Lianne en Andrea

4.5
(11)

Door: 18islekker16islekkerder

DEEL 1

Het zijn niet mijn favoriete buren en ik weet ook niet waarom zij juist hier neergestreken zijn, maar buren heb je nu éénmaal niet voor het uitkiezen. Ik was wel blij dat ze snel van die vent af was. Ik heb een paar keer politie moeten bellen omdat hij zich of dronken in de straat misdroeg of hun huis kort en klein sloeg. Als rechter heb ik mijn contacten en weet ik ook zeker dat er een wagen langskomt als ik dat wens. Ondanks dat staat hij uiterlijk de volgende dag weer op straat en is zo weer terug bij haar en haar dochter.
Haar vent is een man die geen weerwoord duldt. Niet van wie ook in de straat en al helemaal niet van zijn vrouw. Toch ben ik ook vaak jaloers geweest op die man. Soms schreeuwde ze de straat bij elkaar, niet alleen vanwege het geweld, maar omdat hij haar hard neukte. Naast in hun huis ook in de voortuin en zelfs haar voorover gebogen over de motorkap van auto’s.
En iedere keer zijn naam “Tonyyyyyyyyyyy’

Zelfs in mijn voortuin als hij dronken genoeg was, tussen mijn plantjes op mijn uitermate goed verzorgde gras. Plukken gras trok ze er dan uit terwijl ze gillend klaarkwam. Ik kon er toch af en toe wel van genieten als ik de seks zo voor mij zag. Haar grote ogen terwijl ze op één arm steunend haar andere hand naar haar kut verplaatste en spuitend klaarkwam.
Ik weet dat ze mij uitdaagde als ik achter mijn voordeur keek hoe ze op handen en voeten achterlangs gepaald werd.
Ze knipoogde als ze mij zag verschijnen en trok dan altijd haar borsten tevoorschijn die vervolgens mooi mee- en tegendeinden in zijn stoten of legde haar handen op haar borsten en plaagde mij.
Gilde ze daarom zo hard en overdreven?
Een slanke vrouw, donkerblond met een goede C-cup zoals ik het inschat terwijl ze tien meter verderop in mijn tuin aan zijn pik hangt. Totaal geen asociaal type in tegenstelling tot “Tony met veel Y’s’

Ik begon zelfs te vermoeden dat zij hem dronken voerde om die spelletjes met mij uit te halen.
Toen ze een keer aan haar tepels trok en zelfs die tepels likte met het puntje van haar tong, zwoer ik wraak. Niet op een vervelende, pijnlijke en schadelijke manier. Maar om mij te plezieren en wie weet haarzelf ook nog.
Zij probeerde mij geil te krijgen.
Proberen? Ik spoot het frosted glas van de onderkant van mijn voordeur onder terwijl ik naar haar keek
Waarom eigenlijk? Dat heerlijke figuur van haar is wel wat mooier dan een betaalde actrice op mijn computerscherm of telefoon.
Ik was een makkelijke prooi voor haar plagerijen. En ze doet het goed.

Ik ga de kistjes met speelgoed alvast afstoffen en het leer invetten. Alles schoonmaken en lubriceren.
Kijken of de pols- en enkelboeien nog in orde zijn en het glijmiddel en de medische alcohol nog in zuiver genoeg is. Het glijmiddel is mij te oud, dus ik bestel een aantal nieuwe tubes. De verdovingscrème is er helemaal niet meer, dus ook die maar in de bestelling.
De batterijen heb ik er al een paar jaar geleden uitgehaald en nieuwe klaarliggen om alle trillende apparaten van stroom te kunnen voorzien. Ik ben er klaar voor.
Het duurt uiteindelijk nog drie maanden voor er een gelegenheid komt, maar wel anders dan ik heb verwacht.

Ik heb het dossier voorbij zien komen en is vanwege vakanties van andere rechters aan mij toegewezen. Anthony Di Luca is een lichte crimineel die nu een stap verder is gegaan. Afpersing, bedreiging, openbaar geweld en het in bezit hebben van een wapen.
Ik herken mijn buurman en moet bedenken of ik mij moet verschonen van het dossier en deze zaak bij voorbaat niet aannemen.
De man is niet gescheiden van Andrea de Jonge en is inderdaad de vader van het meisje Lianne Maria Delphine Di Luca. Hij is drie maanden weggeweest omdat hij gevlucht was naar Italië en na een uitleveringsverzoek kan zijn proces beginnen.

De dag nadat de naam van de rechter die is toegewezen aan de zaak is bekendgemaakt aan de advocaten, staat ze bij mij aan te bellen.
Breed glimlachend, grote bruine ogen, semitransparante bloes, korte maar toch nette rok, zwarte panty en hakjes. Simpel als van een te sexy medewerkster op kantoor.
Ze steekt een hand uit, ‘Hallo Rob, ik wil maar eens officieel kennismaken’, maar ik kijk er verder niet naar.
‘Ik weet wat je wilt’, zeg ik.
Haar glimlach verdwijnt meteen om na enig aarzelen weer terug te komen.
‘Mooi, dan kunnen we dat overslaan’, zegt ze opgelucht.

‘Nu zie ik je echte glimlach’, zeg ik. ‘Luister, ik ga je man niet mild beoordelen. Hij krijgt gewoon zijn momenten in de rechtszaal en dan zien we wel’, stel ik.
‘Het ligt iets anders’, zegt ze. ‘Ik wil juist dat hij lang gestraft wordt.’
Die had ik niet verwacht.
‘Hoe graag?’, vraag ik.
Alsof ze het vaker heeft gedaan, gaan haar vingers naar de knoopjes van haar bloesje en begint ze los te maken.
‘Langzamer’, zeg ik. ‘Het moet wel spannend blijven.’

De eerste twee knoopjes zijn te snel losgemaakt, maar de derde gaat wel langzamer en laat iets zien van de zwarte BH die al wat van haar borsten blootleggen.
De vierde de onderkant van haar BH, de vijfde laat een deel van haar buik zien en de zesde haar navel en piercing.
De rest van haar blouse steekt in haar rokje en dat wil ik wel zo laten.
‘Waar is Lianne?’, vraag ik.
‘Lianne is op school’, zegt ze. Haar ogen worden leeg en flets. ‘Hier of bij mij?’

‘Ga je douchen en op bed liggen’, zeg ik.
‘Ok’, en ze loopt weg op haar hakjes over mijn tuinpad.
‘Wil je mij die krant nog even geven?’, vraag ik.
Ze weet exact wat ik wil zien en dat doet ze ook.
Iets gebogen door haar knieën die ze elegant bij elkaar houdt, pakt ze de krant in cellofaan van het pad. Haar kont is strak gespannen in haar rokje waarbij ik met moeite iets van de randjes van een slipje zie door het stof. Een slipje betekent dat zij er niet op rekende om iets meer te hoeven doen. Anders had ze wel een string aangedaan of juist weggelaten.
Ze staat langzaam weer op en brengt de krant naar mij en reikt het aan.
‘Dat had je ook meteen kunnen pakken voor je aanbelde’, zeg ik.

‘Ja, dat klopt’, zegt ze. ‘Maar had je dan zo’n kijk op mijn kont gehad?’
Daar heeft ze een goed punt terwijl ik haar in de ogen kijk. Ik zie de routine in haar gezicht van het om haar vinger wikkelen en haar zin krijgen van mannen.
‘Leg maar neer’, zeg ik.
Ze buigt haarzelf langs mij, zoekt steun aan de deurpost en legt de krant op een klein tafeltje onder de brievenbus. Haar nog openstaande bloes laat haar rechtercup zien waar de bovenkant van haar borst iets trilt in de beweging.
‘Als ik zeg; neerleggen, dan is het neerleggen waar je staat. Niet een meter bij je vandaan’, zeg ik.
Ze kijkt mij beteuterd aan. ‘Ik wilde alleen maar…..’
Ik kijk haar aan waarop ze de krant weer pakt en legt deze voor mijn voeten neer.

‘Doe je dat met opzet?’, vraag ik.
‘Wat?’, zegt ze met glinsterende ogen.
‘Hoe laat is Lianne thuis?’, vraag ik en houd stoïcijns haar officiële naam aan.
‘Vier uur. Hoezo?’, vraagt ze.
‘Dan weet ik hoeveel tijd wij vandaag hebben.’
Ze kijkt mij aan.
‘Drie uur moet toch genoeg zijn

Onder het tafeltje, waar ze eerst de krant neerlegde, haal ik het gereedstaande kratje tevoorschijn.
Ik pak er een ongebruikt setje pols- en enkelboeien en banden uit en geef het haar.
‘Heb ik al’, zegt ze.
‘Ik geef het niet voor niets.’
‘Ik heb betere dan dit’, probeert ze weer.
Ik buk naar het kratje en geef een nieuwe zwarte bandana. ‘Drie keer vouwen en over je ogen.’
‘Kinkyyyyy’, zegt ze en loopt dan weg.

Ik vind het zelf ook prettig om dan te gaan douchen en neem de tijd ook nog om het haar in mijn kruis en op mijn billen te verwijderen. Ook van mijn benen werk ik bij tot alles weer weg is.
Een half uur na het contact stap ik door de openstaande voordeur.
‘Ik ben er’, roep ik.
‘Kom maar. Ik ben klaar, nat en geil.’
Ik volg haar stem en zie in welke slaapkamer ze ligt. Ik ken het huis wel van de vorige eigenaren. Vrienden die verhuisd zijn en waar je steeds minder contact mee hebt.

Het vierkante bed waar ze op ligt is groot. Niet zomaar even 160 of 180 centimeter breed. Zij valt er bijna in weg, terwijl ik haar lengte ergens tussen de 1.70 en 1.75 schat.
Ik denk dat het bed wel 240 centimeter breed en lang is. Daar passen aardig wat mensen in.
Haken aan het plafond en als ik rechts van mij een seksschommel en een kast met rode positiekussens zie, weet ik genoeg.
‘Bevalt de inrichting?’, grinnikt ze.
‘Indrukwekkend’, antwoord ik. ‘En ik maar denken dat ik leuke dingen heb in mijn trommeltje.’

Ik kijk naar haar en geniet van de kleding die ze aanheeft. Alleen een wit laken over haar hele lichaam heen en een wapperende hand die laat zien dat die niet vastgebonden kan worden door haarzelf.
Ze heeft al wel de andere pols en enkels vastgehaakt.
Ik klik haar andere pols ook vast en trek hier en daar nog wat aan zodat ze goed strak vastligt.
Door haar liggende en uitgerekte positie is van haar borsten niet veel meer te zien en ook bedekt het laken haar nogal vormeloos.

‘Wil je dit?’, vraag ik. ‘Je kunt nog terug.’
‘Ja, dit wil ik. Maar wel zorgen dat je klaarkomt voor mijn dochter thuiskomt’, zegt ze.
‘Ok, zal ik doen’, en leg mijn telefoon weg. Ze heeft net mondeling akkoord gegeven en heb de opname gestopt. Daar kan ik in ieder geval geen gedonder en gezeur achteraf mee krijgen.

‘Waarom het laken?’, vraag ik haar vormeloze gestalte bekijkend.
‘Ik begin graag vers en nieuw’, antwoordt ze.
Ik raak het laken aan en maak de vorm van haar handen zichtbaar. Vinger voor vinger. Armen, hoofd, gezicht, schouders, bovenlichaam, onderlichaam, benen, voeten en teen voor teen.
‘Je houdt het spannend’, merkt ze op. Ik hoor al wel wat onbalans in haar stem. Wellicht verwacht ze dat ik haar naakt wil zien en haar lichaam aanraken.
Dat wil ik ook, maar alles op zijn tijd.
‘Houd je wel de tijd in de gaten?’, vraagt ze. ‘Ik heb voor de zekerheid het alarm gezet op halfvier. Ze is om tien over vier thuis.’
‘Zeker’, zeg ik.

Ik geef meer vorm aan het laken door de ogen, neus, mond, oren en kin aan te raken en corrigeer waar nodig haar lichaamsvorm in het laken. Het laken druk ik iets in haar mond, maar niet al te diep. Haar platliggende maar nog wel iets heuvelachtige borsten, tepelhoven en tepels maak ik zichtbaar. Tepels en tepelhoven die in de aanraking nog iets veranderen.
Het is een fijn laken en van goede kwaliteit.
Ze heeft een mooie strakke buik en ik voel de spieren.
Haar schaamheuvel en vagina zijn vochtig voelbaar en ik voel iets van warme damp in het laken terechtkomen.
Ik duw het laken ook daar iets dieper in haar en zie een beetje vocht in het laken trekken.

Ze heeft een kleine vibrator op haar nachtkastje liggen naast haar telefoon. Ik pak ze beiden en draai de vibrator aan.
Op haar lichaam dempt het geluid, maar in haar mond trilt het tussen haar lippen en tanden. Ze ondergaat het gelaten.
Ik druk haar telefoon aan en zie geen blokkade. De tijd is snel aangepast en verzet ik een uur.
‘Wil je je pik niet in mijn mond schuiven? Ik ben een goede pijpster’, verklaart ze aanvullend. Door het laken is het wat moeilijker verstaanbaar, maar duidelijk genoeg.
‘Zo direct.’
‘Wil je mijn kut niet proberen?’
‘Zo direct.’
‘Niet te lang wachten’, zegt ze. Zeker als je nog een keer wilt.’

Ik stimuleer haar borsten, zuig op het laken waar de tepelhoven weer zichtbaarder worden en de tepels harder tot ze als kleine dobbelsteentjes op haar borsten omhoog steken.
Uit mijn kratje pak ik uit een EHBO-setje mijn schaar en knip haar tepelhoven vrij.
Ik ga verder met de vibo. Haar buik, haar benen en steeds meer naar haar schaamheuvel. De vibo komt overal tot ik merk dat het laken bij haar kut natter is geworden.
Nat genoeg om haar lippen en klitje duidelijk te laten zien en als een sculptuur zichtbaar te krijgen. Het kapje op haar clitoris is kleiner dan ik van andere vrouwen heb gezien. Normaal de vorm van een capuchon, maar bij haar waarschijnlijk weg-geopereerd.

Ik lik op die lekkere plek waar het nat is, voel haar heupen iets bewegen en meer van mijn tong proberen te vangen.
De natte plek kan zich maar tot een beperkt gebied in het laken uitbreiden, maar daar waar de klieren vocht produceren en uit haar schede komen, worden druppels op het laken steeds duidelijker.
Ik stimuleer haar tot het steeds duidelijker richting een orgasme leidt. Dan stop ik.
Iedere keer stop ik als ze bijna komt.
‘Neuk me’, zegt ze.
Ik trek mijn kleding uit, maak met de schaar een groot gat rond haar schaamheuvel en trek de stof langzaam van haar clitoris en uit haar kut en lippen vandaan.
Ik voel haar huiveren.
Zonder verder voorspel plaats ik mijn eikel voor haar opening en glijd in haar.
Het laken verschuift natuurlijk, maar dat is niet erg.

Diep wil ik niet en blijf in de eerste drie a vijf centimeter van haar opening. Net genoeg voor mijn eikel om in haar te dopen en weer terug te trekken.
Het laatste gat maak ik bij haar mond en wissel dan van plek.
Mijn natte eikel raken haar lippen, maar zodra ze haar tong uitsteekt, trek ik mij terug en wacht tot de tong weer van haar lippen verdwijnt.

Om en om neuk ik haar, speel met haar en trek mij terug voor ze een orgasme kan bereiken.
‘Houd de tijd in de gaten. Ik wil niet dat mijn dochter mij zo ziet’, zucht ze een paar keer.
Tot ze gek wordt van het uitblijven van een orgasme. Ze vergeet de tijd te vragen. Vergeet haarzelf druk te maken om haar uit school komende dochter.
Ze is heet, nat en zweterig.
Ik heb ook mijn orgasme niet laten gebeuren.

Maar het is de tijd om het te laten gebeuren. De telefoon laat 17:09 uur zien. In werkelijkheid dus 16:09 uur.
Ik versnel iets, voel het borrelen in mijn ballen en kijk ondertussen naar de slaapkamerdeur die openstaat.
Andrea reageert onder mij. Haar tong uit haar mond die mijn lippen raken en mijn mond binnendringen. Ik laat het gebeuren.
Mijn handen op haar borsten en vingers rond haar tepelhoven die de tepels omhoogdrukken.

Haar bekken- en kutspieren verkrampen om mijn eikel als wij ineens horen: ‘Mam, ik ben thuis. De deur stond op een kier en ………..wat gebeurt hier?’

Daar staat het buurengeltje en ik kijk glimlachend in haar bruine ogen.
Andreas verkrampende spieren laten mij exploderen in haar. Ik laat mijn billen in de lucht hangen en beweeg mijn eikel in haar kut.
Mijn in en uitgaande bewegingen worden met grote ogen bekeken door haar vijftienjarige dochter die haar hand voor de mond slaat.
‘Buurman, wat doet u nu?’

Deel 2 (teaser)

‘Hallo Lianne’, pers ik er kreunend uit terwijl ik voel en demonstratief kijk hoe mijn sperma uit haar moeders kut begint te stromen.
Lianne volgt mijn ogen en ziet het wit-transparante vocht ook.
Hoort de schreeuw van haar moeder en ‘Lianne, het is niet wat het lijkt……….’

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 11

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: 18islekker16islekkerder

Na jaren sexverhalen lezen, dacht ik, ik ga ook maar eens wat proberen te schrijven. In de praktijk merk ik dat het schrijven van een lang verhaal ongeveer 10 uur tijd kost. Bedenken, waar wil je naartoe, schets maken en dan schrijven. Veel corrigeren, vooral herlezen en dan uiteindelijk op de knop "verzenden" drukken. Meestal een dag wachten en dan "geplaatst" Ik geloof niet zo in 100% echt gebeurt of alles moet altijd 100% kloppen. Soms moet je de vrijheid nemen om de waarheid, toeval en fictie een beetje te helpen. Soms moet je zelfs de logica een beetje loslaten. Heb je vragen, wensen/fantasie voor een verhaal, wil je zelf de hoofdrol spelen (dan heb ik iets meer detail nodig), durf je zelf de stap nog niet te maken, neem dan contact op met mij. Feedback ontvang ik ook graag. Vooral als het geile is. Ik schrijf langzaam omdat ik een goed verhaal wil hebben. Ik houd niet van 20 zinnen waarin alles is gedaan. Ik zal altijd kiezen voor een opbouw met uitleg over de omstandigheden. Sommige lezers zullen dan afhaken. Seks gaat wat mij betreft om de beleving en genot voor allebei. Op Twitter vind je mij onder @AllSexIsYummie Daar plaats ik korte video's of foto's die wel passen bij de verhalen. Ik ben een bewonderaar van alles wat mooi is. Karakter, mensen-mens, dierenliefhebber, mooi aura om haar heen, behulpzaam, vrij in het leven staand. Vaak zijn het ook dames die niet eens beseffen hoe mooi ze zijn.

5 gedachten aan “Lianne en Andrea”

    1. Goed idee, want het begin is veelbelovend en ik vraag me af of Lianne van wat ze zag een lekker nat spleetje kreeg.
      Geile belofte!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *