De Ramp – deel 6

4.6
(17)

Ga naar deel 1 om het verhaal vanaf het begin te lezen.

Wanneer ik op een morgen de voordeur open en nog wat slaapdronken naar buiten stap om mijn behoefte te gaan doen, word ik met veel geweld terug naar binnen geduwd. Ik beland pardoes op mijn rug en het duizelt me even. Dan hoor ik mijn huisgenoten gillen. Ik kijk op en zie drie beren van kerels in de deuropening staan. Ze hebben vettig lang haar en woeste baarden, dragen leren vesten en broeken en zijn gewapend met geweren en honkbalknuppels. Van het type dat Jim naar de andere wereld stuurde.

‘Wel, wel, wel! We stuiten hier op een mooi liefdesnestje,’ smaalt een van hen. Met smakkende lippen kijkt hij naar Scarlett. Peter, Kirsten en Alice staan bevend achter haar rug. ‘Fouilleer hen!’ beveelt hij een van zijn kompanen. Die stapt onmiddellijk naar Scarlett. Ze bijt verbeten van zich af, maar de man is veel sterker en begint met zijn handen over haar lichaam te gaan om te controleren of ze geen wapen draagt. Hij laat de kans niet onbenut om regelmatig over haar grote borsten en over haar sappige billen te wrijven.

Ik spring op om, tegen beter weten in, hem een lesje te leren, maar word op ruwe wijze tegengehouden door de derde kerel. Ook hij gaat tevergeefs op zoek naar wapens op mij. Ik zie dat ook de kinderen gefouilleerd worden. ‘Geen wapens te vinden, John! Behalve die twee geweren die hier tegen de muur staan.’ ‘Alles veilig hier!’ roept de man die John genoemd werd op zijn beurt naar buiten.

Dan doet een vierde persoon haar intrede, waarschijnlijk de leider van de bende. Ik knipper even met mijn ogen. Een bloedmooie jonge vrouw met lang zwart haar komt de ruimte binnen, ook nog eens volledig in het zwart gekleed. En hoe! Leren laarzen die tot halverwege haar bovenbeen komen, een kort leren rokje dat toelaat een deel van haar dijen te zien tot aan haar laarzen en een leren bovenstuk dat haar schouders bloot laat en waarin haar borsten op adembenemende wijze in opbollen. Hoewel ze er helemaal niet op lijkt en onnoemelijk veel mooier is, moet ik onmiddellijk aan Ilsa, She Wolf van de SS denken. Omdat geen van haar trawanten haar bij haar naam noemt, doop ik haar in gedachten dan maar Ilsa.

Met haar handen in haar zij overschouwt ze de ruimte en werpt een lange, stilzwijgende blik op elk van ons. Wanneer ze mij aankijkt, gaat er een rilling door me heen. ‘Wel, wel,’ begint ze, ‘de leider had gelijk. Hier valt wat te rapen. Kom hier allemaal op een rij staan!’ Schoorvoetend doen we wat ze vraagt. Ze paradeert enkele keren voor ons heen en weer, ons opnieuw een voor een monsterend. ‘Alle kleren uit! Nu!’ beveelt ze. We kijken elkaar aan. ‘Nu, zei ik, of er gaat bloed vloeien!’ reageert ze bits.

Langzaam ontdoen we ons van onze kleren. ‘Alles!’ voegt ze eraan toe, wanneer we daar in ons ondergoed staan. Met onze handen bedekken we onze naaktheid, maar we krijgen al snel het bevel om ze achter onze rug te houden. Opnieuw inspecteert Ilsa ons een voor een. Ik slik even wanneer ze mijn slappe lul bekijkt, hopend dat ik geen erectie krijg.

Wanneer ze voor Alice staat, steekt ze zonder verpinken een vinger diep in haar kutje. Het meisje gilt het uit en ik spring op haar af om haar te beschermen. Maar een van de mannen grijpt me ruw bij mijn nekvel voor ik Ilsa van Alice kan wegduwen. Ilsa wijst naar een stoel in de hoek. ‘Bind hem daar maar op vast.’

En zo word ik hard op de stoel geduwd en begint een van de bandieten mijn handen aan de rug van het zitmeubel vast te binden. En hier lacht het geluk me twee keer toe. Ten eerste heeft de man meer aandacht voor de borsten en kont van Scarlett dan voor het leggen van stevige knopen. Ik voel al snel dat het touw wat losjes zit. Ten tweede kleeft er onder de stoel een pistool of een mes, wat precies kan ik me niet meer herinneren, al hoop ik natuurlijk op het eerste. Het komt nu aan op timing. Hoewel de knoop niet heel stevig zit, moet ik hem toch nog loskrijgen, en dat zonder dat iemand het merkt. En dan moet ik snel handelen, heel snel. En goed mikken. En hopen dat de gangsters met iets anders bezig zijn. Ik kan al raden wat dit zal zijn.

‘Die meisjes en dat jongetje zullen ons heel wat geld opleveren,’ zegt Ilsa goedkeurend. ‘En jij,’ ze kijkt naar Scarlett en strijkt met een lange vinger over haar gezicht, ‘voor knappe hoeren zoals jij is er altijd vraag. Maar laat ons de waren eerst even uittesten. Maar beschadig ze vooral niet!’

Dit laten de mannen zich geen twee keer zeggen. Hun broeken vliegen al naar beneden en drie enorme pikken springen tevoorschijn. ‘Dat jochie is van mij,’ zegt een van hen en hij loopt op Peter af, die geschrokken terugdeinst. Maar de schoft duwt hem op zijn knieën en brengt zijn hoofd naar zijn paal. Er zit voor de brave jongen niets anders op dan zijn mond te openen en de stijve pik in zijn mond te nemen.

Alice en Kirsten pijpen met tranen in hun ogen om beurten de tweede man, terwijl de derde zijn pik langs achter in de kut van Scarlett ramt. Ilsa heeft haar armen voor haar omvangrijke boezem geslagen en kijkt vol belangstelling naar het verkrachtingstafereel. Dan stapt ze op me af en streelt met haar benige vingers mijn lul en ballen. Ze kijkt me zo wulps aan dat mijn pik langzaam begint te groeien. Wanneer hij helemaal overeind staat, trekt ze haar rokje omhoog. Mijn pik wordt nog stijver wanneer ik zie dat ze eronder niets aan heeft. Wellustig staar ik naar haar kaalgeschoren kut met brede schaamlippen en een gezwollen klit.

Wat zou ik doen als ik nu mijn handen los kon wrikken? Naar het wapen grijpen of er begerig mee over het goddelijke lichaam van deze voluptueuze dame bewegen? Ik ben zo door haar in de ban dat ik even de ganse hachelijke situatie vergeet waarin we ons bevinden. Ze gaat schrijlings op me zitten en brengt mijn kloppende pik tot aan haar kut. Dan laat ze zich zakken en mijn ganse paal wordt omsloten door een hete vochtigheid. Langzaam begint ze op en neer te bewegen, en dan alsmaar sneller. Ik zie haar kolossale borsten met veel geweld op en neer wippen en vraag me af wanneer ze uit het leren bovenstuk zullen floepen. Het is een geweldig zicht.

Dan hoor ik gegil. Ik draai mijn hoofd en zie een enorme pik in en uit het smalle poesje van Alice bewegen. Ze ligt wijdbeens in de zetel met Kirsten naast haar. Dan schuift de man op en geeft het elfjarige meisje een onwelkome beurt. Het is duidelijk dat de kinderen er helemaal niet van genieten. Ze ondergaan met tranen in de ogen hoe ze misbruikt worden. Peter staat voorovergebogen en laat kermend de lange lul van zijn belager zijn kontgaatje teisteren. Ook Scarlett wordt op brute wijze anaal genomen. En ik zit hier maar te geilen op de bazin van die verkrachters.

Ik besluit me opnieuw te concentreren op mijn vastgebonden handen. De knoop wordt steeds losser, maar het lukt me nog niet om me te bevrijden. Daarvoor moet ik mijn armen met meer kracht bewegen, maar zoals Ilsa op me zit, met haar gezicht naar me toe, valt dit te veel op. Gelukkig draait ze zich na een tijdje om en gaat met haar kontgaatje op mijn pik zitten. Na enkele pogingen schuift mijn paal in haar nauwe aars. Vol enthousiasme begint ze opnieuw haar heupen te bewegen.

Het voelt geweldig. Opnieuw laat ik me weer afleiden door haar geile handelingen, maar ik kom op tijd bij zinnen. Ik ruk met alle macht aan het touw en opeens zijn mijn handen los. Ik blijf ze nog even achter de stoel houden. Het is nu een kwestie van het juiste moment te kiezen. Ik kijk nog even naar hoe het mijn huisgenoten afgaat. De bandieten gaan nog steeds driest te keer, maar ik zie aan hun gezichten dat ze op het punt staan om klaar te komen. Het ideale moment. Bandiet nummer één haalt zijn pik uit het gezwollen kutje van Alice en gebaart de twee meisjes om voor hem te komen zitten. Dan spuit hij een enorme hoeveelheid sperma op hun angstige gezichtjes. Daarna dwingt hij Kristen om zijn nog druipende pik schoon te likken.

Bandiet twee ramt nog altijd het smalle kontje van Peter en vult het kermend met zijn zaad. Bandiet drie heeft geen mededogen voor Scarlett die het uitkermt van de pijn terwijl hij zijn pik met alle geweld in haar kont blijft beuken. Hij verdient het niet om klaar te komen.

Met een vloeiende beweging reik ik onder stoel en grijp naar wat er met stevig plakband onder kleeft. Hoera, het is een pistool. Ik sla ermee hard op het hoofd van Ilsa, die bewusteloos van me afglijdt, en sta recht. En dan gebeurt er iets heel raars. Terwijl ik de drie gangsters in koelen bloede neerknal, kom ik krachtig klaar. Het sperma spuit uit mijn pik, alle kanten uit, in mijn verbeelding simultaan met mijn schoten met het pistool.

Na de oorverdovende knallen wordt het muisstil in het huisje. Niemand beweegt. De wereld lijkt even te zijn gestopt met draaien. Dan begint een van de meisjes te snikken, Kirsten zie ik, en Scarlett doet de kinderen teken dat ze naar haar toe moeten komen. Ze stappen over de bebloede lijken heen en Scarlett omhelst hen allemaal. Ik vervoeg hen en zo blijven we een hele tijd staan. De kamer ruikt naar bloed, zweet en sperma. Dan neemt Scarlett de kinderen mee naar de wasruimte.

Ik maak van de gelegenheid gebruik om de nog steeds bewusteloze Ilsa op mijn schouders te tillen en haar te verplaatsen naar de slaapkamer. Ze kermt zachtjes wanneer ik haar op het bed neerleg. Hopelijk heb ik haar niet te hard geslagen. In de leefruimte haal ik het touw dat eerder voor mezelf had gediend en ik bind hiermee de armen van de vrouw achter haar rug vast. In een kast vind ik nog een ander stuk touw en knoop het strak rond haar voeten en benen. Dan ga ik terug naar de leefruimte en sleep de drie lijken met enige moeite een voor een naar buiten. Ik leg ze totaal respectloos iets verderop onder het struikgewas. Ik zal later wel bekijken wat ik ermee ga aanvangen.

Terug binnen schrob ik zo goed als het kan het bloed en mijn sperma weg, maar er blijven nog vlekken achter. Nog iets voor later. Ik ben nog maar net klaar, wanneer Scarlett en de drie kinderen weer uit de wasruimte komen. Scarlett heeft een badjas aangetrokken, maar Alice, Kirsten en Peter zijn poedelnaakt. Ze zien er moe uit en Scarlett stuurt ze naar hun slaapkamer om te bekomen.

‘Hoe gaat het met hen?’ vraag ik haar ongerust. ‘Al bij al valt het nog mee. Die klootzakken hebben zich gelukkig nog wat ingehouden. Peter is er het ergst aan toe, maar de wonden zullen wel genezen. Mentaal zal het wel wat langer duren om het te verwerken.’ ‘En jij?’ vraag ik. ‘Het doet pijn, maar ik ben dat gewoon. Mijn man ging ook nooit zachtzinnig te werk,’ antwoordt ze met een droef gezicht. Ik omhels haar even.

‘Ik vraag me af hoe ze ons gevonden hebben. Ik denk niet dat het toeval is,’ zeg ik. ‘Ze sprak over een leider,’ antwoordt Scarlett. Ze zwijgt even en zegt dan: ‘Mijn man is niet dood. Hij is de leider! Hij is de enige die weet waar we wonen.’

Ik denk er even over na en schud dan mijn hoofd. ‘Waarom komen ze dan nu pas? En zou je man echt de opdracht geven om zijn kinderen te verkrachten?’ ‘Nee, je hebt gelijk. Tenzij hij gek is geworden. Maar het kan niet anders dat ze ons via hem gevonden hebben.’ ‘Misschien is hij door de bende gevangen genomen en heeft hij onder dwang de weg naar hier moeten wijzen,’ opper ik.

‘We moeten met haar praten,’ zegt Scarlett, wijzend naar de slaapkamer waar Ilsa ligt. ‘Hoe lang zijn we hier nog veilig? Als zij en haar trawanten niet komen opdagen bij de leider, dan staat hier binnen de kortste keren de ganse bende voor onze deur. En daar kunnen we niet tegen op.’ Ik geef haar gelijk. ‘Maar trek eerst wat kleren aan,’ zegt ze dan, wijzend naar mijn bungelende pik. ‘Ik kan even geen penissen meer zien! Zelfs niet die van jou.’ Door alle commotie heb ik niet in de gaten dat ik nog steeds poedelnaakt ben. Ik grijp naar mijn kleren die in een hoek op de vloer liggen en kleed me aan. Dan begeven we ons naar de slaapkamer.

***

Ilsa is weer bij bewustzijn. Ze kijkt ons woedend aan. ‘Wanneer verwachten ze jullie terug op het hoofdkwartier, of hoe jullie dat rovershol ook noemen?’ begin ik. ‘Jullie maken geen schijn van een kans,’ antwoordt Ilsa venijnig. ‘Ze zullen me snel komen bevrijden en jullie een voor een verkrachten en vermoorden!’

Dan haalt Scarlett opeens een mes tevoorschijn en houdt het stevig tegen haar keel. Er verschijnt al een beetje bloed. ‘Als dit zo is, dan kunnen we je beter meteen afmaken,’ sist ze. ‘Wat voor een vrouw ben je, kinderen zoiets aandoen? Maar we gaan je traag doden, je zal een heel pijnlijk einde kennen!’

Ik verschiet van haar woorden. Zo ken ik die lieve vrouw helemaal niet. Voor het eerst verschijnt er ook een angstige blik in de ogen van Ilsa. ‘Ik heb die kinderen niet aangeraakt,’ begint ze te jammeren. ‘Je gaf de opdracht, dus dat is hetzelfde, zo niet erger,’ antwoordt Scarlett. ‘Je moet nu praten. Je krijgt een kans om het een heel klein beetje goed te maken,’ zeg ik op een vriendelijkere toon. Ongewild spelen we ‘good cop, bad cop’ en dat levert resultaten op.

‘Ze verwachten ons pas over een week terug,’ antwoordt Ilsa snel. ‘En dat moeten wij geloven?’ sneert Scarlett. ‘De leider is naar een stad zo’n vijftig kilometer verderop getrokken. Wij moesten na onze opdracht hem daar vervoegen, maar we mochten onze tijd nemen.’ ‘En wat was die opdracht?’ vraag ik. ‘We hadden een plannetje gekregen naar deze hut. We moesten de kinderen en de vrouw die we daar aantroffen meenemen. Ze brengen heel wat geld op op de markt. Daarna moesten we verder zoeken naar ander koopwaar,’ antwoordt ze. Scarlett en ik kijken elkaar aan. Wat is er van de wereld geworden? Zijn we terug in de middeleeuwen beland, met slavenmarkten?

‘Vanwaar kwam dat plannetje?’ wil Scarlett weten. ‘Geen idee, de leider gaf het me gewoon,’ antwoordt Ilsa. ‘En hoe ziet de leider eruit? Heeft hij kalend zwart haar en een snor?’ vervolgt Scarlett haar kruisverhoor. ‘Nee, hij is blond,’ reageert onze gevangene wat verward.

Scarlett neemt een stuk doek en propt het in de mond van Ilsa. ‘Kom mee,’ zegt ze wanneer ze terug naar de leefruimte loopt. ‘Als ze niet liegt, dan is de leider dus niet mijn man. Maar geloof je wat ze allemaal uitkraamt?’ vraagt ze wanneer we weer alleen zijn. ‘Of we haar geloven of niet, dat maakt niet veel verschil uit. Ik voel er weinig voor om de hut te verlaten en op de vlucht te slaan. Dan zijn we niet veiliger dan hier.’ ‘Je hebt gelijk. Ik wil hier niet weg,’ antwoordt Scarlett.

‘We moeten het hier beveiligen,’ stel ik voor. ‘Ilsa kunnen we als gijzelaar houden.’ ‘Ilsa? Heet ze zo?’ vraagt Scarlett, me verwonderd aankijkend. ‘Geen idee, ik noem haar zo. Komt uit een slechte film. Maar we moeten haar morgen opnieuw aan de praat krijgen. Nu heb je wat rust verdiend. Ik zal wel de wacht houden.’ ‘Dank je! Gooi die Ilsa dan maar in de zetel. Ik wil mijn bed niet opofferen voor die slet,’ antwoordt Scarlett.

Met één oog op Ilsa in de zetel en één blik door het raam beleef ik een heel onaangename nacht. Ik ben bang om in slaap te vallen maar uiteindelijk is daarvan geen sprake, zo zenuwachtig ben ik. De nachtelijke geluiden van het bos klinken oorverdovend en ik verwacht elk moment een troep woeste bendeleden voor onze hut te zien opdagen.

Bij het ochtendgloren schrik ik hevig op wanneer ik een hand op mijn schouder voel. Het is gelukkig Scarlett maar. ‘Kruip jij nu maar in bed. Ik neem het van je over en de kinderen zullen dadelijk ook wel op zijn.’ Ik geef haar een zoen en vraag haar me rond de middag te wekken.

Zodra ik in bed lig, val ik als een blok in slaap. Het is Alice die me wakker maakt. ‘Opstaan, slaapkop,’ zegt ze met een glimlach. Ik kijk haar vertederd aan en besef dat ik sinds het voorval niet meer met haar gepraat heb. ‘Hoe gaat het, Alice?’ vraag ik. ‘Gaat wel,’ antwoordt ze. ‘Ik ben blij dat dit niet mijn eerste seks was, anders was het moeilijker geweest. Maar neuken met jou was veel fijner,’ voegt ze er wat bedroefd aan toe.

‘Kom hier. Lig even tegen me aan,’ zeg ik. Ze kruipt onder het dekbed en ik omarm haar. ‘Ik hoop dat je zoiets nooit meer hoeft mee te maken. Ik wou dat ik je beter had kunnen beschermen, maar dat was onmogelijk.’ ‘Je hebt jezelf niets te verwijten,’ antwoordt het meisje. ‘Wie weet waar we nu zaten zonder jou. Scarlett zei dat we hier blijven. Dat is toch zo?’ Ik antwoord bevestigend en ze zegt dat ze daar blij om is. ‘Kom nu maar iets eten,’ zegt ze en ze stapt uit het bed.

Na mijn late ontbijt leggen we Ilsa weer op de rooster. Maar zodra Scarlett het stuk doek uit haar mond haalt, begint ze iets over pillen te mompelen. Ik geef haar wat te drinken, maar daarna begint ze er weer over. ‘Mijn pillen! Geef me mijn pillen! Ze zitten in mijn zak.’ Ik had geen zak opgemerkt toen ze gisteren binnenkwam. Maar Scarlett is sneller van begrip en haalt een plastic doosje uit een zak van haar rok.

‘Geef het mij!’ begint Ilsa weer te jammeren. Scarlett bekijkt de pillen aandachtig en steekt ze dan weg. ‘Geen sprake van! Is alles wat je gisteren uitkraamde waar?’ ‘Ja, ik zweer het je. Maar geef me een pil!’ De jonge vrouw lijkt wat in paniek te raken. ‘Waarvoor dienen die pillen?’ vraag ik. ‘Ik kan niet zonder. Anders word ik gek,’ antwoordt ze. ‘Dat ben je volgens mij nu al,’ zegt Scarlett droog en ze steekt het stuk stof weer in de mond van Ilsa, die luid begint te jammeren.

We besteden er geen aandacht aan en gaan aan de slag om onze hut verdedigingsklaar te maken. We graven buiten vallen en leggen de wolfsklemmen op enkele andere plekken. Peter en ik graven een eind verderop drie graven voor de lijken. Het is zwaar werk, vooral door al die boomwortels. Peter is wat stil na wat er gebeurd is, maar na wat flauwe grappen lukt het me uiteindelijk toch om een glimlach op zijn gezicht te doen verschijnen.

Tegen de avond ondervragen we Ilsa opnieuw. Ze begint weer over de pillen. ‘Eerst praten!’ zegt Scarlett streng. En ze begint met horten en stoten haar verhaal te vertellen. Een triest relaas. Ze zegt dat ze Julia heet. Maar het zal nog wel een tijdje duren voordat ik Ilsa uit mijn hoofd krijg. Ook blijkt ze nog maar negentien te zijn. Ik had haar ouder geschat, maar dat kwam wellicht door de kleren die ze aan had en door hoe ze zich gedroeg. Maar nu zie ik hier in bed inderdaad een bange piepjonge vrouw liggen.

Nog voor de ramp was het erg met haar gesteld. Haar moeder stierf toen ze nog maar twee was. Ze werd al op jonge leeftijd misbruikt door haar vader, die haar zelfs uitleende aan zijn vrienden. De ramp had ze overleefd in een schuilkelder, samen met haar vader die haar bleef aanranden. Toen ze geen voedsel meer hadden, moesten ze de kelder wel verlaten. Al snel werden ze opgemerkt door een bende, die haar vader meteen doodde. Maar daar liet ze geen traan om.

De leider van de bende had veel belangstelling voor haar en in plaats van doorverkocht te worden, werd ze zijn persoonlijke assistente. In de praktijk kwam het erop neer dat ze elke dag door hem verkracht werd. Maar ze begon het spel mee te spelen en te doen alsof ze verliefd op hem werd. Puur om te overleven. Als dank kreeg ze meer en meer verantwoordelijkheden, maar ze moest wel elke dag een pil nemen. Die schakelden haar gevoelens uit, zodat ze beter tegen haar taken opgewassen was.

Ze kreeg de leiding over een groepje mannen en moest op zoek gaan naar vrouwen en kinderen. En enkele dagen geleden kreeg ze een plannetje in handen dat naar onze hut leidde. En de rest kennen we.

‘Heb je dan aan niemand iets vertelt over hoe je vader je behandelde?’ vraag ik. Ze schudt het hoofd. ‘Ik mocht niet buiten, ging zelfs niet naar school. Waardoor ik nauwelijks kan lezen of schrijven. Maar dat vond mijn vader niet belangrijk. Hij droomde ervan om van mij een dure escortdame te maken, waardoor het geld zou binnenstromen. Een paar keer ben ik weggelopen, maar werd altijd snel gevat. Bij de mannen die me regelmatig verkrachtten, zaten ook enkele politiemannen, waaronder een hoge pief. Toen de lucht donker werd, heb ik ook eens geprobeerd om te ontsnappen, als een soort zelfmoordpoging. Maar vader betrapte me toen ik door een raam probeerde te klauteren, en bond me daarna vast, zodat ik niet meer weg kon.’

‘En dit moeten we allemaal geloven?’ sneert Scarlett tot mijn verbazing. Want ikzelf ben wel overtuigd door haar roerende verhaal. ‘Zelf constant verkracht zijn geweest en dan de opdracht geven anderen dezelfde hel te doen ondergaan. Het waren kinderen, verdomme!’ Ze brengt haar hoofd dicht bij dat van Julia en spuugt in haar gezicht.

‘Het… het is de waarheid,’ jammert de jonge vrouw. ‘Ik wist niet helemaal wat ik deed door die pillen. En het was ook een manier om wraak te nemen op de wereld. Het… het spijt me verschrikkelijk!’ Maar Scarlett propt het stuk doek weer ruw in haar mond.

‘Ofwel spreekt ze de waarheid, ofwel is ze een geweldige actrice,’ zeg ik, wanneer we in de slaapkamer bespreken wat we te horen hebben gekregen. ‘Dan wel eentje uit pornofilms,’ zegt Scarlett. ‘Maar hoewel ik het niet liet merken, moet ik toegeven dat ik haar toch een beetje begin te geloven. En te begrijpen, al ben ik nog niet zover om haar te vergeven. Ze lijkt me iemand die nog nooit liefde heeft gekend.’

‘Wat doen we met haar? We kunnen haar toch niet eeuwig vastgebonden op de zetel laten liggen,’ zeg ik. ‘Laten we nog een dag wachten. We hebben nog genoeg werk en als we haar constant in het oog moeten houden, dan schiet het niet op,’ is haar antwoord.

En zo voeden we haar nog een dag als een baby met een lepel. De volgende dag maken we de touwen los en kan ze eindelijk weer rondwandelen. Ze vraagt nog steeds naar haar pillen, maar Scarlett is vastbesloten haar die niet te geven. We houden haar wel voortdurend in het oog, volgens een beurtrol. Want met al die wapens in de hut kan je nooit weten. ’s Nachts binden we haar voor alle zekerheid telkens weer vast.

Tijdens het ontbijt een paar dagen later barst Julia opeens in tranen uit. ‘Ik weet dat jullie me nog niet honderd procent vertrouwen,’ zegt ze wanneer ze uitgeweend is. ‘Maar dat is te begrijpen. Nu ik die pillen niet meer inneem, begin ik ten volle te beseffen wat ik jullie allemaal heb aangedaan. Ik ben zo beschaamd. En ondanks alles zit ik hier gewoon samen met jullie te ontbijten. Het enige wat jullie gedaan hebben is me wat vastgebonden. Jullie hebben me niet geslagen of gemarteld. Terwijl jullie daar alle recht toe hadden. Ik ben nog nooit zulke goede mensen als jullie tegengekomen. Ik wil niet terug naar de bende. Als ze naar hier komen, dan zal ik jullie helpen verdedigen.’ En ze begint weer te huilen.

We kijken elkaar aan. Zoiets kan ze toch echt niet acteren? Scarlett heeft gelijk: ze is iemand die nog nooit liefde in haar leven heeft meegemaakt. Ze is alleen maar gebruikt en misbruikt geworden. Scarlett legt haar hand op die van Julia. ‘Ik hoop dat ik er geen spijt van krijg, maar je mag dag en nacht vrij rondlopen. Maar als je ons vertrouwen beschaamt, dan zullen we niet zo vergevingsgezind meer zijn.’ Julia knikt met tranen in de ogen. ‘Ik wil echt niet meer terug,’ fluistert ze.

***

Julia steekt enthousiast en zonder morren meer dan een handje toe bij onze dagelijkse taken. We hebben besloten om ’s nachts niet meer op wacht te staan. Onze hut is tijdens de dag al moeilijk te vinden, ’s nachts in het pikdonkere bos is het sowieso een onmogelijke opdracht, zelfs met een plannetje. Er is al meer dan een week voorbijgegaan en nog steeds dagen de bendeleden niet op. Toch blijven we op onze hoede.

Julia brengt ook veel tijd door met de kinderen. Ik zie ze er veel mee praten. Wanneer ik aan Alice vraag waarover ze het hebben, antwoordt ze dat het iets is dat tussen hen gaat. Ik kan alleen maar vermoeden dat Julia haar spijt betuigt over wat de kinderen werd aangedaan.

Enkele dagen later zie ik Julia dan weer vaak in de buurt van Scarlett. Ondanks alles wat er gebeurd is, kunnen ze steeds beter met elkaar opschieten. Zo goed zelfs dat ik hen af en toe over elkaars billen zie wrijven.

Op een keer kom ik binnen na wat klusjes in de buitenlucht gedaan te hebben, wanneer ik de twee vrouwen in de zetel betrap terwijl ze smachtend aan het kussen zijn. Scarlett heeft zich duidelijk verzoend met Julia, ook letterlijk. Wanneer ze merken dat ik hen aanstaar, verdwijnen ze hand in hand naar de slaapkamer. Ik voel me wat buitengesloten.

Na enkele minuten open ik stilletjes de deur en gluur door de kier naar binnen. De twee vrouwen hebben in tussentijd al hun kleren uitgetrokken. Julia ligt op haar rug met haar benen wijd open. Scarlett likt met haar hoofd tussen Julia’s dijen vol overgave haar kut. Julia kreunt met gesloten ogen en wrijft met haar handen over haar fantastische borsten.

Ik voel mijn pik overeind komen in mijn broek. Het is al weer een tijd geleden dat ik nog seks heb gehad en de laatste keer heb ik er niet echt van kunnen genieten. Haast kwijlend kijk ik naar de kont van Scarlett die uitnodigend achteruit steekt. Ik wil net naar binnen stappen wanneer ik een hand over mijn kont voel bewegen.

Ik draai me om. Het is Alice. Achter haar staan Kirsten en Peter. ‘Laat ze maar met rust,’ fluistert Alice. ‘Scarlett heeft zin in seks, maar is nog niet toe aan penissen.’ ‘Maar wij wel,’ giechelt Kirsten. ‘Kom naar de zetel.’ Ik sluit zachtjes de deur en wanneer ik me weer omdraai, zijn de kinderen zich al aan het uitkleden.

‘Zijn jullie zeker?’ vraag ik voorzichtig, want zij willen neuken op precies dezelfde plek als waar ze verkracht zijn geweest. ‘Wij hebben er met ons drieën lang over gepraat, en kwamen tot de conclusie dat gewoon nog eens goede seks hebben de beste manier is om die aanranding een beetje te doen vergeten,’ antwoordt Alice. ‘Anders associëren we neuken met die barbaren, en dat had uiteindelijk niets met seks te maken.’ Een wat vreemde therapie, volgens mij, maar ik ben geen specialist ter zake en misschien heeft ze gelijk. Alles beter dan in een hoekje te blijven zitten huilen.

‘En jij hebt al bewezen dat je ons lekker kunt doen klaarkomen,’ ginnegapt Kirsten. Ik kijk haar met grote ogen aan en blik dan naar Alice die een brede grijns op haar gezicht heeft. ‘We hebben geen geheimen voor elkaar,’ zegt ze. ‘Kristen en Peter zijn ook op de hoogte van wat wij gedaan hebben. Maar wees gerust, Scarlett weet van niets.’

Alice ziet me naar de slaapkamerdeur kijken en stelt me gerust. ‘Die zijn nog wel een tijdje bezig, maar laten we toch maar naar onze kamer gaan.’ Daar staat er een bed waarin de twee meisjes en het jongetje slapen. Het is geen groot ledikant, waardoor ze ‘s nachts dicht tegen elkaar moeten liggen. Wat een gelukzak is die Peter toch. Ik vermoed dat zijn zusje en Alice hem geregeld goed hebben verwend na bedtijd.

Ik stap uit mijn broek en trek ook mijn trui en T-shirt uit. ‘Ga op het bed liggen,’ gebiedt Alice. Een tel later lig ik daar ruggelings, met Peter vlak naast me. Tussen onze gespreide benen doemt er een jong meisjesgezicht op. Terwijl Kirsten de piemel van haar broer naar binnen zuigt, lebbert Alice smachtend aan mijn ballen en pik. Na al die stress van de voorbije tijd voelt dit beter aan dan ooit.

‘Oh, ik wil zo graag met je neuken,’ zegt Alice hees. ‘Het is veel te lang geleden. Schandalig eigenlijk dat we nog maar één keer echt seks met elkaar hebben gehad.’ Dan slokt ze mijn pik op en begint me furieus te pijpen. Haar handen knijpen zachtjes in mijn ballen terwijl ze mijn lul steeds dieper in haar keel neemt. Ook ik heb Alice gemist. Zij zal altijd mijn meisje blijven, wat er ook gebeurt.

‘Hmm, jouw pik smaakt veel beter dan die van die bandiet. Die van hem stonk nog bovendien,’ laat ze weten tussen het afzuigen door. Ik kijk even opzij en knipoog naar Peter, die honderd procent geniet van hoe zijn elfjarige zusje hem vertroetelt. Aan wat Scarlett en Julia in de kamer hiernaast met elkaar aan het uitspoken zijn, denk ik helemaal niet meer.

‘Ik hou het niet meer!’ roept Alice plots uit. ‘Ik wil jouw pik diep in me!’ Ze kruipt op me met haar rug naar me toe en voorzichtig laat ze haar smalle kutje op mijn paal zakken tot hij er helemaal in zit. Langzaam begint ze kreunend op en neer te bewegen. Ik kom wat overeind en met mijn vingers beweeg ik over haar piepkleine tietjes en keiharde tepeltjes. Naast me is Kirsten languit op het bed gaan liggen, terwijl haar broer haar kale spleetje likt. ‘Oh, wat voelt je lekkere pik fijn in mijn poesje!’ kreunt Alice. Ze beweegt steeds sneller op en neer. De vering van het bed piept oorverdovend.

Ook Kirsten laat spinnende geluidjes horen van genot terwijl ze over haar kleine tepeltjes wrijft. ‘Lik mijn klitje, broertje! Ja! Steek een vinger in mijn gleufje!’ Peter gehoorzaamt haar zoals elke goede broer zou moeten doen en steekt zijn ganse wijsvinger in het smalle kutje van zijn zusje. ‘Oh ja! Sneller!’ hijgt het meisje.

Alice gaat steeds driester te keer op mijn pik. ‘Oh, oh, wat voelt dit lekker,’ blijft ze kermen. Ze begint steeds sneller en luider te ademen, net als Kirsten die haar broer haar almaar verwoeder en vlugger voelt vingeren. Luid kreunend komen de twee meisjes haast gelijktijdig klaar. Ik voel de kutsappen van Alice langs mijn pik vloeien, terwijl ze, luid nahijgend, blijft stil zitten met mijn paal nog steeds diep in haar krappe kutje. Ze draait haar hoofd en glimlacht naar mij. ‘Jouw pik doet me altijd snel klaarkomen! Dat is die barbaar niet gelukt. Bij jou ook niet, hé Kirsten?’ Het meisje schudt haar hoofd.

Maar ze zijn duidelijk nog lang niet voldaan. Kirsten gaat op handen en knieën op het bed zitten. Ze wiegelt even speels met haar kleine kinderkont. Haar broer komt achter haar zitten, bevochtigt zijn piemel met een flinke hoeveelheid speeksel, en schuift hem daarna langzaam in de aars van zijn elfjarige zusje, die onmiddellijk begint te kreunen.

‘Ik wil dit ook!’ roept Alice uit terwijl ze dezelfde houding als haar vriendinnetje aanneemt. ‘Ben je daar zeker van?’ vraag ik. ‘Want dat kan wat pijn doen. Mijn pik is toch wat groter dan die van Peter.’ Maar ik zou beter moeten weten. Ook nu weer wil het nieuwsgierige meisje van geen wijken weten. Ze draait haar hoofd en zegt met een blik vol lust: ‘Neuk me in mijn kont!’ ‘Oké, als je zo aandringt,’ antwoord ik lachend. ‘Maar zeg iets als…’ ‘Ja, ja,’ onderbreekt ze me wat geërgerd. ‘Steek hem er nu maar in.’

Mijn pik glimt nog van de liefdessappen van Alice. Ik lik nog even aan het kleine pulserende gaatje en ga dan langzaam met mijn pik naar binnen. Alice kermt wat, maar zegt toch door te gaan, wanneer ik even halt houd. Beetje bij beetje ga ik dieper, tot bijna mijn ganse paal in haar smalle aars zit.

Peter is al begonnen zijn zusje stevig te neuken en ik volg zijn voorbeeld. Eerst behoedzaam, daarna steeds sneller. ‘Oh, dat is fijn! Ja, neuk me!’ roept Alice uit. Was haar jonge spleetje al strak, dan is de grip van haar sluitspier op mijn pik met geen woorden te beschrijven.

Bij elke stoot kom ik vervaarlijk dichter bij een orgasme. Dan voel mijn ballen samentrekken. Nog enkele keren stoot ik stevig door en opeens spuit ik kermend haar anus vol met mijn sperma. Dit moet mijn hevigste orgasme ooit zijn. Ik voel het tot in de toppen van mijn tenen. Alle spanning van de voorbije dagen verlaat mijn lichaam via mijn spuitende pik. Ik haal hem uit haar kont en kwak nog een laatste lading op haar kale kutje. Alice wrijft het kleverige zaad met haar hand uit over haar schaamlipjes. ‘Ik had nooit gedacht dat in de kont geneukt te worden zo fijn zou zijn,’ zegt ze nog nahijgend, terwijl ze rest van het zaad van haar hand likt.

Ik zie de kleine pik van Peter nog steeds vliegensvlug in en uit het nauwe holletje van zijn zusje bewegen, die het uitjoelt van extase en met één hand hard aan haar stijve tepeltjes trekt. Dan haalt hij buiten adem zijn pik uit haar kontje en spuit zijn jonge zaad recht op haar gladde kutje en op haar rug.

Ik ben ondertussen uitgeput op het bed gaan zitten, met een al even voldane Alice naast me. Maar dat is buiten Kirsten gerekend. ‘Nog, nog, nog!’ roept ze en ze stuift op me af, installeert zich tussen mijn benen en neemt mijn slappe, nog nadruppelende lul in haar mond. Terwijl ze in mijn ballen knijpt, zuigt ze mijn pik binnen de kortste keren weer overeind. Peter is naast Alice gaan zitten en beiden kijken bewonderend naar de virtuositeit van het elfjarige meisje. Alice heeft de alweer stijf wordende pik van Peter in haar hand, terwijl de jongen over haar kutje wrijft.

Dan sta ik recht, grijp Kirsten vast en werp haar op het bed. Ik breng mijn hoofd tussen haar smalle dijen en begin haar natte spleetje te likken. Naast haar kutsappen lebber ik ook gretig het sperma van Peter op. Daarna concentreer ik me op haar klitje, terwijl ik mijn vinger diep in haar vochtige spleet steek. Ze kreunt en begint weer over haar minuscule tietjes te wrijven.

Ik zie dat Alice haar hoofd naar het kruis van Peter heeft gebracht en nu fanatiek zijn harde piemel pijpt. Ik richt me op, pak mijn pik beet en dirigeer hem naar het jonge kutje van Kirsten. ‘Ja, neuk me! Steek hem er diep in,’ hijgt het meisje. Langzaam duw ik mijn paal door het smalle gaatje tot hij er helemaal in zit. Met mijn ballen tegen haar billetjes blijf ik zo even bewegingsloos liggen.

Kirsten kijkt me hijgend met een blik vol wellust aan. ‘Neuk me hard!’ gebiedt ze en ik begin mijn pik door de nauwe opening te bewegen. Steeds sneller en harder, zodat het meisje het uitschreeuwt van genot. In mijn ooghoek zie ik dat Alice op de piemel van Peter is gaan zitten en lustig op en neer stuitert. Terwijl ik het meisje hard neuk, wrijf ik met mijn vinger over haar harde klitje. Na enkele minuten komt ze met krachtige schokken klaar.

Maar ik hou niet op met mijn pik in haar spleetje te rammen. Haar sappen vloeien rijkelijk uit haar elfjarige kutje en mijn geneuk begint soppende geluiden te maken. Dan hoor ik ook Alice luid kermend klaarkomen. Peter volgt er vlak na, het kleine neukgaatje van het meisje vullend met zijn jeugdige zaad. Alice richt zich op en kijkt vol ontzag naar de stroom sperma die uit haar snoezig spleetje sijpelt.

Ze gaat weer naast Peter zitten en beide kijken naar hoe ook ik me dichter tot een nieuw orgasme neuk. Ik voel het sperma in mijn pik opborrelen. Snel haal ik mijn paal uit het gezwollen kutje en breng hem naar het gezicht van Kirsten. Ze opent vol blijde verwachting haar mond. Na nog enkele rukken spuit ik kermend mijn zaad op haar gezicht en op haar tong. Schokkend blijft er maar sperma uit mijn pik spuiten en haar hele gezicht is bedekt met lauw zaad dat langzaam naar beneden begint te glijden. Ze neemt mijn pik weer in haar mond en zuigt hem helemaal leeg. Totaal afgepeigerd laat ik me daarna op het bed vallen.

Dan hoor ik iemand zachtjes kuchen. Ik kijk op en zie dan in de deuropening Scarlett en Julia, beide poedelnaakt, naar ons staan kijken.

Naar deel 7…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.6 / 5. Aantal stemmen: 17

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *