Vakantie met familie

4.4
(13)

Door: Cootwriter

Al mijn verhalen zijn puur gebaseerd op fantasie, en bedoeld om de fantasieën van de lezer (m/v) te prikkelen. Het is wat mij betreft absoluut niet wenselijk om
de dingen die met minderjarigen in mijn verhalen gebeuren, in het echt te laten gebeuren.

Het begon eenvoudig genoeg: een familiecamping reis naar een heuvelachtig gebied in een Europees land. Maar papa was weer eens vergeten om naar het weerbericht te kijken (zoals papa’s schijnbaar wel vaker doen), voordat we dus
vertrokken. Na zo’n vier uur in zuidelijke richting door het Duitsland te hebben gereden, kwamen we op wegen ver van de bewoonde wereld en werd de lucht steeds donkerder. Binnen enkele minuten nadat we op een afgelegen camping waren aangekomen, lieten we het opzetten van onze tenten en uitrusting maar achterwege gingen we op zoek beschutting tegen de regen. Al gauw kwamen we erachter dat er maar één beschikbare schuilplaats was: onze vierwieler. We hadden de deuren van de auto nog niet dicht of de er brak een gigantische wolkenbreuk los. Gelukkig hadden papa en ik de tegenwoordigheid van geest om onze spullen met de tenten af ​​te dekken voordat we met z’n vieren dekking zochten. Helaas waren we echter allemaal al tot op het bot doorweekt toen we onze, best wel flinke, SUV bereikten.

Daar zaten we dan in de SUV, somber door de ramen naar
onze spullen te turen, die ongetwijfeld ook al helemaal door en door zeikers nat waren. Mijn zus, Karin, wist wel beter dan papa te bekritiseren, dusin plaats van tegen papa, begon ze maar tegen mij aan te zagen.

“Goed werk, Kevin. Nu zijn we allemaal doorweekt en jij hebt de extra kleren daar laten liggen.”

Ik had haar graag een klap hebben gegeven, maar zij zat op de passagiersstoel voorin en ik zat aan de bestuurderskant achterin, en ik had langs mijn moeder heen, die naast me zat, moeten reiken om bij haar te komen.

‘Maakt niet uit,’ zei mama terwijl papa binnensmonds mopperde.
En zo zaten we allemaal met onze gedachten, terwijl de regen maar aanhield. Ik draaide me om om te kijken wat we in de auto hadden liggen, en vond wel één gescheurde oude stranddeken (met zand), een windjack en een oud canvas zeildoek. Iedereen begon te bibberen, maar papa weigerde de auto aan te zetten.

“Als we de auto een tijd laten draaien om de verwarming zijn werk te laten doen, hebben we hoogstwaarschijnlijk niet genoeg brandstof om weer van de berg af te komen” vertelde hij ons, en daar had hij natuurlijk wel gelijk in.

“Nou, ik heb genoeg van die natte kleren…”

kondigde Karin aan en begon haar shirt los te knopen. Ik
staarde met open mond, maar voordat ze het opendeed,
draaide ze zich om, griste het windjack uit mijn handen en
zei:

“Draai je om, viezerik, terwijl ik dit aantrek.”

Ik deed dat met, eerlijk gezegd, tegenzin, terwijl ik papa hoorde zeggen:

“En ik?”

“Ach papa, je hebt me wel vaker naakt gezien…”

Ik hoorde mijn vader een beetje slikken, en toen zei hij:

“Uuuhh ja….klopt, maar uuhh…je was toen wel een stuk jonger, en nu je 14 bent ben je toch wel een stuk gegroeid”

“Oké, ik ben klaar”, zei ze. “Hier, klootzak, spreid deze achter je uit.”

En ze gooide me haar spijkerbroek, shirt en (slik) beha toe. Ik kon vanaf mijn plek in de auto het windjack zien, maar papa moet haar slipje hebben kunnen zien.
.
Ik had nog niet eerder aan mijn zus naakt gedacht, maar het beeld kwam nu zeker in mijn gedachten en ik besefte dat het heel spannend zou zijn geweest. Ik stelde me haar 14-jarige lichaam voor, slank, soepel, met lekkere kleine borsten. Ik had ze nog nooit eerder gezien, maar mijn geest vulde de details in op basis van aanwijzingen die ik had: Karin in haar nachtjapon, Karin op het strand, Karin in een tanktop.
Karin naakt leek opeens iets heel moois. Karin houdt haar tieten vast, Karin zuigt aan een lul, Karin…

“Kevin?”

“Huh wat?”

“Ik zei: dat je zus best wel een goed idee had. Wil je me alsjeblieft dat zeildoek geven en je omdraaien?”

“Ja tuurlijk.”

Mijn moeder naakt, dát was tenminste een geil beeld in mijn brein. Ze was 42, maar nog steeds slank, met volle heupen en, voor zover ik kon zien, stevige, volle borsten. Vervolgens begon ik over haar te fantaseren, maar ook met geluid in mijn gedachten er bij, omdat ik haar hartstochtelijk gekreun vaak genoeg had gehoord als ze de liefde met pa bedreef. Binnen een paar minuten, kreeg ik het seintje dat mam al klaar was, en om me weer om te kunnen draaien.
Intussen had papa de deken gepakt en had ik niets meer. Dus bleef ik in mijn natte kleren met de rest van mijn familie warm ingepakt. Schouderophalend draaide ik me naar het raam en probeerde te slapen.

Ik heb zeker een uur geslapen, het was volkomen donker
buiten, en ik werd bibberend wakker in mijn nog steeds natte kleren. In de veronderstelling dat noch mijn kleding, noch ikzelf zouden opdrogen terwijl ik er nog in zat, kleedde ik me uit tot aan mijn korte broek, kroop weer op de stoel en probeerde weer in slaap te vallen. Maar ik had het nog steeds koud, dus pikte ik een deel van het zeildoek weg van mama en stopte mijn benen eronder. Terwijl ik probeerde
een comfortabele houding aan te nemen, slaagde ik erin een blik te werpen op mijn zuster die voorin lag te slapen. Ze leunde tegen de deur met haar hoofd achterover en haar
knieën tegen haar borst gedrukt.
Ik zag dat haar slipje strak tegen haar kruis was getrokken . Toen ik wat dichterbij leunde, voelde ik dat ik de lippen van haar kutje duidelijk omlijnd kon zien tegen het dunne nylon!

Ik leunde achterover in mijn hoekje van de achterbank en maakte, ondanks de alles behalve comfortabele situatie, van de gelegenheid gebruik om heimelijk mijn stijve door mijn korte broek te wrijven. Ik dacht dat ik mezelf met een beetje geluk af kon trekken en dat niemand er iets van zou merken. Maar toen ik echt in de stemming begon te komen, bewoog mijn moeder zich naast mij op de stoel, wakker geworden
door de trillingen. Dus sloot ik mijn ogen en deed alsof ik
rilde (gewoon een klein rillinkje).

“Kevin, lieverd,” fluisterde ze zachtjes terwijl ze aan mijn
schouder schudde.

“Hè?” vroeg ik slaperig.

“Kom hier. Je bibbert zo erg dat ik er wakker van word.
Deel dit zeil met mij.”

“OKÉ!” klonk het enthousiast in m’n hoofd, maar uit mijn mond kwam niet meer dan een nonchalante: “uh-huh…”

Ik nestelde me onder het zeildoek, tegen haar blote schouder.
Hier lag ik dan, grotendeels naakt onder dekens met mijn grotendeels naakte moeder, maar eerlijk gezegd waren mijn eerste gevoelens gevoelens van opluchting vanwege de heerlijke warmte die ik daar aantrof. Maar zodra ik zelf begon op te warmen, verstijfde mijn kloppende piemel zich opnieuw. Ik veinsde slaap en beoordeelde onze posities. Ze zat rechtop, met haar voeten op de grond, maar leunde een beetje van mij af en tegen de zijdeur, met haar armen over elkaar. Ik had mijn benen achter me opgerold, met mijn hoofd op haar schouder en mijn knie raakte de hare. Mijn rechterhand lag op de stoel tussen onze dijen, mijn
linkerhand hield ons zeildoek onder mijn kin. Mijn gedachten gingen als een gek tekeer, in een poging een manier te vinden om hiervan te profiteren. Maar het lot nam de situatie in de hand, letterlijk…

Ik drukte langzaam mijn rechterhand op haar dij en deed alsof ik dichter tegen haar aan ging liggen. Mijn plan was om het ‘onschuldig’ op haar dij te laten rusten.
Ook later probeerde ik het zeil een beetje te laten zakken, zodat ik naar die tieten kon kijken. Maar voordat ik ook maar enige kans had om ook maar iets van deze perversiteit uit te proberen, strekte mijn moeder zich uit en klopte me op de dij, gewoon een klein gebaar van genegenheid. Maar toen ze haar hand terugtrok, streek haar pols tegen mijn stijve. Hijgend verstijfde ze. Maar ik zuchtte instinctief en deed alsof ik nog steeds in slaap was. Ik kon het niet geloven toen ze aarzelde en me vervolgens nog een aai gaf, deze keer precies op mijn lul!

Ik besprong haar bijna, maar ging toch maar door met mijn poppenkast. Mijn lul had echter zijn eigen ideeën en sprong op toen ze hem aanraakte. Ik kon dit niet geloven, dit was te goed.

Voorzichtig legde ze haar hand direct op mijn stijve lul en
wreef er lichtjes over. Ik speelde nog steeds in slaap te zijn. Terwijl ze me nog steeds zo zachtjes wreef, voelde ik haar andere hand in haar schoot vallen, heel dicht bij de plek waar de mijne zich een weg baande. Al snel voelde ik andere ritmische bewegingen. Ik snapte meteen wat er aan de hand was: mijn moeder masturbeerde ons allebei tegelijk!

Al snel voelde ik dat het tijd was voor actie. “Oow, mam,”
ademde ik in haar oor. Ze verstijfde, maar de belastende
vingerafdrukken zaten nog steeds op mijn stijve.

“Dat voelt zo lekker, niet stoppen. Blijf doorgaan.”

“Ik kan niet,” fluisterde ze, “dat zou ik niet moeten doen. Het spijt me zo.”

Ze begon haar hand weg te trekken. Maar ik pakte echter zachtjes haar pols vast en trok haar terug naar mijn stijve.

“Waarom niet,” fluisterde ik. “Het voelt goed, ik heb het nodig, jij hebt het nodig. Wie zal het te weten komen.”

Ze aarzelde nog steeds, dus reikte ik met mijn andere hand naar beneden, legde die over haar eigen hand die in haar lag en masseerde haar vingers in haar kruis.
Met een luchtig, zacht gekreun waardoor ik bijna ter plekke klaarkwam, pakte ze mijn stijve piemel weer vast en we masturbeerden elkaar stilletjes onder het zeildoek.

Al snel stak ik mijn vingers in haar slipje, en zij de hare in mijn slipje. Met huid op huid werd het spel beter. Al snel had ik één vinger in haar kutje en één op haar clitoris. Kort daarna hield ze even op mij af te trekken op toen ze haar orgasme voelde naderen. Maar ik vond het niet erg. Ik gleed met mijn rechterhand omhoog om haar linkerborst te strelen, terwijl mijn linkerhand zijn inspanningen in haar kut verdubbelde. Ik bukte me en trok de tepel naar mijn mond.
Terwijl ik aan dat gezwollen stukje vlees zoog en likte, voelde ik hoe mama’s hele lichaam trilde, verstramde en zich vervolgens ontspande, terwijl één van die geile trillende zuchten haar hoogtepunt aankondigde.

Ze kalmeerde daarna enigszins, maar was duidelijk nog steeds erg geil. We kusten elkaar diep, heel diep, terwijl de tongen elkaar in de keel sloegen .
Mijn beide handen trokken aan haar moederlijke tietvlees, terwijl de hare in mijn schoot vielen om mij te aaien. Maar daar verspilde ze niet veel tijd mee.
Ze liet voorzichtigheid in de steek, liet haar hoofd in mijn schoot zakken en ze nam mijn 12-jarige lul in haar mond alsof haar leven ervan af hing, en ze mij met huid en haar in wilde slikken. Het duurde niet lang voordat ik mijn ballen voelde aanspannen. Mijn moeder leek mijn naderende hoogtepunt te voelen en verhoogde haar tempo. Ik beloonde haar inspanningen met, zoals het voor althans voelde, ongeveer een liter sperma. Het trof haar bij de opwaartse beweging en vulde haar mond tot tot haar wangen strak stonden. Ze slikte snel door en nam me diep in haar keel, waar zij met ongelooflijke keelspieren, waar ik het bestaan nog geeneens van af wist, me droog melkte . Toen ze haar hoofd optilde, had ze een onverzadigbare glans in haar ogen. Een spoor van mijn sperma vloeide langs haar wang en viel op haar borst. Ze bukte zich, pakte het met een vinger op en zoog het in haar mond. Ik had het meteen weer moeilijk.

“Neuk me,” fluisterde ze.

“Maar mam,” begon ik te protesteren en wierp een blik op
de voorbank. Tot mijn schrik ontmoetten de ogen van mijn vader de mijne. Hij keek me recht in de ogen en ik voelde dat mijn leven op het punt stond te eindigen.

“Neuk haar,” zei hij.

Ik keek weer naar mama.

“Neuk me Kevin. Kom je mama neuken.”

Ik hoorde zuigende geluiden uit de voorstoel komen. Ze
hielden abrupt op en Karins hoofd stak boven de stoel uit.

“Neuk haar, Kev.” zei ze.

Ik denk dat het unaniem was!

Ik draaide me weer terug naar mama, trok mijn onderbroek uit en trok daarna mama’s slipje van haar kont af. Ze spreidde haar benen en met uitgestoken armen verwelkomde ze mij in een heerlijke omhelzing. Met haar hielen tegen mijn onderrug aan trok ze mij als het ware in haar openstaande natte kut. Achter mij hoorde ik papa steeds harder kreunen en wist wel wat daar stond te gebeuren.
De warmte die ik om mijn jonge pik voelde was onbeschrijfelijk lekker, als iemand mij vantevoren had verteld wat ik kon verwachten tijdens mijn eerste echte neukbeurt, had ik die persoon compleet voor gek verklaard. Maar wat ik nu voelde, hoe mijn puber pik in mijn moeder gleed, en hoe zij met haar ervaring de techniek tentoon spreidde om met haar kutspieren mijn pik tijdens het stoten te masseren, was hemels te noemen. Het voordeel was ook nog eens keer dat ik vlak daarvoor al in mama’s mond was klaar gekomen, dus ik kon haar nu ook veel langer neuken. Ze dirigeerde onze neukpartij als een volleerde dirigent, dan wou ze het diep en ongenadig hard hebben, en dan wist ze me weer heel rustig te maken zodat ik haar met trage lange halen neukte.

Op de voorstoel zat Karin bovenop papa te rijden, ik kon als ik omkeek haar prachtige lijfje zien, en haar geile kleine tietjes met kleine hupjes op en neer zien gaan. Haar hoofd sloeg ze regelmatig achterover, haar mond wijd open, heel snel en hard ademend. De handen van mijn vader gleden over haar hele heerlijke lijf, en het laatste wat ik toen even kon, of eigenlijk mocht zien van mama, was dat papa met zijn grote handen de kleine tietjes van karin aan het kneden was. Mama trok mijn gezicht weer naar haar kant toe, en duwde geil haar tong in mijn mond, waardoor ik weer in een geile extase kwam en haar tongend nog harder en dieper neukte.

Zowel op de achterbank als op papa’s voorstoel, kwamen er steeds hardere kreunen, en zowel papa als ik slaakten kreten uit waardoor het voor de vrouwen overduidelijk was dat zowel ik als papa op het punt stonden om voor de tweede keer ons zaad te lozen, alleen nu niet in de monden van Karin en mama, maar in hun geile incest kutten.

Ik hoef de lezer denk ik niet te vertellen dat de kou vrij snel uit de auto was, en het enige wat er te horen was, waren de geluiden van heerlijke incest seks. De vakantie die wij op de camping hadden was er eentje van veel en lang in de tent blijven. Eigenlijk was het een tent met drie slaap compartimenten, maar papa wist door een handigheidje het voor mekaar te krijgen dat het één grote slaapruimte werd waarin we met z’n viertjes in konden liggen, met daarnaast een veel kleinere voor als iemand een keertje even alleen wou slapen. iets wat overigens niet gebeurde. In die twee weken op de camping hebben we heerlijk van elkaars lichamen genoten, op alle denkbare manieren wel te verstaan. Strelen, masseren, tongzoenen, vingeren, pijpen en natuurlijk heerlijk neuken.De eerste paar dagen neukte ik eigenlijk alleen met mama en pap met Karin, meer om mij bepaalde technieken aan te leren, wat mama overigens als perfecte lerares maakte. Met haar jarenlange ervaring met papa, en ongetwijfeld veel vriendjes vóór hem, wist ze mij perfect uit te leggen hoe ik mijn zaadlozing zolang mogelijk kon ophouden. Ook leerde ze mij hoe en op welke manier ik een vrouw het meest kon laten genieten tijdens het beffen. Omdat ik nog vrij kleine handen had, wou ze ook iets proberen waarvan ze vantevoren al gelijk zei dat niet iedere vrouw daarvan gediend was, namelijk vuistneuken. Ik had er nog nooit van gehoord, maar gezien de benaming had ik wel een vermoeden wat er moest gebeuren. Ik had mijn arm op gegeven moment tot een derde van mijn onderarm, dus zeg dat het een centimeter of dertig geweest zou zijn, in haar kletsnatte kut. Ze kreunde, nee…ze gilde het uit van genot en dat ik mijn arm voorzichtig heen en weer moest halen, als of mijn arm een joekel van een penis was die haar penetreerde. In het begin had ik er wel wat moeite mee, temeer omdat ze nogal tekeer ging. Maar toen ik eenmaal doorhad dat het juist van genot was, heb ik haar hemel en hel tegelijk gegeven. Papa was op dat moment even naar een verder gelegen dorp om boodschappen te doen, maar Karin was er wel, en die zat naast mama met open mond en verbazing toe te kijken hoe mama mijn arm in haar kut kon hebben. Overigens vond ze het schijnbaar wel heel erg geil allemaal, want ze zat compleet naakt met wijd open benen haar eigen kutje te vingeren.

Wat overigens ook heel geil was, voor mij althans, om mama en Karin samen bezig te zien. Ik had natuurlijk in seksboekjes wel de nodige foto’s van lesbische seks gezien, maar nu zo vlak voor me, en wetende dat het m’n bloedeigen moeder en zus waren, was toch echt wel het summum van geilheid.
Ik kwam er ok in die vakantie achter dat Karin al bijna een jaar met papa neukte en met mama regelmatig het bed deelde voor geile lesbische seks. Bleek zelfs dat ze zo af en toe ook triootjes deden, heel toevallig gebeurde dat tijdens de weekenden dat ik uit logeren was bij een vriendje of bij ope en oma. Was ik daar boos over? nee, niet echt, misschien beetje teleurgesteld, maar eerlijk is eerlijk….dat hebben zowel Karin als mama meer dan goed gemaakt. Tijdens één van de middagen dat Karin en ik lagen te neuken, vroeg ze aan mij of ik het een geil idee zou vinden als papa aan mijn pik zou zuigen. Toen ze die vraag stelde was ik haar met heel rustige en lekkere lange halen aan het neuken. Ik hoefde schijnbaar zelf niks te zeggen, want mijn pik reageerde al in haar buik door opeens op en neer te wippen. Ze keek me even aan, en toen ik reageerde met “uh huhhh”, pakte ze gelijk aahr mobieltje en appte papa met twee woordjes “hij wil”. Nog gene minuut later ging de slaapkamerdeur open en stond papa daar met ene brede grains op zijn gezicht. Ik wist wat hij wilde, ik wist wat ik wilde en trok mijn stijve leuter uit de kut van Karin. Mijn, zojuist uit Karin’s kut getrokken drijfnatte pik, verdween vrijwel direct voor een deel in papa’s mond. Ik wist echt even niet wat er gebeurde. Het ging allemaal zo snel. Papa pijpte mij als een malloot, en Karin dook onder hem en trok wild zijn riem en broek los, om zijn pik te bevrijden en papa’s pik in haar mond te nemen. Ik wist wel dat ik, ondanks dat het allemaal heel erg lekker aanvoelde, er nog niet klaar voor was om papa af te zuigen. Misschien dat dat ooit nog wel een keer zou kunnen gaan gebeuren. Ik spoot mijn jongenszaad in zijn mond, en hij spoot spontaan zijn zaad in de mond van Karin, waarna die twee in een zeer geil uitziende tongzoen, mijn en papa’s zaad vermengden en met elkaar deelden.

Karin en ik hebben elkaar regelmatig helemaal gek geneukt, sterker nog, we hebben zelfs haar vriendjes en mijn vriendinnetjes in de jaren daarna gedeeld met elkaar. Sommigen waren er niet van gediend, terwijl anderen er juist helemaal voor gingen. Gelukkig was Karin al een tijdje aan de pil, anders had ze waarschijnlijk nu wel met een dikke buik rondgelopen, waarvan we dan niet wisten of het van mij of dat het van papa was.
Nadat we na die twee weken vakantie thuis waren gekomen hebben we eerst aan tafel goede afspraken gemaakt. We, en dan bedoel ik dus mijzelf, Karin, papa, en mama, mochten doen en laten wat we wilden met elkaar, zolang het mekaar met wederzijds gewilligheid was. Heel even was ik schijnbaar de blonde, want ik wist niet precies wat nou weer gewilligheid betekende, maar mama heeft het goed uitgelegd dat het mag als je er allebei zin in heb, of alle drie haha, want dat gebeurde ook nogal eens dat we met z’n drietjes in het grote bed van pap en mam lagen te geilen.

Eén ding is zeker, Karin heeft me tijdens en na deze heerlijke vakantie, nooit meer ‘klootzak’ genoemd… Onze broer/zus band is er alleen maar sterker door geworden, en na al die jaren hebben we nog regelmatig seks met elkaar en genieten nog steeds van elkaar. Misschien dat haar, nu nog 10 jarige, dochtertje over een jaartje of twee……..

Eind

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.4 / 5. Aantal stemmen: 13

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

6 gedachten aan “Vakantie met familie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *