Serviceflat, met hoofdletter S – deel 2

4.5
(4)

Door: Cootwriter

Lunchpauze met onverwachts toetje was weer voorbij en Melissa moest maar weer aan het werk. Ondertussen had ze wel begrepen dat huishouden eigenlijk een bijzaak was voor wat betreft haar werkzaamheden. Belangrijkste was dat ze meehielp om de bewoners zo tevreden mogelijk te houden. Dat ze officieel veel te jong was om deze handelingen te doen moge duidelijk zijn, maarja…de directie, of in ieder geval hoofd facilitaire dienst Petra zou wel weten wat voor risico’s ze neemt.

Even later liep ze met haar schoonmaakkar door de gang van de tweede verdieping en kwam langs appartement nummer 2.36 waarvan de deur op een kiertje opstond. Er klonken geluiden die er niet om logen, ongetwijfeld zat de bewoner naar een video te kijken want het klonk alsof er heel erg lekker geneukt werd. Sterker nog, ze hoorde meerdere stemmen, als ze het goed had waren het twee mannen en zo te horen was er in ieder geval één vrouwspersoon bij. Ze keek op haar roostertje en zag dat ze juist hier bij nummer 2.36 moest beginnen met de ramen te lappen. Nu wist Melissa wel dat ze veel kon verwachten, maar mocht ze dan ook gewoon naar binnen lopen als er…nouja zeg maar, iemand heel flink bezig was? Ze kon toch niet zomaar naar binnen lopen?
Ze appte voor alle zekerheid maar even naar Esmeralda of die hier een oplossing voor wist. Nog geen tien seconden later kwam het bericht “gewoon naar binnen en have fun meissie!”.

Melissa duwde de voordeur wat verder open en een afgrijselijke piep van de deur verried haar binnenkomst.

“Ja, kom naar binnen hoor!! Je bent hier….oooww fuck Rien wat is je paal lekker dik……je bent aan ’t goeie adres!!”

Melissa besloot om dan maar gewoon verder naar binnen te lopen met haar emmer water met spons, trekker en zeem. Wat ze zag, toen ze de woonkamer binnenliep, was toch iets heel anders dan een video op tv. Daar op de grote hoekbank waren twee mannen, waarvan er dus eentje schijnbaar Rien heette, bezig om een oudere vrouw van toch zeker een jaartje of zeventig in haar twee onderste gaten te neuken. Heel even stopten de heren met neuken en alle drie keken Melissa verbaast aan. De oudere dame, vastgepind tussen twee stijve leuters, kreeg ene glimlach op haar gezicht.

“Ik had eerlijk gezegd mijn lieve Esmeralda verwacht, maar ik vind jou ook een heel prettige verrassing. Doe maar eerst je werk terwijl deze twee dekhengsten even hun werk afmaken, dan zullen we daarna wel eventjes kennis maken…. okeej mannen, maak me gek en ram die palen in m’n lijf!”

Zo goed en zo kwaad als dat het ging, probeerde Melissa zich te concentreren op haar werk. Staande op het kleine trappetje, wetende dat in ieder geval de bovenste man onder haar rokje kon kijken, stond ze de ramen te lappen. Wat kon die vrouw tekeer gaan zeg, en die mannen hoefden ook niet meer naar een sportschool, het zweet liep van hun hoofden. Nu was het ook wel weer erg warm, maar dit was meer van de lichamelijke inspanningen.
Eigenlijk was het te schunnig voor woorden, zij als jong meisje die de ramen staat te wassen terwijl er op nog geen twee meter afstand een oudere mevrouw keihard wordt geneukt, Melissa voelde haar string weer zeiknat worden. Eindelijk waren de heren na een hoop gekreun en gegrom klaargekomen, en met een simpele “laterrrrrr” vertrokken de mannen terwijl ze al lopend hun pikken terug in hun broek deden.

“Zo jongedame, zo te zien ben je al bijna klaar met de ramen, wil je iets drinken? Want je moet met deze hitte wel genoeg drinken hoor, anders droog je uit en dat moeten we niet hebben natuurlijk. De jeugd van tegenwoordig denkt daar helemaal niet aan, vroeger toen ik nog jong was zorgden wij er wel voor dat we genoeg te drinken hadden…”

Terwijl de dame, die zich nog helemaal niet voorgesteld had, al pratend en lopend haar badjas aandeed en naar haar keuken liep om wat in te schenken, ruimde Melissa haar schoonmaakspulletjes al vast op. Die vrouw bleef maar ratelen over dat ze genoeg moest drinken.

“…en als je te weinig drinkt droog je uit en krijg je allemaal van die dikke rimpels. Dus eerst effe zitten meisje”

Eindelijk hield ze haar mond even dicht, na deze waterval van woorden ging ze op de bank zitten en gebaarde naar de jonge Melissa dat ze ook moest gaan zitten.

“Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Henriëtte van Nederdalen, en ik ben volgens mij één van de eerste bewoners hier. Ik ben 73 jaartjes jong, en zoals je net wel gezien heb sta ik nog volop in het leven, ownee…hahaha….ik lag tussen het leven hihihihi…… Nou vertel meisje, wie ben jij dan wel niet?”

“Ik ben Melissa en ben hier vandaag begonnen met werken, ik ben 15 jaar en ik vind het hier waanzinnig cool. Heb vanmorgen al een ontmoeting gehad met Kees…”

“och Kees….ja, dat is me er ook wel eentje hoor, die woont hier nu een klein half jaartje en heeft bij alle vrouwen een flinke reputatie opgebouwd voor wat betreft zijn kunsten met zijn tong hihi.”

“Ja daar heb ik al meerdere mensen over gehoord, en ondertussen zelf ook ervaren, en ik moet eerlijk bekennen dat hij inderdaad heel goed weet wat hij met zijn tong kan doen. Maar hij weet ondertussen ook wat ik met mijn mondje kan hahaha…”

Henriëtte ging een beetje verzitten zodat ze Melissa wat rechter in de ogen kon kijken, door deze verplaatsing viel haar badjas verder open en gleed van haar schouders af, waardoor zij zo goed als topless op de bank zat. Terwijl ze een slok van haar cola nam, liet Melissa haar blik over het lichaam van Henriëtte glijden en bedacht dat ze voor een vrouw van 73 er echt nog heel goed uit zag. Natuurlijk kon je wel duidelijk zien dat er wat rimpels waren, en dat haar huid niet meer zo strak stond als dat van Melissa, maar bijvoorbeeld haar borsten leken eigenlijk nog helemaal niet zo veel last te hebben van de zwaartekracht. Nu waren het misschien niet echt grote borsten, maar ze stonden er nog redelijk goed bij. En wat een grote tepels, bedacht Melissa, die tepels waren toch zeker wel een twee centimeter lang en best wel dik te noemen. Zal vast en zeker komen omdat Henriëtte net goed onder handen is genomen.

“Wat is er meisje, wat zit je naar m’n tieten te staren?”

“nou…gewoon….ik vind ze wel mooi en ze zien eruit om te likken hihihi”

“En wat houdt je tegen meis, of ben je niet zo op seks met vrouwen, gewoon eerlijk zeggen hoor, even goede vrienden.”

“ooow nee, begrijp me goed Henriëtte, ik vind seks met mannen én met vrouwen lekker, ik ben alleen nog niet zo vrij om maar gelijk toe te happen hihihi”

“Och lieverd, ik wou je niet ongemakkelijk laten voelen, maar ik ben al zo gewend dat iedereen hier gewoon pakt wat er te pakken valt hihi. Wacht maar tot je hier een paar dagen werkt, je zult echt zien dat het hier in deze serviceflat gewoon één grote dolle boel is.”

Terwijl Henriëtte aan het praten was, streelde ze met haar rechterhand over de rug van Melissa en op het moment dat ze bij Melissa’s nek was trok ze de jonge meid zacht naar haar borsten toe. Melissa bedacht zich geen moment en opende haar mond en begon aan de aangeboden tepel te zuigen. Met haar hand begon ze de andere tepel tussen duim en wijsvinger te bewerken. Wat tot gevolg had dat de oude dame begon te kreunen van genot en het jonge meisje met haar rechterhand harder tegen zich aan trok. Met haar linkerhand probeerde ze bij het kontje van Melissa te komen en begon ze deze onder het korte rokje te kneden. Melissa liet even de tepel los en ontdeed zich zag van haar shirtje waar ze geen bh’tje onder had, en daarna deed ze ook maar gelijk dat korte rokje uit, waarna ze brutaal wijdbeens op de schoot van Henriëtte ging zitten. Pakte met twee handen het gezicht van de oudere vrouw en duwde geil haar tong in de mond van Henriëtte. Ze voelde beide handen van Henirëtte wild over haar rug gaan en ze genoot van de ervaren tong in haar mond.

“Hey Henriëtte, misschien dat jij mij effe ergens mee ken helpe….woooooww dit ziet er gezellig uit!”

De man die pratend en wel binnen kwam lopen was Pierre, ook wel gewoon Pier genoemd. Een vriendelijke oudere man die overduidelijk wat overgewicht had. Terwijl Melissa met veel tegenzin zich terugtrok van de mond van Henriëtte, draaide deze haar hoofd naar de deur.

“Heeyy Pier…..heb jij al kennis gemaakt onze nieuwe kracht in de huishouding? Dit is Melissa en zij is vandaag begonnen, en ik kan je eerlijk zeggen dat dat ze haar werk goed doet. Zowel het schoonmaken als het bezighouden van de bewoners hahaha.”

“Ik zie het ja, maar ik kan me misschien vergissen, maar uuhh….is ze niet wat jong om hier aan de slag te gaan?”

“ach Pier, hou toch op zeg, jij neukt toch ook met je kleindochter zonder erbij na te denken of ze wel oud genoeg is?”

“Ja, daar heb jij ook wel weer gelijk in hahaha….ziet er verdomd lekker uit zeg wat jij daar op je schoot heb zitten. Hoe oud ben je Melissa?”

“ik ben 15, en hoe oud bent u dan dan?”

“Ik ben 63 jaar jong. Wat voor ervaring heb je meis, zo te zien lust je er wel pap van, of ben je alleen voor de dames hier?”

“Laat maar zien wat er in die broek zit, dan merk je het vanzelf wel…”

En na dat ze dit zei drukte ze haar mond weer vol op de mond van Henriëtte, in afwachting op wat Pier zou gaan doen. Deze had in mum van tijd zijn kleren uit, en Melissa zag uit haar ooghoeken een mooi exemplaar pik tussen de benen van Pier staan. Een mooie kaarsrechte keiharde lul, misschien niet de grootste maar absoluut wel een hele lekkere vond ze. Ze trok haar hoofd weer even weg van Henriëtte en opende haar mond verder ten teken voor Pier om zijn lul in het geile mondje van die jonge meid te parkeren. Bij elke stoot die Pier deed voelde Melissa de best wel dikke buik tegen haar voorhoofd aan bonken. De pik was lekker, de buik was irritant vond ze. Maar dit was meer bedoeld als opwarmertje, want Melissa had nu eigenlijk wel zin in een lekkere stevige neukbeurt. Ze liet zich van de schoot van Henriëtte zakken en spreidde tegelijkertijd de oude benen, op haar knietjes zat ze voor de bank en begon ze de kut van de oude dame te liken, haar kontje uitnodigend naar achter stekend. Pier ging achter haar zitten, en trok het jonge meisje op zijn pik en begon haar met rustoige halen te neuken. Dat heerlijke strakke kutje van die jonge meid voelde hemels aan, zeikers nat van alle opwinding. Met beide handen op dat geile kleine kontje trok Pier Melissa steeds harder op zijn stijve lul, hij hoorde haar harder kreunen terwijl zij met haar tong de kut van de bejaarde vrouw lag te beffen.

“Ooohhhh dat lekkere tongetje van je….wat doe je dat toch lekkerrrr….hmmmmmm ga maar doorrrrrr..jaaaaaaaaahh”

Ook Pier werd steeds wilder van dit jonge lijfje. Hij had al de nodige ervaringen met zijn kleindochter van 12, maar dit sletje was ook heel erg lekker. Alleen de gedachte al aan zijn kleindochter bracht hem dichter bij zijn hoogtepunt. Met een paar ferme stoten met zijn pik in Melissa’s strakke kutje, kon hij zijn zaad niet meer ophouden en trok snel zijn paal uit dat sappige kutje en trok zich af boven haar rug. Het voelen van zijn hete zaad op haar rug, bracht de rillingen in het lijfje van Melissa, ze wist nu dat ze weer een bewoner gelukkig had gemaakt. Ook Henriëtte was ondertussen gillend klaargekomen, en lag uit te huigen op de bank.

“Ik moet weer gaan werken hoor, anders krijg ik m’n werk nooit klaar hihihi”

Ze liet de twee oudjes achter, die zullen ongetwijfeld wel de nodige verhalen over die nieuwe kracht in de huishouding gaan vertellen aan de andere bewoners. Melissa wist nu zeker dat ze op alles voorbereid moest zijn. Als alle bewoners zo waren zoals bijvoorbeeld een Henriëtte of een Kees of Pier, dan kon ze haar lol nog wel op de komende tijd. Alleen die ene opmerking van Henriëtte over die kleindochter van Pier bleef nog wel een tijdje in haar hoofd rondgaan. Want begreep ze het nou goed, en had Pier seks met zijn kleindochter? En hoe jong was die dan wel niet, als Pier met 63 opa is dan kan het bijna niet anders dan dat die kleindochter misschien zelfs nog jonger is dan zij is.

De middag verliep verder eigenlijk vrij rustig, bij sommige appartementen kon ze haar werk doen zonder dat er iets van lichamelijk contact was. Natuurlijk waren er wel de leuke vriendelijke gesprekjes, maar bij de meesten bleef het die middag ook wel bij. Bij anderen was het even voelen of een lekkere tongzoen. Aangezien de zon nu echt op zijn felst aan de blauwe hemel stond, was het binnen eigenlijk veel te warm geworden voor extra lichamelijke inspanningen. Melissa was allang blij dat ze de ramen aan het lappen was, dan kon ze tenminste met haar handen in het koele water, en zo op die manier haar lichaamstemperatuur wat reguleren.

Om vier uur kwam Esmeralda nog even naar boven om te kijken hoe ver Melissa al was en of dat ze misschien nog wat hulp nodig had. Dit was gelukkig niet zo, en kon Esmeralde naar alle tevredenheid Melissa zeggen dat zij haar werk goed had gedaan. Ook wist Esmeralda de jonge meid te vertellen dat er zelfs al complimenten waren binnen gekomen voor wat betreft de neven activiteiten, zoals Esmeralda dat netjes noemde. Natuurlijk begreep Melissa wel wat daarmee bedoeld werd, en gezamelijk liepen ze de serviceflat uit. Esmeralda ging op de fiets naar huis, en Melissa nam de bus, die nu een heel stuk voller was dan op de heenreis.

Ze had geluk dat er één vrije stoel was, waarop ze plaats nam. Het was dan wel naast een jongen, maar dat dat deerde haar niet zo, ze was eigenlijk best wel moe en blij dat ze nu een drie kwartier in de bus kon zitten.
Na een kleine tien minuten zwijgend naast elkaar te zitten, begon de jongen opeens tegen haar te praten.

“Hoe ver moet jij mee? Ik tot aan het eindpunt…”

“Nee, ik niet, ik moet er drie haltes eerder uit. En dan lekker naar huis, languit op de bank uitrusten, ben best wel moe.”

“Ow, jij ook al, ik heb een vakantiebaan een een distributiecentrum van de Jumbo…echt hard werken daar man, niet normaal. En dan staan ze tegen je aan te zeggen dat je harder moet lopen, als het zo doorgaat dan stop ik er mee hoor.”

“Tja, je kan er wel mee stoppen, maar dan verdien je ook niks he, en heb je ook niks om uit te geven als je op vakantie ga.”

“Ja, daar heb je ook wel weer gelijk in, nouja….ik zie wel. Wat doe jij dan voor werk?”

“Ik zit bij de huishoudelijke dienst van een serviceflat met ouwere mensen. Best wel gezellig hoor die oudjes, maar ze hebben er geen airco, dus het is er best wel bloedheet..”

“Lullig, maar je hoef in ieder geval niet heel de dag te sjouwen enzo, beetje met een poetsdoekje rondgaan en beetje kleppen met die oudjes lijkt mij veel relaxter. Als ik straks thuiskom ga ik eerst effe douchen en daarna op m’n kamer gamen of muziek luisteren. Heb je die nieuwe CD van The rolling Stones al gehoord, die is echt goed man. Hoe die ouwe gasten nog van die goeie muziek kunnen maken, neem ik echt m’n petje voor af…”

De jongen bleef nu doorpraten over gamen, iets waar Melissa totaal geen interesse in had. De woorden van de jongen gingen het ene oor in, en het andere oor net zo soepeltjes uit. Eindelijk kon ze op de knop ‘STOP’ drukken want bij de volgende halte moest ze eruit. Om toch maar een beetje beleefd te lijken, groette ze de jongen, stond op en liep naar de uitgang van de bus. Toch nog even terugkijkend naar die jongen, want hij zag er eigenlijk best wel leuk uit. Misschien zit hij er morgen weer en kan ze misschien een onderwerp aansnijden wat hun beiden interresseert. Met een kort zwaaitje stapte ze uit.

Eindelijk was ze thuis, het was een heerlijke dag met veel indrukken en zekers te weten een hele leuke dag. Eentje waarvan ze echt wel kon genieten, maar nu voor dat mam en pap thuis zouden komen vanuit hun werk, eerst een lekker bad. Ze liep de trap op, de badkamer in en zette daar alvast de krasan aan om het bad te vulle. Daarna haar kamer in, en zocht in haar hangkast schone kleding die gewoon lekker zat. Daarna ging ze naar de badkamer en trok al haar kleren uit en deponeerde die in de wasmand. Het bad was ondertussen al voor de helft volgelopen en de badolie rook al heerlijk.
Het water had de perfecte relax temperatuur en ze liet zich langzaam in het water zakken, het warme water deed haar goed en bracht haar in relaxte sferen. Op haar GSM opende ze Spotify app, en met een heerlijk muziekje op de achtergrond zakte ze langzaam maar zeker in een gemoedstoestand die omschreven kan worden als rustig genietend. Haar gedachten gingen toch weer terug naar de afgelopen dag, wie hebben er allemaal aan haar gezeten vandaag, waren er best wel wat eigenlijk. Petra, Kees, Henriëtte en Pier, en die jongen in de bus…daar was ze toch wel van overtuigd geraakt dat het een goed uitziende jongen was, alleen zo jammer dat hij zo vol van zichzelf was over zijn kunnen met gamen. Maar met een beetje mazzel, zou ze hem dat misschien wel af kunnen leren, of….en dat zou ook leuk zijn, hij leert haar hoe ze moet gamen en dat zij hem bij een spel wat ze misschien wél leuk vindt dan verslaat haha. Deze simpele gedachten brachten Melissa wel aan het lachen.
Langzaam sloten haar ogen zich, het warme water deed goed zijn werk….

“Mel!!!! ……. Melissaaaaa!! We kunnen zo eten !”

Haar moeder stond beneden aan de trap te roepen, Melissa schrok wakker, het water was al zwaar afgekoeld en zij was echt in slaap gevallen. Snel kwam ze uit bad en droogde zich af, string aan, shirtje en korte broek aan en snel naar beneden om haar ervaringen van deze dag met haar ouders te delen.
Tijdens het eten vertelde ze vol enthousiasme over hoe haar eerste werkdag was verlopen. Even twijfelde ze erover of ze wel moest vertellen hoe de serviceflat echt in mekaar stak. Haar ouders waren er eigenlijk van overtuigd dat hun dochter, waarvan ze dondersgoed wisten dat zij écht niet zo’n heilig boontje was, in een serviceflat voor ouderen werkte. Dat het een serviceflat met hoofdletter S betrof, ach het zal hun misschien een beetje verbazen, maar shockeren zeker niet.

In geuren en kleuren zat Melissa te vertellen over haar ervaringen naast het ramen lappen. Haar ouders luisterden aandachtig hoe hun dochter in detail zat te vertellen over haar baas Petra, en over de ervaringen met de bewoners. Ze waren trots op hun dochter, ze hadden haar schijnbaar goed opgevoed. De moeder van Melissa zat onder tafel haar man af te trekken, en hij was op zijn beurt bezig met het vingeren van zijn vrouw, beide zwaar opgewonden door de verhalen van Melissa. Ze begrepen en respecteerden de uitspraak van Melissa wel dat ze echt heel moe was en vroeg op bed ging, alleen….
Geen geseks meer vanavond, want ondanks dat ze in bad anderhalf uur geslapen had, viel ze bijna om van de slaap. Om half negen had ze het wel gezien voor vandaag, ze gaf haar ouders nog een knuffel en een kus en daarna toog ze naar boven naar haar slaapkamer….naar haar bed, naar dromenland….

De volgende ochtend zat ze weer fris en fruitig in de bus naar haar werk toe, deze keer was Petra er ook maar het was een beetje te druk in de bus om even lekker aan mekaar te zitten. Dus zat er niks anders op dan een leuke conversatie te houden en zo op die manier de reis wat aangenamer te maken. Ondanks dat de stoelen direct voor en achter hun leeg waren, werd het volume wel aangepast en het gesprek werd bijna op fluisterniveau gevoerd.

“Weet je waar ik eigenlijk wel een beetje benieuwd naar ben? Je had wel verteld dat je op school een leraar had verleid, en dat je ook seks heb met je ouders, maar hoe zou je het vinden als je één van de bewoners zou treffen met bijvoorbeeld één van hun kleinkinderen….dat gebeurt ook nogal eens namelijk…”

“Ooooww ok….en hoe oud zijn die kleinkinderen dan?”

“Dat varieert van ik meen een jaartje of 8 tot 12 dacht ik dat Evelien is… Dat is de kleindochter van Pier, die ken je volgens mij al haha”

“Ja, die heeft inderdaad al kennis gemaakt met me, dat was gistermiddag bij Henriëtte. Die had het inderdaad over de kleindochter van Pier, en dat hij haar ook neukte. Ik vind dat wel een geil idee eigenlijk. Ik was zelf ook 12 toen ik voor het eerst in bed dook met m’n vader hihihi. Hij heb wel een lekkere harde pik trouwens…”

“Ik weet het lieverd, in mijn serviceflat gebeurt er niks buiten mijn wedeweten om. In principe krijg ik alle info over wat voor activiteiten er op een dag gebeuren. De bewoners zijn absoluut niet verplicht om één en ander door te geven, maar zij willen dit zelf zo. En als ze een keertje geen zin hebben om iets door te geven, is dat ook helemaal niet erg. Maar zo weert ik bijvoorbeeld wel de voorkeuren van de meeste bewoners, en dan bedoel ik niet alleen over sekszaken, maar ook wat ze bijvoorbeeld wel of niet lekker vinden om te eten.”

“Ow…, handig, maar de bewoners koken toch zelf?”

“Over het algemeen wel, en soms laten ze wat komen als ze zelf geen zin hebben om te koken. Trouwens, dat weet jij nog helemaal niet, maar wij hebben in onze serviceflat sowieso één keer per kwartaal een gezamelijk diner. En dat wordt dan altijd groots uitgepakt, met live muziek, dansvloer, bedienend personeel van buitenaf ingehuurd. Dus dat betekent dat ook jullie, de werknemers dus, altijd worden uitgenodigd om er bij te zijn.”

“Cool, en gebeurt er dan ook wel ’s wat anders op zo’n diner avond behalve eten en dansen?”

“Je bedoeld of er dan ook seks bedreven wordt. Soms wel…maar, en dat klinkt misschien heel vreemd vanwege de normale dagelijkse gebeurtenissen, eigenlijk zijn die diner avonden niet bedoeld als opwarmertje voor een avondje seks met mekaar…want dat hebben ze, of eigenlijk liever wij, overdags allemaal meer dan genoeg kans voor. Ow…we moeten er uit schatje, kom je straks nog eventjes langs? Je moet nog een werknemerscontract ondertekenen, waren we gisteren helemaal vergeten.”

“Is goed, ga ik me eerst wel effe omkleden en dan kom ik daarna wel naar jou toe…”

Samen stapten ze de bus uit en liepen ze richting de serviceflat, binnen volgde er nog een kusje en een tikje door Petra op het kleine kontje van Melissa.

“Tot straks liefje”

“Tot straks lekker ding hihihihi”

En lachend ging ieder de kant op waar zij moesten zijn.

Even later klopte Melissa aan bij het kantoor van Petra en wachtte niet af, zwaaide de deur open en liep gelijk in haar sexy uitziend uniformpje naar binnen.

“Oeps….sorry….hihihi…..wou je niet storen…”

Op het bureau zat Petra, haar rok omhoog geschoven, string om één enkel, benen wijd open….en daartussen stond Jan van de technische dienst, in de serviceflat beter bekend als Jan de klusjesman, met zijn broek op de enkels zijn dikke lul hard in de wijdopenstaande kut van Petra te stampen. Zo te zien hadden ze er allebei flink zin in, want Petra kon nooit veel langer dan 5 minuten in haar kantoor geweest zijn, en als die twee mekaar nu al in zo’n korte tijd staan te neuken….dan kan het niet anders of Jan moet haar wel opgewacht hebben.
Melissa deed een paar stappen achteruit en deed de deur weer dicht, zo lang mogelijk naar binnen glurend.

“Ik kom straks wel eventjes, als jullie klaar zijn hihihi…neuksuhhhh…”

En dicht ging de deur. Ze besloot om maar eerst naar Esmeralda te gaan zoeken, ze was wel nieuwsgierig wat ze vandaag moest gaan doen.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 4

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “Serviceflat, met hoofdletter S – deel 2”

  1. Ik vind het zelf ontzettend leuk om reacties te krijgen op mijn verhalen. En daarom heb ik met mezelf afgesproken dat ik eigenlijk bij alle verhalen die ik lees zelf ook een reactie wil schrijven.

    Alleen … wat moet ik hier nog over schrijven? Na deel 1 is het niet echt verrassend wat er hier in deel 2 gebeurd. Gewoon seks, lekker, vrijblijvend, zonder gedoe. Iedereen die het wel doet het met iedereen die het ook wil, en leeftijd of geslacht spelen geen rol. Genieten voor iedereen. Kon de echte wereld maar zo zijn?

    Je hebt het idee van deze serie ook in dit deel prima uitgewerkt. Goed gedaan!

Reacties zijn gesloten.