Lianne en Andrea – deel 2

4
(6)

Lees hier deel 1.

‘Hallo Lianne’, pers ik er kreunend uit terwijl ik voel en demonstratief kijk hoe mijn sperma uit haar moeders kut begint te stromen.
Lianne volgt mijn ogen en ziet het wit-transparante vocht ook.
Hoort de schreeuw van haar moeder en ‘Lianne, het is niet wat het lijkt……….’

Ik merk meteen aan haar reactie dat er meer is dan kinderlijke wijsheid. Dit meisje heeft al wat meegemaakt.
‘Word je gedwongen, mama?’, vraagt ze.
‘Nee, maar…….’
‘Is het lekker?’
‘Lianne, liefje…’
‘Ben je geil?’
‘Rob, maak mij alsjeblieft los. Mijn dochter…..’
‘Buurman Rob, laat haar alstublieft liggen’, zegt ze en komt ook op het bed. Haar rokje ploft iets omhoog waarbij haar onderbroekje even zichtbaar wordt.

Ik kijk verrast. Een vijftienjarige met de stringhipster van een Italiaans merk waar ik dagelijks langsloop. Ik herken het uit de etalage.
‘Waaaat? Lianne, niet doen!’, roept haar moeder. ‘En ga van het bed af.’

Ik heb met verwondering zitten kijken naar dit tafereel en die jonge meid die niet eens opkijkt van mijn naaktheid. Haar moeder min of meer naakt op bed en sperma die uit haar kut druipt.
‘Mam, weet je nog waar wij het vorige keer over hadden?’, vraagt het meisje.
Ik hoor Andrea denken.

‘O nee, nee, nee, dat ga je niet doen hoor. Ik verbied het je. Rob, je blijft van haar af.’
‘Ik doe niets’, zeg ik. ‘Ik stuur haar weg en ga verder met jou.’
‘Laat je mij dan eindelijk klaarkomen?’, vraagt ze.
Ik grijns naar het meisje die haar hand voor haar mond houd.
‘Wat denk je zelf?’, vraag ik.
‘Mam, ik ga buurman Rob mij laten ontmaagden’, en ze kijkt mij aan. Haar hoofd tot mijn opluchting twee keer van links naar rechts en weer terug.
Ze kruipt van het bed af en loopt naar de grote kast
‘Rob, blijf met je poten van haar af’, roept Andrea.
‘Ze loopt al weg’, zeg ik en trek het laken van haar weg.

Ze ligt volledig naakt op bed. Gestrekt, uitgerekt en gespannen.
‘Wat doe je?’, vraagt ze.
‘Ik ga je weer neuken, likken, vingeren, met je spelen en je niet laten klaarkomen’, zeg ik.
‘Hihihi, bent u haar aan het plagen, Buurman Rob?’, vraagt het meisje terwijl ze weer op bed terugkeert. Ze heeft wat speelgoed mee.
‘Je zou toch weggaan’, Lianne? Alsjeblieft?’, smeekt Andrea.
‘Mam, ik heb je al zo vaak naakt gezien. Dat maakt toch niet uit? Ik heb ook wel vaker blote mannen op je gezien.’

Ik voel mijzelf een beetje ongemakkelijk, maar stap er toch overheen en ga Andrea weer proberen op te warmen door naast haar te liggen en te voelen, betasten, kneden. Het meisje ligt aan de andere kant en heft haar knie omhoog. Haar rokje schuift naar beneden en ze verschuift haar stringhipster iets.
Onwillekeurig kijk ik toch. Het is verboden, maar de nieuwsgierigheid wint. Niet alleen dat. Ook mijn verstand daalt af. Het dunne stof tussen haar benen is naast haar nog kleine maar later grote labia verplaatst. Als de pit van een perzik is haar vagina te zien.
Gebiologeerd kijk ik zonder mijn
Ze pakt een kleine vibrator uit de verzameling en zet die aan. Ik zou het niet mogen zien en moet eigenlijk vertrekken, maar het gemak waarmee dit kleine meisje dit doet, toont een ongegeneerdheid die mij bevalt.
‘Wat doe je?’, vraagt Andrea.
‘Mij opwarmen voor Buurman Rob’, gaat ze door. ‘Hij heeft een mooie pik. Niet groot, niet klein, niet dik en zeker geen dunne.’
‘Je gaat niet met hem neuken, begrepen?’, verordonneert haat moeder stellig.

‘Mam, of het nu gaat gebeuren, morgen, volgende week of over een maand. Ik ben bloedjegeil geworden’, daagt ze haar moeder uit.
Het apparaatje maakt een gedempter geluid zodra ze die haar lichaam laat aanraken en smoort in haar. De kutlipjes even strak om het siliconespeeltje en dan zie ik alleen nog maar het draaidopje waar de batterijen in gaan.
Haar hand gaat tussen haar benen naar haar bedekte borstjes. Daar is nog niet veel te zien, maar wel als ze haar bloesje nat maakt met een iets natte vinger.
Een bultje wordt zichtbaar en een tepel schijnt door. Als ze tevreden is, haalt ze de kleine vibrator uit haar kutje en drukt die op haar andere borstje.

Trots kijkt ze mij aan met haar vochtige plekken op haat bloesje.
Wat een verleidelijk haast geroutineerd duiveltje.
Het meisje pakt de bandana van het hoofd van haar moeder die even knippert en dan ons één voor één aankijkt.
‘Kijk mam. Zo is de situatie.’
‘Waarom doe je dit?’, vraagt haar moeder.
‘Ik heb je gewaarschuwd, mam. Je mag niet met andere mannen naar bed, zegt papa. Niet zolang hij er niet is’, glimlacht ze. Ik zie haar ogen ook even toeknijpen.
‘Mama kan niet zonder’, zegt de volwassen vrouw. ‘En de buurman doet het best wel lekker.’

‘Ok mam. Volgende stap dan’, zegt het jonge duivelinnetje.
Ze schuift de mooie stringhipster van haar smalle heupjes af, over haar dunne benen waar die half opgerold over haar enkels getrokken wordt. Ze buigt over haar moeder heen en legt de gladde en zachte stof op mijn lul.
Het meisje kruipt over haar moeder en gaat op mijn gekantelde heup zitten waarop ik onbewust mijn bekken kantel en haar naaktheid tegen mij aan voel.
Haar rokje maakt onze heupen onzichtbaar en blijft dat doen terwijl ze achter haar rug om tussen haar benen de vibrator uit haar kutje haalt.

Het trillende apparaatje legt ze voor mijn hoofd neer op het bed. Ik weet dat het inbeelding is, maar het voelt alsof er spetters vanaf spatten. Mijn mond is droog, maar mijn lippen worden vochtig.
Andrea kijkt mij aan en ziet hoe ik het apparaatje pak en voor mijn lippen houd.
‘Doe het niet hoor’, waarschuwt haar moeder.
Het meisje grinnikt. ‘Proef maar.’
Ik steek mijn tong uit, leg het trillende ding op mijn tong en schuif het in mijn mond tot het bijna explodeert in mijn hoofd.
‘Jij klootzak. Ik had nooit naar je toe moeten gaan’, schreeuwt ze van dichtbij. Haar ogen fonkelen en keert haar gezicht de andere kant uit.

Wat ik niet verwacht in haar te vergaande spelletje, is dat ze toch mijn lul pakt. Ik voel haar kleine hand en schrik. Haar blik stelt mij echter gerust.
Ze kreunt. ‘Ow, wat lekker is die.’
Ik speel het spel mee omdat ze een duim op mijn eikel plaatst en doet alsof ze hem hijgend in haar ontvangt maar in werkelijkheid haar duim tussen ons in houdt.
Ik kreun en trek een grimas in mijn gezicht.
Het meisje zucht: ‘Oef, zo nat en dik.’
Haar moeder kijkt weer om. ‘Neeeeee, niet doen.’

De wens van Andrea om haar man zo lang mogelijk opgesloten te krijgen, is veranderd in het behouden van de maagdelijkheid van haar dochter. Dezelfde maagdelijkheid die het meisje allang kwijt is aan de diverse speeltjes die ze in haar heeft gehad in het verleden.
Dit gaat om de andere maagdelijkheid.
Geen lul die in dat kleine kutje heeft gezeten.

Ik hoor mijn ‘sekspartner’ lachen en zie dat ze haar rokje aan de voorkant optilt. Ik moet ook om het gezicht en de opluchting van Andrea lachen.
Ik zie haar hand om mijn lul en de duim tussen haar lipjes en mijn eikel in.
Ze komt iets los, maakt met haar wijsvinger en duim een rondje en legt dat op mijn eikel waarna ze hard op mijn eikel drukt.
Heerlijk, maar ze moet niet verder gaan. Ik zou zomaar kunnen klaarkomen.
Ze legt haar jurkje weer neer en zegt tegen haar moeder: ‘Geen andere mannen meer, ok?’

‘Ok’, zucht haar moeder.
‘Hem ga je neuken, maar geen andere mannen meer’, zegt het meisje dat vreemd genoeg haar lichaam iets op en neer laat gaan.
Ik voel toch hoe het rondje die ze met haar vingers maakt om mijn eikel persen en het leidt mij af van het gesprek op de achtergrond. Haar vingers voelen nat aan, net als mijn lul. Het is gewoon nat van mijn voorgeil dat door haar vingers verspreidt wordt en mijn eikel steeds meer afknelt. In en uit het kunstmatig kutje.
‘Huh? Hoe bedoel je?’, vraagt haar moeder.
Het is niet de voorhuid die gestimuleerd wordt, het is alleen mijn eikel. Verder dan dat gaat het niet.
‘Jullie gaan nu neuken. Het is nu tien voor vijf’, gaat duiveltje verder.
Het begint te lekker te worden. Die vingers die mijn eikel masseren zijn heerlijk.
‘Wie van jullie het eerst klaarkomt, die verliest’, zegt het meisje die langzaam doorgaat met masseren.
Als ze zo mijn lul door blijft masturberen, dan ga ik heel snel en daarna lang niet meer klaarkomen.
‘Mam, als jij verliest zorg ik dat meneer hier onder mij, mij binnen een week naar de Filistijnen neukt’, zegt het kleintje.

‘Buurman Rob, als u als eerste klaarkomt door mijn moeder, dan laat u zich door mijn moeder in uw kont neuken’, zegt ze en kijkt mij indringend aan. ‘Met de grootste voorbinddildo in huis.’
‘Wat? Wat?’, zucht ik en kijk verbluft. Ik voel hoe een straal sperma mijn lul verlaat. Haar vingers om mijn lul laten mij klaarkomen en er volgen meer stralen. Zij is er ook stil van en ik voel haar onderlichaam op mijn lul trillen.

‘Wat wil je daarmee bereiken?’, vraagt haar moeder.
‘Ik wil stabiliteit, mam. Ik wil een stabiele moeder en stiefvader in een normaal en beetje stout gezin. Niet één die in de bak zit. Niet één die van de ene criminele bende in de andere komt. Jouw seksfeestjes zijn leuk en mooi en ik wil daar later ook aan mee doen. Ik ben als jij mam. Alles in die kast heb ik gehad en sommige zelfs in mijn poeper.’
‘Och meisje toch, ik wist niet dat dat zo leefde’, zucht Andrea.

‘Heb ik daar nog wat over te zeggen?’, vraag ik.
Ze schudt haar hoofd en zegt : ‘Nee.’
Haar ene hand heeft ze al die tijd op mijn borst gehad en haar andere hand had mijn lul vast. Juist die hand komt weer tevoorschijn, dan wordt mijn lul ergens anders door vastgehouden. Haar vingers die mij aftrokken zijn droog.
Dan begin ik iets vreselijks te vermoeden. Ik had er tot nu toe nog mee kunnen wegkomen wat er gebeurd is, maar als mijn vermoeden klopt kan ik zelf voor een collega komen te staan en een veroordeling tegemoet zien.
Mijn vermoeden wordt bevestigd.
Ze komt omhoog los van mijn heup en dan voel ik mijn lul vrijkomen uit de knelling.

Haar rokje trekt ze iets omhoog terwijl ze over haar moeder kruipt naar de andere kant. Gebogen over haar moeder laat ze mij nadrukkelijk onder haar rokje kijken.
Niet te missen. Mijn sperma loopt uit haar kutje. Ze houdt zelfs even stil en weet er nog meer uit te persen.
Pas dan kruipt ze verder over haar moeder.
Ik begrijp de boodschap.
Hoe komt ze zo wijs, sluw en manipulatief?

‘Geloof mij, u wilt dit. Anders had u hier niet gelegen. Niet op en in mijn moeder. U zoekt uitdaging en ik weet dat u geniet van mijn stoute moeder’, legt ze cryptisch uit.
‘Hoe……? Waarom denk je dat?’, vraag ik verbaasd.
‘Mama heeft het zo vaak over de buurman die het amusant vindt als mijn papa seks met haar heeft in de tuin. Ik heb u wel zien gluren door de heg als zij zonder topje lag te zonnen

Ze pakt haar telefoon en zegt: ‘Elke vijf minuten gaat er een piep. Dan wisselt de positie en mag de ander het overnemen.’
‘Blijf ik vastzitten?’, vraagt haar moeder.
‘Nee’, zegt Lianne.
Ik maak haar los waarop Andrea over haar polsen en enkels wrijft en mij wederom boos aankijkt.
Andrea staat op en loopt weg. Ik hoor het toilet spoelen en bedenk mij dan pas dat ik ook moet.
Op de gang kom ik haar tegen en zou haar zo tegen de muur willen zetten en ter plekke neuken, maar de spermaresten op mijn lul doen mij anders besluiten. Eerst plassen en

Terug op bed krijg ik te horen: ‘Mama mag beginnen omdat ze de hele tijd vastgebonden is geweest. Vijf minuten starten nu.’

Ze weet mij in no-time weer stijf te maken ondanks dat ik al twee keer ben gekomen. Ze pijpt heerlijk en wisselt in die vijf minuten langzaam af met stevig. Diep in haar keel en zacht knijpend in mijn ballen.
Het meisje heeft een ander apparaatje gepakt en aangezet. Een deel verdwijnt in haar kutje en een ander deel blijft zichtbaar en focust op haar clitoris.
De vijf minuten zijn zo voorbij en ik ben nog lang niet zo ver.
Ik neem een risico door mij niet op Andreas kut te focussen. Het maakt mij ook helemaal niet uit of ik win of niet. Ik vind het spelletje, ondanks mijn 47 jaar, wel leuk en amuseer mij kostelijk met dat directieve 15-jarig meisje.

Mijn vijf minuten spendeer ik aan de voeten en tenen van Andrea. Ze zijn elegant en verzorgd. Ik heb geen voetenfetish, maar ik weet hoe ik ze moet prikkelen.
Haar voetzolen zijn uiterst gevoelig, net als de twee lange tenen naar de grote teen. Ik bijt en zuig op die twee lange teen van elke voet. Ik lik haar voetzolen tot mijn vijf minuten voorbij zijn. Haar handen heeft ze op haar buik liggen, terwijl ze mij aankijkt. Ik zie ze echter ook af en toe over haar buik afdalen naar haar schaamstreek, maar ze weet het tegen te houden.

Ze laat mij na die vijf minuten op plat bed liggen en laat haar borsten over mijn lichaam gaan, terwijl ze haar hand om mijn harde lul wikkelt en langzaam aftrekt.
Haar tepels zijn heerlijk hard en drukken in mijn gezicht, op mijn borst, buik en uiteindelijk heeft ze mijn lul tussen haar borsten. Het is natuurlijk heerlijk. Vooral als ze haar borsten stevig vasthoudt en mijn lul ertussenin klemt.
Ze neukt mij met haar borsten tot de piep weer gaat.
Als ze mij was blijven pijpen, dan was ik misschien wel gekomen, maar nu ben ik alleen maar geiler geworden.
Zou ze het met opzet vertragen?

Om en om “bewerken” wij elkaar.
Ik speel met haar, maar vermijd haar vagina.
Het zachte en langzame zoenen en vrijen dat ik met haar doe, doet haar niet klaarkomen of zelfs maar in de buurt van een orgasme komen. Ze doet wel actief mee en vrijt heerlijk.
Ook pijpt ze mij niet meer. Ze raakt mijn lul niet eens meer aan. Niet met haar handen, mond of borsten.
Wij gebruiken dezelfde tactiek op elkaar.
Wat gaat er gebeuren als wij geen van beiden klaarkomen? Gaan we dan na het eten door tot er iemand wel komt?

Tijdens mijn derde keer vijf minuten zie en hoor ik hoe Lianne klaarkomt.
Andrea en ik lachen en concentreren ons daarna weer op elkaar.
Ons wedstrijdje eindigt inderdaad onbeslist. Niet omdat één van ons is klaargekomen tot zes uur in de beschikbare vijf minuten.
Lianne heeft een finale tien minuten afgekondigd waarin alles mag en de sterkste de overhand mag pakken.
Daar maak ik natuurlijk gebruik van. Ik vind het heerlijk om bereden te worden en het kan mij niet schelen wie wint. Ja, dan word ik maar in mijn kont geneukt door Andrea.
Ik laat haar mij bestijgen waar ze dankbaar gebruik van maakt. Wild gaat ze nu wel op mijn lul tekeer en ik omhoogstotend in haar.
Lianne kan geen van ons als winnaar uitroepen omdat wij tegelijk komen, terwijl Lianne daarna meteen zelf ook weer klaarkomt op de clitstimulator.
Andrea laat mijn lul uit haar glijden zodra ze klaarkomt en ik een straal tegen haar spuit die daarna op mijn buik valt. Meteen daarna vangt ze mijn lul weer op en stopt hem in haar.

‘Je hebt gewonnen, Andrea’, zeg ik.
‘Dat wil je wel graag, volgens mij’, zegt ze.
We kijken naar de jury.
Die ligt hijgend bij te komen, maar weet dan uiteindelijk tot haar positieven te komen.
‘Met genoegen is de jury tot een oordeel gekomen: Jullie hebben beiden gewonnen’, en klemt haar lichaam tegen ons aan.
Van verliezen is geen sprake als ik naar de genoegzame en tevreden gezichten kijk.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 6

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: 18islekker16islekkerder

Na jaren sexverhalen lezen, dacht ik, ik ga ook maar eens wat proberen te schrijven. In de praktijk merk ik dat het schrijven van een lang verhaal ongeveer 10 uur tijd kost. Bedenken, waar wil je naartoe, schets maken en dan schrijven. Veel corrigeren, vooral herlezen en dan uiteindelijk op de knop "verzenden" drukken. Meestal een dag wachten en dan "geplaatst" Ik geloof niet zo in 100% echt gebeurt of alles moet altijd 100% kloppen. Soms moet je de vrijheid nemen om de waarheid, toeval en fictie een beetje te helpen. Soms moet je zelfs de logica een beetje loslaten. Heb je vragen, wensen/fantasie voor een verhaal, wil je zelf de hoofdrol spelen (dan heb ik iets meer detail nodig), durf je zelf de stap nog niet te maken, neem dan contact op met mij. Feedback ontvang ik ook graag. Vooral als het geile is. Ik schrijf langzaam omdat ik een goed verhaal wil hebben. Ik houd niet van 20 zinnen waarin alles is gedaan. Ik zal altijd kiezen voor een opbouw met uitleg over de omstandigheden. Sommige lezers zullen dan afhaken. Seks gaat wat mij betreft om de beleving en genot voor allebei. Op Twitter vind je mij onder @AllSexIsYummie Daar plaats ik korte video's of foto's die wel passen bij de verhalen. Ik ben een bewonderaar van alles wat mooi is. Karakter, mensen-mens, dierenliefhebber, mooi aura om haar heen, behulpzaam, vrij in het leven staand. Vaak zijn het ook dames die niet eens beseffen hoe mooi ze zijn.

Eén gedachte over “Lianne en Andrea – deel 2”

  1. Ik heb zojuist deel 1 gelezen en nu dus het vervolg. Ik moet je eerlijk zeggen, ik ben een beetje verbaasd.

    In het eerste deel verandert de hoofdpersoon heel bewust de tijd op de telefoon, om ervoor te zorgen dat Lianne hem bij zijn moeder betrapt. Dat wekt de indruk dat hij een plan heeft. Dat hij weet wat hij wil. Maar hier, in dit vervolg, lijkt hij geen idee te hebben wat hij aan moet met de situatie!

    Ik vond het wel leuk dat, wat ik al had gehoopt, Lianne lekker de touwtjes in handen neemt, vertelt wat ze wil, en zorgt dat ze dat ook krijgt.

    Helaas waren er voor mijn smaak net iets te veel foutjes, onafgemaakte zinnen, en dat soort dingen die je met een keer extra proeflezen vast zou hebben gevonden. Ik verwacht heus geen perfectie, ik weet dat mijn verhalen ook niet foutloos zijn en ik weet dat we amateurs zijn, maar in dit verhaal kwam ik er naar mijn zin net iets te veel tegen.

    Evengoed heb ik met veel plezier dit verhaal gelezen, en ik hoop dat er nog een vervolg komt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *