De Stoel

4.7
(6)

Het was ongeveer kwart voor negen ’s avonds toen ik bij de kapperszaak naar binnen ging. Bijna sluitingstijd. Er was niemand, behalve de vrouw die er werkte. Ze was aan het dweilen. Ze had lang, krullend, blond haar. Ik schatte haar midden 30. Ze keek naar me met een spoortje irritatie – zonder twijfel omdat mijn aanwezigheid betekende dat ze over moest werken. Ze verborg haar irritatie snel. “Waarmee kan ik je van dienst zijn?” vroeg ze opgewekt. Ik wachtte even, slikte nerveus. “Uhh, Kristel heeft me hierheen gestuurd.” Ze nam me zorgvuldig van top tot teen op, en keek me met een koele, strakke blik aan.

Ik ben klein, slank, ongeveer 1,65 meter met bruin haar tot op mijn schouders en bruine ogen. Kleine, stevige borsten. Schattig en eigenwijs zeggen de meeste mensen over me. Ik ben 28, maar zie er jonger uit. Sommige mensen denken dat ik nog studeer. “Zo, en waar moest je naar vragen?” Ik keek naar de vloer, mijn hart klopte in mijn keel. “Een…een volledige behandeling.”

“Interessant.” Zei ze. Haar ogen toonden een spoortje opwinding, maar ze bleef erg rustig. “Ga zitten.” Ze wees een stoel aan. Ik ging zitten. Ze ging naar de deur en draaide het bordje dat aan de deur hing om, zodat er nu van de buitenkant “Gesloten” te lezen was. Langzaam deed ze de blinden van de deur dicht en daarna die van de ramen. De buitenwereld was nu buitengesloten. De tl-buizen zoemden. “Ik kom zo terug.” zei ze. Ze rommelde wat in de achterkamer. Ik wachtte, gespannen en nerveus. De airconditioning draaide op volle toeren, maar toch zweette ik. Zou ik ervandoor gaan? Ik schrok op uit mijn mijmeringen toen de stoel draaide…ze was terug en draaide me met mijn gezicht naar de spiegel toe. Ze deed één vinger onder mijn kin, en bewoog hem omhoog, me dwingend mijn hoofd omhoog te doen en rechtop te gaan zitten. Rug recht, hoofd omhoog. Haar vinger volgde mijn kaak, langzaam omhoog naar mijn wang. Alleen al dit contact, één vinger strelend over mijn gezicht, voelde heel sensueel. Ze ging met haar hand door mijn haar. Langzaam, en zo zacht en vloeiend dat het leek alsof het gebeurde in slowmotion, als in een droom.

Ze deed een riem om mijn pols, en maakte deze strak vast. Ik hield me vast aan de armleuning. Nog een riem, bij mijn elleboog. Ik probeerde me te bewegen. Mijn linkerarm zat behoorlijk strak vast. Ze boog over me heen, haar lange haren streken langs me heen. Ze trok mijn T-shirt uit mijn afgeknipte spijkerbroek. Ze deed mijn T-shirt over mijn rechterarm en mijn hoofd, en liet het over mijn linkerarm hangen. Opeens zat ik daar met mijn bovenlichaam bloot. Een kanten, witte bh bedekte nog wel mijn borsten, maar in de ongewone omgeving van de kapsalon voelde ik me al behoorlijk naakt. Snel maakte ze mijn rechterarm op dezelfde manier vast. Ze wachtte even, om me goed te bekijken. Ze keek ook naar me via de spiegel. Ik keek ook naar mezelf. Een behoorlijk hulpeloze vrouw. Het was alsof ik naar iemand anders keek. Was ik dit echt, deze vreemde? Waar was ik in terecht gekomen? Ik zou kunnen schreeuwen en met mijn benen schoppen, maar zou dat me helpen?

De blondine maakte mijn broeksknoop los en deed de rits van mijn broek omlaag. Ze liet me een paar minuten alleen. Mijn broek suggestief geopend, uitdagend. Toen ze terugkwam, knielde ze voor me, haar handen aan beide zijden van mijn lichaam. “Omhoog.” zei ze kortaf. Ik tilde mijn kont op, en ze trok mijn broek omlaag. Ze deed hem over mijn rechtervoet en liet hem om mijn linkerenkel hangen. Toen bukte ze, en maakte mijn linkerenkel vast aan de onderkant van de stoel. Ze deed het zelfde met mijn rechterenkel. Mijn enkels zaten vast aan de zijkanten van de stoel, waardoor mijn benen vrij ver uit elkaar werden gedwongen. Met moeite kon ik nog net mijn knieën tegen elkaar doen. Zo zat ik daar halfnaakt, met alleen mijn bh en slip nog aan, mijn T-shirt en broek bungelend aan mijn ledematen.

Op dat moment, als een bominslag, hoorde ik het geluid van de deurknop. Ik voelde paniek in me opkomen. Niemand mocht me zo zien! De deur ging open. Ze was vergeten hem op slot te doen! Een dreun… de ketting. Ze had de deur op de ketting gedaan. Ze rende ernaar toe. “Sorry, we zijn gesloten!” Een gemompeld antwoord. Ik hoorde haar zacht praten. Ik deed mijn knieën tegen elkaar. Ik zat in een hoek, dus waarschijnlijk konden ze me niet zien. Ze bood haar verontschuldigingen aan en zei gedag. Vervolgens deed ze de deur dicht en het slot erop.

Ze kwam terug met een gemeen lachje. “Waar waren we gebleven? Oh ja, hier zijn de regels. Jij noemt mij meesteres. Als het te extreem voor je wordt, zeg je Repelsteeltje. Duidelijk?” Ik knikte. “Ja, meesteres.” Ze leunde tegen me aan. Ik kon de warmte van haar adem voelen. Ze streelde met haar vingers over mijn buik. Ze ging lager met haar hand en ze schoof haar hand in mijn slip. “Je hebt mooi schaamhaar,” glimlachte ze “maar het komt uit je slipje. Ik denk dat jij maar eens geschoren moet worden. Maar eerst…” Ze maakte mijn bh los en liet het op de vloer vallen. Ze rommelde wat op een plank bij de spiegel. Ik kon niet zien wat ze van plan was. Ze draaide zich om. In haar hand had ze metalen haarclips. Zonder aarzeling deed ze er een op mijn linkertepel. “Ahhhhhhh!” Ik snakte naar adem. Ze deed er ook een om mijn rechtertepel. Ik kreunde. Ze maakte een koord vast aan mijn rechterknie, deed het achter de stoel langs en bond het strak aan mijn linkerknie, zodat mijn knieën uit elkaar werden getrokken. Met een kappersschaar knipte ze mijn slipje los. Wijdbeens, mijn enkels vastgebonden, mijn ellebogen en polsen vastgebonden, lag ik daar. Hulpeloos. Bloot.

Ze deed een clip op mijn schaamlip. “Auuuuuuuuu!” schreeuwde ik. Tranen sprongen in mijn ogen. Ik beet op mijn lip. “Niet doen, meesteres.” Smeekte ik. “Ik haal er twee weg, kies!” “De rechtertepel en mijn schaamlip.” Ze gehoorzaamde. Het verwijderen van de twee clips luchtte enorm op. Ze begon te neuriën achter me, buiten mijn beeld. Ik hoorde water lopen. Ze kwam terug met een klein teiltje. Aan de damp kon ik zien dat het heet water was. Ik moest mijn kont weer omhoog doen, en ze deed een klein kussentje onder mijn billen. Ik zat nu in een houding waarin mijn kruis naar voren stak. Ze deed een handdoek in het teiltje, en maakte daarmee mijn dijen nat. Ik verkrampte van het hete water. Ze wreef met de handdoek over mijn dijen en door mijn schaamhaar. Vervolgens smeerde ze me in met scheerschuim. Ze pakte een scheermesje. “Wees alsjeblieft voorzichtig, meesteres.” Ze begon aan haar werk en begon mijn schaamhaar af te scheren. Een warme veeg met de handdoek, meer scheerschuim. Het hete water prikte op mijn venusheuvel, maar het scheerschuim voelde heerlijk koel. Het duurde niet lang of ik was volledig naakt en schoongeveegd. “Zo glad als een jong meisje.” zei ze. Ze borg haar gereedschap op en knielde tussen mijn benen. Ik voelde me nu echt bloot. Ze ging met haar tong over de plekken die ze zojuist met haar scheermes kaal gemaakt had. Haar handen pakten mijn kont, en ze trok me naar haar toe. Haar tong speelde met mijn schaamlippen. Ze likte aan mijn clitoris. Toen ging ze met haar tong bij me naar binnen, langzaam, plagend. Langzaam, sneller…en weer langzamer. Ik verbaasde mezelf. Binnen een verbazend korte tijd kwam ik klaar. Golven van genot. Ik hijgde.

Ze stond op. “En natuurlijk komt er na het scheren…de aftershave.” Ze pakte een flesje bij de spiegel vandaan. In het tl-licht leek het groen. Ze maakte een kommetje met haar hand, en goot er wat in, vlak bij mijn gezicht. Ik rook alcohol. Het prikte in mijn neus, en ik kon me al wel voorstellen hoe dat zou voelen op mijn net geschoren venusheuvel. “Nee, niet doen!” riep ik. Ze deed haar hand tussen mijn benen en wreef de aftershave in. Een prikkeling, gevolgd door een ongelofelijke hete golf. “Ahhh, trut!” gilde ik. Een stilte volgde. “Hoe noemde je me?” “Het spijt me. M-meesteres.” Ik snikte. Ze goot weer een hand vol groen, vloeibaar vuur en prikkelde daarmee mijn tepels, daarna mijn clitoris. Het voelde koud aan waar ze me aangeraakt had. Drie harde puntjes, gezuiverd door de alcohol. Klem, klem, klem! Ik opende mijn mond, maar kon alleen maar een zachte zucht slaken. Langzaam nam de golf af. Mijn kut tintelde. Mijn tepels tintelde.

De stoel kantelde opeens achterover, totdat ik bijna horizontaal lag. Mijn benen in de lucht, mijn geschoren en door de alcohol gereinigde kut gapend omhoog. Ze klom wijdbeens op de stoel. Haar knieën aan beide zijden van mijn hoofd. Ze liet zichzelf zakken, tot ze bovenop mijn gezicht zat. Haar kont hing boven mijn voorhoofd, met haar natte kut maakte ze ronddraaiende bewegingen boven mijn mond. “Lik!” commandeerde ze. En ik deed het. Mijn belevingswereld bestond alleen nog uit haar kruis.Ik proefde en rook haar lichaamssappen, ik zag alleen maar kont en kut en ik hoorde het soppen van mijn tong tussen haar schaamlippen. Gelijktijdig bewerkte ze hardhandig mijn borsten. Een van de clips viel eraf, maar dat gaf niet veel opluchting. Mijn tong werkte hard om haar te bevredigen. Ze genoot merkbaar, maar het kostte heel wat moeite om haar klaar te laten komen. Uiteindelijk werden haar kreten heftiger. Mijn mond was gevuld met haar sletterige smaak. Ze kneep in mijn borsten in het ritme van haar orgasme.

Ze klom van de stoel. Ze streelde mijn hoofd, kuste me op mijn lippen. Ze likte haar eigen vaginavocht van mijn gezicht. “Dat was geweldig. Maar… je hebt me trut genoemd.” Ik opende mijn mond, maar ik zei niets, ik wachtte af. “Tot morgenochtend.” Ze liep naar de deur, haar hakken klikten. Het viel me op dat ze de hele tijd aangekleed was geweest. Ze had een geweldig figuur, maar ik kon er niet meer van zien dan de vormen onder haar rode rok en witte blouse. “Nee, meesteres! Laat me hier niet alleen achter!” Ik hoorde een zacht electrisch gezoem nadat ze een of ander apparaat had aangezet. Een kleine vibrator, merkte ik al snel genoeg toen ze hem langzaam in mijn natte kut gleed. Ik kreunde. “Oh, maak je maar geen zorgen, de batterijen houden het niet veel langer dan een uurtje vol”. Ze keek met gespeelde ongerustheid naar mijn wijdgeopende ogen. “Je bent hier overigens hartstikke veilig. Alhoewel… zes maanden geleden is er hier wel ingebroken. Maar ja, wat is de kans dat dat uitgerekend vannacht weer gebeurt? En ik denk dat als ze jou hier zo vinden, dat ze de kassa snel vergeten.” Ze glimlachte gemeen. “Maar ik ga ervan uit dat dat niet gebeurt. Morgen ben ik weer de eerste, althans dat denk ik. Ik weet niet zeker of ik wel de vroege dienst heb. Dat moet ik thuis even op mijn rooster opzoeken. En anders denk ik dat Sally de eerste is. Wat zal ze verbaasd zijn! Prettige nacht!” Klik, klik, klik deden haar hakken op de vloer. Het licht ging uit. De deur ging open, weer dicht en werd op slot gedraaid. Stilte. Donker. Na een tijdje hoorde ik de klok aan de muur tikken, en vielen de neonwijzers me op. Daar lag ik… strak vastgebonden. Volkomen naakt, op wat riemen na over mijn enkels, polsen en ellebogen. Kippevel van de airconditioning. Een metalen clip op een tepel en mijn clitoris. Een dildo zacht zoemend in mijn gladgeschoren en nog steeds tintelende kut. En mijn gezicht plakkerig van de sappen van mijn meesteres. Elf uur. Dit werd een lange nacht.

“Repelsteeltje.” zei ik met een fluisterende stem.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 6

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?