Eerste keer met buurmeisje

4.4
(16)

Door: Simon

24 was ik, Simon. Het is nu ca. 10 jaar geleden. Ik was eigenlijk nog best verlegen op liefdesgebied en woonde nog thuis bij mijn moeder. Ik had nog nooit een vriendinnetje gehad, ook nog nooit echt seks. Wel eens een kusje gehad van een meisje. En…. Af en toe wat geprobeerd met een jongen. Maar dit was toch niet echt mijn ding en was puur om uit te proberen, al vond ik het aan de andere kant ook wel mooi om niet altijd maar mijn eigen rechterhand te hoeven gebruiken.

Ik woonde dus nog thuis, onze huizen waren drie op een rij en ik woonde samen met mijn moeder in het midden. Rechts naast ons woonde een gezin met twee kinderen. Jason van 9 en Kim van 12 jaar oud. Aan de andere kant naast ons woonde een ouder echtpaar. Ik woonde eigenlijk al mijn leven lang in hetzelfde huis en had meegemaakt dat de buren er kwamen wonen en nog op kraamvisite geweest toen beide kinderen geboren werden. Inmiddels werden de kinderen groter, maar ik had verder weinig contact met ze. Af en toe hoi zeggen in het voorbijgaan en daarnaast was Kim wel een kletskous waar ik af en toe wat langer mee kletste.

Ik vond haar gewoon een grappig meisje. En misschien niet alleen grappig, want ik ervoer al drie jaar dat ik, wanneer ze in de lente of zomer in de tuin liep, het soms niet kon laten vanuit een hoekje van mijn slaapkamerraam naar haar te gluren. Vooral als ze een rokje aan had en dan ondersteboven aan het klimrek ging hangen. Die blote beentjes, die onderbroekjes in felle kleuren, stiekem deed het mij wat. Ik gebruikte zelfs wel eens een verrekijker waar ik goed mee in kon zoomen. Ergens voelde ik mijzelf daarna weer vies. Natuurlijk merkte ik wel vaker dat ik soms naar jonge meisjes keek, maar geaccepteerd had ik het zelf nog niet.

Op een mooie zomerse zaterdagmiddag stond ik voor het huis de auto te wassen toen ik iemand vrolijk -hoi buurman!- hoorde roepen. Dit kon maar één persoon zijn, die zo vrolijk naar mij roept. Kim. Haar blauwe ogen glinsterden en haar lieve glimlach veroorzaakte een licht schokje in mij. Heel apart dat dat bij mijn 12-jarige buurmeisje gebeurd. Ze had een groen topje met ‘spaghettibandjes’ aan en een witte korte rok. Voor het eerst viel het mij op dat ze borsten kreeg. Ja, kleine meisjes worden groot. In ieder geval liep ze er leuk bij. We kletsten even waarin ze aangaf dat ze zich verveelde. De meeste van haar vriendinnetjes waren op vakantie en zij bleven thuis.

Ik bedacht mij dat ik best iets met haar samen wilde doen en vroeg of ze anders over een uurtje zin had om naar ‘Het Meertje’ te gaan. De weinig originele naam voor een meertje in het bos waar je mooi kon wandelen. Het was een kwartier lopen en ik liet er regelmatig de hond uit.

‘Ja leuk!’ riep Kim. Ik zei er nog wel bij dat ze het even aan papa & mama moest vragen en dat ik haar als het mocht over een uurtje zag. Dan kon ik het wassen van de auto afmaken. Eigenlijk wilde ik hem ook nog poetsen, maar dat doe ik anders vanavond wel. Zo makkelijk heb ik nog nooit een meisje meegevraagd dacht ik. Al is wandelen met je buurmeisje gewoon wel iets anders dan een vrouw ‘op date’ vragen.

Na een uurtje liepen we tegelijk naar buiten. Het groene topje had ze verruild voor een zwart shirt. Stiekem vond ik dit best wel jammer. Onderweg raakten we al gauw in een gezellig gesprek. Over school, de brugklas waar ze volgend jaar heen gaat en mijn werk. Ik vroeg haar ook of ze al een vriendje had, ze antwoordde verlegen van nee. Eigenlijk snapte ik dit niet, zo’n mooi meisje…. Ik voelde mij op mijn gemak met haar. Iets wat ik nog nooit eerder had ervaren bij een meisje. Dit bracht mij ook weer in de war. Dat leeftijdsverschil…. Ik wilde haar wel een knuffel geven, hand in hand lopen, een kus geven, door haar lange blonde haar strelen, maar ik deed niks. Dit gaat niet werken, dat leeftijdsverschil. Ze zal mij gewoon als aardige buurman zien en schrikken als ik ineens een ‘move’ zou maken.

‘Het Meertje’ loopt wat apart. De ene keer loop je ver van het water vandaan, de andere keer er dichtbij. Er zijn weinig plekken waar je kunt chillen of makkelijk het water in kunt, er is één strandje. De hond was lekker aan het rondrennen en ging soms even het water in. Voor de hond is het natuurlijk makkelijker. En mijn Stabij is dol op water en zwemmen.

Zeg buurman? Vroeg Kim. Heb jij eigenlijk een vriendinnetje? Ik zei van nee. Hmmm…. Jammer… Ik vind je best aardig. BEST aardig? Vroeg ik. HEEL aardig, zei ze. En even bleven we staan en keek ik wéér in die fantastische glimlach! Lief dat je dat zegt…. Zei ik. Op het moment dat ik haar dan toch even aan wilde raken kwam Kaya (mijn hond) aan rennen vanuit het water en schudde zich precies vlak voor ons uit. Er zaten waterspetters en zelfs enkele modderspetters op onze kleding. We moesten allebei hard lachen om de lompheid van Kaya, niets meer aan te doen, daar is het een lompe hond voor. We liepen verder en kwamen bij het strandje. Kim riep: ik ga zwemmen en mijn kleding drogen! Ik schrok. Wat heeft zij ineens in haar hoofd? Ze ‘gooide’ haar shirt uit en stapte uit haar slippers en rok. Ze bleek haar badpak er onder aan te hebben. Daarom had ze misschien dat zwarte shirt aan gedaan in plaats van dat topje. Aan de ene kant was ik blij dat ze haar badpak eronder aan had, wat als ze hier ineens naakt was? Aan de andere kant vond ik het jammer. Daarnaast hield ik niet van badpakken. Ik zeg altijd dat badpakken een zekere ‘preutsheid’ voorstellen. Bij meisjes in bikini zie je simpelweg iets meer ‘naakt’. Kim rende het water in en riep dat ze haar badpak al aan had omdat ze al wist dat ze misschien wilde zwemmen. En dat het water heerlijk was. Als je dat nu gezegd had, zei ik…. Dan had ik mijn zwembroek aan gedaan. Stiekem blij dat ik geen zwemkleding bij mij had. Ik ben er veel te verlegen voor. Misschien zou ik wel een stijve krijgen. Kom gewoon in je onderbroek! Riep ze. Nee….. Ik blijf hier! Zei ik.

Kim keek erg beteuterd, kom nou ook gezellig in het water. Tegen zo’n beteuterd gezichtje kon ik niet op. Ik deed onwennig mijn broek en t-shirt uit. Zo, jij bent wit…. Zei ze. Ja, ik verbrand snel dus mijd de zon vaak, maar dat ze dit op een plagerige manier zei…. Ik rende het water in en begon haar nat te spetteren. We spetterden elkaar nat en ik kietelde haar even. Kaya leek er wel even genoeg van te hebben en keek vanaf de kant wat we aan het doen waren. Geen idee wat die hond gedacht moest hebben. We zwemden nog even rustig rond en gingen het water uit. Kim leek er echter nog geen genoeg van te hebben sprong nog even enthousiast op mijn rug. Door het gespeel in het water had ik een stijve gekregen, ik zou gauw mijn shirt aan doen en hoopte dat Kim niets zou zien.

Toen ik dit zenuwachtig ging doen vroeg Kim verbaasd: heb je nou een stijve? Ik werd rood en wist niet hoe te reageren. Van mij? Vroeg Kim. Nee, lijkt maar zo, zei ik. Ik weet het heus wel hoor! Zei Kim en ontkennen had geen zin. Ze had vast al wel eens dingen gehoord of gezien. Maar zonder ik dat iets hoefde te zeggen vroeg ze: ‘mag ik ‘m zien?’, Nee joh! Niet hier! Riep ik. Straks komt er iemand aan! O, dus thuis wel, merkte ze op. Dan gaan we naar huis! Te slim deze dame en ik durfde niets meer te zeggen en vond het ook wel spannend. Ik wurmde mij met mijn natte boxershort dus in mijn lange spijkerbroek, ik draag bijna nooit korte broeken en we liepen verder. Ook Kim deed haar kleren weer aan.

Het was nog drie kwartier lopen voor we thuis waren en mijn hart bonkte in mijn keel. Kim zei ook niets. Na 5 minuten lopen zei ik: maar als jij bij mij mag kijken, wil ik ook bij jou kijken. Weer 5 minuten stilte. Of even voelen…. Voegde ik er aan toe. Het is nu alles of niets, dacht ik. Weer 5 minuten lopen later zei ze: oké, is goed! Ik kon haar niet ‘lezen’, maar het laatste half uurtje lopen leken we beiden in onze gedachten te zitten. En wat een geluk dat uitgerekend dit weekend mijn moeder weg was!

Thuisgekomen liepen we naar mijn slaapkamer. Zullen we dan maar? Vroeg ik zenuwachtig. Ik deed mijn broek los en uit en deed ook mijn boxershort uit. Mijn piemel was met het teruglopen nauwelijks meer geslonken bij de gedachten aan….. Wat zou volgen! Mijn stijve penis van 22 cm. Sprong naar voren! Wat groot! Zei Kim. Ze betaste mijn pik en begon hem voorzichtig af te trekken. Heb je dit vaker gedaan? Vroeg ik. Nee, zei ze. Nou, als dat zo is heb je ’talent!’ Merkte ik op. Helaas stopte ze nog voor ik klaarkwam, maar ze keek er wel naar met een blik dat ze het interessant vond.

Nu wil ik bij jou kijken en voelen, zei ik. Kim deed haar rok uit en merkte toen op dat ze haar badpak aan had en dan helemaal naakt zou moeten…. Hmmm…. Misschien zijn badpakken toch zo erg nog niet. Ik merkte op dat Kim ook bij mij gekeken en gevoeld had en dat ik dan ook bij haar eigenlijk wel….. Ik doe mijn t-shirt uit, dan zijn wij beiden naakt, zei ik. Hierop voegde ik gelijk de daad bij het woord. Hierop deed Kim ook haar shirt uit en haar badpak uit. Wat een mooi lichaam! Lekker slank, mooie beginnende tepeltjes, als mijn pik nog niet stijf geweest was, werd dat het nou wel! Ik begon haar kutje te betasten, waar nog maar enkele haartjes op zaten. Het voelde…. Apart!Mijn eerste kutje en dan ook nog van zo’n leuk jong meisje…. Ik voelde de behoefte er ook eens aan te likken. We stonden nog steeds, ik ging op mijn knieën zitten en mijn tong ging ‘aan het werk’! Kim begon zachtjes te kreunen. Ik stopte met likken en stak één vinger in haar vagina. Kim werd steeds luider. Eerst maar het raam dichte doen, straks horen haar eigen ouders haar nog. Vervolgens ging ik verder, één vinger, twee vingers…. Likken, het duurde niet lang of Kim kreeg haar eerste orgasme. Ik stopte even en kwam overeind. Kim begon mij af te trekken en ik kwam heerlijk klaar. Dat was fijn, zeiden we in koor. Ik gaf Kim een knuffel en van een knuffel keken we elkaar diep in de ogen en even leken we beiden erg gelukkig. En zo volgde er die kus, en nog één, en nog één. Ik stak mijn tong een stukje uit en er volgde een tedere tongzoen. Helaas was het al het einde van de middag en moest Kim naar huis om te eten. 12 jaar leeftijdsverschil, toch beiden nieuwe ervaringen.

Kim wilde haar rok en shirt aan doen zonder haar badpak eronder. Ik zei dat ze toch haar badpak maar even aan moest doen, anders moest ze die los meenemen en snapten haar ouders daar niets van. Daarop deed ze alles precies hetzelfde weer aan. En ik ook, maar voor mij stond alleen nog maar een bezoekje snackbar op het programma.

Op zondagochtend om 7.30 uur, ik lag nog te slapen, ging de deurbel. Chagrijnig stond ik op, wie belt er nu zo vroeg aan? In een witte pyjama met beertjes opdruk stond ze voor de deur. Kim. Aan de ene kant was ik verrast, aan de andere kant…. Wat is dit zo vroeg? Ik dacht dat er iets ergs was! Kim! Maar voor ik iets kon zeggen stond ze al binnen had ze zich al aan mij vastgeklampt. Wat doe je hier zo vroeg? Vroeg ik toch nog licht geïrriteerd. Mijn ouders en broertje gaan naar opa & oma in Zuid-Limburg (voor ons ca. 3 uur rijden) maar ik ben ziek en hoefde niet mee. Maar als je ziek bent…. Wat doe je hier dan? Neehee, ik ben natuurlijk niet ziek maar…. Wilde bij jou blijven! Ik kreeg de kriebels in mijn buik toen ze dat zei. Ah, dat vind ik gezellig, zei ik. Maar ik lag nog wel lekker in bed. Kim stelde voor om samen in bed te gaan liggen, want ze had toch haar pyjama nog aan. We gingen weer naar boven en kropen tegen elkaar aan. Kim legde haar arm op mijn borst, ik had geen pyjama aan omdat het ’s Nachts warm was geweest. Ik legde mijn arm op Kim’s buik. Langzaam…. ging mijn hand richting haar pyjamabroek en uiteindelijk erin. Kim kreunde weer toen ik mijn hand op dezelfde manier als gister over haar kutje bewoog. Kim deed bij mij hetzelfde, haar hand verdween in mijn boxer. We draaiden onze gezichten en onze monden openden zich. Onze tongen verstrengelden langs elkaar. O, wat was het allemaal fijn. En wat is ze mooi!

We stopten even en ik drukte Kim dicht tegen mij aan. Zo dicht dat ze uiteindelijk bovenop mij kwam te liggen. Mijn handen kwamen overal. Op haar rug, benen, billen, onder haar pyjamabroek, dit had ik nog nooit zo ervaren! Toen Kim van mij af rolde deed ik mijn boxershort uit, ik moest toch echt even iets de ruimte geven!

Ik gaf Kim een tongzoen en bewoog haar pyjamatrui iets naar boven. Nu is het de beurt aan mijn tong! Ik ging naar beneden, ik zoende en voelde haar tepels, ik zoende haar gladde en strakke buikje, uiteindelijk stroopte ik haar broek naar beneden en onderbroek. Zal ik alles maar uit doen? Vroeg Kim. Ja, zei ik. Hierop deed ze alles uit. Ze rolde bovenop mij en ik vroeg of ze misschien klaar was voor ‘echte seks’. Ze beantwoordde mijn vraag met een kreunende ja, waarop ik heel rustig aan mijn piemel in haar bewoog. Voor mij voelde het eigenlijk direct goed, voor Kim was het even onwennig. Heel voorzichtig bewoog ze op mij op en neer maar ze ging steeds harder. Ik zei dat we maar beter konden stoppen, het is zondagochtend, maar we gaan ‘voor het zingen de kerk uit’, ik had (natuurlijk) geen condooms in huis, Kim slikte de pil (nog) niet en ik heb geen zin in eventuele problemen. Kim merkte zelf op dat ze mij nog niet gepijpt had, terwijl ik haar wel gelikt had. Hierop likte ze eerst mijn eikel en verdween daarna mijn eikel in haar mond. Ik hield het niet meer en kwam klaar! En Kim? Slikte zo veel mogelijk door. Heb je dit vaker gedaan? Vroeg ik haar tegen beter weten in. Nee, zei Kim. Maar toch deed ze het alsof ze ervaring had. Heb jij dit allemaal vaker gedaan? Vroeg ze. Nee, antwoordde ik. Kim reageerde verbaast. Ik reageerde: Tsja…. Het is er gewoon nooit van gekomen.

We ploften weer naast elkaar neer en in één weekend, was een jong meisje een grote meid geworden, en een verlegen man geen maagd meer! Ik durfde het haar te vragen tussen twee kusjes in. Kim? Ja? Wil je verkering met mij? Ja, antwoordde ze met lichtjes in haar ogen.

’s Middags kwam mijn moeder thuis. Nadat ik informeerde naar haar vriendinnenweekend informeerde zij naar mijn weekend. Erg leuk, zei ik. Je kijkt alsof je een vriendinnetje hebt. Dat vertel ik je later wel mam!

De relatie heeft uiteindelijk 5 jaar geduurd, waarin vele lekkere neukpartijen kwamen en wij allebei heel veel mooie dingen hebben kunnen ontdekken.

Einde.

Over mijzelf:

Ik ben 34 jaar oud, de rest van dit verhaal is uiteraard fictie. 15 jaar geleden schreef ik vele verhalen in een kladblok, maar dat is ooit weggeraakt. Nu ik deze website ontdekt heb wil ik het schrijven graag weer oppakken, maar alleen als het op prijs gesteld wordt. Ik ontvang dus graag reacties en/of beoordelingen, zodat ik weet wat ik eventueel verbeteren kan.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.4 / 5. Aantal stemmen: 16

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Eerste keer met buurmeisje”

  1. Wat een prachtig verhaal.

    Een man, een meisje, ze willen het beide, en ze genieten beide. Gewoon, ongecompliceerd, lekker genieten van elkaar en van seks.

    Ik heb genoten van dit verhaal. Niet alleen vanwege het fijne scenario en de heerlijke ongedwongen seks, maar ook omdat ik de opbouw voldoende geloofwaardig vond. Niet zomaar ineens hup bij elkaar in bed, maar beginnen met ongemakkelijk aftasten en dan ontdekken dat ze het beide willen.

    Er vielen me misschien 1 of 2 kleine taalfoutjes op, maar dat is minder dan in de meeste verhalen die ik lees (ja, zelfs de mijne!). Dus goed gedaan. Het enige dat ik zou willen verbeteren is iets meer aandacht voor het moment dat ze besluiten te neuken. De keuze om dat te doen ging wel heel makkelijk en abrupt, en ook de ontmaagding ging mij te snel. Iets meer aandacht voor hoe hij het doet om haar pijn te beperken, en het beetje pijn dat ze dan misschien toch heeft, dan wordt het realistischer.

    Maar al met al zeker een geweldig verhaal!

    1. Bedankt P.D. voor je uitgebreide recensie, je complimenten en natuurlijk ook je verbeterpunten.

      De verhalen die ik op deze manier schrijf, zijn de verhalen hoe ik ze ook het liefste lees. Verhalen alsof ze ‘waar’ gebeurd kunnen zijn zonder dat daar ‘seks tegen de wil’ in voorkomt.

      Teruglezend kan ik mij ook wel in je verbeterpunten vinden. Ik weet niet wanneer ik iets nieuws ga plaatsen, ik heb op dit moment meerdere half afgemaakte scenario’s in mijn hoofd. Maar ik neem het zeker mee in een volgend verhaal!

Reacties zijn gesloten.