Het meisje van de Jumbo

4.4
(17)

Door: Starting Author

( Dit is mijn eerste eigen geschreven seksverhaal. Ik heb gemerkt dat ik het leuk vindt om te doen. Zo zijn op- of aanmerkingen ook altijd welkom zodat eventuele nieuwe verhalen beter worden. Doe mijn best om zo min mogelijk taalfouten te maken maar nobody is perfect )

Ik ga altijd bij de Jumbo boodschappen doen en vergeet nog wel eens wat. Doordat de Jumbo op loopafstand ligt, kom ik er dan ook vaak. Op een warme zomerse dag sta ik aan de kassa en er zit een nieuw meisje. Terwijl ik in de rij sta, viel me al op dat ze heel spontaan en vriendelijk is. Ik merkte ook dat ze me steeds aankeek. Toen ik aan de beurt was, viel me pas op dat ze prachtige mooie, diepblauwe ogen heeft. In combinatie met haar lange, golvende, blonde haar en schattige gezichtje is het een plaatje om naar te kijken. Als ze glimlacht heeft ze van die schattige kuiltjes in haar wangen. Voor zover ik het kon zien heeft ze ook een mooi figuur. Maar uiteraard is dat niet goed te zien doordat ze achter de kassa zat in bedrijfskleding. Ik rekende af, pakte mijn spullen en zag dat ze me nog nakeek.

Thuis aangekomen, zag ik nog steeds dat koppie voor me en ik vroeg me af waarom ze mij zo vaak aankeek. De manier waarop ze keek, leek anders te zijn dan bij de andere klanten. Ik kon het niet laten om weer terug te gaan. Ik wilde weten of ze dit keer weer zo naar me zou kijken. In de Jumbo pakte ik een sixpack en liep naar de kassa. Maar ik zag haar niet meer aan de kassa zitten. Enigszins teleurgesteld wilde ik aansluiten in de rij, maar toen zag ik haar ineens bij de zelfscan staan. Toen ik haar zag staan, werd mijn vermoeden, dat ze een mooi figuurtje heeft, meteen bevestigd. Het was goed te zien doordat ze een zwarte skinny jeans aan had die de rondingen van haar strak kontje goed zichtbaar maakte. Gelukkig dat ik mijn bankpas bij me had, dus ging ik naar de zelfscan. Bij de zelfscan moet een medewerker leeftijdsgoedkeuring geven bij alcohol en zodoende sprak ik haar meteen aan.

“Hoi Jill,” haar naam had ik op haar naamplaatje al zien staan, “kun je even bij me komen, meid.”

Ze keek om en zag dat ik het was.

“Oh hallo meneer, u bent er weer!” zei ze met een brede glimlach en fonkelende oogjes.

“Ja, ik heb zin in een biertje vanavond en kwam erachter dat ik niets meer heb.”

“Oh, dan woont u dus dichtbij als u zo snel weer hier bent?”

“Ja klopt, nog geen twee minuten lopen.”

Ondertussen had ik mijn sixpack gescand en goedkeuring was nodig om te betalen. Ik keek haar aan en merkte dat ze in gedachten was.

“Jill? Ben je aan het dagdromen?”

“Hoezo…?? Oh sorry, ik zal even goedkeuren. Was niet aan het opletten,” zei ze terwijl ze licht rode wangetjes kreeg.

“Geeft niet, heb ik ook wel eens. Maar ik ga dan maar weer. Zal je wel vaker tegenkomen want ik kom hier vaak.”

“Ok leuk, tenminste een aardige klant. Veel mensen zijn altijd chagrijnig.”

“Haha, vindt je dat gek? Aan de kassa krijgen ze de rekening en als je ziet wat alles kost tegenwoordig. Maar ik kan niet chagrijnig zijn met zo’n leuke knappe meid aan de kassa!” Ik knipoogde en liep weg.

“Tot de volgende keer!” riep ze me nog na.

Ik ging naar huis, ruimde nog wat op, kookte eten en deed de afwas. Normaal wandel ik daarna altijd met de hond. Dit keer dacht ik te wachten om later te gaan. Om 21:00, toen de Jumbo sloot, ging ik met de hond wandelen. Ik liep rustig richting de Jumbo en de eerste medewerkers kwamen al naar buiten. Jill kwam alleen naar buiten en toen ze mij zag kwam ze meteen naar me toe.

“Hoi, we komen elkaar wel vaak tegen zeg,” zei ze met een lief lachje.

“Ja, dat is waar maar dat vind ik helemaal niet erg,” en ik knipoogde. “Ik moet nu wel verder lopen.”

Ze vroeg welke kant ik op moest. Ik wees een richting aan en ze zei dat ze ook die kant op moest. Blijkbaar woonde ze in dezelfde wijk en ze was ook te voet. Ze liep met me mee en toen ik bij me woning was zei ik:

“Hier woon ik, zal ik de hond naar binnen brengen en even met je meelopen zodat je niet alleen hoeft te lopen?”

Ze keek me aan. “Nee hoor, dat hoeft niet. Eerlijk gezegd heb ik helemaal geen zin om naar huis te gaan. Er is toch niemand thuis en dan verveel ik me alleen maar.”

“Oh, is dat zo? Je mag wel even binnenkomen als je wil,” zei ik.

“Ja, dat lijkt me wel leuk!” En ze kwam met me mee naar binnen.

Eenmaal binnen gaf ik haar wat te drinken en we kletsten wat. Ik ging even naar de wc en toen ik terug kwam, zag ik haar zitten zonder haar shirt aan. Een prachtig uitzicht: ze had een mooie sexy bh aan. Ik schat een B cupje. Ze keek me aan en zei:

“Ik had het echt heel erg warm en ik dacht dat je het vast niet erg vindt als ik me shirt uit doe,” met een mooi lief, tikkeltje ondeugende glimlach.

Ik keek haar aan en voelde iets in me broek reageren en moest me tegenhouden om niet te staren. “Oh nee hoor, vind ik zeker niet erg. Waarom ga je anders niet even naar huis en kleedt je je om, want die lange broek zal ook wel warm zijn.”

Ze keek me aan, stond op en zei op een speelse stoute manier:

“Die kan ik toch ook gewoon uit doen…” En terwijl ze dat zei, ging haar broek uit. Ze had een sexy string aan en ik had het niet meer.

“Jill, beter doe je die weer aan want ik ben ook maar een man. Je hebt geen idee wat voor gevoel er door me lichaam gaat bij het zien van zo’n mooie meid als jij in je ondergoed!”

Ze stapte op me af en deed haar hand op mijn kruis.

“Dat is juist de bedoeling.”

Ze begon mijn kruis te masseren en voelde uiteraard dat mijn pik inmiddels flink gegroeid was. Toen fluisterde ze in mijn oor:

“Toen ik je zag in de supermarkt begon me kutje te kriebelen en toen fantaseerde ik al dat je me zou neuken.”

Dat hoeft geen enkele mooie meid mij 2x te zeggen.

“Dan ga ik je ook goed hard neuken ook!”

Ik duwde haar op haar knieën. Ze deed zelf gretig mijn broek omlaag, pakte mijn pik vast en begon me meteen goed te pijpen. Het was overduidelijk dat ze dat vaker had gedaan, want ze pijpte als geen ander. Ze trok mijn pik met één hand aan de onderkant van de schacht, de andere masseerde mijn ballen. Ze bewoog haar hoofd goed op en neer en nam mijn inmiddels keihard kloppende pik met iedere beweging iets dieper.

Ondertussen keek ze naar boven. Wat een heerlijk uitzicht was dat zeg. Ik werd steeds geiler en als ik eenmaal op een bepaald punt ben, dan word ik behoorlijk dominant. Ik maakte haar bh los en om die af te doen manoeuvreerde ik hem zo dat ze beide armen omhoog hield. Ik duwde haar armen op haar rug en bond haar polsen met de bh vast. Toen pakte ik haar hoofd vast en duwde mijn pik stevig door en voelde hoe hij in haar keeltje plopte. Ik hield een aantal seconden vast, haalde mijn pik eruit, liet haar kort ademen, duwde hem toen weer diep erin en bewoog met lange halen op en neer diep haar keeltje in. Toen weer iets langer vasthouden. Dit herhaalde ik een aantal keren. Haar mascara liep door de tranende ogen helemaal uit.

Toen besloot ik dat het tijd was om verder te gaan. Ik haalde mijn pik uit haar keeltje, greep haar haren vast en trok haar overeind.

“Dit vindt je lekker hè sletje?” vroeg ik. Terwijl ze nog naar lucht snakte knikte ze gewillig ja.

Ik trok haar aan haar haren mee naar de keukentafel en boog haar voorover met haar buik op tafel. Haar heerlijk strak kontje stak nu prachtig uit en ik gaf iedere kant een flinke tik. Ze trok een beetje samen.

“Liggen blijven!” Zei ik met een strenge stem.

Ik pakte een rol ductape uit de la, knoopte de bh los en maakte haar handen gespreid vast aan de tafelpoten. Vervolgens spreidde ik haar benen en maakte die ook vast aan de tafelpoten. Ze zat nu goed vast. Ik keek naar haar kutje en zag dat haar stringetje zeiknat was.

“Zo sletje, je vindt het echt lekker hè.” Ze antwoordde met een geil kreunend stemmetje.

“Oh ja, ga door. Gebruik me, ik ben uw sletje meneer”

De manier waarop ze dat zei was zo geil. Ik scheurde het stringetje kapot en stopte het met het natte deel in haar mond. Ik gaf haar nog een paar goede tikken op haar heerlijke, strakke kontje waardoor het een mooi rood kleurtje kreeg. Toen wreef ik me hand tussen haar schaamlippen door. Ze was zo ongelooflijk nat dat ik zonder moeite twee vingers naar binnen kon duwen. Ze begon heerlijk te kreunen. Terwijl ik haar vingerde duwde ik met mijn duim op haar sterretje en begon die te masseren.

Haar lichaam rilde en kronkelde van genot. Wat een heerlijk geil sletje had ik daar voor me liggen. Ik vingerde haar goed en merkte dat ze bijna klaar zou komen. Ik ging door tot het moment dat haar orgasme kwam, haalde me vingers eruit, zette me eikel voor haar kutje en stootte mijn pik in één keer diep in haar. Hierdoor kwam haar orgasme helemaal op gang en ik begon meteen met lange halen diep in haar te stoten. Hierdoor werd haar orgasme alsmaar heftiger en duurde langer. Ik voelde hoe haar kutje samentrok en dat ze squirte op mijn pik.

“Ja goed zo sletje, kom maar lekker op mijn pik.” Ik trok het slipje uit haar mond: “Wil je meer, sletje?”

Toen het slipje uit haar mond was het eerste wat ik hoorde een heerlijk geil gekreun.

“Ja ga door, neuk me meneer. Maak me uw sletje.”

Ik greep met één hand haar haren vast en gebruikte ze als teugels tijdens het stoten. Me andere hand wreef ik wat van haar kutvocht op en maakte haar sterretje nat. Ik duwde toen een vinger in haar kontje en al snel een tweede erbij. Op dat moment zei ze:

“Aaahh, dat voelt lekker meneer. Wilt u mijn kontje neuken? Ben daar wel nog maagd…”

Op het moment dat ze dat had gezegd haalde ik mijn pik uit haar kutje en zetten mijn eikel tegen haar sterretje aan.

“Wat? Is je kontje nog maagd?”

“Ja meneer.”

Toen duwde ik mijn pik stevig in één keer door, helemaal haar kontje in en liet hem even diep zitten om haar te laten wennen.

“Nu niet meer sletje, dan zal ik die ook eens goed vol gaan spuiten”

Het moment dat ik mijn pik doorduwde gaf ze een luidt kreunend gilletje. Ik wachtte even tot ik voelde dat ze ontspande en trok hem langzaam terug tot alleen me eikel er nog in zat. Toen stootte ik hem er weer stevig in. Ik merkte dat ze ervan genoot en voerde het tempo langzaam op totdat ze zei:

“Ooh wat is dit lekker, neuk mijn slettekontje meneer. Harder, sneller, spuit me kontje vol!”

Toen begon ik hard, snel en diep te stoten. Had nog steeds haar haren vast met één hand en mijn andere hand deed ik om haar heen en wreef haar clitje. Toen kwam ze nog een keer klaar. Hierdoor trok ze nu ook haar kontje samen wat mij een heerlijk gevoel gaf. Na een paar stoten kwam ik ook klaar en spoot diep in haar kontje. Toen mijn pik zacht begon te worden trok ik hem terug en me zaad droop eruit, over haar kutje en op de grond.

Daar lag ze dan naakt vastgebonden op mijn keukentafel. Nog na aan het trillen en schokken. Ik keek op de klok en zag dat het al laat was. Ik vroeg haar hoe laat ze moest gaan. Toen keek ook zij op de klok en ze schrok want over 15 minuten zouden haar ouders thuis komen. Ik bond haar snel los en hielp haar. Ze was snel aangekleed en keek op de klok.

“Shit nog 5 minuten” zei ze.

“Pak mijn fiets maar, dan haal je het nog,” zei ik met in het achterhoofd natuurlijk dat ze die dan de dag erna terug moest komen brengen.

“Oh dankjewel, wat lief,” zei ze.

Ik liep naar de schuur, pakte mijn fiets en zette hem alvast buiten klaar voor haar. Toen kwam ze eraan, gaf me een kus en sprong op de fiets. Ik sloot de poort en liep naar binnen. Toen zag ik een briefje op tafel liggen waarop stond.

Dit is mijn nummer, app me. Ik heb genoten. Tot morgen. XXX Jill.

(Is het een vervolg waard? Laat weten in de reacties)

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.4 / 5. Aantal stemmen: 17

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

4 gedachten aan “Het meisje van de Jumbo”

 1. Voor een eerste verhaal geef ik greoon de volle mep: vijf sterren. Als ik dan toch een opmerking zou mogen plaatsen, in het begin maakte je nogal veel gebruik van korte zinnen, wat overigens verderop in het verhaal best meeviel, maar dat las in het begin een beetje onplezierig.
  Aangezien er bij de Appie in onze wijk een dergelijk mooie meid rondloopt, had ik wel snel een stijve 😉😉.

  Vooral doorgaan!!!!

  1. Bedankt voor de waardering en feedback. Iedere feedback is welkom en zal helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van mijn toekomstige verhalen.

   Gr. Starting Author

 2. Heerlijk verhaal.

  Vooral geil dat je haar pis haar Britten als ze al een orgasme heeft.

  En dan nog anaal.
  Heerlijk

Reacties zijn gesloten.