Het is alleen maar Poseren – deel 2

4.6
(9)

Door: Cootwriter

Originele titel: JUST POSING

De volgende dag spoot papa zijn sperma recht op mijn buik, zodat het leek alsof hij net zijn lul uit me had getrokken. Mama kreeg bijna een rolberoerte, bang dat hij per ongeluk wat sperma in mij zou krijgen; maar toen ze eenmaal zag dat papa alleen op mijn buik had gespoten en een beetje op mijn benen, ontspande ze weer.

De volgende dag liet papa me mijn ogen sluiten, terwijl hij sperma op mijn wang en langs mijn kin spoot. Toen papa
naast me poseerde met mijn mond open, leek het bijna alsof ik hem had afgezogen, en hij over mijn hele gezicht was klaargekomen.
Zo ging het een tijdje door, totdat mama stopte met zeuren bij elke keer dat papa zijn sperma in de buurt van mijn poesje, kont of mond spoot.

In de tussentijd was papa begonnen om mama de foto’s te laten maken terwijl hij het puntje van zijn pik in mij stak. Nee, niet in mijn poesje. In ieder geval niet in het begin. Maar papa liet mama foto’s maken terwijl hij bijvoorbeeld alleen de eikel van zijn pik op mijn lippen legde, of zijn pik op mijn kont liet rusten.

Zoals ik al zei, stap voor kleine stapjes werkte papa naar zijn doel toe. Ik denk dat tegen de tijd dat papa voor het eerst
sperma in mijn mond spoot, we allemaal wisten waar het zou eindigen, maar we konden de vooruitgang niet stoppen.

De eerste keer dat papa het puntje van zijn pik in mijn vagina stopte, dwong mama hem bijna te stoppen. Maar papa zei tegen haar:

“Rustig aan, het is gewoon poseren”,

en mama stopte weer met protesteren.
Ik weet tot aan de dag van vandaag niet hoe papa zich toen kon inhouden om zijn dikke lul in me te stoppen, ik zal het nooit weten, maar hij had de beheersing om gewoon alleen de eikel naar binnen en naar buiten te bewegen, en dat terwijl mama gehoorzaam foto na foto nam van de lul van haar man die hun kleine meid inging.

Papa was al aan het klaarkomen, toen hij plotseling zijn lul weer uit m’n kutje trok, en dik wit zaad over mijn buik spoot, terwijl hij geile stijve lul door de lipjes van m’n kutje liet glijden, er door…niet er in….

Mamma veegde me haastig schoon en merkte op dat het
maar goed was dat papa het niet in mij deed, aangezien ik
niet aan de pil was.
Ik vertelde haar niet dat ik wat van papa’s warme zaad uit mijn glibberige gleuf voelde druppelen , zelfs toen mama zei dat we geluk hadden dat hij niets in mij had gekregen.

Die foto bracht papa heel veel geld op, en ik heb begrepen dat hij voor het einde van dat jaar in meer dan vier grote pornomagazines verscheen . Na die tijd stemde mama ermee in dat het goed zou zijn als ik en papa zo zouden ‘poseren’ , zolang hij maar niet in mij ejaculeerde.

Nou, zoals je je kunt voorstellen, bleef papa de grenzen verleggen. Het begon ermee dat hij me in mijn kont neukte, en toen hij eenmaal over mijn hele kont was klaargekomen, duwde hij zijn pik terug in me, en dat nog voor dat mama kon protesteren. Papa wees erop dat hij me niet zwanger kon maken door in mijn kont te spuiten, en het zag er zoveel sexyer uit voor mensen om te weten, en duidelijk te zien, dat mijn vaders lul zijn sperma lekte in zijn kleine meid, terwijl zijn dikke sperma over mijn hele kont zat en zijn pik in mij. En voor de zoveelste keer liet mama het weer toe, en kon papa zijn werkterrein weer verleggen.

Nadat hij een precedent had geschapen, liet papa me hem de volgende dag pijpen en kwam hij in mijn mond. Hij liet me toen mijn mond vol sperma van mijn vader zien, wat sperma naar beneden dribbelend langs mijn kin, terwijl ik de laatste druppel op een obscene manier van zijn pik likte. Mamma nam hiervan foto na foto en zei geen woord. Het leek wel alsof ze zich er bij neer had gelegd dat we op deze manier een onbezorgd en zeer rijk leven konden leiden

Twee dagen later schoof papa zijn dikke pik helemaal in me naar binnen en neukte me echt. Mijn maagdelijkheid was allang weg, door papa’s vinger en dildo’s en vibrators, maar het was de eerste keer dat ik een echte man in me had. Het voelde nog veel beter dan zijn vingers of dildo’s. Zijn dikke pim voelde zo heerlijk warm. Ik opende mijn benen nog wijder voor hem, mijn papa, mijn eerste minnaar…althans zo zag ik het…
Ik kwam zo hard klaar, dat het een wonder is dat ik papa’s lul er niet af heb gebroken.

Mamma nam foto na foto terwijl papa en ik ‘poseerden’ met zijn lul gedeeltelijk in mij, of nauwelijks in mij, of met zijn lul tot aan zijn geile grote balzak in mijn buik. Toen hij klaarkwam,
spoot papa een grote klodder wit kleverig zaad over mijn buik, en een deel ervan belandde zelfs op mijn spleetje, want papa kon het niet snel genoeg wegtrekken.

Mamma zei nog wat schunnige woorden, maar veegde me gewoon voorzichtig omhoog schoon, om er op die manier zeker van te zijn dat er niks van papa’s sperma in mij terechtkwam.

Zolang het alleen maar ‘poseren’ was, stopte mama mij of papa daarna nooit meer. Ze trok alleen de grens toen papa zijn sperma in mijn vagina spoot. Neuken, kontneuken en
zuigen waren allemaal gewoon ‘poses’ om te fotograferen. Ik
had papa’s sperma in mijn mond, in mijn kont en over mijn hele lichaam.

Twee dagen na de eerste keer spoot papa ‘per ongeluk’ in me voordat hij zich kon terugtrekken. Toch gingen er nog drie flinke stralen omhoog op mijn buik, en papa (alweer “per ongeluk”) liet de laatste straal precies op mijn blote kleine poesje landen, zo verhulde ik het feit dat er meer sperma
uit mijn spleetje sijpelde dan dat papa aan de buitenkant spoot.

Toen mama hem de huid volschold, tilde papa z’n schouders op en zei dat er “ongelukken” konden gebeuren, en hij niet kon garanderen dat hij altijd op tijd zou kunnen terugtrekken, laat staan ​​dat er niets van zijn sperma per ongeluk op mijn spleet terecht zou komen. Mama kookte van woede, maar liet het weer voorbij gaan.

De volgende keer dat papa me neukte, trok hij zijn zijn stijve lul wel uit m’n kutje, maar toen hij stopte met het spuiten van sperma over mijn kont (we waren op z’n hondjes aan het neuken), liet hij zijn pik naar beneden glijden en propte hem weer heerlijk in mij. Mama kreeg bijna een hartaanval!

Papa deed het af met de simpele verklaring dat hij dácht dat hij zijn pik in mijn kont had gestopt, waar het “veilig” was, maar maak je geen maar zorgen hoor, want hij had toch het meeste op mijn kont gespoten. En voor de zoveelste keer begon mama woedend te worden, en voor de zoveelste keer bleef het daar ook bij. Soms vroeg ik met echt af of mama niet op kon houden met zeuren, of speelde ze nou alsof ze boos was. Hoe dan ook, het haalde op die momenten bij mij wel een beetje het plezier weg, want papa z’n dikke pik in m’n kutje voelde elke keer best wel lekker.

Ongeveer een week later spoot papa sperma over mijn hele kut, hield het open zodat hij het recht in me kon spuiten. Hij vertelde mama dat het nodig was voor een “speciale klant” en dat het risico het wel waard was. Trouwens, was ik niet
net klaar met mijn menstruatie?

Na de eerste paar keer merkte ik dat ik het leuk vond om
goed in de kut geneukt te worden, en ik liet papa eigenlijk elke keer een ​​paar extra straaltjes incestueus sperma in
mijn baarmoeder spuiten, zonder dat mama het in de gaten had of zelfs vermoedde.

Een keer probeerde ik papa me te laten neuken voor het slapengaan, maar mama hield het tegen.

Ze vond het prima, zolang het maar ‘poseren’ in de fotostudio was, maar o wee als ze papa me ooit benaderde buiten de studio! Ik denk dat dit gewoon mama’s manier was om te ontkennen wat er aan de hand was, dat haar man haar kleine meid dag in dag uit heerlijk neukte, en ze deed niets om het te stoppen.

Nou, papa verdiende veel geld met de foto’s die hij maakte. Sommigen van hen verdienen zelfs jaren later nog steeds geld. Maar uiteindelijk was het nog steeds niet genoeg.

Ik was iets ouder dan dertien toen papa mama vertelde dat iemand bereid was heel vee geld te betalen voor het echte “klaarkomen” van een man die zijn eigen dochter neukt.

Aangezien wij het bekendste vader/dochter seksteam waren, hadden ze hem natuurlijk als eerste benaderd.
‘Het is maar poseren,’ hoorde ik papa voor de zoveelste keer tegen mama zeggen.

“Maar wat als ze…” Mama was niet overtuigd.

“Maak je geen zorgen,” zei papa, “ik zal het gewoon laten lijken alsof ik in haar klaarkom. Met een beetje acteren ken je het op foto’s het er net echt laten uitzien.’

Ik rilde terwijl ik luisterde. Papa was goed in ondertussen wel heel erg goed geworden in acteren en mij in bepaalde posities neer te zetten, of laten liggen eigenlijk, dat het allemaal echt leek.

Ik keek er altijd naar uit om met papa te ‘poseren’, en hij stelde me zelden teleur, meestal vond hij wel een excuus om elke dag samen te ‘poseren’. In die tijd poseerde ik zelden alleen. Papa liet me een paar keer poseren met mama, maar daar hield ze niet zo van.

“Oh oké,”

stemde mama toe, zoals ze al zo vaak had gedaan.

“Als het maar om poseren gaat, let wel. Ik wil niet dat je ons kleine meisje zwanger maakt.”

“Ik moet het echt laten lijken,” herinnerde papa haar eraan.

Mama zuchtte. Ik denk dat ze wist dat het op de één of andere manier uiteindelijk zover zou komen.

“Doe wat je moet doen…”

zei ze ten slotte, terwijl ze papa juist met die uitspraak dat laatste kleine beetje extra ruimte gaf wat hij wilde hebben om alles te doen wat hij wilde.

Toen mama deze keer de camera pakte, gebruikte ze de nieuwe filmcamera. De afgelopen maanden hadden we het steeds vaker gebruikt, totdat mama het eindelijk als een expert aankon en ze bijna net zo goed was als papa. We hadden al verschillende films gemaakt, maar dit zou het begin worden van een film als nooit tevoren
.
In die tijd waren geluidsfilms te duur voor amateurs om te maken, dus was alles stil. Mamma nam eerst een shot van een schoolbord met de tekst ‘Papa neukt zijn dochter’ voordat ze zich concentreerde op waar papa mij aan het opwarmen was, zoals hij gewoonlijk deed voordat we echt begonnen.

Omdat de film echter niet te lang kon duren, gingen we snel naar de scene waar papa me met mijn gezicht kijkend naar de camera had gericht, terwijl hij zijn grote lul van achteren in me naar binnen schoof.
Op die manier had de camera goed zicht op de lul van mijn vader die in en uit mijn hete gaatje gleed. Mamma heeft een close-up gemaakt van papa’s pik die mijn kleine spleet uitrekt
voordat hij een beetje hoger schoof zodat je mijn buik kon zien opzwellen elke keer dat papa zijn pik in me omhoog duwde.

Mamma draaide toen de camera naar mijn blozende,
hijgende gezicht, terwijl ik met mijn mond “Oh papa, neuk me!” zei tegen de camera. Geluid kon je toch niet horen, dus articuleerde het met mond zo goed mogelijk. Papa tilde toen mijn been op, zodat je de incestueuze vader/dochter neukpartij nog beter kon zien, terwijl mama haastig een paar snelle foto’s maakte met de fotocamera, voordat ze verder ging met de filmcamera.

Papa liet me zoveel mogelijk obscene posities aannemen als hij kon, voordat hij “NU!” schreeuwde naar mama.

Mamma nam snel een shot van papa’s gespannen gezicht
terwijl hij met zijn mond zei: “Ik kom klaar!”, verplaatste vervolgens de camera naar een close-up van waar papa’s pik in en uit me gleed .
Papa trok zijn pik er half uit, zodat mama hem nog dichter kon inzoomen, zodat je een bobbel door de stam van zijn pik zag golven. De grimmige blik op mama’s gezicht was een mengeling van afgunst enerzijds en pure lust anderzijds, toen ze besefte dat haar man eigenlijk in haar kleine meid aan het klaarkomen was, maar ze wist wel beter dan tijd te verspillen met proberen hem tegen te houden, want dit shot van een man die zijn eigen dochter probeert zwanger te maken, zou weleens onbetaalbaar kunnen gaan worden.

Een, twee, toen drie grote schoten van incestueus sperma schoten in mijn baarmoeder, terwijl papa alles uit zijn lul probeerde te spuiten, en dan ook nog zo diep mogelijk in mij als hij kon.

Toen trok papa zich terug; net langzaam genoeg voor mama om een ​​goede foto te maken van de dikke pik van mijn vader die dik kleverig sperma over mijn tienerspleet spoot, voordat hij zijn nog steeds spuitende lid weer in me duwde en het daar achterliet. Mamma slaagde erin om de twee laatste stuiptrekkingen van papa’s pik op film te vangen, terwijl hij
het laatste beetje van zijn zaad in mijn verwelkomende jonge baarmoeder liet vloeien.

Eindelijk trok papa zich terug en mama maakte een goede
foto van mijn kruis dat papa’s sperma lekte; terwijl zijn
witgestreepte penis het bewijs druppelde dat de man echt in zijn kleine meid was klaargekomen en niet alleen deed alsof.

Mamma nam nog een laatste foto van mij terwijl ik papa kuste, voordat u de camera uitschakelt.

Toen haar werk gedaan was, confronteerde mama papa.

“Jij geile klootzak,” zei ze, “Je was gewoon aan het proberen om ons kleine meisje zwanger te maken, of niet soms?”

Papa grijnsde alleen maar en zei: ‘Het is maar poseren.’

“Gewoon poseren, m’n hoela,” bestormde mama. “Kijk eens
naar haar, druipend van sperma. Haar menstruatie was net iets meer dan twee weken geleden, en ze zou nu zwanger kunnen worden! Ik kan maar beter een doek pakken en haar afvegen. Douchen zou waarschijnlijk je sperma verder in haar laten gaan. Mannen!”

Papa weerhield mama ervan zich te haasten om een
​​handdoek te halen.

“Wacht,” zei hij. “We kunnen maar beter eerst wat meer
foto’s van haar maken. We willen de kans niet missen om foto’s te maken van een vers geneukt klein meisje.”

Mamma deed haar mond open om bezwaar te maken, maar
leek toen plotseling van gedachten te veranderen.

“Ja,” zei ze, “Als we zwanger gaan worden, willen we er een verslag van hebben, nietwaar.”

Even keek papa geschrokken. Toen grinnikte hij. “Oké,” zei hij.

Het volgende halfuur poseerden mama en papa met mij terwijl ik pronkte met mijn sperma-druipende vagina, shot na shot….
Toen, toen papa weer hard werd, liet mama hem bovenop me komen, met mijn kont op een kussen, zodat wanneer papa deze keer in me kwam, het nog dieper in m’n buikje zou doordringen.

Om jullie de waarheid te zeggen, ik was echt wel geschokt. Ik had echt verwacht dat mama helemaal overstuur zou raken toen papa in me klaarkwam, zeker na al haar eerdere aandringen dat hij voorzichtig moest zijn, zodat hij me niet zwanger zou maken.

Daarna verwachtte ik echt dat mama erop zou staan ​​dat ik de pil, of in ieder geval een vorm van anticonceptie zou gebruiken, maar dat deed ze niet.

Ik neem aan dat je je ook afvraagt ​​hoe het met mama zit.
Dit was tenslotte nogal een verandering ten opzichte van haar eerdere standpunt. Was mama boos? Was ze niet eens geïrriteerd? Of was ze opgewonden door het hele gebeuren? Nou, jaren later vroeg ik het haar.

Het bleek dus dat mama het gewoon uiteindelijk opgaf om er telkens tegenin te gaan bij wat papa allemaal deed, en ze besloot toen om er in mee te gaan. Was ze opgewonden? Een beetje. Nou, eigenlijk heel veel. Alleen wilde ze het niet toegeven, zelfs niet tegenover zichzelf. Dus maakte mama
de hele tijd zwakke kleine bezwaren. Nooit genoeg om papa tegen te houden, maar telkens genoeg om haar geweten te sussen.

Was ze geamuseerd? Behoorlijk.

Eigenlijk wist mama al een hele tijd dat dit zou gebeuren en ze probeerde te beslissen wat ze eraan zou doen toen papa haar dwong om snel te beslissen. Dat deed ze. Aangezien ik geen bezwaar had, en zij wél er een heel duidelijk onderbouwd bezwaar zou hebben, dan zou het wel eens in een onplezierige vechtscheiding zijn geëindigd, en dus zei ze tegen zichzelf:
“Wat maakt het uit!”

Ook al zouden sommige mensen misschien vinden dat wat haar man deed, misbruik op de ergste manier, ze wist dat hij echt van me hield en zou er nooit aan denken om zijn kleine meisje pijn te doen. En als ik bezwaar had gemaakt, zou hij zijn gestopt, dat weet ik zeker. En sinds ik dat niet deed. . . Nou, mama dacht dat ik het wel gewild moet hebben. Nou, dat deed ik. . . Een beetje.
Ik wist gewoon nog niet alles van hoe het leven in mekaar stak op dier jonge leeftijd en al helemaal niet waar ik aan begon. en eerlijk gezegd heb ik er nog steeds geen spijt van dat ik het allemaal heb laten gebeuren, en mama ook niet.

Trouwens, papa had ons allebei stap voor stap naar dit punt geleid. Die laatste kleine stap leek mamma niet meer zo groot. Vanaf dat moment stond mama er zelfs op dat papa zijn sperma minstens één keer per dag recht in mijn baarmoeder spoot. Zelfs op de dagen dat we geen
fotosessie hadden, liet mama papa in mijn kamer komen nadat ik naar bed was gegaan, en me neuken zodat ik kon gaan slapen met mijn vaders zaad in mijn baarmoeder. Ze
maakte er geen bezwaar meer tegen dat papa me neukte als we niet aan het ‘poseren’ waren. Ze stond er zelfs op dat als we niet zouden poseren, papa in mijn kut moest klaar komen, zodat ik op zijn minst een kans had om zwanger te worden als hij dat deed. Aangezien papa ongeveer hetzelfde doel voor ogen had, kun je je voorstellen hoe vaak ik werd geneukt. Niet dat ik het erg vond.
Natuurlijk waren er wel eens avonden dat ik eigenlijk niet zo’n zin had, maar dan wist papa toch weer iets te verzinnen om mij geil te krijgen, zodat hij zijn dikke lul weer in m’n natte kut kon schuiven. En op andere avonden lag ik al wijdbeens op hem te wachten, en sloeg ik mijn benen om zijn lijf als hij me weer hard neukte. Misschien was het wel goed dat we in een vrijstaand huis woonden, want ik kon zo af toe best wel goed tekeer gaan met kreunen en geile dingen tegen papa gillen als hij mee weer neukte, dat was zeker in de zomer als de ramen open stonden het geval, hihihi.

Ik heb de pil opgegeven. Ik dacht dat als zowel papa als mama wilden dat ik zwanger zou worden, dan moesten we er maar gewoon mee doorgaan, en er moest dan ook niks meer in de weg staan zodat i zwanger kon worden en een baby zou krijgen. Ook ik ging er nu gewoon voor.

Het was ongeveer drie maanden later dat ik voor het eerst
mijn menstruatie miste. Mama en papa hielden een groot feest waarbij ik ongeveer 5 keer werd geneukt en mama mij zelfs twee keer uitlikte.
Owja, dat was ik nog vergeten te vertellen, toen mama er mee in had gestemd dat ik door papa geneukt zou worden, verdwenen ook bij haar de grenzen voor wat betreft het mee doen tijdens de fotoshoots. En dan bedoel ik dus niet het fotograferen van papa en mij, nee, zij liet me een kant van haar zien die ik in al die maanden daarvoor compleet ondenkbaar had gevonden. Schijnbaar hadden papa en mama er al een keertje met z’n tweetjes over gehad, want tijdens een shoot pakte papa opeens de camera van mama en dook zij tussen mijn benen. In eerste instantie was ik echt geschokt, maar wat zij met haar tong op mijn kutje deed….hemels!! En papa liet de filmcamera draaien en maakte tegelijk de nodige foto’s. En nadat zowel mama als ik een paar keer voor de lenzen waren klaargekomen, trokken we papa af voor de camera, en wij dronken samen zijn sperma uit zijn dikke lul.

Vanaf dat moment leek het alsof ik meer dan ooit mocht of moest ‘poseren’.

Zwangere 13-jarige meisjes zijn zeldzaam. Althans degenen die hun vaders neukten en daar ook nog eens films en foto’s van ze lieten maken. We hebben een compleet album gemaakt van die foto’s.

Ja, wij. Omdat ik oud genoeg was om een ​​baby te krijgen,
vonden mama en papa dat ik oud genoeg was om zelf financiële beslissingen te nemen. Dus vanaf dat moment
werd al het geld van ons ‘poseren’ in drie delen verdeeld.

Papa wees me erop dat ik er een groot deel van verdiende
omdat al die foto’s van mij waren. Omdat ze één derde van het inkomen had, stond mama er natuurlijk op dat ik ook één derde van de kosten deelde.

Zoals ik al zei, we hebben veel geld verdiend aan die film,
en nog meer aan de fotoserie die volgde van mijn dikke buik. Om nog maar te zwijgen over die foto’s van papa die
me neukte toen ik ongeveer 8 maanden zwanger was.

Als je denkt dat foto’s van een zwangere dertienjarige sexy zijn, dan zou je de markt eens moeten zien die er is voor een neukende zwangere 13-jarige meid. Papa moest echt heel voorzichtig zijn om uit te vinden aan wie hij die foto’s kon verkopen, maar uiteindelijk is hem dat gelukt en hebben wij er echt een kapitaal voor gekregen.

Toen mijn dochter Mindy werd geboren, waren we nog geen twee weken later bezig met het maken van een vervolg op de eerste film, waarin papa zijn nu veertien-jarige dochter weer
zwanger maakt.

Eigenlijk liet mama me ‘poseren’ met mijn kleine meisje voordat ik zelfs maar uit het ziekenhuis kwam. Ik herinner me een foto waarop mama foto’s nam van mij, terwijl ik Mindy borstvoeding gaf. Ze stelde voor dat ik in mijn tepel kneep en de melk zo in de mond van mijn dochter spoot.

Helaas ging niet alles erin en kwam er een deel op Mindy’s gezicht terecht. Vreemd genoeg vond mama dat erg
interessant en maakte verschillende foto’s van Mindy’s kleine, gerimpelde gezicht dat droop van mijn moedermelk.

Dit ging een tijdje door, totdat we allemaal besloten dat we hier beter mee konden stoppen. Dat druipende moedermelk wat van mijn kleine meid haar gezichtje kwam, leek wat ons betrof te veel op het sperma van haar, en mijn, vader. We zagen het zelfs in onze verbeelding langs haar nietgeneukte poesje sijpelen , en wetende dat we, als we hiermee door zouden gaan met het moedermelk over haar gezichtje, later niet meer zouden kunnen stoppen. En omdat we niet wilden dat Mindy ook maar zelfs per ongeluk iets aangedaan zou worden, besloten we maar om het poseren tot mij te beperken. Een paar jaar later werd ik te oud om nog in de “kiddie-porno” te werken, en de reguliere pornobusiness was veel te tam voor ons allemaal. Dus na een laatste ongelooflijke reeks waarin ik voor de vierde keer zwanger raakte, ging ik met pensioen als kiddie-porno sterretje. Papa ging terug naar zijn nog steeds redelijk succesvolle reguliere fotografiebedrijf, en leefden we allemaal van het geld dat we hadden verdient van het pornobedrijf.

Natuurlijk deed ik nog steeds privé ‘poseren’ voor papa, dat was eigenlijk in de loop der jaren voor ons wel een gewoonte geworden. Zoals elke avond, voor het slapen gaan, en soms
ook in de ochtend. Mamma zou foto’s maken, maar het was verbazingwekkend hoe vaak ze vergat de film te vervangen, en eigenlijk gewoon liever een heerlijk geile trio had met mij en papa, in plaats van alleen maar film of foto’s te maken. Mama was ondertussen net zo’n geile slet geworden als ik.

Dus nu weet je waarom ik een beetje twijfelde om mijn dochters te laten ‘poseren’ voor mijn vader.

Ik bedoel, Mindy is nu bijna 12 en Carol heeft vorige week haar eerste menstruatie gehad. Wie weet wat er gebeurt als papa zich laat meeslepen?

Aan de andere kant, wat is het ergste dat kan gebeuren? Een baby krijgen had mij in ieder geval niet zo heel erg pijn gedaan. Hoe dan ook, de twee jongere meisjes zijn niet oud genoeg om ons zorgen over te maken. . . Nog niet tenminste… En al zouden we ons ondertussen misschien beter wél zorgen kunnen maken, dan is dat voor latere zorg.

Ik kreeg plotseling een visioen: van een perfecte ‘pose’, waarin Carol op en neer glijdt over papa’s dikke pik, terwijl haar vader zijn geile romige witte sperma, hetzelfde baby-makende sperma dat háár 12 jaar geleden creëerde, in de vruchtbare jonge baarmoeder van onze kleine meid spoot…

Toen verscheen er weer een “pose” in mijn hoofd: waar Mindy voorover boog, papa’s lul likte die in en uit haar jongere zusje gleed, om het overtollige sperma op te likken
dat uit het kleine meisje lekte; terwijl haar enorm zwangere buik heen en weer schudde bij elke obscene lik.
Ik dacht nog even na over papa’s onzedelijke suggestie.

Voor het eerst vond ik het jammer dat niet tenminste één van onze kinderen geen jongen was geweest. Er waren poses die je kon doen met kinderen van het andere geslacht, die
gewoon niet mogelijk waren met alleen meisjes. Bijvoorbeeld Mindy die door papa heerlijk hard geneukt werd terwijl zij haar broertje aan het pijpen was, en die op zijn beurt zjn zusje Carol geil aan het beffen was. Maarja, we hadden alleen maar meisjes, dus zo’n familiekiekje konden we niet maken.

Het was echter niet veel later dat je dit soort uitspraken kon horen en dit soort acties kon zien in één van de slaapkamers van ons huis…

“Meisjes, help Marla zich klaar te maken. We willen het laten
lijken alsof je vader je jongere zus zwanger heeft gemaakt. Mindy, jij houdt het licht hier vast, zodat, als papa klaarkomt, de camera zijn sperma recht omhoog ziet gaan in Marla’s kutje. Cindy, jij zuigt op papa’s lul, totdat hij klaar is om te spuiten in je kleine zusje. Jean, jij neemt de back-upcamera en probeert een goede foto te maken daar vandaan. Probeer een foto te maken wanneer papa klaarkomt. Als je hebt geluk, vangt misschien één van ons een druppel op van
papa’s zaad dat daadwerkelijk in haar spuit. Cindy, zorg
ervoor dat je het shot niet blokkeert. Is iedereen klaar? Oké
Cindy en Marla, GO!”

Jammer dat mama vorig jaar is overleden; Ik kan het haar niet meer vragen wat ze er van vond…

Ach…, ik wist hoe dan ook wat mama’s antwoord zou zijn:

“Nou oké, denk ik,”

zei ik met geacteerde tegenzin:

“zolang het maar bij poseren blijft….”

EINDE

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Dit verhaal is geschreven als fantasie voor volwassenen. De auteur en vertaler keuren het beschreven gedrag in het echte leven op geen enkele manier goed.
Iedereen die in de verleiding komt om een ​​van de scenario’s in dit verhaal na te spelen, moet serieus overwegen om professionele hulp te zoeken.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.6 / 5. Aantal stemmen: 9

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “Het is alleen maar Poseren – deel 2”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *