Laatste verhaal

4.9
(14)

Vandaag zijn twee nieuwe verhalen geplaatst. Dit zullen voor deze website de laatste zijn. Niet van dit jaar, maar voor altijd.

Ik ben deze website 22 jaar geleden (!!) begonnen door Engelstalige verhalen te vertalen. Een goede Nederlandstalige website was er toen nog niet. Jarenlang groeide de website slechts langzaam, soms duurde het maanden voor er weer een nieuw verhaal verscheen. De kwaliteit van de verhalen waarborgde ik zelf: ik vertaalde alleen wat ik zelf goed vond, in alle categorieën. Dus hetero, lesbisch en homo-erotische verhalen. Ik had er ook geen problemen mee als de hoofdpersonen nog niet volwassen waren. Dit mag ook gewoon, zolang het maar fantasie is.

Langzaamaan is de nadruk komen te liggen op verhalen van pedofilie en incest. Ik vind dat persoonlijk niet erg, zolang het (zoals gezegd) allemaal fantasie is. Ik ging ook de mogelijkheid aanbieden om verhalen van lezers te plaatsen en later ook de mogelijkheid om te chatten.

Het positieve van de lezersverhalen en chat is dat deze website enorm gegroeid is, in aantal verhalen, maar ook in bezoekers. In 2022 heeft de website meer dan 1.000.000 (1 miljoen) bezoeken gehad. Meer dan 3.000 bezoekers per dag gemiddeld.

Een nadeel is dat er alleen nog maar pedofiele verhalen worden ingestuurd, en dat de chat ook alleen nog maar over kinderen gaat. En een nog groter nadeel voor mij als webmaster: de kwaliteit van sommige verhalen is ronduit bagger. Uren ben ik bezig om zinnen nog een klein beetje logisch te maken, door hoofdletters en diverse leestekens toe te voegen. En ondertussen krijg ik natuurlijk mailtjes met de vraag waarom het verhaal nog niet live staat.

Elke dag moet ik controleren of er nog illegale dingen worden gezegd in de chat en of er nog nieuwe verhalen zijn die me weer veel tijd kosten. Zelf vertalen kom ik al lang niet meer aan toe, ook doordat ASSTR down is.

Kortom, na 22 jaar heb ik er wel genoeg van. De site blijft nog een jaar online zonder updates, de chat zal eind januari 2023 gestopt worden. Alle mensen die constant riepen: “Rustig hier” en “Zullen we naar tlk.io gaan”… Ik ga jullie absoluut niet missen.

Ik wil, ondanks de negatieve toon van bovenstaande stuk, alle lezers uit de afgelopen 22 jaar bedanken, maar vooral de enkele ZEER INSPIRERENDE schrijvers die ook de weg naar deze website hebben weten te vinden. Ik ben er erg blij mee dat er zoveel talentvolle schrijvers zijn die hun verhalen aan mijn website hebben toevertrouwd. Deze mensen weten wel wie ik bedoel.

Groeten Webmaster,
info@seksverhaaltjes.nl

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.9 / 5. Aantal stemmen: 14

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

11 gedachten aan “Laatste verhaal”

  1. Ik begrijp je standpunt, als hetveranderd in iets anders dan wat je voor ogen had, dat je gaat stoppen.
    Jammer dat ik deze site pas dit jaar heb ontdekt.
    Heel veel dank voor al je inzet.

  2. Beste Webmaster.

    Bedankt voor je aankondiging. Het is jammer dat je stopt, maar in elk geval weet ik dat het jouw keuze is, en niet een vervelende aanvaring met justitie of iets dergelijks.
    Ik zal deze site missen. Voor de verhalen die geplaatst worden, en uiteraard ook als de enige plaats waar ik mijn Nederlandstalige verhalen kan plaatsen. Maar ik begrijp en respecteer je beweegredenen, en ik wil je danken voor je harde werk om zo lang een plek te bieden waar we konden fantaseren zonder grenzen.

    Voor degenen die mij gemist hebben de afgelopen maanden, ik kan hier alleen maar over zeggen dat ik wegens persoonlijke redenen bijna niet meer aan schrijven toe kwam, en dat die persoonlijke redenen nog zeker een paar maanden langer duren. Ik had gehoopt begin januari in elk geval nog een deel van mijn “Verrassende Vakantie” verhaal (waar ik al aan begonnen ben) af te hebben. Maar die zal ik nu dus niet meer kunnen delen, helaas.

    Voor diegenen die Engels kunnen lezen zijn er nog een paar sites. Op Lolicit (https://www.lolicit.org/) moet je een account maken (kan met een anoniem email account) en een tijdje actief zijn voordat je alles mag lezen; hier kan je al mijn Engelstalige verhalen vinden, en die van vele andere verhalen. Een andere site waar je verhalen kan vinden (en waar ik als ik weer meer tijd heb ook al mijn Engelse verhalen wil gaan neerzetten) is All The Fallen (https://allthefallen.moe/forum/index.php). Ook hier moet je registreren maar dan kan je wel direct alles zien. Deze beide websites hebbben wel als nadeel dat er ook plaatjes (tekeningen en computer-gegenereerd; geen foto’s) te vinden zijn die in veel landen officieel legaal zijn (omdat er geen echt kind te zien is), maar die volgens de Nederlandse wet wel als kinderporno worden beschouwd.

    Dan is er ook nog een project van een aantal mensen om een vervanging van ASSTR te maken. Die moet dan ontstaan op https://asslr.org/
    Op dit moment is daar nog niks te zien, maar ik kijk daar af en toe en ik hoop dat het de initiatiefnemers lukt om een goede vervanging te maken voor de oude ASSTR. Als dat inderdaad lukt, en als ze geen stomme regels over minimale leeftijd of zo hebben, dan ga ik me daar zeker ook als schrijver aanmelden en mijn verhalen daar online zetten. Misschien ook wel de Nederlandse, als dat binnen de regels van die site zal worden toegestaan.

    Nogmaals – Webmaster, mijn hartelijke dank voor je inzet om deze site zo lang te runnen. Alle lezers, jullie bedankt voor de tijd die jullie hebben gestoken om mijn verhalen te lezen. En een extra bedankje aan diegenen die ook de moeite hebben genomen om een reactie op mijn verhalen achter te laten, het is altijd heerlijk om te zien wat mensen van mijn verhalen vonden.

    Groeten,
    P.D. Vile

    1. Nog even een nagekomen reactie. Niet richting de webmaster maar richting iedereen op deze site.

      Iemand mailde me deze vraag: “Wellicht zou je een verhaal ook eens gewoon door kunnen mailen aan liefhebbers?”
      Ik heb daar over nagedacht, en dit is mijn antwoord:

      Als er genoeg belangstelling is, dan wil ik het laatste deel van “Verrassende Vakantie” nog wel afmaken in het Nederlands, en dan mailen naar iedereen die zich daarvoor aanmeldt. Maar daar blijft het dan wel bij. Zolang er geen website is waar ik verhalen in het Nederlands kan publiceren zal ik verder geen verhalen meer in het Nederlands schrijven. Een deel van mijn lol is nu juist mijn verhaal op het internet te zien, en dat kan op dit moment alleen in het Engels.

      Maar voor het laatste deel van “Verrassende Vakantie” wil ik dus een uitzondering maken. Wil je die per mail (als PDF bestand) ontvangen? Mail dan, liefst uiteraard vanaf een anoniem email adres, naar mijn email adres: P.D.Vile@protonmail.com
      Als ik binnen een week vijf of meer verzoeken krijg, dan schrijf ik dat deel af in het Nederlands. Zijn het er minder, dan maak ik het verhaal alleen in het Engels af.

      Groeten, en voor iedereen een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2023
      P.D. Vile

  3. Bedankt voor alle tijd en moeite die je in de website gestoken hebt. Jammer dat ik de site zo laat ontdekte. Ik heb hier nog heel wat verhalen liggen, maar die zullen dus nooit gepubliceerd worden, omdat er jammer genoeg geen andere gelijkaardige sites bestaat als deze. Wat op zich geen probleem is. Ik zal blijven schrijven, gewoon omdat dit een fijne manier is om creatief bezig te zijn. Het ga je goed!

  4. Ik had deze website nog niet zo lang geleden ontdekt
    Als beginnend schrijver vond ik het fantastisch om hier verhalen te plaatsen en de reacties van schrijvers te mogen lezen die leerrijk waren zoals PD Vile en ook andere bijna professionele schrijvers
    Spijtig heel spijtig maar hier eindigd mijn zeer korte schrijvers carrière
    Bedankt webmaster ,PD Vile en alle andere
    Het ga jullie goed
    Ik ga jullie missen

  5. Helaas.
    Ten eerste; bedankt voor je inzet en het mogelijk maken van dit unieke podium. Ik had er graag nog gebruik van gemaakt mijn verhalen zo te kunnen publiceren.
    En; Ik was hier al bang voor. Het kon niet anders dan deze uitkomst. Een groot deel van het publiek schuurde steeds verder tegen én over de randen van wat ‘niet zo handig is.’
    En de kwaliteit… tsja…
    Ik begrijp je besluit. Nogmaals; bedankt.

  6. Bijzonder jammer vind ik het. Dit was de enige plek in deze taal die ik zo een paar keer per maand bezocht in de vurige hoop verast te worden door mooie en vooral goed geschreven verhalen die paste wat ik op dat moment graag wilde lezen. Jouw tijd, inzet en energie was merkbaar en zal gemist worden. Ik waardeer je openheid en wil je heel veel plezier toewensen in de nieuwe invulling die zal komen (of er al is) nu je de nodige tijd over hebt.

    Hartelijk dank, het ga je goed!

    Boris

  7. Hallo Webmaster,
    Als eerste een groot compliment aan je dat je deze site hebt opgezet. En dan omdat je er zoveel werk aan hebt gehad. Zonder advertenties , dus verdiensten zitten er niet in. ook ik heb de site pas dit jaar ontdekt. En merkte ook dat het heel veel pedofilie, zeg maar rustig alleen maar pedo verhalen geplaatst werden. en tja de kwaliteit, was op paar uitzonderingen (lees schrijvers) na matig. En P.D. Vile was een klasse apart, die ik inderdaad al paar weken/maanden heb gemist.
    Jammer dat er geen vergelijkbare site is, waar tieners nog gewoon tieners mogen zijn en geen 18+ dames. En ja 18 en 19 jarige zijn ook tieners.
    Ik sluit af, met een hele dikke duim voor je, en bedankt voor je inzet.
    Als laatste wens ik iedereen een heel goed en gezond 2023 toe.
    MvG Kruikje

  8. Jammer dat deze site ophoudt te bestaan. Begrijpelijk, maar evengoed… En misschien is het ook maar beter zelf de stekker eruit te trekken voordat je ertoe gedwongen wordt (door de overheid).
    Ik had nog genoeg ideeën voor verhalen, maar ben er dus niet meer toe gekomen die (tijdig) om te zetten in iets publiceerbaars. Niemand zal dus ooit weten hoe het verder gaat met Rob (uit “Neuk Mij!) of Kevin (uit het vervolg op “Neuk Mij!”) of Tygo (uit “Overwerken”)…
    Bedankt voor je jarenlange inzet, webmaster. Tweeëntwintig jaar…chapeau! Ik maak een diepe buiging.

    A.W. Ruquer

    P.S. Ik zie dat je de chatroom eerder dan aangekondigd gesloten hebt. Extra jammer, want ik begon er nu net plezier in te krijgen. Vanaf hier: dag Lisa, dag Eline, dag Tommie…ik wens jullie een fijn leven.
    Als iemand nog contact met mij wil opnemen: AWRuquer@protonmail.com. Ik hoop tenminste dat ik dat hier nog mag vermelden.

  9. Jammer ja. Maar begrijpelijk. Het was voor mij een paar keer per week heerlijke lectuur. Niet altijd even goed geschreven, maar had echt het gevoel niet alleen te zijn als liefhebber. Misschien komen we elkaar in de toekomst ergens nog tegen. Maar als er iemand zin heeft : mnbvcxz1447@protonmail.com

  10. Graag het verhaal mailen marcelvanderveen@kpnmail.nl
    Dan wat een geile verhalen
    Kunt u ze ook achter elkaar zetten en dan mailen leest het als een boek weg op de telefoon
    Gr een verhalen 🥰 liefhebber

Reacties zijn gesloten.