Mijn grote broer – deel 2 & 3

4.3
(18)

Door: Birgit

Het is al weer enige tijd geleden dat ik over mijn ervaring op mijn 13e verjaardag heb verteld.

Mijn grote broer Erwin heeft mij een jonge vrouw geneukt, wat voor hem en mij een bijzondere ervaring was. Zoals ik al heb verteld is Erwin een bonk van een kerel, ruig behaard maar prachtig getrimd. Heerlijk kun je daar doorheen kunt kroelen, en spelen met zijn, voor een man, grote harde tepels verstopt in die
bosage.

Tussen zijn stoere stevige benen hangt en staat prachtig mannen gereedschap zo groot en dik als mijn onderarm ha ha, echt waar hoor. Kijk, als voor de eerste keer je maagdelijke kutje gevuld wordt door zo een prachtige snikkel en daardoor heerlijk klaar komt, wil je meer, veel meer en vaak.
Maar ja, ik was toen nog zijn kleine zusje en geen verovering uit de kroeg want daar mocht ik nog niet komen.
Ik verzon steeds gelegenheden om bij hem te zijn, en hem op te geilen wat toch niet meevalt.
Mijn borstjes waren inmiddels wat gegroeid en stevige met harde tepels gekroonde tieten geworden, en met een T-shirt en diep decolleté aan mijn broer de volheid presenteerde wat toch wat reuring teweeg bracht achter zijn gulp.

Ik was inmiddels 14 geworden en echt een jong vrouwtje in de ogen van mijn mannelijke klasgenoten , die graag aan mijn lijf wilde plukken , maar ze waren er enkel op uit om in mijn slipje te grabbelen.
Met Erwin had ik na mijn eerste wip ervaring geen erotische avances meer gehad , wat ik ten zeerste betreurde.
Dus daar moest maar eens verandering in komen omdat ik eigenlijk verliefd was op mijn bloed eigen broertje.
Onze ouders waren weer op zaken reis dus hadden wij het huis, tuin en de mens cave een lang weekend to onze beschikking .
Erwin profiteerde hier natuurlijk ook van en nodigde enkele vrienden en vriendinnen uit om te komen borrelen .
Erwin had mij gevraagd om mee te helpen achter de bar van paps PRIVE kroeg en om wat te happen en te snappen te regelen waardoor ik natuurlijk zeker van de partij was.
Nou ,nou er kwamen 4 prachtige meiden die dat ook wisten van zichzelf en dat ook uitstraalden , opgesmukt , gewaagd gekleed en geil als de ratten .
De 4 beste vrienden van Erwin ,Max, Tony , Eric en Jules waren er als de kippen bij om deze dames het hof te maken .
Ik had mijzelf ook uitbundig opgetooid en een truitje aan wat weinig te raden overliet , natuurlijk zonder BH zodat mijn tepels dwars door de stof prikte en elke gast binnen de ogen uit hun kassen liet rollen , maar ja ik was en bleef het jonge zusje van Erwin hun geile stoere maat.
Al die gasten zagen er met hun sportschool lijven bijzonder appetijtelijk uit ,zeker in hun strakke polo’s en T shirts.
Ook hun strakker jeans waar stevige konten en een flinke bobbel aan de voorkant goed in uit kwamen.
Een gezellig feestje en naar mate de nacht volgde en de drank de remmen los deed gooien , liepen alle kerels met blote bovenlijven om nog meer indruk te geven aan de meiden dat ze wel wat meer wilde dan wat dansen en zuipen.
Tony en Max speelden al met de dikke tieten van Margo en Ingrid en verdween hun andere hand onder de kleine rokjes ,terwijl Margo de dikke harde lul van Max uit zijn broek had gehaald en deze stond af te trekken.
Eric kwam bij mij achter de bar staan en schoof zijn hand in mijn T shirt en knuffelde mijn verlangende tieten , draaide aan mijn keiharde tepels wat een heerlijk gevoel gaf zo ongeveer 30 centimeter beneden mijn navel, mijn kutje dus.
Erwin zag dit en kwam naar Eric , en hem waarschuwde om van mij af te blijven, wat ik eigenlijk jammer vondt maar ook weer dat Erwin mij beschermde.
Eric vertrok achter de bar en Erwin kwam bij mij staan om iedereen van drankjes en hapjes te voorzien .
Hij was toch ook wel onder de indruk van mijn vooruit stekende borstjes want ik zag de bobbel in zijn jeans , groten en groter worden .
De bar ruimte was wat krapjes en elke keer als Erwin achter mij door liep voelde ik zijn dikke bobbel tegen mijn strak gespannen billen wat mij ook weer opgeilde.
Plots bleef hij achter mij staan en drukte zijn gespannen bobbel tegen mijn reet en zijn handen sloeg hij om mijn heupen en grabbelde wat aan de voorkant onder mijn wijde rokje.
Ik schoof een hand naar achter en pakte zijn nog ingepakte dikke pik vast en grinnikte naar hem ,, kon je het niet uitstaan dat Eric aan mijn zat ?,, Nee natuurlijk niet ,die lul moet met zijn poten van jouw afblijven,, maar Erwin als jij nooit aandacht aan mij besteed dan zoek ik toch een ander ?,, en gelijkertijd voelde ik dat Erwin zijn hand aan de voorkant mijn slipje in schoof en speelde met mijn drijfnatte kutlipjes ……..heerlijk .
Ik zipte ( wel moeilijk) zijn rits open en plof daar sprong zijn strakgespannen dikke pik naar buiten achter tegen mijn billen .
Ik zette mijn benen wat uit elkaar en schoof zijn keiharde pik tussen mijn strakke billen met alleen dat kleine stukje slip van mij er nog tussen .
Iedereen was met elkaar bezig ,te voelen, te pakken en te vozen dus dat Erwin in mijn slipje zat had niemand meer in de gaten ..
Ik ging op mijn tenen staan ,schoof dat stukje textiel aan de kant en ik voelde die dikke eikel van Erwin tussen mijn kut lipjes schuiven .
Ik zakte wat naar beneden en steeds verder schoof die heerlijke dikke pik van Erwin dieper in mijn hunkerende kutje.

Nadat ik heerlijk klaar was gekomen op die dikke snikkel van Erwin en diep in mijn warme kutje zijn sperma borrelde en zijn zaadjes op zoek waren om met mijn eicelletje te gaan paren.
Gelukkig was ik aan de pil omdat je nooit vooraf weet in wat voor een heerlijke geile situatie je terecht kunt komen. En inmiddels weten jullie dat ik een geil meisje van veertien ben die liever van sex geniet dan dat ik moet studeren.

Wij stonden nog steeds achter de bar, in papa’s mencave, zijn privé-kroegje bedoel ik. Erwin zijn heerlijke dikke pik stak nog in mijn kutje en zijn warme zaad lekte langs mijn benen. Want jonge, jonge wat heeft mijn broer veel van dat vruchtbare spul. Toen Max naar het barretje kwam en vroeg om een pilsje en rode wijn voor Margo.
Hij begon een beetje te lachen en zei: “Erwin, jij houdt het in de familie, zie ik. Maar mogen wij daar ook eens van genieten?”
“Jullie blijven met je poten van mijn zus af!” snauwde hij, terwijl ik een pilsje tapte met een gevuld kutje. Ha ha, wat een kolderieke situatie toch, maar het maakte mij steeds geiler.
Ik duwde mijn billen steeds weer naar achter zodat zijn inmiddels weer erg stijve leuter steeds tegen mijn baarmoeder stootte en ik spontaan weer heerlijk klaar stond te komen.
Door met mijn strakke schaamlipjes die leuter van Erwin te stimuleren voelde ik dat ook hij weer in actie begon te komen en aanzette om mij nogmaals heerlijk te neuken.

Zijn handen speelden met mijn gespannen borstjes en keiharde tepels, zodat ik natuurlijk in extase werd gebracht door zijn ritmische stoten diep in mijn smachtende kutje.
Door zijn krachtige greep om mijn borsten voelde ik dat Erwin op het punt stond om klaar te gaan komen en ik mijn kutlipjes extra aanspande om samen met hen het hoogste genot te gaan beleven.
6 schoten warm sperma diep in mij, gegrom in mijn oren en ik een ongekend warm gevoel dat moet toch wel hemels zijn?
Met knikkende knieën schoof zijn nog dikke nadruipende leuter uit mijn verzadigd neukholletje. Heerlijk, er zijn geen andere woorden voor.

Ik draaide mij om en kuste hem intens door een tongenworsteling waarvan Erwin geen genoeg kon krijgen en in mijn oor fluisterde: “I love you sister, wat zouden wij toch een prachtig stel kunnen zijn en mooie kindjes maken. Maar je bent en blijft mijn lieve zusje.” Wat mij nog verliefder op hem maakte en kroelend door zijn borsthaar zei ik: “Alles is mogelijk lieverd.”

Ingrid kwam naar ons toe en zei: “Erwin waar blijf je, want van dat gestuntel met Tony kom ik helemaal niet in een geile mood.” en ze greep Erwin in zijn kruis. Maar zijn natte leuter hing nog half stijf uit zijn jeans en ze riep verwonderd “Heb jij je zus gepakt?”
“Yes, en met veel plezier” zei Erwin. “En daar kun jij nog veel van leren moppie!” Wat natuurlijk mijn ego streelde en ik Erwin een dikke zoen gaf.

En hoe dat verder ging, vertel ik de volgende keer als jullie dat leuk vinden.
Kus van mij.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.3 / 5. Aantal stemmen: 18

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

7 gedachten aan “Mijn grote broer – deel 2 & 3”

  1. Hallo (Sanne geloof ik origineel), maar Birgit.

    Heerlijk verhaal. Alleen jammer voor het abrupte einde voor “ons”. Had wel geil gevonden als Erwin “per ongeluk” (of express) zijn leuter in haar reet had gestoken haar dan van oren vingeren ofzo.

    Ben benieuwd of er nog een vervolg komt.

  2. Hoi Brigit (Sanne?)
    Heerlijk geil verhaal lekker geschreven
    Zat met een harde tijdens het lezen van het verhaal
    Jammer dat Erwin je niet in je kontje heeft genomen En goed dat hij je beter vind dan Ingrid
    Wat wordt het vervolg?

  3. Ik vind het een leuk verhaal hoor, Birgit! Aan de ene kant is het heerlijk dat je grote broer zo om je geeft dat hij niemand anders aan je wil laten zitten. Maar aan de andere kant kan het, juist als je jong bent, ook heel leuk zijn om eens wat andere dingen te proberen.

    Ik hoop dat in een volgend verhaal Erwin duidelijk snapt dat hij vaker met jou moet spelen dan hij tot nu toe heeft gedaan als hij je tevreden wil houden. Maar ik hoop ook dat hij begrijpt dat jij misschien wel meer wil dan alleen hem, en dat hij je dat laat proberen. (Want ik geloof absoluut niet dat hij zelf niet af en toe ook met een andere meisje onder de lakens ligt!)

  4. Beste redactie ,inmiddels is er een vervolg gezonden op ,,mijn grote broer 2 en 3 ( combi ) dus deel 4. Maar is nog niet geplaatst ondanks dat het al eerder is ingezonden dan later ingezonden verhalen . ?????? Groetjes Birgit

    1. Hoi Birgit,
      Er staan inmiddels 21 verhalen klaar om gepubliceerd te worden. Deel 4 van jouw verhaal staat klaar voor 3 december. Sorry dat je zo lang moest wachten. Ik vind 1 verhaal per dag het maximum, aangezien deze site soms ook weken zonder nieuw verhaal zit.
      Bedankt voor het insturen en nog even geduld dus 🙂
      Gr. Webmaster.

Reacties zijn gesloten.