Door Buur in de bus gepakt – deel 1

3.9
(7)

Door: Beletrista

Mijn naam is Vera Lúcia. Ik ben drie jaar getrouwd, geen kinderen, brunette, 28 jaar oud, sluik zwart haar, middelgrote, parmantige borsten, gezwollen tepels die ik per se wil verbeteren zonder een beha te dragen. Dunne taille en goed gevormde billen die altijd de aandacht trekken als ik een legging, spijkerbroek of een zeer korte en strakke short draag.

Ik heb volle lippen, ben 1,68 m lang en werk als secretaresse in een familiebedrijf, dat eigendom is van een neef van Eduardo, mijn man. Eduardo werkt bij een bedrijf drie straten van mijn werk en daarom gaan we altijd samen in onze auto. Toevallig moesten we de auto op een dag bij een dealer achterlaten voor controle en indien nodig reparatie, en we kregen een prognose van ten minste vijf dagen voor de voltooiing van de service.

We besloten dat we die dagen de bus zouden gebruiken en dat deden we ook.
Toen we bij de bushalte kwamen, was daar onze buurman, Thiago, een jonge man van ongeveer 25 jaar oud, pas getrouwd, knap, die met me flirtte zonder zijn hebzuchtige blikken te verbergen als hij me alleen zag. Hij bezocht ons huis in het weekend, samen met zijn vrouw, Mara, genietend van ons zwembad en altijd luisterend naar muziek, barbecue en drankjes.

We begroetten elkaar en stapten in de bus zodra die arriveerde, en die was eigenlijk bijna vol. Wij drieën, staand, midden in de bus die net bij de volgende halte vol stroomde en daarmee was de drukte onvermijdelijk, mijn man Eduardo naast me, en Thiago eigenlijk achter me. Hij fluisterde zachtjes in mijn oor:
“Ik ben heel blij dat ik zo dicht bij je kan zijn, je warmte, je parfum kan voelen.” Ik antwoordde niet, en ik keek alleen maar lachend achterom en daarmee drukte hij zijn lichaam nog meer tegen het mijne aan en ik voelde zijn pik verharden tegen mijn kont, terwijl hij me met een van zijn handen bij mijn middel vastpakte en me nog meer tegen zijn pik duwde. Ik droeg een lichte stoffen jurk die tot op mijn knieën reikte, laag uitgesneden zodat ik de kleine vouw tussen mijn twee borsten kon zien.

Ik probeerde van zijn pesterijen af te komen , maar zijn hand hield me stevig vast bij mijn middel en ik kon niet aan die bult ontsnappen. Hij was zich aan het aanpassen en slaagde erin zijn pik tussen mijn kont te steken en met de andere hand begon hij mijn dijen te strelen en mijn jurk van achteren op te tillen. Ik keek angstig om te zien of mijn man iets opmerkte en ik zag dat hij, vanwege de krapte van de overvolle bus, zich totaal niet bewust was van wat er gebeurde en opgelucht begon ik plezier te voelen. Ik ging mee toen hij mijn hand naar zijn verharde lid geleidde. Ik kneep en, heel geil , ik opende de gulp van zijn broek en haalde hem eruit en kneep hem, masturbeerde hem en wreef zijn pik over mijn blote dijen en ging naar beneden in mijn slipje en paste de pik tussen mijn dijen en tussen de lippen van mijn kutje, al nat van lust.

Maar we konden ons niet bewegen, we moesten ons tevreden stellen met het wiegen van de bus. Mijn man merkte niets op, en dat gevoel van verboden te zijn en vlak naast hem te neuken, wekte me nog meer op. Ik nam mijn hand naar een van mijn borsten en begon heimelijk in mijn tepel te knijpen en te strelen en tegelijkertijd mijn benen te bewegen om zijn pik nog beter in mijn poesje te voelen. Door Thiago’s pik duurde het niet lang voor ik mijn orgasme voelde opkomen en zijn orgasme vermengd met de mijne.

We gingen zitten, tevreden, en ik fluisterde tegen hem:
“Thiago, jij bent de eerste man die mij heeft gehad na mijn man.” Hij nam afscheid van ons, omdat hij al het punt bereikte waar hij naar beneden zou gaan en ik wist dat er nu geen weg meer terug zou zijn en dat hij me volledig zou bezitten.

Toen ik op het werk aankwam, ging ik meteen naar het toilet en probeerde mezelf zo goed mogelijk schoon te maken, maar ik moest mijn slipje in keukenpapier wikkelen en in mijn tas stoppen omdat ze helemaal besmeurd waren met mijn sap en dat van Thiago’s verdomde lul.

Ik besloot hem te bellen en hem te vragen om de grootst mogelijke discretie te bewaren over wat er was gebeurd en hij vroeg of ik het leuk vond.
“Ja, Thiago, ik vond het erg leuk, maar heb je eraan gedacht dat mijn man en jouw vrouw Mara erachter zouden komen? Ik wil er niet eens aan denken, want ik bedrieg Eduardo nooit, dit was de eerste keer en ik stemde toe omdat ik weet dat je me al heel lang begeert en ik heb gezien dat je een stijve krijgt in het zwembad kijkend naar mij in strings. Dit maakte me erg opgewonden en ik probeerde het te verbergen en onopvallend te blijven. Maar ik moet bekennen, ik zou graag willen weten dat je op me gesteld bent met een vrouw die zo mooi en aantrekkelijk is als Mara. Houd dit alsjeblieft geheim tussen ons.”
Hij antwoordde:
“Vera Lúcia, je kunt je niet voorstellen hoe vaak ik masturbeerde terwijl ik aan je dacht, maar laat me je vertellen: je hebt je nooit gerealiseerd dat je man Mara wilde? En dat hij op dezelfde manier opgewonden was als ik voor jou? Ik heb het altijd gemerkt en dat, geloof me, maakte me geil om te zien dat mijn vrouw begeerd werd door een andere man. Let goed op dit weekend, als we met z’n vieren zijn. Maar, Vera Lúcia, nu wil ik je helemaal hebben, je uitkleden, die mond vol gif kussen, aan je tepels zuigen die je blouse pijn doen en me elke keer dat ik ze zie met een stijve achterlaten. Ik wil je kutje zuigen, je clitoris zuigen, je dijen likken, mijn tong in de plooi van je mooie kont laten glijden, je kont likken, mijn tong erin steken, het aanraken met mijn vinger en het voelen rillen. Ik wil dat je mijn lul zuigt, hem vult met speeksel, mijn ballen met je handen pakt en je benen opent en me vraagt om hem in je poesje te stoppen totdat we extatisch worden. Oh! Ik wil ook je kont opeten.”
“Oh Thiago, je maakt me bang met dit alles. Ik moet bekennen dat ik de jouwe wil zijn, maar we moeten heel voorzichtig zijn en vermijden te doen wat we in de bus deden. Het was heerlijk, maar het is beter om het niet te overdrijven. Ik denk dat ik weet hoe het moet zonder het risico te lopen gepakt te worden.
Thiago, mijn baas belt me. Laten we later praten. Kusjes.”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.9 / 5. Aantal stemmen: 7

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?