Een tweede kans – deel 4

4.4
(7)

Ga naar deel 1 om het begin van het verhaal te lezen.

Maar heb je daar geen zin in – het is ondertussen al een tijdje geleden dat het vorige deel verscheen – dan is er hier een korte samenvatting:

Sofie is een eenenveertigjarige vrouw die om een of andere reden opeens weer in 1993 is terechtgekomen. Als twaalfjarig meisje, maar met het verstand en de ervaring van haar volwassen versie. Ze maakt van de gelegenheid gebruik om te achterhalen waarom haar vader het indertijd aftrapte. Maar ze heeft ook zin in seks en laat zich hiervoor niet afschrikken door haar jonge leeftijd. Het vorige deel eindigde met een triootje met een oudere leerling en de opzichter in de kelder van haar school. Ze haast zich naar de klas, want ze is te laat voor de volgende les…

Ik klop op de deur en ga naar binnen. De lerares Engels kijkt me vreemd aan.

‘Sofie? Waarom ben je zo laat?’

Ik trek een vermoeid gezicht. ‘Sorry, ik voelde me ziek. Ik heb de hele tijd op het toilet gezeten,’ antwoord ik met een piepstemmetje. Ik hoor enkele leerlingen gniffelen om het woord toilet, de kleine kinderen.

‘Je ziet er ook nogal bezweet uit,’ zegt de lerares.

Ze komt op me af en legt een hand op mijn voorhoofd. Ik ben nog steeds verhit van de stomende seks van daarnet. ‘Ik denk dat je koorts hebt,’ zegt ze. ‘Ga maar naar huis. Bij Engels kan ik je toch niets meer leren, dus het is geen probleem.’

‘Dank u wel!’ antwoord ik. ‘Hopelijk ben ik morgen aan de beterhand.’

Ik draai me om en verlaat het lokaal. Dat was een mooi toneelstukje, maar ik voel me echt moe. Genomen worden door twee mannen kruipt niet in je kleren. Even later fiets ik door de stad, op weg naar huis. Plots zie ik aan de overkant van de straat mijn vader. Wat doet hij daar op dat uur? Moet hij niet werken? Hij heeft me niet gezien en stapt een gebouw binnen.

Ik wacht even en steek dan over. Naast de deur waardoor hij verdween, hangt een verguld plakkaat waarop ‘Dr. S. Vogel’ staat. Misschien is mijn vader ziek geworden op het werk? Dan zwaait opeens de deur open. Gelukkig is het vader niet, maar een andere man. Hij is lang en mager en valt op door zijn erg lange neus.

‘Dag meisje, wacht je hier op iemand?’ vraagt hij.

‘Euh, nee,’ antwoord ik. ‘Is dit een goede dokter?’

‘Ja hoor! Maar ik denk niet dat hij iemand voor jou is. Tenzij je verslaafd bent.’

Ik kijk hem niet-begrijpend aan.

‘Dokter Vogel is gespecialiseerd in het helpen van mensen met allerlei verslavingen: drank, drugs, gokken, noem maar op. Ik hoop van harte dat je daar nog niet mee te maken hebt.’

Ik schud mijn hoofd. ‘Nee, gelukkig niet. Bedankt voor de toelichting.’

‘Graag gedaan. Moet je trouwens niet naar school? Je bent toch niet aan het spijbelen?’ vraagt de bemoeizuchtige man.

‘Nee hoor, maar ik ben ziek en zoek nu een dokter. Maar bij deze moet ik dus duidelijk niet zijn,’ antwoord ik geduldig.

‘In de tweede straat rechts vind je een gewone arts,’ laat hij weten. Ik dank hem opnieuw en maak dat ik weg ben.

Papa is dus verslaafd! Dat zal misschien de reden zijn waarom hij ons verliet. Maar waaraan? Ik heb hem nooit dronken gezien, laat staan stoned, dus dat kan het niet zijn. Een gokverslaving, dat zou wel eens kunnen. Hij heeft op die manier ons gezin in financiële problemen gebracht en is daarom gevlucht voor zijn schuldeisers. Maar mama heeft nooit iets gezegd over financiële problemen. Misschien hield ze dit voor mij geheim? Dus nog veel mysteries, maar ik ben blij dat ik eindelijk een stap dichter ben gekomen.

’s Avonds aan tafel vraag ik of ik geld krijg voor nieuwe schoenen. Mijn vader noch mijn moeder protesteren. Meer nog, ze geven me onmiddellijk een briefje van duizend frank*, zodat ik ze zelf kan gaan kopen. Ik staar er even onwezenlijk naar, want ik denk nog steeds in euro. Maar zelfs met de oude munteenheid is het een heel bedrag. Zouden ze me dit zomaar geven als ze elke cent moesten omdraaien? Of is vader bereid dit geld op te offeren zodat we geen argwaan koesteren? Vragen, vragen, vragen…

* voor de Nederlandse lezers of de jongelingen die alleen maar de euro gekend hebben: dit komt overeen met ongeveer 25 euro.

***

Het is zondagnamiddag en ik ben alleen thuis. Mijn ouders zijn naar grootmoeder langs moederszijde, die alleen in de hoofdstad woont. Mijn grootvader heb ik nooit gekend. Hij kwam om bij een auto-ongeluk toen ik nog maar enkele maanden oud was. Bij mijn grootouders langs vaderszijde kwam ik niet zo graag. Ze waren erg streng en conservatief en ik mocht er niets.

Mama en papa vonden het wat vreemd dat ik niet meeging, maar emotioneel kan ik zo’n hernieuwde ontmoeting niet aan. Ze zal over een half jaar plots aan een hartaanval sterven, een nieuwe mokerslag voor mijn moeder, zo kort na het verdwijnen van mijn vader. Ik kan mijn oma nu smeken om haar hart te laten onderzoeken. Wie weet dat een operatie soelaas kan bieden. Maar wie luistert er nu naar een onwetend twaalfjarig meisje?

Net wanneer ik het huis wil doorpluizen op zoek naar bewijzen van de financiële problemen van vader, belt er iemand aan de voordeur. Het is mijn vriendin Leen.

‘Hoi, Sofie, mag ik enkele uren bij jou doorbrengen?’ vraagt ze.

‘Tuurlijk. Ik was me toch wat aan het vervelen,’ lieg ik.

‘Er zijn thuis heel wat ooms en tantes op ziekenbezoek. Ik kreeg het daar erg benauwd. Het gaat trouwens weer wat beter met mama.’

‘Blij dat te horen. Laten we een wandeling gaan maken. Het is prachtig weer.’

Ik trek mijn schoenen aan en we gaan op pad. We babbelen wat over het huiswerk dat we moesten maken en roddelen over leraars. Aan onze linkerzijde doemt het bos op.

‘Kom, Leen, ik ga je iets laten zien. Mijn geheime schuilplaats,’ zeg ik.

‘Oh, wat spannend!’ reageert ze opgewonden. Tien minuten later bevinden we ons op het goed verborgen open plekje.

‘Hoe heerlijk rustig is het hier? Ken je dit al lang?’ vraagt Leen.

Zij is altijd al mijn beste vriendin geweest, maar ik vertelde haar nooit over deze plek. Nu wil ik een betere vriendin zijn, een die wilt delen.

‘Nee, nog maar kort,’ antwoord ik niet geheel naar waarheid. Ik ontdekte dit al toen ik negen was en stiekem alleen naar het bos was gewandeld, tot grote woede van mijn ongeruste ouders achteraf toen ze me nergens konden vinden en ik veel te laat thuiskwam. We gaan zitten op de met mos bedekte boomstam die op de grond ligt.

‘Zeg Sofie, hoe komt het dat je opeens zo goed bent in talen?’ vraagt ze.

‘Oh, ik heb me tijdens de grote vakantie wat voorbereid op de middelbare school,’ lieg ik alweer. Ging ik niet een betere vriendin zijn? Maar ik kan haar uiteraard niet de waarheid vertellen. Ze zou me in mijn gezicht uitlachen.

‘Zo vlijtig!’ lacht Leen. ‘Je hebt een echte talenknobbel en daarnaast ben je ook nog eens goed in alle andere vakken. Ik heb geen enkele knobbel,’ voegt ze er wat triest aan toe, hoewel ze zeker geen slechte leerling is.

‘Ik zie er nochtans twee,’ reageer ik, wijzend naar de kleine, puntige tietjes onder haar T-shirt.

‘Oh, Sofie!’ roept ze hevig blozend uit en ze kruist verlegen haar armen voor haar borstjes. ‘Je bent niet alleen ongelooflijk slim, maar ook nog eens populair bij de jongens,’ vervolgt ze. ‘Heb je al een vriendje gekozen? Koen vroeg me gisteren nog of je vrij was, dat was ik je vergeten te vertellen.’

Ik snuif. ‘Ach, aan een lief heb ik nog geen behoefte. Je mag ze allemaal hebben voor mijn part.’

Leen is even stil. ‘Ik ben ook niet geïnteresseerd in die jongens.’

‘Groot gelijk!’ antwoord ik. ‘We moeten genieten van onze vrijheid. Jongens kunnen later nog.’

‘Ik bedoel… Sofie, kan je een geheim bewaren?’ vraagt ze.

‘Natuurlijk, daar zijn vriendinnen voor.’

‘Ik… ik val eigenlijk op meisjes,’ zegt ze stil en ze kijkt beschaamd naar de grond.

Dit had ik helemaal niet opgemerkt indertijd. Wat een slechte vriendin was ik toch. Dan zie ik haar schouders schokken en merk dat ze aan het wenen is. Ik ga dichter bij haar zitten en sla een arm om haar heen.

‘Leen, dat is toch helemaal niet erg. Je bent heus niet de enige,’ probeer ik haar te troosten.

‘Ze… ze gaan me allemaal uitlachen of pesten. En hoe gaan mama en papa reageren?’ jammert ze.

‘Die zullen dat echt wel begrijpen,’ zeg ik. Ik ken hen als lieve, progressieve mensen en ben ervan overtuigd dat ze de geaardheid van hun dochter zullen aanvaarden en respecteren. Maar zelfs in 2022 staan de lgbtq+-rechten helaas nog steeds onder druk, dus hier in 1993 is het nog een stuk erger, zeker in zo’n klein dorp of zelfs de bescheiden stad waar we school lopen.

‘Maar ik denk inderdaad dat onze speelplaats daar nog niet klaar voor is. Ik zou het voorlopig nog even geheim houden. Als je later naar de universiteit gaat, dan kom je in een minder achterlijke omgeving terecht en kan je je helemaal laten gaan.’

‘Dank je, Sofie,’ brengt ze uit terwijl ze met betraande ogen naar me kijkt. ‘Ik ben blij dat ik het aan iemand heb kunnen vertellen.’ Er verschijnt gelukkig weer een glimlach op haar mooie gezicht.

‘En, heb je al iemand op het oog?’ vraag ik met een knipoog.

Ze staart weer naar de grond. ‘Ja… ik ben… ik ben verliefd op… op jou,’ stamelt ze op fluistertoon zonder me aan te kijken.

Dit had ik niet voelen aankomen. Even zit ik hier met mijn mond vol tanden. Nog steeds heb ik een arm om haar heengeslagen.

‘Leentje, ik ben vereerd. Maar ik val niet op meisjes,’ zeg ik zacht.

‘Niet erg, dat dacht ik al,’ antwoordt ze terwijl ze me weer aankijkt. ‘Maar het moest me van het hart. We blijven nu toch wel vriendinnen, hé?’

‘Tuurlijk! Maar we hoeven toch geen stelletje te zijn om wat met elkaar te dollen?’

‘Wat bedoel je?’

‘Kom hier,’ fluister ik en ik druk mijn lippen op die van haar.

‘Wa… wat doe je?’ vraagt Leen verrast terwijl ze haar hoofd terugtrekt.

‘Ik ben goed in talen en zo, maar ik kan je nog een paar andere zaken leren. Vind je zoenen niet fijn?’

‘Jawel, maar…’

‘Stil maar, kom hier,’ fluister ik.

Ik begin haar opnieuw te kussen en deze keer geeft ze zich gewonnen. Haar ogen heeft ze al gesloten van genot. Ik duw mijn tong tussen haar lippen, op zoek naar die van haar. Al snel wervelen ze onstuimig over elkaar heen. Ik aai liefelijk over haar blonde haren.

‘Oh, Sofie!’ kreunt Leen als we even op adem komen. ‘Hier droom ik al een hele tijd van.’

‘Ben je al lang verliefd op me?’

‘Enkele maanden, maar nog meer sinds je zoveel veranderd bent na de vakantie,’ zucht ze. ‘Ik weet dat je niet op die manier van me houdt, maar dit kunnen we toch af en toe doen? Tot ik iemand anders vind, wanneer dit ook mag zijn?’

‘Ik wil nog veel meer met je doen, Leentje,’ zeg ik en we beginnen weer hartstochtelijk te tongzoenen.

Met mijn hand wrijf ik nu over haar T-shirt en ik voel door het stof heen hoe hard haar tepeltjes zijn. Ze kreunt wanneer ik ze beroer.

‘Trek je shirt uit,’ vraag ik haar.

‘Is dat niet gevaarlijk?’ houdt ze de boot nog even af. ‘Iemand gaat ons kunnen betrappen.’

‘Het is hier compleet veilig. Ik heb hier nog nooit iemand gezien, zolang ik hier kom. Vooruit, ik wil je lieve tietjes zien.’

Ze giechelt wat en trekt dan haar shirt over haar hoofd. Haar borstjes zijn iets groter dan die van mij, maar niet veel. Ik knijp er even speels in. Dan neem ik een tepel tussen mijn duim en wijsvinger en trek er zachtjes aan. Haar tepel is zo hard als een kogel. Ik blijf erin knijpen terwijl ik aan de andere tepel lik.

‘Oh, Sofie, dat voelt zo goed!’ kermt Leen.

Teder bijt ik af en toe in de stijve knopjes. Dan begin ik haar weer te tongzoenen. Tegelijk dwaalt mijn hand naar beneden tot onder haar rokje. Ik begin de binnenkant van haar dij te strelen. Het meisje spint van genot, terwijl onze tongen alweer in een stoeipartij verwikkeld zijn. Ik wrijf over de voorkant van haar slipje dat al behoorlijk nat aanvoelt. Haar ademhaling versnelt.

‘Oh ja!’ kreunt ze, terwijl ze haar hoofd in haar nek gooit. ‘Wrijf over mijn kutje! Dat voelt zo goed!’

Ik ga op mijn knieën tussen haar benen zitten en trek haar paarse slipje uit. Haar kutje lijkt op dat van mij en is nog volkomen kaal. Ook zij is wat een laatbloeier, maar haar borsten zullen altijd klein blijven. Toch tot haar zestiende, toen ik haar voor het laatst zag.

Ik strijk zachtjes met een vinger over haar fluweelachtige schaamlipjes. Dan sper ik ze open en bewonder haar roze vochtige grotje. Haar klitje is erg klein, maar wel gevoelig genoeg om haar te doen kreunen wanneer ik er over wrijf.

‘Je hebt mijn geheime plekje ook al ontdekt,’ zegt ze hijgerig.

‘Zo geheim is dit niet, hoor,’ zeg ik lachend tegen haar. ‘Ik heb ook zo’n liefdesknopje. Je mag er straks wel even mee spelen.’

Dan lik ik aan dat van haar.

‘Oh ja! Dat voelt geweldig,’ kermt ze. ‘Lik me Sofie! Laat me lekker klaarkomen!’

Laat ik dit net van plan zijn. Terwijl mijn tong haar klitje vertroetelt, steek ik een vinger tussen haar vochtige schaamlippen. Haar kutje voelt gloeiend heet aan en haar sappen vloeien rijkelijk. Voorzichtig begin ik haar te vingeren. Ik ga niet te diep, want ik vermoed dat ze nog maagd is en ik wil haar geen pijn doen. Maar dat is geen probleem natuurlijk. Zolang ik niet met een enorme dildo in haar kut tekeer ga, hoef ik haar vliesje niet te scheuren om haar te laten kronkelen van genot. Terwijl ik haar verwen, trekt ze kermend en kreunend aan haar stijve tepels.

‘Oh, oh ja! Wat doe je dat goed! Dit is het beste ooit!’

Gretig slurp ik haar zoutige geil op dat steeds overvloediger uit haar spleetje stroomt. Haar lichaam begint steeds heviger te kronkelen, ze ademt almaar luider en sneller, haar mond staat wijd open. Dan komt ze met een luide schreeuw schokkend klaar. Een beetje verder vliegt een groep kraaien met veel kabaal verschrikt uit een dennenboom. Ik ga weer naast haar op de bemoste boomstam zitten en laat haar op adem komen. Ze kijkt me stralend aan.

‘Oh, Sofie, dat was geweldig! Ik ben nog nooit zo hard klaargekomen. En het is de eerste keer dat iemand anders me een orgasme bezorgt dan ikzelf.’

We beginnen weer te zoenen. ‘Je bent me nu wel iets verschuldigd, Leen,’ zeg ik even later. Ze knikt en kijkt me smachtend aan. Ik trek alvast mijn T-shirt uit.

‘Wat een mooie tietjes,’ hoor ik haar mompelen. Dan begint ze eraan te likken en erin te knijpen, net zoals ik bij haar had gedaan. Ze is een snelle leerling. Haar tong wervelt over mijn tepels die al snel keihard worden. Ik voel mijn kutje tintelen.

‘Laten we op de grond gaan liggen. Omgekeerd op elkaar, zodat we elkaar kunnen verwennen,’ opper ik.

Ik trek mijn rokje en slipje uit en ga op mijn rug op de met dennennaalden bedekte grond liggen. Dan beginnen we elkaars kutje kreunend te likken en te vingeren. Leen heeft gelukkig mijn kleine klitje zonder problemen gevonden.

‘Je doet dat heel goed,’ moedig ik haar aan. Met beide handen wrijf ik over haar smalle billetjes. Leen heeft nu zelfs twee vingers in mijn smachtend spleet gestoken en vingert me vurig, terwijl ze aan mijn klitje blijft likken.

‘Oh ja, Leen! Lik me! Lik me! Ik ga komen! Oh ja!’ kreun ik. Dan voel ik mijn kutje verkrampen en luid kermend kom ik klaar. Gulzig likt Leen mijn geil op. Dan wilt ze van me af gaan, maar ik hou haar tegen.

‘Ik ga je een tweede keer laten komen,’ beloof ik haar.

Ze richt zich wat op en zo kan ik met mijn tong beter aan haar kontgaatje. Ze slaakt een verrast gilletje wanneer ik eraan begin te likken. Terwijl ze over haar klitje wrijft, trek ik haar billetjes van elkaar, zodat ik een beter zicht heb op haar pulserende kontgaatje dat glinstert van mijn overvloedige speeksel. Dan steek ik voorzichtig een vinger in haar aars. Ik hoor haar kreunen.

‘Oh, wat voelt dit fijn! Dit heb ik zelf nog nooit geprobeerd.’

Ze begint zichzelf te vingeren waardoor haar twee gaatjes tegelijk in de watten gelegd worden. Het duurt dan ook niet lang voor ze voor de tweede keer stevig schokkend luid klaarkomt.

Nog nahijgend komt ze naast me liggen. ‘Je bent geslaagd voor je examen,’ zeg ik haar.

‘Oh, maar ik voel dat ik nog wat bijlessen kan gebruiken,’ antwoordt ze glimlachend.

‘Wanneer je maar wilt!’

Wat was het lang geleden dat ik het nog eens met een vrouw had gedaan. Het was alleszins voor mijn huwelijk en het aantal keren was sowieso op één hand te tellen, en bovendien waren er een paar triootjes bij, met een man. Daar heb ik nu spijt van. Als ik niet meer naar 2022 terugkeer, dan ga ik een volleerde biseksuele vrouw worden.

Wordt vervolgd…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.4 / 5. Aantal stemmen: 7

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?