Hotel met Zwembad

4.6
(17)

Lisette was dertien. Op doorreis naar het zuiden van Frankrijk liep ze nu een hotel in voor een overnachting. Ze keek verveeld de lobby in, terwijl haar vader en moeder incheckten.
Twee mannen van een jaar of dertig keken haar kant op. Ze glimlachte, de mannen glimlachten terug. Ze deden iets met een spel kaarten en van een afstandje zag ze dat één van de kaarten op de grond viel. De aardige mannen hadden niks door en speelden verder.
Lisette keek verveeld naar haar ouders. Het duurde allemaal vreselijk lang. Toen ze terugkeek zag ze dat de mannen haar kant opkeken en het over haar leken te hebben….
De kaart lag nog steeds onopgemerkt op de grond.
Lisette keek naar wat foldertjes ergens op een tafeltje. Ze bukte en pakte er eentje. En keek weer rond… De mannen keken haar kant op. De ene zei wat tegen de andere en die schoot in de lach. Het leek alsof ze het over haar hadden. Lisette glimlachte in zichzelf en legde het foldertje terug. Kaarsrecht, zoals het hoorde, dat vond ze prettig.
Toen ze overeind kwam zag ze de mannen haar kant op kijken… maar…
He?! Keken ze nou naar haar kont? Ze glimlachte weer, draaide wat weg en kleurde. Ze hadden echt naar haar kont gekeken! Omg…!

Ineens kwamen haar ouders in beweging. Lisette herpakte zichzelf. Ze had zich niet vergist! Hihihi… eigenlijk we grappig. Ze wisten vast niet dat ze pas dertien was. Richting de lift ging het en Lisette en haar ouders sjokten nu rakelings langs het lobbytafeltje met de mannen.
Ze keken duidelijk op.
Ineens stopten mama en haar papa botste tegen haar op. Er werd gemopperd. Ze stonden nu stil- exact naast die mannen! Lisette schaamde zich plaatsvervangend voor haar ouders, kleurde en keek snel opzij. Ze trok haar schouders op als verontschuldiging voor haar vader en moeder en glimlachte wat onbeholpen.
De mannen lachten. ‘Maakt niet uit joh’, fluisterde de ene, de ander zei iets als ‘veel sterkte…’
Lisette glimlachte weer nerveus en verlegen. Ze wilde al verder lopen maar bedacht zich iets…
‘Er ligt een kaart op de grond, daar…’ ze wees naar de plek waar de speelkaart lag.
De mannen bukten, één van hen raapte de kaart op.
‘Nou weet ik waarom jij steeds wint!’ Zei de ene lachend tegen zijn vriend.
‘Ach, ik kon die rotkaart niet gebruiken,’ grapte de ander terug.
Ze keken naar Lisette, die net doorkreeg dat haar ouders weer verder liepen.
‘Hee bedankt!’ Zei de ene.
‘Hoe heet je eigenlijk schoonheid?’ Vroeg de ander.
‘Lisette,’ zei Lisette.
.
Op de hotelkamer was het saai.
Papa en mama waren druk met niks en kortaf doen tegen elkaar. Mama was bemoeizuchtig en Lisette vond haar hysterisch. Papa was moe en sacho.
Lisette zat op haar losse bed en keek verveeld rond.
Mama irriteerde zich aan haar dochters puberale blik. ‘Waarom ga je niet even zwemmen? Beneden hebben ze geloof ik een zwembad…’
‘Echt?’ Lisette keek gelijk een stuk opgewekter….
.
Het zwembad was heerlijk.
Wel een beetje raar en apart. Klein, en helemaal onderin het hotel. In de soort kelder. En er was helemaal niemand! Lisette zwom en dook in haar eentje en het klotsende water maakte griezelige echo geluidjes tegen de tegelwandjes…
In je eentje zwemmen in zo’n akelig stil kelderzwembad was best creapy. Toch vond Lisette het wel leuk, zwom wat gek heen en weer en oefende allerlei zwemslagen waar ze niet zo goed in was én oefende lekker vaak haar duiksprong…
En toen hoorde ze ineens mannenstemmen de ruimte vullen.
Ze zwom naar de kant en hing even aan de rand met nadruipend haar en een nat gezicht, waaruit ze snel de druppels wegveegde en haar ogen wat droogde.
‘Hee, hoi,’ zei ze vrolijk.
Het waren de twee mannen van de lobby.
(Die zo naar haar kont en tieten hadden zitgen kijken, dacht ze nog snel… grinnikend in zichzelf).
‘Heey hoi…. Lisette toch?’ Zei de ene man. Lisette vroeg zich net af hoe hij heette.
‘Jochem,’ zei hij. En nam plaats naast haar, maar dan op de rand zittend met zijn benen over de rand de temperatuur aftastend… ‘ha lekker…!’
Lisette hing met haar armen gevouwen aan de rand en keek met grote, opengesperde blik naar de man, die nu naast haar op de rand zat. Ineens viel zijn zwemshort best wel op… zeg maar… behoorlijk gevuld… die bobbel. Met haar veertien jaar had ze daar eigenlijk nog nooit op gelet. En het zeker nog nooit van zo dichtbij op ooghoogte gezien…
De andere man- ‘ik ben Joris’, ging aan de andere kant naast haar zitten.
Lisette zag dat hij ook al zo’n interessant grote bult had….
Snel deed ze haar haarelastiek los en ging haar staart opnieuw vastmaken. Haar armen snel routineus werkend boven haar hoofd… Ze merkte het gelijk. Die blikken op haar jonge borsten. Ze bloosde.
De mannen keken gewoon nog steeds…
Ze wist niet heel goed wat ze moest doen en lachte wat dommig, toen Jochem ineens opstond en het water in dook.
Het water spetterde in het rond. Joris stond op en dook er achteraan. Lisette kon niet achter bleven en ze liet de kant los, draaide zich om en even later werd er gespat, gelachen en geduwd. Alsof het vrienden van haar eigen leeftijd waren…. Maar dat was natuurlijk niet zo. Al voelde Lisette zich al snel helemaal op haar gemak bij hem. Prettig.
Ze doken wat rond, deden een soort tikkertje waarbij de handen van de mannen haar af en toe raakten op of speels langs haar borstjes en billetjes. Toeval, dacht Lisette, maar ze twijfelde wel een beetje al vond ze het totaal niet erg…. Leuk zelfs! Trouwens , ze deed het zelf ook. De eerste keer raakte ze Jochem zijn kont en niet veel later zijn mannentepel en ze voelde ook wat van zijn borsthaar. Toen ze merkte dat hij het helemaal niet erg vond en ook haar af en toe bij haar tieten en kontje voelde, zocht ze het ook zelf meer expres op en daagde ze de mannen meer uit….
Ze tikte Joris een keer vol op zijn billen met haar hand, en onder water had ze Jochem al een keer tegen de voorkant van zijn zwemshort getikt! Echt! Hahhaa…. Ze had nooit gedacht dat ze het durfde.
Een keer zwom Jochem onder haar door en raakte hij per ongeluk – was het wel per ongeluk?, haar bikinibroekje tussen haar benen, daar….
Ze draaide zich lachend om met een rood hoofd, toen Jochem net met een grijns en een druipend hoofd opdook en haar aan keek.
‘Tikkie…., jij bent hem,’ de hand van Jochem pakte haar kontje vol vast onder water.
Ze draaide zich lachend om. Stralend. Zo veel aandacht had ze op school nog nooit gehad van de jongens uit haar klas.
Ze schoot naar voren, wilde Joris tikken maar ze had zich met zoveel vaart afgezet, dat ze half op hem kwam. Joris lachte. Lisette kroop op zijn rug, haar armen om zijn gespierde schouders, haar benen om zijn middel geklemd. Haar voetje raakte zijn zwemshort en ze voelde ondanks de worsteling iets hards…
Ze liet los.
‘Wat is er?’ Vroeg Joris.
‘Niks,’ Lisette kleurde wat, veegde een natte haarlok uit haar gezicht.
‘Wat ben jij wild joh,’ lachte Joris.
‘Moet toch?’ Zei ze uitdagend.
‘Kan je wel tegen twee onschuldige jongens?’
‘Kunnen jullie wel tegen een klein meisje met z’n tweeën?’ Lachte Lisette…
De jongens lachte.
‘Dan hoef je nog niet tegen mijn lul te trappen,’ zei Joris met een pijnlijk gezicht.
…Was dat echt?
Lisette grinnikte. Lul…. Nou ging het opeens over zijn lul… hihihi.
‘Is het echt pijnlijk?’ Zei ze toch bezorgd.
Joris keek nog even moeilijk. Toen lachte hij breed. ‘Jouw voet tegen mijn lul… hmmm heerlijk…!’
Ze lachten.
Jochem, die had meegeluisterd, liet nu ook van zich horen. ‘Hee, waarom wel bij hem en niet bij mij? Is er iets mis met mijn lul?’
Lisette lachte.
‘Wil je ook dan?’ Daagde ze hem uit. Onder water stak ze haar voetje al uit…
Haar tenen duwden voorzichtig tegen de zwemshort.
Jochem lachte, kreunde wat overdreven en Lisette moest echt haar lachen inhouden. Ze ging wel stug door, roerend met haar tenen tegen het grote, zachte, spannende,… onbekende….
Joris was naar haar toe gezwommen, legde ineens zijn grote mannenhand op Lisettes kontje.
Ze giechelde. Keek even over haar schouder en lachte breed.
Voor Jochem betekende dat, dat ze gestopt was met haar teentjes bij zijn zwemshort. Ook hij kwam met een enkele slag dichterbij.
Hij streek een sliert nat haar uit haar gezicht. Lisette keek weer voor zich en lachte nu naar hem. ‘Wat kom je doen?’ Lachte ze uitdagend.
De handen van Jochem gleden over haar twee zachte billetjes in haar bikinibroekje.
Joris legde een hand op haar blote schouder, volgde het koordje van haar bikinitopje omlaag.
Lisette straalde…
De hand van Joris bereikte de stof van haar cupje. Zijn vingertoppen gleden zachtjes over het veertienjarige tietje. Duwden wat tegen haar tepeltje, draaiden rond en de hand pakte nu vol haar borst vast…
Ze straalde…. Sloot haar ogen….
Jochem, achter haar, kneedde nu met zijn beide handen de zachte billetjes van het pubermeisje. Lisette genoot! Jochem gleed langs haar zij naar voren…, kropen naar haar kruis….
Lisette vond het allemaal geweldig! Ze hield Joris vast bij zijn middel, zocht de voorkant van zijn zwemshort en voelde er gretig in en aan en over. Dat vond de man niet erg… Lekker juist!
Op het moment dat Jochem net met zijn vingers over haar spleetje begon te bewegen- daar slechts van gescheiden door de dunne stof, Joris net haar bikinitopje omhoog trok en een eerste glimp zag van een heerlijk cup 75a borstje en Lisette de short naar voren trok en haar handje naar binnen wilde lagen glijden op zoek naar de grote harde… Net toen… toen hoorden de drie krakerige stemmen de ruimte in komen.
Als gestoken hielden ze elkaar direct los. Zwemkleding fatsoenerend en omkijkend.
Twee bejaarde oude besjes kwamen met gerimpelde lijven een duik nemen.
‘Shit.’ Zei Joris. Jochem zei iets gelijksoortigs.
‘Kut,’ zei Lisette.
.
Ze keken even naar de oudjes en toen naar elkaar.
De dames klommen houterig het water in en begonnen aan hun eerste rondje.
Jochem, Joris en de gelukkige Lisette zochten een rustiger hoekje.
‘Ons feestje is voorbij,’ zei Jochem droog.
‘Ik denk dat ik er maar eens uit ga.’
Joris knikte.
Lisette keek beteuterd. De pubergeilheid had een nog volledig benevelend bezit van haar lichaam. Ze was geil, opgewonden tot elke hormonale vezel in haar tienermeisjes lijfje…
‘En ik dan?’
De mannen keken haar aan.
‘Jij blijft hier lekker zwemmen met die oudjes kleintje…’
Lisette keek zo mogelijk nog ongelukkiger en teleurgestelder.
Joris boog naar haar toe en fluisterde iets in haar oor. ‘…. Kamer 36…. Klop maar als je nog meer aandacht wil…. Stout sletje….’
Lisette schrok van het laatste maar voelde zich trots en gewaardeerd. Ze knikte.
De mannen zwommen weg, haar achterlatend in het water. Ze zag ze er uitklimmen. Die volwassen mannen met die gespierde lichamen, behaard, sterk, tatoeages…. Die zwemshorts … de megabobbels aan de voorkant…. Die zij net had gevoeld…. Stralend van oor tot oor….
Ze had ineens gewoon een afspraakje met twee lekkere mannen. Misschien we geile mannen! Ze had hun stijve gevoeld! Hihihi…
Ze was zelf ook supergeil en ze wist het!
.
Lisette bleef achter.
Vijf minuten. Langer hield ze het niet uit. In gedachten zag ze alleen maar gespierde mannen met enorme piemels voor zich… de handen van hun op haar lijf…. Bij haar tieten, hij haar kont en bij haar natte spleet…. Ze wilde zoenen! Lol maken!
.
Gejaagd en met rode wangen en een weeïg geil gevoel in haar onderste buik liep ze door de gang op de derde verdieping.
Kamer 32…, 34…., 36!
Ze klopte.
.
Jochem en Joris waren zo gezellig!
Ze maakten grapjes en Lisette voelde zich meteen weer net zo op haar gemak als beneden, in het kelderzwembad.
Terwijl Jochem een drankje inschonk, kwam Joris naast haar zitten en sloeg een arm om haar heen. Hij kroelde even met haar. En daar hield ze juist zo van!
‘Heb je eigenlijk een vriendje Lisette?’
‘Nee joh,’ giechelde ze.
‘Nee?’ Jochem keek oprecht verbaasd en lachte naar Jochem, ‘hoor je dat Joch?’
‘Ik denk dat ze liegt, hoe kan zo’n mooi lekker ding nou geen vriendje hebben?’
‘Nee, echt niet,’ lachte Lisette. ‘Trouwens, die gasten bij ons op school zijn zo vreselijk kinderachtig…., niet normaal.’
De mannen lachten mee, Lisette voelde zich begrepen. Joris wreef zachtjes heen en weer over het shirtje bij haar rug.
En toen een hand van Jochem op haar bovenbeen…. Lisette keek even lachend naar hem. Gretig…., alsof ze hem toestemming gaf.
De hand bewoog subtiel, steeds wat meer richting de binnenkant van haar benen…
Ze slikte. Lisettes wangen kregen blosjes.
‘Wel eens gezoend?’ vroeg Jochem.
Ze schudde van niet. Keek hem nog dieper in zijn ogen. Bijna wanhopig…
Jochem boog ineens zijn hoofd en kwam dichter naar haar toe met zijn mond. Hun lippen raakten elkaar en ineens kusten ze. Het meisje hapte tegen en op Jochems mond… Jochem zoende haar geraffineerd en ervaren, opende zijn mond. Lisette voelde zijn warmnatte tong. Ze gaf zich over. Genoot. Beantwoordde zijn mannentong met haar hitsige jonge meisjestongetje. Ineens waren hun monden en tongen verstrengeld in een gulzig gezoen. Vol overgave…. Overweldigend nieuw… Lisette zoende en hapte…. Het was een fantastisch onbekend gevoel….
De hand van Jochem kroop de laatste centimeters naar haar kruis. Duwde en wreef nu zachtjes over de plaats waarachter zich haar meisjeszijn bevond.
Ze kreunde. De hand van Jochem kneedde haar door haar broek heen.
Joris’ hand kroop onder haar t-shirtje en zocht haar kleine tietjes. Omvatte ze en begon ze van achteren lekker te kneden.
Lisette tongzoende Jochem en toen hij even stopte draaide ze zich half om en ging verder met Joris. Die speelde op zijn gemakje verder met haar jonge borstjes…
Jochem maakte haar broek open, sjorde die omlaag. Het meisje hielp gewillig mee, spartelde met haar beentjes. De hand van Jochem bevoelde nu haar onderbroek, zijn vingers traag door het katoen haar spleetje bevingerend. Hmmm….
De hand bewoog traag over haar onderbroekje. Haar schaamlipjes verwennend, haar clitoris werd gevonden en geplaagd. Lisette opende haar benen, haar inmiddels dampend warme vagina aanbiedend. De mannen hielpen haar uit haar shirtje . Haar onderbroek ging omlaag.
En dus zat ze nu ineens bloot. En helemaal!
Lisette giechelde. Ze keek de mannen uitdagend aan en liet zich achterover op het bed vallen, haar knietjes half opgetrokken openklappend…. Ze giechelde stout…
‘Wat een ondeugend meisje ben jij zeg….’ lachte Joris als een roofdier. Hij liet zijn hand vanaf net boven haar navel omlaag glijden. Over haar zeer lichtbehaarde schaamheuveltje en lager…. Met zijn hand over haar spleet. Met wat druk…., tussen haar lippen… langs dat jonge puberclitje… Ze kreunde en zuchtte. Jochem boog voorover en begon van haar tepels te snoepen. Voorzichtig happend en sabbelend aan die harde kleine knopjes. Ze had van die jonge zachte heuveltjes… Hmmmm….
Ondertussen was het vingertopje van Joris de hete nattigheid ingegleden. Niet ver.., maar een stukje. Maar toch.
‘Hee, hoe laat moest jij eigenlijk naar het restaurantje?’ Jochems verstand nam net op tijd weer enige controle.
‘Shit!’ Lisette zat ineens rechtop.
.
Dat was maar net op tijd.
‘Lekker gezwommen meisje?’ Vroeg haar moeder.
Lisette mompelde iets onverstaanbaars. Ze zocht iets leuks uit om aan te trekken. Het werd een gezellig zomers jurkje.
Ze bedacht ook ineens een leuk stout plannentje… Hihihihi…. Wat zouden haar vrienden daar van vinden?
.
Het eten was heerlijk.
Maar Lisettes aandacht was stiekem bij haar nieuwe vrienden. Als haar ouders dit wisten… helemaal aan de andere kant van het hotelrestaurant zaten Jochem en Joris. Lisette zag dat ze ook steeds haar kant op keken en soms over hun pik wreven. Ze kreeg er rode wangen van en keek steeds vluchtig opzij. Papa en mama hadden niks door. Gelukkig maar.
Na de amuse en het soepje wachtte ze een goed moment af. Papa en mama waren in gesprek over morgenochtend. Ze zouden vroeg gaan rijden. Lisette keek weer naar Jochem en Joris en toen….., toen ze allebei keken trok ze onder tafel snel haar jurkje wat omhoog en opende haar benen…
De mannen zagen het meteen; Lisettes blote kut. Het maagdelijke strakke spleetje, wat ze net boven op hun hotelkamer ook al hadden mogen zien en voelen. Maar midden in het restaurantje… ook al was het van op afstand… Ough….
Ze glimlachten instemmend. Beiden kregen een harde paal van dit uitzicht. Helaas kwam er iemand langs om de soepkopjes op te halen en duwde Lisette haar jurkje weer omlaag en sloot haar benen.
Ze herhaalde het gelukkig nog eens tijdens het hoofdgerecht, waarbij ze haar benen nog wijder opende en de lipjes zichtbaar plakkend traag van elkaar weken…
De mannen verloren definitief de controle over hun penissen.
Lisette maakte het echt bont toen ze bij het nagerecht haar kutje weer showde en nu met hand even geil uitdagend over haar spleet heen en weer wreef. Oei….
Jochem moest toch plassen. Toen zijn geslachtsdeel weer enigszins tot acceptabele proporties geslonken was en hij in het openbaar het stuk naar het toilet durfde te lopen stond hij op.
Hij vond de mannenw.c.’s en opende de deur. Er glipte iemand vrijwel gelijktijdig met hem mee naar binnen.
Lisette.
.
‘Wat doe jij hier?’
Lisette lachte breed van oor tot oor. ‘Ik moet ook plassen.’
‘Ben je gek? Dit is het mannentoilet.’
‘Nou en.’ Lisette hield wel van een risico.
Typisch een pubermeisje.
Zonder een woord meer zochten ze een hokje op. Jochem keek het dertienjarige meisje aan. ‘Wat wil je?’
‘Plassen.’ Ze keek hem met een brede grijns aan. Tilde haar jurkje op en ging zitten.
Jochem keek toe. Er klonk een geruststellend, bijna geil klaterend geluid.
Lisette pakte een papiertje en stak het Jochem toe. ‘Jij moet vegen.’
Ze straalde erbij. Wat kon Jochem anders dan dit inwilligen?
Een meisje helpen met haar spleet droogvegen na het plassen… Dat had hij nooit eerder gedaan. Het was op een weirde manier intiem. De manier waarop ze hem aankeek en er van leek te genieten. Alsof ze in control was….
‘Nu jij.’ Lisette sprong op. Jochem maakte zijn broek open en net toen Lisette zijn piemel uit zijn boxershort haalde, hoorden ze gestommel.
Er was een andere man! Hij ging in het hokje naast hen en Lisette kon nauwelijks haar gegiechel onderdrukken. Sowieso was ze zwaar onder de indruk van Jochems penis. Groot. Geschoren. Half opgericht. Ze keek hem trots- ondeugend aan. Alsof ze in een snoepwinkel was. ‘Mag ik hem vasthouden?’ Fluisterde ze met gretigheid.
Jochem knikte. En slikte kreunend toen een handje zijn pik vastpakte en ze hem maar vol bewondering aan bleef kijken. Met die geile ogen…
Lisette richtte. Hij plaste.
Ze vind het prachtig. Ze schudde de laatste druppeltjes eruit en giechelde opnieuw. ….Misschien iets te hard?
De man waste gelukkig net zijn handen en het geluid van het stromende water omhulde waarschijnlijk het gegiechel van het tienermeisje.
Ze begon langs zijn penis te strelen, voelde zijn zware scrotum met haar andere handje. ‘Wow….’
Jochems pik pompte zichzelf tot maximale proporties tot nog grotere bewondering van het jonge meisje.
‘Is dat de eikel?’ Vroeg ze engelachtig terwijl ze met zijn voorhuid speelde…
‘Jaaahhh…,’ kreunde Jochem.
Er kwam weer iemand de hokjes in. Ging naast hen staan plassen.
Lisette giechelde en keek zo mogelijk nog ondeugender. Kuste Jochem op zijn mond en liet even haar tongetje naar binnen glippen, glijdend langs Jochems tong.
En ze bleef maar doorgaan. Met haar beide handjes spelend met zijn harde pik, hem aftrekkend…. Zijn zaad borrelde al de hele middag in zijn onderbuik en nu…. Het duurde gewoon niet lang. Het was te lekker. Te veel. Met een spierspasme en een grom, trok zijn pik samen en schoot de eerste lading zaad zo zijn eikel uit.
Een tweede lading… een derde.
Ze hoorden de man naast hen plassen, wat het alleen maar nog spannender maakte.
Vol ontzag keek ze naar de dikke klodders zaad. Ze giechelde.
‘Ga,’ fluisterde Jochem.
Het deurtje ging open en Lisette sneakte de mannentoilet uit. Een eenzaam klein druppeltje zaad van haar handje aflikkend. Dát was nog eens cool geweest.
In het restaurant zag ze Joris zitten. Hij lachte alleen maar naar haar.
Snel schoof ze op haar stoel. ‘Waar is papa?’
‘Naar de w.c. Meisje,’ zei mama.
Lisette kleurde opnieuw.
Mama begon over een saai kerkje wat ze overmorgen zouden bezoeken en waar ze nogal opgewonden over deed. Lisette had haar eigen opgewonden gedachten….
.
Terug op de hotelkamer was het saai.
Dat was op zich niet erg. Saaiheid maakt slaperig. Haar ouders waren zo vertrokken. Geilheid houdt wakker en maakt alert. Lisette lag dus met opengesperde ogen in haar hotelbed te wachten tot ze dacht dat het wel kon.
.
In het schemer op blote voeten op de hotelgang vond ze de juiste hotelkamerdeur.
36.
Klopklop.
De deur ging open en Lisette stapte de welkome warmte in. Aandacht… twee sexy mannen waarvan ze wist dat ze lekkere piemels hadden… hihihi… alles was er!
‘Hoi.’ Zei ze opnieuw verlegen.
De mannen kwamen naar haar toe. Ze begonnen zich snel en soepel uit te kleden. Ineens stonden er twee blote volwassen mannen voor het jonge meisje.
Echt helemaal bloot. Met afgetrainde gespierde lijven en allebei een joekel van een penis. Hard…. stijf… ready to go….
Lisette giechelde.
Toen kwamen ze naast haar staan. Elk aan een kant. Het dertienjarige meisje werd uitgekleed. En toen was ze de ook bloot.
Ze keek hem stralend aan.
‘Kom,’ zeiden de mannen en namen haar mee naar het bed.
Lisette vond het prachtig- al die aandacht! Maar ook spannend.
Jochem dook snel tussen haar benen. Kuste haar spleet en begin met kleine likjes langs en tussen haar schaamlipjes. Zo lekker…. Lisette kreunde en kronkelde.
Joris sabbelde haar tepeltjes, masseerde zachtjes maar vol passie haar tietjes en likte zoog er zo lekker aan. Ze zoenden samen vol overgave.
Jochem duwde steeds plagend zijn tongpuntje bij haar naar binnen, slurpte haar kutsapjes en plaagde haar clitoris, zoog het tussen zijn lippen en proefde uitgebreid haar jonge zoete gleuf….
Hij stak een vinger bij het meisje naar binnen, begon in haar heen en weer te bewegen…. Het was zalig….!
Joris kroop verder op het bed, bood het meisje zijn stijve pik aan. Lisette bedacht zich geen seconde en begon de pik te kussen, er langs te likken en nam hem in haar warme vochtige mondje. Het smaakte lekker.
Ze zoog hem, bewoog haar hoofdje heen en weer over de penis en Joris streelde haar haren….
Jochem versnelde zijn gevinger, likte ononderbroken langs haar clitje en maakte haar helemaal gek. Hij stopte uiteindelijk eventjes nadat ze een eerste keer klaar kwam, maar begon haar liesstreek daarna weer langzaam te kriebelen met zijn hand….
Joris kreunde en Lisette herkende dat van de w.c. Zou hij weer gaan spuiten?
Ze hoopte het… wilde het… ze zoog nog fanatieker en sneller. Toen hij grommend in haar pubermondje klaar kwam, slurpte ze alles weg, klokte het door haar keelholte naar binnen en zoog tot de laatste goddelijke kostbare druppel uit zijn penis was gekomen. Stralend keek ze hem aan.
Jochem zette zijn eikel tegen haar hete gaatje.
Hij keek haar vragend aan.
Ze knikte. Natuurlijk wilde ze dat. Ze wilde niks liever! Hier had ze op gehoopt, van gedroomd….
Jochem duwde zijn opgezwollen eikel steviger tegen haar opening. Die rekte zich verder uit… open… uitnodigend gespannen om de enorme manneneikel. Jochem drukte verder. Langzaam kroop de eikel het nauwe, strakke gaatje in… Lisette was voor haar dertien jaar ongekend nat en heet. Slijmerig glibberig…., zo verwelkomde haar jonge puberlichaampje de bronstige geile mannenstaaf…. Die nu langzaam maar zonder enige belemmering bij haar naar binnen gleed. Met af en toe een stukje terug, heen en weer drukte Jochem zijn niet te stoppen geiligheid bij het tienermeisje naar binnen. Tot ze volledig gevuld was en hij haar begon te neuken. Zoiets straks had hij nog nooit gehad…. Het was fantastisch! Ongekend!
Joris keek jaloers toe hoe hun tienersletje door zijn beste vriend keer op keer gevuld werd met pik. Haar borstjes deinden goedkeurend mee op het stevige ritme van de neukende pik.
Lisette liet zich nemen, ze genoot, het voelde bijzonder, lekker, apart en spannend. Ze voelde hoe de man het ritme afwisselde, maar met name sneller begon te neuken. Steeds ruwer en wilder. Dieper. Intenser.
Tot hij zichzelf volledig leegde, diep in haar…. Al zijn hete sperma in haar binnenste van haar meisjes lijf achterlatend…. Hij schokte en kreunde… stootte nog een enkele keer en voelde met die grote mannenhanden over haar krullerige schaamhaartjes bij haar venusheuveltje…., langs haar blote buikje en aan haar jonge tietjes.
Ze glimlachte, keek hem trots stralend aan.
Hij trok zijn penis uit haar kutje. Die leeg achtergelaten vreemd verlaten aanvoelde.
‘Mag…., mag ik ook….?’ Vroeg Joris nu.
‘Ja, tuurlijk,’ knikte Lisette met haar geilige blik. Hunkeren. Meer piemel…., dat wilde ze wel!
Joris kroop half op haar en Jochem kuste nu haar lippen. Terwijl het pubermeisje en Jochem elkaar vurig begonnen te tongzoenen, duwde Joris zijn harde lul bij het meisje naar binnen.
Met zijn iets grotere, dikkere pik begon Joris het lieve meisje te neuken. Niet te stoppen, met een geile oerdrift zijn lul in haar stotend.
Jochem en het meisje zoenden en toen Jochem daarna op zijn knieën naast haar hoofd ging zitten en zijn penis aanbood, pakte ze die enthousiast vast en begon er gelijk aan te likken en te sabbelen.
Lisette pijpte Jochem vol overgave klaar. Sperma smaakte haar prima! Misschien werd dit wel haar lievelingssmaak!
Het warme zaad wat Joris nu in haar lichaam spoot en haar, vanmorgen nog maagdelijke baarmoeder overspoelde, vond een gastvrij onderkomen in het jonge meisjeslijfje….
De mannen hadden in tijden, in jaren niet zulke heerlijke, oprecht geile seks gehad. Zo’n jong, strak en perfect goddelijk lichaampje… Zo’n zalig genot.
Lisette voelde dingen die ze niet voor mogelijk had gehouden en was in één dag volledig ingewijd in de wereld van genot, mannen, piemels, seks en sperma.
Wow.
Het lampje ging uit. De drie kropen kroelend met hun blote lijven tegen elkaar. Het meisje friemelend, spelend en verkennend voelend aan de fascinerende piemels van de beide mannen. De mannen genietend van al dat moois dat zo’n jong, dertienjarig meisjeslijf te bieden had… die jonge zachte billetjes…., die gave gladde huid… zachte tietjes met harde ondeugende tepeltjes en haar heerlijke, ongekend natte kutje met dat weinige zacht krullerig behaarde schaambeen…. Hmmmm….
.
Met een verwarmende straal ochtendzon op haar gezichtje werd het jonge meisje de volgende ochtend wakker. Bloot.
Het voelde anders, vrij. Lekker. Ze knipperde even met haar ogen en voelde de warmte op haar heen.
Daar lag ze. In haar naakte lijf na een heerlijke nacht vol nieuwe ontdekkingen…. Ze bloosde bij de herinneringen aan de avond ervoor. Naast haar lagen de twee volwassen blote mannen. Jochem met een verschrompelde, maar nog steeds imposante piemel tussen zijn benen, enorme balzakken. Hihihi…. Ze bloosde er opnieuw van. Ze keek naar de man aan de andere kant. Joris.
Hij ademde zwaar in zijn slaap en Lisette zag dat hij een keiharde stijve had. Blijkbaar konden mannen dat ook in hun slaap hebben. Ze onderdrukte de neiging gelijk één van de piemels vast te pakken of er bovenop te kruipen. Ze bleef stil liggen en duwde haar handje tussen haar benen. Vingerde zichzelf lekker langs haar clitje, wrijvend en duwend langs dat gevoelige plekje…. Beurtelings naar de blote man en piemel links en dan weer rechts van haar kijkend.
Zo bloot tussen twee heerlijke mannen die haar zo verwend en ingewijd hadden, kon het niet lang duren. Door alle geilheid en de setting kwam ze na drie minuten ijverig en driftig vingerwerk al heerlijk klaar.
Wow. Dat was lekker.
Ze koelde even af, klom zachtjes van het bed en zocht haar kleren op. Ze moest ook wel snel nu naar haar eigen hotelkamer terug. Voor papa en mama iets zouden merken….
Maar eerst….
.
Jochem en Joris vonden de foto’s op de camera die op het tafeltje lag. Lisette en haar ouders waren toen al lang en breed weg.
Op de ene foto stond Lisette die Jochems stijve ochtendlul een lief klein kusje gaf. De andere foto toonde het gezicht van Lisette, terwijl ze met haar tong langs de uitgeputte, rustende penis van Joris likte.
Er was nog een derde foto. Lisette met een wel heel ondeugende blik. Helemaal bloot op het krukje. Haar benen wijd en de stelen van de twee tandenborstels van de mannen in haar kutgaatje gestoken….
Zo fout. Maar zooo geil…..
.
Op de achterbank in de auto sliep Lisette nog wat meer. Terugdenkend aan deze eerste heerlijke stop. Dromend en fantaserend aan de verdere vakantie…., ze was vast van plan er een hele hete zomer van te maken. Mannen waren er tenslotte overal. En waar mannen zijn…., zijn piemels!

END

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.6 / 5. Aantal stemmen: 17

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

5 gedachten aan “Hotel met Zwembad”

  1. Wisselen van 13 naar 14 en weer terug is niet hinderlijk Benieuwd naar het vervolg lekker geil verhaal

  2. Het begin is voortreffelijk, je bouwt het verhaal geweldig op, maar dan gaat het te snel.
    Een meisje of jongen van 13/14 jaar gaat echt naar zwembad avontuur naar een hotelkamer.
    Daar had je iets meer werk van kunnen maken. En dan ’s nachts terug gaan, is echt ongeloofwaardig.

  3. Mooi verhaal ja, inderdaad maar op een gegeven moment loopt alles wel ongelooflijk soepeltjes. Schrijvers vermoeidheid, het verhaal af te krijgen? Toch best goed!

Reacties zijn gesloten.