Mijn grote Broer

4
(19)

Door: Brigit

Ik ben Brigit, lang en heb een goed getraind lijf door mijn 4 x per week bezoeken van sportschool waar ook mijn broer Edwin zijn dagelijkse rondje sport. Ik ben 20 jaartjes jong en broer Edwin is met zijn 28 een bonk van een kerel waar ik altijd zielsveel van heb gehouden en nog doe.

Het begon allemaal thuis waar wij zijn opgegroeid in een liefdevol gezin met vader Eric (43) en moeder Julia (41) die op jonge leeftijd al door geile avonturen de ouders werden van Edwin. Mijn vader is een sportfanaat in hart en nieren en een mooie man om te zien zoals mijn vriendinnen zeggen. Grote vent met een stoer getraind ruig behaarde torso en mijn moeder heeft prachtige vormen en stevige borsten waar vele jaloers op zijn.

Edwin heeft het figuur van mijn vader maar is nog een graatje breder en trimt zijn borsthaar want hij is model voor modebladen. Toen ik 8 jaar was en heel voorzichtig wat kleine bollinkjes kreeg, waar nu mijn stevige borsten staan, wilde ik graag weten uit nieuwsgierigheid wat en hoe de mensen zich voortplanten. Omdat Edwin 8 jaar ouder is dan ik en toen dus al 14 was en met zijn mooie koppie veel meisjes vriendinnetjes had, vroeg ik hem wat hij van mijn ‘bollinkjes’ vond. Hij had al wat ervaring vermoede ik.

Hij was op zijn kamer en ik stapte binnen, ging voor hem staan, trok mijn T-shirt omhoog en vroeg hem:
“Is dit het begin van tieten?” Een beetje verwonderd op deze directe vraag zei hij,
“Ja, dat is het begin en je tepeltjes worden ook groter en steviger,” terwijl hij ze vastpakte en er een beetje mee speelde. Het kriebelde en gaf mij een goed gevoel tussen mijn benen wat ik echt niet wist wat dat betekende. Hij antwoordde als stoere broer,
“Kom volgend jaar maar terug dan zal ik ze weer beoordelen en het jaar daarop weer.” Zo, daar stond ik dan, ik het stomme schaapje met beginnende tietjes.

Maar de tijd ging door en een jaartje later waren mijn bollinkjes al borstjes geworden en groter dan die van mijn vriendinnetjes. Ook toen gaf Edwin mij de raad om het jaar daarop terug te komen. Nog twee jaren verstreken en inmiddels was ik 11 jaar, met redelijke borstjes en al ongesteld geweest dus ik was begonnen een vrouw te worden. Edwin was met zijn 19 een echte hunk die aan vrouwelijk schoon belangstelling genoeg kreeg en daar dan ook soms misbruik van maakte. Mijn interesse in een mannelijk lijf groeide met de dag en als Edwin ging douchen, gluurde ik door de deur en ontdekte ik dat ik daar fijne gevoelens van kreeg. Maar ik wilde ook meer dan dat Edwin enkel mijn groeiende borstje keurde.

Ik zou de volgende dag 12 worden en was alleen thuis met Edwin. Hij moest op mij passen omdat vader en moeder op inkoopreis waren (ze hadden een eigen modewinkel). Edwin lag uitgestrekt op de bank TV te kijken in een sportbroek en T-shirt want het was erg warm, hartje zomer. Ikzelf had een klein topje aan en een nog kleiner broekje toen ik mijzelf tegen hem aan vleide en mijn arm op zijn bovenbeen legde. Omdat hij ook erg gesteld was op mij hield hij mij ook stevig vast als beschermengel.

Voor mij voelde het erg fijn en zelf raakte ik wat opgewonden van deze heerlijke omarming. Een beetje vrijer wreef ik over zijn bovenbeen en zag dat de bobbel in zijn sportbroekje wat groter groeide. Misschien reactie op de erotische tv-film of misschien door mij? Edwin begon een beetje te schuiven en te draaien, misschien omdat hij niet wilde dat ik zijn opwinding zag. Ik stelde mezelf een beetje onnozel op en legde mijn hand op zijn bobbel om te ervaren wat en hoe dat aanvoelde en om te kijken hoe Edwin erop reageerde.

Hij liet mij maar begaan en onder mijn hand voelde ik dat zijn bobbel steeds groter werd. Zachtjes kneep ik er in en ervoer dat zijn piemel toch wel een groot apparaat was en veel groter dan ik had gezien toen hij in de douche stond.
Schijnbaar voelde het voor Edwin wel prettig, want ik kreeg geen negatieve reactie alleen voelde ik dat zijn hand die op mijn schouder lag nu mijn jonge maar al stevige borstje omvatte wat mij de moed gaf om verder op onderzoek uit te gaan.

Ik schoof mijn hand langzaam tussen zijn elastische broekband en stootte tegen de bovenkant van zijn dik opgezwollen piemel. Edwin friemelde in mijn topje met mijn hard geworden tepeltje wat het tintelen ik mijn kruis alsmaar aanwakkerde en het verlangen om van alles te ontdekken alleen maar verhoogde. Edwin vond het spelen met zijn kleine zus van bijna 12 volgens mij erg leuk, terwijl hij zeker al neukte met mooie volwassen meiden.

Met een beetje brutaliteit pakte ik zijn piemel vast die, zo ik merkte, te dik was om te kunnen omvatten maar wel lekker in mijn hand voelde, warm dik en kloppend van opwinding. Plots vroeg Edwin,
“Wil je hem helemaal zien?”
“Ja, dat wil ik wel.”
“Maar,” zei hij “als jij ook alles uitdoet, dan doe ik dat ook!” Heel nieuwsgierig trok ik snel mijn topje en mini broekje uit terwijl hij zijn short en T-shirt uit deed en ik zijn prachtige lijf kon bewonderen van nu wel heel dichtbij.

Hij schoof wat onderuit en zei me op hem te komen liggen zodat mijn kleine tietjes met harde tepeltjes door zijn borsthaar schuurde en mijn nog maagdelijke kutje almaar vochtiger maakte.
“Lieve Brigit,” fluisterde hij, “dit blijft wel ons geheimpje, hè? Dan zullen wij nog vele keren dit leuke spelletje kunnen spelen.” Ik knikte gretig en kroelde over zijn brede torso wat mij steeds geiler maakte terwijl ik zijn dikke piemel tussen mijn billen voelde.
Gespannen vroeg ik hem of hij dat met al die mooie meisjes ook deed? Met veel plezier zei hij:
“Ja, en die meiden vinden het heerlijk als mijn piemel in hun kutje schuift.”
“Ja,” zei ik, “dat dikke ding kan er bij mij nooit in, daar ben ik denk ik nog te jong voor nietwaar?”
“Ach,” zei Edwin, “als je nooit iets probeert, weet je het nooit,wel dan?” Toch wel een beetje angstig maar zeker erg benieuwd vroeg ik of het dan wel kon?

“Natuurlijk,” zei hij, “daar zijn vrouwtjes toch voor gemaakt, of hoe denk je dat er anders kindjes gemaakt worden en hoe die er dan uitkomen? Jullie genotsgaatjes zijn erg rekbaar.” Hij leek duidelijk geil bij het idee om een piepjong meisje aan zijn piemel te rijgen.
“Ga maar over mij heen zitten en op je knietjes steunen, dan zet ik mijn piemel tegen jouw schaamlipjes en kun je jezelf er over laten zakken en bepaal jij hoever je het wilt. Is dat een geruststelling?”
Ik ging over hem heen zitten en voelde zijn piemel tussen mijn schaamlipjes die inmiddels erg nat waren. Ik had mijn handen op zijn behaarde borst en kneep in zijn dikke harde tepels wat hem alleen maar geiler en gulziger maakte.
“Laat jezelf langzaam zakken, lieve Brigit. Ik heb altijd als grote verlangen gehad om mijn kleine zus te mogen neuken.”

Plots voelde ik dat die dikke eikel in mijn kutje zat en een heerlijk vol gevoel gaf, maar ook wel angstig of die dikke piemel wel paste. Nou, geloof me maar want centimeter voor centimeter schoof dat gevaarte in mijn hunkerende genotsgleufje. Plots voelde ik tegenstand en Edwin ook waarop hij zei dat dit het maagdenvlies is en als ik vrouw wilde worden dat dit doorgeprikt moest worden maar dat dat wel een beetje pijn kon doen.
Ik was nu zo opgewonden en wilde graag helemaal zijn grote piemel in mij, dus liet ik mezelf ineens zakken.
Kut… een steek van pijn en een ongelofelijk gevoel overviel mij, angst, pijn en genot in een keer bij elkaar.

Tranen over mijn wangen werden weggekust door mijn lieve broer Edwin die mij zijn vrouwtje had gemaakt. Dit heerlijke gevoel wilde ik vasthouden, en compleet gevuld met de heerlijkste piemel genoot ik enorm en wilde meer meer meer… Ik wilde genot en wilde Edwin die met zijn piemel tegen mijn baarmoeder stootte.

Alhoewel ik eigenlijk nog van niets wist wilde ik dit vaker en vooral met Edwin.
Heel langzaam en voorzichtig tilde hij mij omhoog en liet me weer zakken en dat steeds maar weer met zijn sterke armen en stoere torso. Het wond hem ook enorm op en ik voelde dat zijn piemel dikker en dikker werd, heerlijk. Terwijl bij mij het hoogste genot dichterbij kwam en ik voor het eerst van mijn jonge leven ongelofelijk heerlijk klaar kwam op de piemel van mijn broer.

In de volgende 5 minuten bereikte ik uit geile opwinding nog 2 keer een orgasme voordat Edwin begon te grommen en stoten en tegen mijn kreunde:
“Geile meid, ik zal je volpompen met mijn zaad.” En ik voelde wel 5 schoten diep in mijn kutje spuiten, kut wat was dat heerlijk…
Edwin kreeg er geen genoeg van en bleef maar doorstoten, waarna ik weer ongelofelijk klaar kwam en hij voor de tweede keer zijn warm zaad in mij spoot.

Toen wij wat tot rust waren gekomen vroeg ik hem,
“Krijg ik nu een kindje?” Want dat had ik wel gehoord tijden de seksuele voorlichting op school.
“Nee gekkerd,” zei Edwin, “Nee dat is nooit de eerste keer… Maar lieverd, dit avontuur houden wij voor ons hè?” Ik stapte van zijn nu half slappe piemel en gelijkertijd droop zijn vele witte zaad uit mijn openstaande kutje op zijn buik.
“Niet verspillen,” zei hij, “dit heb ik je gegeven dus dan ook alles oplikken!” Ik vond het eerst wat vreemd, maar voorzichtig probeerde ik het. Niet vies hoor, en eigenlijk gewoon lekker. Maar daarover een volgende keer indien jullie wensen.

Groet, Brigit

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 19

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Mijn grote Broer”

  1. Ik , Sanne heb dit verhaal geschreven onder mijn naam Sanne , nu is dit veranderd in Birgit , alle andere namen van mijn broer en ouders zijn wel het zelfde . Waarom deze verandering ?

    1. Hoi Sanne,
      Er is een andere Sanne op deze website die veel mensen goed kennen omdat ze vaak in de chat is. Mensen gingen haar stomme vragen stellen omdat ze dachten dat zij het had geschreven. Er was zelfs even sprake van dat iemand het had geschreven om haar te pesten. Dat kan als je dezelfde naam hebt. En ik had geen gegevens om met jou in contact te komen, daarom heb ik het aangepast.

  2. Dit verhaal is al een tijd geleden geplaatst, maar omdat er nu een vervolg is heb ik deze nu gevonden en gelezen. En ik heb daar geen spijt van!

    Het is heerlijk om te lezen hoe Birgit/Sanne en Edwin in het verhaal ontzettend van elkaar houden, en vanuit die pure liefde ook de vrijheid hebben om elkaar te verkennen en samen te vrijen.

    Ik gun elke grote broer een lief zusje zoals Birgit/Sanne. En elk zusje een oudere broer die haar op zo’n heerlijke manier inwijdt in de heerlijke wereld van seks.

    Ik wil alleen nog wel even zeggen, gewoon voor de zekerheid, dat wat Edwin op het laatst zegt niet waar is. Ook van een eerste keer kan je zwanger worden. Dus denk niet, na het lezen van dit verhaal, dat je je eerste keer veilig zonder bescherming kan doen.

Reacties zijn gesloten.