Chauffeur in Roemenië

2.9
(9)

Door: Ton

Het was mijn eerste rit naar Roemenië, op een parking vertelden andere chauffeurs sterke verhalen van goedkope hoertjes vlak over de grens, van alle leeftijden, en ik moest niet verbaasd op kijken dat er ook jonge jongetjes en meisjes stonden, een ander vertelde een parking verder kon je ook van alles verwachten en was wat dichter bij een gehucht.

Ik stopte even op de eerste parking in Roemenië, er kwamen gelijk wat mooie vrouwen aan, die hun jurk en of t shirt omhoog trokken, bleef even een poos kijken naar al dat moois, en zag een jonge vrouw een cabine in gaan.
Op de volgende parking stonden ook veel vrachtwagens en gewone auto’s,
Ook hier liepen veel vrouwen, een paar liepen gelijk mijn kant op, en lieten zien wat zij te bieden hadden, wat zag ik een schaamhaar.

Maar ik wilde weten dat de andere verhalen ook klopten, en liep het struikgewas in, een dikke oude man met verhit gezicht kwam mij tegemoet, en stak zijn duim omhoog ten teken dat hij goed genoten had. Ik zag een jongetje en meisje staan. De jongen alleen met een shirt aan. Toen hij mij zag, speelde hij met zijn klein pikkie. Het meisje dat erbij stond, trok eerst haar jurk omhoog en ik zag zwart schaamhaar. Toen liet zij haar mooie puntige borsten zien en lachte. Zij had een briefje in haar hand in het Engels: de jongen was 10 jaar, zij was 13 en haar moeder 28.
De prijs was 10 euro de jongen, meisje ook 10 euro, trio met hun 25 , en ook moeder 40 euro en het was 10 min lopen naar hun huis.

Zij pakten mij bij de hand van kom mee naar huis. Wij stopten bij een bouwvallige krot, de stank kwam mij tegemoet toen wij binnen stapten, de kinderen trokken gelijk hun kleren uit en gingen op een matras op de grond liggen.

De jongen en het meisje pijpten mij om de beurt, maar keken beide bang naar mijn pik toen hij stijf was. Ik voelde steeds haar tietjes, zoog dan ook op haar tepeltjes, nam het pikkie van het jongetje in mijn mond en zoog er lang op, en mijn vinger drukte ik in zijn kontje. Het jongetje ging op zijn knieën voor mij liggen, zijn zus pakte wat olie en smeerde dat bij zijn kont en deed ook wat op mijn lul. Tot mijn verrassing was het jongetje ook gespoeld, mijn lul gleed niet gemakkelijk in zijn kontje. Ik moest een paar keer proberen. Hij schreeuwde van de pijn. Ik stootte niet lang in zijn klein kontje; zij hadden mij beide zolang gepijpt dat ik de eerste ronde snel klaar kwam. Het meisje naast me vingerde zich steeds en likte met haar tong over haar lippen.

Ik begon haar schaamhaar te likken, en vingerde haar kutje een poos voor ik tussen haar dunne beentjes kroop. Wat keek zij ook angstig, en ze gilde ook even toen hij in haar kutje zat en ik het kind begon te neuken. Ze schreeuwde en gilde bij iedere stoot in haar kutje.

Haar moeder was blijkbaar in de buurt en kwam op het geschreeuw af, maar het kind schreeuwde niet alleen van pijn maar ook van genot. Zij lachte tegen haar ma en stak duim omhoog. Wat keek haar ma toe hoe ik bij iedere stoot mijn lul ver uit haar kutje trok. Zij kon het blijkbaar niet aanzien dat haar jonge kind zo genoot van mijn lul. Zij trok haar jurk omhoog en begon staande zich te vingeren. Wat een schaamhaar zag ik toen ik onder het neuken van haar dochter naar haar keek. Spontaan spoot ik het kleine kind vol. Toen ik ging staan, pakte haar moeder mijn glibberige lul vast, en trok mijn 21 cm verder leeg en wees toen naar haar kut.

Ik voelde haar harige kut, wat een schaamhaar kreunde ik in mijzelf, en trok aan haar schaamlippen. Ik verstond haar niet maar begreep wel dat ze mijn lul in haar kut wilde. Ik pakte haar slappe hangtieten vast en gooide ze iets omhoog, tot zij op de matras ging liggen, wat een oerwoud toen zij haar benen spreidde en ook haar kont omhoog drukte.

Het stonk vreselijk maar mijn geilheid overwon dat en bleef haar harige doos likken. In het Engels vroeg ze of ik zoveel haar lekker vond. Ik kreunde van ja, en likt haar nog een poos, wat had ik een kutharen tussen mijn tanden. Eindelijk was ik zover dat ik mijn lul in haar kut drukte. De kinderen van haar zogen gelijk op de tepels van haar. Ik was al 2 keer klaargekomen en ik bleef maar stoten in haar kut. Zij schreeuwde af en toe als een varken.

Ik draaide haar op haar knieën, en het feest begon opnieuw. Nu nog harder toen ik op haar lag , beukte ik tegen haar kont aan, wat was ik moe toen ik eindelijk in haar kut spoot, de jongen en meisje pijpen mijn lul even en hun ma zoog hem verder leeg. Ik viel als een blok in slaap en werd 2 uur later weer wakker, zij waren alle 3 nog naakt en kropen even bij mij en zogen weer op mijn lul. Ik gaf een teken om te stoppen, trok mijn kleren aan en betaalde met een lach op mijn gezicht 60 euro. Dat was het meer dan waard vond ik en nam afscheid.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 2.9 / 5. Aantal stemmen: 9

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “Chauffeur in Roemenië”

  1. Ik heb heerlijk genoten van je verhaal! Ik heb een verkeerd beroep als ik dat zo hoor, ik moet als chauffeur naar Roemenie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *