Stagejuf Iris

4.8
(14)

Door: Max vd Berg

Iris liep stage. Een groep acht had ze dit haar en het beviel haar prima. Leuke klas, gezellig.
Alleen die ene jongen….
Martijn.
Hij woonde verderop in haar straat. Ze kende hem tot de stage vaag, van het op de straat spelen. Echt zo’n schoffie met van die pretogen. Maar er zat geen kwaad in…
In de klas was hij haar de eerste dagen al meteen opgevallen. Altijd zijn werk snel af, zelfs zijn extra taken. Hij wist alles, maar dan ook echt álles- de jongen leerde snel en makkelijk. Hij zag er leuk uit en viel daarom ook in de smaak bij echt alle meiden van zijn groep. Én die van groep zeven in het lokaal er naast. En dan was hij ook nog eens vriendelijk, gezellig en attent….

Iris had zich er op één van de eerste dagen (het was die zomer uit gegaan met haar vriend, haar eerste relatie) op betrapt dat ze hem wat langer aanstaarde en had gedacht dat het eigenlijk de ideale vriend zou zijn áls hij ouder was, toen hij zich omdraaide, naar haar toekwam en opeens naast haar stond.
‘Hee juffie, doe ik deze sommen zo goed?’ Hij duwde een schrift onder haar neus.
Ze keek even om naar haar stagebegeleidster, maar die was ergens anders bezig. Ze lachte naar de vriendelijke jongen, die met voorsprong haar lievelingsleerling was; ‘juf Iris voor jou, geen juffie….’ Martijn knikte braaf. Toen bekeek Iris zijn gemaakte werk. Het was briljant. Netjes en volledig. Ze zette wat zwierige krullen, dat was altijd leuk om te doen. Martijn had alles goed gemaakt. En ook nog snel, hij was wel erg snel voor de andere klasgenootjes klaar. Vanzelfsprekend.
‘Zo dat heb je snel gedaan, alles goed,’ wilde ze zeggen maar toen ze opkeek verstomde ze halverwege haar zin.
De twaalfjarige Martijn had zijn blik overduidelijk en onbeschaamd op de, misschien ook wel iets te veel ontblootte borstenpartij van zijn stagejuf gericht. Zo te zien vond hij het geweldig want hij had er een wazige, brede gelukzalige glimlach bij.
‘Martijn!’ Wees ze hem terecht.
‘Is er iets niet goed?’ Vroeg hij, nu overdreven meekijkend in zijn rekenschrift.
‘Euh… jawel…, maar…’
‘O, gelukkig, ik dacht al.’ Hij keek Iris aan. ‘Wat is er dan?’
‘Je zit naar mijn…,’ ze maakte haar zin niet af. ‘Laat maar.’
Hij lachte. ‘Echt niks?’
Iris wilde nog wat zeggen, opende eerst twee keer haar mond maar sloot die weer. ‘Ga maar zitten.’
Martijn ging zitten.
Iris was het door haar werk en bezigheden helemaal vergeten als Martijn na schooltijd niet bij haar bureau was gekomen. De bel was net gegaan en haar stagebegeleidster was net even thee halen.
Ze keek op. ‘Wat is er Martijn? Moet jij niet naar huis? De bel is gegaan…’
Martijn begon een onsamenhangend verhaal over het spreekbeurten schema. Ondertussen gingen zijn ogen opnieuw schaamteloos naar haar boezem. Iris zag het toen hij zowat op zijn tenen ging staan om nóg meer te kunnen zien.
‘Martijn! Wat doe je?’
Hij keek weer op. ‘Sorry.’
… Dat engelengezicht…
‘Je zit…’ weer haperde ze. Het was genant. Hoe ging ze dit nou eens netjes verwoorden?
‘Doe ik iets niet goed juffie?’ Zei hij net een tikkeltje brutaal.
Juffie. Dat was de druppel.
‘En noem me niet steeds juffie! Het is juf Iris,’ zei Iris bozig.
‘Sorry,’ zei Martijn heel aandoenlijk.
‘En kijk niet steeds zo naar… naar m’n tieten.’ Ze bloosde er zelf van dat ze dat zo zei tegen iemand van twaalf. Maar het moest maar eens klaar zijn.
Martijn lachte. ‘Sorry juf Iris.’
Ze zuchtte. ‘Dat kan echt niet.’
Nu zuchtte Martijn; ‘Maar ik word er zo door afgeleid. Ze zijn zo mooi….’
Iris schoot in de lach door de manier waarop hij het zei.
‘Martijn….’ Ze probeerde streng te kijken. Echt lukken deed dat niet, want Martijn lanceerde het volgende compliment. ‘U bent echt veel mooier en leuker dan de meisjes in de klas. Echt, ik kan er toch ook niets aan doen dat ik verlie….’ En toen hield hij ineens abrupt op. ‘Laat maar.’
Martijn draaide zich om en even dacht Iris dat hij echt weg ging. Ze lachte al in zichzelf en voelde een onrustig samentrekken van haar kut. Dat wilde ze al helemaal niet. Waarom? Dat gastje was twaalf, ze had altijd vrienden van haar eigen leeftijd – zoals dat hoorde. Of…. Deze jongen had echt iets. Ondanks zijn jonge leeftijd deed hij iets met haar en het irriteerde haar. Waarom liet ze haar hoofd zo op hol brengen door dat ventje?
Martijn draaide zich om, weer. Bij de deur. ‘Weet je juf Iris… Ik droom bijna elke nacht van uw tieten…’
Haar ogen werden zo groot, dat ze bijna uit haar kassen vielen.
En weg was Martijn.

Hij ging echt te ver. Maar dan ook echt!
Toch zat onze Iris te stralen aan haar bureau met ondeugende blosjes op haar wang. Ze friemelde onrustig aan haar bh bandje en krabde wat in haar kruis. Ze giechelde even. Ze vond zelf ook dat haar tieten mooi waren, dat zag hij toch goed… Ze voelde zich warm, verward en vooral stom. Ja stom. Ineens voelde ze het anders. Hij was gewoon een leerling; twaalf, irritant en superbrutaal!
Snel ging ze verder met haar administratie.
Alhoewel… hij was verder altijd beleefd en gedroeg zich in de klas prima. Veel beter en gezelliger dan de ander jongens en hij luisterde ook nog eens goed. Altijd. Eigenlijk was hij alleen maar braaf.
Nee. Nee, hij was te erg. Die dingen, die kon je echt niet zomaar zeggen. Over verliefd…. O nee, dat zei hij niet echt. Maar hij wilde het zeggen, Iris wist het zeker. Alhoewel…., misschien bedoelde hij wat anders. Misschien? Maar hij zei hij dat hij over haar tieten droomde… dat kon toch niet? Wat moest ze doen? Haar stagebegeleidster advies vragen? Neee… dat was zielig voor Martijn. Dan zou die hem helemaal aan de tand voelen. Dat kon ze hem niet aandoen. Ze hield het wel geheim. En trouwens… hij kon er ook niks aan doen dat hij haar borsten mooi vond. Toch?
Ze keek even omlaag, positioneerde haar tietenpartij even en voelde ze even stevig in haar handen. Hmm, ze had best mooie. Even kneedde ze ze lekker. Friemelde door de stof heen aan haar tepels. Ja, Martijn had gewoon smaak. Ze was gewoon een lekker geil wijf… hahhaa.
Nee, schudde ze. Snel keek ze op. Gelukkig zag niemand het. Ze moest professioneel blijven. Martijn was fout.
Geen Martijn.
Iris concentreerde zich weer op haar nakijkwerk, al lukte dat maar slecht.
En toch…, iets maakte dat ze het van hem allemaal wel kon hebben. Omdat hij gewoon leuk was. Hij maakte haar en de klas altijd aan het lachen, zorgde voor een goede vibe… Natuurlijk, dat was ook allemaal zeker waar.
Maar, ook waar; kon natuurlijk echt niet.
Echt niet.
Ze zette een krul, een paar rode strepen, zuchtte even en sloeg het schrift dicht. Wie was dat? Annelore…., wat een domme koe. Had ze dan helemaal niet opgelet? Snel pakte ze het volgende schrift. Hee, het schrift van Martijn. Ze keek alles na met meer aandacht dan het werk van de andere leerlingen. Alles goed. Tuurlijk… ze zette een krul. Grinnikte even in zichzelf en zette er toen impulsief een hartje bij.
Nee Iris, zei een stemmetje in haar hoofd. Maar toen stond het er al. Shit, waar was ze mee bezig? Ze moest normaal blijven doen! Dit kon ze niet meer uitgummen, maar vanaf nu….
Iris werd geroepen, was ze al klaar?
Ze maakte snel de stapel af en stond op. Professioneel zoals dat hoort.
Morgen zou ze degelijke kleding aan doen. Niks geen gegluur naar haar tieten! Was die Martijn nou helemaal belatafeld? Leuk jong of niet, ze trapte er niet meer in!
.
De volgende dag had Iris een blouse aan met mogelijk nog diepere inkijk. Ze droeg haar meest sexy bh en voor de verandering een string.
De hele avond had ze onrustig in haar bed gelegen en uiteindelijk had ze toegegeven aan al haar gevoelens en was lekker gaan spelen met haar borsten. Ze had haar shirtje uitgegooid, zodat ze lekker met haar blote tieten kon spelen en makkelijk bij haar keiharde tepels kon. In haar hoofd speelde maar één iemand de hoofdrol; Martijn.
Het was Martijn Martijn Martijn en nog meer Martijn. Ze verbeelde zich dat hij haar bekeek terwijl ze haar borsten showde en ermee speelde.
Tussen haar benen was ze drijfnat geweest en had eerst met haar vingers en wat later met haar vibrerende kunstpik gespeeld. Zo lekker langs haar clitje en langs haar spleet trillend… In en uit haar soppende kut tot kreunend denkend aan een pas twaalfjarige jongen een orgasme had gekregen. Dit was zooo fout…
Ze viel erg onrustig in slaap.

Maar nu dus een nieuwe dag.
Martijn deed in de klas mee alsof er niks aan de hand was. Iris voelde zich toch wel opgelaten al voelde ze af en toe een verontrustend gevoel tussen haar benen… daar in haar schaamstreek….
De dag verliep en af en toe wierp Martijn een overduidelijke blik in haar kleding tussen haar borsten…. Ze bloosde er van en het wond haar op….
Toen het schrift met haar hartje werd uitgedeeld en hij het opensloeg maakte het hart van Iris een sprong van opwinding toen ze de jongen zag stralen van dankbaarheid. Ze wisselden een snelle blik uit die het best te omschrijven was als ‘vol van verliefdheid.’
Er werd weer gewerkt en de dag vloog om.
Af en toe kwam Martijn aan haar bureau en hing voor de klas onopvallend tegen haar aan, vroeg iets en speelde wat ’toevallig’ met haar vingers…. De spanning was om te snijden. Een paar keer ging Iris naar de tafel van de jongen en bekeek zijn werk, daarbij haar borsten zo’n beetje op zijn schouders leggend of – als ze voor zijn tafel stond, diep voorover bukkend….
.
Het was dan ook jammer, teleurstellend dat ze na schooltijd een vergadering had. Alhoewel…. Het voorkwam ook dat dingen nu al gierend uit de hand zouden lopen…

Maar… het lot handelt altijd mysterieus…..
Met een fiets met lekke band liep ze naar huis. Gelukkig was het niet heel ver.
Martijn woonde vlak bij haar in de straat en meestal speelde hij voetbal met wat vrienden op het veldje aan het begin van deze straat. Ze voelde even teleurstelling toen ze hem niet zag. Erg… met een week gevoel in haar hele lichaam liep ze al starend naar de stoep verder….
‘Helpen juf?’
Iris keek op. Zonder daar echt invloed op te hebben voelde ze golven warmte en blijheid, vreugde en geluk door haar lijf stromen.
‘O hoi, Martijn,’ zei ze. ‘Ik heb een lekke band.’
Martijn trapte in zijn eentje een balletje tegen het blok schuurtjes achter de huizen.
‘Ik kan wel helpen.’
‘Ik ben er al bijna hoor,’ zei Iris.
Toch liep Martijn mee. ‘Ik kan hem plakken?’ Bood hij aan.
‘Echt?’

Zo belandde ze met haar ideale droomjongen naast het schuurtje in haar tuintje. Iris stond als hulpeloos vrouwtje te kijken hoe de man, een jongen van twaalf in dit geval, haar band professioneel plakte en nu al weer keurig om de velg terugdeed. ‘Zo, simpel toch?’
‘Nou, ik vind het wel stoer van je dat je dat kan hoor,’ zei ze vol bewondering.
Ze zag de jongen stralen.
‘Krijg ik nou een kus? Als beloning?’ Vroeg hij terwijl hij overeind kwam en de fiets terugdraaide.
‘Een kus?’ Ze bloosde gelijk…
‘Nee dus…,’ Martijn keek direct heel teleurgesteld.
Zo erg, dat ze hem er van verdacht toneel te spelen. Dat… als hij zo deed… hij was zo leuk….
Iris lachte. ‘Dat kan echt niet.’ Zei ze met een kleur. Maar iets in haar had niets liever gedaan. Misschien had ze hem nog wel willen leren tongzoenen…. Maar dat idee verdrong ze snel. Nee Iris: helder blijven.
‘Nou, dan ga ik maar,’ zei Martijn met een gekwetst stemmetje…
Iris vond het zo zielig. Hij had net haar band geplakt. Waarom deed ze zo lullig?
‘Wil je anders wat drinken?’ Hoorde ze zichzelf ineens voorstellen.

En zo liep Martijn achter haar aan haar huisje in.
‘Leuk huis juffie.’
Iris draaide zich om en gaf hem de blik.
‘Juf.’ Lachte de jongen snel. ‘Juf Iris, sorry.’ … Hij keek zo ondeugend… met die lach…
Ze zaten op de bank, allebei een glas cola.
Martijn keek wat rond.
‘Ja, het is maar een klein huisje hoor,’ verontschuldigde ze.
Hij keek zijn stagejuf aan en lachte. ‘Cool toch.’ Hij dacht even, opende zijn mond maar leek te twijfelen en sloot zijn mond toen weer.
‘Wat?’ Vroeg Iris.
‘Nou, als ik hier later kom wonen vind ik het prima hoor.’
Iris proestte van het lachen en had moeite de slok cola binnen te houden.
Martijn haalde zijn schouders op. Hij keek weer even rond. Toen lachte hij opeens en keek haar nu echt aan. ‘Dank u wel nog…’
Iris keek hem vragend aan.
‘Nou, voor dat hartje.’
Iris bloosde. ‘O dat,’ zei ze achteloos, alsof het niks voorstelde.
‘… En dat u expres die blouse aan had gedaan zodat ik uw tieten goed kon bekijken, dat was echt geil juffie.’
‘Martijn!’
‘Sorry júf Iris,’ lachte hij.
‘Dat bedoelde ik niet’
‘Wat… o… van uw tieten…’ Martijn keek even heeeel schuldig. ‘Het was toch zo?’ Vroeg hij voorzichtig.
‘Nee, natuurlijk niet,’ loog Iris.
Maar toen ze zag dat Martijn nu echt oprecht teleurgesteld keek zwakte ze dat wat af. ‘Nou, misschien…., ik….’ Ze bloosde.
‘Ik had het gelijk door,’ zei Martijn met een samenzweerderige blik.
Iris wangen gloeiden nu echt. Tot haar schrik voelde ze dat verliefde, geile gevoel in haar lichaam. Waar was ze mee bezig?
Ineens stak Martijn zijn hand uit en legde zijn hand op de voorkant ban haar blouse. Hij voelde haar borsten door haar shirt.
‘Martijn! Wat doe je?’
‘Mag het niet juffie?’
‘Nee.’
‘Waarom niet.’
‘Je bent pas twaalf.’
‘Nou en.’ Martijn stak zijn hand weer uit en betastte haar rechterborst. Iris pakte zijn hand vast maar deed verder niet zo veel.
De hand van de jongen bewoog nog net zo vrij en onderzoekend als even daarvoor.
‘Martijn….’ Zei ze heel zacht. Ze deed verder niks terwijl ze zo die hand vasthad die haar borst bevoelde. Ze genoot, ja dat ook… Ze genoot en was in de war. Haar hoofd was een chaotische plek vol tegenstrijdigheden…. ‘Martijn….’
‘Ja….?’ Vroeg hij heel zacht. Zijn hand bewoog langzaam over haar blouse. Inmiddels voegde zijn andere hand zich erbij en begin de andere borst zachtjes te kneden.
‘Martijn …. Het mag niet…’
‘Van jou niet of….?’
‘Als anderen dit te weten komen…’ verzuchtte ze…. Ze leunde verder achterover tot ze de bank voelde en liet Martijn verder voelen. Ze liet zijn hand los en sloot haar ogen.
‘Martijn, het is fout…. Waarom doe je dit….?’
‘Het is lekker,’ hij ging geconcentreerd door. ‘Ik hou het heus wel geheim hoor juf Iris.’
Ze zei niks meer.
Martijn voelde door en nam zijn moment volop…. En toen begon hij haar knoopjes los te maken.
Toen Iris het merkte opende ze haar ogen en keek toe.
‘Please… ik heb nog nooit tieten gezien…’
‘Oke, doe maar,’ zei ze zacht.
Te ver was toch al te ver.
De twaalfjarige jongen uit haar stageklas maakte alle knoopjes open en begon haar blouse toen echt uit te doen. Iris hielp zonder iets te zeggen mee.
‘Wow, mooie bh juf.’
Ze voelde zijn handen al over haar bh gaan. Haar zachtjes kneden, haar borsten wegen en ze voelde hoe hij haar tepels opzocht door de bh heen.
Ze werd er zo geil van…
‘Wacht.’ Iris kwam wat overeind.
Martijn stopte even en keek toe.
Iris ontdeed zich van baar bh, die ze zorgvuldig naast zich op de bank legde. Ze keek de jongen aan.
Als uitpuilende ogen echt bestond, was dat nu het geval bij Martijn.
Zijn handen voelden voor het eerst van zijn jonge leven blote tieten. Ze waren zo vol, groot en lekker. Zacht. Warm…. Die tepels…. Hij voelde maar en voelde maar…. Iris voelde zich helemaal week worden. Dit was zo fout en verboden. Maar ook, misschien wel daardoor, zó geilmakend. Ze liet hem zijn gang gaan en genoot van die nieuwsgierige blik, de onschuldig aandoende manier van verkennen. De dankbaarheid, gretigheid en de intimiteit.
En toen boog hij ineens voorover en begon aan haar tepels te sabbelen, te likken, er zachtjes op te zuigen…. Het was gekmakend en lekker…
‘Ahhh…., ja Martijn dit is geil….’ Ze kroelde door zijn haar.
Hij deed het lang en uitgebreid en stopte pas na een lange tijd voelen en verwennen met zijn mond en tong.
Hij keek haar aan, haalde adem. Alsof hij iets heel plechtigs wilde zeggen. Of vragen. ‘Mag ik je zoenen?’ Vroeg hij toen.
‘Zoenen?’ Lachte Iris.
Martijn knikte. Voelde weer even aan haar borsten. ‘Ja, met tong. Tongzoenen. Mag het?’
‘Kan je dat dan?’
‘Nou nee, maar u kan het me toch leren?’
Iris giechelde nog even maar ze wist haar antwoord al.
‘Oke, kom maar hier ventje…’
Martijn kroop naast zijn juf en sloeg zijn arm om haar heen. Iris legde haar hand op zijn wang en hielp hem. Ze bogen hun hoofden opzij en hun monden raakten elkaar…. Toen openden hun lippen, hun tongen vonden elkaar. Martijn was in het begin wat te gulzig en onstuimig, maar hij leerde snel…. Even later hapten ze, tongden ze als volleerde geliefden. Lang…. Liefdevol…. Geil.
En het duurde maar en duurde… beiden kregen er geen genoeg van.
Toen ze pauzeerden, durfde Iris haar leerling amper aan te kijken. Zijn blik richtte zich weer op haar borsten, zijn handen pakten ze beiden weer vast en begonnen er weer mee te spelen. Ze begonnen weer innig te tongzoenen.
Het eerste wat Martijn zei toen ze daarna stopten, verraste haar.
‘Jemig, ik heb nu echt een stijve.’
Iris schoot in de lach.
‘Wat?’ Zei hij half lachend en half verontwaardigd. Zijn handen voelden weer aan haar verharde tepels.
‘… Een stijve…. Echt?’
‘Ja,’ zei Martijn met een serieus gezicht. ‘Geloof je het niet?’
Iris zocht naar een reactie. Een twaalfjarige met een stijve piemel. Hoe groot zou dat zijn?
‘Zien?’ Vroeg Martijn toen.
‘Uhhhh…..’ Iris werd overrompeld door het aanbod.
Martijn leunde al achterover op de bank en opende zijn broek. Toen haalde hij zijn piemel tevoorschijn. Liet hem trots aan zijn stagejuffie zien.
Ze keek stilletjes, verbaasd door de afmeting. Zó groot al…? Dat ventje was pas twaalf. Ze had het zeker wat kleiner verwacht.
Martijn nam hem in zijn hand en speelde er wat mee, bewoog zijn voorhuid wat heen en weer over zijn eikel.
Iris werd er nog geiler van dan ze al was.
‘Wil jij ook even voelen?’ Martijn haalde zijn hand weg en wachtte af.
Het kwam niet in Iris op om er iets tegenin te brengen. Ze stak haar hand uit en nam hem in haar hand. Liet haar vingers erlangs strelen en bewoog langzaam op en neer. Ze was geen maagd meer. Zij niet…. Ze verwende de twaalfjarige Martijn vakkundig. Die genoot, kreunde wat en deed zijn broek verder omlaag. ‘Je mag mijn ballen ook wel aanraken hoor.’
Iris giechelde wat, wat dacht dat ventje wel niet? Hahha. Ze voelde braaf aan zijn ballen, trok hem wat langer en bedacht toen dat ze even moest laten zien dat ze ook echt wel wat wist… iets kon…
Plus ze had er ineens zin in. Dat vooral.
Ze gleed in haar blote tieten van de bank en ging voor Martijn op de grond zitten. Die keek haar verbaasd aan…., ging zijn juf nou… nee…..
Iris keek hem vanaf de grond geil en verlekkerd aan. Pakte zijn piemeltje weer vast, speelde er wat mee… toen boog ze er naar toe en nam hem in haar mond….
Martijn kreunde… dat het zó lekker was…. Dit was de hemel…
Iris zoog langzaam op zijn eikel, nam de hele stijve puberpiemel in haar warme mond en begon hem zachtjes te verwennen… spelend met haar tong, subtiel haar hoofd op en neer bewegend….
Martijn kreunde en legde zijn hand op haar hoofd… woelde wat door haar haren… ‘Ow dit is echt lekker juffie….’
Iris hield van pijpen. Haar ex, de enige waarmee ze tot nu toe had gevreeën en seks mee had gehad was nooit iets tekort gekomen. Iris was een beest in bed en één van de lekkerste dingen vond ze het sabbelen aan een stijve piemel en die met haar tong en mond heerlijk verwennen. De spermadosis die ze daarna ontving beschouwde ze als een toetje en kon ze zeker ook waarderen.
Martijn was nog nooit gepijpt, had nog maar eenmaal een zaadlozing gehad, maar dat wist ze natuurlijk niet. Ze zoog lekker door en friemelde daarbij lekker aan die kleine balletjes. Hij had zowaar een aantal schaamharen…
Martijns orgasme kwam na een lange aanloop, maar was onafwendbaar. Hij kreunde en het overspoelde hem van zijn kruin tot zijn tenen, leidde tot een explosie rond zijn penis en uiteindelijk loosde hij zijn premature zaadlading in het warme bedje: de vochtige tong en mondholte van zijn stagejuf…. Iris…
Agghhhhhhh….
.
Lachend kwam Iris overeind. Ze slikte de jonge spermasmaak klodders weg en ging naast hem zitten. Kuste hem op zijn voorhoofd. ‘Lekker?’
Martijn knikte beduusd. Zijn bijdehante praatjes waren volledig verdwenen en hij keek zijn lievelingsjuf van opzij aan. Haar grote blote borsten… Daar kon hij niet vanaf blijven en zijn handjes gingen er al weer heen.
‘Kom,’ zei Iris. Ze stond op en pakte zijn hand.
Samen liepen ze zo naar haar slaapkamer, waar een groot bed stond.
‘Kleed je uit,’ zei ze alsof ze een klassentaakje opdroeg.
Martijn begon zich uit te kleden en zag zijn juf hetzelfde doen.
Het was de eerste keer dat hij een blote vrouw zag. En wat voor één.
Ze kropen samen onder de dekens.
Al snel lagen ze tegen elkaar aan te knuffelen en te zoenen. Helemaal bloot.
Onder de dekens speelde Iris met de weer stijve piemel van Martijn .
Martijn speelde eerst nog lekker lang met haar tieten voor hij wat lager durfde te voelen en zijn handen langs haar schaamhaarbosje omlaag schoof…. Iris spreidde haar benen gewillig en de hand van Martijn vond zijn weg.
‘So… dat is hartstikke nat!’ Fluisterde Martijn vol ontzag.
Iris legde het uit. ‘Dan ben ik opgewonden, vrouwen worden nat daar bij hun kutje net als mannen een harde piemel krijgen.’
Martijn voelde verder. Zijn vingers gleden langs alle plekjes en Iris legde uit wat ze lekker vond en hoe vingeren werkte, hoe dat moest en dat dat lekker was.
Martijn wilde het wel zien, sloeg de dekens weg en bekeek Iris’ vagina. Ze trok haar knietjes op en spreidde haar benen. Ze legde alles uit…. De plooien; grote en kleine schaamlippen en haar plasgaatje, kutgaatje en de clitoris. Martijn vond het maar wat interessant. Voelde, aaide en wreef op Iris’ advies en naar eigen gretige nieuwsgierigheid.
Al snel bewoog een gelukkige vinger in haar gaatje heen en weer en aaide zijn andere hand langs haar clitoris.
‘Sommige mensen likken toch?’ Vroeg hij aarzelend.
‘Ja…, dat kan ook…’
Iris was nog niet uitgesproken of Martijn boog voorover begon haar spleet lekker en volledig te likken en besabbelen. Iris had het niet meer. En hij bleef maar likken en daar kusjes geven. Ze kwam heftig en krachtig klaar. Ze schokte en verkrampte onder de vaardigheden van de kleine Martijn. Ze woelde door zijn haren en hij kroop omhoog om op haar liggend trots naar haar te kijken. ‘Was het lekker … juf? .. juffie!’
Ze lachte. ‘Pestkop.’
Ze lachten nu samen. Hij lag heerlijk half op haar borsten en na een tijdje zo bloot op elkaar groeide zijn piemel weer tot stijf.
‘Gaan we nu neuken juf Iris?’
‘Wil je dat dan?’
‘Ja, best wel…’ zei hij eerlijk.
Hij wachtte niet op antwoord en kroop nu bovenop zijn stagejuf.
Ze bewogen wat, Iris had haar ene hand op zijn billen, een andere hand zocht zijn jonge maagdelijke piemel en richtte hem de juiste kant op; die van het paradijs…
En toen zonk zijn opgezwollen eikeltje zo de nattige hitte in tussen de benen van zijn stagejuf. Iris’ lichaam, haar onderlijf ontving hem heet en sappig. Zijn piemel hitsig en opgewonden, hard van overmoedigheid en jonge prepuberale geilheid zakte met gemak haar holte in en hij keek haar met trots aan. ‘Hij zit er in!’
Ze knikte.
Hij lachte trots. ‘Neuken we nu?’
Ze knikte weer.
Hij begon te stoten, niet diep maar oprecht passievol en gedreven… Iris begeleidde hem en gaf hem de kans, bood haar rijpe sappige opening aan de jonge gretige leerling aan. Zijn ontmaagding…
Weer kwam hij klaar, liet zijn sporen in haar achter en even bleven ze nog zo liggen.
Zo puur…. Maar fout en verboden….
Na even zo gelegen te hebben – en opnieuw te hebben getongzoend, stelde Iris voor te douchen. Ook dat was een gezellige en frivole gebeurtenis.
Maar waar waren ze aan begonnen? Kon dit wel goed gaan of was het gedoemd nog verder uit de hand te lopen? Iris bedacht zich de eerste periode bijna elk uur wel zestig keer dat ze er zo snel mogelijk mee moest stoppen. Het kon echt niet! Zo was ze niet. Helemaal niet!

Toch zou het nog vaak herhaald worden. Zo gretig en leergierig als Martijn was, zo’n goede geduldige en opgewonden lerares was Iris voor hem. Niet alleen dit schooljaar in de stageklas, maar nog veel langer en intenser tussen haar lakens en …. Nou ook op andere ondeugende plekjes.
Natuurlijk verwaterde het toen ze ouder werden. Maar toen hadden ze al heel veel, ontzettend veel geleerd en uitgeprobeerd met en bij elkaar.
En niemand zou het ooit te weten komen, want ze konden beiden een geheim bewaren.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.8 / 5. Aantal stemmen: 14

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

5 gedachten aan “Stagejuf Iris”

  1. Super verhaal, eindelijk eens de rollen omgedraaid oftewel jongen versus volwassen vrouw, heerlijk geschreven

  2. de droom van iedere 12 jarige jongen om mee genomen te worden in het spel wat liefde heet.

  3. Geil verhaal, dit brengt me terug naar mijn tijd op de basisschool. Ik had een juf waar de jongens vaak over spraken. Ze was slank, lang golvend blond haar. Mooi koppie en prachtige blauwe ogen. Ze was altijd heel lief en ik fantaseerde dan ook geregeld over haar. Weet zeker dat ik niet de enige was die dat deed.

  4. Bedankt voor de leuke reacties. Dat het zoveel herkenbaarheid oplevert….
    Fijn dat er mensen genieten van de verhalen

Reacties zijn gesloten.