Onze Tweeling

2.2
(24)

Door: Ton

Mijn man en ik voeden onze tweeling nu 12jaar net als ik opgevoed was op jonge leeftijd al veel sex.
In het weeekend of soms ook anders dagen kwamen zij altijd bij ons in bed liggen van kleins af aan,en raakten hun altijd aan aan zij ons ook ,onze dochter ligt dan meestal naast mijn man onze zoon naast mij,van jongsaf legde mijn man op de spleet van onze dochter en ik hield zijn piemel altijd vast,en omgekeerd hield onze dochter de pik van mijn man vast en vond het prachtig dat hij groeide, ik legde een hand van onze zoon tussen mijn benen,waar hij over streelde.

Bewust hebben wij hun ook laten zien dat ik mijn man pijpte en hij mijn schaamlippen likte,en dat wilden zij ook wel eens.
Zowel mijn dochter en zoon likten mij,en ook beide zogen op zijn harde pik wat net een lolly voor hun was.
Ik streelde altijd over mijn schaamlippen als zij bij ons in bed lagen,vertelde mijn dochter dat ik dat altijd alleen op bed doe en dan na een poos een lekker gevoel in mijn lichaam kreeg,dat kreeg ik ook bijna mams toen pa mij daar zo lekker streelde en later likte.
Onze zoon had al een paar keer een natte droom gehad ,vertelde hem dat hij dan spontaan sperma spoot.
Dezelfde week merkte ik dat hij zich iedere dag aftrok, en wist dat ik spoedig zijn kleine pik in mij zou voelen en zou spuiten .
Mijn man hoorde het ook met vreugde aan,en onze dochter kneep haar beentjes de vorige keer bij elkaar die komt straks ook klaar als zij zichzelf vingerd.
Toen onze Mark weer naast mij lag pakte ik gelijk zijn pik vast en trok er langzaam aan en trok zijn velletje terug,hij legde zijn vingers op mijn schaamlippen en streelde ze zachtjes,naast mij hoorde ik onze dochter Marrit licht kreunen .
Mama hoorde ik na een poos van Mark,mag ik op je liggen net als papa doet,ik ben al een grote jongen ik kan al spuiten wil net als papa ook in je kut spuiten,mijn zus heeft mijn sperma al geproefd en vond het heel lekker,ik hen haar plasser toen ook gelikt wat heel lekker was,maar ik kreeg mijn pik niet ver genoeg in haar plasser als pa bij jouw,heb toen over haar buik en kleine tietjes gespoten.
O Mark toch dan ben jij geen grote jongen maar man hoor dan heb ik nu 2 mannen jn huis,ja kom maar op mij liggen hoor ik zal je helpen dat je pik goed in mijn kut komt,en je pa en Marrit kijken vast toe hoe jij hetzelfde doet wat papa ook doet,misschien wil zij dat dan ook proberen met papa.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 2.2 / 5. Aantal stemmen: 24

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Onze Tweeling”

  1. Ik denk dat dit je eerste verhaal is? Het idee is leuk, maar het gemis aan leestekens maakt het erg lastig om te lezen. Als concept een prima uitvalsbasis om er een mooi lekker geil verhaal van te maken, nu is het een veel te kort afgeraffeld verhaaltje

  2. Hier ben ik niet van onder de indruk. Zoals Cootwriter ook al aangeeft: het verhaal maakt een afgeraffelde indruk. Verder valt er hier en daar nog wel wat te verbeteren aan je spelling en zinsbouw. Dat, in combinatie met het vrijwel volledig ontbreken van interpunctie, maakt dat het verhaal niet prettig leest.
    Sorry, maar meer dan een ster krijg je hiervoor niet van mij.

Reacties zijn gesloten.