Kinderfiets 7 Remmie

3.6
(18)

Al vroeg waren Arnold en Kaneesha die morgen vertrokken, de meisjes hadden wat slaperig aan het ontbijt gezeten maar voordat Kaneesha en haar nieuwe papa in de auto stapte babbelde ze al weer voluit. “ju moet mu wel belle hoor“ had Melissa het andere meisje op het hart gedrukt, “ en veel met ju papa vrije en mu vertelle wat jullie allemaal doen “ Fred had Arnold beloofd op school te vertellen dat Kaneesha bij haar papa was gaan wonen en dat die snel de overschrijving naar een school bij hem in de buurt zou regelen. Nadat het vertrek van de twee hadden Fred en Melissa nog een uurtje voordat het meisje naar school toe moest en zaten ze nog even samen op de bank. Fred zat met zijn hand onder het shirtje van Melissa en speelde zachtjes met de kleine tepeltjes. “ En “ vroeg Fred plagerig “ heb je nog meer vriendinnetjes waarvoor ik een papa moet zoeken???” Melissa dacht even na “ Niet vriendinnetjes, maar er is nog wel een jongu in onze klas die geen papa heeft en zu mama is ook een Junkie, net als mijn en Kaneesha’s mama “. “ Ho, Ho, “ lachte Fred “ Ik zegen geen jongetjes, de oom van Naomi doet dat maar die  woont in Spanje “ Melissa keek hem verbaast aan “ Maar papa Fred, wa is nou ut verschil tussen mijn kontje en ut kontje van un jongu“???

Fred wist niet goed wat hij daarop moest zeggen, Zachtjes liet hij zijn hand in het broekje van Melissa glijden en speelde even over het kale kinderkutje. Melissa spreidde haar beentjes uiteen zodat haar papa makkelijk toegang tot haar kleine neukgaatje had, haar handje ging naar zijn kruis en streelde even zachtjes over zijn verstijvende staaf. “Toe, Papa Fred “ klonk haar stemmetje zachtjes en wat verdrietig “Remco’s  moeder laat um met meneren gaan om geld voor ur te verdienne, en as ju m zegent kenne ze m nie pijn doen ….,enne Remco lijkt tog veel meer op een meissie dan op een jongu”.  Fred keek even in de droeve ogen van zijn dochtertje, “nou goed, neem hem woensdagmiddag mee om hier te spelen, dan kijk ik of ik hem kan “zegenen”, maar ik beloof niets hoor, misschien word mijn piemel wel helemaal niet hard bij een jongentje”.  “ Papa Fred” riep Melissa blij “Jij bent de besteste papa van de heeeeele  wereld “.

Haar handjes gingen naar zijn gulp “ De besteste papa met de lekurdeste piemel “ lachte ze blij terwijl ze haar favoriete speelgoed naar buiten haalde, zachtjes likte ze rond zijn eikel en speelde met haar tongetje even  over het gevoelige plekje net onder de voorkant. “ Ah, jij geil klein engeltje “ kermde Fred terwijl Melissa zijn eikel in haar mondje nam en er afwisselend op zoog en er rond omheen likte. Zoals altijd was Fred als was in haar handjes… Melissa trok Fred mee naar de slaapkamer en werkte snel zijn broek en onderbroek naar beneden “Ga ligge, met je bene omhoog, net as ik doe as je mu in mu kutje neukt.” Zonder dralen volgde Fred haar instructies op. Melissa nam tussen zijn benen plaats en likte met lange halen van zijn ballen  tot aan zijn eikel. Af en toe keek ze met lachende oogjes naar Fred. “Dit vin ik leuk” vertelde ze Fred tussen de likjes door “jij leg zo erbij dat ik bij al je lekkure plekkies ken”.  Zachtjes begon het meisje aan zijn ballen en aan zijn anus te likken. Fred genoot met volle teugen, hoe kon hij dit geile engeltje ook maar iets weigeren.. 

“is dit lekkur?” vroeg Melissa met een plagerig stemmetje waarna ze met haar tongetje midden tussen zijn ballen likte. “ En ditte dan “ gevolgd door één lange slobber van zijn anus tot zijn pisgaatje. “Of ditte“. Fred pakte het meisje onder haar armen, trok haar omhoog tot zijn lippen de hare bereikte en kuste het  kleine kindermondje. Meteen speelde Melissa d’r kindertongetje naar buiten.  “Speel met ju vingers in mu poepertje“ fluisterde Melissa, nadat ze van zijn mond naar zijn oor gelikt had “en straks moet je wel effe oefene  voor alsdat je Remco ga zegenu “. Fred moest daar hard om lachen.  “Jij hebt altijd wel een reden voor een pik of iets anders in dat kontje van je “ Melissa lachte mee:  “Ik ben een Geil Reet Teefje toch ??, die hebbe altijd graag dinge in hun kontju“  Zachtjes drukte Fred met zijn vinger tegen Melissa d’r anusrozetje. Het meisje ontspande en zuchtte tevreden “Diepur Papa Fred, lekkur ver in mu kontju “ Zonder dralen drukte Fred zijn vinger tot de wortel het hete gaatje binnen, met zijn andere hand ging hij onder haar lichaampje door tot hij het al even hete kutje had gevonden. “Mmmmmm Lekkur “ kermde het meisje “Twee gaatjus vol, as Ruben komt gaanne jullie me dan allebei gelijk neuke???” Fred stootte allebei zijn vingers diep Melissa d’r  lichaampje binnen. “ Zou jij dat dan graag willen ??? “ vroeg hij plagerig. “Tuurlijk, Ruben’s piemul is nie veel kleiner dan du jouwe “. Het meisje boog voorover in fluisterde in Fred z’n oor: “Maar het liefste hep ik jouwe in me kontje, want die maakt ut zo lekkur vol“.

Zonder enige moeite voegde Fred een tweede vinger bij de vinger die Melissa d’r kontje binnen stootte “Toe Nou…..  Papa Fred…. nie plaagge” kreunde het meisje “ stop ju piemel ur nou in“  Fred pakte het meisje beet en draaide haar op haar buik, onmiddellijk bracht Melissa haar kontje omhoog en trok met haar handen haar billetjes van elkaar. Fred pakte de tube glijmiddel die altijd klaar lag op het nachtkastje  drukte het topje Melissa d’r bruine rozetje binnen en spoot wat glijmiddel naar binnen.  Meteen daarna plaatse hij de top van zijn eikel tegen het kleine poepgaatje en begon te duwen, “Jaaaaaaah,douw m ur in, douw m ur in“ kreunde het meisje terwijl ze haar kringspiertje ontspande. Fred voelde hoe het kinderkontje zich langzaam opende voor zijn eikel en vol genot voelde hij hoe het zich uitrekte en hoe Melissa d’r endeldarmpje zich als een warme hoes om zijn eikel vouwde. “Diepur, Diepur“ kreunde Melissa blij “ Stop die lekkure Papa Piemul helemaalst in mu kontje “. Fred pakte de tengere kinderheupjes stevig beet en duwde zijn heupen met een stoot naar voren. “Jahhhhhhhh” gilde Melissa blij “Hij zit ur he-le-maal in, en mu kontju zit zoooooo vol“ Met harde stoten begon Fred het kinderkontje te neuken wat blij gekreun bij Melissa te weeg bracht.  Al stotend bewoog Fred naar de rand van het bed, daar aangekomen gleed hij in één beweging van het bed af en greep de beentjes van Melissa. Op deze manier ruste bijna het hele gewicht van het meisje op zijn pik waardoor deze nog dieper het kinderkontje werd binnen gedrukt. “Mmmm, Papa Fred, dat is lekkur zo diep“ Fred lachte luid “ Je moet nog douchen voor je naar school gaat, én je wilt in je kontje geneukt worden, ik dacht we doen alle twee tegelijk” Met het meisje op zijn pik gespiesd liep Fred naar de douche. Halverwege kwam hij langs de woonkamerbank, Toen hij de brede rug van de bank zag kreeg hij een beter idee en liet Melissa in de lengte over de rugleuning zakken. Hij greep haar heupjes stevig vast en begon met hoog tempo haar kleine kontje binnen te pompen “ Jaaaaaaa“ schreeuwde het meisje enthousiast “heeeel hard !!!!in mu kontjuuuuuuuu.!!!! “ Fred voelde hoe het kinderkontje rond zijn pik klampte en wist dat Melissa dicht bij een climax zat. Het meisje had zich stevig aan de rugleuning vastgegrepen en schudde heen en weer onder de snelle stoten van Fred z’n pik in haar kontje. Met een luid geschreeuwd  “Papaaaaa, PAPA FREEEEEEEEED, PAPAAAAAAAA” kondigde het meisje haar klaarkomen aan, schokkend lag ze over de bankleuning. Haar kringspiertje krampte zich vast rond zijn pik en met voor hij het wist spoot hij zijn pedo-geil diep in de darmen van zijn dochtertje.


”He, he, da was lekkur “ kreunde Melissa vanonder Fred “Lekkur hard”. Langzaam kwam Fred bij van zijn orgasme, zijn pik nog tot de wortel in het kinderkontje. “Nu heb je nog niet gedoucht” lachte hij, “en straks ben je nog te laat op school”.  Hij greep Melissa bij haar heupjes en zonder de verbinding tussen hen te verbreken droeg hij het meisje naar de douche. In de douche aangekomen draaide Fred met een hand de kraan open terwijl hij met zijn arm het meisje tegen zich aangedrukt hield. Op het moment dat het water warm was tilde hij Melissa van zijn nog steeds half-harde neukstaaf af, onmiddellijk ging ze voorovergebogen staan en liet het water van de douche over haar wijd opengesperde kontgaatje lopen. Fred nam de douche van de houder en verdraaide de kop tot er uit het midden een enkele straal spoot “lekkurrr” kermde zijn kleine vriendinnetje toen de straal haar kontje binnen spoot … Fred wist hoe gevoelig Melissa d’r kontje was en na de douche weer op de houder gehangen te hebben ging hij op zijn knieën achter het meisje zitten en stak zijn tong het poepgaatje binnen. Langzaam likte hij rond het zich langzaam vernauwende kringspiertje terwijl zijn vinger op zoek ging naar het kleine klitje. “Oh Papa Fred, wa ben ju lief voor mu vandaag” reageerde Melissa blij..

 

 

 

Na zijn dochtertje net op tijd op school te hebben afgeleverd belde Fred nog even met Gerda die moest even lachen om zijn probleem rond het “zegenen” van Melissa d’r vriendje “Je lijkt in zoveel op mijn vader, jongetjes zegenen deed hij als vriendendienst verder niet, hij was dan ook heel blij toen mijn broer een deel van onze grootvader z’n zegen en een voorkeur voor jongetjes bleek te hebben …

Al snel was woensdag en weer tijd om Melissa van school te halen, op het schoolplein zag hij haar samen met een ander meisje met haar tot op haar schouders. “Kon je vriendje niet komen “???  vroeg Fred. “Melissa lachte hartelijk “ Gekkie, dit is Remco “. “Dag meneer” sprak het jongetje, Fred schudde even met zijn hoofd, zelfs het stemmetje was meisjesachtig !

Al snel waren ze thuis. Melissa liet “Remmie” het huis zien en al snel waren de twee met Melissa d’r poppen aan het spelen. Vol plezier keek Fred naar hun spelletjes “poppen vin ik de leukste spelletjes “ sprak Remco met een verlegen stemmetje “ikke nie, ik heb twee veel leukere speeltjes” reageerde Melissa “wa dan ?? “. Melissa holde naar de slaapkamer en kwam terug met de twee vibrators die Gerda haar gegeven had.  “Deezu dingen zijn mijn leukste speeltjes“ lachte Melissa blij “doe ju kleerre maar uit dan laat ik ju alle spelletjes zien die dur mee kunnen“ Wat verlegen keek Remco de kant van Fred op, die glimlachte terug. “Ik geloof dat Remco een beetje verlegen is” lachte Fred “Misschien is hij niet gewend om naakt te zijn, als jij alvast je kleertjes uit doet haal ik snel de camera, dan kunnen we jullie spelletje filmen” Toen Fred terug kwam met de camera en de driepoot zat Melissa al naakt op het tapijt en had Remco nog alleen zijn onderbroekje aan. “Kom op Joh, doe die ondurbroek nou uit, Papa Fred hep zelf een piemel en ikke hep al heeeeel veel piemels gezien”.  Met een rood hoofd trok Remco zijn onderbroekje naar beneden “Ohhh, wat een lief kleintje “ riep Melissa blij. ”Mag ik ur mee speelle ???”

 

Remco had inderdaad maar een klein pielletje, Fred schatte het op zo’n 6 tot 8 centimeter. “Je mag ur mee spelen “zei Remco verlegen “maar wel heel voorzichtig hoor, du meneren die mu mama betalen doen me soms wat zeer.”. Melissa stak haar handje uit en streelde zachtjes over het kleine pikkie. “as-toen ik nog niet bij papa Fred woonde maar bij mama Laksmi, heb me papa van toen een jongu zu’n piemul in mu kutje laten steken en dat deed bestwel zeer, maar papa Fred doet mu noooooooit zeer ook niet as ze piemul in mu kutje gaat, want hij is El Benjefietsieo en hij kan maakke dat grote piemels in kleine kutjes en kontjus passen “  Onder haar ervaren handjes was het pielletje van Remco al aardig stijf geworden en Fred had net een prachtige serie opnames gemaakt van hoe het kleine paarse eikeltje uit het voorhuidsnestje tevoorschijn kwam. Fred dacht even na over een mogelijke papa of mama die interesse in Remmie zou hebben maar besloot daar met Gerda over te praten. Melissa was druk aan het spelen met het kleine piemeltje van Remco, iets waar het jongentje duidelijk van genoot, ze hield het pikkie tussen twee vingers en bewoog het velletje op en neer iedere keer als het eikeltje al glimmend tevoorschijn kwam likte ze er omheen, voordat de opwaartse beweging van haar vingertjes  het weer in het voorhuidje deed verdwijnen. “Ahhhh” kermde Remco “da heb nog niemand nooit nie zo lekker bij me gedaan “ Melissa draaide een van de vibrators aan en begon daarmee over het pikkie van het jongentje te strijken “Ah, da’s ook lekker, geen van de meneren die op me piemel zoogge hadden ooit zo’n ding “ Melissa stopte even met likken “Weet ju wat pas lekkur is ? zo’n trilding in ju kontju “ Remco keek haar verbaasd aan “ Dat doet toch zeer ?? een keertje stak een meneer zu’n vinger in me poeper en dat deed hartstikke zeer !! “. “Wel nee joh “ reageerde Melissa “nadat papa Fred  me gezegund hep past ie hartstikke goed “ Melissa draaide de vibrator op hoog en plaatste die tegen haar kontje, onder de verbaasde blik van Remmie duwde ze de trilstaaf in een beweging zo’n tien centimeter haar kontje binnen. “Lekkur”  kermde ze tevreden “ik vin dingen in mu kontje toch zoooo lekkur, maar de piemul van Papa Fred is de allerbestu …”

Remco keek wat vertwijfeld naar Fred die, opgewonden door de tafereeltjes voor hem, zijn neukstaaf al uit zijn broek gevist had. “da’s veel te groot voor je kontje “sprak hij met een wat angstige blik op zijn gezichtje. “Wel nee joh “lachte Melissa, ”Laat maar zien papa Fred da die lekkure piemul van jou du’r helemaal inpast “. Fred kreeg een idee: “Dan moeten jullie hem wel eerst goed hard maken” Remco kreeg nu een glimlach op zijn gezichtje “Dat kan ik heel goed, zo verdien ik centjes voor me moeder” Zonder enig dralen kwam het jongetje op Fred af en nam diens pik in zijn handjes, terwijl hij zijn handjes op en neer bewoog likte hij eerst rond Fred z’n eikel en nam daarna het de hete knop in zijn mond. “Ikke ook “ riep Melissa terwijl ze Remco wat opzij duwde zodat ze ook bij haar favoriete kontjesvuller kon. “Moet je zo doen” sprak Remco met de zekerheid  van ervaring “voor sommige meneren doe ik het samen met mama, jij lik aan de ene en ik an de andere kant enne dan zuigen we omstebeurte op het toppie, enne wie hem pap doet spuiten heb gewonnen.”. “Da heet geen pap jonge, dat heet sperma“ reageerde Melissa met een grijns, “enne spuiten moet ie straks maar in mu kontju doen “.

Fred keek naar de twee kinderen die met zijn pik bezig waren, het feit dat een van hen een jongetje was stoorde hem in het geheel niet meer. Na een paar minuten vond Melissa het goed genoeg, ze klom op Fred z’n schoot en plaatste zijn eikel tegen haar poepgaatje. “Met wat glibberspul is nog lekkerdur, maar zo past ie ur ook heel goed in hoor.., kijk maar “.  Melissa duwde zich naar beneden en Fred voelde hoe haar kontje zich voor zijn stijve neukstaaf opende.

“Melissa, Melissa “riep Remmie luid “hij gaat er in, HIJ GAAT ER IN “. Fred voelde hoe het handje van Remco langs zijn pik omhoog ging en rond het ringetje van Melissa d’r anus voelde “Natuurlijk gaat ie urin Gekkie“ reageerde Melissa een beetje gepikeerd terwijl ze zichzelf verder op Fred z’n staaf naar beneden duwde “en ut is nog harstikke lekkur ook!!!”.  Na een tijdje voelde Fred hoe Melissa d’r billetjes op zijn ballen terecht kwamen, tevreden vleide het meisje zich tegen hem aan en begon zachtjes rond zijn tepel te likken “Papa Fred, ju heb de lekkerste piemul in de heeeeeele wereld”

Remco keek ondertussen in verbazing naar het punt waar Fred z’n pik in het kontje van Melissa verdween, hij zag hoe haar kontgaatje strak rond de neukstaaf gespannen was, maar ook dat Melissa van de indringer genoot. Wat hij zag gaf een kriebelig gevoel in zijn buik en zonder er bij na te denken ging zijn hand naar zijn verstijvende kleine jongenspikkie. “Wat denk je Remco” vroeg Fred die het jongetje daar zo zag staan “is het wat voor jouw ??“  Remco keek nogmaals naar het overvulde meisjeskontje “ het doet echt niet zeer ??“, “Niet als papa Fred ut doet en daarna noooooit meer“ bevestigde Melissa.

Fred pakte zijn dochtertje onder haar armen en tilde haar van zijn pik af “ Ga jij maar alvast met Remmie naar de slaapkamer, dan was ik mijn piemel even, dan gaan we daarna Remmie’s kontje voor piemels klaarmaken “ Melissa pakte de vibrator van de grond en stak die in een keer bijna helemaal haar kontje binnen “Dan hep ik niet zo’n rottig leeg kontje” verklaarde ze Remco, Met haar ene handje aan de vibrator en met haar andere handje in dat van het jongentje liep ze naar de slaapkamer.

 

Toen Fred, met camera en stand, de slaapkamer binnenkwam lagen Melissa en Remco al samen op het bed, Melissa lag met haar beentjes opgetrokken met haar klitje te spelen terwijl Remmie de op zijn maximale trilstand staande vibrator haar kontje in en uit pompte “Ja Remmie, harder, harder “ moedigde  Melissa het jongetje aan. Fred zette de camera aan en begon het kinderspel te filmen. Snel liep terug naar de woonkamer en haalde daar de andere vibrator, teruggekomen zette hij de vibrator aan en gaf hem aan Remco “deze is voor in haar kutje “instrueerde hij het jongetje “Jaaaah “siste Melissa en trok met haar handjes haar schaamlipjes van elkaar “in dit gaatje, Remmie “ Fred maakte wat prachtige opnames van hoe de vibrator het kinderkutje binnenging  en hoe het onderlichaampje van Melissa met de twee trilstaven werd opgevuld. “Laat Remco een zien waar je klitje zit, Melissa, Lik en zuig maar op dat plekkie dat Melissa aanwijst, Remco “  Remco keek even op “ Die weet ik wel hoor, tante Dora laat me altijd haar plekkie likken als ze op me past voor mamma. maar die heb ur haar bij“  Vol overgave begon het jongetje met likken en zuigen “OHHHHHHH  REMMIIIIIIIIIIIIE “ schreeuwde  Mellissa “ nie stoppe, nie stoppe, da doe je zo lekkurr “

 

“Als je nu over Melissa heen gaat dan kan zij op je piemel zuigen terwijl jij haar klitje likt en dan ben je meteen in de goede positie zodat ik je kontje kan doen “ Fred pakte snel een handcam uit het nachtkastje en maakte zeker dat die klaar was om opnames mee te maken, na nog even zeker te hebben gemaakt dat ook de staande camera nog genoeg geheugen had gebruikte hij eerst de handcam om nog wat close-ups te maken van het kinder-sixtyninetje en de opgevulde gaatjes van Melissa. Daarna nam hij plaats achter Remco “Trek Remco’s billetjes maar van elkaar, Melissa “. Het meisje pakte de billetjes van haar vriendje beet een trok ze uit elkaar, snel maakte Fred nog een paar opnames van de situatie, Remco met zijn pikkie in Melissa d’r mond en zijn kontje open gespreid door haar handjes. “Ik ga eerst je kontje klaarmaken met wat glibberspul” stelde hij het jongetje gerust. Zachtjes masseerde hij over het ringetje van Remmie’s kontje. Het jongetje stopte even met het verwennen van Melissa d’r klitje en keek achterom “Zo is het best lekker “ Fred glimlachte naar hem en duwde zachtjes met zijn wijsvinger in het midden van het anusje, voor zijn ogen zag hij het “wonder van San Pedro “beginnen toen zijn vinger zonder veel tegenstand tot de tweede knokkel het jongenskontje binnen gleed. “Lekker” murmelde Remco rond Melissa d’r klitje. Fred begon zijn vinger het kinderkontje in en uit te bewegen, na een tijdje plaatse hij zijn middelvinger ernaast en wederom opende het kontje zich zonder enig probleem. Fred duwde zijn vingers zo diep mogelijk naar binnen wat bij Remmie slechts een tevreden gekreun teweeg bracht. “Wil je mijn pik nu in dat kontje van je ? “ vroeg Fred, eigenlijk meer voor de film dan dat hij enige twijfel had dat Remco klaar was voor een herenpik in zijn kontje. “Ja, Ja, Melissa d’r Papa, stop m erin“. was het gekermd antwoord.

Fred zette zijn neukstaaf tegen het jongenskontje, zijn eerdere bezwaar tegen “jongetjes zegenen” totaal vergeten, zachtjes duwde hij naar voren, omdat Melissa de billetjes van Remco gespreid hield kon hij met gemak de eerste schending van dit tot vandaag nog maagdelijke gaatje filmen, met nog een klein beetje extra druk opende het kringspiertje zich volledig en floepte zijn eikel bij Remco naar binnen. “Hij zit ur in Remmie, Papa Fred z’n piemul zit in ju kontju !! Lekker he ?? “ Klonk het plotseling van onder hem “douw um r verder in papa, douw um r verder in“ Remco zuchte diep “Ja, lekker, en t doet helemaal nie pijn”. “Kom op kinderen” baste Fred, “ Blijf elkaar likken en zuigen, dan zal ik verder er voor zorgen dat mijn piemel helemaal in Remco’s kontje gaat” Braaf ging Remco’s hoofdje naar beneden, maar Fred voelde dat Melissa nog eerst over zijn ballen likte voor ze doorging met het zuigen op het pikkie van Remco.

  Langzaam bewoog Fred een stukje naar voren waarna hij zijn pik weer zover terugtrok dat alleen zijn eikel nog in Remmie stak, en weer naar binnen, deze keer tot halverwege zijn neukstaaf. Het gevoel van Remco’s darmpjes rond zijn lullevlees was heerlijk en na een aantal keren in en uitstoten kwam Fred bij de instoot zo diep bij Remco binnen dat hij met zijn heupen tegen de jongensbilletjes aanstootte. Voor Remco werd al het genot dat de herenpik in zijn kontje en het warme mondje van Melissa rond zijn pielletje brachten teveel en hij kon zich niet langer op Melissa d’r klitje concenteren, in plaats daarvan begon hij te kermen en de twee genotgevers aan te moedigen “ Jaaaaa, Melissa d’r papa stop die piemel van je in me kontje, Jaaaa Melissa, zuig op me piemel, Ahhh, Ahhh, Ahhhh “ Plotseling begon hij in het matras te klauwen en voelde Fred de spiertjes van het Jongenskontje rond zijn pik krampen : “Pikkkie ….. Kontjeeeee …. Pikkieee …. Kontjeeee … Ahhhhhh,  Ahhhhh, Ahhhhhh, Het geile  gekerm joeg ook Fred over zijn top en met harde stralen spoot zijn zaad diep de darmpjes van het jongentje binnen. “Ahhhhhh” schreeuwde Remco luid “ Ik voel het, Ik voel het, je spuit je pap in me kontjeeeeeeee “ Even verkrampte het jongentje op het hoogtepunt van zijn orgasme waarna hij slap als een vaatdoek op Melissa ineen zeeg.

Fred had moeite om Remmie’s voorbeeld niet te volgen maar hij was bang dat zijn gewicht de onder Remco liggende Melissa pijn zou doen. Snel trok hij zijn pik uit het kontje en rolde voldaan opzij.

Nadat Remco was bijgekomen gingen de drie samen naar de douche “ Von ju het lekker “vroeg Melissa nog ter overvloedde aan Remco, met verliefde ogen keek het jongentje naar Fred en Melissa. “Super-Hartstikke-Lekker” beaamde het jongentje….. “dat wil ik wel elke dag doen “. Melissa keek even peinzend voor zich uit “waarom kom ju nie bij ons woonne” dan ken je me broertje zijn “, Remco keek bedroeft voor zich uit “dat vind me  mama toch nooit goed joh, ik moet centjes voor haar verdienen …. “ Melissa keek trots naar haar vader “Papa Fred of de mensu van de soziejudat weten wel wat … hé papa “ Fred keek naar zijn dochtertje en naar Remco “We zullen zien, van mij mag hij bij ons komen wonen ….. “

 

 

 

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.6 / 5. Aantal stemmen: 18

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “Kinderfiets 7 Remmie”

  1. Ook al heb ik niets met jongens, het is en blijft goed geschreven. Stof genoeg om deze verhaallijn, in totaliteit, door te trekken.

Reacties zijn gesloten.