Dochter van de dorpsoudste – deel 6

3.5
(10)

Veel zin om de film verder te bekijken heb ik niet en zo te zien is er net materiaal voor nog een film gemaakt. De film die wij aan het bekijken waren, is van de eerste dag. Ondanks dat ik best wel bezwaren had, wilde Ayla wel graag de tweede dag samen met Amber in beeld en gisteravond alleen met mij. Er zijn dus drie dagen met film.

Eigenlijk ben ik redelijk vrij om in India te blijven, maar het is ook goed om weer naar huis te gaan. De resultaten van de boringen zijn goed en er zijn veel geïnteresseerden voor ontginning. Ik houd de locatie echter geheim en de ontginning zal ik op mij nemen. Het is smerig werk en de schade aan de natuur wil ik beperkt houden. De vallei vind ik één van de weinig mooie plekken in het land.

Wij verlengen ons verblijf om eerst nog het huwelijk van Raya mee te maken. Zij trouwt ook, net als Amber, voor de vorm met de vriend van Ashraf. Hierdoor kunnen Ashraf en zijn vriend zonder al teveel problemen samenleven.
De plechtigheid is op het landgoed en prachtig. ’s Avonds is het feest met muziek en vuurwerk.
Uiteraard waren wij niet op de plechtigheid voorbereid, maar dat is geen probleem. Ik draag één van de pakken van Ashraf en Ayla heeft een van haar jurkjes aan.
Ik voel mij langzamerhand wel wat afgemat en zeg dat ook tegen Ayla.
‘Ik denk dat je door de drie meiden moe gemaakt bent en straks moet je ook nog naar Fatiha die erop rekent dat je fit bent”, veronderstelt ze.
‘Ik denk het. Ik ga zo op tijd naar bed. Blijf jij nog feesten?’, vraag ik.
‘Vind je het goed?’, vraagt ze.
‘Zeker’, ‘zeg ik terwijl ik voorover buig en wil haar kussen en naar onze kamer gaan.
‘Wel jammer, want je bent ons cadeau voor Raya. Daar vroeg ze om na jullie date gister’, zegt ze.
Ik zucht: ‘Ze kan mij elke dag krijgen, maar vandaag even niet.’
Ze zegt: ‘Ik heb wel wat voor je om je wat energieker te voelen.’
‘Wat is het?’, vraag ik.
‘Het is een plantenextract van een plant hoger op de berghelling.’
‘Is het veilig?’, vraag ik onzeker. ‘Het heeft toch niets te maken met de papaver toch?
‘Natuurlijk, het is al generaties in gebruik en er komt niets van opium in voor.’
‘Ok, ik wil het wel proberen.’
We lopen naar onze slaapkamer en ze geeft mij een klein flesje. ‘Neem twee druppels met een glas water. Ga dan liggen en een uurtje later voel je je vol met energie.’

Ik kus haar en zeg: ‘Tot straks.’
‘Tot straks’, en kust terug.
Ik ruik aan het flesje en voel de kracht. Het ruikt honingachtig.
Voorzichtig druk ik een vinger op de opening en lik aan de vinger. Niet slecht.
Snel nog even naar het toilet en mijn kostuum uit doen. Op een tafel staat een kan water waar ik een glas uit schenk. Twee druppels uit het flesje en met de tweede druppel komt nog een kleine druppel mee. Dan nog maar een glas water drinken.
Ik ga op bed liggen, trek een laken over mij heen en val in slaap.

Mijn slaap wordt verstoord door dromen. Het ene meisje na het andere in de meest spectaculaire Indiase outfits passeert de revue. Dromerig mooie modellen tot normale dagelijkse kantoorslaafjes. Meisjes in mantelpakjes waarvan de rokjes veel te kort zijn, die kruisloze slipjes en extreem hoge hakjes dragen. Decolletés met grote borsten en meisjes met niet meer dan erwtjes op platte borstjes
Een meisje in een witte trouwjurk bindt mij vast aan een zwevend bed en weet dikke stralen sperma uit mij te zuigen waarbij een fontein pas gestopt kan worden door een tong die zich in mijn plasgaatje drukt. Zodra zij spierpijn in haar tong krijgt, neemt een ander meisje haar plaats in die mijn lul diep laat komen in haar baarmoeder. Er is een cameraatje op mijn lul en zelfs in mijn plasgaatje geplaatst. Ik lig vastgebonden op een ander bed op een draaiend plateau midden in een zaal terwijl tientallen vrijende en seksende bioscoopgangers op een groot scherm boven mij zien hoe mijn lul een witgelig gesloten spleetje binnendringt en daar, alsof in een zinkend schip een cabine volloopt met zeewater, de ruimte nu volstroomt met sperma.
Vrouwen en meisjes in een kring waar ik achter elk plaatsneem en stuk voor stuk een orgasme neuk. Vrijwilligsters die zich melden uit de zaal en mij ofwel pijpen, in de kut laten neuken of anaal mijn paal krijgen te verwerken. Borsten waar ik aan lik, mijn rozerode eikel die tussen de borsten verdwijnt om vervolgens weer hard tevoorschijn komt.
Kleine borstjes van meisjes aan de hand van hun moeder die door mijn mond opgezogen worden terwijl mijn lul centimeter voor centimeter in hun kutjes verdwijnt en uiteindelijk gillend klaarkomen terwijl er een spermaval tussen hun lipjes naar buiten stroomt.
Onrustige dromen die belevenissen verwerken.

Het is daglicht als ik langzaam bijkom uit een roes terwijl ik bergen met trouwjurken en kleurige Indiase kledij uit de diverse streken op en naast een podium zie liggen. Naakte vrouwen en meisjes die elkaars kutjes likken, vrijen, scharen, vingeren en nog andere die onder een dekentje slapen. In de zaal diverse stellen die ofwel slapen ofwel liggen te seksen. Zelfs Ashraf zie ik bezig in een orgie van mannen en jongens. Ook zijn vriend is er bij.
Ik zit achter een jonge vrouw die mijn lul in haar aars heeft die ondertussen ook een man pijpt en een lul met condoom die bewegingloos in haar kut zit. Ze laat de lul uit haar mond glippen en kijkt om als ik mij uit haar wil terugtrekken. Zij viel mij al een paar dagen geleden op als danseresje in de Bollywoodfilm. Zoals de meeste actrices veel te mooi vergeleken met de werkelijkheid.
Eigenlijk is het te lekker om niet door te gaan, maar ik trek mij terug terwijl ik fluister: ‘Next time.’ Ze kijkt teleurgesteld, maar knipoogt en pakt daarna de draad weer op en hapt de lul naar binnen.

Ik sta op, maar zie Ayla nergens. Amber zie ik wel met schommelende borsten op haar knieën voor een jong meisje die haar bovenlichaam op de rug van Amber heeft liggen. Ze neukt Amber in haar kontje met een dubbele dildo. Beiden hebben hun lange haar los. Raya zwaait naar mij vanuit de zaal terwijl ze, alsof ze op een paard zit, een man neukt die onder haar ligt. De condoom steekt af op zijn donkere lul. Op haar hoofd de sluier die bij haar trouwjurk hoort.
Ik kruip naar Amber, veeg het haar uit haar gezicht en kus haar op de mond: ‘Liefje, weet je waar …….’, begin ik. Het andere meisje veegt ook haar haar weg en zegt: ‘Hier ben ik.’
Ik barst in lachen uit en kus mijn vrouw.
‘Dat ziet er lekker uit’, merk ik nuchter op. ‘Heeft er al iemand in jouw kontje gezeten? Ik kan het ondertussen niet laten om Ayla’s bil in mijn hand te nemen en met mijn andere hand het klitje van Amber te stimuleren
‘Hahaha, nee. Die is voor jou’, zegt ze terwijl ze door blijft neuken. ‘Een keer. Alleen Amber heeft er wel een kleine vibrator in gestopt tot ik klaarkwam.’
‘In je kutje dan?’, vraag ik terwijl ik mij toch wel een beetje schaam voor mijn jaloezie en ondertussen het ene na het andere kutje en kontje neuk als ik niet gepijpt wordt.
Mijn hart slaat over als ze zegt: ‘Ja’, en vervolgt met: ‘en het was heerlijk zoals altijd als ik met je neuk. En Raya heeft mij geneukt met dit apparaat en wijst op de dubbele dildo.’

Een jonge vrouw met kleine borsten komt naar ons toe, vraagt in het Engels of ze mee mag doen en na instemming van ons kruipt ze onder Amber pakt haar borsten in de handen en begint er op te zuigen.
‘Wat is er vannacht allemaal gebeurd?’, vraag ik en leg achteloos mijn hand op een borst van de jonge vrouw. Ze zijn klein, maar prachtig van vorm.
Amber zegt af en toe kreunend: ‘Je was ineens verdwenen, maar Ayla legde uit waarom dat was.’
‘Inderdaad ja. Ik voel mij nu wel een stuk beter’, reageer ik.
‘Dat heeft iedereen gezien’, glimlacht ze tussen het kreunen door. De jonge vrouw onder haar kruipt steeds iets verder terwijl ik mijn hand over haar strakke buik naar haar kutje verplaats. Te zien aan haar goede vorm, zal ze ook een danseres zijn.
Het Bollywoodmeisje waarbij ik eerder nog mijn lul in haar kontje had, voegt zich ook bij ons. Ze veegt mijn lul af met een natte schone doek en begint mij te pijpen.
Amber vervolgt: ‘Plots was Raya ook weg en wij vroegen ons af of ze dan toch haar presentje van jullie kreeg. Pas hier in de bioscoop vonden wij jullie en langzamerhand verplaatste het feest zich hier naartoe. Jullie waren ruim twee uur met elkaar bezig. Daar zijn de meesten nog steeds zoals je ziet. Iedereen heeft een paar druppeltjes van dat drankje van Ayla gekregen. Ayla denkt dat je iets meer dan een paar druppeltjes hebt gehad, want je hebt behoorlijk huisgehouden onder het vrouwvolk. Je hebt ze zelfs in een kring opgesteld en terwijl ze elk hun man pijpten, heb jij ze stuk voor stuk meerdere rondjes klaargeneukt.’
Ik schrik en kijk Ayla aan: ‘Toch wel met condoom hè?’
‘Uiteraard’, knipoogt Amber en kreunt genietend van de stotende Ayla en de likkende jonge dame onder haar. Zelf kust ze de buik van de jonge dame en laat haar mond naar haar kutje gaan waardoor ik mijn hand terugtrek.

De mij pijpende jonge dame heeft een condoom uitgepakt, schuift die om mijn lul en zet hem vervolgens voor haar kutje. Ze zakt zonder enige twijfel naar beneden. Mijn lul verdwijnt grotendeels in haar kutje. Ik zwaai naar een man waarvan ik denk dat het zijn vrouw is. Hij komt aanlopen, pakt zijn lul vast en drukt hem met condoom in haar kontje. Blijkbaar is het toch niet haar man.
Ik voel hem er bij komen, maar ik laat haar het tempo op mij bepalen en hij kan zich aanpassen.
Terwijl zij op mijn lul danst, bekijk ik haar beter. Echt een mooi gezichtje, misschien een iets te grote neus, zwart krullend lang haar waarvan de krullen zorgen dat het haar meedanst, stevige borstjes die net handvullend zijn, wat ik vervolgens ook doe en een strak getraind lichaam waar haar buikspieren zelfs zichtbaar zijn.
Als ik vraag: ‘Hoe heet je?’, zegt ze ‘Hira’

Ik kijk naar Ayla die haar vriendin aan het neuken is. Ik zou het vreemd vinden als er een man achter haar zou zitten en zijn lul in haar zou pompen. Een andere vrouw zou ik, gezien de orgie omstandigheden, alleen maar aanmoedigen.

Ik zie dat de man die in mijn tijdelijke partner zit het moeilijk heeft en met gekerm in haar kontje klaarkomt waarbij zijn lading wordt opgevangen door het condoom. Hij staat op en loopt weg, legt er een knoop in en mikt het in een prullenbak. Op naar een volgende? Ze laat mij ook uit haar glippen, gaat met haar rug naar mij toe weer op mij zitten en stopt mijn lul weer terug in haar kutje. Rodeo. Ze pakt mijn handen en legt die al achteroverbuigend op haar borsten. Ze zijn heerlijk om vast te houden.

Naast mij hoor ik Amber kreunen terwijl de jonge vrouw door blijft likken en Ayla nog harder tekeergaat. Het duurt even voor het kreunen stopt, maar dan kruipt de jonge vrouw onder haar vandaan en loopt naar een ander paartje. Amber gaar op haar zij liggen uitrusten en Ayla trekt de dildo uit haar eigen kutje. Ook zij is aan het puffen van de inspanning.

Terwijl Hira op één arm steunt en met de andere waarschijnlijk haar kutje aan het bewerken is, verhoog ik het tempo. Ik wil zo lekker met de meiden knuffelen en kijken naar de diverse stelletjes, dat ik er een einde aan wil maken.
Hira komt luidkeels klaar. Ik voel het vocht op mijn benen terechtkomen, maar kan niet voorkomen dat ik zelf ook klaarkom. Zo erg is dat nu ook weer niet, want ik voel dat het wondermiddel elke keer mijn ballen en prostaat bijvult.
Hira staat gelijk op en grijnst als ze mij het gescheurde condoom laat zien dat om mijn lul knelt. Ze trekt het er af, likt mijn lul, slobbert hem nog even in haar mond, legt haar handen op haar buik en loopt de zaal uit. Ik denk op zoek naar een douche.

Amber en Ayla staan op en nemen mij aan de hand mee naar de tot banken omgetoverde bioscoopstoelen. Ze komen tegen mij aanliggen, maar al na korte speelt Amber met mijn lul tot die weer hard is en vrij ik met Ayla. Amber pakt bij de uitgang van de zaal een schone doek en maakt mijn lul schoon van de vorige gaste. Schoon en fris houdt ze hem tegen haar kutje aan en wipt hem naar binnen. Ze legt haar handen op mijn borst en gaat langzaam omhoog en omlaag op mijn lul. Ayla komt op mijn mond zitten waar ik haar rode kutlipjes lik en zuig.
Ik merk dat er iemand in Amber bij komt en hoor Amber luid kermen. Ayla en ik kijken beiden wat de oorzaak is en zien Ashraf achter haar zitten. Hij grijnst naar ons en begint te stoten. Naast Amber zie ik een gescheurde folie van een condoomverpakking terwijl ik zonder condoom in haar zit.
Ayla kiest haar positie weer op mijn mond waar ik gretig gebruik van maak. Terwijl ik mijn handen over de smalle rug van Ayla laat gaan, voel ik de handen van Amber die de borstjes van Ayla vast hebben.
Ik pak, terwijl ik Ayla’s kutje lik, de volle borsten van Amber. Haar tepels druk ik stevig tussen mijn vingers terwijl ik voel hoe Ashraf in haar tekeer gaat. Al snel komt Ayla op mijn mond klaar en lebber ik haar vocht naar binnen. Ze komt naast mij liggen kijken en nu zien we beiden hoe Amber twee lullen te verwerken krijgt.
Amber komt op mij liggen waardoor ik haar heerlijke borsten op mijn lichaam voel. Ashraf stoot zo stevig in haar dat haar lichaam over haar borsten rolt en ik de tepels nog nadrukkelijker voel. Voor Amber is er geen houden aan. Terwijl wij in haar zitten, komt ze meerdere keren klaar tot het haar te gevoelig wordt en van mij afrolt.

Ik roep voor de grap: ‘Volgende’, waarop Ayla roept: ‘Ik wil.’
Meteen strek ik mijn armen naar haar uit en komt ze op mij liggen. Ze vraagt: ‘Vind je het goed dat Oom Ash mij dan ook in de kont neukt?’
‘Weet je dat zeker?’, vraag ik haar terwijl ik in mij opneem hoe zij hem noemt.
Ik zie hem hoopvol kijken en alvast zijn gebruikte condoom afdoen en een nieuwe pakken.
‘Ja, hier kan het. Straks thuis is er niemand waar ik het mee zou willen doen en ik vertrouw Oom Ash.’
‘Ok Ash’, zeg ik tegen hem. ‘Doe je het wel rustig?’
‘Het is mij een eer’, zegt hij en komt snel terug met een tube verdovend glijmiddel.
Amber heeft dat niet nodig bij Ashraf, maar bij mij wel. Ayla zal het zeker nodig hebben. Voor ons thuis hebben wij ook een paar tubes ingeslagen, maar ik had niet de verwachting dat ik haar in d’r kontje zou kunnen neuken. Eerder Fatiha.

Ayla zegt tegen ons beiden: ‘Wat ik ook zeg, gewoon doorzetten. Ook als ik schreeuw dat je moet stoppen.’
Ashraf zegt: ‘Zo ver wil ik niet gaan, meisje.’
‘Doe alsjeblieft, Oom Ash. Voor Rob en voor mij. Zo erg kan de eerste keer toch niet zijn?’
‘Nee, niet als het rustig gebeurt.’
Ze komt weer op mij liggen met haar hoofd op mijn borst en kijkt Amber aan die weer naast mij ligt.
Hij smeert haar anus in met de zalf en maakt de folie van een condoom open. Het ziet er anders uit dan wij hebben gebruikt. Op mijn stille vraag zegt hij: ‘Dit is speciaal voor anaal.’
‘Ok, ik ga er eerst in en als het goed gaat, trek ik terug en schuift Rob zijn lul in je. Daarna kom ik er weer in’, legt Ashraf uit. Ik moet plots denken aan de tandarts die uitlegt wat hij gaat doen.

Ik hoor haar luid zuchten en ingehouden kermen als hij zijn lul langzaam door haar kringspier drukt.
‘Ontspan en blijf gewoon ademhalen’, zegt hij. ‘Ik zit er al voor de helft in.’ Ik zie hem echter zijn hoofd langzaam schudden en tussen wijsvinger en duim misschien vijf centimeter duiden.
Ik voel dat ze zijn aanwijzingen volgt en ze ontspant.
Hij trekt terug om daarna weer in haar te duwen. Nu knikt hij: ‘Dat doe je goed’, en knikt naar mij.
Ze geeft geen kik meer, maar ik voel één hand in mijn arm knijpen. De andere hand heeft Amber vast.
Hij gaat er steeds wat dieper in en zegt uiteindelijk: ‘Nu ga ik er uit en kan Rob er in’, waarna hij zich terugtrekt.
Ze richt haar heupen op en laat mijn lul in haar glijden. Dat gaat vrij makkelijk ook al weet ik dat ik er nooit helemaal in zal kunnen. Ze leunt met gevouwen onderbenen op haar knieën.
Ashraf zegt: ‘Ok, daar kom ik weer.’
Ze komt iets omhoog waardoor ik meer ruimte voor hem overlaat en ik voel hem in haar kontje schuiven. Haar mond gaat open en ze knijpt haar ogen dicht. Ook al geeft ze geen kik, ik zie wel traantjes.
Plotseling voel ik zijn eikel langs het septum voorbij komen en de mijne passeren en zuchten: ‘Ik zit er helemaal in. Gaat het.’
‘Ja, ik had het pijnlijker verwacht’, zegt ze. ‘Het voelt eigenlijk wel lekker.’

Ik zit er nog lang niet zo ver in als andere keren, maar ze begint te bewegen en laat mij dieper en dieper komen. Ze begint steeds enthousiaster te wippen tot ik de eikel van Ashraf door het septum voel. Dat is een volgende hindernis.
Zij zal het ook voelen, maar komt met haar hoofd los van mijn borst en zakt hard met haar heupen naar beneden waarbij ik de eikel van Ashraf passeer. Ze hapt naar adem terwijl ze op en neer blijft gaan.
Ook Ashraf komt in beweging en stoot in haar. Ik voel soms de ruimte in haar en dan weer de volledige vulling. Ik wil haar nu ook neuken en begin in en bijna uit haar te glijden.
Ze begint steeds luider te kermen, maar nu niet van de pijn. Herhaaldelijk weten Ashraf en ik elkaars eikel te passeren waardoor de druk bij het passeren elke keer een gil oplevert van Ayla.
Ik zie haar gezicht boven mij vertrekken als ze trillend een orgasme bereikt. Het ene orgasme volgt daarna de andere op tot ook Ashraf klaarkomt en zijn condoom volschiet.
Toch blijft hij in haar kontje tot ook ik mijn sperma diep in haar kutje pomp en Ayla uitgeput op mij komt liggen.
‘Liefje toch’, fluister ik terwijl ik haar stevig vasthoud.

Het is Ashraf die ons overeind helpt. ‘Er is een producer die jou graag wil spreken. Hij maakt 18+ Bollywoodfilms, maar dan met Ayla’s leeftijden. Wil je hem spreken?’
Ik kijk Ayla aan die meteen enthousiast reageert. ‘Ja, dat wil hij.’

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.5 / 5. Aantal stemmen: 10

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: 18islekker16islekkerder

Na jaren sexverhalen lezen, dacht ik, ik ga ook maar eens wat proberen te schrijven. In de praktijk merk ik dat het schrijven van een lang verhaal ongeveer 10 uur tijd kost. Bedenken, waar wil je naartoe, schets maken en dan schrijven. Veel corrigeren, vooral herlezen en dan uiteindelijk op de knop "verzenden" drukken. Meestal een dag wachten en dan "geplaatst" Ik geloof niet zo in 100% echt gebeurt of alles moet altijd 100% kloppen. Soms moet je de vrijheid nemen om de waarheid, toeval en fictie een beetje te helpen. Soms moet je zelfs de logica een beetje loslaten. Heb je vragen, wensen/fantasie voor een verhaal, wil je zelf de hoofdrol spelen (dan heb ik iets meer detail nodig), durf je zelf de stap nog niet te maken, neem dan contact op met mij. Feedback ontvang ik ook graag. Vooral als het geile is. Ik schrijf langzaam omdat ik een goed verhaal wil hebben. Ik houd niet van 20 zinnen waarin alles is gedaan. Ik zal altijd kiezen voor een opbouw met uitleg over de omstandigheden. Sommige lezers zullen dan afhaken. Seks gaat wat mij betreft om de beleving en genot voor allebei. Op Twitter vind je mij onder @AllSexIsYummie Daar plaats ik korte video's of foto's die wel passen bij de verhalen. Ik ben een bewonderaar van alles wat mooi is. Karakter, mensen-mens, dierenliefhebber, mooi aura om haar heen, behulpzaam, vrij in het leven staand. Vaak zijn het ook dames die niet eens beseffen hoe mooi ze zijn.