Circle of Amore – 4

4.7
(6)

Door: Femke

Fantasie naar een idee van Nyx

Mijn ervaringen met Max, Tommy, Yaïr, Ramon en Lize veranderde iets in mij. Ik moest wel naar mijn moeder luisteren, ik was nog net niet puber genoeg om flink in opstand te komen, dus ging ik de dag erop gewoon braaf eten bij tante Sonja en zei ik sorry voor die ene keer dat ze mij verwachtte en ik niet kwam opdagen. Maar voor de volgende dagen had ik telkens een andere smoes om toch maar naar ons ‘honk’ te gaan, die zij ‘de Cirkel’ noemden, naar dat bord op de garagedeur. “Kom je nog naar de Cirkel?” vroeg Max dan op school, of “Morgen weer naar de Cirkel?” Ik werd er kind aan huis. Zelfs Sarah, de moeder van Yaïr, hield er op een bepaald moment rekening mee dat ik mee at. De allereerste keer dat Max haar op mijn komst wees was toen hij tegen mij “Ik ga even pissen” zei. Later vertelde hij me dat hij helemaal niet hoefde plassen, maar dat hij Sarah om een extra Turkse pizza had gevraagd. Dat vond ik zo lief van hem toen hij dat vertelde, dat ik hem die dag extra veel geile aandacht gaf.

In twee weken tijd was ik wel acht keer in de Cirkel geweest en al die keren hadden we seks in allerlei combinaties gehad. Zelfs Lize en ik kenden elkaars lichaam en fijne plekjes al van buiten. Ik vond haar kutje best lekker smaken en zij was heel blij dat ik het groepje aanvulde. “Jou likken terwijl jij mij likt vind ik het lekkerst,” had ze gezegd, “jij likt heel anders dan de jongens.” En dat was ook zo. Lize likte mij ook veel fijner. Wij weten uit ervaring wat meisjes lekker vinden. En in de praktijk merk je dat. Hoe zij haar tongetje rond mijn clitje draaide, daar kon geen jongen tegenop.

De eerste keer dat ik merkte dat mijn ervaringen in de Cirkel mij onbewust veranderd hadden was bij tante Sonja thuis. Het was op een zaterdag en zij had mij gevraagd om ’s middags drie uurtjes op mijn nichtje Noortje te passen. Oom Bas zou om vier uur die middag thuis komen en als ik wilde mocht ik wel blijven eten. Tante Sonja zelf zou er pas ’s avonds laat weer zijn, die ging nog uit met wat vriendinnen. In de Cirkel was nooit iemand aanwezig op zaterdag dus er zat voor mij niets anders op dan bij oom Bas en Noortje te blijven eten die dag.

Het oppassen was leuk. Noortje is nog maar vijf en minder onschuldig dan ik dacht en af en toe best wel ondeugend. Ik merkte aan mezelf dat ik haar op andere plekken aanraakte dan voorheen. Net als ik droeg zij een kort dun zomerjurkje met een onderbroekje en dan had je het wel gehad. Het was tenslotte nog net augustus, de dagen waren warm. Ik pakte haar kleine kleuterdijen vaker vast, nam haar vaker op schoot en had vrijwel voortdurend seksuele gedachten, hoe klein zij ook was. Toen ik haar een boekje voorlas zat zij bij mij op schoot met haar blote beentjes. Met mijn linkerhand hield ik het boekje vast en zij sloeg zelf de bladzijden om, zodat ik met mijn rechterhand haar dijtje strelen kon. Mijn wang rustte tegen haar wang waarop ik soms wat lieve kusjes gaf. Na een poosje, ik denk dat we op bladzijde zestien waren, maakte haar lijfelijke aanwezigheid mij zo opgewonden, dat ik mijn rechterhand tussen haar beentjes naar mijn eigen kutje leidde om mezelf heerlijk te vingeren.

Natuurlijk raakte mijn pols daarbij ook de voorbibs van Noortje op ritmische wijze. Na een poosje kreeg zij dat wel door. “Wat doe jij?” Giechelde zij. “Ik heb jeuk,” loog ik, “ik moet me krabbelen.” Als antwoord drukte zij haar onderlijfje wat steviger tegen mijn lichtjes schokkende en wat draaibewegingen makende pols. “Ik heb ook jeuk,” zei ze zo onschuldig mogelijk, “je moet mij ook krabbelen.” Omdat ik wist hoe Lize daar zo van kon genieten en ik zelf ook natuurlijk, deed ik zonder verder na te denken wat mijn kleine nichtje voorstelde, ik bewoog mijn vochtige vinger, dat door mijn broekspijpje heen met mijn kutje had gespeeld, naar haar zachte spleetje, door haar broekspijpje ook wat opzij te schuiven. Ze schoof daarbij zelf nog wat naar voren, zij wilde die wriemelende vinger blijkbaar goed voelen. De vinger die al snel rondjes draaide in haar nauwe opening. Ik drukte mijn eigen kutje tegen haar lieve zachte kleuterbilletjes en schuurde wat heen en weer. Mijn tong speelde met haar linkeroor. Ze smaakte zoetig en warm. Met haar onderlijfje draaide zij cirkeltjes in tegengestelde richting van mijn vinger. Noortje wist wel wat lekker was, dat verbaasde me, maar ik zette daar geen vraagtekens bij. Daar was ik te geil voor.

Na even heerlijk zo stilletjes genoten te hebben gooide ik het voorleesboekje opzij waardoor ik nu twee handen vrij had om te spelen. Een hand voor haar en een hand voor mij. En Noortje zelf hielp mij ook een handje. Beter gezegd: twee handjes. Haar linkervingertjes zaten in mijn mond, haar rechterhandje speelde vrolijk in en rond haar kutje. Mijn schuurbewegingen tegen haar kontje namen in heftigheid toe. Ik voelde na een minuutje of drie al een orgasme aanzwellen als donderwolken in de verte. Ik zoog haar vingers diep naar binnen. Beelden van Lize in mijn hoofd, de heerlijke gladde stijve jongenslullen van Yaïr, Tommy, Ramon en Max. En hoe zij mij neukten en ik hen pijpte en aftrok. Flarden herinnering van alle acht de keren die ik met hen had doorgebracht zweefden voor mijn geestesoog. De naakte spelletjes die we hadden gespeeld, ik met mijn blote buik op de skippybal met de piemel van Max in mijn mond en die van Tommy in mijn kut, of Lize op de zadelkruk terwijl zij haar kutje tegen de opstaande rand aan de binnenzijde humpte en ik aan de buitenzijde mijn kutje schuurde terwijl wij elkaar heerlijk tongden. De keer dat de jongens mij vastbonden, kietelden, uitdaagden en een voor een heerlijk lang neukten en alledrie hun waterige sperma in mijn prille baarmoeder spoten.

Ik zoog nog wat harder op de natte vingertjes van Noortje in mijn mond. Alsof ik Max pijpte nu. Toen ik terugdacht aan die allereerste keer op de driezitter, toen alles nog nieuw voor mij was, voelde ik ineens de vingertjes van Noortjes andere hand bij mijn geile kut. Een golf van genot nam bezit van mijn lijf, door haar kringetjes gedraai rond mijn clit. De donderwolken kwamen tot uitbarsting: eerst een lichtflits, meteen daarna de donder. Ik kreunde het uit toen ik klaarkwam, schokte hevig met mijn onderlijf, Noortje stuiterde op en neer, mijn kut stond in brand, mijn buik gloeide en mijn tong likte als een bezetene aan haar achterhoofd. Ik likte haar hoofd, drukte mijn kut tegen haar billen, vingerde mij en haar tegelijk en heftiger dan eerst, zelfs Noortje kreunde van genot, wat mij nog meer opzweepte. Wat een heerlijk heet orgasme, wat een climax. Drugs hadden mij nooit in de staat gebracht waarin ik nu verkeerde. Een van de redenen dat ik me daar nooit aan waagde. Er gaat niets boven een natural high en God wat was ik high op dat moment. Al mijn bloed had zich rond mijn clit verzameld, in mijn hoofd zat niets meer. Zeker tien minuten lang lag ik uitgeblust, voldaan en natintelend onder Noortje na te genieten. Af en toe trok er nog een achtergebleven golf genot door mijn lijf wat lichte naschokjes veroorzaakte. Zalig. Mijn ene hand nog altijd bij haar kleuterkutje. De hemel.

Ik had ons net een beetje gefatsoeneerd toe we de buitendeur hoorden. Onze wangen gloeiden nog en mijn clitje stond nog in brand toen oom Bas nietsvermoeden de kamer binnenkwam en hallo zei. Hij gaf Noortje een zoen op haar mondje en mij op mijn wang. “Wat zien jullie er verhit uit,” zei hij, “hebben jullie het warm?” Noortje giechelde en ik zei dat we gespeeld hadden en het daar nog wat warm van hadden. “Leuk!” Was zijn antwoord, “ik heb het ook warm dus ik ga even lekker douchen en een korte broek aantrekken. Femke jij blijft mee eten begreep ik van Sonja?” Noortje prikte op dat moment net in mijn zij, waardoor ik een soort hikgeluidje maakte toen ik ja zei. “Nou, tot zo meteen dan.” En hij verdween naar boven, naar de badkamer.

Noortje was nog heel lichamelijk. Ze klom op me, probeerde mij te porren en kietelen en had klaarblijkelijk nog niet genoeg van ons ge-seks. Ik was dan wel klaargekomen, maar had geen idee hoe dat voor haar was. Ik porde en kietelde haar terug. En ja, dat ging van kwaad tot erger. Ze kriebelde mij onder mijn kin, dus kietelde ik haar onder haar kin. Ze kietelde in mijn zij, dus deed ik dat ook weer terug bij haar. Het duurde even, maar uiteindelijk gebeurde wat ik had moeten zien aankomen. Ze kietelde onder mijn jurkje, aan de voorzijde van mijn onderbroekje. Ik deed het meteen weer terug bij haar.

Ineens porden twee grote mannenhanden in mijn zij. “Ha ha, wat doen jullie daar? Hier is het grote kriebelmonster!” Bulderde oom Bas, zijn woorden kracht bijzettend door ons beide flink in de lenden te kietelen. Noortje proestte het uit van het lachen en ook ik kon niets anders dan giechelen. Ik probeerde oom Bas terug te kietelen, die nog warm en vochtig voelde van de douche en nog helemaal geen korte broek aan had. Hij droeg een onderbroek en verder niets.

Oom Bas manoeuvreerde zichzelf zo dat hij onder ons kwam te liggen op de bank. Ik zat op zijn buik en kietelde hem daar en Noortje was vrij onschuldig op zijn gezicht gaan zitten om hem ook net boven zijn buik te kietelen. Op zijn beurt kneep hij mij met beide handen in mijn zij en probeerde hij Noortje te kietelen door hapbewegingen te maken omdat zij op zijn mond zat. Ze kirde van plezier. Soms zag ik hem proberen haar met zijn tong te kietelen, maar dat kriebelde klaarblijkelijk net wat minder dan zijn gehap. Noortjes onderbroekje werd vochtig van zijn speeksel.

Ineens greep hij me met beide handen in mijn zij en schoof me wat lager waardoor ik niet meer op zijn buik zat, maar op zijn onderbroek. Met zijn onderlijf maakte hij schokbewegingen als een bokkig paard. Hij probeerde mij natuurlijk van zich af te wippen, maar dat liet ik mij niet zomaar gebeuren. Ik klemde mijn benen stevig om zijn dijen, hem flink tegendruk biedend. En net toen ik dat deed klapte Noortje giechelend voorover. De bovenkant van haar hoofd drukte tegen mijn buik. Ze schaterde. Over haar glooiende rug heen zag ik haar billen lichtjes deinen en bijna stuiterend rondjes draaien. Ik hoorde oom Bas grommend happen tussen haar beentjes. En toen ging het me dagen. Dit spel had iets seksueels. Dat gehap rond haar kutje moest wel iets met Noortje doen, net zoals het mij iets deed dat ik een duidelijke zwelling tegen mijn kutje voelde drukken. Oom Bas lag mij gewoon te droogneuken en Noortje te droogbeffen. Schijnbaar onschuldig door onze onderbroekjes heen, maar ondertussen…

“Warm,” zei ik. Mijn wangen gloeiden weer en zittend op de steeds steviger aanvoelende bobbel van oom Bas trok ik mijn jurkje over mijn hoofd en zwiepte hem aan de kant. Noortje voelde dat en volgde mijn voorbeeld. Gesmoord hoorden we oom Bas “O, krijgen de dametjes het warm?” zeggen, om vervolgens weer flink toe te happen.

Doordat Noortje weer rechtop was gaan zitten had ik haar ligplek op de buik van oom Bas overgenomen. Ik had mij voorovergebogen en lag nu met mijn blote buik op zijn blote buik. Mijn gezicht net onder zijn kin en het bedekte kutje van Noortje. Ik bolde mijn billen, holde mijn rug en schuurde met mijn onderlijfje over de zwelling van oom Bas. Golvend als een kruipende slang. Inmiddels wist ik wel wat ik deed. Het kietelen van de twee grote mannenhanden in mijn zij was overgegaan in een heerlijk strelen. Soms pakten de handen mij in mijn zij om me wat steviger tegen de zwelling tussen mijn benen te drukken. De contouren van een grote mannenpik waren duidelijk voelbaar. Dit was echt droogneuken nu. Ik wist het, hij wist het en ik vermoed dat hij wist dat ik dat wist. Ik giechelde niet langer, ik kreunde.

Noortje hoorde ik ook niet meer giechelen of schateren. Schuin omhoog kijkend zag ik dat zij haar onderlijfje kronkelend op de mond van haar vader ronddraaide. Op de een of andere manier was hij er toch in geslaagd zijn tong langs het broekspijpje van haar onderbroekje tegen haar kutje aan te krijgen. Hij likte haar met een vochtige tong tussen haar lipjes. Zo’n geil gezicht. Ik voelde dat ik nat werd. Zijn stevige lul drukkend tegen mijn kut, slechts van elkaar gescheiden door zowel zijn als mijn onderbroek. Een hindernis die ook hij klaarblijkelijk hinderlijk vond, want zijn handen bewogen van mijn zijden naar zijn onderlijf. Ik voelde hem een beetje wurmen onder mij waardoor ik op hem deinde, mijn mond bij een van zijn tepels. Nu was het zijn beurt om te kreunen. Ik werd wat omhooggedrukt door zijn onderlijf, hij schoof zijn onderbroek iets naar beneden, bevrijdde zijn grote stijf kloppende piemel. Ik voelde hem tegen de binnenzijde van mijn dij. Dat gevoel veroorzaakte een golfje geiligheid door mijn lijf. Als een elektrische stroom.

Zijn blote pik drukte nu tegen mijn vochtige onderbroek, daar waar mijn smachtende kutje zich bevond. En toen voelde ik twee dingen tegelijkertijd waardoor mijn geilheid haast ondraaglijk werd. Een vinger van oom Bas fluisterde even tegen de rand van mijn kutje om mijn broekspijpje wat opzij te doen. En op het zalige moment waarop hij zijn hete lul daardoor tegen mijn naakte kut aandrukte boog Noortje zich weer voorover waardoor zij met haar naakte bovenlijf op mijn blote rug kwam te liggen. Ik was omgeven door warm kloppend mensenvlees. De grootste lul die ik ooit van mijn leven had gevoeld duwde zich in mijn nauwe twaalfjarige kinderkutje en overal voelde ik mensenhuid en warmte. Daarna de twee handjes van Noortje uitgestrekt tot aan mijn billen. In mijn onderbroekje, tegen mijn naakte billen, terwijl mijn kutje ondertussen bijna uitscheurde door die joekel van een pik daarin. Maar God, wat voelde dit geil. Mijn jonge meisjeskut gevuld door de lul van een veertigjarige man. Mijn oom nota bene. Oom Bas.

Terwijl hij mij neukte bewogen zijn handen weer naar boven. Niet naar mijn zijden, maar hoger. Hij pakte de billen van Noortje en trok haar kutje wat verder open, haar broekspijpje met een pink verder opzij trekkend. Zo kon hij haar nog beter beffen. Ik keek schuin omhoog en kon het allemaal volgen al sloot ik mijn ogen ook weer snel van puur genot. Zo geil die stevige pik in mij. Ik voelde sensaties door mijn kut en lijf trekken die ik de acht dagen in de Cirkel nooit gevoeld had. Dit was door Max geneukt worden in het kwadraat. En die smakgeluiden zo dichtbij mijn oor voegde daar nog een dimensie aan toe. Smakgeluiden van zijn kleine dochtertje likkende oom Bas, die mij tegelijkertijd zalig deed genieten van zijn wonderstok in mijn natte weke lijf.

Toen hij klaarkwam voelde ik iets in mij waarop ik mij de dagen daarna nog vele malen klaarvingerde, wanneer ik er weer aan dacht. Met een hardere straal dan ik ooit gevoeld heb spoot hij zijn hete sperma helemaal tegen de bovenzijde van mijn baarmoeder. Ik voelde het letterlijk kletteren en uiteen spatten. Hete spatten en stralen die mijn baarmoeder exact op die plekken waar ik geraakt werd deden tintelen. Als vuurwerkspatten van exploderende vuurpijlen tegen de binnenwanden van mijn kut. De enorme lul die bij elke stoot mijn clit meetrok, waardoor ook ik al snel tijdens zijn schokkend orgasme klaarkwam. En aan haar hevig gekronkel op mijn rug voelend, Noortje ook.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 6

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

8 gedachten aan “Circle of Amore – 4”

 1. Pffff, ik lig hier met een stijve paal van hier tot Tokio, op deze manier heb ik niet zo’n moeite met heel jong er bij. Normaal gesproken zou ik 5 veeeeeeeeeelllll te jong vinden, maar in deze combinatie is het super erotisch geil…. M’n complimenten Femke, je hebt het weer geflikt…ben weer keihard klaar gekomen 😛😛😛😛

  1. Leuk om te horen Cootwriter. Ik dacht al dat ik Noortje speciaal voor jou zeven had moeten fantaseren. Je reactie stelt me gerust 😊

   1. Meid, wat mij betreft mag je zo nog wel ff doorgaan. Ik geef je nu in ieder geval een virtuele knuffel, hoe intiem die knuffel is of wordt mag je zelf bepalen 😘😘😘😘

 2. Mijn complimenten Femke Ik vindt 5 jaar ook te jong maar zo als je het hier beschrijft Jongens wat geil pfff…. Je hebt jezelf overtroffen Zat tijdens het lezen met een harde en een geweldig orgasme gehad. Het was een super erotisch verhaal Komen er nog meer verhalen van je?

  1. Wat een opwindende reactie Opa 66 🙈 Ja, ik ga nog verder met Circle, maar als je een idee hebt voor een nieuw verhaaltje dan lijkt me dat ook leuk om te schrijven.

   1. Hoi Femke
    Enkele ideeën voor een verhaallijn (de seks is ook in de fantasie verhalen nooit gedwongen)
    Jij en Lize zijn op een soort van een reisje met een vereniging waar jullie allebei lid van zijn En ontmoeten op een van die reizen, in het buitenland, een paar leuke jongens en beleven samen lekkere seks avonturen
    Samen met Max, Tommy, Yaïr, Ramon en Lize zijn jullie in een bos en vinden een tra in het bos en beleven daar de wildste avonturen
    Bij het oppassen bij Noortje komt bas ook weer thuis Jullie zijn weer lekker bezig en je tante Sonja komt binnen Zij schrikt eerst maar gaat daarna ook meedoen
    Jij bent met een mountainbike aan het fietsen en ziet plots een (oudere) man in het bos Je wordt nieuwsgierig en gaat naar hem toe Hij ziet er nog goed uit en hij vraagt of jij hier vaak rondfietst Van het een komt het ander en jullie krijgen lekkere heftige seks.
    Ik zelf ben niet goed in het schrijven van verhalen en zeker niet zoals jij schrijft
    Benieuwd of je er wat mee kunt.

    1. Dank je wel voor de ideeën Opa 66. Vooral het laatste idee spreekt mij wel aan, omdat dit het meest afwijkt van wat ik tot nu toe schreef, dus dat idee ga je zeker terugzien in een van mijn volgende delen of verhalen 😊.

     1. Hoi Femke Dank je wel dat je de ideeën kan gebruiken
      Ik heb nog 2 ideeën, gebaseerd op een verhaal wat ik jaren geleden heb gelezen op een internet site Jij en Lize logeren bij je oom Maar moeten op de zolder slapen Jij legt er een luchtbed bij en roept je oom dat jullie bang zijn en vragen of hij bij jullie kan komen slapen wat gaat je oom met jou en Lize doen ………mmmmm Gaat hij Lize daags er na ook weer verwennen als jij met je tante een ochtend weg zijn………
      Jij werkt in een supermarkt je hebt een kort rokje aan en geen bh of slipje Ik vraag of jij van de bovenste plan even wat voor mij kan pakken Ik zie je blote billen en ga met mijn hand onder je rokje Wat er dan gebeurd ……….mmmmm
      Dit is een fantasie met een chat met een meisje die werkelijk in een supermarkt werkt
      Veel inspiratie toegewenst met deze ideeën
      Ben ben benieuwd naar je verhalen

Reacties zijn gesloten.