Trio met de Buren

4.4
(31)

Door: Cootwriter

vertaald verhaal
originele titel: Alisha stays over

Als kind woonde ik in een heel mooie buurt naast een heel aantrekkelijk jong stel (Michael & Maria). Zij was heel, heel knap (25) en hij was prachtig mooi (23). Toen ik 11 was, begon ik ze te bezoeken en te helpen met klusjes in en om hun huis. Michael was werkzaam in de medische wereld en Maria was werkzaam op het gebied van public relations.

Hoe dan ook, ik vond ze allebei heel leuk en was altijd bij hun omdat het erg interessante en leuke mensen waren om mee om te gaan, althans ze behandelden mij in ieder geval niet als een klein kind maar meer gewoon met het respect wat je als kind van mensen die ouder zijn dan jijzelf mag verwachten. In de zomer kort voor mijn 13e verjaardag ging ik er op een zaterdagmiddag weer heen. Ik wist dat ze thuis waren, want de auto stond voor het huis en de deur stond op een kiertje, maar er werd niet gereageerd nadat ik al een paar keer op de deur had geklopt, en aangezien ik me wel als kind aan huis voelde, liet ik mezelf binnen. Ik ging naar boven toen ik geluiden uit hun slaapkamer hoorde komen. De deur stond open en toen ik de kamer binnen wilde gaan, kon ik zien dat ze naakt op het bed lagen. Ik zei niets… ik stond daar gewoon in stilte en keek toe…

Ze was geblinddoekt, gekneveld en haar handen waren aan elkaar geboeid door het hoofdeinde boven aan het bed. Haar kont lag op twee kussens en haar benen hingen in de lucht. Hij had zijn hoofd tussen haar benen en ik zag hoe hij haar keer op keer likte. Omdat zij geblinddoekt was, kon ze me niet zien en hij had het te druk met likken om me op te merken.

De televisie stond aan en de geluiden die ik vanaf beneden had gehoord kwamen van de video waar ze ongetwijfeld naar hadden gekeken. Het waren twee mannen die een vrouw allerlei soorten plezier gaven, om het maar netjes te zeggen. Of als ik het platweg zou moeten zeggen, die vrouw had harde seks met die twee mannen. Het kostte me een paar minuten voordat ik besefte dat het Maria was en met die twee mannen… de één had ik eerder bij hen thuis gezien, de ander niet.

Onnodig te zeggen dat ik in een shocktoestand verkeerde. Ik stond daar gewoon met open mond afwisselend naar hen en naar het scherm te kijken. Ik was nog maagd, had nooit echte seks gehad. Oh, ik had me door jongens laten aanraken… maar dat was het wel zo’n beetje. Ik had nog nooit een mannenlul gezien, behalve die van mijn broer en vader na een douche of iets dergelijks en had daar toen ook alleen een glimp opgevangen.

En nu, zo vlak voor mij waren deze twee mannen op het televisie scherm met geweldig grote lullen die alles deden met deze vrouw … mijn buurvrouw dus. Mijn gedachten werden verstoord door haar stem. Michael had de prop uit haar mond gehaald en ze zei dat hij haar moest neuken. Keer op keer zei ze het, alsof Maria zelf in een soort van trance was ofzo. Toen hij van het bed opstond zag ik de grootste lul die ik ooit heb gezien. Het was enorm … erg dik en ik denk wel zeker een liniaallengte. En, het was prachtig!!!

Hij ramde zijn dikke lul keer op keer in haar en ze schreeuwde het uit, ik dacht dat het vanwege pijn was en dat hij haar met zijn dikke lul vreselijk pijn deed. Hij stopte even om haar handboeien los te maken en toen kon ik duidelijk zien dat ze aan het genieten was, omdat ze zijn kont vastgreep en het leek wel of ze probeerde om hem nog dieper in haarzelf te drijven. Mijn tepels waren hard en deden pijn, en mijn poesje was heet en nat. Ik ging zo op in mijn plezier dat ik niet eens merkte dat ze de blinddoek afdeed. Hij neukte haar, en neukte haar hard, totdat ik hem hoorde zeggen: “Ik ga klaarkomen.” Ze zei dat ze het allemaal over haar heen wilde en hij trok zich terug en spoot al zijn sperma over haar tieten en gezicht. Hij begon het met zijn vingers van haar gezicht op te lepelen en in haar mond te stoppen, toen ze me in de deuropening zag staan.

Ze was razend kwaad en schreeuwde tegen me… wat ben je aan het doen Alisha, wat doe je hier? Ik draaide me om en rende de trap af naar beneden. Michael haalde me vlak voor de voordeur in en hield me tegen. Ik was doodsbang en wist niet wat hij me ging aandoen. Ik kon mijn ogen niet van zijn pik afhouden die er nu gewoon een beetje bij hing en nog wat sperma op de vloer druppelde. Hij vroeg ​​me rustig om terug naar boven te komen en dit met hen te bespreken. Zijn toon stelde mij wel weer gerust, en ik ging met hem mee, terug naar hun slaapkamer.

Toen we terugkwamen in hun kamer had Maria een badjas aangetrokken en de video gestopt en de televisie uitgedaan. Michael was erg ontspannen, maar Maria was nog merkbaar geschokt en bezorgd over wat ik had gezien. Maar toen we eenmaal gingen zitten, nam ze snel de controle over het gesprek over. Ze zei dat ze dit heel, heel erg speet dat ik dit gezien had, maar dat ik niet zomaar bij hen in huis had moeten komen en zomaar onaangekondigd naar boven had mogen komen. Maar ze stak ook de hand in eigen boezem door te zeggen dat het ook hun fout was om de deur niet goed dicht te doen. Gaandeweg spraken over veel dingen, bijvoorbeeld over hoe ik me voelde over wat ik had gezien, maar ook over hen persoonlijk.

Ik herinner me niet alles wat ik zei, maar uiteindelijk vertelde ik ze dat ik dit heel spannend vond en gevoelens had die ik niet echt kon beschrijven. Michael verliet de kamer om wat snacks en iets te drinken voor ons te halen, en Maria en ik praatten nog verder met mekaar.

Ik vroeg haar of het pijn deed toen Michael met zijn grote lul in haar ramde. Ze zei dat het in begin wel even een soort van pijn was, maar dat het een pijn was waar ze van hield en haar ook plezier gaf. Ze wist natuurlijk wel dat ik eigenlijk niet begreep wat ze daarmee bedoelde, want ze voegde eraan toe dat ik er ooit ook van zou genieten. Ze wist dat ik maagd was, aangezien we het afgelopen jaar verschillende gesprekken over dit onderwerp hadden … we hadden al een paar keer eerder openlijk over seks gesproken. Mijn ouders waren zeer ruimdenkende mensen en begonnen ons al op jonge leeftijd over seks te leren, theoretisch dus. Dus ik was niet dom, gewoon onervaren. Ik zag die dag echter dingen waar ik niets vanaf wist, en vertelde haar dat ook. Ze begon heel rustig en vol begrip enkele van die dingen uit te leggen toen Michael terugkwam.

Maria bracht Michael op de hoogte van wat er in ons gesprek aan de orde was geweest en enkele van mijn vragen. Hij vertelde me toen dat Maria het leuk vond om met meer dan één man tegelijk seks te hebben en dat hij het leuk vond om naar haar te kijken en eraan deel te nemen. En dat het voor haar hetzelfde was. Toen ik niet begrijpend haar aankeek, legde zij me uit dat zij ervan genoot om hem met andere vrouwen te zien en dat hij er veel plezier aan beleefde dat meer dan één vrouw zijn verlangens bevredigde. Maria zei toen dat ze ook biseksueel was en dat ze het ook leuk vond om met andere vrouwen te vrijen.
Ik sloeg al deze informatie op in mijn hersens, ik wist natuurlijk wel in theorie wat biseksueel zijn betekende, en ik vond dat dan ook uitermate interessant.

Ik vertelde ze allebei dat ik dit mooi vond, dat ze mooi waren, dat ik van hen allebei hield en dat ik hoopte ooit dezelfde soort relatie met mijn man te hebben (als en wanneer ik ging trouwen). Ik vertelde hen dat wat ik had gezien het meest opwindende was dat ik ooit in mijn leven had gezien … zowel op het bed als op het tv-scherm. Maria schaamde zich een beetje toen ik haar vertelde dat ik wist dat zij de vrouw in de video was. Ze probeerde het nog te ontkennen, totdat ik de naam van de vriend noemde die ik vaak bij hen thuis had gezien. Toen kon ze niet anders dan toegeven dat zij het inderdaad was op die video. Ze lieten mij nog wel plechtig te beloven om dit allemaal voor mijzelf te houden, en zeer zeker niet aan mijn ouders of bekenden te vertellen.

Ik ging naar huis en dacht aan niets anders dan aan hen en aan wat ik twee of drie weken lang had gezien. Ik masturbeerde en fantaseerde elke avond en vele malen in het weekend terwijl ik aan hen dacht. Ik vroeg me af hoe het zou zijn als Michael me aanraakte, kuste, zijn grote lul in mijn mond stopte, hem diep in me voelde, enz., enz. Ik wilde Maria ook heel graag aanraken. Ik likte aan mijn vingers terwijl ik mijn eigen nectar proefde en deed alsof het van haar was.
Ze was alles wat ik als vrouw hoopte te zijn, mooi, sexy, grote volle borsten, prachtige benen en kont, en ze had een knappe, liefhebbende echtgenoot… met een grote, mooie lul. Keer op keer dacht ik eraan om seksueel plezier met hen te delen.

Nou, een maand later was het zover.
Ik ging er op een zaterdagochtend vroeg heen om Maria te helpen met iets, ik weet bij dit schrijven niet meer wat dat was. Het maakt ook niet uit eigenlijk, want we kwamen er nooit aan toe. Michael was niet thuis, dus zaten we wat te praten. Het gesprek leidde uiteindelijk tot wat ik had gezien en ik vroeg of ze me de video wilde laten zien. Eerst zei ze nee, maar ik hield vol en ze gaf toe. We gingen samen op bed liggen en keken urenlang naar de ene videoband na de andere. Ik kon zien dat Maria erg opgewonden was (ik ook, maar ik zei niets). Ik zag haar op die video’s echt absoluut alles doen met mannen (soms wel vier tegelijk die haar op alle mogelijke manieren deelden) maar ook met andere met vrouwen. De de laatste video was eigenlijk de beste, alleen zij en Michael samen waren op de beelden te zien. Ze hielden ervan om hun liefdessessies op te nemen en ik kreeg te horen dat ze meer dan 100 van dergelijke banden hadden.

We waren nog steeds aan het kijken toen Michael thuiskwam. In eerste instantie wou Maria de video uitschakelen, maar ze besloot het toch maar niet te doen. Hij kwam binnen en leek aanvankelijk niet erg blij. Maar op basis van wat hij zei, kon ik uit opmaken dat ze dit al eerder hadden besproken en ook wel wisten dat het hoogstwaarschijnlijk zou gebeuren.

Hij nam een ​​douche en voegde zich bij ons voor het laatste deel van de tape. Toen het voorbij was, vroeg ik of ze me wilden laten zien hoe ze de liefde bedreven. Ik had dankzij de videobeelden wel begrepen wat het verschil was tussen neuken uit liefde en neuken uit pure lust. Ze keken elkaar aan en zeiden toen in koor ja.

We zaten een tijdje te praten en al snel vroeg ik of ze in de stemming waren om het nu te doen. Maria stond op en begon haar kleren uit te trekken. Keken elkaar aan en glimlachten. Ik dacht dat dat betekende dat ze me gewoon plaagden en dat zei ik dan ook. Daarna trok Michael alles uit behalve zijn onderbroek. Ik stapte uit bed en ging op een stoel tegenover het bed zitten, gewoon om hen alle ruimte op het bed te bieden Mijn ogen vielen bijna uit hun kassen toen Maria voor Michael op haar knieën viel, zijn ondergoed uittrok en haar mond opendeed, alsof ze een jong vogeltje was die op een worm wachtte. Hij was nog niet eens halfhard, waarschijnlijk wat nerveus ofzo omdat ik er bij zat, maar was nog steeds erg groot. Ze legde haar handen op zijn kont en trok hem dichterbij naar haar toe en stak haar tong uit en leidde zijn lul in haar mond.

Binnen enkele seconden was zijn geweldige pik enorm hard en enorm groot en ze likte en zoog hem als een gek. Haar tong op en neer laten gaan over zijn lange, dikke schacht…..
puntje van haar tongen flikkerde rond en onder de grote paddenstoelkop om daarna zachtjes likkend en zuigend aan zijn balzak, waar zijn ballen in hingen die voor mij toen wel op tennisballen leken, zo groot.
Ze vroeg of ik het van dichterbij wilde bekijken en ik ging naast haar staan. Toen vroeg ​​ze of ik mee wilde doen. Dat heb ik zeker gedaan en we hebben zijn heerlijke geweldige pik lekker lang afgelikt met onze tongen. Af en toe ontmoetten haar lippen de mijne (soms met zijn pik ertussen) en toen dit gebeurde, schoten er soort van electrische schokken door mijn hele lichaam, daar leek het in ieder geval wel op. Ze pakte ook af en toe mijn borstjes met haar handen en rolde mijn tepeltjes tussen haar duim en wijsvingers. God, dit maakte me gek.

Ze klom op het bed, plat op haar rug en spreidde haar benen wijd. Michael begon met zijn tong van haar tenen naar haar knieën te glijden en ze vingerde haar kutje en masseerde haar clit. Ze vroeg of ik bij haar op bed wilde komen om het beter te bekijken. Zodra ik naast haar kwam te liggen, stelde ze voor dat ik me misschien meer op mijn gemak zou voelen zonder zoveel kleren aan. Ik scheurde ze bijna letterlijk af, alles behalve mijn slipje dat drijfnat was en dat trouwens al een tijdje was. Michael was nu haar kutje aan het likken… lange, langzame likken van kontgat naar clit en weer terug, keer op keer. Maria deed haar ogen dicht en begon zachtjes te kreunen. Ze raakte opnieuw mijn borsten aan en speelde met mijn tepels. Zij pakte opeens mijn handen en plaatste die op haar grote tieten. Mijn handen leken gewoon te weten wat te doen, en zonder verdere aanmoediging of instructies begon ik haar tepels te zuigen en te likken en Michael haar poesje te beffen. Ze moet minstens 10 orgasmes hebben gehad .

Michael vroeg toen of ik haar wilde proeven. Ik zei hem ja, heel graag zelfs. Ik ging tussen haar prachtige en welgevormde benen zitten en likte en zoog haar op de manier waarop ik hoopte dat ze dat ooit met mij zou doen. Mijn kont hing hoog in de lucht en ik voelde Michaels aanwezigheid achter me, en daarna zijn adem op mijn huid. Hij streek langzaam met zijn zachte handen over mijn kontje, en op en neer langs mijn binnenkant van de dijen. Hij duwde zijn hand zijwaarts tussen mijn benen en in mijn kruis en baande zich zo op die manier een soort van een weg in mijn spleetje. Zijn knokkel drukte tegen mijn kloppende clit en ik kwam voor het eerst klaar (door iemand anders dan ikzelf wel te verstaan).

Langzaam trok hij mijn slipje naar beneden tot aan mijn knieën en begon met het puntje van zijn tong over mijn kontgat te gaan. Ik kwam weer. Ik was bijna gestopt met het likken van Maria, maar ik voelde haar handen op mijn tieten en tepels. Ze trok er nu harder aan. Michael tilde één been per keer op en trok mijn slipje helemaal uit en terwijl hij doorging met mijn kontgaatje te likken, begon hij mijn poesje te vingeren. Kort daarna kwam ik weer, en nog een keer. Hij spreidde mijn knieën wat verder en kwam achter me staan. Ik draaide mijn hoofd zodat ik hem kon zien en zijn pik was erg groot en rechtopstaand. Hij kwam dichterbij en begon met zijn eikel overal tegen me aan te rijden. De hitte van zijn pik voelde fantastisch. Hij probeerde uit alle macht om mij niet te penetreren met zijn grote lul, maar alleen mijn kutje werd ermee gemasseerd. Af en toe haalde hij het helemaal door mijn spleetje en Maria vroeg me
ernaar te kijken.

Maria vroeg me of ik het wilde en ik zei: JA, JA, JA! Michael was heel zachtaardig en begon heel, heel langzaam en voorzichtig zijn lul in mij te penetreren.
Het deed enorm pijn… ik bedoel pijn als pijn… en net toen ik wilde schreeuwen dat hij moest stoppen, begon het juist heerlijk te voelen. Maar juist op dat moment stopte hij.
Maria trok me naast zich op het bed en begon me overal te kussen… heel langzaam en hartstochtelijk. Ze duwde me op mijn rug en spreidde mijn benen. Ze verspilde geen tijd en begon me te beffen en Michael duwde tegelijkertijd zijn pik in haar. Ik kon elke beweging van hem voelen door haar mond, tong en neus die keer op keer tegen mijn clit werd geduwd en het maakte me wild van lust. Toen Michael na verloop van tijd zo ver was om klaar te komen, zei ik hem dat hij het helemaal over mij heen moest spuiten, precies zoals ik hem op de band met Maria had zien doen. Zij ging aan de kant en hij deed het wat ik vroeg. Ik vond het geweldig … voelde zijn hete crème mijn gezicht en lichaam raken. Hij wreef met zijn lul over me heen en liet me hun gecombineerde sappen ervan af likken. De smaak van zijn sperma in een mix met de smaak van haar kut vond ik dan ook geweldig…

Omdat het nu bijna 18.00 uur was en ik er de hele dag al was geweest, belde ik mijn ouders en vertelde hen dat ik daar zou blijven eten en de nacht zou doorbrengen. Ik had dit al vaker gedaan (maar niet om dezelfde reden).

Toen ik weer op bed lag, had Maria wat seksspeeltjes en veel verschillende crèmes en oliën tevoorschijn gehaald. We hebben samen veel geprobeerd en geëxperimenteerd bij en met elkaar.

Ze neukte me met verschillende dildo’s en ik deed hetzelfde met haar. Dit was erg leuk. Nadat ze klaar was, vroeg ik Michael of hij me niet ging neuken. Michael zei dat hij het geen goed idee vond… dat hij hierdoor in de problemen zou kunnen komen. Ik vertelde hem dat ik hem in mij wilde hebben en dat ik betwijfelde of hij nog meer problemen zou kunnen krijgen dan hij al was, als dat mijn bedoeling was (wat niet zo was). Maria zei dat ik niet aan de pil was en dat er misschien ongelukken van zouden kunnen gebeuren, zwangerschap bijvoorbeeld. Ik smeekte ze allebei … zei dat ik er alles voor over had om hem helemaal in me te voelen.

Dat ik van de seks had geproefd en dat het wreed zou zijn om niet af te maken waar we aan begonnen waren. Maria ging naar de badkamer en kwam terug met een condoom. Zij deed de condoom om zijn pik, en hij heeft me daarna met veel liefde en geduld heerlijk geneukt. Deed het die eerste keer pijn? Ja, tuurlijk wel, maar toen hij me ontmaagd had, wachtte hij even tot mijn kutje aan hem gewend was en daarna neukte hij me naar meerdere orgasmes. Tot op de dag van vandaag ben ik nog nooit met zo’n groot geschapen man geweest, of een man die wist hoe hij zijn gereedschap beter kon gebruiken.

Onnodig om te zeggen dat ik veel tijd met hen doorbracht totdat ik van de middelbare school en naar een andere grote stad ging om daar aan de universiteit te studeren. Ik zie ze nog steeds als ik mijn ouders bezoek en we delen nog steeds plezier samen.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.4 / 5. Aantal stemmen: 31

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

4 gedachten aan “Trio met de Buren”

  1. Vijf sterren van mij. Geil verhaal! Leuk ook uit het perspectief van het meisje, die verhalen vind ik zelf altijd het opwindendst als vrouw zijnde. Complimenten voor de vertaling, wat een karwei moet dat geweest zijn. Mooi vond ik deze: “zijn hete crème”, wat waarschijnlijk “his hot cream” was 😊. Dat doet me denken aan een liedje van Prince (ik ben fan): Cream, get on top, Cream…

    1. Dat jij een fan van Prince bent, had ik ondertussen wel begrepen hahaha, groot gelijk trouwens…hij was een muzikaal genie.
      Het vertalen kost inderdaad wat tijd, en in dit geval was het origineel iets milder. Dus ik heb de vertaling wat geiler gemaakt, dit omdat ik de lezers hier een beetje ken hahaha.
      Bij gebrek aan inspiratie om zelf weer eens wat nieuws te schrijven, vertaal ik nu verhalen….

    1. Bijna …. da’s nou wel weer een beeeeeeeeetje jammer 😂😂😂😂. Nee hoor, fijn dat je t een lekker verhaal vond 😛

Reacties zijn gesloten.