Chat

28 gedachten aan “Chat”

 1. Jammer dat er door personen die zich niet aan de regeltjes houden de chat wederom dicht gaat
  Natuurlijk is afspreken met minderjarige niet correct en zeker als je echt seks met ze wil hebben
  @webmastet
  De privé chat werkte goed.
  Tip voor als de chat in de toekomst weer operationeel wordt
  monitor de privé chat om te controleren of er geen “verkeerde” voorstellen worden gemaakt, zoals in werkelijkheid afspreken.
  Dit kan volgens mij ook digitaal.
  Of alleen chatten zonder dat je privé kan gaan. Dit ging in het verleden ook goed.

 2. Echt balen, maar ik begrijp je instelling volledig en sta er oom volledig achter. Al had ik dan wel weer hele leuke chats met volwassen vrouwen zoals LadyN…..
  Privé chats monitoren, de kreet snap ik wel maar dan is r wei ig privé meer aan. Als chatters zich niet regdls kunnen/willen houden, dan hekpt monitoren er ook niet aan mee….

  1. Inderdaad erg jammer, we hadden juist hele leuke chats waar ik, hadden we verder kunnen gaan met die chats, ongetwijfeld de nodige inspiratie uit had kunnen halen om nieuwe verhalen te schrijven. En dat hadden niet perse pedo verhalen hoeven te worden 😉. Maar helaas mogen mailadressen niet gedeeld worden zodat we in de toekomst via protomail verder hadden kunnen fantaseren 😥

   1. Ik kijk uit naar de nieuwe verhalen. En delen hoeft ook niet. Gewoon een beetje logisch nadenken. Inspiratie genoeg om nieuwe verhalen te kunnen schrijven.
    Lieve groet, IamLadyN

 3. Coot
  Ik begrijp je opmerking over monitoren van de privé chat Beter zal zijn dat men zich aan de regeltjes houdt Maat ja er zullen altijd personen zijn die dat niet doen en het voor de rest verpesten Ik sta ook achter de beslissing van webmaster maar hoop toch op heroverweging van zijn beslissing Op misschien nieuwe betere condities en voorwaarden in welke vorm dit moet weet ik niet. Ben geen kei in informatica maar daar zullen beslist andere personen wel goed in zijn

 4. Vreemd trouwens dat er verder niemand is die hierop reageert, ook de vaste gasten niet… Of is nu opeens alle aandacht voor de site met zijn verhalen voorbij? Als dat zo is, hoef ik ook verder geen moeite meer te doen om sappige verhalen te schrijven…..

  1. Ik had een reactie geschreven 14 sept maar ik zie hem nergens terug. Ik vind het echt jammer, ik begon net een beetje te wennen aan de chat. En stop niet met schrijven! Dat zou echt zonde zijn! Lieve groet, LadyN

 5. O, ik wil wel even reageren hoor. Ik vind het een volstrekt overtrokken reactie om de chat helemaal dicht te gooien. Ik had het nog kunnen begrijpen als je de mogelijkheid van privechats sluit – daar heb je tenslotte geen zicht op. Maar door alles te sluiten duw je de chats helemaal in de anonimiteit. En ik ben een beetje bang dat dat ook het einde van deze site gaat betekenen. Maar hopelijk heb ik het mis.

  1. Wat een onzin reactie. Als je alle chats sluit, duw je niks in de anonimiteit. Want er zijn geen chats meer. Maar goed dat je het beter weet. Begin lekker je eigen site. Succes ermee.

 6. Ik heb al een hele tijd niet meer echt naar deze chat gekeken. Maar in de tijd dat ik nog wel af en toe keek (en soms zelf mee babbelde) zag ik TE vaak dingen langskomen die mij een slecht gevoel gaven. Berichten die in elk geval de schijn hadden van afspreken voor ontmoeten of voor uitwisselen van verboden materialen.
  Deze site is te klein om te kunnen garanderen dat er 24/7 iemand de chat kan modereren. En juist gezien de inhoud van de rest van de site is dat volgens mij wel nodig, om dat soort uitwassen te voorkomen. Er hoeft maar één keer iets mis te gaan, één keer een bericht te lang blijven staan, en dan bestaat al een risico op problemen.
  Ik weet dat de chat hier voor een aantal mensen in een behoefte voorzag. Ik hoop dat die mensen een nieuwe plek kunnen vinden voor hun chats, een plek die wel in staat is de inhoud 24/7 in de gaten te houden, zodat het verantwoord en veilig kan blijven.
  Laten we samen hopen dat het sluiten van de chat niet betekent dat deze site nu ook populariteit verliest, maar juist dat deze site zich nog meer kan focusen op het zijn en blijven van de beste Nederlandse verhalensite.

 7. Aw coot en pd
  Ik kan me in jullie commentaar goed vinden
  Als jullie stoppen met schrijven zal dat naar mijn mening de doodsteek van deze site zijn We zijn al een goede schrijver kwijt (Femke) en als jullie alle 3 stoppen is in mijn ogen de top schrijvers van deze site verdwenen
  Of en hoe de webmaster het kan oplossen weet ik ook niet .
  Jullie ideeën van privé chat geen anonieme gebruikers of iets dergelijks lijkt me een handvat om voor de webmaster een heroverweging te maken
  Wellicht willen jullie je ideeën voor verbetering naar de webmaster mailen.
  En ik vindt het ook vreemd dat er zo weinige reacties door de gebruikers komen Zijn ze bang? Teleurgesteld? Boos dat ze niet meer privé kunnen chatte? Of een andere redenen

  1. Ik schreef voor ik chatte en zal dat ook gewoon blijven doen.

   De (jonge)dames waar ik contact mee heb, zagen nogal wat bezwaren in hoe er gesproken werd over 8-jarigen of jonger. Ieder zijn gading, maar is wel één van de redenen waarom er zoveel afhaken.

   Waarom zouden mensen bang zijn?
   Teleurgesteld? Ja. De echte reden is niet vanwege een verdwenen 13-jarige Lianne uit een instelling in Limburg. Dus wat wel.
   Boos? Nee.
   Andere redenen? Heb gepost, maar die is niet geplaatst

   1. Nog even voor ik het vergeet
    Lianne had eerder als Nickname “Roy” en dat kan ik bewijzen
    Ik denk zelf dat het René is

   2. Wat weet jij allemaal van de redenen? Je bent zelf verschrikkelijk onvoorzichtig in de chat. Geeft zelfs je telefoonnummer aan iemand die je helemaal niet kent. Echt een super no-go.

    En als je niet steeds een andere nickname kiest, worden al je berichten vanzelf na het eerste goedgekeurde bericht geplaatst.

  2. Opa, ik heb absoluut geen plannen om te stoppen. Op dit moment ben ik bezig met een nieuw verhaal in het Engels, voor een wedstrijd, en daarnaast met opnieuw plaatsen van al mijn Engelse verhalen op een andere site (omdat Lolicit, waar ze eerst stonden, niet meer bestaat), en met het opzetten van een geheel nieuwe site voor al mijn eigen verhalen, zowel Engels als Nederlands. Dus ja, op dit moment even geen nieuwe NL verhalen. Maar die komen echt wel weer, en zolang deze site bestaat zal ik mijn verhalen (ook) hier neerzetten!

  3. Waarom is Femke gestopt??? Dat is echt heel jammer. Ze kan zo heerlijk schrijven.
   Lieve groet,
   IamLadyN

   1. LadyN
    Waarom Femke gestopt is weet ik niet, het kan zijn dat het commentaar op haar verhalen en de reacties op haar verhalen en commentaar hier een oorzaak van is.
    Ik had ook privé contact met haar
    Maar dat is al sinds dat ze aangegeven heeft om te stoppen niet meer Ze antwoorde niet meer op mijn mail In de laatste mail heb ik aangegeven dat ik en de andere bezoekers het heel jammer vinden dat zij is gestopt En gevraagd of ze toch weer verhaaltjes wil plaatsen Maar zoals gezegd heb ik geen reactie meer ontvangen
    Ik hoop wel dat Femke wel in de toekomst antwoord op mijn mail wil geven
    Lieve groet aan jou en de andere chatters
    opa 66

 8. Hoi,

  Ik vind het ook jammer dat de chat er niet meer is. Persoonlijk begrijp ik de webmaster wel, hoewel ik de reactie om de chat helemaal te verwijderen naar aanleiding van de vermiste meiden beetje ver gaat. Het lijkt me niet dat deze chat daar invloed op heeft gehad. Wellicht de chat terug brengen zonder de opties van privé en bestanden sturen.

  Ik ben bezig met deel 2 van het meisje van de jumbo, door tijdgebrek duurt het langer dan ik had gehoopt maar wil ook niet te snel iets schrijven wat ten koste zou gaan van het verhaal.

  Groet aan allen,

  Starting Author

  1. Ja, dat ‘lijkt’ jouw niet. Maar het is wel een mogelijkheid, nu of in de toekomst. En dat is genoeg reden om het te stoppen.

 9. Jammer dat de chat gesloten is, maar begrijp het wel. Ik sprak zelf nooit zo veel, maar vond het zo nu en dan wel spannend om te lezen. Ook heb ik wel een paar gezellige prive chats gehad, maar had nooit het idee dat dit te ver ging. Maar goed, nu maar weer “gewoon” verhalen lezen, want in blijf het een top site vinden hier!

Reacties zijn gesloten.