Andere geile culturen – deel 3

4
(10)

Webmaster, jammer dat je stopt. Nu kan ik mijn serie niet afmaken. Helaas dus schrijf ik nu dan mijn laatste verhaal. Iets meer beknopt, maar ik wil toch iedereen laten weten dat er in andere culturen vele andere gebruiken zijn.

Ik, Irvana dus, ben nu 24 jaartjes jong en ben van origine afkomstig uit Kazachstan. Zoals ik al vertelde, heeft mijn broer Boris met mij de liefde bedreven op mijn 13e en ben ik zwanger van hem geworden. Ik ben toen bevallen van een prachtig dochtertje.

Op mijn 14e had ik al 2 schatten van kinderen. Een zoon Arthem, waarschijnlijk verwekt door of mijn vader of mijn andere broer Sergey, en een dochtertje Tania wat ik zeker weet is een liefdesbaby samen met mijn broer Boris.

Boris heeft mij echt het mooie spel van de liefde geleerd in tegenstelling tot mijn vader of broer Sergey, want die twee hebben mij eigenlijk tegen mijn wil in volgespoten zonder enig gevoel van genegenheid. Voor hun was ik gewoon een lustobject..
Daarna toen ik 16 jaar was geworden, was er een zuipfeest van mijn oom Igor, de man van mijn vader zijn zuster, die samen met zijn gezin in de andere helft van de Yurt woont en eigenlijk altijd al achter mij aanzat maar dat verhinderende mijn broers steeds tot dat beruchte zuipfeest.
Zoals ik vertelde mijn oom Igor, een boom van een kerel, stoer, ruig, grof, een kerel met een piel waar iedereen met een schuin oog naar keek van afgunst, wat een ding is dat, lang, dik en zwaar geaderd zoals je wel ziet bij de paarden met de eikel fier aan de top.

Als er festiviteiten waren ,dronken alle mannen zich helemaal van de wereld ,en lieten alle normen en waarden varen en meenden dat alle vrouwen voor en van hun waren.
Oom Igor had al behoorlijk wat vodka naar binnen geslagen toen hij mij in het vizier kreeg dus was ik uiteindelijk zijn slachtoffer .
Met zijn ruig behaarde torso stond hij voor me ,trok mijn jurk van mijn lijf dus stond ik compleet bloot voor hem . Kneep een paar keer in mijn borsten en grijnsde wij gaan nu even lol maken ,trok mij tegen hem aan terwijl mijn gevoelige tepels door zijn borsthaar schuurde schoof hij zijn grote handen in mijn kruis en schoof 2 vingers direct diep in mijn genotsgleuf , terwijl genot ver was te zoeken .

Hij gooide de voorklep van zijn broch open ,dat is een soort broek uit delen ,welke ideaal is op de paarden als ze moeten plassen ,klep open en daar gaat het dan .
Zijn giga piel stond recht vooruit met die glanzende eikel , duwde mij naar beneden en commandeerde mij hem te pijpen .
Met moeite kreeg ik dat ding tussen mijn lippen maar hij stootte met geweld zijn piel in mijn strot .
Eigenlijk grote wreedheden om vrouwen zo te behandelen maar ja wat moet je anders ,mannen zijn de baas.
Na enkele minuten trok hij mij op ,ging zelf op wat rendierhuiden liggen en gebood mij om over hem heen te komen zitten .
Zo sterk als hij is ,tilde mij omhoog ,schoof zijn eikel tussen mijn benen en liet mij zakken zodat zijn kloppende eikel tussen mijn schaamlippen schoof .
Wat een piel ,die gaat er nooit helemaal in schoot het door mijn hoofd maar van de andere kant was het wel een uitdaging om zo een giga piel geheel in me op te nemen.
Zijn grote handen drukte mij naar beneden en met kracht schoof die enorme piel dieper en dieper in mijn langzaam hunkerende onderlijf .
Zelf hoefde ik niets te doen want zijn stoere armen en grote handen zetten mijn slanke lijf in de neukmodes , wat langzamerhand steeds prettiger begon te voelen en overging in genot en geiligheid maar zeker de drang om klaar te komen met deze dikke piel diep in mijn lijf .
Voor mijn oom was het niet zo een probleem hij wilde enkel zijn zaad kwijt en of ik er nu plezier aan beleefde maakte voor hem niets uit en dat ging best snel.
Ik voelde zijn piel nog harder en dikker worden en direct daarna wel 10 schoten zaad diep in mijn baarmoeder , zoveel zelfs dat het naast zijn kloppende piel naar buiten werdt geperst .
Hij gaf nog een laatste stoot en op dat moment kreeg ik mijn ongelofelijke heerlijke orgasme.
Ik schokte nog na toen hij mij van zijn piel aftilde en mij gebood om al het zaad langs zijn piel en in zijn ruigbehaarde bossages op te likken omdat zaad nooit verloren mag gaan en veel proteïne bevat , Is gezond grinnikte hij .
Duwde mij aan de kant en zette een grote kroes aan zijn lippen die hij achterelkaar leegdronk .
Die avond heeft hij nog een dochter van hemzelf gepakt en mijn oudste zus .
Wat bleek uiteindelijk weer dat ik zwanger was van nummer 3 en mijn zoon is geboren toen ik 17 jaar was.
Omdat dit het laatste verhaal is wat ik kan plaatsen nu een kort verloop van mijn verdere leven tot op heden .
Mijn zoon Arthem is inmiddels 12 jaar ,grote stoere jongen met een flinke piel en mooie gevormd stoer lijf .
In België zijn jongens van 12 nog echte jongens maar in onze cultuur zijn 12 jarige al echte jonge kerel met een viriliteit van een echte volwassene .
Arthem heeft heerlijk zijn eerste liefdeslessen van mij gehad en ik moet zeggen dat hij een uitmuntende leerling is die de voortplanting echt goed onder controle heeft en dit ook in praktijk brengt want als het goed is verwacht ik van hem mijn vierde kindje ,terwijl mijn Belgische vriend Jules denk dat het van hem is ,maar een vrouw weet direct te voelen wanneer het raak geschoten was .

Lieve webmaster, ik stop. Helaas is er geen tijd meer om een uitgebreid levensverhaal op papier te zetten maar wilde jullie niet onthouden wie de vaders van mijn kinderen zijn.

Ik wens je na al die jaren weer veel plezier met andere zaken en bezigheden en wij moeten maar zoeken naar een andere app waar we veel lief en leed kwijt kunnen, het gaat jullie goed.
IRVANA

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 10

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Andere geile culturen – deel 3”

  1. Het is jammer Irvana dat je het verhaal nu hebt afgerafeld , had best meer willen weten hoe alles in vreemde culturen verloopt , maar erg triest is dat deze site stopt en ik je levensverhaal niet meer kan volgen
    In jullie cultuur worden de mensen minder oud heb ik gelezen dus dat de ontwikkeling en voortplanting behoeftes anders zijn is begrijpelijk .
    De meeste meisjes zijn al op hun 10e geslachtsrijp en groeien borstjes al op vroege leeftijd . Helaas heb ik ook gelezen dat de gemiddelde leeftijd in jullie cultuur maar 51 jaar is . Dank voor het delen van je verhaal .

    1. Ja Stefani ,inderdaad had ik wel meer willen vertellen maar op andere sites worden ,,jongeren ,, verhalen tegengehouden en nooit geplaatst . Ik kan nog wel veel meer andere seksuele cultuur verschillen vertellen , in onze cultuur is sex voortplanten en van echte liefde is zelden sprake .
      Lust is echt voorbehouden aan de mannen dus om als vrouw aan je gerief te komen verzin je van alles , groeten en misschien in andere site , Irvana

  2. Inderdaad jammer dat de verhalen schrijvers hier moeten stoppen.
    Dit is ook heel jammer voor jouw verhaal.

Reacties zijn gesloten.