Campingteefje – deel 1

4.4
(19)

Elk jaar weer staan we op dezelfde camping. Dichtbij huis, gewoon in Nederland. Want mijn ouders hebben niet veel geld. Het is op zich wel een gezellige camping. En omdat we hier al jaren komen, ken ik veel mensen. We staan op deze camping omdat hij lekker goedkoop is. En ook omdat het handig is dat mijn moeder af en toe naar huis kan. Kijken of er niet ingebroken is, want daar is ze zo bang voor. En dan doet ze ook thuis de was. Mijn vader gaat vaak mee om boodschappen te doen of wat te werken. Sinds ik 11 ben, hoef ik niet meer per se mee naar huis, maar mag ik op de camping blijven als ze weg zijn. Tenslotte heb ik veel vriendinnen en ik ken veel andere mensen en de eigenaar.

Ook vandaag is het weer zover. Bij het ontbijt zei mijn moeder dat ze even naar huis wilde. Mijn vader was het al snel met haar eens en wilde ook mee. Ik had gezegd dat ik liever bij de caravan of het zwembad bleef. Na het ontbijt kwam mijn vader naar me toe.

“Kim, Esther wil ook met ons mee. Dus die kan dan niet voor de lunch zorgen. Je moet maar even wat bij de snackbar halen dan, goed? Hier heb je vijf euro.” zei hij. Esther is de vrouw van een goede vriend van mijn vader, Harold. Zij staan ook samen op de camping naast ons.
“Daar kan ik net iets meer dan een cola voor halen,” zei ik.
“Ik heb even niet meer,” reageerde mijn vader. Ik durfde niet verder te zeuren.

“Het komt wel goed,” klonk het achter ons. Harold zat voor de caravan naast ons en had het gesprek gehoord. “Ik leg wel wat bij, of ik maak wel wat voor de lunch. Daar hebben we Esther niet voor nodig.”

In de ochtend ging ik met een vriendin naar het zwembad. Ongeveer half een kwam ik weer terug bij de caravan. Ik gooide mijn handdoek in onze caravan en liep toen naar Harold. Hij was in de caravan in de koelkast aan het kijken.

“Zullen we zelf wat maken, of naar de snackbar van de camping gaan?” vroeg hij toen hij mij zag. Ik twijfelde. Aan de ene kant is de snackbar lekkerder dan een boterham, maar ik dacht dat ik de vijf euro misschien wel kon houden als Harold eten zou maken. En ik had nooit geld, want ik kreeg bijna geen zakgeld. Dus vijf euro zou mooi meegenomen zijn. Harold kon waarschijnlijk mijn gedachten lezen.
“We eten wel hier, lekker goedkoop,” zei hij en zette twee bordjes en beleg op het kleine tafeltje in de caravan. We begonnen onze boterhammen te smeren en op te eten. Tijdens het eten zeiden we niet zoveel. Ik zag wel dat Harold de hele tijd naar mijn bikini keek. Ik had me niet omgekleed na het zwemmen. Zelf had hij alleen maar een korte broek aan, dus boven tafel zag ik alleen zijn blote bast.

“Zou ik de vijf euro mogen houden, als ik hier eet?” vroeg ik aan hem. Ik was toch gaan twijfelen, want mijn ouders hebben echt weinig geld. Mijn vader zou vast vragen of ik nog wat over had.
“Ik denk eigenlijk wel dat hij het terug wil,” zei Harold. “Wil je het zo graag hebben?”
“Ja, ik heb bijna nooit geld van mezelf. Als mijn vriendinnen bij het zwembad ijsjes halen, zeg ik altijd dat ik niet zo’n zin heb in een ijsje.”
“Oh ja, dat is vervelend, dat snap ik wel. Ik heb wel een plannetje.” Zei hij en hij stond op. Hij deed de deur van de caravan dicht en ook de gordijntjes. Ik begreep er niks van.

“Wat is je plannetje?” vroeg ik nieuwsgierig.
“Ik weet van je vader dat jij het best wel leuk vindt om aandacht te krijgen. Ik weet dat jij en je vader elkaar ook best vaak bloot zien en aanraken. Dus ik dacht, als jij geld wil verdienen, dan zou ik ook wel willen wat je met je vader doet.” Ik werd helemaal rood. Ik mocht van mijn vader nooit over ‘ons geheimpje’ praten en nu had hij zelf alles aan Harold verteld!
“Ik dacht: een euro als ik je tietjes mag zien, twee euro als ik ook je kutje mag zien, vijf euro als je mijn pik vast wil houden… en tien euro als je mijn pik in je mond doet!”

Ik wist niet wat ik moest doen. Aan wie zou mijn vader het allemaal hebben verteld? En ik mocht er nooit over praten. Ik sliep vaak bij mijn vader en moeder in bed. Dat vonden we alle drie heel gezellig, maar het was ons grote geheim. Andere kinderen slapen vast ook weleens bij hun ouders in bed. Maar wij waren altijd bloot. En als ze gingen neuken, mocht ik gewoon blijven of soms zelfs een beetje meedoen. Mijn moeder had me veel geleerd en ook alle woorden kende ik.

“Zo, jij bent diep in gedachten verzonken,” zei Harold. Ik durfde hem niet aan te kijken. “Ik snap dat je er even van schrikt. Je vader vindt het vast niet erg hoor. En hij hoeft het ook niet te weten als je dat niet wilt. En je mag het helemaal zelf weten. Alleen als jij het wil.” Hij stond op en pakte zijn portemonnee. Hij legde demonstratief 1 euro op tafel, daarnaast stapelde hij twee euro’s op elkaar, vervolgens legde hij een briefje van vijf neer, en tenslotte een briefje van 10.
“Dus, een euro voor mijn bikinitopje, twee voor mijn slipje, vijf om je af te trekken en 10 om je te pijpen?” Ik dacht meer hardop, maar ik wilde het ook zeker weten.
“Uhm, ja. Jij bent goed op de hoogte van hoe het allemaal heet. Maar dat klopt.”

Ik zat stil en staarde naar het geld. Die twee euro was makkelijk verdiend, ik ben heel trots op mijn kutje. Die zou ik wel aan iedereen willen laten zien. Ik trok vaak mijn broekje strak omhoog. Ik had bolle buitenste schaamlippen, heel glad. Als er een donshaartje kwam, dan haalde ik die weg. Ik wou zo lang mogelijk kaal blijven zonder te hoeven scheren. Mijn binnenste schaamlippen waren mini, die zag je pas als je de buitenste een beetje uit elkaar deed en dan zag je ook mijn gaatje. Mijn clitje kon je ook zo al zien zitten, met een mooi kapje erover. Als ik mijn broekje strak genoeg omhoog trok, kon je mijn clitoris ook door de stof heen zien zitten. Ik deed natuurlijk alsof ik dat niet wist, en iedereen maar kijken bij het zwembad! Heerlijk vond ik dat.

Die vijf euro waren ook geen probleem. Ik vond het heerlijk om mijn vader af te trekken, en dan zien hoe hij zich helemaal aanspant en hoe hij reageert op de bewegingen van mijn hand. Hoe hij kijkt als ik even stop, of hoe hij een beetje terug trekt als ik te snel ga. Dat zou bij Harold vast ook heel leuk zijn om te doen. Die tien euro wist ik nog niet zo zeker. Ik had weleens gehoord van vriendinnen dat sommige mannen hele vieze piemels hebben. Dan wil ik hem echt niet in mijn mond. Mijn vader waste zich altijd eerst, dan is het wel lekker. Maar dat kon ik nog beslissen als ik hem had gezien. Het grote probleem was de eerste stap… de ene euro voor mijn tieten. Want tieten had ik nog niet.

Elke ochtend keek ik in de spiegel. Maar ze wilden maar niet zo groeien als bij mijn vriendinnen. Vroeger waren ze helemaal plat, zoals bij jongens. Nu stonden ze een beetje bol en waren ze veel gevoeliger geworden, maar het stelde nog steeds niks voor. Harold was opgestaan, en hij leek een beetje onrustig. Hij was vast bang dat hij iets verkeerd had gedaan, omdat ik zo lang twijfelde. Dat wilde ik niet, want hij is zo’n aardige man. Dus stond ik ook op en ik duwde hem zachtjes op het eenpersoonsbed aan de andere kant van de caravan. Ik zag in zijn broek dat hij al een flinke erectie had. Ik draaide me om naar het tafeltje en schoof het stapeltje met de twee euro en het briefje van vijf naar de kant waar ik had gezeten met de lunch.

“Mijn tieten krijg je gratis, want die heb ik niet…” zei ik en ik trok in een ruk mijn bikinitopje over mijn hoofd. Ik zag Harold met grote ogen kijken en zijn hand ging naar zijn broek. Kennelijk vond hij het toch wel sexy wat hij zag. Ik werd er helemaal blij van. Ik ging een beetje uitdagend dansen en draaien, daarna trok ik ook mijn bikinibroekje uit. Zo voelde ik me al een stuk zekerder, mijn kutje was ik heel trots op en ook mijn billen vond ik zelf wel mooi. Klein, maar mooi rond en strak omdat ik veel sport. Ik draaide een beetje rond. Ik ging ook met mijn rug naar voren staan, en boog een beetje voorover. Ik ging ook naar hem toestaan en duwde mijn heupen een beetje naar Harold toe, ik pakte mijn schaamlipjes en trok ze uit elkaar terwijl ik mijn tong uitstak om uit te dagen. Hij mocht alles goed zien, hij had tenslotte betaald!

“Nu moet je wel je broek uitdoen, anders kan ik niet verder!” zei ik. Nu was het Harold die een beetje stilgevallen was. Misschien had hij nog nooit een meisje van 12 haar schaamlippen uit elkaar zien doen voor zijn neus… Ik besloot hem maar te helpen. Ik trok aan zijn broek, maar ik kreeg hem met geen mogelijkheid uit als hij niet zijn billen optilde.
“Hee!” zei ik. Onze gezichten waren nu heel dicht bij elkaar, maar hij keek meer naar mijn borstjes. Uiteindelijk tilde hij toch zijn billen op. Ik schoof zijn korte broek omlaag tot zijn enkels. Een enorme erectie sprong tevoorschijn. Een dikke, lange lul. Netjes geschoren, met erboven getrimd schaamhaar. Het zag er indrukwekkend en verzorgd uit. Hij pakte instinctief zelf zijn pik vast en begon heen en weer te bewegen.

“Hee, dat zou ik doen. Daar wordt ik voor betaald!” Met een glimlach liet hij zijn pik weer los en kon ik hem vastpakken. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten en pakte zijn pik met twee handen vast. Harold slaakte een diepe zucht van genot. Hij boog een beetje voorover een streelde mijn rug. Ik begon mijn handen omlaag te bewegen, terwijl zijn voorhuid naar beneden ging, kwam er een prachtige glanzende eikel tevoorschijn. Ik begon te doen wat ik zo goed had geleerd: ik ging met mijn handen op en neer, soms een beetje draaien en afwisselend wat harder en wat zachter knijpend. Ik merkte aan het gekreun van Harold dat ik het precies goed deed. Ik begon steeds sneller te bewegen, zijn eikel werd roder en begon alleen maar meer te glanzen. Toen ik voelde dat hij bijna klaarkwam bewoog ik mijn hoofd naar voren en deed mijn mond open. Ik moest zo’n mooie pik gewoon proeven. Toen ik hem in mijn mond nam, begon hij meteen te spuiten. Het was veel teveel voor me om in allemaal in een keer in mijn mond te houden. Dikke klodders liepen uit mijn mond en langs zijn dikke pik. Ik hield zijn pik in mijn mond tot hij drie dikke golven gespoten had, wat ik niet in mijn mond kon houden, droop langs mijn kin en zijn pik. Ik haalde zijn pik uit mijn mond en keek hem aan, met grote klodders sperma in mijn mondhoeken.

“Oh meisje toch, wat zie je er uit. Ik help je wel even. Sperma is goed voor je.” Met zijn handen haalde hij de sperma uit mijn gezicht. Maar hij veegde het niet af, hij smeerde het op mijn borsten. Met heerlijk tedere bewegingen masseerde hij de sperma over mijn tepeltjes. Ik werd zowat gek.
“Dankjewel,” zei ik gauw. Ik stond op en pakte de zes euro. “Mag ik mijn bikini weer aandoen?” Ik had eigenlijk een beetje haast, want ik was kletsnat geworden. Ik wilde in onze eigen caravan lekker met mezelf spelen. Maar ik wilde ook niet onbeleefd zijn naar Harold, want het was heerlijk en ik had er ook nog geld aan verdiend.
“Ja natuurlijk, meisje. Je hebt je geld dubbel en dwars verdiend,” zei Harold en hij schoof ook de rest van het geld mijn kant op. Ik had mijn bikini weer aangedaan en pakte 8 euro. Mijn tietjes vond hij mooi, dat was wel duidelijk. Maar ik had hem niet echt gepijpt. Ik wilde niet dat hij me te duur vond.
“Misschien mag ik van papa een keertje bij jou slapen, als je dat wil.” Zei ik toen ik de caravandeur opendeed.
“Ik weet niet of Esther dat goed vindt, maar ik ga er in ieder geval van dromen, mooie meid. Tot snel.” En daarna ging ik naar onze eigen caravan, met een drijfnat slipje.

Reacties? Altijd leuk, daar doe ik het voor. Dat kan hieronder of via: n.y.x.aion@protonmail.com.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.4 / 5. Aantal stemmen: 19

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

2 gedachten aan “Campingteefje – deel 1”

Reacties zijn gesloten.