Verwacht, en toch…

4.3
(7)

Door: Cootwriter

Hoe zou ze me deze keer ontvangen, gewoon aangekleed of heeft ze een nieuw geil setje aan, of heeft ze net als de vorige keer alleen maar een badjas aan…”, Cor zijn gedachten gingen weer alle kanten op in de auto. Hij wist ondertussen wel dat het een kleine anderhalf uur rijden was naar haar ergens in het midden van het land. Het was weer druk rond deze tijd, de bekende naweeën van de ochtendspits op de A28, maar het was niet druk genoeg om hem er van te weerhouden om zijn gedachten weer terug in het verleden te laten gaan, hoe het allemaal begon.

Een kleine 10 jaar geleden was hij terecht gekomen op Spelpunt om uit pure verveling wat scrabble spelletjes te doen, en na een paar verloren spelletjes besloot hij om nog één laatste potje te doen, ze waren met z’n drietjes in het spel waar toch wel wat woorden neergelegd werden die op zijn zachtst gezegd voor het spel nogal schunnig waren. Eén van de twee dames reageerde nogal geïrriteerd en haakte halverwege af, terwijl de andere dame bleef en zelf ook wat ondeugende woorden neer lag.

Hij nam de gok en stuurde haar een persoonlijk berichtje, eigenlijk met de verwachting dat ze niet zou reageren. Maar tot zijn verbazing reageerde ze wel, hartelijk en netjes. Al snel wisten ze van elkaar dat ze allebei getrouwd waren, kinderen hadden en allebei huismusjes, zij huisvrouw en hij huisman. Wat hij eerst dacht als laatste spelletje groeide uit in nog een spelletje en in de chat met z’n tweetjes het gesprek blijven voeren, gaandeweg ging het gesprek over intiemere zaken en kwamen ze er beide achter dat bij allebei het seksleven niet echt je-van-het was.

Na een uurtje scrabbelen en chatten werd het voor beide tijd om wat in het huishouden te doen, maar niet zonder de afspraak om elkaar de volgende dag weer op scrabble tegen te komen. Hij was flink onder de indruk van de chat en behoorlijk opgewonden geraakt, het was een aardige dame zo vond hij en hoopte dan ook dat zij de afspraak na zou komen. De volgende ochtend was hij al redelijk vroeg online en zag tot zijn groot plezier dat ook zij online was, en klikte haar meteen aan en daagde haar uit voor een spelletje scrabble waar al snel de zeer ondeugende woorden verschenen. Ook in de persoonlijke berichten naar elkaar toe werd de conversatie behoorlijk op temperatuur gebracht, hij merkte dat en trok de stoute schoenen aan en begon een poging om haar te laten vertellen hoe zij er uit zag. Wat zij schreef bezorgde hem al snel een stijve pik in zijn broek, ze was slank, niet al te lang, mooi smal kontje en, iets wat hij al hoopte, gezegend met een mooie kleine cup aan borsten, daar hield hij van alleen dat had hij tot nu toe niet gezegd tegen haar. Hij vertelde haar dat hij zijn handen wel op verkenningstocht zou willen sturen over haar lijf, waarop zij reageerde dat dat niet zo moeilijk zou zijn want ze zat nog in badjas. Hij vertelde haar dat ze moest fantaseren dat hij achter haar stond en zijn handen vanaf haar schouders liet zakken zo haar badjas in en haar kleine tietjes zou masseren. Al snel zaten de twee elkaar op te geilen en had hij zijn stijve pik uit zijn broek gehaald en fantaseerde dat zij hem pijpte. Te snel moesten ze stoppen want één van de twee partners zou zo thuis komen.

Dit herhaalde zich bijna dagelijks, de ene keer net niet klaarkomen en de andere keer ruimschoots. Tot na een maandje of 3 hij haar vroeg of hij haar mocht bellen, na wat twijfels ging ze akkoord en hij rende gelijk naar boven en trok zijn kleren uit en ging naakt op bed liggen en tikte haar nummer in, de stem die hij te horen kreeg klonk al erg verhit en samen brachten elkaar tot een hoogtepunt, het horen hijgen van haar wond hem zeer op en met een luide kreun spoot hij zijn zaad over zijn buik en hoorde hij haar met een diepe oerzucht klaarkomen. De chats en telefoonseks wisselden elkaar af in de maandenlange periode daarna, en elke keer vlogen de vonden er van af. Toen hij vroeg of ze Skype of iets dergelijks had was het antwoord negatief, maar…ze had zich ondertussen wel ingeschreven op Flirtmee en nodige hem uit om ook naar die site te komen. Ze had de webcam van haar zoon in gebruik en al snel zaten de twee met elkaar te cammen, nog wat onwennig en slechte beeldkwaliteit, maar het idee was geboren om toch maar eens te gaan kijken voor een betere cam en eventueel Skype, want daar was de kwaliteit sowieso een stuk beter.

De twee voelden elkaar goed aan, waren als het ware zielsmaatjes geworden van elkaar, ze vertelden alles aan elkaar wat hen bezig hield en elk gesprek werd afgesloten met een geile chat of, zoals later het geval zou zijn, met een camsessie waarbij niks taboe was. Zijn stijve pik in beeld voor haar, en zij met benen wijd voor de cam voor hem. Langzaam maar zeker kwamen de kreten dat ze elkaar wilden zien, niet op cam maar in ’t echt, en beide wisten al te vertellen wat ze met de ander zouden doen, dat werd in detail met elkaar gedeeld.

Nu zo’n 4 jaar geleden deed het geval voor dat hij in de buurt bij haar moest zijn voor werk, hij wist dat ze alleen thuis zou zijn want ze was ondertussen gescheiden. Gewoon even langs komen voor een kopje koffie want hij had niet echt heel veel tijd, dus het was meer om alleen even in het echt kennis te maken. En daar zaten ze dan op de bank, ieder in de uiterste hoek met een kop koffie in de hand. Hij liet zijn blik over haar heen gaan, en bedacht zich dat ze er wel erg lekker gekleed bij zat. Had ze nou expres een knoopje te veel losgelaten van haar blouseje, want bijna haar halve bh’tje was toch wel duidelijk te zien, hij voelde zijn pik reageren en kon zijn blik niet van die heerlijke tietjes houden en probeerde zo rustig mogelijk te blijven en zijn koffie op te drinken. Hij moest wel even opstaan om het lege kopje op de salon tafel te zetten, draaide zich daarna om en bedacht zich niet meer. Leunde naar haar hoekje van de bank en plantte een kus op haar wang, heel even keken ze elkaar recht in de ogen en zijn mond kwam weer naar haar hoofd toe. Deze keer niet om op haar wang te kussen maar vol de op mond, direct vlogen de vonken er af en waren hun tongen aan het dansen in elkaars mond. Zijn handen gleden van haar schouder richting haar tietjes en kneedde ze door haar blouse heen wat bij haar de nodige kreuntjes deed laten ontsnappen. Na een vijf minuten verbraken ze tongzoen en keken elkaar weer aan met glazige geile ogen, hij liet haar los en ging weer op de bank zitten “wow…dat was effe lekker…”

Ze antwoordde niet maar kwam nu naar zijn kant en weer begonnen de twee te tongen waarbij zij haar hand over zijn stijve liet glijden over zijn broek heen. Hij voelde haar de knoop en rits losmaken en zijn stijve pik pakken, even rukte ze hem, wat hij al heel erg lekker vond, snel ging haar mond likkend en kussend richting zijn stijve en ze nam hem in haar mond en begon hem langzaam te pijpen, een hemels gevoel voor hem want zijn partner deed dat nooit. Snel ging zijn hand haar jeans in en voelde eerst haar kontje en gleed daarna door naar haar kutje, welke al drijf nat was. Te snel liet ze zijn pik uit haar mond gaan, naar zijn mening ten minste, maar wat ze daarna deed, deed hem de teleurstelling snel vergeten. Ze deed haar jeans snel naar beneden, gevolgd door haar stringetje en ging zo met haar kale kutje op zijn schoot zitten, pakte zijn pik en duwde die tegen haar kutje en liet hem binnen. Te snel voelde ij dat hij klaar zou komen, maar wist met geen mogelijkheid om dit tegen te houden en spoot haar heerlijke strakke kutje vol. Ze keek op haar horloge en zei dat hij maar moest gaan , anders zou zijn baas wel eens erg kwaad kunnen worden. Met veel tegenzin kleedde hij zich aan, en bij de deur zei ze nog “voel je maar niet schuldig, we wisten allebei dat dit stond te gebeuren…”

“Ho…afslag bijna gemist, pfffff…” Van de A28 ging het de A50 op waar het een stuk rustiger rijden was. En weer dwaalden zijn gedachten af, naar de afgelopen paar keer waarbij ze gelukkig veel meer tijd voor elkaar konden nemen om van elkaars lijf te genieten. En bij elk bezoek werd er wel een grens verlegd. Was het bij de eerste afspraak een vluggertje, bij de tweede afspraak wist hij haar meermalen te laten komen door haar geile kutje te beffen en zij pijpte hem nog dieper dan de eerste keer. Hij mocht het niet rustig aan doen van haar, hij moest haar hard en zo diep mogelijk neuken, tongzoenend ramde hij zijn stijve in haar openstaand kutje en bij elke stoot slaakte zij een “huh!!…”kreet, op z’n hondjes met haar heupen in zijn handen stootte hij zijn pik hard in haar lijfje “haahh…jaaaaa…aaaaahhhhh hmmmm…” ze nam zijn paal daarna in haar mond en trok hem zuigend af, hij riep nog dat hij ging komen maar ze bleef hard doorgaan, met een oerkreet spoot hij zijn zaad in haar gulzige mondje, waarna ze zijn pik schoon likte en daarna met haar hoofd op zijn borst kwam liggen: “zo…, dat is ten minste ochtendgymnastiek…”, waarna ze in lachen uitbarstten.

Ondertussen was hij al op de A12 beland en zag de McDonalds al bij afslag 23, zijn hart begon weer wat sneller te bonzen, maar eerst even langs de Mac voor een sanitaire stop, want na anderhalf uur rijden was dat wel even nodig, en het was makkelijker om het te doen voor hij bij haar flatje aan zou komen. De laatste paar minuten van de rit voelde hij de spanning weer als vanouds opkomen, en kon zich amper concentreren. Parkeerde de auto en belde beneden bij de portiek aan waarna zonder iets te zeggen de deur werd geopend en hij het trappenhuis kon beklimmen. Na de zoveelste trap, geen lift aanwezig, zag hij al dat haar deur op een kiertje stond zodat hij gelijk binnen kon komen, en met een “heeeejj schatje…” begroetten ze elkaar met een vrije korte tongzoen. Ze was gekleed in haar badjas, wat meestal betekende dat ze er niks onder aan had, brutaal trok hij de ceintuur los zodat haar badjas openviel en haar mooie strakke lijfje te zien was. Gelijk duwde hij haar tegen de muur van de gang en ze begonnen weer met lust te tongen, terwijl hij haar natte gleufje al had gevonden en haar staande vingerde. De badjas viel van haar schouders op de grond en gelijk volgde hij likkend over haar buik richting haar vers geschoren kutje, en liet zijn tong al dat lekkers wat uit haar kutje stroomde, oplikken. Juist op dat moment ging de deurbel weer, en we keken elkaar verbaast aan en ze zei dat zij niemand verwachtte. Het bleek een vriend te zijn waarvan Cor wist dat hij haar ook zo af en toe neukte, snel had zij haar badjas weer zo goed mogelijk aan gedaan en liet hem bij de hoofdingang beneden binnen. Ze liet de deur weer op een kiertje staan en samen gingen ze snel op de bank zitten met een bak koffie die ze al van te voren had gezet. Na een half minuutje hoorden we de deur open gaan en een “hallo…?” in het gangetje klinken, waarna zij reageerde dat ‘wij’ in de huiskamer zaten. Een beetje verbaast kwam hij de huiskamer binnen en stelde zich voor aan Cor: “he…hallo, ik ben Henk, aangenaam…”. Nadat Cor hetzelfde had gedaan bij Henk ging Cor weer naast haar op de bank zitten, Henk koos er voor om aan haar andere kant plaats te nemen, zodat ze tussen hen in kwam te zitten. Beetje onwennig was het wel, ze stond op om voor hem ook een kop koffie te halen, en beide heren keken haar na, allebei met lust in de ogen. Toen zij de kamer uit was, keken de heren elkaar even en wisten van elkaar dat ze allebei hetzelfde wilden…haar!!

Ze had hem de koffie gegeven en de conversatie was gezellig te noemen, maar wel met een flink vleugje spanning, het was bijna gewoon te voelen dat er een spanning in de ruimte hing. Henk had zijn hand op haar achterhoofd en friemelde door haar haren, Cor had zijn hand op haar knie gelegd en masseerde deze zacht. Ze kon dit niet negeren, ze sloot haar ogen eventjes, maar lang genoeg om de mannen het gevoel te geven dat ze meer wilde. Cor zijn hand gleed langzaam omhoog langs haar dijbeen haar badjas binnen en voelde al snel de hitte die bij haar kutje vandaan kwam. Zwaar ademend draaide zij haar hoofd een beetje naar Henk toe en al snel raakten ze verwikkeld in een heerlijke geile tongzoen, waarbij Henk de badjas van haar verder open deed en haar heerlijke mooie kleine tietjes kon kneden. Cor liet zich zakken op zijn knieën op de grond, en duwde haar benen uit elkaar waarna zijn tong langs haar dijbeen likkend richting haar hunkerende kutje ging en begon haar langzaam en met geduld te beffen. Cor voelde aan haar bewegingen dat ze ging komen en duwde 2 vingers in haar drijfnatte spleetje, hij wist wat er ging gebeuren want zij was een spuiter, hij hoefde ook maar heel even hard te vingeren en met een luide kreun spoot ze uit haar kutje de heerlijke sappen recht in Cor zijn gezicht.

Henk had zijn broek al uit en hield zijn flinke paal tegen haar mond, ze opende snel en nam hem helemaal, wat best wel geil was want Henk had toch wel een pik van een 19-20 cm, een stuk groter dan die van Cor, die had iets van 16-17 en was minder dik dan die van Henk. De kamer rook van seks, alle drie waren ze nu naakt en geil en genoten van elkaars lijf, ze liet Henk uit haar mond glijden en trok allebei de mannen mee naar haar slaapkamer waar een ruime twee persoonsbed stond. Zowel Henk als Cor likten haar hele lijfje af, vingerden haar kutje en kontje, werden door haar gepijpt of gerukt. Cor duwde nog een keer zijn pik in haar gulzige mond en hield haar achterhoofd vast en neukte nu haar mond zo diep als hij kon. Henk lag al te wachten op haar natte kutje, en zij ging dan ook bovenop zijn flinke paal zitten waarbij de heerlijke kreunen en zuchten hard door de kamer gingen. Even bleef Cor kijken hoe zij de dikke pik van Henk bereed, en bedacht zich toen dat ze nog een gaatje had waar zijn eigen pik in kon. Hij ging achter haar zitten, maakte haar kont nat met zijn speeksel en zette zijn eikel tegen haar kontje. Zij wist wat er ging komen en benadrukte dit door haar kontje naar achter te duwen ten teken voor Cor om zijn stijve in haar geile kontje te duwen, vlak naast de dikke paal van Henk die haar nog steeds in haar kutje neukte. Langzaam gleed Cor in haar achterste en begonnen hij en Henk tegelijk te stoten. Steeds harder, dieper, sneller…ze gilde het uit dat ze hard genomen wilde worden, iets wat de mannen graag deden. Vrijwel tegelijk voelden ze allebei dat ze zouden gaan spuiten, trokken hun pikken uit haar lijfje en lieten haar op haar knieën op bed zitten, haar mond wijd open. Cor en Henk duwden samen hun pik in haar mond en spoten haar keel vol met warm zaad, dit onder luid gekreun en gehijg… Even liet ze aan beide heren zien dat haar mond daadwerkelijk vo zat, en slikte daarna alles door en viel achterover op bed…uitgeput. Aan weerskanten de mannen die haar net een heerlijke neukpartij hadden gegeven maar die nu ook allebei voor pampus lagen.

Na de heerlijke neukpartij waren alle drie uitgeput in slaap gevallen, een triootje was voor hen alle drie een nieuwe ervaring en had behoorlijk wat energie gekost. Tot opeens Henk zijn mobieltje afging en hij in het gesprek te horen kreeg dat hij zich zo snel mogelijk moest melden bij zijn werk voor een nieuwe opdracht. Hij gaf Cor een stevige handdruk en haar gaf hij nog een lekkere tongzoen, deed zijn kleren aan en met een “tot de volgende keer” trok hij de deur achter zich dicht. Cor en Marinda bleven naakt in bed, weliswaar onder dekens, liggen in een innige omhelzing en langzaam sloten de ogen weer en sliepen weer verder. Cor hoefde niet vroeg weg, met een smoes had hij het thuisfront laten weten pas laat thuis te zijn, dus hij had alle tijd.

Na nog een uurtje geslapen te hebben werd Cor wakker door enerzijds een lekker gevoel en anderzijds een ietwat ongemakkelijke houding, toen hij echt wakker was realiseerde hij dat zijn handen waren vastgemaakt aan weerskanten van het bed. Met twee zijden sjaaltjes zaten zijn handen vastgebonden en kon zodoende weinig beginnen, het feit dat hij het alleen maar voelde was vanwege het feit dat Marinda op de één of andere manier voor mekaar had gekregen om zelfs voor zijn ogen een slaapmasker te doen zodat hij niets zag. Het lekkere gevoel echter zorgde er in ieder geval voor dat hij niet in paniek raakte en zich realiseerde dat hij aan de genade van Marinda was overgelaten. Tergend langzaam voelde hij het puntje van haar tong over zijn ballen gaan, telkens een klein stukje verder langs zijn langzaam groeiende pik. Ze deed het geraffineerd, bijna als een marteling, maar dan wel en heel erg lekkere marteling, centimeter voor centimeter kwam het puntje van haar tong dichter bij de eikel en hij hoopte dan ook dat ze zijn ondertussen steeds stijver wordende pik diep in haar mond zou nemen. Echter, Marinda was wat anders van plan, met een klein laatste likje bovenop zijn eikel trok haar tong terug, dit tot grote teleurstelling van Cor.

Hij voelde haar bewegen, ze kwam zacht op zijn dijbenen zitten en schoof tergend langzaam verder omhoog, zou ze dan zijn pik maar gelijk in haar lekkere strakke kutje nemen? Hij hoopte het zo, hij was weer geil geworden door de kunstjes van haar met haar tong. Hij voelde haar kletsnatte spleetje over zijn pik gaan, langzaam heen en weer, zin pik werd net zo nat als haar kutje maar ging er niet in. Hij voelde dat ze weer verder bewoog, haar lekkere benen aan weerszijde van zijn lijf, sporen achterlatend op zijn borst van het vocht wat blijkbaar uit haar kale kutje droop. Knieën aan elke kant van zijn hoofd, hij snapte er even niks meer van wat zij nou precies wilde, pas toen ze haar mond open deed wist hij wat ze wou.

“Steek die geile tong uit en lik m’n kut leeg…”, er was niks liever op dit moment wat hij wilde doen en stak zo ver hij kon zijn tong in haar wachtende kutje en begon haar te likken. Voor Marinda was dit schijnbaar nog niet genoeg, pakte zijn hoofd beet en begon met haar kutje op zijn mond heen en weer te rijden, steeds harder kreunend en hijgend. Cor deed zijn uiterste best om haar te bevredigen en likte, zoog en hapte haar hele kutje, het vocht wat uit hoor droop slikte hij gulzig door. Blijkbaar deed hij goed werk want het gehijg en gekreun ging over in harde kreten, bijna gillend bleef ze op zijn mond rijden en trok wild het slaapmasker van zijn gezicht. Hij zag haar geile lijf bovenop zijn gezicht zitten, bijna rechtop, haar hoofd schudde alle kanten op, ze was bijna alle controle kwijt. Hij besloot om haar klitje tussen zijn tanden te nemen en beet er zachtjes op, afgewisseld met zijn volle mond in haar opening te zetten en hard te zuigen. Dit veroorzaakte bij Marinda een golf van geilheid en spoot spontaan in zijn mond, dat zij redelijk makkelijk kon squirten wist hij, maar dat hij het ook met zijn mond kon veroorzaken was nieuw voor hem en moest moeite doen om haar geile sappen op te drinken. Happend naar adem kreeg hij voor mekaar om te vragen of zij hem alsjeblieft los wou maken, want hij wilde haar nog meer laten genieten. Nadat ze hem los had gemaakt greep hij haar geile lijfje vast en gooide haar naast zich op het bed en dook meteen weer tussen haar benen, terwijl zijn harde paal vlak boven haar mond kwam te hangen, ze begreep de hint en begon hem wild te pijpen terwijl hij haar voor de zoveelste keer die dag op zijn tong weer liet komen. Het overweldigende gevoel van een pijpende Marinda zorgde er voor dat Cor zich niet kon inhouden en begon haar mond met die stoten te neuken, een wilde 69 tot gevolg, beiden kreunden, hijgden en riepen de heerlijke schunnige dingen tegen elkaar, woorden die eigenlijk in het verleden alleen maar op het scrabblebord kwamen te liggen.

“hmmmmjaaaaa…neuk m’n bek met die geile pik van je, maar niet komen want ik wil je nog een keer in m’n kut…”

Cor stopte even met beffen : “nee sletje, je krijg m’n zaad nog niet in dat geile pijpbekkie van je, eerst dat lekkere kutje en kontje bezoeken en lekker m’n pik er in rammen…dat wil je toch zo graag?…”

“Aaaaahhhhhjaaahhhh…neuk me asjebliefffff…je weet dat ik je sletje ben…gebruik me…”

Cor stopte met beffen, richtte zich op en stapte van het bed af: “voor ik je ga neuken schatje, neem ik een beetje wraak op je vanwege dat vastbinden…”, liep even de slaapkamer uit en kwam terug met een laptop tas, haalde de laptop er uit, zette hem aan en ging het internet op. In de adresbalk typte hij Chaturbate.com en zette daarna de laptop dusdanig neer dat alles te zien was wat er op het bed gebeurde, behalve dan dat hun gezichten herkenbaar in beeld zouden komen. De vragende blik in Marinda’s ogen deed hem glimlachen:” wees gerust sletje, dit is geen Nederlandse site, en je gezicht is niet te zien, dus niemand zou ons herkennen, maar we laten de kijkers wel genieten hehehe…”

Direct na die uitspraak startte hij de cam en dook weer tussen haar heerlijke slanke dijen om zich weer tegoed te doen aan haar sapjes, smullend likkend aan haar kutlipjes kreeg hij weer het lekkere vocht binnen. Het likken beperkte zich niet tot alleen haar smachtende kutje, maar hij dook ook regelmatig even iets dieper om met zijn tong over haar gevoelige aarsje te gaan. Marinda was de cam al weer vergeten en lag weer hard te roepen dat Cor zijn tong dieper in haar gaatjes moest stoppen, Cor deed als hem werd opgedragen maar pakte met zijn linkerhand een al klaarliggende dildo en duwde die tegen haar kontje. Met zijn volle tong op haar klitje, duwde hij de dildo in haar, door zijn tong nat gemaakte, kont en begon haar zachtjes en langzaam met de dildo te neuken. Telkens iets dieper, net zolang tot de volle 18 centimeter van de dildo in haar kontje verborgen zat. Ze slaakte harde kreten, maar hij bleef doorgaan met alleen maar beffen, de dildo hield hij op één plek diep in haar kontje. Opeens richtte hij zich weer op en duwde hard zijn pik in haar ver openstaande kutje, vlak naast de dildo, en hij begon haar nu als een wild dier te neuken.

“You want to be fucked?? Take my fucking cock in your fucking slut cunt !!! “, Hij wist natuurlijk dat er meer Engelstaligen zaten te kijken via de webcam, zodoende sprak hij Marinda in het Engels toe. Ondertussen zaten er van ruim 500 mensen naar hun te kijken, en diverse mensen wisten de meest schunnige aanmoedigen te plaatsen in de chat, wat hem weer harder deed neuken. Cor voelde de handen van Marinda masserend over zijn kont glijden, hij boog zich voorover en zette zijn mond vol op haar mond en weer lagen de twee als wilden te tongen. Marinda was door het dolle heen, keihard tongend liet ze haar handen hard op de kont van Cor terecht komen, zij lag hem gewoon heerlijk te spanken terwijl hij haar iets rustiger neukte. Al kon hij dat ook niet lang meer volhouden want de handen van Marinda op zijn kont wond hem dusdanig op dat hij al vrij snel het zaad in zijn ballen voelde koken. Snel trok hij zijn pik uit haar kutje en verplaatste zich snel naar haar hoofd en duwde zonder te wachten zijn stijve lid diep in haar mond. Snel pakte hij nog de cam zodat men online kon zien dat Cor heerlijk in haar mond spoot. De eerste straal zaad recht in haar openstaande mond, waarna Marinda al vrij snel haar mond sloot om al het zaad uit zijn pik te zuigen. Cor verloor controle en gilde het uit van genot, hand op haar achterhoofd en met de andere hand de cam vasthoudend maakte hij nog geile close-up beelden. Daarna sloot hij de website af en kwam naast Marinda liggen, als twee verliefde tieners lagen ze tegen elkaar aan, knuffelend, kusjes gevend en elkaar aankijkend met zeer bevredigde ogen.

Het liep al weer tegen 4 uur, en Cor moest eigenlijk weer weg, met veel tegenzin pakte hij de laptop weer in en wilde zich aan gaan kleden. “Wacht eventjes Cor, ik heb nog één laatste idee voor vandaag…” en zij trok hem naakt mee naar de douchecel, deed de kraan open, wachtte tot het water op goede temperatuur was, en trok hem onder het water van de douche. Al hadden ze beiden geen fut meer om nog echt iets te ondernemen, bleken hun tongen toch nog meer van energie te bevatten dan de rest van hun lichamen. Na een tongendans van zo’n 10 minuten, waren beiden toch schoon gespoeld, waarna Marina haar toestemming gaf aan Cor om zich aan te kleden. Zij bleef echter naakt in de gang staan, Cor draaide zich nog één keer om :” Fuck… wat ben jij toch een geil wijf…tot snel schatje…”, en sloot de deur achter zich…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.3 / 5. Aantal stemmen: 7

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “Verwacht, en toch…”

  1. Zonder meer een super geil verhaal. Eerst een begin met opbouw van spanning, maar daarna is het pure, rauwe lust en seks, die niet meer stopt totdat het verhaal uit is. Goed gedaan, met veel afwisseling in wat er gebeurt, waardoor het niet gaat vervelen.

    Persoonlijk heb ik wel moeite met het laatste deel. Niet omdat Rob daar geboeid is (sterker nog, dat is iets dat ik zelf graag eens zou willen ervaren!). Maar omdat het zonder zijn toestemming is gedaan. Dat is iets waar ik zelf totaal niet van hou. En natuurlijk mag in fantasie alles, en er zijn mensen die dit juist heerlijk zullen vinden, maar mijn persoonlijke genot van een verhaal gaat dan iets omlaag.

    Kleine tip: neem iets meer de tijd voor nog een paar keer goed proeflezen, er zitten helaas best wel een paar taalfoutjes in.
    Maar afgezien van die kleinigheid, en van mijn persoonlijke probleem met dingen doen zonder expliciete toestemming, was dit gewoon een heerlijk verhaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *