Ronald – deel 2

3.9
(8)

Door: Dimitri

Lees eerst deel 1.

Nu heb jij de grootste, lachte Ronald.
Wil jij je aftrekken terwijl ik naar je kijk; Ik wil wel eens zien hoe jij dat doet. Ronald doet een stap achteruit en gaat met zin blote billen zitten in het gras. Ik pak mijn pikkie met duim en twee vingers vast en begin langzaam min hand heen en weer te bewegen.
Ronald kijkt naar mijn bewegingen en het windt mij op dat hij naar mij, naar mijn super stijve piemel kijkt. Heel langzaam gaan mijn vingers heen en weer en ik denk aan zijn pik in mijn mond en proef ‘m nog. OEWEEEEEE, hoor ik ineens. Wat was dat? Ik stop abrupt met mijn handelingen. Wat struiken gaan heen en weer. OEWEEEEE, roept Ronald terug. Nog wat struiken gaan heen en weer en ineens staan Coen en Leon daar. Ik weet me geen houding te geven. Ik sta daar en Ronald zit in het gras, allebei piemeltje naakt. Van mijn piemel is niet veel meer over dan een klein slurfje.

Hey Ronald, zei Leon. Je moeder zei al dat je waarschijnlijk hier zo zijn, het is ook zo warm. Ha die Dimitri. Ik was stom verbaasd; Zag hij wel dat ik geen enkel kledingstuk aanhad? Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.
en Coen reageerde ook al nauwelijks. Ik wist niet hoe te reageren. Ik stamelde iets terug als, hey jongens. Ronald zag mijn verbaasde gezicht en scheen het nogal amusant te vinden en grinnikte. En toen zei hij dat wat ik niet wilde
dat hij zei namelijk, Dimitri liet net zien hoe hij zichzelf aftrekt. Hij had net een enorme stijve maar daar is nu niet veel meer van over schaterde Ronald. Oh, reageerde Leon, wat jammer nou. Ik had het graag gezien. Ik heb je pik
wel eens gezien tijdens het omkleden bij zwemmen maar nog nooit stijf. Laat eens zien!

Van de zenuwen lukte het natuurlijk niet. Ik trok een beetje maar er gebeurde niet veel. Hey Coen, riep Leon, wil je m even helpen? Ik zag Coen naar Leon
kijken en zijn blik veranderen van vriendelijk naar iets onzeker maar hebberig. Hij heeft een pijpmondje, riep Ronald.
Is dat zo? en Leon keek mij brutaal aan. Dat zullen we dan snel zien. Coen, wil jij eens kijken hoe lekker Dimitri kan pijpen?
Coen aarzelde geen moment en trok zijn korte broekje uit. Hij had geen shirt aan en was dan ook gelijk naakt. Zijn piemel stond al recht vooruit en was zeker 9 cm. Hij kwam uitdagend voor me staan en ik ging op mijn knieën. Ik zag zijn mooie piemel en kwam met mijn neus dicht bij zijn eikel die bloot was. Ik snoof de geur van zijn piemel en ik weet niet wat er gebeurde in mijn hoofd maar ik kon niet anders dan mijn neus dichter bij zijn piemel houden en nog meer ruiken, God wat was dat lekker. Mijn mond sloot zich langzaam om zijn pik en ook bij hem proefde het vocht wat uit zijn piemel kwam.

Wat een heerlijke smaak. Ik kijk omhoog en ik zie dat Coen mij aankijkt met zijn prachtige onzekere maar geile ogen en langzaam zijn bekken naar voren stoot. Ik voel zijn pik mijn mond binnen dringen en ondertussen probeer ik zoveel mogelijk zijn voorvocht te proeven.
Ik zei toch, hij heeft een pijpmondje! Ronald kijkt er triomfantelijk bij alsof hij mij ontdekt heeft als een manager van een artiest. Ik was zo bezig met het genieten van de pik van Coen dat ik niet in de gaten had dat Leon ondertussen zijn korte broek had uitgetrokken en naar Coen en mij was gelopen. Coen was mijn mond aan het neuken en had zijn handen in zijn zij. Ik zag zijn haarloze buik en kale piemel en kon niet anders dan er enorm van genieten tot plots de grote pik van Leon voor mijn ogen verscheen.

Het moet wel 13 cm zijn; Lang en dun en hij had ook al haar boven zijn grote pik. Kan je deze er ook bij hebben?, lachte Leon. En hij stak zijn pik richting mijn mond. Ik pakte zijn pik vast en ging met het puntje van mijn tong over zijn eikel en plasgaatje. Er was veel voorvocht en smaak en ik zette mijn mond even over zijn eikel en zoog uit alle macht om nog meer van dat heerlijke vocht te krijgen. Wow, mijn mond moest een stuk verder open voor deze joekel maar ik ging door.
Ik zei het toch, een echt pijpmondje! zei Ronald die ondertussen duidelijk weer wat energie in zijn pik had. Volgens mij is het een homo.
Wat, ik, een homo? Dat zijn toch van die mannen die van andere mannen houden en pikken in hun kont kregen? ondertussen zoog ik hard door en had ik ook Coen zijn pik in mijn mond. Ik hield een bil van Coen vast maar bij Leon durfde ik dat niet. Leon leek daar niet zo van gediend te zijn maar Coen duidelijk wel. Ik had een bil vast en kneedde daar in. Jeetje wat was dat een fijn gevoel en Coen vond het ook lekker volgens mij. Leon begon al gauw, sneller met zijn pik in mijn mond te stoten en ik pakte hem bij zijn zakje en masseerde hem. Oh wat is dat lekker. Volgens mij geniet je erg he van mijn pik in je mond.. ik kom bijna.

Leon wilde zich terugtrekken maar ik hield m tegen. Ronald zag het gebeuren en riep naar Leon: Hij wil je zaad hebben, het is een homo; Spuit zijn mond maar vol. Op dat moment kwamen er grote stralen zaad mijn mond binnen. Ik slikte en wilde alles van ‘m hebben. Kon me niet schelen of ze mij homo noemden, ik wilde gewoon… gewoon genieten. En wat er toen gebeurde had ik niet kunnen bedenken, Coen had zijn pik uit mijn mond gehaald en was een soort van gaan liggen en sloot zijn mond om mijn giga stijve piemeltje. Wat een ervaring! Wat ontzettend lekker was dit zeg. Automatisch begon ik met mijn
bekken te stoten. Hij greep mijn zakje en begon met mijn balletjes te spelen terwijl hij mijn piemeltje in zijn mond had. Ik voelde zijn tong overal en hij zoog zo hard dat het bijna pijn deed. Coen pakte mijn zakje en maakte een soort lus van zijn duim en wijsvinger om mijn zaakje heen en begon heel langzaam zijn hand naar beneden te trekken zodat mijn zakje langer en langer werd en ik een heel apart gevoel in mijn balletjes kreeg. Ineens uit het niets verstijfde mijn lichaam en begon ik ongecontroleerd te stoten en met mijn lijf heen en weer te gaan. Het werd zwart voor mijn ogen en ik spatte zowat uit elkaar. Ik voelde een
sensatie in mijn piemel die ik nog niet eerder had gehad; Ik moest plassen maar toch ook weer niet en toch voelde het alsof ver iets uit mijn piemel kwam.

Coen had inmiddels zijn mond van mijn pikkie afgehaald omdat ik zo aan het trillen was. Ik keek naar beneden en zag een doorzichtige stroperige vloeistof uit mijn gaatje komen. Coen ving het op met zijn hand en likte het op alsof het
zwart/witpoeder was. Ronald gilde het bijna uit van plezier; Kijk, onze Dimitri is voor het eerst klaargekomen met zaad. Ik keek hem een beetje stom aan. Zaad is toch wit? Vroeg ik hem. Dat klopt zei Ronald, maar in het begin kan het doorzichtig zijn maar dat veranderd snel. Coen had nog wat op zijn hand en hield het voor mijn gezicht. Hier, probeer maar, het is heel lekker hoor.

Coen was heel lief, een beetje verlegen jongen. Zijn stijl blonde haren en grote vriendelijke ogen deden mij smelten. Nog nooit had ik hem eigenlijk zo bekeken. Ik pakte zijn hand en likte ‘m af als een hond. Tegelijkertijd pakte ik zijn pik en begon hem zachtjes en langzaam te melken. Meteen begon Coen te kreunen. Wil je me alsjeblieft nog even pijpen, vroeg hij me kreunend. Ik hoefde geen seconde na te denken en ging op mijn knieën zitten en sloot mijn lippen om zijn stijve. Ik greep met beide handen zijn billen en duwde hem naar mijn mond. Ronald en Leon zaten vlakbij en keken naar ons met een grote glimlach. Oooooh dit is lekker kreunde Coen. Leon kroop zachtjes naar mij toe en fluisterde in mijn oor: Coen vind het heel fijn als je een vinger in zijn kontje steekt.
Wat? hoorde ik dat nou echt? Zei hij dat ik mijn vinger in Coen zijn poepgat moet steken? Gatver. Ondertussen ging ik gewoon door met likken en zuigen. Toe dan, stop je vinger in zijn kont, moedigde Leon mij aan. Heel langzaam ging ik met mijn rechter wijsvinger steeds dichter naar de anus van Coen. Coen reageerde door zijn benen verder uit elkaar te zetten. Verdomd, Leon had gelijk, Coen nodigt me zowat uit om verder te gaan. Mijn wijsvinger was nu bij de rimpels. Het was wat vochtig van het zweet maar niet heel erg. Ik zetten mijn vinger op de opening en duwde wat lichtjes.
Ooooooh, kreunde Coen, jaaaaa, ga doorrrr en ondertussen maakte hij neukbewegingen in mijn mond. Ik drukte iets harder maar er was teveel weerstand. Ik kon niets anders doen dan een beetje heen en weer gaan en rondjes draaien met mijn wijsvinger op zijn gaatje.

Voor Coen was het voldoende om ineens met een brul zijn zaad in mijn mond te schieten. Het leek niet te stoppen. Zeker 5 stralen spoten zo mijn keel vol. Ik bleef zuigen totdat ik een slap slurfje in mijn mond had. Coen keek me heel lief maar ook met heel glazige ogen aan. Wat was dat lekker zeg, dankjewel. Het ziet ernaar uit dat we er een pijper bij hebben, zei Ronald. Misschien zelfs nog wel meer, riep Leon. Ik keek Leon even aan en probeerde hem te begrijpen maar het drong niet echt tot me door wat hij zei. Ronald ging verder; Coen was en is tot nu onze pijper, onze zaadzuiger. Hij is een homo en hij vind het fijn onze pikken te zuigen en wij vinden dat natuurlijk niet erg. En jij Dimitri bent er ook niet vies van als ik zie wat je net allemaal gedaan hebt.
Maar ben ik dan ook een homo? Ik snapte er niets van, ik vond het spannend en lekker maar ben ik dan ineens iets?
Hoe weet je dat Coen uhm homo is? Nou, dat zie je toch aan hem, riep Leon. Nou nee, eerlijk gezegd niet. Ben jij homo Coen, vroeg ik hem. Coen haalde zijn schouders op. Ik weet het niet. Ik heb geen ervaring met meisjes en dit alles geeft me een spannend en fijn gevoel. Maak mij niets uit hoe ze me noemen.
Ik weet wat, riep Ronald enthousiast. Kom overmorgen om 13:00 uur naar mijn huis en dan zullen we zien wie hier homo is en wie niet.
Wat ga je dan doen? vroeg ik hem. Dat gaan jullie wel zien maar ik beloof je, dit heb je nog niet eerder meegemaakt.

Dit was weer een deel. Ik heb het derde deel in grote lijnen al in mijn hoofd. Dit tweede deel heb ik net als het eerste overigens gebaseerd op eigen ervaringen in mijn jeugd.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.9 / 5. Aantal stemmen: 8

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “Ronald – deel 2”

  1. Om te beginnen: ik vind het best wel dapper dat je een vervolg hebt geschreven terwijl deel 1 geen echt goede waardering heeft gekregen, en er ook geen reacties op dat verhaal waren.
    Ik had deel 1 eerder al gelezen en ik kreeg toen al de indruk dat het (semi-) autobiografisch was. Op een of andere manier kun je dat er toch uit halen. Natuurlijk weet ik niet hoe lang geleden dit ongeveer speelt, maar ik denk toch in een tijd voordat mobiele telefoons gemeengoed waren.
    Wat mij vooral opvalt is dat je eigenlijk weinig zegt over de jongens in het verhaal (hoe zien ze eruit? Waar kennen ze elkaar van? Hoe oud zijn Coen en Leon?) maar wel vrij nauwkeurig beschrijft hoe de omgeving eruit ziet (in deel 1). Daar valt nog wel wat winst te halen. Verder ben ik wel erg benieuwd wat er in deel 3 gaat gebeuren. Ga vooral door!

Reacties zijn gesloten.