Het Cadeau

3.6
(5)

Ik had een uur lang in de bloedhitte in de file gestaan, voordat ik eindelijk de rustige woonwijk bereikte waar ik woonde. Het deed me goed bijna thuis te zijn. Mijn humeur klaarde helemaal op toen ik de oprit van mijn huis opreed.

Terwijl ik de handrem aantrok en de sleuteltjes uit het contact haalde, zag ik dat mijn vrouws beste vriendin, die ook mijn getuige was geweest op onze bruiloft, Ellemiek, eerder bij mijn huis gearriveerd was dan ik. Haar gloednieuwe BMW stond langs de stoep geparkeerd. Het teken dat het vrijdagmiddag was. Ellemiek bracht namelijk al haar vrijdagavonden bij ons door. Ze is een intelligente zakenvrouw, getrouwd met haar carrière. Verder had ze niemand, dat wil zeggen, behalve ons gezin dan, dat we min of meer deelden.

Vandaag was het mijn verjaardag.

Ik pakte het boeket rozen dat ik voor mijn vrouw gekocht had van de bijrijderstoel. Dat is traditie op mijn verjaardag. Natuurlijk vinden familieleden het vreemd, maar die hebben er niet bij stilgestaan dat het voorspel al begint zodra je een voet binnen zet. Als je vrouw gelukkig is, wordt er geneukt. Op verjaardagen en feestdagen verzint ze altijd iets speciaals voor in de slaapkamer. En daarom geef ik haar rozen.

Met de bloemen in de ene hand, graaide ik met de andere naar mijn labtop. Ongemakkelijk stapte ik uit mijn auto en gaf de deur een duw met mijn heup. Het portier sloeg dicht en ik liep het tuinpad op. Bij de voordeur zette ik de labtop voorzichtig neer om de deur open te doen. Het verbaasde me dat de kinderen niet klaar stonden voor mijn verjaardagswelkom, terwijl ze dat normaal wel doen.

De kinderen waren altijd blij om Ellemiek te zien. Ze waren waarschijnlijk met haar in de achtertuin aan het spelen. Ze zorgt meestal wel voor de nodige opschudding bij de kinderen. Tenslotte zijn het haar kinderen niet. Ik liep naar de woonkamer om in de achtertuin te kijken. Het was opmerkelijk rustig. Ik hoorde geen gegiechel van kleine kinderen die door hun ’tante Ellemiek’ gekieteld werden. Ik keek uit het raam maar zag niemand.

Ik liep naar de keuken om een vaas te zoeken voor de rozen. Ik zag dat er een keukenstoel midden in de weg stond. Linda, mijn vrouw, gaf me op deze manier boodschappen door. Eén stoel betekende dat ze samen met Ellemiek de kinderen naar de oppas aan het brengen was.

Een veelbelovende gang van zaken, dacht ik bij mezelf. We zouden uit eten gaan om het feit te vieren dat ik er niet jonger op word. Ik genoot van Ellemieks gezelschap. Ze is aantrekkelijk en heeft een goed gevoel voor humor. We kunnen prima samen opschieten. Maar vanavond had ik meer zin in het grote cadeau van mijn vrouw.

Ik probeerde niet aan seks te denken, dus probeerde ik iets te verzinnen wat me af zou leiden. Ik kreeg een idee. Linda, Ellemiek en de kinderen waren waarschijnlijk lopend naar de oppas. Dit betekende dat ik wel tijd had voor een of twee potjes van mijn favoriete computerspelletje. Een prima idee. Het haalde het bij lange na niet bij seks met mijn wellustige vrouw, maar het zou wel even mijn aandacht afleiden. Ik opende een keukenkastje en pakte een vaas. Ik vulde hem met water en gaf de rozen een plekje. Daarna ging ik naar de computerkamer of ‘speelgoedkamer’ zoals Linda hem noemde.

De truc met het stiekem spelen van een computerspelletje is om het geluid erg zacht te zetten en goed te luisteren naar de voordeur. Als ik de voordeur hoorde, vloog ik altijd naar de slaapkamer en deed net of ik me aan het omkleden was alsof ik net was thuisgekomen.

Ik kwam bij mijn favoriete kamertje en merkte dat de deur gesloten was. Linda deed regelmatig de deur dicht om de kinderen uit de kamer te houden. Ze leken op hun vader en hielden erg van computerspelletjes. Ik draaide de knop om en ging mijn geëerde heiligdom binnen. Ik was met stomheid geslagen toen ik ontdekte dat er iemand in de kamer was, Ellemiek. Ze was ook een fervent speler. Soms werd mijn vrouw jaloers omdat ik met Ellemiek aan het computeren was terwijl zij zelf in een andere kamer zat. Ellemiek zat met haar gezicht naar het beeldscherm met haar rug naar me toe. Haar lange, gepermanente, bruine haar hing over de hoge rugleuning van de bureaustoel. Ze was ingespannen bezig met een spelletje. Ze negeerde me.

“Zo dus jij verstopt je hier ook? Ik dacht dat je met Linda mee was?” vroeg ik.

“Dat is ook zo. We waren vroeg terug.” antwoordde Ellemiek, en draaide zich naar me toe.

Ik slikte. Toen ze zich omdraaide begon mijn hart sneller te slaan. Ik besefte dat ik was betrapt in mijn poging om stiekem te zijn. Maar dat was niet de reden waarom mijn hart zo tekeer ging. Mijn adem stokte. Ellemiek was opgemaakt, iets meer dan ik van haar gewend ben. Haar lippen waren uitnodigend rood. Haar groene ogen ontmoeten mijn ogen. Er was een ogenblik van ongemak.

Ellemiek was een beetje nerveus. Ik zag dat ze kippenvel had. Ik kon nog steeds niet helder denken. Ellemiek had namelijk geen kleren aan.

Ik wist niet zo goed wat ik met de situatie aanmoest. Soms probeerde ik me ’s avonds in bed voor te stellen hoe het zou zijn om Ellemiek te verleiden. We flirtten ook wel eens speels. Als we bijvoorbeeld een boodschap deden voor Linda. Ellemiek en ik doen dan altijd alsof we getrouwd zijn. Het is een grap van ons om altijd als we bekenden zagen in de winkel een arm om elkaar heen te slaan en te doen alsof dat de normaalste zaak van de wereld was.

Maar om zo’n wens in vervulling te zien gaan. Het was een stille wens, waar niemand behalve ikzelf weet van had.

Ellemiek stond op uit de stoel. Ze had zijden sjaaltjes om haar polsen geknoopt en een losjes om haar nek. Linda gebruikte deze om me vast te binden als ze wilde dat ik haar seksslaaf was. Ellemiek liep naar me toe en zoende me heel sensueel op mijn lippen. Ze omhelsde me en pakte een van mijn handen en legde die stevig op haar naakte, gladde billen. Met haar borsten tegen me aangedrukt, kon ik voelen hoe haar hart als een gek tekeer ging.

Ze onderbrak de kus een moment. Ik kon in haar ogen zien dat ze niet zeker was van haar zaak. Haar groene ogen staarden in de mijne. Ze was nerveus. Dit was een moment van waarheid voor haar. Zou ik haar wegduwen of de omhelzing beantwoorden. Haar ogen wenkten me als een zeemeermin een schip naar zijn noodlot. Ik kon haar niet weerstaan. Ik greep haar stevig bij haar kont en trok haar naar me toe. Ze sloot haar ogen toen ze mijn lippen voelde.

Ik voelde hoe ze haar hand in mijn blouse deed om mijn borst te voelen. Haar vingers woelden door mijn borsthaar. Mijn hormonen raakten aan de kook. Ik was niet zeker van wat er allemaal gebeurde. Dit was het moment waarvan ik wist dat Ellemiek en ik er al lang op zaten te wachten. Maar ik wist ook dat geen van beiden uit zichzelf naar voren getreden zou zijn om voor te stellen te gaan vrijen. Op de een of andere manier, van binnen, wist ik dat we allebei ja zouden zeggen als de ander het zou vragen. Maar we hadden het nooit gedaan. We hielden allebei van Linda, de gemeenschappelijke band tussen ons beiden. Toen kreeg ik een ingeving. Linda zat achter dit alles. We hadden bij het ontbijt plagerig gesproken over wat de komende nacht brengen zou. Ik had gezegd dat ze nooit zou kunnen overtreffen wat ze met kerstmis had gedaan. Linda antwoordde daarop:

“Oh, maar ik heb iets heel bijzonders gepland voor vanavond, schat.” Ze kuste me en liet het daarbij.

Kon het zijn dat dit de verassing was? Of was het een grap. Het kon me eigenlijk op dat moment niet schelen. Mijn handen gleden omlaag naar Ellemieks heupen. Ik trok haar dichter naar me toe en kuste haar als een bezetene. Mijn lippen zaten geklonken aan de hare. Als het een grap was, dan was er nu geen weg meer terug. Ellemieks tong drong in mijn mond en mijn tong speelde met de hare.

Op dat moment kwam Linda binnen met de vaas met rozen in haar hand.

Mijn hart ging als een gek tekeer. Wat als het geen grap was? De eeuwenoude smoes ‘dit is niet wat het lijkt’ zou mij niet helpen. Mijn hartslag bereikte het maximum.

“Bedankt voor de rozen, schat. En ik zie dat je je cadeau al hebt gevonden.” Ze grinnikte naar mij en Ellemiek.

Linda rook aan de rozen. “Ik houd van de geur van rozen. Zeker als deze zich mengt met de geur van seks.”

Ik keek naar Linda. In de deuropening stond een erg sexy vrouw, met blond haar, zware make-up en donkerrode lippenstift net als Ellemiek. Ze droeg een zwart leren pakje. Zwarte bandjes over haar schouders en om haar dij. Het pakje werd bij elkaar gehouden door een zilverkleurige ring tussen haar borsten. Er zat geen kruis in het pakje.

“Laten we de jarige naar de andere kamer meenemen. Daar krijgt hij zijn cadeau en kan hij hem ervan genieten!”

Linda greep een van de zijden sjaaltjes die om Ellemieks pols zaten en leidde haar naar onze slaapkamer. Ellemiek hield mijn hand vast terwijl we Linda volgden. De slaapkamer was zo goed als donker, de blinden en gordijnen gesloten. De kamer werd karig verlicht door een stuk of twintig kaarsen die verspreid door de kamer stonden.

Speels beval Linda Ellemiek te knielen. Ze gehoorzaamde; ze knielde en keek mij aan. Linda rook aan een rode roos en haalde hem uit de vaas. Ze zette de vaas voorzichtig op het dressoir. Ze hield de stengel van de roos vast en ging met de bloem over de bobbel in mijn broek.

“Kleed je uit en kniel voor je minnares.” Ze wees met de bloem in de richting van Ellemiek. Ik gehoorzaamde en begon mijn kleren uit te trekken. Ellemiek keek gespannen toe. Dit was misschien wel de eerste keer dat ze een echte manlijke penis in erectie te zien zou krijgen. Ik plaagde haar en trok mijn onderbroek tergend langzaam uit. Mijn lul schoot uit het elastiek en ik zag Ellemiek slikken. Ik was nu helemaal naakt. Ik knielde voor Ellemiek zoals mijn vrouw me bevolen had. Ellemiek staarde naar mijn pik. Ik had geen idee wat ze dacht.

“Kus haar, vertroetel haar, zorg dat je me amuseert!” beval Linda. Ze tikte Ellemiek met de roos op haar schouder. Ik gehoorzaamde mijn vrouw en kuste Ellemiek. Met mijn handen begon ik haar borsten te strelen. Ik liefkoosde ze en draaide rondjes om haar paarsig-bruine tepelhoven. Ik zag dat haar tepels hard werden. Ik kneep er zacht in. Ellemiek kreunde zachtjes.

Linda zat op de rand van het bed, te spelen met haar eigen borsten en te kijken hoe ik haar beste vriendin verleidde. De kamer vulde zich met de geur van seks. Ellemiek smolt als boter onder de strelingen van mijn handen. Linda keek toe en wreef in haar kruis.

“Ellemiek, kom op het bed naast me en leg je benen over de rand.” zei Linda. Ellemiek was een beetje onzeker over wat Linda in gedachten had. Ik wist het overigens ook niet. Ellemiek stond op en deed wat Linda haar gevraagd had. Ellemiek ging plat op het bed liggen met haar benen over de rand. Linda draaide rondjes over haar borsten met haar roos. Ellemiek rilde van genot.

“En nu, mijn trouwe metgezel,” zei Linda en richtte de roos op mij. “Open haar bloem en proef haar nectar.”

Ik positioneerde mezelf tussen Ellemieks benen en likte haar dijen. Langzaam, plagerig in de richting van haar schaamlippen. Met mijn tong werkte ik me een weg door haar krullende schaamhaar naar haar clitoris. Ik hield oogcontact met Ellemiek terwijl ik haar begon te beffen. Ik kon haar prachtige, groene ogen zien schitteren van opwinding.

“Ik wil kijken hoe hij je likt.” zei Linda. Ellemiek steunde op haar ellebogen en Linda ging op haar knieën achter haar zitten. Ellemiek leunde tegen Linda aan. Zo kon Linda goed zien hoe haar man haar beste vriendin befte. Nu had Ellemiek haar handen vrij; ze reikte tussen haar dijen en spreidde haar schaamlippen voor me zodat mijn tong dieper naar binnen kon.

Linda sloeg haar armen om Ellemiek en streelde haar borsten. Ellemieks ogen rolden in hun kassen van de seksuele overprikkeling. Linda kneep in Ellemieks tepels. Ellemiek kreunde hevig. Ze merkte dat ze nogal luidruchtig deed en schaamde zich hiervoor. Linda verzekerde haar dat het geheel natuurlijk en normaal was.

Ellemiek tilde haar kont bijna van het bed om mijn tong dieper in haar kut te dwingen. Ik zag aan Ellemieks ogen dat ze bevredigd wilde worden. Linda kneep hard in Ellemieks borsten.

“Ik had nooit gedacht dat ik je mijn man zou laten neuken vannacht, dat wilde ik zelf doen. Maar ik word er zo geil van als ik naar jullie kijk. Ga je gang en neem haar hard! Maar wacht even.”

Linda rende naar de badkamer en pakte haar dildo. Ze ging in de stoel tegenover het bed zitten en schoof de dildo bij zichzelf naar binnen.

“Okee, ga nu je gang maar.”

Ik draaide Ellemiek rustig om zodat ze met haar kont naar me toe lag. Ik duwde mijn lul van achteren in haar drijfnatte kut. Ze kreunde van opwinding.

“Zo gaat ‘ie goed schat, neuk haar!” Linda bekeek ons terwijl ze masturbeerde. “Dit is een prachtige erotische show. Dit hadden jullie al veel eerder voor me mogen doen.”

Ik stootte in een gestaag tempo tegen Ellemieks kont. Ellemiek kreunde van verlangen. Ze tilde haar kont meer naar me toe zodat mijn lul dieper in haar kut kon glijden. Ik greep haar stevig bij haar middel en stootte krachtig.

“Oh, ja, neuk haar harder.” kreunde Linda vanuit haar stoel. “Zijn jullie klaar om met mij te komen?”

Ellemiek knikte. Ik was ook zover. Linda’s orgasme kwam het eerst. Ik hoorde haar schokken van genot. Ik haalde mijn lul uit Ellemiek om Linda te laten toekijken hoe ik mijn lading over Ellemieks kont spoot.

Ellemiek maakte stuiptrekkingen van de golven van genot die door haar heengingen. Ik ging van Ellemiek af en ging op het bed naast haar liggen. Ze kroop in mijn armen en kuste me. Linda haalde haar speeltje uit haar kut en ging aan mijn andere zij liggen.

Ellemiek boog zich over me heen en tongzoende me. De geur van haar lichaamssappen zaten over mijn hele gezicht. Dat wond haar op. Linda duwde haar tong ertussen en onze lippen zaten aan elkaar vastgeklonken.

We stopten om adem te halen.

“Fijne verjaardag, schat.” zeiden Linda en Ellemiek tegelijkertijd.

Linda en Ellemiek keken elkaar aan, verbaasd over wat ze gezegd hadden. Daarna barstten ze in lachen uit.

“En hoelang blijven de kinderen bij de oppas? ” vroeg ik. Linda keek Ellemiek duister glimlachend aan. Ellemiek duwde haar lange haar uit haar gezicht. Daarna versmolten we weer in een erotische driepersoons tongzoen.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.6 / 5. Aantal stemmen: 5

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *