip. Denk je dat ze graag terug zou willen komen?’
“O ja. Ik weet het zeker.” zei Jim. Toen lachte hij, “Vooral als Danny hier is.”
‘Goed. En ik zal het navragen bij Tessa. Ze wil deze week een trainingssessie met Danny hebben, zodat hij weet wat hij aanstaande zaterdag moet doen.’
Ondertussen zaten Hans en Tessa allebei geknield naast de grote badkuip de twee sterren te wassen. De sterren hielpen elkaar ook wassen. Elk van de volwassenen waste elk van de jeugdige artiesten van nek tot teen – streelde ze allebei volledig en gaf tegelijkertijd veel complimenten. Danny dacht dat zijn penis en ballen nog nooit zo schoon waren geweest.
Danny wist niet zeker of hij weer naar beneden zou gaan in het volgende kostuum, maar Tessa verzekerde hem dat hij een geweldige tijd met Janey zou hebben en dat ze meer dingen samen zouden doen. “Soms draag je misschien een kostuum dat je grappig lijkt, maar ga er gewoon mee akkoord. Trouwens, wist je dat terwijl je model staat en acteert voor meneer Verveer, je twee keer zoveel betaald krijgt als ik jou betaal? gras maaien en klusjes doen?”
Danny glimlachte, “Echt waar? Hij zei dat ik betaald zou worden om hem te helpen de meisjes te trainen, maar dat is geweldig.” Hij hield van het geld dat hij verdiende door klusjes voor haar te doen en dacht dat ze meer dan vrijgevig was – maar twee keer zoveel als dat zou fantastisch zijn.
“Ja, echt waar. Maar er zit een addertje onder het gras – je moet de aanwijzingen volgen, en soms moet je gekke kostuums dragen en dingen doen als… nou ja, je zult zien. Maar je zult ook naar Janey’s poesje van dichtbij. En natuurlijk mag je dit nooit aan iemand vertellen.’
“Maak je geen zorgen. Ik zou niet willen dat een van mijn vrienden zou weten dat ik zo gekleed was en dat ik lippenstift en make-up droeg en een lint in mijn haar had!”
“Ik weet zeker dat niemand die je kent er ooit achter zal komen, Danny. Zolang je dit geheim houdt, zal niemand deze foto’s zien waarop je zo gekleed bent – of de foto’s of video van Janey die je pijpt. En als je blijft als je de aanwijzingen zo goed opvolgt – zelfs als sommige dingen je grappig lijken – zal je ook met een paar andere kleine meisjes kunnen spelen, zoals we hebben besproken.
In de kamer ernaast had Hans het nachthemd met de voorgevormde bh’tje Janey aangetrokken en zij had soortgelijke bedenkingen. ‘Maar zouden er op zijn minst geen slipjes moeten zijn?’
Hans zei: “Maar Janey, iedereen heeft je zojuist naakt gezien – en wijd opengesperd bovendien. En je ziet er zo mooi uit in dit nachthemdje en zijden kousen.”
Toen Hans Janey naar de gang boven bracht, ontmoetten ze Tessa en Danny. De twee kinderen lachten omdat ze identieke zijden nachthemden droegen met een paars bloemenpatroon. De mouwloze nachtjapon had een voorgevormde bh en schouderbandjes. Ze liepen uit naar de zijkanten zodat hun heupen aan de voorkant volledig bloot waren, maar het bedekte wel de bovenste helft van hun billen. Ze droegen ook kanten, dij hoge witte kousen. De twee lachten en bloosden maar bleven elkaar aankijken.
Tessa gaf hun instructies terwijl ze de trap afliepen.
Ze liepen naar hetzelfde gebied dat helemaal niet was veranderd. Het waren nog steeds de boxsprings en matrassen bedekt met lakens en kussens. Ze wachtten tot Roger de camera startte en de andere mannen zaten. Toen zei Danny: “Ik ben Danny, en dit is gewoon voor de lol, zoals doen alsof, maar een deel van de tijd zal ik met mijn gezicht naar beneden liggen of op de een of andere manier zodat je mijn je-weet-wel niet kunt zien, dus zoals je kunt Ik zeg niet dat ik geen meisje ben, en we gaan doen alsof we een slaapfeestje houden, maar af en toe zal je kunnen zien dat ik een jongen ben. Daarom zitten er linten in mijn haar en dat make-up spul…” Hij wees naar zijn volle lippen, die nu knalrood waren. “Tessa zei dat je de video zou knippen zodat er twee tapes zouden zijn, en ik’ In de ene video zal een jongen zijn die gek doet en in de andere zien mensen me alleen van achteren of boven mijn middel en denken ze dat ik een meisje ben. Het is dwaas, maar ik kan aanwijzingen volgen, zelfs als zoiets echt dwaas lijkt.’ Hij bloosde toen hij meneer Verveer aankeek terwijl hij dat zei. Maar zijn pik begon al stijf te worden. , Janey en ik, nou, we beginnen doktertje te spelen, en ik steek mijn vinger in haar poesje om haar temperatuur op te nemen, en dan moet ik mijn vinger in haar billen steken nadat ik er glibberig spul op heb gedaan, alsof je haar temperatuur nog een keer opneemt.” Hij bloosde toen hij meneer Verveer aankeek terwijl hij dat zei. Maar zijn pik begon al stijf te worden. “Dan zullen Janey en ik over een tijdje doktertje gaan spelen, en ik zal mijn vinger in haar poesje steken om haar temperatuur op te nemen, en dan moet ik mijn vinger in haar billen steken.” nadat ik er glibberig spul op heb gedaan, alsof ik haar temperatuur weer opneem.” Hij bloosde toen hij meneer Verveer aankeek terwijl hij dat zei. Maar zijn pik begon al stijf te worden. “Dan zullen Janey en ik over een tijdje doktertje gaan spelen, en ik zal mijn vinger in haar poesje steken om haar temperatuur op te nemen, en dan moet ik mijn vinger in haar billen steken.” nadat ik er glibberig spul op heb gedaan, alsof ik haar temperatuur weer opneem.”
Danny ging op het bed zitten en trok Janey tussen zijn uitgestrekte benen zodat de camera Danny’s lul niet kon zien. Hij zei: “Ik ga ons weer kennis laten maken met de camera, dus hier begint de video die meneer Verveer aan zijn vrienden gaat laten zien. En alsof ik doe alsof ik een meisje ben, en probeer om mijn ding een tijdje niet te laten zien, maar af en toe zal ik het laten zien voor zoals de andere video. Dat is als een grappige, gekke video, zodat hij zijn vrienden kan verrassen dat het echt niet twee meisjes tegelijk zijn slaapfeestje. Oh, en dan spelen we ook nog wat spelletjes om te laten zien hoe goed we aanwijzingen kunnen opvolgen.’ Hij keek op naar Roger. “Klaar?”
“Ja toe maar.” Zei Roger, die al aan het fotograferen was sinds de twee sterren zijn set opliepen. Hij had in het begin en even later ingezoomd op Danny’s pik om van dichtbij te laten zien hoe hij al stijver werd.
Danny schraapte zijn keel – alsof hij klaar was om het eerste bedrijf in een officieel toneelstuk te beginnen. “Ahem, ik ben Denise en dit is mijn vriendin Janey. We zijn allebei tien jaar oud, behalve dat ik groter ben dan zij. We houden een slaapfeestje en we gaan doktertje spelen en wat andere spelletjes.” , en houd van kussen oefenen.” Daarmee legde hij zijn handen voor Janey en begon haar borstje en buik te voelen.
Danny deed het goed die eerste tien minuten, door zijn lul aan het zicht te onttrekken – door een kussen te gebruiken, of een deel van een deken, of door op zijn buik te liggen, of door Janey tussen hem en de camera te houden terwijl ze allebei gek deden, rolde rond en kuste vaak. Tessa en de anderen merkten dat zijn pik verschillende keren echt zichtbaar was – en erg stijf – maar het waren slechts vluchtige beelden toen Danny van positie veranderde. Meneer Verveer wist dat dit een geweldige video zou worden.
Danny kietelde Janey en liet haar giechelen en ronddraaien, maar hij ging zo op in wat hij aan het doen was, dat hij zichzelf af en toe per ongeluk blootgaf.
Verschillende keren legde Danny Janey achterover en spreidde haar benen zodat hij tussen haar knieën kon liggen en goed naar haar poesje kon kijken. Dan ging hij met een vinger op en neer door haar spleet. Hij bestudeerde Janey’s poesje nauwkeurig, want dit is tenslotte wat hij wilde doen, en het was de belangrijkste reden (waarvan hij zich bewust was) dat hij zich “dom gedroeg” en zich kleedde als een meisje.
Meneer Verveer knikte naar Tessa dat het tijd was om een van hun spelletjes te spelen. Tessa klapte in haar handen. “Heel goed! Uitstekend! Bravo! Danny, dat is de manier om de leiding te nemen. Nu gaan we een spelletje spelen. Laten we twee sterren applaudisseren terwijl ze staan en een buiging maken.”
De twee “actrices” stonden op en maakten een buiging voor hun publiek. Danny’s pik was stijf en liet een lichte opwaartse kromming zien. Het publiek begon te beseffen – zelfs als Danny dat niet deed – dat hij het leuk vond om Tessa en de mannen naar zijn pik te laten kijken.
Meneer Verveer zei: “Loop rond terwijl je elkaars hand vasthoudt en ga voor ieder van ons staan, zodat we kunnen zien of je al opgewonden raakt.”
Ze glimlachten terwijl ze voor Janey’s oom Jim stonden. Met zijn linkerhand voelde hij Janey tussen de benen en met zijn rechterhand voelde hij Danny’s pik en ballen. Daarna gingen ze verder met Roger, Tessa, Hans en meneer Verveer – ze lieten elk lid van het publiek elk van hen voelen. Iedereen vertelde hen nogmaals wat een geweldige job ze deden. Danny ging voor Hans staan en liet hem met zijn grote, ruwe handen over zijn pik en ballen wrijven, totdat meneer Verveer uiteindelijk gebaarde dat ze voor hem moesten komen staan.
Tessa zei: “Ga nu op je handen en knieën op het bed zitten. Dat is alles. Vlak naast elkaar. Onthoud, Danny, jij bent hier de leider, dus als je wilt dat Janey iets doet, dan moet je het doen. ook? Weet je nog?”
Danny zei: “Ik weet het. Dat is oké. Ik zal het doen.” Hij wilde blijven laten zien dat hij aanwijzingen kon opvolgen, hoe dom ze ook leken. ‘En bovendien,’ dacht hij bij zichzelf, ‘kijken ze allemaal graag naar mij.’
“We gaan jullie allebei blinddoeken en dan jullie billen smeren. Als we over een paar minuten jullie blinddoeken afdoen, zal Danny zijn vinger in Janey’s billen steken en Janey zal haar vinger in Danny’s billen steken. Maar we moeten ervoor zorgen dat jullie allebei eerst gesmeerd zijn. Dus blijf stil. Je hebt de blinddoek om, zodat je niet zeker weet wie er met zijn vinger in je billen gaat. Als een spel. Later krijg je een prijs als je raadt rechts.”
Zowel Janey als Danny voelden zich raar met een blinddoek om. Ze droegen nog steeds hun nachtjaponnen en dij hoge kousen. Toen zei Tessa: “Ik leg een kussen onder je hoofd en leg dan je hoofd en schouders op het kussen en leg beide handen op je heupen en trek je billen open. We willen zien wie hun billen verder open kan trekken. “
Danny en Janey lachten allebei toen ze in positie kwamen – hun billen opentrekkend. Roger bewoog de camera om ze allemaal goed te kunnen zien. Janey’s poesje was ook open, aangezien de kinderen elk hun knieën uit elkaar hadden. Terwijl ze zijn kont opentrok, opende haar poesje zich verder en Roger zoomde in om haar witte, gladde opwinding te fotograferen. En Danny’s kleine, witte balletjes waren gekrompen van opwinding door de lichte prikkeling van Hans’ ruwe vingers. Hans kietelde Danny’s ballen om ze nog meer te laten krimpen. Danny’s pik was zo stijf als hout.
Ze voelden allemaal een vinger die een klodder koude glijmiddel over hun kontgat wreef. Het was een stimulatie die voor geen van beide kinderen bekend was, maar ze vonden het allemaal een prettige gewaarwording. Daarna duwde Hans zijn rechterwijsvinger in Danny’s anus met veel glijmiddel. Hij moest verschillende penetraties maken om genoeg glijmiddel in de strakke billen van de jongen te krijgen. Meneer Verveer was Janey’s billen aan het smeren.
Hans en meneer Verveer bleven een vinger naar binnen duwen en er langzaam weer uittrekken. Toen wisselden Roger en Tessa elkaar af. Het was weer stil in de kamer, terwijl de twee sterren verder werden gevingerd. Even later begonnen ze allebei zachtjes te kreunen, “unnn” elke keer dat een vinger er langzaam helemaal in duwde.
Tessa zei: “Dit doet toch geen pijn?”
“Nee.” zeiden Janey en Danny tegelijk.
Meneer Verveer zei: “Nu wil ik dat Janey haar blinddoek afdoet en Danny’s billen vingert. Daarna is het zijn beurt om haar billen te vingeren.”
Roger heeft nog meer goede video’s waarop ze om beurten elkaars billen vingeren. Danny leek zijn vreemde kostuum te zijn vergeten. Zijn stijve penis was dicht bij haar kutje terwijl hij achter Janey’s billen knielde.
Tessa keek een minuutje en zei: “Danny, begin je je klaar te voelen om weer klaar te komen?”
“Ja!” Hij zei
Ze draaide Janey op haar rug en liet Danny weer schrijlings op haar gaan zitten. Deze keer was hij over haar heupen. Tessa zei: “Eerst, Danny, reik naar achteren en trek je billen open. Hans, wil je ons helpen? Steek een vinger in Danny’s billen en streel zijn pik totdat hij over Janey’s borstje schiet. Maak eerst Danny’s billen weer los.”
Hans doopte zijn vinger in het potje glijmiddel en duwde zijn vinger langs Danny’s billen. Hij bleef het doen en Danny begon een wiegende beweging om zichzelf te timen met de vingerstoten van Hans. Ze zei: “Voelt dat goed, Danny?”
“Ja.”
“Probeer jezelf nog niet te laten klaarkomen. Rock op Hans’ vinger en vertel me dan wanneer je klaar bent.” zei Tessa. “Blijf je kont opentrekken zodat hij zijn vinger er helemaal in kan duwen. Dat is alles.
Danny probeerde te blijven schommelen, maar na een paar seconden zei hij: “Het is klaar.”
Toen reikte Hans met zijn linkerhand naar voren en streelde Danny’s pik en ballen. Roger had de camera klaar toen Danny zijn zaad over Janey’s borstje en gezicht begon te spuiten. Janey opende haar mond om te proberen er iets van op te vangen, maar het miste haar mond. Sommigen kwamen in haar haar.
Toen Danny stopte met schieten, schoof Tessa hem weer naar Janey’s hoofd, zodat hij haar wat van het sperma kon laten opzuigen.
Tessa zei: “Danny, ik wil dat je nog een paar minuten doet alsof je nog een meisje bent, Hans een kus geeft en hem bedankt dat hij zijn vinger in je billen heeft gestoken.”
Danny was nog versuft van de ervaring, dus zonder na te denken liep hij naar Hans toe, boog zich iets voorover en kuste hem op de lippen. Hans kuste hem terug en gaf hem een dikke knuffel. ‘Je bent zo’n mooi meisje, Danny.’ zei hij zachtjes. Iedereen applaudisseerde. Beide kinderen, vooral Danny bloosden – maar ze hadden een grote glimlach op hun gezicht.
Jim gaf elk van hen een glas gevuld met verse frisdrank en ijsblokjes. Vijf minuten later nam Tessa hen mee naar boven voor nog een snel bad. Toen ze weer beneden kwamen, had Danny zijn ‘jongenskleren’ weer aan en bloosde toen Jim zei: ‘Nou, de jongen is terug.’
Meneer Verveer keek Jim aan en Jim liep meteen de andere kamer in. Meneer Verveer zei: “Je hebt het geweldig gedaan, Danny. Ik zal je weer kunnen gebruiken. Je zult meer sessies met Janey hebben en misschien organiseer ik meer feestjes met andere meisjes of jongens om mee te spelen.” . Je bent uitstekend in het opvolgen van aanwijzingen. Zou je terug willen komen?”
“Ja.” zei Danny.
‘Goed. En kun je deze week weer naar Tessa’s huis gaan, zodat ze je in bad kan doen en je nog wat andere dingen kan leren?’
“Ja. Natuurlijk. Graag gedaan. Dank je.”
‘Brave jongen. En in de toekomst zullen er andere acteurs en actrices zijn waarmee je kunt spelen, als je dat wilt. Zou je terug willen komen?’
“Ja, dat wil ik. Dit was leuk.”
“Goed.” Hij overhandigde Tessa een envelop toen ze vertrokken.
Toen Jim en Janey klaar waren om te vertrekken, overhandigde meneer Verveer Jim nog een envelop. “Bonus.” Hij zei. “Janey, je hebt het geweldig gedaan. Je kunt ook aanwijzingen volgen. Wil je woensdagavond terugkomen en nog een show opvoeren? Deze keer zal het een ander meisje van ongeveer jouw leeftijd zijn. Je kunt met elkaar spelen en elkaar uitkleden, en elkaar kussen, en met speelgoed spelen… Dat soort dingen. Wil je terugkomen en nog een spelletje doen? En dan kun je volgende week zaterdag misschien weer met Danny spelen. Oké?’
Jim zei: “Ja, meneer. We zullen er zijn.”
Meneer Verveer negeerde hem. ‘Wat vind je hiervan, Janey? Kun je dit geheim houden en zou je meer spelletjes willen spelen terwijl wij kijken?’
“Ja meneer.” Ze had de keu van haar oom opgepikt.
‘Heel goed, Janey. En Danny komt terug als een van je medespelers, maar misschien zijn er ook nog wat andere jongens en meisjes. Zou dat niet leuk zijn?’
“Jeetje. Ja, ik denk het wel.”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 12

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Janey en Danny mogen optreden”

  1. Een super mooi verhaal. Als er nog meer delen zijn of komen, dan maak je van mij en waarschijnlijk veel meer lezeres een gelukkig persoon.

  2. Het verhaal is gewoon goed maar wel een vertaling uit het Engels en erg slordig vertaald ook nog. Dat vind ik jammer en onnodig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *