Een tweede kans – deel 3

4.8
(5)

Ga naar deel 1 om het verhaal vanaf het begin te lezen.

‘Tijdens de vorige les heb ik jullie uitgelegd wat een molecule is. Eens controleren of jullie toen wel goed opgelet hebben. Sofie, laat maar eens horen.’

Ik staar meneer De Wit aan. Of beter, ik blijf hem aanstaren, want dat deed ik al een tijdje. Maar voor hij zijn vraag stelde, bewonderde ik dromend zijn knappe gezicht en fantastische lichaam. Zijn blonde haar is modieus geknipt, hij heeft stralende blauwe ogen en een stevige kaaklijn. Hij rolt zijn hemdsmouwen altijd op, zodat zijn gespierde armen goed zichtbaar zijn. Hij is groot, rond de een meter negentig, schat ik. Bovendien is hij ook nog eens erg sympathiek, met veel gevoel voor humor. Kortom, iemand die wellicht constant de vrouwen van zich af moet slaan, al heb ik uit goede bron vernomen dat hij vrijgezel is. En lesgeven kan hij ook als de beste. Hij is een geboren verteller. Haast de perfecte man dus.

Alleen wil het bij mij niet lukken om iets van die chemische rimram te begrijpen. Dus nu staar ik hem aan omdat ik hem het antwoord schuldig moet blijven. Ik schaam me diep om de man van mijn dromen zo te moeten teleurstellen. ‘S… sorry, meneer. Ik ben het vergeten,’ stamel ik. ‘Voortaan beter opletten, Sofie,’ antwoordt hij. ‘Karen, weet jij het?’ Uiteraard geeft ze stralend het juiste antwoord.

Wanneer de les is afgelopen en iedereen zich naar de uitgang rept, spreek ik hem aan. ‘Sorry, meneer! Ik let echt wel op en heb tijdens het weekend zelfs mijn notities nog eens bekeken, zelfs al hadden we geen proefwerk. Maar ik snap er gewoon niets van.’

Hij kijkt me met een glimlach aan. Oh, wat wil ik hem graag zoenen. ‘Ik geloof je wel hoor, Sofie,’ antwoordt hij. ‘Ik hoor van mijn collega’s dat je een buitenbeentje bent. De leraars Frans en Engels staan versteld van je talenkennis. Zoiets hebben ze nog nooit gezien, zelfs niet bij leerlingen van het laatste jaar. Je gaat het ver schoppen. En enige kennis van scheikunde heb je daar niet voor nodig.’

‘Oh, maar ik wil het echt leren, meneer,’ zucht ik. ‘Maar tijdens de les gaat het allemaal zo snel. Kan je me geen bijles geven, één keer per week?’ Hij lacht. ‘Je bent echt de eerste die zelf om bijlessen vraagt. Werkelijk, je bent een speciaal meisje. Goed, parels zoals jij moeten we koesteren. Ik wil het ook niet op mijn geweten hebben dat de slimste leerling ooit op onze school net buist op mijn vak. Wat zegt dit over mij? Woensdagmiddag om twaalf uur, past dit voor jou? Je zal dan wel wat later moeten eten.’

‘Oh, dat is prima. Dank u wel, meneer! En dat ik het niet begrijp, ligt aan mij en zeker niet aan u,’ antwoord ik opgewekt. ‘Goed, dan zie ik je overmorgen op de middag in dit lokaal,’ zegt hij. Ik bedank hem nogmaals, pak mijn rugzak en huppel blijgezind naar buiten.

***

Twee dagen later, terwijl de andere leerlingen zich naar huis haasten, blij met hun vrije namiddag, sta ik te popelen van ongeduld voor het scheikundelokaal. Ik draag een kort rokje en een eenvoudig T-shirt. Onze school verplicht ons gelukkig niet om een uniform te dragen.

Ik klop op de deur en wanneer een antwoord uitblijft, open ik hem op een kier, maar het lokaal is totaal verlaten. Vreemd dat die deur niet op slot is met al dat explosieve materiaal dat er te vinden is. Dan hoor ik achter mij haastige voetstappen.

‘Sorry dat ik een beetje te laat ben. Ik had geen lesuur en was de tijd wat uit het oog verloren,’ zegt meneer De Wit. Een leraar die zich verontschuldigt bij een twaalfjarig meisje, dit komt ook niet veel voor. Ik ben verliefder dan ooit.

‘Kom, volg me maar naar binnen.’ Ik kan het niet laten naar zijn lekkere kontje te staren wanneer hij me voor gaat. Was ik maar enkele jaren ouder, dan maakte ik misschien een kans, gaat er door me heen.

We gaan aan een tafel zitten, met meneer De Wit vlak naast me. Ik voel me wat gespannen, enerzijds uit angst om hem teleur te stellen door er nog steeds niets van te snappen, anderzijds omdat ik me zo dicht bij zijn goddelijke lichaam bevind. Hij begint opnieuw uit te leggen wat hij tijdens de vorige lessen doceerde, maar deze keer mag ik hem onmiddellijk onderbreken wanneer ik iets niet snap, wat ik ook om de haverklap doe. Hij is heel geduldig en gaandeweg ontspan ik. En ik begin er eindelijk meer en meer van te begrijpen.

Allengs beginnen we over andere zaken te praten. Hij vraagt me uit over mijn hobby’s, naar welke muziek ik luister, of ik graag naar films kijk. Ik moet me concentreren en goed nadenken om niet met namen af te komen van groepen die in 1993 het daglicht nog niet hebben gezien.

Het is fijn om met hem te praten, hem in zijn levendige ogen te kijken, zijn mooie lippen te zien bewegen wanneer hij spreekt. Ik maak grappen, maar waak erover om niet al te flirterig over te komen. Toch mag ik hem al snel Chris noemen.

En opeens ligt zijn hand op mijn blote dij. Misschien doet hij dit bij alle vrouwen waarmee hij het goed kan vinden en is hij vergeten dat ik nog maar een kind ben. Alleszins, ik had dit helemaal niet verwacht en hoewel ik wil dat hij zijn hand daar laat liggen, meer nog, dat hij ermee onder mijn rokje de binnenkant van mijn dij verkent, schrik ik zichtbaar, waardoor hij onmiddellijk zijn hand weghaalt.

‘Sorry, dat ging per ongeluk, ik… ik bedoelde er niets mee,’ hakkelt hij. Hij bloost wat. ‘Het is niet erg, hoor, ik geloof je,’ antwoord ik, ook wat verhit. ‘Goed… ok… ik denk dat we nu wel kunnen afronden. Wil… wil je volgende week opnieuw bijles?’ vraagt hij. ‘Ja graag. Het was heel nuttig. Dank u voor uw tijd,’ antwoord ik terwijl ik rechtsta.

Ik geef hem een zoen op zijn wang, iets wat hij evenmin verwachtte als ik zijn hand op mijn dij. Zijn gezicht is knalrood. Ik pak mijn rugzak en verlaat het lokaal. Bloedgeil. In plaats van dat kusje op zijn wang had ik liever zijn pik uit zijn broek gehaald en hem diep in mijn mond gestopt. Maar alles op zijn tijd. Wat is het fijn om weer mannen het hoofd op hol te kunnen brengen. Dit lukt duidelijk beter als twaalfjarig meisje dan als een vrouw van boven de veertig. Dit had ik nooit kunnen vermoeden.

***

Namiddag ben ik alleen thuis. Papa is uiteraard naar zijn werk en mama bezoekt de moeder van Leen, die ziek is. Ze heeft kanker en moet een chemokuur ondergaan. Leen is erg ongerust, maar ik zeg dat alles wel goed zal komen. Ik weet dit zeker, want ze zal het komende jaar volledig genezen en geen terugval kennen, tot het gezin over vier jaar zal verhuizen. Daarna verloor ik hen uit het oog en ik weet dus niet wat er daarna gebeurde.

In vijf minuten maak ik mijn poepsimpel Frans huiswerk. Zo heb ik meer tijd voor mijn belangrijkste taak van vanmiddag: verlost geraken van mijn maagdenvliesje. Ik ben al eens ontmaagd geweest, dus nu ga ik er zonder boe of ba korte metten mee maken.

De eerste keer was ik al negentien – moet je nagaan – en het was een bijzonder moment, zowel voor mezelf als voor mijn eerste vriendje. Wat waren we allebei nog onwetend. De ontmaagding deed wat pijn, maar was voor mij het begin van een lange periode met tonnen seks, met heel wat neukpartners. Ik deed zelfs enkele triootjes, maar altijd maar met één jongen. Toen ik mijn latere man leerde kennen, bleef ik hem trouw en pleegde ik nooit overspel, zelfs niet toen we dat laatste jaar van ons mislukte huwelijk geen seks meer met elkaar hadden.

In de koelkast vind ik een stevige wortel. Dit moet volstaan. Ik schraap er de buitenste rand van af en was de rest van groente zorgvuldig. Dan ga ik boven in het lege koude bad liggen. Mijn bed is comfortabeler, maar ik wil niet dat moeder bloed op mijn lakens ontdekt en denkt dat ik al menstrueer. Voorzichtig steek ik de wortel tussen mijn smalle schaamlipjes. Het voelt wel goed, maar masturberen is voor later. Eerst de korte pijn.

Ik duw de wortel wat harder in mijn kutje en bijt op mijn tanden. Dan haal ik diep adem en stoot hem met volle kracht nog dieper. Ik kan een kreet van de pijn niet onderdrukken. Gelukkig ben ik alleen thuis. Maar het is gelukt. De oranje staaf zit nu met zijn volle lengte in mijn getormenteerd poesje. Ik haal hem eruit en zie een dun stroompje bloed uit mijn spleetje sijpelen. Dat valt nog wel mee. De pijn begint ook al weg te ebben. Dan open ik de kraan om het bloed weg te spoelen.

Ziezo, ik ben nu klaar om te neuken. Ik moet aan de krachtige hand van de leraar scheikunde denken die plots op mijn dunne dij lag en ik voel mijn tepels verharden. Ik stop de wortel weer in mijn kutje en begin hem op en neer te bewegen. Het is natuurlijk met niets te vergelijken met de dildo met vijftien vibratiestanden die mijn oudere ik in haar nachtkastje heeft liggen. Zonder dat gevaarte had ik die vele maanden van seksuele droogte niet kunnen overleven.

Terwijl ik me met de wortel neuk, wrijf ik over mijn kleine, maar gevoelige klitje. Ik fantaseer over hoe meneer De Wit zijn hand tussen mijn benen legt en over mijn kletsnatte slipje wrijft. Ik haal de wortel uit mijn druipend spleetje en breng hem naar mijn kontgaatje.

Mijn eerste anale seks had ik toen ik twintig was en ik ben altijd een liefhebber gebleven. Ja, mijn nachtkastje huisvest ook een trillende buttplug. Met enige moeite stoot ik de wortel in mijn aars. Wat een heerlijk gevoel. Steeds sneller beweeg ik hem in en uit mijn kontgaatje, terwijl ik driftig te keer ga op mijn klitje.

De lange vinger van meneer De Wit penetreert mijn smachtende spleetje. Maar nog voor hij in mijn geile gedachten verder kan gaan, voel ik mijn kut verkrampen en voor de tweede keer deze namiddag gil ik, maar deze keer niet van de pijn.

Terwijl ik nog op adem lig te komen van mijn orgasme, hoor ik de voordeur dichtgaan. Oei, mama is weer thuis. Ik kruip uit het bad en kleed me vliegensvlug aan. De met mijn lichaamssappen besmeurde wortel verberg ik voorlopig ergens in mijn slaapkamer. Die gooi ik later wel weg. Dan haast ik me naar beneden om mama te helpen met het avondeten. Hopelijk staat er niet iets met wortel op het menu.

***

Oh, waarom ben ik altijd toch zo geil de laatste tijd? Gisteren kwam ik klaar en ’s avonds in bed nog eens opnieuw. En nog steeds voel ik mijn kutje kriebelen. Ik heb nood aan iets anders dan een wortel of een vinger.

Omdat het mooi weer is, fiets ik, samen met Leen, nu elke dag naar school. Wanneer we onze fiets onder het afdak stallen, zie ik Jan aankomen. Ik doe alsof ik mijn veter moet strikken en zeg tegen Leen dat ze niet op mij hoeft te wachten.

Wanneer ze weg is, wandel ik naar de opgeschoten tiener en zeg, zonder hem aan te kijken: ‘Deze middag, kwart over twaalf, zelfde plaats.’ Ik hoor hem stil ‘ok’ zeggen en ik ga mijn vriendin achterna die al op ons vaste plekje op de speelplaats staat.

‘Zijn je sigaretten nu al op?’ vraagt Jan, wanneer ik me op het afgesproken tijdstip een weg gebaand heb tot achter de fietsstalling. Ik heb snel een paar boterhammen in de refter naar binnen gewerkt en aan Leen wijsgemaakt dat ik nog iets in de bibliotheek wilde opzoeken. ‘Tuurlijk niet,’ antwoord ik. ‘Ik heb gewoon zin in je pik.’

Ik ga vlak voor hem staan en wrijf over zijn kruis. Dan pak ik zijn hand en sleur hem mee naar de bosjes achter de stalling. Ik knoop zijn broek open en trek hem met onderbroek en al naar beneden. Zijn pik die tevoorschijn floept is al keihard. Ik ben duidelijk niet de enige die opgewonden is. Hopelijk komt hij niet te snel klaar, of heeft hij meerdere orgasmes in petto, want ik ben deze keer meer van plan dan hem gewoon af te zuigen.

Hongerig slok ik zijn pik naar binnen en begin hem gulzig te pijpen. Tussendoor zuig ik aan zijn ballen en neem er af en toe eentje in mijn gretige mond. ‘Oh, meisje, je doet dat geweldig!’ kreunt hij. Met mijn handen wrijf ik over zijn strakke billen. Hij schrikt even als ik met een vinger tegen zijn anus druk.

‘Maar… maar… wat zijn jullie hier aan het doen?’ We schrikken allebei op en zien Jos, de opzichter annex klusjesman van onze school, met grote ogen naar ons kijken. Het is een kalende man van rond de veertig, met een buikje en een streng uiterlijk. Dit laatste is wel nodig om honderden pubers in het gareel te houden op de speelplaats.

‘Wat ben je aan het doen met dat kleine meisje? Jan toch! Hiermee ga je serieus in de problemen geraken. Van school gestuurd worden is nog het minste, wees daar maar zeker van.’ ‘Ik… ik…,’ begint Jan te stotteren.

Ik draai me om. ‘Jan valt niets te verwijten. Het was ik die het initiatief nam,’ zeg ik terwijl ik poeslief naar hem glimlach. Hij is niet meteen mijn type, maar ik wil Jan en mezelf niet in de problemen brengen. En bovendien, hoe meer pik, hoe liever.

Ik stap op hem af en leg mijn hand op zijn kruis. ‘En zo te voelen kon je wat je zag best wel waarderen.’ Dat is niet echt een verrassing. Het viel jonge meisjes steeds meer op dat hij op de speelplaats naar hun blote benen staarde. Hij werd daarvoor op een bepaald moment ontslagen, herinner ik me nu vaag.

‘Wa… wat doe je? S… stop daarmee!’ stamelt hij zonder overtuiging. Ondertussen ben ik al bezig zijn broek open te knopen. Ik trek hem naar beneden en bewonder zijn stevige paal. Hij is niet erg lang, maar wel tamelijk dik. Ik pak hem beet en begin hem langzaam af te rukken, terwijl ik naar zijn gezicht kijk waarop zowel angst als opwinding te lezen valt. Dan ga ik op mijn hurken zitten en begin de staalharde pik te pijpen.

Jan is ondertussen dichterbij gekomen en om beurten zuig ik ze af. Het is de eerste keer dat ik twee mannen tegelijk bevredig en ik geniet er met volle teugen van. Ik probeer beide palen, die al snel glinsteren van mijn overvloedige speeksel, zo diep mogelijk in mijn mond te steken. Geregeld lik ik aan hun ballen. Aan hun gehijg en gekreun te horen hebben ze geen klachten over mijn pijpvaardigheden.

Maar ik wil meer, zeker nu mijn kutje klaar is om ten volle penissen te ontvangen. ‘Ik wil dat jullie me neuken,’ zeg ik hees terwijl ik beide pikken nog steeds stevig vastklem. Ik voel ze zowaar nog harder worden na deze mededeling.

‘Niet hier,’ hijgt Jos. ‘Veel te gevaarlijk. Kom naar de stookkelder. Maar niet allemaal tegelijk. Ik ga eerst, enkele minuten later jij, meisje, en dan Jan. We mogen absoluut niet betrapt worden.’ Ik knik en Jos trekt met wat moeite, want hij heeft nog steeds een erectie, zijn broek omhoog. Dan wandelt hij haastig weg.

‘Jij bent geen engel,’ zegt Jan terwijl hij zijn broek dichtknoopt. ‘Maar een alien die de gedaante van een jong meisje heeft aangenomen en experimenten op ons uitvoert.’ ‘Bijna juist,’ antwoord ik. ‘In feite kom ik uit de toekomst.’ Hij lacht. Hij moest eens weten dat ik niet loog. ‘Wacht hier nog eventjes. Ik ga nu naar Jos toe,’ zeg ik.

Op de speelplaats ziet gelukkig niemand die ik ken me haastig de korte afstand van de fietsstalling naar de dichtstbijzijnde deur overbruggen. Eenmaal binnen ga ik enkele verlaten gangen door tot ik bij de trap naar de kelder kom. Die trap ligt achter een afgesloten deur, omdat het voor de leerlingen ten stelligste verboden zich naar de kelderverdieping te begeven. Maar nu staat de deur op een kier. Ik glip erdoor heen en zie Jos daar staan wachten.

‘Als Jan er ook is, dan sluit ik hem weer af. Ik ben de enige met een sleutel,’ zegt hij. Binnen de minuut staat Jan er ook. Hij kon duidelijk niet langer meer wachten. Jos draait de deur op slot, maar laat de sleutel steken. ‘Volg me!’

We passeren de rumoerige stookketel en Jos opent een ruimte iets verderop. Daarin ligt zowaar een matras. ‘Euh, ja, hier doe ik soms een dutje,’ zegt hij wat schaapachtig. ‘Maar hou dit stil. En zeker ook wat we nu gaan doen.’

‘Kleed jullie maar uit, dan doe ik hetzelfde,’ ordonneer ik, de regie weer in eigen handen nemend. Ik wacht even tot ze poedelnaakt zijn. Terwijl ze opgewonden aan hun pikken sjorren, trakteer ik ze op een striptease. Eerst laat ik mijn rokje tot aan mijn enkels vallen. Ik zie beide blikken hongerig naar mijn al wat vochtige witte slipje loeren. Dan trek ik mijn T-shirt uit. Een behaatje draag ik nog niet. Haast kwijlend zie ik ze gapen naar mijn minuscule tietjes. Mijn tepeltjes steken strak naar voren. Dan draai ik me om en mijn kont naar achter stekend stroop ik mijn slipje naar beneden.

Ik hoor de twee mannen zuchten, hopelijk niet van ontgoocheling. Maar wanneer ik me weer omdraai, staren ze met open mond naar mijn kale smalle kutje en lijken ze nog harder aan hun stijve pikken te rukken.

Ik ga op de matras liggen met mijn benen wijd uiteen. Jos is de eerste die reageert en al snel steekt hij zijn hoofd tussen mijn dijen en begint slurpend aan mijn poesje te likken. Zijn stevige tong lebbert aan mijn gevoelig klitje en af en toe steekt hij hem diep in mijn smachtende spleetje. Hij heeft dit duidelijk nog gedaan, maar misschien nooit met meisjes van mijn leeftijd.

Jan komt op zijn knieën naast me zitten. Ik steun op mijn ellebogen zodat ik beter aan zijn pik kan en begin hem opnieuw te pijpen. Rustig aan, want ik wil niet dat de onervaren knul nu al klaarkomt. Ik proef nu al zijn heerlijke zoutige voorvocht.

Ondertussen priemt Jos een dikke vinger in mijn kut, voorzichtig gaat hij dieper, wellicht om te controleren of er vrije doorgang is. Zonder hindernissen zit al snel zijn ganse middelvinger in mijn druipend grotje. Hij stelt geen vragen.

Dan begint hij me te vingeren. Ik kreun het uit van genot terwijl ik smachtend aan de jonge ballen van Jan lik. Mijn tepels zijn zo stijf dat het een beetje pijn doet.

Na een tijdje richt Jos zich op. Ik weet uiteraard wat hij van plan is, maar ik weet nog niet goed wat mijn kutje aankan. ‘Jan mag eerst,’ zeg ik hem. Hij lijkt teleurgesteld maar is zo slim om niet in discussie te gaan en zo al zijn kansen te verkijken.

De twee mannen zijn zoveel groter en sterker dan ik, maar ik bepaal alles. Ze beseffen – hoop ik – zeer goed dat als ze iets onwenselijk doen, ik hen kan aanklagen wegens kinderverkrachting. Een dna-test – dit bestond toch al in 1993? – zal wel voor voldoende bewijs zorgen.

Ik ga op mijn handen en knieën zitten en steek mijn smalle billen uitnodigend naar achteren. Jan komt achter me staan, maar ik moet hem even helpen zijn pik naar mijn kutopening te leiden. Dan voel ik zijn eikel tussen mijn schaamlipjes stoten. Met mijn klein kutje voelt het aan alsof ik door een gigantische paal van Mandingo-formaat gepenetreerd word, maar de pik van Jan is uiteraard maar van een bescheiden formaat.

Jos is ondertussen voor me komen staan en wiebelt speels met zijn stijve lul voor mijn gezicht. Ik grijp hem vast en begin hem af te rukken, terwijl ik de pik van Jan steeds dieper in mijn kutje voel gaan. Wanneer hij er tot aan zijn ballen in zit, vraag ik hem om even te stoppen. Ik wil mijn gekrompen kutje even laten wennen aan het gevoel. Ik heb al honderden keren seks gehad, maar nu lijkt het alsof het de eerste keer is. En ik vind het geweldig.

‘Neuk me nu maar, Jan,’ zeg ik hijgerig en ik hap naar de dikke lul van Jos. Jan beseft dat ik een fragiel meisje ben, en doet het rustig aan, waarschijnlijk ook omdat hij zijn orgasme zo lang mogelijk wilt uitstellen. Ik voel de smalle penis heerlijk langs mijn kutwanden en mijn klitje strijken.

Tegelijk probeer ik de dikke lul van Jos zo diep mogelijk in mijn keel te stoppen en na enkele pogingen lukt dit. Zijn ballen leunen tegen mijn kin. ‘Oh, meisje, dit kan zelfs mijn vrouw niet,’ kreunt hij. Zegt dit nu iets over mij of over zijn eega? Maar ik accepteer blij het compliment.

Jan heeft zijn tempo ondertussen wat opgedreven en zijn pik ramt nu lekker mijn kutje dat de indringer helemaal heeft aanvaard. De jongen begint steeds luider te ademen en te kreunen en ik voel zijn pik verkrampen. Dan spuit hij kermend mijn poesje vol met zijn puberzaad. Het warme goedje voelt heerlijk in mijn spleetje.

‘Sorry, ik kon het niet meer houden,’ verontschuldigt hij zich hijgend. ‘Niet erg,’ antwoord ik. ‘Ik durf wedden dat je nog heel wat sperma in jouw ballen hebt zitten.’ Ik kijk op naar het rood aangelopen gezicht van Jos. ‘Jouw beurt nu!’ zeg ik hem en zijn gelaat licht op als een kind dat net een cadeau van Sinterklaas heeft gekregen. Mannen worden nooit volwassen, dit weet ik al langer. Ik sta recht en voel het zaad van Jan uit mijn spleetje sijpelen en langs mijn benen lopen.

‘Ga op de matras liggen,’ beveel ik. Hij gehoorzaamt als een brave schooljongen. Met een hand houdt hij zijn pik omhoog. Langzaam laat ik me erop zakken, met mijn gezicht naar hem toe, tot de eikel mijn poesje raakt. Jos herpositioneert zijn pik zo dat de eikel tussen mijn schaamlipjes komt. Dan ga ik dieper.

Mijn kut is zo nat, van mijn sappen en van het zaad van Jan, dat het zonder problemen lukt, al is de lul een pak dikker dan die van Jan. Ik denk niet dat mijn kutje ooit al zo goed gevuld is geweest. Ook nu weer kom ik even op adem wanneer de pik helemaal in me zit. Dan begin ik langzaam op en neer te bewegen.

Jan is naast me komen staan en ik zuig zijn gekrompen piemel in mijn mond. Hij lekt nog steeds wat sperma dat ik gretig doorslik. Ik knijp in zijn ballen en ik voel de lul opnieuw zwellen in mijn mond. Leve de onvermoeibare tienerpikken!

Steeds wilder stuiter ik op de brede paal van de opzichter. Mijn billen kletsen tegen zijn dijen. Dan voel ik mijn kutje verkrampen en met een luide schreeuw kom ik kronkelend klaar. Ik pauzeer even met mijn activiteiten om op adem te komen. Dan begin ik hem weer te berijden. De pik van Jan is alweer staalhard.

‘Ik heb nog een gaatje. Ga je gang maar,’ zeg ik hees tegen hem. Hij kijkt me even vreemd aan. Dit moet voor hem de eerste keer zijn. Maar het is een leergierige jongen. ‘Bevochtig het maar met wat spuug,’ adviseer ik hem als hij achter mij staat. Want waar vind je in de stookkelder van een school anaal glijmiddel? Hoewel, met Jos weet je maar nooit. Het speeksel helpt gelukkig en na enkele pogingen voel ik de pik van Jan in mijn aars glijden.

Ik heb me wat meer voorover gebogen, zodat het voor Jan beter lukt. Mijn gezicht bevindt zich nu vlak boven dat van Jos en we beginnen onstuimig te tongzoenen. ‘Oh, je bent daar zo smal. Het voelt heerlijk,’ hoor ik Jan hijgen.

En zo word ik voor het eerst in mijn leven door twee mannen gepaald. Waarom had ik dit nooit eerder gedaan? Het is een overweldigende sensatie en al snel kom ik voor de tweede keer klaar. Ik blijf onstuimig op en neer bewegen op de pik van Jos terwijl Jan zijn paal steeds harder in mijn kont ramt. Het zweet gutst van onze lichamen.

‘Oh, ik ga komen!’ roept Jos plots. Ik richt me op en laat zijn pik uit mijn kut floepen. Jan zet ook een stap achteruit. ‘Spuit me helemaal vol,’ smeek ik, terwijl ik op mijn knieën ga zitten. De twee mannen komen dichterbij en ik begin hen beide weer om beurten af te zuigen.

Dan neemt Jos zijn pik in zijn hand en luid grommend spuit hij talrijke kwakken warm zaad op mijn neus, mijn mond en mijn kin. Ik open mijn mond en slurpend zuig ik de laatste restjes uit zijn krimpende pik. Jan staat ondertussen als een bezetene te rukken. Aan zijn ademhaling en zijn gekreun hoor ik dat hij dicht bij zijn tweede orgasme is.

Ik doe mijn mond wijd open. Hij legt zijn pik op mijn onderlip en spuit dan zijn heerlijke zaad op mijn tong en in mijn keel. Dan stop ik zijn lul, waaruit nog sperma blijft sijpelen, weer in mijn mond. Niets mag verloren gaan.

Jos heeft ergens een handdoek vandaag gehaald. Gelukkig een propere, want ik zie nergens aangekoekte spermaresten. Zo veeg ik mijn gezicht af. Dan werp ik een blik op mijn horloge. ‘Shit, ik ben een half uur te laat voor de les!’

Snel kleed ik me aan. Jan en Jos zijn minder gehaast. Zwijgend kijken ze naar mij, niet goed beseffend wat ze juist beleefd hebben. ‘Tot nog eens,’ zeg ik wanneer ik aangekleed ben en ik verlaat op een drafje de kelder.

Naar deel 4…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.8 / 5. Aantal stemmen: 5

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “Een tweede kans – deel 3”

Reacties zijn gesloten.