Eerste keer naakstrand (deel 3)

4.8
(18)

Door: Max vd Berg

Het eten was toen trouwens ook al klaar.
Alsof er niks aan de hand was.
En na het eten deden we spelletjes. Niet van die… die blote, die Max en ik stiekem op ons kamertje hadden gedaan, maar andere. Normalere.
Ik merkte niks aan hem. Ik denk ook niet dat papa en mama iets aan mij konden merken. Ik deed zo normaal mogelijk.
Pas heel laat gingen we naar bed.
Ik durfde nergens over te beginnen, dus ging ik maar slapen.
Max zei ook niks. Alsof er niks gebeurd was.
Superweird.

Maar ik sliep wel heerlijk. Ik droomde over piemels en ballen. Over stijve piemels zelfs en jongens die naar me keken terwijl ik bloot voor ze stond en me omdraaide. Een blote man met tatoeages vroeg of ik een ijsje wil. Ik keek naar zijn piemel. Hij had een hele mooie en ineens werd die piemel stijf. De volwassen man vroeg; ‘Emma wil je hier misschien aan likken?’
Ik giechelde en zag ineens meer blote mannen en jongens met allemaal best grote piemels. Ze waren aardig en knap en … nou lekker…. Ik voelde dat lekkere gevoel ook tussen mijn benen en… ineens werd ik wakker.
Het vakantiehuisje!
Het was een droom. Ik probeerde rond te kijken in het donker. En toen ineens hoorde ik het.
Max.
Ik hoorde hem hijgen en zuchten en zijn bed kraakte een beetje. Ik hield me zo stil mogelijk.
Ik wist meteen wat het was… aftrekken! Rukken.
Dat had ik een keer gehoord.
Meisjes vingeren, jongens trekken zich af.
Ik luisterde ingespannen. Max mocht niet horen dat ik wakker was. Ik lag doodstil. Luisterend naar het gekraak, gezucht… het dekbed ging op en neer en maakte een geheel eigen geluid. Ik hoorde zacht maar duidelijk de gehaaste ademhaling; Max speelde met zijn piemel. Trok die af….. die harde stijve, die ik vanmiddag gezien had. Van dichtbij. Het was magisch geweest. Bijzonder en interessant…., apart… Een echte pik. Penis.
En ook al was hij van mijn eigen broer, ik vond dat Max een mooie had. Een lekkere.
Ik voelde de kriebels bij mijn lekkere knobbeltje. Daar tussen mijn spleetje…. Maar ik durfde niet te bewegen. Ik lag nog steeds heel stil. Max hijgde even harder, zijn adem ging sneller… Ineens gooide hij het dekbed opzij en stond hij op. Ik zag vaag zijn lijf…., de stijve piemel toen hij naar de deur liep.
Nou ging hij vast naar de badkamer om… ik wist wel wat hij daar ging doen. Ik wachtte tot hij echt weg was en durfde toen pas te bewegen.
Ik legde mijn hand op mijn onderbroek en mijn benen deed ik wat opzij, zo van elkaar. Ik was zo geil. Ik bewoog nu met mijn vingers over mijn onderbroek. Hmmm…. Dat voelde altijd zo heerlijk.
Langzaam duwend de stof tussen mijn sneetje bewegend…. Ik bewoog mijn hand zoals ik dat al jaren lekker vond. Zolang ik me kon herinneren….
Max kwam terug. Ik stopte even en lag weer doodstil.
Hij ging liggen en het duurde mega lang. Ik wachtte maar en wachtte maar. Al die tijd met mijn hand tussen mijn benen. Over mijn onderbroek. Ik bewoog niet. Nou… amper… af en toen een beetje. Ik was nog steeds zooo opgewonden en heet. Dat gevoel….
Pas na superlang hoorde ik Max snurken en zelfs toen wachtte ik nog even. Pas toen liet ik mijn hand in mijn onderbroek en voelde ik de vochtigheid van mijn spleetje. Hmmm…
Ik sloot mijn ogen en vingerde driftig langs mijn lekkere plekje. En daarna duwde ik een vinger in mijn gaatje. Ik wist dat dat eigenlijk het neukgaatje was. Voor later, als je ging seksen met een jongen. Ik was zo wanhopig geil…. Ik duwde mijn vinger dieper en dieper dan anders. Wreef ook sneller en ijveriger langs dat dingetje… dat tussen mijn snee… Hmmm…
Het was niet de eerste keer dat ik klaarkwam. Zeker niet. Ik had dit al zo vaak gedaan. Maar het was zeker de meest intense keer. Ik hijgde en moest moeite doen om zachtjes te ademen en niet hardop te kreunen. Ow shit…. Dit was lekker….
.
De zon scheen heerlijk warm en gezellig onze kamer in.
De dag begon en mama had een ontbijtje klaar gezet.
Max en ik zeiden niet zoveel tegen elkaar.
Aan tafel vroeg papa wat we wilden doen.
Mama en ik hadden gedacht misschien te gaan winkelen in een leuk stadje, we zullen jullie niet aandoen nog eens naar dat strand. Hij lachte wat nerveus.
Max keek op. Voor het eerst keek hij mij aan.
Hij bromde wat onverstaanbaars.
‘Wat?’ Vroeg mama.
‘Jij wilt toch zeker ook wel winkelen Emma? Je wilde toch kijken voor een nieuw rokje? Toch? Of als je echt weer naar een strand wilt… we kunnen ook best wat verder rijden naar een ander strand hoor…,’ ratelde mama verder.
‘Ik vond dat strand van gisteren wel grappig hoor,’ zei ik zacht.
Papa en mama keken ineens allebei naar mij.
Max keek ook naar mij, maar ik wist niet zo goed wat hij wilde.
‘Jullie hoeven echt niet nog een keer naar dat naaktstrand,’ zei papa nu.
‘Mij boeit het ook niet hoor,’ hielp Max ineens.
Ik keek hem aan. Eigenlijk keek iedereen nu naar hem.
‘Maar… ik dacht dat jullie het verschrikkelijk vonden…,’ zei mama nu.
‘Niet zooo verschrikkelijk,’ zei hij.
‘We moesten gewoon wennen,’ zei ik er snel achteraan.
Papa en mama keken elkaar nu aan. Ze hadden onze reactie duidelijk niet verwacht.
Mama kwam met de oplossing. ‘Anders gaan we nu na het ontbijt eerst even winkelen in de stadje en lunchen en dan daarna… dan hebben we de hele middag tor het avondeten voor het strand? Goed plan?’
Iedereen keek tevreden.
.
Rond een uur of 2 in de middag parkeerde papa de auto en stapten we uit.
Ik durfde al die tijd niet vooruit te denken. Al kwam het beeld van Max die gisteren zijn piemel had laten zien wel steeds in mijn gedachten op. En die man en zijn zoon met hun piemels…. Ik durfde niemand echt aan te kijken. En zeker Max niet.
We vonden al snel een mooi plekje op het strand. Lekker ver van anderen.
De dichtstbijzijnde ‘buren’ zaten zo’n vijftig meter verderop. Het was een stel met allebei een boek. Naast hen speelde een meisje van een jaar of zes in het zand.
Ik keek met een schuine blik naar Max. Die zag het niet en keek uit over zee.
Papa en mama begonnen zich uit te kleden. Ik deed zelf snel mijn jurkje uit, waaronder ik mijn bikini aan had.
Ik legde mijn tas met een boek en een muziekje neer en dronk een slokje uit mijn flesje. Naast me zag ik mama’s borsten bungelen. Ik wilde er niet naar kijken, maar deed het toch. Gisteren vond ik ze vooral lelijk, vandaag zag ik dat ze best nog stevig, groot en helemaal niet lelijk waren. Ze waren wel okee. Zou ik ooit ook zulke enorme tieten krijgen?
Ik ging zitten. Papa stapte uit zijn onderbroek. Ik pakte snel mijn boek, ik wilde niet dat ze zagen dat ik naar zijn piemel keek. Maar ik keek daar natuurlijk wel naar. Papa’s piemel leek wel wat op die van Max. Alleen groter, gerimpelder en…, gewoon….ouder. Maar wel prima. Ik vond vooral papa’s ballen behoorlijk groot.
Ik zag ineens dat Max naar me keek. Hij zag waar ik naar had gekeken en snel dook ik in mijn boek.
Max deed zijn shirtje en korte broek uit. Ook hij had zijn zwemshort eronder aan. Hij pakte een flesje zonnenbrandspul en begon zijn armen in te smeren. Papa en mama zeiden dat ze gingen wandelen en liepen hand in hand weg.
‘Daar gaan de witte billetjes…,’ hoorde ik Max zeggen.
Ik keek naar hem en we schoten in de lach.
‘Mag ik hem na jou?’ Vroeg ik.
‘Ja hoor zusje,’ zei Max. En even later; ‘kan je mijn rug ook even doen?’
‘Oke.’
Ik stond op en hurkte achter zijn rug. Ik begon zijn rug en schouders te doen. Ik vond het wel leuk om te doen. Max was gespierd.
Na een tijdje was ik klaar.
‘Kan je mijn rug ook doen?’ Vroeg ik.
‘Goed, draai je maar om zussie.’
Ik draaide me om. Even later voelde ik het koude witte spul over mijn rug lopen. En daar weer na de warme handen van mijn broer.
‘Hmmm…’
‘Wat zeg je Emma?’
‘Niks. Het voelt lekker.’
Mijn broer smeerde mijn onderrug in. Mijn schouders. Het leek ook wel bijna een massage. Ik voelde hoe hij zijn vingers netjes om en onder het bikinibandje deed.
Ik giechelde.
‘Wat? Dit is serieus werk hoor,’ zei Max.
‘Ik kan het wel even losdoen.’
‘Nee joh….’ En even later; ‘echt?’
Ik keek over mijn schouder. ‘Doen?’
‘Ow… okeee,’ mijn broer keek verbaasd, maar zeker niet afwijzend.
Ik maakte met mijn handen achter mijn rug het haakje los. Mijn bikinitopje hing nu helemaal los over mijn nek.
Mijn broer zei niks. Hij ging door met met rug. Even voelde ik zijn handen langs de zijkant van mijn schouders zowat naar voren gaan. Ik dacht richting mijn tepels en sloot gelijk mijn armen stevig tegen de zijkant van mijn lijf. Max’ vingers zaten even klem en hij trok ze lachend weg. ‘Haha zussie…., bang dat ik je tieten ook ging doen?’ Hij ging terug naar zijn handdoek en klikte het flesje zonnencreme dicht.
Ik worstelde achter mijn rug met mijn bikinitopje.
‘Moet ik helpen Em?’ Bood hij aan. ‘Je mag hem ook uitdoen hoor, dan hoef ik vandaag niet zo ver te kijken voor mooie tieten.’
Ik keek om. ‘Huh?’ Zei hij dat nou echt…
‘Ik heb niet eens tieten,’ zei ik. Wat niet helemaal waar was maar toch weer wel. Ze groeiden al wel, maar meer dan kleine bultjes had ik niet.
‘Tuurlijk heb je die wel, ik zag bobbels,’ zei mijn broer. Voor zijn doen aardig.
‘Je durft toch wel Emma? En trouwens…. We zitten op een naaktstrand!’ Hij lachte nu hardop.
Ik moest meelachen. Ik twijfelde niet superlang. Ik trok mijn topje uit en gooide het op de tas.
Ik zorgde er wel voor dat ik met mijn blote rug naar mijn broer ging zitten.
‘Mag ik het niet zien?’
‘Nee. …Jawel, maar je gaat flauw doen.’
‘Niet! Waarom zou ik flauw doen?’
Ik kon wel honderd redenen bedenken. Ten eerste; omdat hij Max was. Broer en puber.
Ik keek weer over mijn schouder. Maar zei niks.
‘Flauw hoor. Je mocht gisteren ook mijn piemel zien.’
Ik lachte. ‘Ja je stijve. Ik giechelde.
‘Ja dat ja,’ zei hij. Ik zag hem rood worden.
‘Je zag mijn spleetje ook dus.’
Max lachte wat. ‘Ja, dat was wel lekker.’
‘Echt?’ Ik draaide me nu meer om. Max keek gelijk naar mijn tepelbultjes, maar dat maakte me niet uit. ‘Vond je mijn spleet echt lekker?’
‘Na… natuurlijk,’ hij slikte even en ik zag dat hij nadacht. ‘Emma, je hebt echt serieus een lekkere spleet. En trouwens…, je tepels vind ik ook wel lekker.’
We keken samen naar mijn tepels. ‘Zal wel…’
‘Nee echt! Je bent helaas mijn zusje, maar je bent het mooiste meisje van dit hele strand.’
Ik keek hem aan. Moest ik dat nou echt geloven.
‘Waarom denk je dat ik een stijve had gisteren?’
‘Weet niet? Hoe kan ik dat weten?’
‘Emma… door jou natuurlijk.’ Ineens fluisterde hij. ‘Ik was gisteren supergeil. Door jou. Door het kletsen met jou en omdat je je kut liet zien.’
‘Spleetje,’ zei ik.
‘Spleetje dan,’ zei Max.
‘En nu? Heb je nu ook een… een stijve?’ Vroeg ik zacht, vol interesse.
‘Hij boog ineens voorover en fluisterde… ‘…ja….’
We lachten allebei.
Even keek ik rond en toen keek ik weer naar Max. ‘Mag ik het zien?’
Een paar seconden zei mijn broer niks.
En toen; ‘oke, maar dan ga jij ook helemaal bloot.’
Ik lachte. ‘Okee.’
‘Doe dan,’ zei Max.
‘Tegelijk,’ fluisterde ik.
En ging mijn bikinibroekje ook omlaag en en zag ik zijn piemel.
‘Hihih, je hebt weer een stijve,’ giechelde ik.
‘Nou en,’ Max keek om zich heen en bleef gewoon zo zitten.
Ik zat op mijn knieën en hield mijn benen stevig tegen elkaar. Ik keek ook een beetje rond en speelde met wat zand tussen mijn vingers.
‘Waarom kijk je zo?’ Vroeg ik.
‘Mag ik niet kijken dan?’
‘Jawel, maar….’
‘Maar wat?’
‘Niks.’ Ik voelde me gewoon gek. Zo bloot helemaal en Max die me zat te bekijken.
‘Sinds wanneer zijn je tietjes begonnen te groeien?’ Vroeg Max ineens.
Ik bekeek ze even. Veegde er even langs met mijn handen en hield ze vast met mijn beide handen op een manier alsof ik hele grote, zware had. ‘Weet niet…, paar weken geleden.’
‘Cool.’
‘Echt? Vind je ze echt cool?’
‘Ja. Anders zou ik dat niet zeggen zussie.’
Ik voelde me trots.
‘Zijn ze hard of voelt het zacht?’ Wilde hij weten.
‘Nou.’ Ik voelde ze even tussen mijn vingertoppen en betastte ze. ‘Nu zijn ze hard maar soms zacht. En soms doet het pijn.’ Ik keek hem aan.
‘Echt? Misschien omdat ze in de groei zijn.’
‘Mag ik eens voelen?’ Vroeg hij ineens.
Ik verslikte me bijna in niks en keek hem super verbaasd aan. ‘Huh… wat?’
‘Laat maar, sorry…,’ zei hij snel.
‘Het mag wel hoor,’ zei ik nu snel.
Zonder iets te zeggen schoof Max dichterbij en voelde voorzichtig langs mijn tepels. Ze waren al hard en ik voelde me al opgelaten en verlegen maar nu werd dat nog erger.
En hij bleef maar voelen. Aaien en strelen. Hij nam ze tussen zijn vingers en speelde er mee. Ineens stopte hij er mee. Hij keek me aan. ‘Lekker Emma.’
Ik lachte en begon weer te giechelen.
Max ging liggen op zijn zij en keek wat rond.
Ik keek ook maar wat rond. Het liefst wilde ik dat hij eeuwig doorging met aan mijn tieten zitten… tepels bedoel ik. Maar ja…
Ik ging anders zitten. Met mijn benen gestrekt voor me uit.
Max keek nu tussen mijn benen. Ik zag het…
Snel deed ik mijn benen tegen elkaar.
‘Flauw….,’ zei Max.
Ik lachte en toen legde ik mijn benen uit elkaar.
Ik schoot in de lach en ging liggen. Languit. Mijn benen weer gesloten.
Mijn broer zei niks maar we bleven elkaar aankijken en elkaars blote lijven bekijken. Max had nog steeds een harde pik.
Ik lag op mijn rug en trok mijn knieën op. Terwijl ik naad Max giechelde zette ik mijn voeten wat verder uit elkaar. Ik wist dat mijn broer nu zo alles zag…. Mijn hele spleetje. Mijn gaatje enzo… dat lekkere knobbeltje tussen mijn schaamlippen.
Ik sloot mijn ogen en bleef een tijdje zo liggen. Toen klapte ik mijn knieën open en lag nu echt heel erg met mijn benen wijd.
Dit was erg! Eigenlijk schaamde ik me ineens en snel legde ik mijn ene hand over mijn spleet.
‘Jammer hoor,’ fluisterde Max.
Ik giechelde weer. Ik keek hem aan en stak mijn tong uit.
En toen begon ik langzaam mijn hand te bewegen. Zoals ik me vingerde. Natuurlijk niet met mijn vinger erin, ik keek wel uit. Maar langzaam mijn vlakke hand en vingers bewegend over mijn plasser, zo duwend over en tussen mijn sneetje…. ‘Hmmm….,’ keunde ik zachtjes.
‘Ow my God…., Emma….,’ hoorde ik zacht….
Ik ving expres door. Het tintelde in mijn hele lijf en mijn kutgaatje brande en ik wist dat het daar nu zo nattig werd. Ook dat had ik de laatste tijd erger…. Ik bewoog en bewoog… ‘Owwww Max….’ Hoorde ik mezelf ineens hardop uitspreken…. ‘Mag ik je stijve pik een keer voelen….?’
Het bleef stil en ik kreunde nog even door en bewoog mijn vingers sneller langs mijn oververhitte gleufje. ‘… hmmm Ahhh…. En ineens; ‘o.. shit.’
Max?’ Ik keek hem aan. ‘Wat is er?’
‘Nou…. Je kan dat vanavond beter nog eens vragen.’ Hij wees ergens achter me ‘papa en mama….’
Shit.
.
Dat was gelukkig op tijd. Ik schaamde me dood en voelde me superdom. Waarom had ik dat gevraagd? Waarom had ik mezelf zo zitten vingeren terwijl Max keek? En …. Ow shit…. Hij vind me vast superdom.
Ik liep verder de zee in. Ik was poedelnaakt. Om snel af te koelen was ik met een rode kop snel overeind gekomen. Had snel iets bedacht en dat was dus dit; de zee in!
Bloot zwemmen voelde best lekker.
Dat water zo langs je blote billen en langs je kut. Hihihi…
Als het allemaal niet zo erg was….
Misschien vond Max me niet dom maar vooral een slet. Dat had hij gisteren ook al gezegd. Dat ik een klein ondeugend stout sletje zou worden.
Net alsof hij zo netjes was. Hij had de hele tijd een keiharde pik.
Hihihi…..
Vanuit de verte zag ik mijn ouders aan komen. Ze stonden daar bloot. Max praatte met ze. Wat zou hij allemaal zeggen?
Pas na tien minuten en toen er een oudere man en vrouw vlakbij naast me gingen spetteren en me vriendelijk aankeken kwam ik de zee uit.
‘Hoi,’ zei ik droog.
Papa en mama keken me aan. ‘Ook bloot?’
Ik knikte verlegen.
‘En?’ Vroeg mama.
‘Wel lekker.’ Ik pakte een handdoek en droogde mezelf wat af. Ik ging er daarna op zitten.
Max pakte een boekje en deed ongeïnteresseerd. Hij bladerde wat. Ik zag dat hij nu een slappe piemel had.
Beter voor hem.
Ineens keek hij me aan en knipoogde met een lachje.
Ik lachte terug.
Max nam zijn puberale ongeïnteresseerdheid weer aan.
Papa en mama bleken lekkere koekjes in de tas te hebben. We aten ze.
Ik bekeek ondertussen papa’s piemel en vooral zijn ballen. Ze waren groot. Echt.
Ik kon ze ook wat vergelijken met die van Max.
Papa en mama leken helemaal relaxed te zijn zo bloot. Mama zag gewoon met haar benen wijd en echt… haar schaamlippen… ze hingen daar gewoon een beetje. Ik was blij dat ik dat niet had.
Zelf lette ik in het begin wel op hoe ik zat, maar steeds minder. Eén keer zag ik dat papa mijn spleetje gewoon bekeek. Niet lang hoor, maar toch.
En Max keek ook, maar ik zorgde steeds dat ik mijn benen expres opende als hij keek. Hij knipoogde nog een keer. Ik denk dat hij ook zorgde dat ik alles van hem goed kon zien.
We zwommen nog even met ons vieren en gooiden de bal over. Op het einde deden er nog twee mannen mee, die we helemaal niet kenden. Ze waren heel aardig en eigenlijk waren ze ook best knap. Ze hadden in ieder geval allebei interessante piemels. Heel anders weer dan die ik eerder had gezien. De ene had een best kleine, maar grote ballen. De andere had niet dat… nou… een kale eikel. Besneden ofzo…..
Pas na een uur gingen we naar huis.
We aten pizza die we halverwege ergens bestelden en we deden ook een spel. Een groot spel en het duurde lang. Bijna won ik, maar helaas had papa ineens allemaal bonuspunten… Jammer.
Het was al bijna twaalf uur toen ik als eerste naar bed ging en in mijn nachthemd hoorde hoe de anderen gelijk na mij gingen. Max kwam een kwartier na mij de slaapkamer in en sloot de deur achter zich.
Ik hield me stil en wachtte af.
Il hoorde hoe hij in het donker zijn kleren uit deed en in zijn bed kroop.
En toen was het weer stil.
‘Emma…? Slaap je al?’ Hoorde ik ineens.
‘Nee,’ fluisterde ik zachtjes terug.
‘Dat ging maar net goed zussie…,’ fluisterde hij.
Ik knikte. ‘Ja.’ Ik giechelde zacht.
Ik hoorde hoe Max ademhaalde en iets wilde zeggen, dat vervolgens niet zei. Toen haalde hij opnieuw adem en fluisterde ‘Ik vind het niet erg dat mijn kleine zusje zo’n ondeugend sletje is, maar je moet echt uitkijken Em.’
Ik giechelde. ‘Ik ben geen sletje.’
‘Ow jammer,’ zei hij snel.
Waarom zei hij dat? Ik dacht even na. ‘Waarom jammer?’ Fluisterde ik.
‘Nou, … nee laat maar…’
‘Nee, zeg!’
‘Nee, je bent dus geen sletje, ik heb me vast vergist. Je bent toch een klein braaf meisje.’
‘Niet, dat ben ik niet,’ zei ik zachtjes terug.
‘Ow. Dus je bent wel een ondeugend stout sletje.’
Ik zuchtte. Typisch mijn broer. ‘Jahaaaa.’
Ik hoorde hem gniffelen.
‘Zeg het dan….’ Plaagde hij.
Ik wist hoe dit zou gaan lopen, maar was veel te nieuwsgierig naar wat hij wilde zeggen. Ik zuchtte verveeld. ‘Ik ben een ondeugend stout sletje, nou goed?’
Hij lachte weer zacht.
‘Zeg dan…,’ spoorde ik hem aan.
‘Wilde je echt mijn piemel voelen?’
Ik lag nu nog doodstiller. Ik schaamde me dood, dat ik dat gezegd had. ‘Nee tuurlijk niet, dat was een grapje,’ loog ik.
Het bleef even stil.
‘O jammer,’ klonk het toen. ‘Dus toch een braaf klein meisje.’
Ik dacht na. Waarom begon hij daar nu ineens over. Langzaam begon het wat te dagen….
‘Zeg nou…. Waarom wil je dat weten?’
‘Nee joh niks, ga maar slapen… klein braaf meisje.’
‘Ik ben niet braaf en ook niet klein!’
‘Ssst Emma, straks worden papa en mama wakker…’
‘Dan moet je het zeggen.’ Ik dacht even na. ‘Oke ik ben stout en ondeugend en sletje en alles. Zeg het nu!’
‘Hoe graag wil je hem voelen?’
Ik giechelde nu. ‘Mag het dan?’ Ik voelde mijn lijf warmer worden onder de dekens.
‘Misschien…,’ plaagde mijn broer.
‘Ik vond het wel grappig op het strand,’ gaf Max nu toe.
‘Ja ik ook,’ zei ik snel.
‘Echt?’ Vroeg hij, ‘wat vond je het leukste dan?’
‘Jouw dinges. Je pik.’ Ik giechelde.
‘Hoezo?’ Vroeg hij zacht.
‘Nou gewoon, hij werd stijf, hihihi. En hij was cool.’
‘Thanks Emma.’
‘Wat vond jij het leukste?’ Vroeg ik voorzichtig.
‘Jij in je blootje. Vooral je minitietjes en je kut.’
‘Spleetje,’ giechelde ik. ‘Je mag geen kut zeggen.’
‘Ik zeg kut,’ zei Max. ‘Emma je hebt gewoon een kut. Oke… kutje. Maar wel een hele lekkere.’
Ik giechelde. Mijn broer vond dat ik een lekker kutje had.
‘Zullen we laten zien?’ Stelde ik fluisterend voor. ‘Wil jij?’
Ik lag te shaken van de spanning onder mijn dekens.
‘Oke dan, als je zo graag wilt…. Stout sletje…,’ hoorde ik Max fluisteren.
Hij klikte een lamp aan. We lagen tegenover elkaar in ons eigen bed en keken elkaar aan.
‘Jij eerst,’ fluisterde ik.
‘Tegelijk,’ zei hij.
‘Goed.’ Ik kwam overeind en duwde het dekbed weg.
Ik begon mijn nachthemd over mijn hoofd te trekken en zag nog dat mijn broer overeind kwam. Toen ik mijn shirt uithad en weer keek zag ik dat hij al bloot zat. Zijn piemel met dat haar enzo lag daar tussen zijn benen.
Ik keek lachend naar hem. ‘Hoe kan jij dat zo snel?’ Ik stond op en duwde mijn onderbroek omlaag. Het viel bij mijn voeten neer en ik stapte eruit. Ging zitten.
‘Ik was al bloot Emma.’
‘Echt?’
‘Ja natuurlijk. Ik weet precies hoe jij bent. Hoe graag je hem wilde zien.’
Ik giechelde en keek in het licht naar hoe mijn broer zijn piemel vastpakte en er mee begon te spelen. Zo cool….
‘Meende je het vanmiddag nou we of niet?,’ vroeg hij. ‘Durf je het….?’
‘Wat?’
‘Nou, vasthouden.’ Hij keek me aan.
‘Denk het wel.’
‘Oke. Doe maar.’ Hij liet los, zette zijn armen naast zich op het bed en leunde naar achteren. Zijn piemel lag daar klaar voor het oprapen.
Ik stond aarzelend op. Dit werd spannend! Ik ging op mijn knietjes voor hem op de grond zitten en pakte het ding voorzichtig vast. Wow… het voelde echt bijzonder. Ik had nu een echte piemel vast. Ik gebruikte mijn tweede hand nu ook en betastte hem erlangs, de eikel… de ballen en bekeek daaronder. Na een tijdje voelen keek ik mijn broer aan. ‘Cool. Ik vind hem mooi.’
De piemel was was omhoog gekomen, op zijn minste halfstijf en ik aaide hem nu.
‘Jij Emma, … jij mag hier altijd mee spelen. Wanneer je maar wilt.’
Ik knikte lachend en aaide door. Ik gebruikte de vingers van mijn andere hand om de eikel te voelen. Hem zachtjes vast te pakken en de voorhuid wat te bewegen – al wist ik niet dat dat zo heette…
Max zuchtte.
‘Je mag hem wel likken…,’ stelde hij ineens voor.
‘Iewwww…’
‘Ssst Em, papa en mama hoeven niks te weten.’
Ik knikte braaf.
‘Het is niet ieuw…. Vrouwen vinden dat lekker. En mannen ook. Iedereen doet het.’
‘Echt?’ Ik keek hem verbaasd aan en toen naar de piemel recht voor me. Ik bekeek het ding nu heel anders. ‘Hoe weet je dat?’
‘Ik weet dat gewoon. Geloof me, kleintje.’
‘Maar er komt toch plas uit?’ Ik keek met een vies gezicht naar het plasopeningetje.
‘Straks smaakt het naar plas.’
‘Nee joh,’ Max keek best aardig.
Ik aaide zijn piemel nog steeds. Het topje. Langs het plasopeningetje en weer omlaag tot zijn ballen. Ik zou het wel uren kunnen doen. Maar likken enzo… Ik wist ook wel dat sommige mensen dat deden. Pijpen, heette dat. Maar… echt. Zo vies.
‘Mannen likken ook soms bij de vrouw hoor,’ zei Max ineens.
Ik keek op. ‘Echt? Iewwwwwww.’
‘Nee joh, dat is juist lekker.’
‘Hoe weet je dat?’
‘Nou. Dat denk ik.’
‘Bij hun….’ Ik knikte omlaag en wees even naar mijn spleetje.
‘Ja. Bij hun kut.’ Max keek me aan. Hij leek bloedserieus. ‘Doen?’
‘Wat?’ Wilde hij nu echt mijn spleetje likken?
‘Ik wil het wel eens doen. Wil jij het niet dan.’
‘Weet niet. Het is weird. Misschien smaakt het ook naar plas.’
‘Nou en.’ Hij leek even na te denken. Toen fluisterde hij weer. ‘Em, ben je een stout ondeugend sletje of niet?’
Ik glimlachte gelijk en knikte. Pakte ondertussen zijn piemel steviger vast in mijn hand en speelde er lekker mee.
‘Mag het?’
Ik knikte weer. ‘Okee…’ Dat wilde ik wel eens voelen.
‘Ga liggen…’
Ik ging liggen. Op mijn eigen bed en deed mijn benen uit elkaar. Dit voelde zo fout en… stout. Als dit niet ondeugend was. Hoe zou het voelen.
Max kwam bij mij zitten. Bij mijn voeten en keek naar mijn sneetje. ‘Ziet er lekker uit hoor zussie…’
Ik giechelde zacht.
Toen voelde ik hoe hij erlangs aaide… de elektrische schokjes en spanning schoten door mijn lijf. Dit was zooo lekker. Ik kreunde zelfs. Max voelde snel langs mijn plooitjes en duwde ze wat open. Toen bukte hij….
Wat ik toen voelde kan ik nauwelijks omschrijven. Het was het lekkerste wat ik ooit gevoeld had. Die tong over en tussen mijn schaamlippen en tegen mijn bobbeltje…. Zijn tong bij mijn gaatje… je weet wel… dat speciale gaatje….. ik kreunde en kronkelde zowat. Ik voelde dingen… echt…..
Max ging maar door en door … zijn tong was overal en bewoog langzaam en dan weer snel. Dan weer hier en dan weer daar….. Zijn warme ademhaling langs mijn spleetje… hmmm…
Jammer genoeg stopte hij toen en keek me aan.
‘Was het lekker Emma?’
Ik knikte. ‘Zo echt wel. Van mij mag je doorgaan hoor.’
‘Hahaha. Zie je wel. Een sletje!’
Ik lachte.
‘Dus je bent geen schattig klein meisje?’
‘Nee,’ zei ik gelijk. Ik schudde mijn hoofd. ‘Wat ben je dan?’
‘Een stout sletje.’
‘Goed zo.’
Max bukte weer tussen mijn benen en ik voelde zijn warme tong weer. Het was super!
Dit keer duurde het niet lang voor ik klaarkwam. Dat had ik eerder gevoeld als ik bij mezelf…. Ik werd rood en warm. Wat zweterig en schokkerig en durfde Max amper aan te kijken. Gelukkig stopte hij en keek triomfantelijk. ‘Goed zo Emma…’
Ik ging overeind zitten. ‘Vond jij het wel lekker?’
‘Ja natuurlijk. Het lekkerste wat ik ooit heb geproefd.’
‘Zal wel. Proefde je geen plas?’
‘Nee. Ik proefde alleen meisje. Een heel lekker meisje. Kutsapjes…’
Ik schoot zachtjes in de lach.
‘… van een lekker klein sletje. Ik proefde Emmasapjes.’
We keken zo even lachend.
‘Jij bent echt erg,’ zei ik zacht.
‘Nou en…. ….Emma?’
‘Ja?’
‘Wil je mij nu ook likken?’
‘Okee. Maar niet lachen als ik het niet goed doe.’
‘Nee natuurlijk niet,’ zei hij enthousiast.
‘Niet klieren!’ Zei ik nog eens.
‘Hij ging op mijn bed zitten. Zijn rug tegen de muur en zijn benen voor zich uitgestrekt. Ik zag dat zijn pik nu helemaal gard en groot was.
Ik ging naast hem op het bed zitten en pakte zijn piemel vast. Ik boog voorover en likte een paar keer. Hmm.. lekker, dacht ik. Geen plassmaak.
Ik voelde hoe Max door mijn lange haren streelde en ik bukte weer en begon met lange halen langs zijn piemel te likken. Van eikel tot ballen en weer terug en steeds maar weer. Ik hoopte maar dat ik het goed deed…. En het was nog leuk om te doen ook. Alleen ik had een staart moeten indoen. Zo met los haar ging het niet echt. Toch ging ik dapper door en likte en likte. Gaf nu ook een paar kusjes op zijn piemel en nam hem even in mn mond.
Ik hoorde Max zachtjes kreunen. Zijn hand door mijn haar woelend.
Maar steeds mijn haren in de weg…. Grrrr…. Ik kwam overeind.
‘Wat is er?’
‘Even een staart indoen.’ Ik klom van het bed en pakte een elastiek. We keken elkaar aan terwijl ik bezig was en de spanning in de kamer was te geil voor woorden.
Max speelde even zelf met zijn piemel.
Ik kwam terug en ging verder. Dat was beter. Ik nam de piemel nu in mijn mond en zoog pijpend op en neer met mijn hoofd en mond over de harde piemel heen. Ik voelde hoe Max zijn hand op mijn achterhoofd had en me zachtjes streelde en meebewoog.
Ik voelde de voorhuid teruggaan, de eikel nu ontbloot en ik keek even. Kuste hem en giechelde. ‘Doe ik het goed?’
‘Heel goed…’
Ik pakte zijn ballen en speelde we mee. Boog weer en zoog zijn eikel…. Likte langs zijn piemel en pijpte hem weer.
‘Emma, stop even.’
Ik stopte braaf. ‘Wat is er?’
‘Nou…. Weet je wat sperma is?’
‘Ja. Zaadjes,’ zei ik eigenwijs.
‘Ik denk dat ik bijna… dat ze bijna komen.’
‘Echt?’ Ik keek bewonderend met grote ogen.
‘Mag ik in je mond spuiten?’
‘Iew,’ zei ik gelijk. ‘Is dat vies?’
‘Weet niet,’ zei Max. ‘Je ka. Het toch proberen? Je dacht ook dat mijn piemel vies was en dat vind je toch ook lekker?’
Ik knikte. ‘Ja.’ Dat was zo….
‘Ga maar verder. Als ik spuit moet je het gewoon doorslikken ofzo. Okee?’
‘Oke.’ Ik ging braaf door. Vol overgave en ik zoog en likte als een gek.
Het duurde nog geen minuut tot mijn broer klaarkwam. Ik voelde en merkte het gelijk. Die smaak opeens in mn mond. Het was gek warm en dikkig. Plakkerig ook. Ik zoog even door maar merkte dat langzaam zuigen beter was. Ik kon al het sperma wel doorslikken maar mijn hele mond voelde er naar. Het proefde ook best apart. Maar wel lekker….
Ik voelde Max ontspannen en ik stopte nu helemaal. Er was nog een druppel bij zijn eikel die ik wegveegde met mijn vinger. Ik likte die af.
Ik zag Max erom lachen.
‘En nu?’ Vroeg ik.
‘Weet niet.’ Zei Max.
‘Zal ik bij jou komen liggen?’
‘Bedoel je zo…., in je blootje?’
‘Ja, als je wilt…’
Ik giechelde. ‘Goed,’ zei ik.
We kropen onder de dekens. Bloot. Ik klikte het lichtje uit.
Ik voelde Max dicht tegen me aan. Hij sloeg zijn arm om me heen en kuste mijn wang. Ik kuste hem terug.
Ineens zocht hij met zijn mond mijn mond en ik wist gelijk wat de bedoeling was. Ik opende mijn mond en voelde zijn tong. En we lagen ineens te tongzoenen. Dat had ik ook nog nooit gedaan. Het voelde ook gek, maar wel lekker. En spannend.
En toen ging hij ook nog met zijn hand over mijn tepeltjes voelen….
Hoe lang we daar lagen te zoenen weet ik niet. Max heeft nog lang zitten aaien en voelen bij mijn mini’s en ook bij mijn spleetje.
Toch zijn we in slaap gevallen, want de volgende ochtend werden we bloot wakker.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.8 / 5. Aantal stemmen: 18

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

4 gedachten aan “Eerste keer naakstrand (deel 3)”

Reacties zijn gesloten.