De Boswandeling – slot

4.7
(26)

Door: Femke

Marleentje
Volgens mij was het al midden in de nacht toen ik wakker werd, maar de wekker gaf 23:15 aan. Iets had mij wakker gemaakt. Een geluidje. Slaperig nog probeerde ik te horen wat dat geweest was en of ik het nog hoorde. Mama lag niet naast me. Dat was niet raar, na haar avondslaapje ging ze vaak pas weer rond één uur in de nacht naar bed. Het leek of er iets kraakte. Alsof iemand op en neer op de bank sprong. Er stond een houten bank in het vakantiehuisje. Ik had er al een keer op gesprongen en zo klonk het echt, alleen iets zachter.

Er gloeide nog een tinteltje door mijn lijf, dat merkte ik toen ik opstond. Mijn kutje tintelde, dat voelde fijn. We hadden seks gehad, opa Joop en ik, getongzoend en nog zo veel meer. Ik legde mijn oor tegen de deur. “Neuk me, papa,” hoorde ik. Was dat mama? Het gekraak van de bank ging door. Ja, dit was duidelijk de bank. Ik hield mijn adem in, drukte mijn oortje iets steviger tegen de deur. “Neuk me eindelijk,” hoorde ik, “O alsjeblieft, neuk me.” Dat was mama. Ik wist het zeker.

Mijn hartje bonkte van de schrik. Was haar papa hier? Maar die was toch dood? Ik keek om me heen, het was donker. Ik was bang voor spoken. Stilletjes deed ik de slaapkamerdeur open, waardoor een streepje licht naar binnen viel. En hoe verder ik de deur opende, hoe breder dat streepje werd. Toen het breed genoeg was, stapte ik door die streep de woonkamer binnen. “Papa!” Schreeuwde mama ineens. Ik maakte een sprongetje van de schrik en tranen schoten in mijn ogen. Ik herkende opa Joop, hij lag bij mama op de bank. Zijn broek was uit, ik zag zijn blote billen. Weer bonkte mijn hartje in mijn keel. Ik knipperde met mijn ogen, zag ik het goed?

Opa Joop gleed van mama af, lag nu tussen rugleuning en mama in. Mama had geen slipje aan. Op de tafel stonden twee volle glazen wijn. En toen drong het tot mij door. Opa Joop had met mama gedaan wat hij eerder met mij deed. Toch? Ik moest het zeker weten, dus vroeg ik, met een wat geknepen stemmetje: “Wat doen jullie?”

Even was het stil. Toen dat gekraak van de bank weer, nu plotseling en luider. Als door een wesp gestoken zaten zij ineens overeind, opa Joop en mama. Mama trok haar nachthemd aan de onderkant tot over haar dijen en opa Joop sloeg zijn handen voor zijn piemel, bukte, en legde zijn korte broek op schoot. “Marleentje?” Vroeg mama bezorgd, alsof ze niets anders zeggen kon. Opa Joop keek wat bedremmeld. Bedremmeld en betrapt. Hij zei niets.

In een impuls, een geluidloze schreeuw om bescherming, liep ik naar mama toe, sprong op haar veilige schoot en omhelsde haar. Daar waren mijn tranen weer. Traantjes van schrik en verwarring. Mama rook naar eau de toilette in haar hals, onder haar haren. Een vertrouwde geur, ik hield haar stevig vast. En zij mij. Op mijn bikini na was ik naakt, maar daar dacht ik niet aan. “O, lieve schat,” fluisterde mama in mijn oor. Ze wiegde mij wat heen en weer in haar armen. Geruststellend: “Hé, mama houd van je, hé, waarom huil je nou?”

Ik wist niet waarom ik huilde. Het liefst wilde ik in haar kruipen. Ik was geschrokken. Eerst van het geluid, toen van haar ‘papa’ geroep. Maar ook van de gedachte aan spoken en het beeld van mama en opa Joop samen, hun naakte onderlijven, en toen van hun abrupte schrikreactie, waardoor ze ineens rechtop zaten en hun naaktheid bedekten. Dat opa Joop met mama deed wat hij met mij had gedaan was ook al zo verwarrend. Ik kon het niet plaatsen. Beelden vochten om voorrang, maar wisten zich geen van allen echt te vormen. Het waren flarden, fragmenten, flitsen. Net als mijn gevoelens. Ik voelde mijn nog natintelende kutje, mijn harteklop en traantjes, mijn schrik, verbazing en ongemak. Maar ook de warme beschermende armen van mama om mij heen, haar geur in mijn neus, een grote warme mannenhand strelend over mijn blote ruggetje, mijn eigen armen om de tengere schouders van mama, mijn billen op haar schoot.

Opa Joop schoof naar ons toe. Het was zijn grote hand op mijn rug. De warme hand die eerder die dag zo lief op mijn buikje had gedrukt om pijntjes te verdrijven. Hij probeerde mij te kalmeren door zachtjes te aaien en dat lukte wel. Ik ademde rustiger. Dieper. De verwarrende beelden in mijn hoofd kregen een vastere vorm, mijn heen en weer stuiterende gevoelens kwamen tot rust. Ik kalmeerde. Niet snel, langzaam aan, maar ik werd duidelijk rustiger, ademde diep vanuit mijn buikje, voelde mij vertrouwd zo tegen mama aan met haar eau de toilette walm in mijn neus, haar warmte op mijn wang. Haar hand streek over mijn haren. Mijn hoofd op haar schouder, mijn lippen bij haar hals. Ontspannen ademend. Mijn ogen dicht.

“Wat een lieve schat,” fluisterde opa Joop zachtjes tegen niemand in het bijzonder. Zijn gefluister kwam dichtbij mijn oor vandaan. Zijn hoofd had zich nog verder naar mij toegebogen. Hij gaf me een vlinderkusje op mijn wang. Dat was fijn. En toen een op mama’s wang. Ik merkte dat zij haar hoofd draaide, haar gezicht naar hem toe bewoog. Ik hoorde een kusgeluidje boven mijn oor. Wat smakgeluidjes. Twee vochtige tongen die elkaar raakten. Even maar. Ik dacht aan de tong van opa Joop in mijn mond eerder die avond. Aan zijn lijf op de mijne. Zijn piemel in mijn kutje. En nu kuste hij mama. Met zijn tong. Ik verroerde me niet. Luisterde naar de tongen boven mijn oortje. Dat was opwindend, die smakgeluidjes. Dezelfde geluidjes die mijn vinger maakte, wanneer mijn kutje nat was en ik tussen mijn lipjes streelde. En terwijl ik zo met mijn wang op mama’s schouder lag, mijn mondje bij haar hals, herhaalde ik mijn vraag. De vraag waarop ik inmiddels het antwoord wel wist: “Wat deden jullie?”

Ze bleven dichtbij me, allebei. Ook zij verroerden zich niet. Alleen aaide opa Joop nog altijd zachtjes met zijn warme hand over mijn ruggetje en mama streek met de hare over mijn haar. Mama aarzelde even, toen antwoordde zij zacht: “Opa Joop lijkt op papa’s mama,” ze pauzeerde even, zoekend naar de juiste woorden. “En mama heeft haar papa heel erg gemist.” Weer zweeg ze even. Ik wist dat mama haar papa miste. Ik miste mijn papa ook soms. Geen papa hebben vormt een leegte in je. Je bent niet helemaal compleet, hoe lief je mama ook is. Altijd mis je iets en je weet niet altijd wat. Opa Joop sloeg zijn andere arm om mama heen. Drukte haar even geruststellend tegen ons aan. Haar borsten raakten me duidelijk voelbaar door haar nachthemdje heen.

Ik vulde de gevallen stilte: “je miste mijn echte opa?” Mama knikte, dat kon ik voelen. “Ja, schat, jouw echte opa.” Nu knikte ik ook. In mama’s hals. Opa Joop hoorde het zwijgend aan. Ik hoorde hem wel ademen, heel dichtbij zelfs. Hij gaf me weer een lief kusje. Op mijn blote schoudertje ditmaal. Teder. Dat voelde fijn. Hij kroop nog iets meer tegen ons aan. Zijn korte broek, waarmee hij angstvallig zijn piemel had bedekt, gleed van hem af. Ik kon zijn piemel ruiken. Zurig met een vleugje anijs. Nu wist ik dat deze geur zijn zaadjes waren. Ik had het die avond zelf nog aan mijn vingers geroken, toen ik in slaap probeerde te vallen en hij naar zijn huisje was gegaan. Niet wetende dat hij even later terug zou keren. Er had wit spul uit mijn kutje gelopen. Ik had er aan geproefd. Via mijn vingers. Het smaakte nergens anders naar. Opa Joop rook nog steeds hetzelfde. Of weer. Door mama.

“Maar wat deden jullie dan?” Vroeg ik vasthoudend. Mama zuchtte even, toch vermoedde ik een glimlach, dat hoorde ik toen zij weer zachtjes sprak met haar lieve fluisterstem: “Mama hield heel erg veel van jouw echte opa,” zei ze. Dat wist ik wel. Ze vertelde me wel honderd keer dat ze graag bij opa op schoot zat en fijn met hem kroelde en knuffelde. Dat kon ik mij goed indenken. Ik hield ook van kroelen en knuffelen. Mama vervolgde: “En nu dacht ik een beetje dat opa Joop mijn papa was, snap je dat?” Ik dacht hier diep over na. Sloot mijn ogen. De dag passeerde de revue. Mijn val, het kapotte fietsje, de pijn in mijn buik en knietje. De behulpzaamheid van opa Joop precies op dat moment. Zijn warme handen op mijn buik, op mijn beentjes. Tussen mijn dijtjes. Even mijn kutje snel tegen zijn hand. Iets waarvan ik nog zo schrok. Het tongzoenen later, seks. Ja, ik snapte mama wel. Ik zag ook mijn echte opa in opa Joop. Ik wilde zelfs heel graag dat opa Joop mijn echte opa was. Misschien wilde mama wel heel graag dat hij haar echte papa was. Ik antwoordde haar met een tegenvraag geheel in lijn met die gedachte: “Wilde je heel graag dat opa Joop jouw echte papa was?”

Opa Joop kuste weer zacht mijn naakte schoudertje. De warme grote mannenhand die mijn rugje had gestreeld zakte wat lager, naar mijn kontje. Ik voelde door de kleine beweginkjes van mama dat hij haar ook teder streelde. Onder haar nachthemd, over haar rug. Ze golfde een beetje. Mijn hoofdje op haar schouder deinde lichtjes met haar mee. Ik voelde opa Joops tong op mijn schouder, zijn warme adem op het lijntje vocht dat hij daarmee trok verkoelde wat. Zomaar gaf ik mama een kusje in haar hals. Ook met mijn tongetje. “Mmm,” zei ze even. Ze hield haar gezicht schuin. Haar wang raakte mijn hoofdje. Ik voelde dat zij haar onderlijf een beetje bewoog. Er gebeurde iets met ons, maar wat dat was kon ik niet duiden. Het voelde heel intiem, saampjes en warm. Alsof we met ons drietjes in een coconnetje zaten, als drie rupsjes in hetzelfde omhulsel. Ik voelde me beschermd en veilig. Omringd door liefde. Niets anders bestond dan wij.

“Ja lieve schat,” fluisterde mama, “ik wilde heel graag dat opa Joop mijn papa was,” ze zweeg weer even. Zo’n traag gesprek had ik nog nooit gevoerd. En toch voelde het niet traag. Er gebeurde een heleboel. Ik kreeg weer tintelingetjes in mijn buikje en rond mijn kutje. Opa Joop bleef kringetjes draaien met zijn tong op mijn schoudertje, bij mijn halsje, richting mijn oortje. Mama bleef een beetje golfbeweginkjes maken, waardoor haar borsten steeds een beetje tegen mij aan drukten. Haar tepels waren hard. De hand waarmee zij mijn hoofdje streelde bewoog nu ook over mijn ruggetje. Terwijl de grote hand van opa Joop aan de achterkant mijn broekje ingleed. Een vinger streelde tussen mijn billen, bij mijn poepgaatje. Ook ik maakte golfbeweginkjes met mijn lijfje. Ik hoorde mama luider ademen, ik was vergeten dat zij geen slipje droeg. Mijn knietje drukte tegen haar onderkantje. Iedere keer als zij golfde met haar onderlijf, golfde zij ook een beetje tegen mijn knietje met haar clit.

“Ik hield heel erg veel van mijn papa,” zei mama. Ze leek haast te kreunen. “Heel heel erg veel, lieverd,” fluisterde ze. En weer hoorde ik smakgeluidjes boven mijn oortje. Mama en opa Joop speelden weer met hun tongen tegen elkaar. Natte geluidjes hoorde ik. Ze tongzoenden, dat wist ik wel al zag ik het niet. Ik voelde de kin van opa Joop op mijn wang, de kin van mama op mijn voorhoofd. Ze bewogen wat. De vinger van opa Joop drukte nu tegen mijn poepgaatje aan. Ik duwde mijn kontje naar achteren, bolde een beetje. Toen gleed hij een stukje naar binnen. Een heel klein stukje maar. Een lekker gevoel was dat.

De smakgeluidjes van het tongen zo dichtbij mijn oor, de hand van mama over mijn ruggetje. Ik werd weer een beetje geil. Geil zoals vaker vandaag. Er was iets losgemaakt in mij, maar blijkbaar ook in mama en in opa Joop. Ik voelde een hoeveelheid liefde en liefkozingen die ik nooit eerder ervaren had. Mama kon zich vast de tijd ook niet heugen. Mijn lijfje voelde warm en ontspannen. De schrik en verwarring waren helemaal verdwenen. Ik trok mijn gezicht terug uit mama’s hals, rekte mijn rug, zat overeind. Mijn rug gehold. Borstjes vooruit, kontje gebold.

Het gezicht van opa Joop was nu rechts van mij, heel dichtbij. Zijn hete adem fluisterend langs mijn wang. Mam’s gezicht was recht voor me. Ook vlakbij. Haar ogen stonden een beetje raar. Half gesloten, half open. “Ik hou nog steeds heel veel van mijn papa, schatje.” Fluisterde ze lief, een beetje geil. Haar adem tegen mijn mond. “Opa Joop voelt als mijn papa. Snap je dat?” Weer vroeg ze of ik iets snapte. Ik knikte ja. Ik snapte dat wel. De vinger van opa Joop gleed nu uit mijn aarsje, hij bewoog lager. Onder mijn gebolde billen door, naar mijn kutje. In mijn kutje. Heen en werend. Het maakte smakgeluidjes. Net zoals de tongzoenen deden. Ik was nat en golfde weer mee met mijn lijfje, mama deinde ook. Ik denk dat opa Joop zijn andere hand bij mama’s kutje had. Ze kreunde weer even. Toen sprak ze weer, haar ogen nu nog maar op een kiertje. Ze zei: “En je weet dat ik ook van jou hou, hè, liefje?” Ze bewoog haar gezicht naar me toe. Hield het een beetje scheef. Haar lippen raakten mijn lippen. Zo dichtbij was ze nu. Ik kon haar ogen niet eens meer zien zo dichtbij. “Heel erg veel,” fluisterde ze. En toen zoende ze mij. Niet zoals ze altijd deed, maar met heel veel gevoel, tederheid en een puntje van haar tong. Over mijn lippen. Toen ertussen. We tongden.

Mijn mama tongzoende me. En het voelde helemaal niet vreemd, juist heel natuurlijk. We zaten nu zeker al een half uur zo intiem bij elkaar. Haar borsten door haar nachthemdje tegen mijn lijfje schurend. Mijn lijfje, nog altijd in bikini. De vinger van opa Joop achter mijn kontje langs in mijn kutje. Zijn gezwollen penis drukkend tegen mijn dijbeen. Zijn mond nu bij die van mam en die van mij. Mama die mij nog altijd tongzoende. Toen zijn tong erbij, tegen de onze. Drie vochtige tongen die kringetjes draaiden, aan elkaar likten, elkaar proefden. Mama schuurde haar borsten tegen mij aan. Er droop kwijl langs mijn kin. Kwijl van mij, van mama en opa Joop. Zijn vinger beroerde mijn clitje. En waarschijnlijk mama’s clitje, want ze kreunde weer. Tegen mijn mond. En ik kreunde terug. Tussen het tongen met drie tongen door. “Ik hou van jullie,” fluisterde opa Joop ineens en heel lief. “Ik wil jullie papa en opa zijn,” mijn hartje smolt.

Ik sloot mijn oogjes. Tongzoende mijn opa en mama, reed met mijn kutje tegen de vinger bij mijn clit, terwijl hij tegen mijn dij reed met zijn lid en mama met haar tieten tegen mijn lijf aan golfde. We vormden een drieëenheid waar niemand tussen kon komen. Mijn vrije handje bewoog naar zijn lul, bij mijn been. Ik omvatte de stijve paal en bewoog het losse vel op en neer langs de stam. Telkens stotend tegen zijn bolle eikel. Paars en vochtig. Dit was een eerste keer voor mij. De zoveelste vandaag. Als dit de hemel niet was, wat was de hemel dan? Mama trok haar nachthemd omhoog en ontblootte haar tieten. “Zuig maar lieverd,” fluisterde ze, “net als toen je een babietje was,” ze glimlachte bij de herinnering, “zuig maar schat.” En dat is wat ik deed. Ik aan haar rechter borst, opa aan haar linker.

Mama boog achterover, lag nu plat op de bank. Ik boog met haar mee, lag op haar. Ik voelde mijn kutje over haar dunne streepje schaamhaar schuren. Dat voelde lekker, dat wond me op. Mijn kutje op mama’s kutje. Haar haartjes tegen mijn clit. Opa Joop schoof achter mij. Ik voelde zijn beide handen in mijn zijden. “Lekker tenger poppetje,” zei hij zacht. Het topje van zijn piemel voelde ik achterlangs tegen mijn kutje drukken. Mijn kutje dat op mama’s kutje lag. Ik zoog heerlijk aan mama’s tieten. Eerst aan haar rechter, nu aan haar linker. Met heel veel kwijl en spuug. En nog altijd voelde het allemaal heel natuurlijk en vanzelfsprekend. Geborgen en vertrouwd. We hielden van elkaar, ervoeren een intimiteit die we nooit eerder hadden ervaren. Dit was pure liefde tussen drie levende wezens, drie mensen uit drie generaties. Drie verloren zielen die het leven weer hadden ontdekt. Of het leven hen.

Opa Joop gleed bij mij naar binnen. Achterlangs in mijn nauwe maar openstaande kutje. Klaar voor ontvangst. Dit was de tweede keer deze avond dat ik hem ontving, maar nu was mama erbij. Nu hoefde het niet stil en stiekem. Sterker, mama moedigde hem aan: “Neuk mijn kleine meisje, papa,” fluisterde ze hoorbaar geil. “Geef haar wat ik altijd heb moeten missen.” Haar ogen glinsterden. Traantjes. Van verdriet en geluk. Terwijl ze golfde onder mij. Want terwijl opa mij neukte, met één hand in mijn zijde het ritme dirigerend, friemelde zijn andere hand aan haar kut, haar clit. Opa hield ons zo allebei tevreden. Zelfs toen zijn harde lange lul uit mij gleed en vervolgens in mama boorde. Zijn vingers nu friemelend aan mijn kleine kut, mijn jonge clit.

Hij neukte ons zo minuten lang. Er was geen haast, geen wereld. Alleen maar wij, zwevend in het niets. Misschien neukte hij wel een kwartier, misschien een half uur. Tijd bestond niet meer en mama, opa en ik waren één. Samengesmolten als Constantaan, een legering van drie metalen. Een vlecht gevlochten uit drie strengen. Papier, inkt en pen. We hoorden samen, daarom voelden we zo heel op dat moment. Zo compleet. Één geheel. Geil en liefdevol. Even geen verlangen meer, wat we verlangden was er al. En toen opa klaarkwam, kwam hij dat in mam, en bij de tweede stuiptrekking in mij. Mam en ik, wij kwamen tegelijk. Haar tepel in mijn mond, haar lichaam golvend onder dat van mij. Buikje op buik. De slap wordende lul van mijn zevenenzestigjarige nieuwe opa in mijn achtjarige kut. Zijn sperma uit mijn gleufje, druipend op de gleuf van mam. Als ik nu mijn ogen sluit, zie ik het weer helemaal voor me, geur en smaak incluis.

(Nooit in het echt doen, alsjeblieft. Nooit doen).

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 26

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

9 gedachten aan “De Boswandeling – slot”

 1. Femke
  Weer een formidabel vervolg van het al zo erotisch verhaal
  Ik was weer van begin tot eind geboeid en vroeg steeds af Joop wanneer ga je ze allebei nemen
  Heerlijk dat Joop ze nu allebei kon nemen Wat een mooie en fijn einde
  Deze fantasie had ik wel kunnen bedenken maar niet verwacht, zo als jij het hebt beschreven had ik het niet kunnen fantaseren chapeau!!
  5***** is zeker te weinig
  van mijn de volle 10********** sterren, van je grote fan opa 66
  Ik ben heel benieuwd naar je volgende verhalen
  Je bent een grote aanwinst voor deze site Ga zo door met schrijven.

 2. Femke
  Wat ben vergeten te zeggen, komt omdat ik ongeduldig ben, wat heb jij met de paar zinnen die ik als fantasie ideeën heb gegeven een mooi erotisch verhaal gemaakt. Bedankt dat je mijn gedachten zo goed en prachtig uitgewerkt hebt Het was tijdens het lezen of ik zelf de avonturen mee maakte.

  1. Dank je wel Opa 66, voor je mooie woorden, de 10 sterren, en de inspiratie om me volledig in een man proberen in te leven door de paar zinnen die je me af en toe noemde en feedback die je gaf. Een van je latere ideeën heb ik zelfs helemaal uit het perspectief van een man geschreven (nog niet ingestuurd), ben echt benieuwd hoe dat zal overkomen en òf het zal overkomen 🙈. Maar wie niet waagt… 😊.

 3. Femke, Femke, Femke! Wat een heerlijke fantasie heb jij toch. Zo erotisch en geil!

 4. aan alles komt een eind, en dit is een mooi eind voor een mooi verhaal.

  een passende laatste regel zou zijn:
  En ze leefen nog lang en gelukkig.

 5. O Femke, wat een verrukkelijke kennismaking met jouw creatieve geest en schrijfstijl. Ik heb genoten van de spanningopbouw, van het inderdaad één worden, van het intense genot dat deze drie mensen verbindt. En daarnaast: wat heerlijk geil beschreven en ik heb dan ook een flinke erectie moeten ‘oplossen’ na lezing, waarbij ik -hoewel jonger- mij graag verplaatste in de rol van Opa Joop. Dank je voor het genot dat je mij bezorgde!

Reacties zijn gesloten.