De weddenschap van de hockeyclub

3.2
(6)

Door: NN

Het hockey elftal:
Op goal Annie 19 jaar groot en stevig, doet ook aan judo. Aanvoerster.
Verdedigster Klara 18 jaar, komt van jeugdrugby. Haar oude club had geen damesteam.
Verdedigster Jannie 17, jaar en kwam mee met Klara.
Verdedigster Sara 18 jaar, komt uit het voetbal.
Verdedigster Kim, 19 jaar, altijd al hockeyster geweest.
Middenveld Sofia 18 jaar, idem
Middenveld Renata, 16, doet ook aan gymnastiek.
Middenveld Geertje 16, alleen hockey, zus van 12 jarige Doortje.
Voorhoede rechts Doortje 12 jaar, doet atletiek op school.
Voorhoede links Thea 14 jaar, is blijven zitten op school vriendin en teamgenoot van Doortje op atletiek.
Midvoor Truus 18, ook groot, doet aan gevechtsporten.
Jonas 23 jaar, broer van Kim, hockeyer in het eerste team en “gedwongen” coach van het meidenteam.

Het is een zondagmiddag tijdens de schoolvakantie en Geertje en Doortje zitten thuis zich te vervelen. Het is te vroeg voor tv. Iedereen is op vakantie en alles is dicht.
Geertje wordt gebeld door haar vriendin Kim en gevraagd om te komen kijken naar haar broer die een oefen wedstrijd heeft en ze kunnen supporters gebruiken om ze aan te moedigen.
Geertje zei tegen Doortje dat ze weg moest naar de hockeyclub en Doortje smeekte net zo lang dat ze mee mocht. Doortje belde naar haar vriendin Thea om die ook uit te nodigen.

Op de club aangekomen liepen ze naar het veld waar de wedstrijd op het punt van aanvangen stond. Ze liepen naar een groepje meiden waar Kim bij stond en stelde zich voor. Kim vertelde dat haar broer op doel stond. De wedstrijd ving aan en de ploegen waren aan elkaar gewaagd. De meiden schreeuwde aanmoedigingen bij de aanvallen en gilde als er een tegenaanval was. De wedstrijd ging helaas verloren en de meiden liepen teleur gesteld naar de kantine. Daar kwam later Kim’s broer bij. Hij vroeg wat ze daar deden en ze zeiden dat er niets te doen was. Het is vakantie en ze blijven allemaal thuis omdat er geen geld is om weg te gaan. Jonas stelt voor om samen een team te vormen. Dan kunnen ze woensdags trainen en zondags een potje spelen tegen andere meiden.
Ze zouden spelen in de tweede klasse omdat de club maar 1 damesteam had en die speelde in de eerste klasse. Zij zouden dan het tweede team zijn en automatisch in de tweede klasse worden ingedeeld.
De meiden vonden het een goed idee maar dan moest Jonas wel hun coach worden. Die voelde er niets voor want hij ging liever uit met zijn vrienden. Maar Kim fluisterde iets in zijn oor en hij keek zijn zus nijdig aan. Vervolgens zei hij “vooruit dan maar” en de meiden juichte. Jonas liep naar voren en sprak met leden van het bestuur en die gaven hem hun fiat. Hij liep met hun naar een garagebox en daar mochten ze clubkleding uitzoeken. De kleding moesten ze thuis wassen en onderhouden. Ook kregen ze oude hockeysticks en Jonas zei dat ze die moesten intapen, hij zou later wel laten zien hoe. Voor hockeyschoenen moesten ze zelf zorgen. De volgende dag lag er voor Geertje en Doortje een overeenkomst in de bus die ze moesten lezen maar uit luiheid en de vele woorden sloegen ze dat over en tekende meteen. Bij Doortje en Geertje moesten beide ouders ook tekenen omdat ze minderjarig waren en bij Thea haar moeder. Doortje belde naar Thea en vroeg of ze ook een overeenkomst had ontvangen. En Thea zei dat ze meteen had getekend zonder te lezen.

En haar moeder had ook getekend zonder te lezen.
Die woensdag kwamen de meiden weer op de club die ze nu HUN of ONZE club noemde.
Ze gaven de overeenkomsten aan de secretaris en die vroeg of ze alles goed hadden gelezen en alle meiden zeiden ja maar de secretaris had zo zijn twijfels. Jonas kwam aanlopen, hij had verschillende rollen tape gevonden in boxen op het sportterrein. En hij had betere sticks geregeld. Deze waren van andere spelers van de club wiens ouders ieder jaar nieuwe sticks kochten. Hij liet hun zien wat te doen en daarna mochten ze aan de gang. Hierna legde hij de spelregels uit. Hij maakte zich wel zorgen over Doortje en Thea en sprak hun hier over aan. Hij vond het veiliger als ze bij een club gingen met een jeugdelftal maar Annie zei dat ze dan geen elf personen hadden. En de secretaris zei tegen Jonas dat ze hadden getekend.
Jonas zei dat hij het enkel uit bezorgdheid zei en dat ze niet moesten klagen als ze klappen kregen. Na over tactiek te hebben gesproken gingen ze een oefenveld op.
Na wat rondjes rennen kregen ze les over balcontrole en balletje omhoog houden op de stick en hoe ze moesten slaan. Daarna vond Jonas het genoeg en ging naar de kantine.
Ze moesten van hem gaan douchen maar de meiden klaagden dat ze geen handdoeken mee hadden. Ze dachten dat ze dat thuis konden doen. Annie ging de kantine binnen en bietste reserve handdoeken bij de jongens die daarstraks gespeeld hadden. De meiden gingen zich douchen op Doortje en Thea na want die schaamde zich tussen die grote meiden maar Annie zei dat ze zich niet moesten aanstellen en dat Geertje ook douchte.
Ze zouden na de wedstrijden ook moeten douchen dus konden ze er nu alvast aan wennen en toen kleden de twee meisjes zich maar uit en stonden met rode hoofdjes onder de douche. De oudere keken ongemerkt naar de twee jonge meisjes, Doortje met een kaal kutje en twee kleine heuvels. Thea met wat schaamhaar en 2 peertjes. De twee meiden hadden dit niet in door. Maar Doortje en Thea ook die gluurde naar de andere meiden en zagen dat sommige een geschoren kutje hadden maar voor de rest allemaal flinke tieten, die merkte het wel . Annie zei “oké, genoeg gekeken nu, allemaal afdrogen en aankleden”. Ze liep langs de meiden en gaf Doortje en Thea een zweepslag met haar handdoek op hun kontje. De twee rende als gekken naar hun handdoeken.
Ze waren als eerst aangekleed. Kim zei dat Jonas iedereen in de kantine verwachte met een verrassing. Er klonk gejuich en ze stormde naar de kantine waar op een tafel glazen frisdrank stond met een gebakje.
Jonas werd door allen bedankt en kreeg van iedereen een kus op zijn wangen. Als laatste van Doortje en Thea want die twijfelden. Waarop zijn vrienden op hun vingers floten en enig commentaar gaven waarop de meiden rood werden.
Een van de commissarissen van de club sprak hun hierop aan en wees op de twee teenagers.
Ze gaven de handdoeken terug aan de jongens en toen de meiden weg waren roken die aan de handdoeken. Thuis gekomen vertelde de meiden over eerste training aan hun ouders. Die avond ging Doortje al vroeg naar bed want ze was zogenaamd moe van de training maar Geertje die stiekem aan haar deur luisterde hoorde zacht gekreun. Geertje ging weer naar beneden en zei tegen haar ouders dat ze naar Kim ging.
Ze belde aan en Jonas deed open en zei “kom maar binnen, Kim is boven en onze ouders zijn zoals altijd weg”.
Dus liep ze snel naar Kim haar kamer en ging naar binnen. Kim lag naakt op bed en Geertje kleedde zich uit en sprong op bed.
Kim zei dat ze blij was dat ze er was en kuste haar vriendin. Daarna boog ze zich voorover en sabbelde aan Geertjes tieten en Geertje begon Kim te vingeren. De kamerdeur ging weer open en Jonas kwam naakt de deur door met een dienblad met hapjes. Hij dook tussen de meiden en begon mee te stoeien. Geertje pakte zijn pik en begon die te pijpen terwijl Jonas zijn zus likte. Geertje zei “wacht even”, en ging bovenop Kim haar gezicht zitten en Jonas deed een condoom om en schoof bij zijn zus binnen. Geertje begon te tongen met Jonas.
Na dat ze allemaal klaargekomen waren en op bed lagen zei Geertje “en wat vonden jullie van ze”? Kim zei dat ze Doortje prachtig vond en dat Thea een welkome bonus was die ze niet hadden verwacht. Jonas vroeg “weet ze dat de meeste van jullie biseksueel zijn en dat de club grote plannen heeft met haar en Thea”? Geertje zei “nog niet maar daar komen ze wel achter”. Jonas zei dat het bestuur wilde weten of de beide meiden nog maagd waren en zijn teamgenoten en andere clubleden ook”. Geertje wist het niet van Thea maar haar zusje wel. Jonas zei “het bestuur heeft gezegd dat het rustig aan moet gebeuren om de twee meiden niet af te schrikken”. Na nog een partijtje rollebollen ging Geertje weer naar huis.
Die zondag speelde het elftal tegen een ander elftal van een andere club en er werd verloren (3-2) hoewel ze hun best deden.
Doortje en Thea waren bond en blauw want de verdediging van de tegenpartij hadden geen medelijden met hun gehad. Tijdens het douchen moesten de overige meiden even voelen en tubes tijgerbalsem kwamen tevoorschijn en werden de twee ingesmeerd. Dat er meer plekken werden aangeraakt dan blauwe of pijnlijke plekken zorgde er weer voor dat hun gezichtjes donkerrood werden.
Meteen sprong Annie in de bres en viel uit tegen de meiden. Jonas klopte op de deur en vroeg of hij binnen kon komen en of iedereen gekleed was. Hij vertelde dat hij trots op hun was en het bestuur ook en dat er weer een drankje met gebak op hun wachtte. Thuis gekomen vroegen de ouders naar hun eerste wedstrijd. Ze vertelde alles en Doortje en Geertje lieten trots hun blauwe plekken zien. Pa en ma schrokken hiervan maar de meiden vertelde dat het erbij hoorde. Die avond ging Doortje vroeg naar bed en even later volgde Geertje haar. Ze luisterde aan de deur en bij het horen van gekreun klopte ze op de deur en deed hem meteen open. Daar zag ze Doortje poedelnaakt met haar vingers in haar poesje.
Ze deed of ze schrok en zei “van wie heb je dat geleerd “. Doortje rood van schaamte zei dat Thea dat had gedaan en die had het van haar zus. “En wat heeft ze nog meer geleerd”, vroeg Geertje.
“Buiten wat kussen en een elkaar voelen, niets” antwoorde Doortje. “Oké”, zei Geertje, “dan zal ik je helpen, schuif maar wat opzij”. Ze kleedde zich uit en begon met uitleggen waar allemaal de gevoelige plekjes waren. Toen begon ze zichzelf te vingeren en zei dat Doortje precies hetzelfde moest doen. Daarna kneedde ze met een hand aan haar tieten en een hand op haar kut.
Doortje klaagde dat ze geen tieten had maar Geertje zei dat ze het toch maar moest doen. Niet lang daarna kwamen de meiden kreunend klaar en vanaf de trap werd geroepen of wat ze deden. En dat de ouders tijdelijk weg moesten. Geertje riep terug dat ze elkaar masseerde omdat ze spierpijn hadden. En tot straks dan maar, veel plezier. Hierna liep Geertje weg en in de deuropening zei ze dat ze vrijdag verder gingen als pa en ma naar het klaverjassen gingen. De ouders kwamen aan bij de sportclub. De moeder van Thea was er al. Daar kwamen ze oude bekende tegen.

Hun huisarts die ook clubarts was, leraren en leraressen van school, de secretaris van het B&W die voorzitter van de club was, de bankdirecteur was penningmeester en nog een stel onbekende. Ze vroegen of ze de overeenkomsten hadden gelezen en ze zeiden “nee”. Dan zouden jullie het nu maar moeten lezen. De drie ouders verschoten van kleur bij een bepaald stuk. Hierin stond een heleboel over seks, en wat Doortje en Thea moesten weten en kunnen hierover. Toen ze klaagden dat de meisjes te jong waren zei het bestuur dat ze hadden getekend. Maar de ouders mochten als ze wilden iedere woensdagavond naar een video komen kijken. Uiteindelijk gingen alle drie akkoord. De volgende dag op school vertelde Geertje aan Annie en de rest van het team met uitzondering van Thea wat ze die avond had gehoord.
En dat ze met de opleiding van Doortje was begonnen. Jonas zei dat ze zich niet moest overhaasten en vooral zorgen dat Doortje maagd bleef tot het feest op de club. En dat gold ook voor Thea.
Die vrijdag avond gingen de ouders vroeg weg en hadden Doortje en Geertje het rijk alleen en Geertje nam Doortje mee naar haar kamer. Daar kleedde de meiden zich snel uit.
Geertje ondervroeg Doortje over wat ze had geleerd. Ze begon weer met zichzelf te vingeren en Doortje moest hetzelfde doen. Toen ze beide waren gekomen en uitgerust waren begon Geertje Doortje te kussen.
Maar heel anders dan Thea bij haar had gedaan. Ze begon te tongen en toen langzaam naar beneden. Ze kuste haar oksels waarbij Doortje begon te giechelen. Toen haar ene arm naar beneden en weer omhoog. De andere arm hetzelfde. Toen langzaam naar haar tepeltjes en begon die te likken. Doortje kreunde en mompelde “dat doe je beter dan Thea”. Geertje sloeg die informatie meteen op in haar geheugen. Ze ging weer lager met kussen tot ze bij de vagina van Doortje kwam. Doortje spreidde onbewust haar benen maar Geertje negeerde haar kutje en ging langs haar linkerbeen naar beneden en via haar rechter weer omhoog.
Bij Doortjes vagina aangekomen pakte ze de benen van Doortje en spreidde die. Doortje die in de zevende hemel was merkte het geeneens en toen Geertje haar sneetje begon te likken was het hek van de dam.
Doortje kwam klaar zoals ze nog nooit was gekomen maar Geertje likte stug door. Doortje gooide haar hoofd van links naar rechts en andersom. Na enige keren te zijn gekomen stopte Geertje.
Doortje protesteerde maar Geertje was onverzettelijk. Na een rustpauze zei ze dat het nu Doortje haar beurt was om haar te laten genieten. Doortje begon meteen met Geertje te kussen maar Geertje zei dat zei dat al gedaan had en Doortje zelf maar wat verzinnen.
Doortje dacht dat als Geertje boven kon beginnen zij beneden zou starten. Ze sabbelde aan haar zus tenen en likte aan haat voetzolen. Geertje begon te gieren van het lachen want ze kon ook niet tegen kietelen. Doortje ging langzaam omhoog en draaide kringetjes met haar tong om het kutje van Geertje. Die begon met haar heupen te bewegen om maar geraakt te worden met de tong. Doortje wilde dit nog niet en ging via de navel omhoog en begon de tieten te likken en zuigen. De ene keer links en dan weer rechts. Toen omhoog en ze speelde met haar zus lippen. Met haar tong erover en dan weer zachtjes bijten. Opeens dook ze naar beneden naar het kruis van haar zus en begon haar kut te zuigen en haar clit te likken. Toen ze voelde dat Geertje op het punt stond van komen stak ze haar vinger bij haar zus in haar kont. Die wist niet wat haar overkwam en kwam hard klaar. Na het douchen zei Geertje” binnenkort weer”. Na veertien dagen sprak Geertje met haar ouders dat er een vergadering was bij Kim thuis en dat ze allebei waren uitgenodigd.
Moeders vroeg of het laat werd en Geertje zei “ik denk het wel en er zouden er meer volgen”.
Vaders zei dat het goed was maar hun school mocht er niet onder lijden. Anders was het afgelopen met het hockey. En dat ze weer weg moesten naar vrienden.
Bij Kim haar ouders huis pakte Geertje een sleutel uit haar zak en Doortje keek haar vreemd aan. Maar ze zei niets. Geertje zei “trap op en tweede deur rechts”. Ze liepen naar boven en Doortje liep naar binnen. Daar zat Kim poedelnaakt op het bed. Ze stopte meteen maar Geertje duwde haar verder. Kim zei “Welkom Doortje, ik heb goede verhalen gehoord over je van Geertje en nu wil ik het zelf ervaren”. Dus kleed jullie uit en kom op bed. Geertje was in een seconde naakt maar Doortje was verstijfd. Dus trokken Geertje en Kim haar kleding uit.
Geertje zei tegen Doortje dat haar lessen in het vervolg hier zouden plaats vinden omdat ze thuis de middelen niet had. Kim opende een kastdeur en daarachter hingen allerlei speeltjes. Maar vandaag zouden ze alleen gewone seks hebben. Doortje vroeg of haar ouders afwisten van de speeltjes en Kim zei “van wie dacht je dat ik dit had”?
Na een enerverende avond gingen Doortje en Geertje naar huis.
Kim liep naar een andere kast en opende die. Daar zat Jonas met een videocamera en een flinke stijve lul. Hij was zeer tevreden met de opnames.
Hij ruimde alles netjes op en tilde zijn zus op en liep naar het bed. En daar pakte Kim zijn leuter en begon hem zachtjes te pijpen. Hij zei tegen Kim zich om te draaien voor standje 69. Nadat beide heerlijk waren gekomen ging Kim op haar handen en knieën zitten en Jonas likte haar sterretje en drong toen haar gat binnen.
Na enige minuten kwam hij klaar. Snel kleedde hij zich aan zeer tegen de wil van zijn zus maar hij zei dat hij naar het bestuur moest om de film te brengen. Daar aangekomen keken de bestuursleden en hun vrouwen alsmede de drie ouders naar de film en er werd flink bij getrokken, gepijpt en geneukt. Het bestuur gaf Jonas de opdracht dat de volgende keer de speeltjes te gebruiken maar Doortje moest maagd blijven. En Thea moest er ook bij betrokken worden.
Thuis gekomen vertelde Jonas aan Kim de opdracht van het bestuur. Kim belde de volgende dag naar Geertje en die vertelde aan Doortje dat Thea woensdagavond ook bij Kim werd verwacht. Doortje vertelde op school aan Thea dat ze werd verwacht bij Kim. Die zou het aan haar moeder vragen of het mocht. Wat mocht.
Die woensdagmiddag stonden ze weer te trainen met Jonas en ’s avonds stonden Geertje en Doortje bij Kim te wachten en daar kwam Thea. Ze gingen naar binnen en naar de slaapkamer. Thea stond stokstijf toen ze Kim zag en Doortje ook.
Gekleed in een niemendalletje stond Kim daar. Geertje zei “vandaag zijn we zijn we met ons drie gekomen”. Kim zei “gezellig, maar daar had ik ook op gehoopt, ik hoorde Thea dat jij Doortje al wegwijs had gemaakt in zelf bevrediging”? Waarop Thea antwoordde “ja maar alleen wat ik van me zus heb geleerd en dat is niet veel”. Waarop Kim zei dat zij en Geertje hun meer gingen leren maar dat ze het aan niemand mochten vertellen. Vandaag zei ze een herhaling van vorige week en over een tijdje zullen er speeltjes bij komen. En Thea vroeg “wat voor speeltjes”. Kim opende de kast en Thea zag voorbindpenissen, dildo’s vibrators zweepjes en nog veel meer.
Gretig werd er ja gezegd en begon de les van voren af aan omdat Kim niet wist hoever Thea was. De kleren vlogen in het rond en Kim zei “Thea laat maar zie met Doortje wat je allemaal weet”. Thea liep naar Doortje en begon haar te kussen. Alleen de lippen tegen elkaar maar geen tongen. Toen naar beneden waar ze de gleuf begon te likken en aan de clit.
Met haar handen ging ze naar de tietjes van Doortje en toen Doortje kwam door het gelik aan haar clitje zei Thea “dit is alles wat ik heb geleerd”. Geertje zei dat ze beide heel wat meer gingen leren als ze wilde maar geen geklaag achteraf.
Kim zei tegen Geertje “we beginnen met tongen, ik neem Thea en pak jij je zusje maar”. Waarop Thea zei “zo, gaan jullie op de incest toer”. Waarop Kim zei “Thea, hoe noem het ook al weer, jij en je zus”?
Dus zei Thea niets meer hierover. En dat kon ook niet meer want Kim zette haar lippen tegen die van Thea en drukte ze stevig tegen elkaar en liet toen de druk zakken en streek met haar tong over de lippen heen, verwachtend dat Thea die zou openen. Ze keek naar Thea en zag dat die haar ogen had gesloten . Met een lichte druk van haar tong gingen de lippen open en drong ze Thea haar mond binnen.
Ze pakte Thea stevig vast want die had opeens last van slappe knieën. Kim dacht bij zichzelf dat als dit nu al gebeurd hoe zal het dan verderop gaan als we verder zijn dan alleen kussen. Haar tong verkende de mond en ging spelen met de andere tong. Thea begon te kreunen en begon ongemerkt terug te spelen. Kim zag dat Geertje en Doortje druk bezig waren met tongen en ze keek naar de kast waar haar broer zat te filmen.
Ze stak haar duim op naar haar broer en ging verder. Na een tijdje vroeg Kim aan Thea hoe ze het vond en kreeg als antwoord “hemels, dit deed mijn zus niet”.
Geertje en Doortje zeiden dat ze ook hadden genoten. Kim zei “dan gaan we veder met de les, de oren zijn ook gevoelig, daar kan je aan de lelletjes knabbelen of met je tong erin bewegen maar zorg wel dat de oren schoon zijn”. Waarop de meiden een vies gezicht trokken en daarna lachte. Kim ging verder dat ook de oksels gevoelig waren en niet alleen voor kietelen.
Dan natuurlijk de borsten alleen moest Doortje nog even wachten omdat die bijna niets had. Maar ze konden wel de tepeltjes likken of erin knijpen. Die van Thea echter konden ook worden omvat en gekneed of ze konden een pik tussen de heuveltjes doen en tiet neuken. Het betekende wel een lading sperma in haar gezicht.
Maar vandaag zouden ze zich bezig houden met kneden en likken bezig houden. Geertje zou zich weer met Doortje bezig houden. Om en om oefende de meiden en als Kim zei “wisselen” dan ruilde ze van partner met Geertje.
Na verloop van tijd zei Kim “het is tien uur dus douchen en naar huis”. Waarop de meiden protesteerden maar Kim was standvastig.
Jonas vloog weer naar het bestuur waar hij vol ongeduld werd verwacht. De video werd bekeken en nagespeeld. Ook door de ouders. Thea haar moeder was blij dat ze haar dochter eindelijk in aktie zag.
Het bestuur was vol lof over Kim en Geertje en verwachtte spoedig meer nieuws. Op school raakte Thea maar niet uitgesproken over de vorige avond waardoor de meisjes nablijven moesten. Geertje stond vol ongeduld te wachten op Doortje en die klaagde dat ze geen schuld had maar daar had haar lerares niets mee te maken. Thuis gekomen maakte Geertje en Doortje hun huiswerk en de volgende woensdag gingen ze naar de club om het hockeyspel te oefenen.
Daar stonden de meiden al te wachten en Jonas gaf iedereen een bal en zei dat ze die moesten hooghouden en drie rondjes rond het veld moesten rennen. Als de bal valt moet je nog een rondje rennen dreigde hij. De meiden werden steeds handiger in de controle van de bal. Daarna zette Jonas poortjes op de grond en toen moesten ze de ene keer de bal onder het poortje slaan en de volgende erover. En zelf moesten ze over ieder poortje springen. Ook moesten ze om pionnen slalommen en de ene keer de stick in de linkerhand nemen en toen hetzelfde met de rechterhand.
Dit was omdat ze dan tweehandig werden. Moe en voldaan gingen ze douchen en daarna weer naar de kantine voor een koek en drankje. Een van de meiden zei “hé, een koekje, geen gebak”.
Waarop de kantinebaas zei dat het wel erg duur zou worden en ze moesten kalm aan doen vanwege de huur, gas licht en waterkosten. Doortje en Thea spraken met Kim dat ze te moei waren om die avond langs te komen. Kim zei “zonde, maar ik begrijp het. Jonas heeft ons flink door de mangel gehaald”. Die zondag volgde weer een wedstrijd en het werd 4-4. Twee doelpunten van Doortje en een van Thea en Truus. Weer hadden de jonkies de nodige tikken ontvangen maar dat mocht de pret niet drukken.
Toen ze de kantine binnenliepen begon iedereen te klappen en feliciteren met hun eerste punt. Het bestuur vertelde dat de volgende wedstrijd heel zwaar zou worden want dat zou tegen de kampioen van vorig jaar zijn.
Dus moesten ze niet teleur gesteld als er met grote cijfers werd verloren. Thuis vertelde Doortje dat ze 2 keer had gescoord en ook de nodige tikken had gehad. Moeders zei “jullie moeten je straks voor bedtijd maar goed masseren net zo als de vorige keer,
Maar graag wat minder gekreun alsjeblieft”. Hierop begonnen de zusjes te giechelen en beloofde dit.
Die woensdag werd er weer geoefend met herhalingen van vorige week en enkele nieuwe foefjes die ze zondag zouden kunnen proberen. Ook leerde Doortje en Thea hoe ze moesten helpen verdedigen.
Die avond deden ze het ook rustig aan bij Kim vanwege de aankomende wedstrijd. Die zondag zeiden Geertje en Doortje tegen hun ouders dat ze gingen maar die zeiden dat ze meegingen om te kijken. Het werd een memorabele dag. De tegenstanders waren veel sterker maar de meiden deden hun best in de verdediging van hun goal. De bal was al een paar keer tegen de lat en paal gekomen en Annie had een paar goeie reddingen gedaan.
Doortje merkte dat de tegenpartij in de laatste minuten vermoeidheid begonnen te vertonen. Opeens lag de bal bij haar en zonder te kijken ramde ze de bal weg. Zo dacht ze, we winnen een paar tellen maar ineens zag ze Truus en Thea keihard rennen.
Truus pikte de bal op en rende naar het doel van de tegenpartij. De tegenstanders stonden allemaal op Doortje haar helft dus iedereen inclusief haar eigen teamgenoten spurtte achter de twee aan. Doortje moest er om lachen maar Truus rende op de keeper af. Die wachtte af en kwam toen eruit. Ze verwachtte een schot op doel maar Truus tikte opzij waar Thea rende en die had een open doel en tikte de bal erin.
1-0 voor een groepje dat net 3 wedstrijden samen speelde. En zo werd de gedoodverfde nummer een verslagen. Later kwam een van de jongens bij Doortje, Geertje en haar ouders in de kantine zitten en die vertelde dat hij van de clubkrant was.
Hij zette een dictafoon op tafel en vroeg Doortje en Geertje honderduit over de wedstrijd.
Die vertelden dat het hele team voor dit resultaat hadden gevochten en over Jonas die hun had getraind. Hij vroeg ook naar de ultieme pas op Truus in de laatste minuut en hier loog Doortje over hoe ze Truus zag rennen en hoopte dat ze haar kon bereiken wat lukte. Met de winst als gevolg. De jongen bedankte haar en Geertje en hun ouders en beloofde vanavond de clubkrant in de bus te doen. Toen ging hij naar een andere meisje en stelde weer vragen. Net zolang hij iedereen had gehad.
Thuis gekomen en na te hebben gegeten zat Doortje voor de brievenbus te wachten tot de clubkrant binnenviel. Ze gilde “hij is er”. Vaders las het stuk voor en de ouders waren allebei trots op hun beide dochters.
De volgende dag op school werd er over niets anders gepraat dan over het tweede. Zelfs de meiden van het eerste feliciteerden het tweede. Opeens kwam er een auto van een plaatselijke krant aanrijden met een heleboel kranten die gratis uitgedeeld werden. Daarin stond uitgebreid het verslag van de clubkrant. En de conclusie van de sportreporter die een grote toekomst zag voor het tweede.
Toen ze eindelijk in de schoolklas zaten werd er omgeroepen dat alle klassen naar de aula moesten komen. Daar stonden de directeur en wat hoge heren. Ze spraken over het stuk in de krant en hoopte dat dit nog vaker mocht gebeuren. Dit was goed voor de sport en de school. De gymlerares zei dat de jeugd hier een voorbeeld aan konden nemen en hoopte volgend seizoen wat jeugdelftallen bij de club te zien. Want nu was het te laat om zich in te schrijven. Na wat verder gepraat te hebben over de wedstrijd mochten ze weer naar de klas.
Annie liep naar de directeur en sprak met hem. De directeur sprak enige leraren en leraressen en zei dat het goed was en ze drie uurtjes mochten overslaan. Ook Doortje en Thea. Annie zei tijdens de schoolpauze dat er een feest werd gehouden bij haar thuis.
Iedereen moest zwemkleding meenemen want ze hadden een zwembad en een grote tuin waar niemand in kon kijken. En de kokkin had hapjes klaar gemaakt.
En er zou muziek gemaakt worden door enige meisjes van het elftal. Geertje knikte dat ze kwam maar Doortje moest het aan haar ouders vragen. Annie protesteerde en zei dat Thea en zij de hoofdreden voor het feest waren. Dus ging Annie mee naar huis en sprak met de ouders van Doortje en Thea. Ze maakte de afspraak dat voor Doortje, Geertje en Thea gold geen alcohol en geen rookwaren. En tijdig naar bed want iedereen bleef slapen en morgen was weer een schooldag.
Dit werd beloofd en Annie zei dat ze had afgesproken met de directeur dat ze morgen drie uurtjes later mochten komen omdat er voor Doortje en Thea geen belangrijke lessen waren. De rest moest op Zaterdag de uurtjes inhalen. Intussen had Kim Jonas gebeld en gezegd dat er een feestje was en hij met zijn camera’s en meerdere tapes naar Annie haar huis moest gaan voor opnames. Annie is op de hoogte zei ze. Toen Annie, Geertje en Doortje kwamen ging er een gejuich op. Thea was er ook.
Ze liepen door het kolossale pand naar de achtertuin die zo groot was dat er een flink zwembad in paste en er waren trampolines.
Er stond een grote tafel vol met heerlijkheden en drankjes. In een aparte hoek een tafel met rookgerei.
Geertje, Doortje en Thea hadden thuis al zwemkleding aangedaan om te zwemmen maar al de andere meiden sprongen naakt in het bad waarop Geertje (die dit wist) zei “wel iedereen naakt dan wij ook maar”. Dus ging de zwemkleding uit en ze sprongen in het bad. Jonas die op het balkon zat filmde alles. Na enige tijd vroeg Doortje aan Annie of ze wat te drinken mocht pakken en Annie en Thea liepen mee. Ze zei “jullie mogen dit en dat en dat maar in de rest zit alcohol en dat mag je niet”. Sommige meisjes waren aan het roken. En Annie zei “en dat ook niet”.
Toen ze weg liep had ze een geheimzinnige glimlach want wat Doortje en Thea niet wisten dat in alles alcohol zat alleen in hun drankjes zat minder. Na dat iedereen het bad uit was pakte sommige meiden instrumenten en er werd muziek gemaakt en gedanst. Nu weer dit dan weer dat en toen een schuifeldans. Annie pakte Doortje en Klara pakte Thea. Ze trokken de twee tegen zich aan en begon te dansen. Maar het lengteverschil was wel aan de grote kant zodat de meisjes met hun hoofd tussen de tieten van grotere meiden zaten. En Jonas maar filmen. En de meidengroep maar lachen.
Na verschillende drankjes voelde Thea en Doortje zich licht in het hoofd. Ze kregen van Geertje een pilletje “tegen hoofdpijn”, zei ze maar het was meer een sexdrug.
Toen kwam Annie en kuste Thea op haar mond en Geertje bij Doortje. Dit werd met gejuich ontvangen en iedereen zocht een plekje om elkaar te verwennen. De hele tijd werd er gewisseld want iedereen wilde bij Doortje en Thea zijn. Annie zei dat die twee niet ontmaagd mochten worden dus alleen anaal en oraal en beffen. Kim kwam met een tas vol speeltje en Geertje pakte een voorbindpenis gevolgd door Renata. Geertje deed een glijmiddel op de penis en Renata deed hetzelfde.
Ze vroegen aan Doortje en Thea of ze het aandurfde en anaal te worden ontmaagd. Doortje en Thea dronken van het vele klaarkomen de alcohol en de drugs zeiden allebei “ja”, toen werden ze op hun buik gelegd en Geertje likte Doortje haar sterretje zodat deze vochtig was en deed wat glijmiddel op haar sterretje. Toen tilde ze de penis op en drukte zachtjes tegen haar zusjes kont. Doortje begon te kreunen en opeens schoot de tip naar binnen. Geertje drukte meteen door tot de pik er helemaal inzat. Doortje gilde maar Geertje bleef stil liggen zodat Doortje er aan kon wennen.
Na enige tijd begon Doortje haar heupen te bewegen en Geertje begon langzaam in en uit te stoten. Thea had inmiddels ook een pik in ook in haar kont en Renata legde uit hoe ze moest bewegen.
Na verloop van tijd zei Renata “genoeg, nu omdraaien”.
Ze pakte een schone Dildo genaamd Tarzan. Nu werd deze in Thea in haar mond geschoven en kreeg te horen wat ze moest doen. En Jonas bleef maar filmen. Toen Doortje weer eens was klaargekomen haalde Geertje de pik uit haar kontje en pakte een andere Dildo en deed die ook in Doortjes mond en die kreeg ook pijplessen. Andere meiden pakte er ook een en lieten zien hoe zij het pijpen deden. Steeds was er een ander meisje die liep zien hoe er gepijpt moest worden. Of ze deden een voorbind penis om en neukt Doortje of Thea of een van de ander meisjes. Uitgeput werden de twee meisjes naar bed gebracht en ging het feest beneden nog lang door. En ook het bestuur had een lange nacht want er was heel wat film te bekijken. De volgende dag zei Doortje tegen Geertje en Thea “wat hebben we gisteren allemaal gedaan, het lijkt wel of ik struisvogeleieren uitgepoept heb. Zo’n zeer doet mijn kont”. En Thea zei “ik ook”.

Op school merkte de leraren en leraressen dat Doortje en Thea maar moeilijk konden stil zitten (wat niet gek is na zo te zijn ontmaagd in hun kont). En ze konden ook niet mee met de training die woensdag vanwege spierpijn. Maar de meiden zeiden dan ook “wat wil je na zo’n feest”. Die zondag gingen ze dan ook roemloos ten onder. De volgende woensdag werd er weer getraind en Jonas legde de zweep erover want ze liepen achter op schema en zo’n debacle wilde hij niet meer zien.
En er moesten nog vele wedstrijden gespeeld worden.
Die avond gingen ze weer naar Kim en de ouders naar de club waar verteld werd dat ze een speciale film verwachtte. Bij Kim aangekomen stond Thea te wachten en gingen ze naar binnen. Ze liepen naar Kim haar kamer en naar binnen. Kim zei dat ze al veel hadden geleerd dus nu gingen ze een stap verder. Eerst kwamen er de speeltjes te voorschijn en werden Doortje en Thea met handboeien aan het bed vast gezet. Toen kregen ze met de zweep. Ze kregen daarna een gezichtsmasker op en hoorde ze de deur opengaan. Toen werden de maskers verwijderd en daar stond Jonas met een vriend poedelnaakt in de kamer.
De meisjes gilde maar konden niets doen omdat ze vast zaten. Kim zei “vandaag krijgen jullie het echte werk”. Jonas klom bovenop Doortje en zijn vriend bij Thea. Kim zei “jullie hebben op het feest leren pijpen op dildo’s en nu mogen jullie een echte pijpen”. Jonas drukte zijn pik tegen Doortje haar mond en zijn vriend deed hetzelfde bij Thea. De mondjes gingen open en begonnen te zuigen. Jonas en zijn vriend gaven adviezen aan de meisjes terwijl Kim en Geertje lagen te 69en. Na verloop van tijd kwamen de jongens klaar en de meisjes moesten alles inslikken. Toen ze dat gedaan hadden en los gemaakt waren rende ze naar het toilet om over te geven. En om hun mond te spoelen. Ze liepen naar hun kleding om weg te gaan maar Jonas hield hun tegen en zei dat ze nog niet klaar waren. Toen ze glijmiddel pakte gilde de meisjes “nee”, maar ze moesten er toch aan geloven. De pikken verdwenen in hun kontje en gaan der weg begonnen de meisjes mee te bewegen op het ritme van de jongens. De jongens kwamen weer en na zich verwijderd te hebben werden de meisjes met hun kont richting kast gedraaid terwijl de sperma eruit droop. Geertje en Kim liepen naar de twee meisjes en begonnen de sperma van hun kont en billen te likken. Kim zei “en nu naar bed boven want jullie slapen hier. Jullie ouders weten ervan”.
Toen de twee naar boven waren gebracht ging de kast open en een derde jongen zat daar met de camera.
De vier gingen verder met plezier maken en de cameraman ging naar de club. Daar werd hij met gejuich ontvangen en keek iedereen naar de video en de ouders van Doortje en Geertje en de moeder van Thea werden gefeliciteerd en er werd gezegd dat ze nog veel plezier met de meiden konden hebben. Waarop de vader zei “bedoel je …. “. Waarop het clubbestuur zei “natuurlijk, dat doe wij ook met onze kinderen”. Maar je mag Doortje niet ontmaagden want wij houden hier een wedstrijd waar op gewed kan worden. Maar daar horen jullie nog over.
Aan het eind van het seizoen stond het eerste dameselftal op de vierde plaats in de eerste klasse en het tweede netjes op de derde plaats in de tweede klasse. Het team van Jonas was net als voorgaande jaren eerste geworden. Het bestuur kondigde aan dat er een feest op de club zou worden gehouden en tevens kon er gewed worden behalve door
Doortje en Thea want die waren te jong om te gokken, zeiden ze. Wat die niet wisten was dat er op hun gegokt kon worden. De dag van het feest brak aan en ze vertrokken naar de club. Het bestuur, de jongens van het eerste en de meisjes van het tweede waren er. Er werd gedanst, gekletst en gedronken.
Na het avondeten stond de voorzitter op en zei dat de wedstrijd op aanvangen stond. Hij verwijderde een doek van een bord en daarop stond bovenaan Doortje en Thea. Daaronder een streep en daarop alle namen van aanwezigen. De directeur riep een naam en die riep een tijd terug. Alleen aan Doortje en Thea werd niets gevraagd. Die keken naar hun ouders en de voorzitten en de voorzitter zei “pak ze vast en kleed ze uit”. Doortje en Thea gilde maar ze werden naakt op het podium gezet. Toen vertelde de directeur dat ze straks buiten werden gezet en 10 minuten voorsprong kregen en dat ze een bepaald punt 5 km. verderop moesten bereiken. Een hutje die ze vanbinnen konden vergrendelen. En dat was te doen omdat Jonas ze topfit had getraind. Na 10 minuten werden de jongens naakt los gelaten en de klok gestart. Als ze werden gepakt pakte de jongen een sleuteltje die de meisjes om hun nek kregen en in een special klokje moest doen om de tijd te stoppen en mocht de jongen haar ontmaagden. Waren er meer jongens dan mochten die allemaal hun gang gaan. Bereikte een of allebei de meisjes echter het doel voordat ze gepakt waren dan bleven ze maagd en wonnen zij de pot. En reken maar dat de jongens hun best zouden doen want ze hadden nog nooit zulke jong meisjes gehad.
De tijd op het klokje werd vergeleken op het bord en de winnaars kreeg ieder de helft.
En een drone zou alles volgen zodat de mensen op het feest alles konden volgen op een grote tv. Doortje en Thea keken geschokt naar hun ouders maar die riepen “veel succes”. De penningmeester riep start en de meiden gingen er vandoor. Na 10 minuten schoten de jongens er vandoor. Doortje was achter het clubgebouw geslopen en liep de jongens achterna. Thea rende zo hard als ze kon naar het eindpunt maar de jongens waren veel sneller en liepen over verschillende routes. Op 1500 meter voor het eindpunt werd ze gepakt en de jongen pakte het sleuteltje en zijn klokje. Ze gilde van angst maar de jongen had geen medelijden met haar. Maar hij verkrachte haar niet. Eerst begon hij te kussen en met zijn handen kneedde hij haar borstjes. Thea begon te hijgen en hij lag haar op de grond en begon te beffen. Na enige keren te zijn gekomen zei hij dat ze haar maagdje ging verliezen deed een condoom om en hij drong bij haar binnen. Ze gaf een gilletje toen hij doorbrak en hij bleef stil liggen tot ze er aan gewend was en toen begon hij te neuken. Er kwamen snel meerdere jongens bij hun staan want die wilde ook een beurt. Het gegil van Thea ging over in gekreun.
Doortje die achter de jongens liep hoorde de gil van Thea en wist dat de jongens nog fanatieker op haar gingen jagen. Thea intussen werd door twee jongens gelijk genomen en bleef maar komen.
Ze riep “als ik dit had geweten dan had ik het eerder gedaan”. Doortje dacht slim te zijn door flink om te lopen maar liep recht in Jonas val. Hij pakte haar van achteren toen zij het in het minst verwachte en sloot zijn hand om haar mond zodat ze niet kon gillen. Hij nam haar mee naar een stel bosjes waar niemand hun kon zien. Hij fluisterde dat ze stil moest zijn en dat hij haar niets zou doe. Ze knikte en hij haalde zijn hand weg. Ze vroeg waarom hij niets deed en hij vertelde dat hij trots op haar was zoals ze op het veld speelde met wedstrijden en tijdens de oefeningen op woensdag. En hun spelletjes ’s avonds in Kim haar kamer. Hij vertelde hoe ze moest lopen om de jongens te ontwijken en Doortje ging er voorzichtig van door. Ze ontweek alle jongens en bereikte het eindpunt. Daar aangekomen spurtte Doortje naar het hutje terwijl jongens gilde “grijp haar”, maar door haar atletiek en de training van Jonas was ze hun net te snel af en dook naar binnen. Ze draaide zich snel om en gooide de deur dicht en op slot.

De jongens bonkten op de deur en probeerde binnen te komen maar daar kwam de voorzitter aan met een paar potige mannen en de vader van Doortje. Ze zeiden dat ze open kon doen en dat ze de pot gewonnen had. Als eerste sinds ze deze weddenschap hadden verzonnen. Die bestond uit een hoop geld. De jongens van het eerste betaalde iedere maand € 10.00 maal 16 spelers is € 160.00 en de bestuursleden betaalde € 100.00 maal 20 leden is € 2000.00 en dat 10 maanden lang. € 1600.00 en € 20000.00 is € 21600.00 was voor Doortje. De volgende dag werd er op de bank een rekening geopend voor Doortje en het geld gestort. Daarna was Doortje verdwenen en niemand wist waar ze was op een persoon na. Jonas. En die wist het omdat ze naast hem in bed lag. Hij deed alles met haar wat hij en de meiden van het hockeyteam haar hadden geleerd. Toen pakte hij een condoom en vroeg “weet je het zeker” en zij zei “ja”. En enige tellen later verloor Doortje haar maagdvlies en gilde van de pijn. Jonas wachtte even en begon toen te stoten. Na enige tijd kwam Doortje meerdere keren klaar en haar hoofd vloog van links naar rechts en terug en ze kreunde en gilde schuttingwoorden waarvan ze niet eens wist dat ze die kende en ze zei “Thea en Geertje en Kim hadden gelijk, het is eerst pijnlijk maar daarna voelt het inderdaad hemels”. En ze kuste jonas uit dankbaarheid.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.2 / 5. Aantal stemmen: 6

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “De weddenschap van de hockeyclub”

  1. Misschien dat iemand dit verhaal kam redigeren want het is onleesbaar.
    En waarom van die hinderlijke korte zinnen? Tip: maak gebruik van gangbare woorden als: begint, ipv ‘aanvang’. Het is onnodig gebruik van woorden en daarnaast ook onlogisch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *