Campingteefje – deel 2

4.5
(18)

Lees eerst deel 1

Ik haastte me naar onze caravan. Ik sliep zelf in een tent naast de caravan, maar nu had ik even privacy nodig. Ik deed de deur van de caravan achter me dicht en op slot. Ik ging op de bank in de caravan zitten. Overdag was er geen bed in de caravan, die maakten we altijd van de banken en de tafel, door de tafel naar beneden te klappen en dan de kussens te verschuiven. Snel deed ik mijn slipje opzij. Mijn kutje was drijfnat. Met mijn middelvinger begon ik het vocht over mijn clitoris te smeren. Oh, ik voelde me zo geil! Zou ik de volgende keer vragen of Harold ook met mijn kutje wilde spelen? Of zou ik dan hem moeten betalen?

Ik fantaseerde in ieder geval dat hij het was die met zijn pik tegen mijn clitje aan het wrijven was. Ik deed mijn ogen dicht en kwam al snel heftig klaar bij die gedachte. Ik zat nu onder mijn eigen vocht en de sperma van Harold. Ik voelde me vies, maar op een sexy manier. Ik deed twee vingers in mijn kutje, het rekte aardig. Ik was benieuwd of ik wel zo’n grote pik in me zou kunnen hebben als die van Harold of papa. Ik keek om me heen of ik iets kon vinden. Op het kleine aanrecht stonden twee lege bierflesjes.

Ik pakte er een en hield mijn schaamlippen uit elkaar. Voorzichtig zette ik de hals van het flesje tegen mijn opening. Spannend. Het begin ging best makkelijk naar binnen, de fles was natuurlijk heel koud. Het was een raar gevoel. Maar het voelde geweldig om eens iets anders dan mijn vingers in me te hebben. Ik duwde dieper, langzaam werd de hals ook breder en ging het steeds moeilijker. Ik voelde een prikkeling helemaal van mijn kutje naar mijn kont trekken. Soms deed het ook wel een beetje pijn. Toen ik een beetje gewend was, begon ik met het flesje heen en weer te gaan. Alsof ik mezelf neukte. Het was heerlijk! Met mijn vinger begon ik ook weer mijn clitje te bewerken. Ik kwam met een gilletje voor de tweede keer in korte tijd klaar.

Het flesje had ik weer op het aanrecht gezet. En toen ik een beetje bijgekomen was, ging ik weer naar het zwembad. Ik had me niet gewassen. Stiekem hoopte ik dat een van mijn vriendinnen zou vragen waar ik naar rook. Maar dat gebeurde niet. Kennelijk stonk sperma en vaginavocht niet zo. En door het water was het natuurlijk ook zo weer weggespoeld.

’s Middags kwamen papa en mama weer thuis en ze hadden ook opa meegenomen. Die was morgen jarig en zou zijn verjaardag op de camping vieren. Hij had een lege caravan op de camping gehuurd, tegenover ons. Ik vond het heel leuk als opa er was, het was een hele lieve man. We gingen barbecueën voor het avondeten. Het was best een beetje raar, want Harold was er ook. Hij knipoogde, maar we zeiden natuurlijk niks. Ik was benieuwd of hij iets tegen mijn vader zou zeggen. Mijn vader had tenslotte ook tegen hem gezegd dat ik weleens met zijn pik speelde! Maar het was supergezellig en het eten was ook lekker. Iedereen dronk een beetje veel alcohol en ze lette ook niet op de tijd. Toen we allemaal naar bed gingen, was het al bijna twaalf uur. Normaal moest ik veel eerder naar bed.

Ik kon niet goed slapen. Nadat ik een tijdje had liggen draaien in mijn tentje, had ik een goed plannetje. Er waren nu twee mensen die alleen sliepen, opa en ik. Dat kon vast gezelliger! Ik sloop in mijn T-shirt uit mijn tent en naar de caravan van opa. Ik deed de deur open die gelukkig niet op slot zat. Ik voelde mijn hart bonzen, het was echt superspannend. Ik had vaker met opa gestoeid en zelfs wel op zijn schoot geslapen. Maar nu was ik wat groter en had ik ook expres geen onderbroek aangedaan. Ik was eigenlijk ook wel een beetje bang dat opa misschien boos zou worden. Maar hij sliep en snurkte behoorlijk. Ik ging naast hem liggen onder het laken.
“Opa, mag ik hier slapen?” Hij reageerde eerst niet. Ik schudde een beetje aan hem.
“Wat?!” zei hij en hij wilde zich omdraaien. Volgens mij was opa behoorlijk dronken. Hij had geen kleren aan. Ik ging met mijn billen naar hem toe liggen. Lepeltje-lepeltje. Ik voelde zijn dikke buik tegen mijn rug. En zijn slappe piemel tegen mijn billen.
“Hee opa…” fluisterde ik, maar hij reageerde niet, “Morgen krijg je van mij als eerste een verjaardagscadeau.”

De volgende ochtend was ik vroeg wakker. Opa sliep nog. Ik had het laken van ons afgetrokken, het was toch warm genoeg. Opa lag in zijn blootje op zijn rug. Hij was niet echt sexy, maar zijn pik vond ik toch wel super interessant. Ondanks dat opa nog sliep, leek er in zijn geslacht wel leven te zitten. Ik ging op mijn knieën naast hem zitten en begon voorzichtig met zijn pik te spelen. Langzaam werd hij hard. Het leek eerst alsof opa gewoon door zou slapen. Zijn pik was dik, geaderd en ook heel behaard. Onder zijn pik had hij een enorme zak met twee ballen goed zichtbaar. Ik had zijn pik met twee handen beet en bewoog langzaam op en neer. Zijn eikel was enorm. Gefascineerd keek ik hoe zijn pik reageerde op mijn bewegingen. Ondertussen was opa kennelijk wakker geworden.
“Kimmetje, wat doe je!” zei hij.
“Je bent jarig, opa. Dit is mijn cadeautje. Ik ga je klaar laten komen.”
“Maar… hoe… waaahmm.” Hij gaf het tegenstribbelen gauw op en liet zijn hoofd terugvallen in zijn kussen. “Heerlijk meisje, dat is het beste cadeau wat ik maar kan krijgen.” Trots ging ik verder met mijn handen. Ik hoorde hem kreunen van genot. Ik boog wat naar voren en likte aan zijn eikel.

“Wil je nog wat voor me doen?” zei opa opeens.
“Ja, natuurlijk, wat dan?”
“Wil je je T-shirt even uitdoen? Ik wil zo graag zien hoe je er helemaal bloot uitziet!” Ik was alleen maar blij. Opa vond mijn cadeau leuk, en hij wilde me ook graag zien. Ik was zo trots als een pauw. Ik trok mijn T-shirt uit en liet opa even goed kijken. Aan zijn pik kon ik merken dat hij het mooi vond wat hij zag. Helemaal blij ging ik verder met mijn handen en mijn mond. Ik likte aan zijn eikel en deed mijn mond over zijn pik heen. Ik probeerde hem zo diep mogelijk in me te nemen. Opa lag helemaal ontspannen naar achteren. Ik voelde opeens zijn hand op mijn kont. Hij wilde me kennelijk ook voelen.

Wat een grote hand! Mijn twee bilhelften pasten bijna helemaal in zijn hand. Terwijl ik hem pijpte, voelde ik hoe hij met zijn vinger door mijn bilspleetje ging, op zoek naar mijn kutje. Zijn vinger ging tussen mijn schaamlipjes, waar het helemaal nat geworden was al. Ik probeerde me te concentreren op het pijpen, maar ik was ook wel afgeleid omdat ik benieuwd was wat opa ging doen. Hij ging met zijn natte vinger niet dieper op zoek naar mijn clitje, maar weer omhoog naar mijn kontje. Het was een heel apart gevoel om zijn dikke vinger tegen mijn poepgaatje aan te voelen. Het trok helemaal door tot mijn buik.

Ik ging door met enthousiast pijpen, het smakte helemaal, en mijn kwijl liep langs zijn pik naar beneden. Opa begon steeds harder te kreunen, ik begon zelf ook te hijgen. Opa leek bijna klaar te komen. Opeens legde hij zijn andere hand op mijn achterhoofd en bewoog hij zijn heupen omhoog uit het matras en stootte diep in mijn keel. Bij de derde keer slaakte hij een harde kreet en de sperma begon in mijn keel te spuiten, maar ik kon mijn hoofd niet terugtrekken door zijn hand. Tegelijkertijd voelde ik opeens zijn dikke vinger een stukje in mijn kontje geduwd worden. Het deed best pijn. Ik zat nu helemaal klem, zijn pik diep in mijn keel, met de sperma die uit mijn mond en mijn neus kwam en zijn vinger stevig in mijn kontje. Ik kon geen kant op, maar ik vond het heerlijk!

Na een paar golven liet opa zijn grip los. Voorzichtig trok hij zijn vinger uit mijn kontje en liet hij mijn hoofd los. Ik ging uitgeput naast hem op het bed liggen. Ik wist niet wat me overkomen was. Het was een beetje eng… en spannend. Want opa had me volledig onder zijn controle gehad. Maar ik vond het ook zo lekker! Zijn pik in mijn mond, overal sperma. En dan zijn vinger in mijn kont, het deed pijn maar het was ook een fijn gevoel dat door mijn hele lichaam trok.

“Sorry,” zei opa. “Ik ben een beetje hardhandig met seks. Ik had je even moeten waarschuwen. Maar je was al begonnen en ik was zo opgewonden van jouw heerlijke lichaampje!”
“Het geeft niet hoor opa… Ik hoop dat jij het lekker vond. Ik vond het heus niet vervelend!” Opa keek me glimlachend aan. Hij pakte een handdoek en veegde mijn gezicht af.
“Je bent wel een stout meisje hoor, om mij zo wakker te maken! Maar wel een heel sexy stout meisje. Weet je wat ik altijd bij je moeder deed als ze stout was?”
“Nee, dat heeft ze nooit verteld.”
“Dan gaf ik haar billenkoek! Op de blote billen! En dan deed ik ook weleens met mijn vinger wat ik bij jou deed. Je moeder had vroeger ook van die mooie ronde billetjes. En toen ze wat ouder was, deed ik ook weleens mijn pik in haar kontje…”

Ik wist niet wat ik hoorde. Mijn moeder had het nooit verteld. Maar papa zei altijd dat mama het niet erg vond als hij met mij speelde. Nu snap ik waarom, opa had vroeger met mama gespeeld zoals papa nu met mij doet!”

“Misschien mag je dat bij mij ook wel doen!” zei ik zo stoer mogelijk toen ik mijn T-shirt weer aandeed om naar mijn tent te gaan. “Fijne verjaardag, opa!” En toen ging ik de caravan uit.

Ik hoor graag wat je ervan vond: n.y.x.aion@protonmail.com

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 18

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Campingteefje – deel 2”

  1. Wat een heerlijk verhaal!!! En zeker op het einde…. de dreiging van de billenkoek. Wil je dat alsjeblieft goed en mooi verwerken in het volgende deel? Zeer opwindend!

  2. Hmmmm, een lekker vervolg van deel 1….. beetje kort misschien, maar dat houdt het wel overzichtelijk. Nu ben ik wel heeeeeeeeeel benieuwd welke kant het op gaat. Gaat het verder met opa, buurman en misschien papa of…..gaat mama een belangrijke rol spelen….

Reacties zijn gesloten.