Dochter van de Dorpsoudste – deel 4

4.5
(11)

Door: 18islekker16islekkerder

’s Avonds ben ik weer in het dorp van Ayla.
Ze weet dat ik deze dag terugkom, want dat heb ik ook aan één van de heen en weer reizende mannen tussen de dorpen doorgegeven. Ze komt mij zelfs kilometers tegemoet en springt op me als ze bij me is. Naarmate ik dichter bij haar kom, is mijn glimlach ook groter en groter geworden. Ze heeft haar traditionele kledij weer aan, maar éénmaal thuis gaat haar westerse kleding aan.
Na een goede douche ontvangt ze mij in bed en ik moet toch weer even wennen aan dit tere schepsel. Al gauw neuk ik haar te diep, maar in alle passie laat ze weinig merken. Na die twee weken van huis merk ik een beetje verandering in haar. De eerste kennismakingen met seks heeft ze gehad, maar nu is er ook het genieten van samenzijn.

Een paar dagen later zijn we in India verlost van de monsters die weer geanalyseerd mogen worden en later verwerkt tot het ruwe product. We zitten in hetzelfde hotel en genieten van de omgeving. Hier in de buurt van het hotel is het wel goed vertoeven, maar de rest van de stad heeft de lasten van een te drukke stad.
Bij navraag blijkt Amber niet meer in dienst te zijn van het hotel nu ze getrouwd is. Er is een andere personal shopper beschikbaar als we dat willen, maar ik wijs het voor nu even af.
We zitten op een terrasje bij een shopping-mall als plots Amber naast ons staat. Haar mantelpakje is omgewisseld voor een chique blouse en rokje. Ze begroet ons hartelijk en wij haar. Haar gestalte komt goed naar voren.
Ze blijkt inderdaad net een week getrouwd te zijn, maar er is weinig tijd geweest om lang op huwelijksreis te gaan. Haar man schijnt goed te boeren, waar hij vaak voor weg is. Ook nu.
Ik heb totaal niet de intentie om hier gebruik van te maken. Haar huwelijk is het hare en ik heb ook meer dan genoeg omhanden.

We praten uren tot ze weer verder moet. Ze stelt voor om volgende dag langs het hotel gaan om Ayla een paar dagen mee te nemen. Ik vind het prima en Ayla weet dat ik ook hier in Delhi moet werken. Ik kan Ambers man van alles verwijten over werken, maar ik doe het zelf ook.
Na een heftige nacht van afscheidsseks wordt ze door Amber de volgende ochtend opgepikt. Ayla heeft mij nog flink zitten plagen: ‘Doe maar of ik Amber ben’, ‘Als we terugkomen, gaan we met ons drieën seksen’, ‘Ik wil zien hoe je haar weer volspuit’. Uiteraard doen dat soort praatjes mij wel wat, waardoor ik haar tot laat in de nacht meerdere keren heb laten klaarkomen en ik zelf ook leeg ben gespoten.

Terwijl ik werk gaan de dagen hard voorbij. Drie dagen later zijn ze aan het begin van de avond weer terug. De man van Amber heeft buiten de stad een groot huis met zwembad.
‘Je hebt geen zwemkleding’, zeg ik.
‘Nee, maar dat had ik ook niet nodig’, zegt ze met een knipoog. ‘Dat was wel spannend en opwindend.’
‘Eet je mee, Amber?’, vraag ik.
Het laat zich niet raden dat ik ’s avonds met de twee meiden in bed lig. Deze keer heeft Ayla nog niet haar periode, dus moeten ze mij echt delen.
Aan Amber merk ik niet dat ze inmiddels al wat vaker seks heeft gehad, maar ze is ook pas net getrouwd denk ik dan. Ze kussen mij tegelijk en wisselen mijn tong om en om tot ze tegelijk met hun tong in mijn mond komen. Het is natuurlijk onvermijdelijk dat ze elkaars tong dan ook aanraken, maar ze trekken niet terug. Ze zoeken elkaar ook niet op. Beiden hebben ze een handje om mijn lul die ze gezamenlijk zachtjes proberen af te trekken.
Terwijl ze zo met mij vrijen, kan ik genieten van de rondingen van hun kontjes. Vooral die van Amber is lekker rond. Ik doe alles synchroon tot en met een vinger via de bilnaad in hun kutje. Ze kreunen al zachtjes in mijn mond waarna Amber al snel een licht orgasme bereikt.
Zonder pauze trekken ze zich terug uit mijn mond en zoenen de stam van mijn lul. Als de één een bal opzuigt, doet de ander haar na met de andere bal. Met enige moeite wisselen ze ook van bal.
Zelfs mijn eikel proberen ze nog tegelijkertijd te delen en drukken hun tong om en om in mijn plasgaatje tot ze zelfs beiden het puntje van hun tong er iets in wurmen.

Als op afspraak houdt Ayla mijn lul vast en gaat Amber er boven zitten. Langzaam laat ze haarzelf zakken met haar ogen dicht genietend van het moment.
Ayla draait haar onderlichaam naar mijn hoofd toe, gaat er op zitten en drukt haar kutje in mijn gezicht waarna ze van dichtbij gaat bekijken hoe Amber op en neer danst op mijn lul.
Ik geniet van de kutlipjes van mijn vrouw, vergeet haar klitje niet en neuk haar met mijn tong. Met mijn handen pak ik haar billen en lik haar kontje ook. Dat is de eerste keer dat ik dat bij haar doe, maar ze reageert zeker niet afwijzend. Zodra ik echter even hard op haar klitje zuig, voel ik dat ze flink vocht laat gaan en klaarkomt waarbij ze haar kutje nog wat harder op mijn mond drukt.
Zodra ze echter ophoudt met schokken, wisselen ze van positie. Het licht getinte kutje van Amber zoekt mijn mond en Ayla drukt mijn drijfnatte lul in haar kutje.

Ik denk dat het voor Amber de eerste keer is dat een tong haar kutje beroert en ik ben blij dat er geen haartjes zijn. Er komt al aardig wat vocht uit haar kutje terwijl ik nog maar net begonnen ben. Het duurt dan ook niet heel lang voor ze klaarkomt, terwijl Ayla steeds harder op en neer gaat.
Amber ligt uitgeteld voorover met haar hoofd vlak voor de op en neergaande Ayla en de borsten op mijn buik. Ik kus haar natte dijen tot ze omhoog komt en tegen mij aan komt liggen.
Ayla legt haar handen op mijn borst en ik mijn handen om haar middel. Ook ik begin te stoten tot ze begint te trillen en schudden en ik ook begin te spuiten. Ze draait rondjes op mijn lul en maakt heen en weergaande bewegingen tot ze diep ademhalend voorover zakt.

Zodra ze weer herstelt is, komt ze iets omhoog en glipt mijn zachter wordende lul uit haar en gaat naar de badkamer. Terwijl mijn lul nu even heel gevoelig is, pakt Amber mijn lul en begint rustig te likken en neemt mijn lul in haar mond. Zodra ze denkt dat alle sperma weg is raakt ze al zoekende met haar borsten om en om mijn lul aan en legt hem er tussenin.
‘Die mag je morgen lekker neuken’, zegt ze terwijl ze omhoog kruipt en naast me komt liggen.
‘Maar dat is toch geen gaatje?’, merkt Ayla op terwijl ze aan mijn andere kant komt.
‘Nee, maar er is nog een gaatje heb ik ontdekt. Mijn man wil mij alleen daar neuken.’
Ik vraag: ‘Bedoel je dat jouw man jou in je kont neukt?’
‘Waaat?’, roept Ayla. ‘Kan dat? Dat moet toch ook pijn doen?
‘Mijn man is voor de vorm met mij getrouwd. Hij valt niet op vrouwen als je begrijpt wat ik bedoel’, reageert ze. ‘En ja, de eerste paar keer doet het best wel pijn.’
‘Waar valt hij dan op?’, vraagt Ayla.
‘Op mannen of eerder nog op jongens’, antwoordt Amber. ‘Daarom is hij wel eens intiem met mij, maar alleen in mijn kont.’
‘Rob, dat ga ik niet doen hoor’, zegt Ayla terwijl ze mij verontrust aankijkt.
‘Nee, dat ga ik niet doen, liefje.’

‘Maar ik vind het nu wel lekker’, vult Amber aan. ‘Wil je dat ook bij mij doen, alsjeblieft?’, vraagt ze en kijkt mij hoopvol aan.
‘Bij jou wel’, zeg ik. ‘Maar het is voor mij de eerste keer.’
‘Hahaha, dus dan ga ik jou ontmaagden.’
‘Niet in mijn kont’, reageer ik glimlachend. ‘Wanneer wil je.’
‘Kan je dat nu doen? Nu ben je wat minder groot en hard.’
‘Jawel, maar jullie moeten hem wel even stijf krijgen’, lach ik.

Amber springt van het bed, neemt Ayla mee, grist haar handtas van een stoel en samen lopen ze naar de badkamer. ‘Kom, ik laat je wat zien’, zegt ze tegen Ayla.
Ongeveer tien minuten later komen ze terug. Ayla glundert breeduit en houdt iets achter haar rug verborgen.
Ik ben behoorlijk afgekoeld, maar nu ik weet wat er zo gaat gebeuren, voel ik mijn lul weer tot leven komen.
Amber zegt: ‘Je bent hard genoeg, maar niet vochtig genoeg. Daar gaan we wat aan doen.’ Ze buigt voorover en neemt mijn lul in haar mond tot ze geluiden uit haar keel maakt en de draden slijm uit haar mond beginnen te druipen.
Ayla kijkt toe. Ze legt haar hand op het hoofd van Amber die op een gegeven moment haar duim opsteekt waarop Ayla haar hoofd hard naar beneden drukt. Ik voel hoe ik plots diep haar mond inschiet en in haar keel terechtkom. Ik schrik even. Zo diep heb ik nog nooit gezeten. Van mij heeft ze dat niet geleerd, dus ik neem aan van haar man die op mannen valt.

Net zo snel als ik er in zit, laat ze mij ook weer uit haar mond glippen. Nu is het Ayla die haarzelf over mijn lul buigt en Amber die haar hand op haar hoofd legt.
Ayla geeft ook een duim omhoog waarop Amber zegt: ‘Slikken, slikken, slikken’, en duwt Ayla’s hoofd stukje voor stukje naar beneden op de slikgeluiden die zij maakt.
Ik hoor haar tekeer gaan en vaak slikken, maar ook kokgeluiden maken. ‘Adem door je neus. Hij zit er in’, zegt Amber en pakt Ayla bij haar haar.
Ondanks de ruwheid, vind ik het heerlijk.
‘Nu weer omhoog’, zegt Amber en helpt Ayla omhoog.
Ze laat Ayla even rusten en neemt mijn lul nu zelf weer in haar mond en na een paar keer slikken in haar keel, dit keer zonder hulp van Ayla. Ze houdt het langer vol en gaat zelfs op en neer waardoor ik mijn lul heen en weer voel gaan waarbij ze door haar neus adem haalt.
Uiteindelijk laat ze mijn lul weer uit haar keel en mond glijden. Gezien het vele slijm lijkt het mij voldoende, maar Amber vraagt toch: ‘Denk je dat je het zelf kunt?’
Ayla aarzelt, maar pakt mijn slijmerige lul en begint te slikken. Even voel ik de weerstand van haar keel, maar dan zit ik er plots weer diep in. Geen beweging, haar mond ver open en haar tanden toch wel gevoelig in mijn lul.

Amber zegt: ‘Je bent nu eigenlijk wel weer te hard, maar ik ga het proberen’, en draait haar kont naar mij toe.
Ayla laat mij weer los en ik ga achter Amber zitten en spreid haar billen. Haar aarsje ziet er veel te klein en krap uit, maar plots drukt ze er iets uit. Een witte capsule van ongeveer tien centimeter lang en ik denk vier centimeter dik.
Het is wit zonder een vlekje. Ze draait de capsule open en er blijkt een soort crème in te zitten die ze op en een beetje in haar anus smeert. Ze zegt: ‘Dat glijdt en verdooft.’
‘Kom maar’, zegt ze. ‘Maar zachtjes en als ik “ja” zeg, dan verder drukken.
Ik ga op mijn knieën achter haar zitten en Ayla ontbloot mijn eikel en plaatst hem voor de anus van Amber. Ik pak haar heupen en duw iets. Ik voel Amber ontspannen en hoor haar “ja” zeggen.
Mijn eikel plopt er in. Ayla houdt mijn lul nog steeds vast en laat pas los als Amber “ja” zucht. Ik duw weer wat tot ik Ambers hand tussen ons in voel en ze iets verder voorover buigt.
‘Nu rustig even terugtrekken en dan weer wat dieper.’
Ik vraag: ‘Klopt het dat ik iets voel tintelen in mijn lul?’
‘Ja, dat is de verdoving. Die is heel licht en oppervlakkig, maar kan net het verschil uitmaken tussen genot en pijn.’
‘Gaat het?’, vraagt Ayla.
‘Heerlijk’, antwoorden Amber en ik tegelijk.
‘Hoe vaak heb je dit nu gedaan?’, vraag ik.
‘Dit is mijn vierde keer’, antwoordt Amber. ‘Je bent wel groter dan mijn man. Die kan er helemaal in.’
Ik duw weer iets en zij komt mij tegemoet. Ik hoor haar flink kreunen, maar na een aantal keer “ja” zit ik er tot halverwege in.
‘Gaat hij niet merken dat je door mij in je kont geneukt bent?’, vraag ik.
‘Ja, maar dat weet hij al.’, kreunt ze.
Ayla en ik kijken elkaar aan. ‘Serieus?’, vraag ik.
‘Ja, maar dat vertel ik zo wel’, antwoordt ze. ‘Hoe ver zit je nu in me?’
Ayla zegt: ‘Een derde ongeveer.’
‘Ok, dit voelt als mijn mans diepte. Hoe voelt het?’
Het is een beetje ontnuchterend om te weten dat haar man ergens in de afgelopen twee weken reeds drie keer in haar kontje heeft gezeten.
‘Het voelt heel krap en anders. Veel strakker, alsof er nog weinig rek in zit.’

Ze knijpt in haar kringspier en vraagt: ‘Voel je dat?’
‘Oef, ja’, reageer ik. Ik antwoord door mijn lul voor zover mogelijk iets op te laten zwellen. ‘Voel je dat?’
‘Ohhhhh. Hihihi, jazeker. Doe nog eens.’
Ik doe het nog een keer en houd het vast.
‘Ahhhhhhhhh. Pfoe, we communiceren’, zegt ze terwijl weer een paar keer knijpt waardoor ik ook zucht.
Ayla verzucht: ‘Dat wil ik ook een keer.’
Ik kus haar en zeg: ‘We gaan oefenen.’
Ze reageert blij: ‘Gelukkig is Amber er om het ons te leren.’
‘Morgen gaan we naar wat leuke winkeltjes om te shoppen, als je maar belooft dat Rob mij ook blijft neuken’, zegt Amber.
Ayla reageert meteen lachend: ‘Ik beloof het.’ Namens mij, maar ik vind het niet erg.

‘Als je nu helemaal terugtrekt en er uit gaat, moet je opletten wat er gebeurt.’
Ik trek mij uit Ambers kontje en zie dat haar anus steeds kleiner wordt, maar niet helemaal sluit.
Ayla vraagt: ‘Dat moet zo? Gaat het dan niet weer pijn doen als je Rob weer in je wilt?’
‘Nee, na een paar uur is het weer helemaal strak. Tot dan dus wel weer even, maar het went snel”, zegt ze. ‘Maar het is heerlijk.’
Ik druk mijn lul weer bij haar naar binnen en ga op haar “ja” steeds verder en dieper. Af en toe “communiceren” wij even.
Amber kreunt als ik ongeveer halverwege ben: ‘Verder nu even niet.’ Ze kijkt naar Ayla en zegt: ‘Jij mag.’
‘Huh?’, schrik ik.
Ayla blijkt een cilinder in haar hand te hebben waar ze iets mee doet waardoor die ineens gaat zoemen. Ze steekt het in het kutje van Amber en ik voel het trillen.
Het voelt wel lekker en helemaal voor Amber die trillend roept: ‘Neuk mijn kontje, neuk mij.’
Ik trek mij terug, trek haar heupen naar mij toe en druk ook zelf naar voren. Ze heeft niet veel nodig om klaar te komen. Al na een paar keer diep neukend in haar kontje komt ze gillend in het matras klaar.
Ik blijf echter door neuken en voel dat Ayla de vibrator uit haar trekt, uit zet en weer in haar duwt. De cilinder gaat er echter snel weer uit en in. Alsof het een dubbele penetratie is.
Ik voel mijn lul zwellen en Amber die roept: ‘Ohhhhhhhh, ik kom weer. Ja, ja, ja’
Ik neuk haar sneller en dieper waarop Amber gilt: ‘Jaaaaaaaaaaah.’
Het spuit er bij mij uit ondanks dat het enorm knelt om mijn lul. Ik blijf haar neuken terwijl ik voel dat ik uitgespoten ben, maar nog steeds hard genoeg.
Ayla stopt pas met de vibrator in en uit bewegen omdat Amber voorover zakt en ik op haar. Ayla komt naast ons liggen. Ik kijk haar aan en kus haar intens op haar lippen.

Na even uitgerust te hebben, trek ik mij terug uit het kontje van Amber en ga mijn lul in de badkamer wassen. Zij ligt nog in dezelfde positie als ik terugkom, maar Ayla kijkt mij smachtend aan. Ik ga tussen haar benen op haar liggen, pak haar handen en trek die boven haar en leg haar vingers rond de bedstijlen van het hoofdbord.
Ruw druk ik mijn tong in haar mond en zij tongt mij net zo terug. Ik lik mij naar haar tietjes waar ik in haar tepelhoven bijt en met de punt van mijn tong haar tepeltjes hard maak. Een vochtig spoor achterlatend lik ik naar haar buik en uiteindelijk haar kutje. Ik neuk haar met mijn tong. De kleine vibrator trek ik aan een lusje uit het kutje van Amber, zet hem aan en druk hem in het kutje van Ayla. Ze reageert meteen door haar heupen omhoog te duwen. Ik hoor haar kermen en komt kreunend klaar zodra ik op haar klitje zuig.
Ze heeft de bedstijlen nog steeds vast, maar ik draai haar op haar buik en zet haar op haar knieën. Ze pakt de rand van het hoofdbord vast. Ik trek de nog steeds trillende kleine vibrator uit haar kutje en plaats hem in de lengte tussen haar billen. Ze pakt mijn lul en zet hem tegen de ingang van haar kutje, de lipjes wijken en ik dring meteen diep door. Haar hand leg ik weer terug op de rand van het hoofdbord.
Haar billen druk ik bij elkaar waar een gedempt geluid uit komt van de trillende en zoemende vibrator. Of dat iets extra’s doet weet ik niet, maar ik voel aan haar siddering dat ze mijn indringende lul heerlijk vindt. Heel hard ben ik niet, maar hard genoeg om haar volledig te vullen. Ik kijk opzij en zie Amber genietend kijken terwijl ik mijn handen op Ayla’s heupen leg en haar naar mij toetrek en zelfs nog dieper in haar probeer te komen.
Ik trek mij bijna volledig terug en stoot weer hard naar voren en trek haar ook weer naar mij toe.
‘Owwww, harder. Je mag harder’, kreunt ze. ‘Wat voel ik je diep. Zo diep. Ik ga zo, ik ga zo …..O, jaaaaaa. Daar kom ik weer.’
Even hoor ik niets, maar voel haar wel hard met haar kutje knijpen en weer loslaten terwijl ik ook weer klaarkom. Het is gevoelig en zelfs pijnlijk, maar ik vind het heerlijk om nog wat te kunnen spuiten in mijn vrouwtje.
Zelfs na haar orgasme houdt ze haar billen bij elkaar en daarmee de kleine vibrator klemvast tot ik haar billen spreid en het apparaatje uit zet.

Ik glibber uit haar en ga tussen de meiden in liggen waarop zij tegen mij aan kruipen.
‘Vertel ons over je man’, vraag ik na enige tijd.
Ze zegt: ‘Hij wil Ayla en de vader van zijn kinderen ontmoeten.’
‘De vader?’, vraag ik niet begrijpend.
‘Ja, jij’, zegt ze.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 11

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: 18islekker16islekkerder

Na jaren sexverhalen lezen, dacht ik, ik ga ook maar eens wat proberen te schrijven. In de praktijk merk ik dat het schrijven van een lang verhaal ongeveer 10 uur tijd kost. Bedenken, waar wil je naartoe, schets maken en dan schrijven. Veel corrigeren, vooral herlezen en dan uiteindelijk op de knop "verzenden" drukken. Meestal een dag wachten en dan "geplaatst" Ik geloof niet zo in 100% echt gebeurt of alles moet altijd 100% kloppen. Soms moet je de vrijheid nemen om de waarheid, toeval en fictie een beetje te helpen. Soms moet je zelfs de logica een beetje loslaten. Heb je vragen, wensen/fantasie voor een verhaal, wil je zelf de hoofdrol spelen (dan heb ik iets meer detail nodig), durf je zelf de stap nog niet te maken, neem dan contact op met mij. Feedback ontvang ik ook graag. Vooral als het geile is. Ik schrijf langzaam omdat ik een goed verhaal wil hebben. Ik houd niet van 20 zinnen waarin alles is gedaan. Ik zal altijd kiezen voor een opbouw met uitleg over de omstandigheden. Sommige lezers zullen dan afhaken. Seks gaat wat mij betreft om de beleving en genot voor allebei. Op Twitter vind je mij onder @AllSexIsYummie Daar plaats ik korte video's of foto's die wel passen bij de verhalen. Ik ben een bewonderaar van alles wat mooi is. Karakter, mensen-mens, dierenliefhebber, mooi aura om haar heen, behulpzaam, vrij in het leven staand. Vaak zijn het ook dames die niet eens beseffen hoe mooi ze zijn.

4 gedachten aan “Dochter van de Dorpsoudste – deel 4”

  1. Hi,
   Ayla is nieuwsgierig en zal er altijd zijn om iets nieuws mee te maken.
   Alles op haar tijd.
   De derde stamoudste heeft een bijzonder arrangement voor Rob
   Deel 5 komt er aan. Net als 6 en 7.
   Groet van Rob

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *