Brutaaltje

4.5
(28)

Door: Femke

Fantasietje naar een nieuw idee van Opa 66. Niet in het echt doen hoor!

Joop
Hij lag languit in zijn zwembroek te bubbelen aan de rand van het bassin. Joop vond het heerlijk om zo ontspannen in het chloorbad te genieten van de prikkelende bubbels tegen zijn nek, rug en balzak. Het zorgde voor een aangename tinteling in zijn slappe lul en omdat hij als een soort Jezusfiguur met zijn armen gespreid lag, ook voor lekker gekietel onder zijn oksels.

Ondanks dat hij ontspanning zocht in het zwembad, een tropisch zwemparadijs op aan te fietsen afstand van waar hij woonde, stoorde hij zich niet aan het geschreeuw, gepraat en gespetter van de vele kinderen in het bad. Het was nu vrijdag, maandag begonnen de scholen weer, de jeugd haalde nog even uit hun lange schoolvakantie wat er aan restje plezier resteerde. Joop wist dat toen hij zijn kaartje kocht. Hij had dit bewust gepland, want hij miste kindergeluidjes in zijn leven, vrolijke jeugdigheid, gegiechel en de aanblik van een jong klein gaaf en slank lijfje. Hij miste Marleentje.

Het was nu exact een week geleden dat zij afscheid namen, moeder Chantal, Marleentje en hij. Ze hadden een paar dagen in een vakantieparkje beleefd die met geen pen te beschrijven vallen. Een paar dagen vol seksuele ontlading, liefdevolle intimiteit en een gelukzalig samenzijn dat geen einde leek te kennen. Tot het einde zich toch echt aandiende en een emotioneel afscheid volgde. Marleentje en Chantal reden met nog een stel éénoudergezinnen in een tourbus gehuurd door de kerk van hem weg. Marleentje huilend naar hem zwaaiend door het grote achterraam. Hij zwaaide terug. Ook met tranen. Er was weer leegte. Gevuld met mooie herinneringen ditmaal, maar toch: leegte.

Hij merkte dat iemand tegen zijn arm klopte. “Hé, mogen wij hier soms ook liggen meneer. Of is dit bad van u?” Onwillekeurig glimlachte hij, ondanks zijn reflectief gemijmer. Brutaaltje, dacht hij, en trok zijn linker arm in. De kinderen benutten de vrijgekomen ruimte meteen. Hij voelde een voetje tegen zijn kuit, heel even een handje tegen zijn zij. Aanrakingen die op zich niets voorstelden, maar in zijn lijf een kleine sensatie veroorzaakten. Hij droomde Marleentje naast zich. Zijn eigen lieve tengere liefdespoppetje. Morgen zou hij haar en Chantal een bezoekje brengen, dat hadden ze afgesproken. Het was ruim twee uur treinen voor hem en nu al wist hij dat dit de twee langste twee uren van zijn leven zouden worden. Hij stelde zich voor hoe zijn bezoek zou verlopen. Gezien de afstand kon hij een nachtje blijven slapen. Zijn penis roerde zich.

De kinderen naast hem stonden nu rechtop op het bubbelbed. Gevaarlijk, want dat bed kon best glad zijn. Ze schopten water naar elkaar, waardoor er ook flinke spetters water op zijn gezicht spatte. Ze schaterden het uit. Niet omdat er water op hem spatte, maar omdat zij lol hadden met elkaar, het brutaaltje en haar vriendinnetje.

Joop veegde het water uit zijn ogen om het tweetal al liggend in de gaten te houden. Stel dat brutaaltje uitgleed, dan zou hij dat graag zien aankomen. Hij opende zijn ogen en keek van onderaf tegen twee lange dunne benen die uitmondden in een stel strak gevormde billen waar hij u tegen zei. Tegen en tussen die billen plakte een lapje vochtig textiel dat weinig te wensen overliet. Het was nauwelijks groot genoeg om haar kutje te bedekken zo van onderaf gezien.

Het meisje was beweeglijk, ze sprong, schopte en boog zo nu en dan om met haar handen water te spatten naar haar vriendin. Die vriendin zag Joop niet, brutaaltje ontnam hem het zicht op haar. Er kwam weer een plens water in zijn gezicht, waardoor hij even niets zag, maar op het moment dat hij zonder knipperen wat kon zien zag hij hen nog net de rand van het bad op stappen, het bubbelbed af. Ze renden weg en verdwenen uit zijn zicht. Het beeld van het kleine natte lapje textiel tegen haar kutje en billen gloeide na op zijn netvlies. Heerlijk om over door te mijmeren met de bubbels nog altijd tintelend rond zijn lijf en tegen zijn ballen.

Hij moest even gaan zwemmen, zijn lul werd stijf. Even afkoelen. Ergens anders aan denken. Maar zwemmen was nog niet zo eenvoudig in dit recreatiebad gevuld met uitgelaten kinderen en wat ouders. Hij manoeuvreerde zich naar de overkant, stootte af en toe expres tegen wat gladde kinderlijfjes, raakte in het voorbijgaan wat zachte billetjes, en toen hij constateerde dat ondanks die vluchtige intieme aanrakingen zijn penis toch wat geslonken was klom hij via het trapje het bad uit. Op weg naar een koele douche bij de kleedruimte. Hij had wel trek in een snack en wat te drinken. Het was nu half één, dus dat was niet verwonderlijk. Hij was hier nu een uur en had niet eens ontbeten.

Toen hij, met zijn kont steunend tegen de rand van een plantenbak, genoot van zijn broodje kroket en een spaatje rood, genoot hij ook van de aanblik van de bijna naakte kinderen in de rij en zij die schuin tegenover hem likten aan een ijsje. Onbewust erotisch met witte natte tongetjes en spoortjes roomijs om de lippen. Hij dacht terstond aan Marleentje. Op haar knietjes. Ook wit room om de lippen en op haar tongetje. Zonder blikken of blozen slikte zij zijn zaad in één keer door. “Mmmmm,” had ze gezegd. De herinnering vonkte een lijntje elektriciteit door zijn pik. Wat miste hij dat schatje, niet normaal. Het emotioneerde hem even. Ze had werkelijk genoten van de seks, had er geen genoeg van kunnen krijgen. Zelfs toen zijn lul alle lust tot stijfheid leek verloren, sabbelde ze er lustig op los. Zij zoog, sabbelde en smulde als was hij een stuk duimdrop.

Door zijn mijmeringen heen hoorde Joop een bekend stemmetje naderen. Brutaaltje. “Daar ga ik echt niet van af,” zei ze resoluut, “ga zelf maar.” Nu kwam haar vriendin wel in beeld. Een lijf als een hinde. Slank, elegant, holle rug, gespierde dijtjes, strakke buik, kleine tietjes, gebold reetje. Hij schatte haar hooguit elf of twaalf. Holy Mozes, een cameltoe. De welving van haar venusheuvel en schaamlippen, plus het spleetje daartussen, duidelijk afgetekend. Zo voor het grijpen. Hij verslikte zich in zijn broodje, ademde net op het verkeerde moment, hij hoestte en proestte. De meisjes keken hem aan. Brutaaltje geschrokken maar begaan: “Hé meneer van de bubbels, gaat het?” Haar handje op zijn schouder. Ze draaide haar hoofd om naar de hinde, ‘Ga jij maar hoor, ik blijf wel bij de meneer,” en de hinde vertrok.

Toen het stukje kroket waarin hij zich verslikt had weer in zijn mond verscheen, kauwde hij het even kleiner en slikte het rustiger door. Hij veegde de tranen uit zijn ogen. Verdikkeme, dat hij nou net had moeten hoesten met uitzicht op dat heerlijke kutje, dat nu alweer verdwenen was. Maar daar was Brutaaltje, met haar handje nog steeds op zijn schouder. Hij keek op. Ze keek hem oprecht bezorgd aan. Wat een lieverd. Hij glimlachte. “Ik verslikte me,” zei hij verontschuldigend en schraapte zijn keel. Het kwam er nogal benepen uit. Nogmaals, duidelijker: “Ik verslikte me.” Het meisje glimlachte. “Ja, dat zagen we.” Nu liet ze zijn schouder los en deed een stapje achteruit. Vanuit dit perspectief deed ze niet voor de hinde onder. Uit welke winkel kwamen die twee? Strak buikje, gespierde dijtjes, kleine priemende tietjes, slanke taille, uit wit marmer gehouwen kontje. De Venus van Milo verblekend. Wat een lichaam. Klein, maar o zo fijn.

“Lisa gaat van de Dodenval, nou dat doe ik echt niet,” zei ze spontaan. De Dodenval was een glijbaan die vier meter boven het water eindigde, waardoor je de laatste vier meter in vrije val naar beneden suisde. Joop glimlachte: “Nou, mij ook niet gezien.” Ze glimlachte flauwtjes: “Nee, maar u bent al oud.” Hij moest er smakelijk om lachen. Zij keek serieuzer. “Hé,” zei Joop, om het ijs weer te breken, “kan ik jou een ijsje aanbieden? Ik vond het echt lief dat je vroeg of het met me ging, toen ik zo moest hoesten. Dat doen niet veel mensen.” Ze keek hem even bedenkelijk aan. Weifelend: “U bent toch geen kinderlokker, hè?” Ze wond er geen doekjes om, weer moest Joop om haar lachen. “Nee, joh gekkie, ik ben zelf al opa, dan ga je toch geen kinderen lokken, ha,ha.” Daar zat wel wat in vond ze. “Mijn kleindochter heet Marleentje, zij is acht en morgen zie ik haar weer.” De twijfel, die toch al niet zo diep zat, was nu helemaal verdwenen bij Brutaaltje. “En hoe oud ben jij als ik vragen mag?” Vroeg Joop. Het meisje antwoordde meteen. “Dertien, net als Lisa.” Geen elf of twaalf dus, dacht Joop. Wat een zalig wezentje.

Brutaaltje wilde geen ijsje, maar vond het blijkbaar wel leuk wat te kletsen. Ze logeerde bij Lisa, kwam hier zelf niet vandaan, maar Lisa was wel haar beste vriendin. Ze kenden elkaar van turnen en gelijk met school maandag, begon ook het turnseizoen weer. Ze ontmoetten elkaar tijdens wedstrijden en hoewel ze allebei van elkaar wilden winnen klikte het meteen. “Dus je kent hier verder niemand, alleen Lisa?” Vroeg Joop. “Ja klopt,” antwoordde ze resoluut. “Nou, die zal zo wel weer hier zijn,” zei Joop, “ik ga nog even bubbelen op het bubbelbed.” Brutaaltje hield haar hoofd schuin: “Mag ik mee?” Joop was veilig bevonden, ze reageerde precies zoals hij had ingeschat.

Hij lag weer zoals hij eerder tussen de bubbels lag, op zijn rug als een soort Jezus met zijn armen gespreid. Net onder zijn arm lag het dertienjarige meisje. “Als Lisa van de Dodenval gaat, gaat ze wel vijf keer, dus die zal nog wel even wegblijven,” had ze gezegd in hun loopje naar de bubbels. Er stond altijd een lange rij. Wanneer zij vijf keer ging, dan kon dat inderdaad nog wel een poosje duren. Hij deed zijn ogen dicht en dacht vrijwel meteen aan Marleentje. Morgen zag hij haar weer. Haar gezichtje, haar mondje, haar lijfje. Ja, Chantal zag hij ook, maar zijn verlangen ging uit naar zijn zalig ranke poppetje.

De bubbeltjes spatten weer uiteen tegen zijn lichaam, tegen zijn rug, zijn balzak. Dit tintelde heerlijk, net als eerder. In gedachten zoog hij zich vast aan het tongetje van zijn kleine liefje, voelde haar billetjes, daarna haar kutje. Urenlang kon hij aan haar denken. Op dat soort momenten kon de wereld hem gestolen worden. Dan kwam hij los van de aarde, zweefde en vergat alles om hem heen. Er verscheen een gelukzalige uitdrukking op zijn gezicht. Denken aan Marleentje maakte hem gelukkig. Zielsgelukkig.

Eerst dacht hij dan ook dat hij Marleentje levensecht bij zich droomde. Hij voelde haar handje op zijn zwembroek, licht aarzelend, tegen zijn piemel. Tot hij besefte dat dit niet bij de droom hoorde. Dit was echt. Er werd een hand voorzichtig en traag op zijn zwembroek gelegd. Brutaaltje? Hij verroerde zich niet. Benieuwd naar wat haar volgende stap zou zijn. Die liet niet lang op zich wachten. Ze kneep. Heel zachtjes. Met duim en wijsvinger, in zijn pik. Toen liet ze haar hand weer rusten. Hij voelde de vorm van haar hand, zelfs wat warmte. Wat voelde dit fijn, zo onverwachts.

Hij keek naar haar, ze lag nog ongeveer tien centimeter onder zijn arm, midden tussen de bubbels, iets dichter naar hem toegeschoven. Ze had haar ogen dicht. Wat zou er door haar heen gaan? Ze was dertien. Vast nieuwsgierig. Ze had zeer zeker al wat filmpjes gezien, gefantaseerd, gemasturbeerd. Oudere mannen vond ze blijkbaar interessant, maar ook een beetje eng. Een opa had iets veiligs, iets vertrouwds. Een vreemde, die ze hoogstwaarschijnlijk nooit meer zou zien was natuurlijk nog veiliger. Jonge jongens vond ze niets misschien. Met hun overslaande stemmen, lijzige puberlijven en micro pikkies. Of ze bevond zich net voor of na haar eisprong en waren haar hormonen met haar aan de haal gegaan, dat kon ook natuurlijk, naast de puberhormonen die toch al door haar lijfje raasden. Misschien reageerde ze onbewust op zijn geur. Hij had wel erg sterk aan Marleentje gedacht. Hij zou vast iets uitstralen of uitzenden. Negentig proces van wat we doen is onbewust.

“Je mag er wel aan voelen als je wilt,” fluisterde hij haar net luid genoeg toe. Nog geen tel daarna kneep ze weer. Door zijn zwembroek heen omvatte Brutaaltje zijn langzaam tot leven komende penis met haar volle hand. Dat voelde goed, maar het kon beter: “Ik bedoel ècht,” verduidelijkte Joop. “Doe je hand maar in mijn broek.” Nu aarzelde ze wel iets langer. Toch schoof ze uiteindelijk haar dertienjarige handje in zijn zwembroek. Ze omvatte zijn piemel nu werkelijk. Huid op huid. Dat voelde inderdaad beter. Stukken beter. Ze bewoog zijn huid wat heen en weer over de stam. Hierdoor voelde zij al snel zijn lul groeien en verharden in haar hand. De bubbels tegen Joops ballen, het jonge meisjeshandje om zijn lul, gedachten aan Marleentje. Zijn dag kon niet meer stuk.

“Kom in beweging, ga wandelen, joggen, zwemmen, doe iets,” had zijn therapeut gezegd. Afgelopen woensdag was dat geweest. “Dat is goed voor je.” Joop overwoog dat het inderdaad goed was om aan zijn conditie te werken, wilde hij Chantal en Marleentje langdurig blijven bevredigen. Hij had gepuft en gehijgd als een bejaarde tijdens hun neukpartijen. Zwemmen leek hem de beste optie, nu was hij daarvan overtuigd. Zalig dat jonge handje om zijn lul. Ze bewoog goed, kneep net hard genoeg en nam zijn eikel daarin mee. Subtiel bewoog zijn onderlijf mee in haar ritme. Veel stijver zou hij niet meer worden. Heerlijk.

Hij waande zich onbespied. Het water was diep genoeg, de bubbels bruisend genoeg, en hun lighouding onschuldig genoeg. Het voelde alsof ze de enigen in het zwembad waren, Brutaaltje en hij. Zijn zintuigen sloten de omgeving af, alle aandacht en gevoel zat in zijn lul, dit was genieten. Hij fluisterde weer: “Zal ik jou ook?” Het meisje aarzelde niet meer, knikte “Ja,” met haar ogen dicht. In haar broekje vond hij concurrentie. Haar eigen hand bleek daar ook al in de weer. Ze draaide meer en soepeler met haar turnheupjes, dan dat Joop dat kon. Wat een flexibel bewegend tienersletje, dacht Joop, en ondanks haar gekronkel vond hij haar clit vrij snel. Die was makkelijk te herkennen, al was het op de tast. Een klein lichtjes gekookt doperwtje, zo voelde haar genotsknop, rond en glad. Zelfs wat slijmerig. Het kind was opgewonden, tochtig, loops, geil. Die gedachte stuwde nog wat extra bloed naar zijn stam. Hij voelde de greep van Brutaaltje om zijn lul meteen steviger worden. Ze kneep harder en bewoog sneller.

Zijn wijsvinger moest in haar puberkutje. Ze dirigeerde hem zelf. Drukte zijn vinger met haar linkerhand haar slijmerig gladde gleufje in. En drukte haar onderlijf ertegenaan. Ze masturbeerde met zijn vinger als sextoy. Hoe vaak zou ze dit al niet geoefend hebben met haar tandenborstel? Haar elektrische? Joop zorgde ondertussen wel dat hij met zijn handpalm haar clitje bleef stimuleren. Dat kon een tandenborstel niet. Met enige druk draaide hij rondjes met zijn palm. Rondjes over haar schaambeen en over haar clit. Ze kronkelde en draaide nu nog wilder dan voorheen. Ook hij maakte nu neukbewegingen met zijn onderlijf. Zijn zevenzestigjarige lul neukte haar dertienjarige vuist. Hij zou zijn orgasme niet veel langer kunnen inhouden Al heel de ochtend had hij aan Marleentje gedacht, vrijwel alle uren in het zwembad had hij een erotische prikkeling in zijn kloten gevoeld, en nu neukte hij een jong tienerhandje met zijn wijsvinger in haar gladde soepele turnster-kut.

Toen hij zijn orgasme voelde naderen schoot er van alles door zijn hoofd. Hij zou Brutaaltje neuken in een kleedhokje, haar likken terwijl ze leunde tegen het dunne wandje. Hij zou haar laten knielen op zo’n smerige wc vloer en haar keeltje neuken, ondersteboven tillen en zo negenenzestigen. Hij zou haar vragen de spagaat te doen tijdens het ondersteboven beffen, zijn tong diep in haar stekend, haar trillend klaarlikken. Hij zou haar kontje neuken in de doucheruimte, vier vingers in haar mond, drie in haar tienerkut. Dat soepele lijfje tegen zijn lijf. Hij zou haar doen kokhalzen op zijn lange dikke lul, zijn eikel ver voorbij haar huig. Hij zou haar tongen, volspuiten, doen schreeuwen van genot, hij zou haar, hij zou haar, en, en, en toen kwam hij. Wonderwel tegelijk met haar. Samen bokkend, heupen omhoog, heupen omlaag, rondjes draaiend. Haar handje glad van zijn zaad, de zijne onder het kutslijm. Beide al vrij snel uitgeblust en voldaan. Doezelend bevredigd. Het was voor het eerst sinds zijn vakantie dat hij drie minuten lang niet aan Marleentje had gedacht.

Ruim tien minuten lagen zij zo. Nagenietend tussen de bubbels. Beide in hun eigen wereld. Niets, maar dan ook niets hadden zij gemeenschappelijk. Behalve deze onvergetelijke ervaring. Voor beide positief, voor beide fijn. Totdat de hinde verscheen, Lisa, de turnvriendin van Brutaaltje: “Waar was je nou, ik heb je overal gezocht.”

“Ik weet niet waar ik was,” antwoordde Brutaaltje naar waarheid. Zonder woorden stond zij op en nam geen afscheid toen zij meeliep met haar welgebouwde vriendinnetje. Joop als gebruiksvoorwerp achterlatend, die had zijn functie vervuld. Of ze had geen argwaan willen wekken bij vriendinnetje Lisa. Haar vragen niet willen beantwoorden. Geen zin in gedoe gehad. Joop vermoedde dat laatste. Hij had geen idee hoe Brutaaltje werkelijk heette. Ach, dat deed er ook niet toe. Morgen zag hij Marleentje weer.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 28

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

14 gedachten aan “Brutaaltje”

 1. Femke
  Weer een heerlijke uitwerking van mijn fantasie/idee en dat na slechts enkele zinnen en steekwoorden die ik je gegeven heb.
  Wat heb je het goed geschreven vanuit het perspectief van een man, je begrijp de psyche van een (oudere) man heel goed. Zonder er een karikatuur van te maken.
  Ben weer geboeid van begin tot het einde en een fijn open einde kan er een vervolg komen waarin de gedachten van Joop (mijn dus), in fantasie, werkelijkheid worden.
  En ja mijn paal was weer hard vanaf het begin
  Wel verdiende 5***** of eigenlijk meer ……*******
  Ben ik bevooroordeeld omdat ik fan van je ben en je de ideeën zo mooi uitwerkt?
  Nee ik geef een eerlijk mening over de verhalen van jou en andere schrijvers

  1. Dank je wel Opa 66, dankzij je ideetjes en de andere verhalen hier lukt het me inleven steeds beter, zo veel verschillen we niet 😊 in plaats van kriebeltjes in mijn kutje schrijf ik gewoon kriebeltjes in mijn ballen ofzo 😂. Dank voor alle complimentjes en sterren 😘

   1. Iedereen heeft al lang door dat je gewoon man bent hoor. Stop dat flauwe, ongeloofwaardige toneelspel.
    Het verhaal is overigens goed (genoeg). Maar los van de opbouw en mooie omschrijvingen vind ik de wending naar de toch ineens aanraking in het bubbelbad wat al te veel ineens uit de lucht vallen.
    Verder; goed verhaal met zeer veel potentie!

 2. Ik gok dat Joop nog veel avonturen gaat beleven met Lisa en ‘brutaaltje’ en stiekem ben ik best jaloers op hem!

 3. Weer zo,n heerlijk verhaal om bij weg te dromen kan er geen genoeg van krijgen wat word het volgende geschreven verhaal ? Ga zo door

  1. Dank je wel! Het volgende wordt een verrassing voor minstens acht personen hier 😊

   1. Ha Femke, wat een heerlijk verhaal zeg, fijn geschreven en erg opwindend! Ik ben erg benieuwd naar je volgende verhaal, groet Art

 4. Hm, Femke, je weet het steeds aantrekkelijker te maken om me met Opa Joop te identificeren; zo wordt ouder zijn een stuk leuker! Jouw bewoordingen creëren een heerlijk verhaal dat verder reikt dan het gevoel van een strak tienerkutje of een heerlijke maagdelijk sneetje om te likken, tot zo’n kleine sletje klaarkomt. Maar als climax van het verhaal leidt het bij mij ook tot een spetterende climax! Dank je!

 5. Wat een heerlijk brutaaltje. En dan ook nog durven te vragen of opa geen kinderlokker is haha. Maar met Lisa erbij worden het hoogstandjes. Mmmmm

Reacties zijn gesloten.