Campingteefje – deel 4

4.5
(27)

Lees eerst deel 1, deel 2 en deel 3.

“Hee!” hoorde ik achter me toen we terugliepen van het zwembad naar de caravan. Het was mijn broertje Roland van negen. “Wat waren jullie nou aan het doen in het kleedhokje?” vroeg hij.
“Hoezo, niks bijzonders. Gewoon afdrogen en omkleden,” reageerde ik.
“Ja… nou… okee…” Ik zag dat hij twijfelde over wat hij moest zeggen. Hij kwam moeilijk uit zijn woorden. Wat zou hij weten?
“Ik weet heus wel wat jullie écht deden!” zei hij en hij keek erbij alsof hij er zelf van schrok. Hij wou gauw doorlopen.
“Hee, wacht eens!” riep ik. “Wat deden we dan?” Ik wilde weten of hij het echt snapte. Hij was tenslotte nog maar negen.
“Ja, pfff, dat weet je zelf wel.”
“Okee, maar hoe weet jij dat dan?” We begonnen iets langzamer te lopen zodat onze nichtjes ons niet konden horen.
“Dat mag… dat kan ik niet zeggen. Ik weet het gewoon.” zei Roland heel cryptisch. Ik begon te vermoeden dat mama en Roland inderdaad net zo’n geheimpje hadden als ik en papa. “Maar,” ging Roland verder, “hoe…? En met zijn drieën tegelijk? En ik dacht dat ze zo van de kerk zijn enzo…” Roland was duidelijk over zijn verlegenheid heen en leek nu meer hardop te denken dan dat hij nog met mij in gesprek was.
“Tsja, misschien moet je ook eens wat vaker met je nichtjes spelen. Het is leuker dan je denkt!” Zei ik en ik rende naar de meisjes toe die inmiddels een stuk voor ons liepen. Toen ik achterom keek, zag ik Roland met een verbaasd gezicht naar ons kijken.

Toen we terugkwamen bij de caravan stond de barbecue al aan. Mijn hele familie hield van barbecueën. En daarna gebruikten we meestal de hete kolen om een kampvuurtje van te maken. Elke keer als we naar het bos gingen, namen we wat takken mee. Maar mijn vader had ook houtblokken, anders zou het vuur te snel uitgaan, want soms zaten ze wel tot drie uur ’s nachts te kletsen.

Tijdens het eten zat ik mijn broertje af en toe te pesten. Ik keek hem dan aan en knikte naar mijn nichtjes, en dan deed ik mijn tong uit mijn mond alsof ik aan het beffen was. Maar op een gegeven moment zag ik dat mijn tante me boos aankeek. Ik weet niet wat ze dacht, maar ik kreeg een rooie kop en durfde daarna niks meer te doen.

Na het eten vertrokken de meeste mensen. Alleen mijn ouders, opa, mijn broertje en ik bleven nog over. Mijn vader gooide inderdaad de kolen uit de barbecue tussen de stenen van het kampvuurtje en maakte een mooi kampvuur. Ik zat naast mijn broertje en fluisterde in zijn oor:
“En heb je nog aan je nichtjes gedacht?” Ik glimlachte naar hem.
“Ja, natuurlijk,” gaf hij eerlijk toe. “Jammer dat ze weg zijn.”
“Ze komen vast gauw wel weer een keer langs,” zei ik. Ik was verbaasd dat hij het niet ontkende. Maar dit was veel leuker. Alsof we samen een groten-mensen geheimpje hadden. “Maar hoe wist je nou…” begon ik, maar mijn opa viel me in de rede.

“Willen jullie bier proeven?” zei opa. Ik was een beetje chagrijnig dat ik weer geen antwoord kreeg op mijn vraag aan Roland, maar bier proeven was ook leuk. Van mijn ouders mocht dat nooit. Ze zeiden altijd dat opa een beetje een alcoholist was, en dat we wel een beetje op moesten passen met alcohol. Maar ze glimlachten allebei, dus we durfden de uitdaging van opa wel aan te nemen.

Ik vond het eerlijk gezegd helemaal niet lekker. Ik snap niet dat zoveel mensen het drinken. Cola is veel lekkerder. Eigenlijk is alles lekkerder dan bier. Maar dat liet ik natuurlijk niet merken, en na een paar slokken werd het ook wel minder vies.

Ondertussen zaten opa en mijn ouders in van die stomme grote mensen gesprekken. Maar Roland en ik hielden ons stil, luisterden zogenaamd aandachtig en dronken ons biertje. Hoe langer ze kletsen, hoe later wij naar bed mochten. Ze waren het alle drie in ieder geval over één ding eens: ze snapten niet hoe Poetin nog steeds aan de macht kon zijn. Er moesten tussen die miljoenen Russen toch ook wel mensen zijn die hem effe een koppie kleiner konden maken? Minder eens waren ze het over de compensatie voor de hoge energiekosten. Het interesseerde me eigenlijk weinig. Om elf uur werden we dan toch allebei naar bed gestuurd. Als ze alleen maar over politiek gingen praten, kon het me eerlijk gezegd ook weinig schelen.

Mijn tentje stond net binnen gehoorafstand van het kampvuur. Ik sliep alleen in mijn tentje, mijn broertje sliep op het tweede bed in de caravan. Ik had zo’n ontzettend geile dag achter de rug, ik moest mezelf wel vingeren. Maar het ging supermoeilijk. Ik was zo bang dat ze me zouden horen. Ik wreef over mijn kutje. Ik was echt supernat en maakte ook mijn clitje lekker vochtig. Maar elke keer als er een lekkere schokgolf door me heen ging, maakte het ademen door mijn neus zoveel herrie! Ik schrok er gewoon van. Ik probeerde door mijn mond te ademen, maar dat was ook niet geluidloos. Uiteindelijk kwam ik heerlijk klaar bij de gedachte aan de zes- en achtjarige kutjes die ik vandaag gelikt had. Ik bleef even angstig luisteren of ze me niet gehoord hadden. Maar het gesprek ging over het asielzoekersprobleem.
“Nederland is helemaal niet vol. Als Nederland even dichtbevolkt zou zijn als Singapore dan kunnen er 400 miljoen mensen in dit land,” hoorde ik mijn opa zeggen. Mijn ouders leken het ermee eens. Ik viel al snel in slaap.

Een paar uur later werd ik wakker door het bulderende gelach van mijn vader en opa:
“Wat is dan het gekste wat ze heeft gedaan?” zei mijn vader.
“Het gekste?” vroeg mijn opa, “Ze heeft een hele lange lijst met gekke dingen. Even denken hoor.” Ik hoorde mijn moeder alleen maar schaapachtig lachen. Volgens mij had zij ook inmiddels al wel behoorlijk wat gedronken.
“Kom vertel!” zei mijn vader weer.

“Okee, okee. Twee dingen staan samen op de eerste plaats, denk ik” zei mijn opa.
“Ik ben heel benieuwd wat jij het gekste vind. Jij was wel wat gewend,” zei mijn moeder.
“Nou, het eerste is dat ze, toen ze elf was, haar hele schoolvoetbalteam heeft gepijpt. Ze speelden een wedstrijd om het regionale schoolkampioenschap. Ze stonden vijf minuten voor tijd al met 4-0 voor. Toen ging Ellemiek stiekem in hun kleedkamer in de douche zitten, in haar nakie.”
“Haha, ja dat was inderdaad wel een topdag,” zei mijn moeder. “Je had ze moeten zien. Ze waren natuurlijk wel gewend om elkaar naakt te zien met douchen. Maar voor sommige was het volgens mij de eerste keer dat ze een bloot meisje zagen. Sommige waren superverlegen. Maar er waren er ook een paar die meteen een enorme erectie kregen en hun pik zowat achter in mijn keel drukten. Uiteindelijk gingen ze natuurlijk allemaal. Zo zijn jongetjes in een groep. Sommige kregen niet eens echt een stijve van de zenuwen. Maar ik pijpte ze allemaal. Als ze slap bleven, deed ik juist extra mijn best. En dan keek ik ze lief aan en knipoogde. Uiteindelijk zijn ze allemaal klaargekomen!”
“Hoeveel dan?” vroeg mijn vader vol verwondering.
“18! Ze hadden ook wissels.”
“Wow,” hoorde ik beide mannen zuchten.

“En die andere keer?” vroeg mijn vader? “Wat staat er op de gedeelde eerste plaats?”
“Ja, dat was ook echt bijzonder. Ellemiek was altijd bezig met seks. Op een gegeven moment hoorde ik geluid uit haar slaapkamer komen, vreemde hijgende geluiden als je begreep wat ik bedoel. Ik denk dat ze toen negen was.” Mijn moeder lachte zenuwachtig:
“Ik weet niet of je dit moet vertellen hoor, pa.”
“Natuurlijk wel,” zei opa. “Dus ik keek voorzichtig om het hoekje van de deur. Ik zag hoe ze helemaal naakt een heel klein jongetje, ook helemaal naakt, aan het pijpen was. Ik denk dat hij vijf was ofzo. De jongen had wel een stijf piemeltje, maar het stelde niks voor. Zijn balzak was imposanter. Ik ging de kamer binnen. Ellemiek leek helemaal niet verschrikt. Ze zei dat ze zin had in seks, maar dat de piemel van het jongetje maar niet groter werd of ging spuiten. Ik moest lachen.”
“Dit is inderdaad nu al behoorlijk bizar,” zei mijn vader. “Waar kwam die jongen vandaan?”
“Ja, dat vroeg ik me ook af,” zei mijn opa. “Ze bleek hem gewoon uit een speeltuin in de buurt gehaald te hebben. Ze had gevraagd of hij met haar binnen wilde spelen. Dat wou hij wel.”
“Het was vast anders dan hij gedacht had,” hoorde ik mijn moeder lachend zeggen.
“Ja, maar hij vond het wel lekker,” zei mijn opa. “We hebben die jongen teruggebracht naar de speeltuin voor hij gemist zou worden. En daarna heb ik Ellemiek zelf maar even lekker geneukt.”

“Wat?” zei mijn vader, “Hebben jullie samen toen ze negen was al geneukt?”
“Ja, heb jij Kim nog niet geneukt dan, Peter? Ik had Ellemiek op die leeftijd al in al haar gaatjes genomen. Tot ze acht was alleen in haar kontje. Daarna ook in haar kutje. Valt me tegen hoor, Peter. Van je preutse broer met zijn aseksuele gezinnetje had ik dat wel verwacht. Maar van jou?” zei opa verontwaardigd. Ik moest lachen. Opa moest eens weten dat de meisjes uit dat aseksuele gezinnetje elkaar vandaag heerlijk gebeft hadden. Maar kennelijk was lachte ik te hard:
“Wat hoor ik daar? Worden we afgeluisterd?” Het was de stem van mijn vader. “Kom maar eens hier dan en zeg eens wat er zo grappig was aan wat opa net zei.” Gauw trok ik een lang nachthemd aan. Ik twijfelde, maar ik wist dat ze met zijn drieën op me zaten te wachten. Er was geen ontkomen aan.

Ik kroop uit mijn tentje. Ik zag mijn moeder, vader en opa op de klapstoeltjes zitten. In het licht van het kampvuur. Vooral mijn opa was al weer behoorlijk dronken, hij hing wat schuin in zijn stoel. En tot mijn verbazing had hij gewoon zijn lul uit zijn broek. Niemand leek het gek te vinden.
“Nou, kom op meid, wat was er zo grappig?” zei mijn vader. Ik ging het echt niet zeggen. Misschien was ons gezinnetje wel heel vrij, en dat viel moeilijk te ontkennen terwijl mijn opa gewoon zat te masturberen tussen mijn vader en moeder in, maar ik wist niet hoe het zat met mijn oom en tante en hun kinderen.
“Oh, niks. Ik moest gewoon lachen om iets waar ik aan dacht. Ik kon jullie niet horen.” Als ze dat zouden geloven, was ik van alle problemen af.
“Ze liegt,” hoorde ik opeens uit onverwachte hoek. Ik keek opzij en zag mijn broertje in de deuropening van de caravan. “Ze heeft Ilse en Carlijn vandaag gevingerd in het kleedhokje van het zwembad!” Hij zei het triomfantelijk. Wat een klootzak. Nu was ik de klos.

“Echt waar!?” riep mijn vader luid. Hij begon te lachen. Ook opa en mama straalden. “Oh, wat geweldig meid! Wat heerlijk voor ze. Ik ben trots op je! Kom, ga zitten. Vertel alles.” Ik was verbaasd over deze reactie, maar heel erg opgelucht. Ik keek mijn broertje triomfantelijk aan. Hij stond sip te kijken in de deuropening.
“Kom je er ook bijzitten, Roland? Let maar niet op opa.” Roland kwam uit de caravan en ging ook zitten.

Ik vertelde dat ik ze met een list bij mij in het kleedhokje had gekregen, door alle andere hokjes op slot te doen. En dat ik toen eerst was begonnen met me te vingeren. En dat ik ze daarna had overgehaald om mijn kutje te proeven.
“Je bent me er één,” zei mijn vader. “Dat had je goed voor elkaar.” Hij kon ook niet langer stil blijven zitten en haalde ook zijn pik uit zijn broek. Ik zei dat ze na het likken nog niet erg enthousiast waren, en dat ik ze daarom had gevraagd om met hun benen wijd te gaan zitten en dat ik ze daarna om beurten had gebeft.
“Oh, heb je ze ook gelikt? Oh, ik ben zo jaloers.” zei mijn opa. En hij trok nog harder aan zijn enorm stijve pik.

“Wat een geile donder ben jij toch,” zei mijn moeder. “Ik geloof dat je de heren hier lekker gek gemaakt hebt. We moeten ze maar even helpen.”
“Wat?!” zei ik. Maar mijn moeder stond op zonder verdere uitleg. “Kom, Roland, ga maar even in mijn stoel zitten.” Roland stond op en liep naar onze moeder. Toen hij wilde gaan zitten, hield ze hem even stil en trok ze zijn broek omlaag. Ik had zijn pik al weleens gezien in de douche en zo, maar nog nooit stijf. Het was een veel dunnere pik dan van mijn vader en opa. Maar al wel best lang, en ook erg stijf.
“Ga maar even voor in de stoel zitten, dan kan ik er goed bij.” zei mijn moeder tegen hem, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Hij ging zitten. Mijn moeder knielde voor hem neer en begon hem te pijpen. Ze likte langs zijn stijve pikkie en ze nam ook zijn ballen in haar mond. We zaten met zijn drieën aandachtig te kijken. Mijn moeder stopte na een tijd even en zei:
“Ik ga ze niet alle drie doen, Kim. Help je ook even. Begin maar met je opa, want die komt volgens mij al bijna klaar.”

De zenuwen gierden door mijn lijf. Niks geen geheimpjes meer. We gingen gewoon met zijn vijven tegelijk seksen. Papa en opa gingen staan en ik ging op mijn knieën zitten. Mijn vader trok mijn slaapshirt over mijn hoofd, zodat ik meteen helemaal naakt was. De mannen stapten uit hun korte broek die op hun enkels lagen. Twee dikke pikken waren vlakbij mijn gezicht. Ik pakte er een in de ene hand en de andere in de andere hand. Ik zag bij allebei de pikken de dikke aderen zitten. Die van papa nam ik het eerste in mijn mond. En met mijn hand ging ik heen en weer bij die van opa. Na een tijdje wisselde ik, en nam die van opa in mijn mond. Hij was iets dikker en sowieso behaarder. Mijn papa schoor zich altijd netjes. Mijn moeder had gelijk, opa stond op springen. Hij pakte met zijn hand mijn achterhoofd vast en duwde zijn pik diep in mijn keel. En niet veel later begon hij te spuiten. Ik moest ervan kokhalzen, maar hij trok zijn pik niet terug. Ik kreeg een beetje weinig adem en ik moest wel slikken. Maar ik vond het supergeil. Toen hij eindelijk zijn handen van mijn achterhoofd losliet, en zijn pik uit mijn mond ging, kneep ik met mijn hand nog het laatste restje uit zijn pik. Ik wilde alles.

Mijn vader vond het kennelijk zo geil dat hij meteen ook begon te spuiten. Niet in mijn mond maar over mijn gezicht. Het was zo onverwacht dat er ook wat in mijn oog kwam. Dat deed wel een beetje pijn en ik kon hem ook niet meer goed open doen. Mijn vader veegde zijn glimmende eikel af aan mijn lippen. Ik vond het supergeil. Ik had twee mannen binnen een minuut klaar laten komen. Ik was benieuwd wat er nog zou gaan gebeuren nu het allemaal geen geheim meer was…

Reacties vind ik altijd heel leuk op: n.y.x.aion@protonmail.com of via Mega.nz met hetzelfde mailadres.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 27

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

7 gedachten aan “Campingteefje – deel 4”

  1. Heerlijk weer het vervolg. Kreeg snel een keiharde pik. Das m’n graadmeter 😉

  2. Wil je een statement maken over Poetin. Past lekker in het verhaal. 🤔🤔🤔

  3. Prima verhaal weer. Alleen de seksscène op het einde had wat langer gemogen, iets minder overhaast. Die gesprekken over politiek en zo maken het verhaal wat geloofwaardiger. Want dat is waar volwassenen over praten. Tot ze te veel gedronken hebben, dan komen er soms andere gespreksonderwerpen, zoals blijkt uit dit verhaal. De opinies van de personages hoeven ook niet noodzakelijk overeen te komen met die van de auteur.

    1. Hoi Lupus,
      Dankjewel. Ik twijfelde inderdaad over het eind. Ik dacht: zal ik er een langere scène van maken, of deze in twee stukken hakken zodat deel 5 ermee begint. Ik denk dat ik beter voor de eerste optie had kunnen kiezen. En inderdaad zijn de gespreksonderwerpen nogal random gekozen, gewoon waar mensen het vandaag de dag over hebben.

  4. Lekker geil ik snap wel dat ze beide zo snel klaarkomen. Ben benieuwd wat je met je broertje gaat beleven

  5. Weer een fantastich verhaal. Groots genot! Komt er nog een deel (met spanking)?

  6. Hi dit is een heerlijk incest verhaal zie uit naar volgend deel met meer heerlijke avonturen met onder andere haar opa en papa. Hoop overigens dat de twee jonge nichtjes toch ook snel weer op de camping komen. Hun neefje zal hun ook wel heel graag willen likken zoals zijn zusje al gedaan heeft.

Reacties zijn gesloten.