De Ramp – deel 5

4.6
(28)

Ga naar deel 1 om dit verhaal vanaf het begin te lezen.

En zo worden we een deel van het huishouden. Werk is er genoeg, maar Scarlett is geen slavendrijver, dus er is ruimte om te lezen, te dutten en een kusje te stelen van zowel Alice als Scarlett. Ik kijk die nacht al uit naar een nieuwe stoeipartij met Scarlett, maar ze houdt de boot af. Voorlopig kan ze er wel weer even tegen. We houden het in bed op wat zoenen.

De volgende dag krijg ik een nieuwe opdracht. Ze stuurt me met Peter en Kirsten naar buiten. De kinderen moeten mij de omgeving leren kennen en het geeft me ook de gelegenheid om wat beter kennis met hen te maken. Scarlett kan in tussentijd wat langer met Alice praten om een wat stevigere band te smeden. Ongewapend door het bos trekken is uit den boze, dus ik gris mijn geweer mee. De kinderen lopen voorop en ik volg hen.

Het is de eerste keer sinds de ramp dat ze zonder hun moeder de deur uit mogen. Ik vind dit het grootste bewijs van het vertrouwen dat Scarlett in me heeft en het ontroert me. Peter en Kirsten tonen me waar er eetbare bessen te vinden zijn, waar ze het meeste sprokkelhout verzamelen, enzovoort. We slaan regelmatig links- of rechtsaf, maar ik ga ervan uit dat ze de weg kennen. Hopelijk raak ik ze niet uit het oog, want ik heb geen flauw idee van hoe ik terug aan de blokhut moet geraken.

Na ongeveer een uur wandelen komen we uit bij een klein meertje. Hier stoppen de kinderen en gaan op de grond zitten. Ik neem naast hen plaats. ‘Dit is ons favoriete plekje’, zegt Kirsten. ‘Als we door het bos trekken, rusten we hier altijd uit.’ Ik vraag hen of ze hun vader niet missen. Het duurt even tot ik een antwoord hoor. ‘Eerlijk gezegd niet echt,’ zegt Peter uiteindelijk. ‘Papa en mama maakten de laatste tijd veel ruzie, ook al voor de ramp. Met hem erbij voelden we ons veiliger, maar niet echt gelukkiger.’ ‘Hij was ook heel streng,’ vervolgt Kirsten. ‘We mochten heel weinig. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we blij zijn dat hij dood is,’ voegt ze er nog snel aan toe. Al weet ik niet of ze dit echt meent.

We praten een hele tijd, over mijn leven thuis over de plas en mijn tijd in de bunker, en zij over hun hobby’s en zelfs hun school. We kunnen goed met elkaar opschieten en daar ben ik blij om. Het harde leven de laatste maanden heeft hen volwassener, wijzer gemaakt. Het zijn zeker geen verwende zeurpieten.

‘Hoe oud zijn jullie eigenlijk?’ vraag ik. ‘Elf,’ antwoordt Kirsten met enige trots. ‘En ik ben twaalf,’ zegt Peter. ‘Ha, dan ben je even oud als Alice,’ merk ik op. ‘Ideaal dus voor Peter,’ grapt Kirsten en ze steekt haar tong uit naar haar broer. Die bloost een beetje door deze opmerking. Ik kijk geamuseerd naar de twee opgewekte kinderen. Kirsten lijkt een jongere versie van haar moeder. Haar lange haar is minder donkerrood, eerder Venetiaans blond, maar ze heeft een even lief gezichtje met een schattig wipneusje. Voor de rest ziet ze er mager uit. Haar borst is plat en onder haar kort afgeknipte jeans steken twee mooie slanke benen uit. Peter ziet er met zijn donkere krullenbol heel anders uit. Waarschijnlijk heeft hij de trekken van zijn vader. Hij heeft altijd een vrolijke uitdrukking op zijn gezicht, ondanks de moeilijke tijden die hij heeft moeten doormaken.

‘Het is warm! Laten we gaan zwemmen,’ stelt het meisje voor. Nog voor ik iets kan uitbrengen over het niet bij hebben van zwemkleding, heeft Kirsten haar shirt, broek en slipje al uitgetrokken en rent ze poedelnaakt naar het water. Ik kijk haar kleine blote kontje na. Ook Peter is in adamskostuum al op weg naar het verkoelende meer. Er zit voor mij niets anders op dan mijn kleren ook uit te spelen. Ik pak mijn geweer om hem dicht bij het water op de oever te leggen, zodat ik er snel bij kan en wandel daarna naar de twee kinderen die al tot aan hun kin in het water zitten. Het meer is dieper dan ik dacht. Met enige gêne zie ik dat Peter en Kirsten onbeschaamd naar mijn schommelende lul kijken wanneer ik dichterbij kom. Maar mijn spel bedekken zou wat kinderachtig overkomen, dus doe ik het maar niet.

Het water is ijskoud, maar ik geraak er al snel aan gewend. Meteen word ik getrakteerd op massa’s spetters water die de joelende kinderen naar me toe gooien. Ik ga meteen in de tegenaanval en er ontstaat een heus watergevecht. We schateren het uit. Wat is het fijn om nog eens onbekommerd plezier te kunnen maken, al blijf ik geregeld waakzaam de omgeving in het oog houden. Dan komen we, nog nahijgend, tot rust.

‘Ik heb zeep bij, we kunnen ons hier meteen wassen. Zo sparen we thuis water uit,’ zegt Kirsten. Ze waadt naar de oever, stapt uit het water en haalt uit haar broek twee stukjes zeep. Dit is ze duidelijk op voorhand van plan geweest. Wanneer ze terug naar het water wandelt, zie ik haar kleine kale spleetje. Snel kijk ik een andere kant uit. Wanneer ze weer bij ons staat, geeft ze een stuk zeep aan mij en een aan haar broer. ‘Zeep je me in?’ vraagt ze me. ‘Maar laten we wat dichter bij de oever gaan staan waar het minder diep is. Anders heeft het weinig zin.’

We verplaatsen ons. Ik ga achter haar staan en begin met het stuk zeep in mijn hand over haar onderrug te wrijven. Dan doe ik haar mooie lange haar opzij, zodat ik ook haar schouders en nek kan wassen. Ik voel een haast onweerstaanbare drang om haar daar te kussen, maar weet niet goed hoe ze daarop zou reageren, dus doe ik het maar niet.

Ondertussen zeept Peter grondig mijn eigen rug in. Ik kan me niet herinneren hoe lang het geleden is dat iemand mij waste. Mijn moeder waarschijnlijk toen ik nog een kleine uk was. Als al deze ellende voorbij is en ik weer thuis ben, dan moet ik toch maar eens actief op zoek gaan naar een vriendin die mijn rug kan schrobben. Niet alleen daarvoor natuurlijk. Met de sekservaring die ik ondertussen heb opgedaan, voel ik dat ik aan zelfvertrouwen heb gewonnen. Al zal het moeilijk zijn om een even knappe vrouw als Scarlett te kunnen strikken. En minderjarige meisjes als Alice zijn uiteraard helemaal uit den boze.

‘De voorkant ook graag,’ hoor ik Kirsten dan zeggen en ik ontwaak uit mijn mijmeringen. Ik twijfel even, maar begin dan haar buik in te zepen. Uiteraard wil ik ook hoger gaan, maar ik durf niet. Wat als ze dit achteraf aan haar moeder vertelt? Maar Kirsten verlost me uit mijn lijden. Ze pakt mijn handen beet en verplaatst ze resoluut naar boven. En zo glij ik met mijn steeds kleiner wordende stukje zeep over haar borstkas. Ik voel dat ze niet helemaal plat is. Er beginnen kleine borstjes te ontluiken. Haar tepeltjes voelen hard aan. Ik hoor haar zachtjes zuchten wanneer ik erover beweeg.

Peter heeft ondertussen zijn armen om me heen geslagen om ook mijn buik te wassen. Opeens gaan zijn handen omlaag en beginnen met het stuk zeep over mijn lul te bewegen. Hij begint hem wel heel grondig te wassen. Het duurt even voordat ik doorheb dat hij me gewoon staat af te trekken. Ik kan er onmiddellijk een einde aan maken door hem te vragen ermee op te houden en door uit het water te stappen. Maar ik doe het niet.

Mijn pik begint te groeien, waardoor de jongen er nog meer grip op krijgt. Ik voel zijn kleine stijve piemel tegen de achterkant van mijn been drukken. Mijn hand dwaalt ook naar beneden en ik wrijf over het kale spleetje van Kirsten dat zich, in tegenstelling tot mijn pik, onder de waterspiegel bevindt. Mijn stukje zeep heb ik ondertussen al per ongeluk laten vallen. Ik kus het meisje in haar nek, terwijl ik met mijn vinger over haar gleufje blijf bewegen. Met mijn andere hand knijp ik in haar stijve tepeltjes. Ze kreunt zachtjes.

Mijn pik staat ondertussen recht overeind en de kleine hand van Peter gaat steeds vlugger op en neer. Met zijn andere hand beweegt hij liefkozend over mijn billen. Dan voel ik ook Kirsten achteruit naar mijn pik grijpen. Peter maakt meteen plaats en besluit mijn ballen te masseren. Het handje van Kirsten verkent zachtjes de ganse lengte van mijn paal en uiteindelijk begint ook zij me af te trekken.

Mijn vinger bevindt zich ondertussen al tussen haar schaamlipjes en een topje verdwijnt in het smalle kutgaatje. Ik voel hoe vochtig haar spleetje is, maar heb geen idee of dit door het water van het meer komt of door haar opwinding. Haar greep op mijn pik verstevigt wanneer ik haar voorzichtig begin te vingeren, er wel op lettend niet te diep te gaan. Haar gekreun wordt luider en dan is het voor haar welletjes. Ze stapt naar voren en klimt de oever op, me bij de pik meesleurend. Haar broer volgt ons op de voet.

Peter komt op het droge naast me staan. Ik werp een blik op zijn piemel. Hij is klein en nog volkomen haarloos, maar ziet er enorm hard uit zoals hij daar fier vooruit steekt. Ik ben nooit in jongens of mannen geïnteresseerd geweest, maar nu wil ik dat kleine stokje in mijn mond hebben. Maar eerst is het de beurt aan Kirsten. Ze kijkt met wellust in haar ogen naar de twee stijve pikken. Ze neemt er een in elke hand en trekt er enkele keren aan. Dan zakt ze voor ons neer op haar knieën, maar merkt dat ze dan niet goed aan mijn pik kan. Dus gaat ze snel op haar hurken zitten. Ze beweegt mijn paal enkele keren over en weer over haar lippen en haar wangen en geeft dan een kusje op de eikel. Daarna draait ze haar hoofd en slokt pardoes de ganse piemel van haar broer naar binnen. Terwijl ze hem pijpt, rukt ze me af.

Mijn hand streelt de kleine billetjes van Peter, af en toe er eens speels in knijpend en ik voel dat hij mijn voorbeeld volgt. Kirsten draait eindelijk haar hoofd nog eens en kust weer aarzelend het topje van mijn pik. Dan opent ze haar mond en laat mijn lul langzaam naar binnen glijden. Ze geraakt tot iets voorbij halverwege. Ik voel dat hij tot aan haar keel komt. Ze begint me rustig af te zuigen, terwijl haar andere hand aan de piemel van haar broer blijft sjorren. Ik breng mijn hoofd naar dat van Peter, die opkijkt. Hij opent zijn mond al een beetje en we staan al snel te tongzoenen, terwijl we om beurten gepijpt worden door het elfjarige meisje. Met een vinger kietel ik wat aan zijn kontgaatje.

Dan laat Kirsten onze pikken los en zet een stap naar achteren. ‘Ga op de grond liggen,’ zegt ze tegen me. Het zijn de eerste woorden die uitgesproken worden sinds het begin van ons liefdesspel. Ik ga op mijn rug liggen en zie meteen het kleine kale kutje van de prille tiener boven me opdoemen. Ik hou mijn handen omhoog zodat haar dijen erop kunnen steunen, terwijl haar kutje vlak tegen mijn mond zweeft. Smachtend steek ik mijn tong uit en lik aan de natte spleet. Het smaakt wel degelijk naar kutsap. Geestdriftig gaat mijn tong over haar kleine schaamlipjes en over haar minuscule klitje. Ze begint weer te kreunen, en nog luider wanneer ik mijn tong diep in haar spleet steek.

Ondertussen is Peter tussen mijn geopende benen komen liggen. Vol overgave pijpt hij mijn rechtopstaande paal. Ik voel zijn vinger aan mijn kontgaatje kriebelen en plots gaat hij naar binnen. Terwijl het twaalfjarig jongetje me vingert en pijpt, wordt Kirsten steeds natter. Het geil stroomt uit haar kutje, recht in mijn mond. Ik slik alles gulzig door. ‘Oh! Oh! Ja! Lik me!’ kreunt ze. Ook verbaal lijkt ze op haar moeder.

Mijn tong gaat steeds dieper haar kutje binnen en terwijl ik haar zo neuk, gaat haar vinger tekeer over haar klitje. ‘Oh! Ja! Ik ga klaarkomen! Ja!’ Haar lichaam begint krachtig te schudden en met een luide kreun komt ze klaar. Haar kutsappen stromen rijkelijk over mijn gezicht. Terwijl ze uithijgt, verplaats ik mijn handen wat naar voren, zodat haar kontgaatje vlak boven me zit. Er gaat een rilling door haar heen wanneer ik eraan lik. Ze begint zich hitsig te vingeren wanneer mijn tong over het gevoelige plekje blijft gaan. ‘Ik wil dat je me neukt!’ roept ze plots uit en ze springt van me af.

‘Weg jij!’ zegt ze tegen haar één jaar oudere broer die daar nog steeds zit met mijn pik in zijn mond en zijn vinger in mijn kont. Met tegenzin staat hij recht. Kirsten gaat boven mijn paal staan die ik met een hand recht omhoog hou. Langzaam laat ze zich op haar hurken zakken tot haar kletsnatte poesje mijn pik aanraakt. Ik leid mijn eikel tot aan haar smalle kutgaatje. Sta ik, na Alice, opnieuw op het punt een piepjong meisje te ontmaagden? Misschien moet ik er mijn beroep van maken.

‘Zeker van?’ vraag ik haar. ‘Het zal in het begin pijn doen.’ ‘Maak je maar geen zorgen,’ antwoordt ze ongeduldig. Er verschijnt een wat gespannen glimlach op haar gezicht. Nog voor ik iets kan zeggen, gaat ze weer wat lager en mijn eikel verdwijnt tussen de kleine schaamlipjes. Kreunend wacht ze even voor ze verder gaat. Waarschijnlijk heeft er nog nooit zoiets groots in haar gezeten. Vermoedelijk alleen haar vinger en de piemel van haar broer. Van dat laatste ben ik zeker. Dit is duidelijk niet haar eerste seksavontuur.

Na even te zijn bekomen, laat ze zich verder op de pik zakken. Ik zet me krap, maar tot mijn verbazing komt mijn paal geen maagdenvliesje tegen. Daar zal haar broer ook wel voor iets tussen zitten. Ik ben blij geen bloed te hoeven zien. Mijn pik zit nu tot halverwege haar nauwe neukholletje. Ze stopt weer en kermt wat. ‘Gaat het?’ vraag ik wat bezorgd. Ze knikt. ‘Het voelt lekker!’

En plots zit mijn ganse pik in het smalle elfjarige kutje. Ze werpt een blik naar haar kruis en lijkt zelf ook verwonderd te zijn dat dit überhaupt kan. Ze blijft nog even zo zitten met een gelukzalige grijns op haar gezicht. Dan begint ze op en neer te bewegen. Het voelt geweldig. De zuigkracht van haar kleine kutje is overweldigend. Peter heeft dit allemaal al rukkend op een afstandje staan bekijken. Hij komt dichterbij, en gaat tussen mijn benen liggen met zijn hoofd vlak bij het epicentrum van de paringsdans tussen mij en zijn zusje. Hij lijkt even te bestuderen hoe mijn pik in en uit het geile gleufje van Kirsten verdwijnt.

Dan voel ik zijn tong aan mijn strakke ballen likken en af en toe ook even aan het stuk schacht wanneer die voor niet meer dan een seconde uit het natte neukgaatje van zijn elfjarig zusje tevoorschijn komt. Kirsten laat haar kutje steeds sneller op en neer gaan op mijn paal. Ondertussen wrijf ik met mijn vinger over haar stijve klitje. Al gillend komt ze voor de tweede keer klaar, maar ze blijft op me stuiteren, vastbesloten om ook mij tot een orgasme te brengen. Ze buigt wat voorover en leunt met haar handen op mijn borstkas. Dit is voor mij het sein om zelf wat arbeid te verrichten. Ik begin mijn bekken te bewegen en pomp razend mijn roede in en uit haar smalle spleetje.

Dan voel ik het sperma opborrelen en begin sneller en luider te ademen. Kreunend spuit ik mijn warme zaad diep in haar jonge kutje. En ik blijf maar spuiten. Zo hard ben ik nog nooit klaargekomen. Wanneer Kirsten uiteindelijk van me af stapt, floept mijn slap wordende pik uit haar smalle opening, gevolgd door een stroom vers sperma dat op mijn ballen belandt. Peter ligt nog steeds tussen mijn benen en staart naar het smeuïge goedje. Pas wanneer Kirsten naast hem komt liggen en gretig het sperma begint op te likken, proeft hij er ook even van. De smaak moet hem bevallen, want samen met zijn zusje maken ze met hun tong smakkend mijn pik en ballen brandschoon.

Dan staan we alle drie recht. Peter kijkt wat beteuterd en het duurt even voor ik snap waarom. De arme jongen is als enige van ons nog niet klaargekomen. Ik ga vlak bij hem staan, zoen hem even op de mond en ga dan op mijn knieën zitten. Eindelijk kan ik die kleine lekkere pik eens in mijn mond nemen. Hij is inderdaad keihard. Ik begin hem te pijpen en steek ondertussen een vinger in zijn kont. Mijn tong wentelt zich rond de kleine eikel. Af en toe wissel ik de piemel voor de kleine balletjes. Wat is alles heerlijk glad. Mijn vinger gaat steeds dieper en harder te keer in de aars. Plots begint hij luider te ademen. Hij begint met zijn heupen te bewegen en zijn pik dieper in mijn mond te stoten. Dan voel ik zijn warme zaad op mijn tong en in mijn keel belanden. Het smaakt verrassend goed. Ik blijf zuigen en slik dan alles door.

We zijn nu allemaal voldaan. In het meer wassen we nog snel het zweet en onze lichaamssappen van ons af en dan trekken we huiswaarts. Onderweg doen de kinderen alsof er helemaal niets gebeurd is. Ze maken grappen, wijzen naar bijzondere bomen en vogels en beginnen zelfs te zingen. Maar ik ben in de war. Mijn pik won het wederom van mijn verstand. Seks hebben met kinderen, het begint een gewoonte te worden. Maar zoiets kan en mag toch helemaal niet? Wat als hun moeder dit te weten komt? Is dit mijn dank voor haar gastvrijheid? En waarom werd ik opeens opgewonden door de piemel van Peter?

Maar aan de andere kant waren het Kirsten en Peter die het initiatief namen. Net zoals eerder Alice en Scarlett. En ze leken er nog veel plezier aan te beleven ook. Moet je eens zien hoe die kinderen daar voor me uit dartelen, alsof onze neukpartij de gewoonste zaak van de wereld was. Maar dat was het misschien ook, toch in deze wereld. Al deze gedachten malen door mijn hoofd. Kortom, ik ben in de war.

Het begint al te schemeren wanneer we eindelijk de blokhut bereiken, waar we worden onthaald door twee boze dames. Waar zijn we zolang gebleven? Ze waren doodongerust, en ik kan hen geen ongelijk geven. Maar Kirsten antwoordt zonder verpinken dat we verloren zijn gelopen. Ze waren zo druk bezig geweest me verhalen te vertellen, dat ze ergens een verkeerd pad waren ingeslagen. En het duurde een hele tijd voordat ze dit door kregen. ‘Het is onze fout,’ voegt Peter er met een perfect geacteerde pruillip aan toe. ‘We hebben niet goed opgelet. Het zal niet meer gebeuren.’

Voor hun moeder hun een standje kan geven, begin ik de twee kinderen te loven. ‘We hebben een hele fijne dag gehad samen. Kirsten en Peter hebben een grote indruk op me nagelaten. Toen ze merkten dat we verloren waren gelopen, raakten ze niet in paniek. Ze begonnen methodisch de weg terug naar huis te zoeken en zoals je ziet, is het hen gelukt. Ik zou er in mijn eentje nooit in geslaagd zijn.’ De opluchting van Scarlett is groter dan haar woede en ze aait de kinderen over hun bol. ‘Ik ben blij om dit te horen, maar laat dit niet nog eens gebeuren, hoor!’ ‘Nee, mama,’ antwoorden het meisje en het jongetje in koor. Kirsten geeft me stiekem een knipoog.

De volgende dagen probeer ik met Kirsten en Peter te praten over onze stoeipartij aan het water. Gewoon om er zeker van te zijn dat alles oké is. Maar ze willen er niet te veel woorden aan vuil maken. ‘Peter en ik spelen graag met elkaar. En nu dus ook met jou. Wij vinden dit gewoon heel fijn,’ laat het elfjarige meisje me bondig weten. En daar moet ik het mee doen. Er zit niets anders op dan reikhalzend uit te kijken naar onze volgende excursie naar het meertje.

Ik vraag me nu ook af ze in hun kleine slaapkamer Alice ook deelgenoot maken van hun seksuele escapades. Maar ik ga me er niet mee bemoeien en respecteer haar privacy door haar daar geen vragen over te stellen. Ze doet uiteindelijk wat ze wilt. Ik ben haar tenslotte vader niet.

De volgende dagen wordt ons nieuw samengesteld gezinnetje steeds hechter. Er is zelfs sprake van klein geluk. Alleen het eten laat te wensen over, maar voor de rest klinkt er veel gelach door het kleine huisje. Ondanks het vele werk, want de hut moet winterklaar gemaakt worden. ’s Avonds vallen we uitgeput in slaap. Seks staat er voorlopig niet meer op de agenda.

Maar uiteraard blijven deze mooie dagen niet duren.

Naar deel 6…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.6 / 5. Aantal stemmen: 28

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

2 gedachten aan “De Ramp – deel 5”

  1. Erg leuk verhaal.
    Volgens mij erg goed geschreven. Prachtige fantasie!
    Wat een gewillige kinderen en zelfs hun moeder…
    En zo lekker ongecompliceerd
    Lekker geil verhaal.

Reacties zijn gesloten.