Circle of Amore – 5

4.5
(4)

Door: Femke

Fantasie naar een idee van Nyx

Een andere situatie waaruit blijkt dat mijn seksuele ervaringen met Yaïr, Max, Ramon, Tommy en Lize mij veranderde deed zich exact een week na de heerlijke kietel- en neukpartij met oom Bas en mijn nichtje Noortje voor. Het was weer op een zaterdag waarop niemand in de Cirkel was.

De verandering bestond eruit dat ik vrijpostiger werd. Ik begon te denken dat onze manier van seks beleven door iedereen gedeeld werd, dat wat wij in de Cirkel deden helemaal niet zo bijzonder was. Ik was ervan overtuigd dat iedere adolescent en volwassene op deze manier vrije seks had en dat dit kinderen onder de zestien domweg niet verteld werd, omdat geen kind dan nog zin zou hebben in school, leren en huiswerk.

Ik had het sterke vermoeden dat er een ongeschreven afspraak tussen volwassenen bestond om het plezier dat je aan seks kunt beleven zo lang mogelijk voor kinderen te verbergen. Ik had er met mijn verstand niet bij gekund dat iets dat zoveel plezier, genot, ontspanning, intimiteit en liefde tussen mensen bewerkstelligde een taboe zou kunnen zijn en seks tussen een twaalfjarige en een volwassene zelfs streng verboden. Natuurlijk hadden adolescenten en volwassenen seks met elkaar als zij daar zin in hadden, iets anders kon ik mij niet voorstellen. Als blije seksueel bevrijde twaalfjarige voelde ik mij nu ingewijd in dit collectieve geheim der volwassenen. Ik hoorde erbij. Het gedrag van oom Bas die afgelopen zaterdag was daarvoor sluitend bewijs. Het korte rokje dat ik op mijn elfde van ‘oom’ Hans had gekregen waarbij hij mij “dat is sexy” had toegeworpen was een ander bewijs. Ik had zijn hint als naïeve elfjarige toen niet begrepen. Nu zou dat wel anders zijn.

En zo kon het gebeuren dat ik die zaterdagavond, zonder dat ik mij dit bewust was, een volkomen uit de toon vallende flirt was op het tuinfeestje bij onze buren. Op dat feestje zou ik seks hebben met drie verschillende mensen. Eerst met één en toen met twee. Het was de eerste zaterdag van september, nog altijd broeierig en warm. Het korte rokje dat ik van ‘oom’ Hans had gekregen was ik als mijn geluksrokje gaan beschouwen. Ik had het gedragen tijdens mijn eerste bezoek aan de Cirkel en dus droeg ik hem nu weer. “Easy access,” had Tommy gezegd, toen ik hem een tweede keer in de Cirkel gedragen had. En easy access was precies wat ik deze zaterdagavond de gasten van onze buren wilde bieden. Ik was ingewijd in het geheim der volwassenen. Een onderbroekje achtte ik dus overbodig. Mijn dunne t-shirtje droeg ik, mijn rokje en mijn teenslippertjes, dat was alles.

Uiteraard besefte ik dat nog geen enkele aanwezige op dit tuinfeest wist dat ik inmiddels ingewijd was en van hun collectieve geheim op de hoogte was. Het geheim dat seks iets heerlijks was en dat kinderen onder de zestien dit nog niet mochten weten. In hun ogen was ik nog een kind waarvoor de geneugten van seks nu eenmaal nog even verborgen moesten blijven. De reden hiervan zou ik nooit begrijpen, maar zo lagen de feiten nu eenmaal.

Die ochtend had ik mij al voorgenomen dat ik voorzichtig te werk zou gaan en de gasten één voor één zou aftasten op hun bereidheid het grote geheim nu al met mij te delen. Ik zou mij promiscue gedragen, maar zonder dat de gasten beseften dat ik hen één voor één afwerkte. En zonder dat zij beseften dat ik allang op de hoogte was van hun zorgvuldig bewaarde collectieve geheim. Ik dacht dat het hun ego zou strelen wanneer zij het idee zouden hebben de eerste te zijn die mij inwijdde. Dat ik al drie weken lang geen maagd meer was zou ik zéker voor ze verborgen houden. Mijn kutje tintelde.

Toen mam en ik op het feest arriveerden was het al behoorlijk druk. Vanuit ons eigen huis hadden we de muziek en het geroezemoes al goed kunnen horen, nu stonden we er middenin. Ik was één meter vijftig, een ukkie vergeleken met de ver boven mij uit torenden volwassenen om mij heen. Om niet onder de voet gelopen te worden zei ik mam dat ik op zoek zou gaan naar andere kinderen van mijn leeftijd. Zij was zelf al in gesprek met een grote zwarte man die Engels sprak, dus waarschijnlijk hoorde ze mij niet eens. De zwarte man zou haar vast en zeker gaan neuken strakjes, nu wist ik hoe het werkte. Mam had vast al een natte kut al zou ze mij dat nooit laten merken. Mensen zouden geniepig en in het verborgene seks met elkaar hebben tijdens dit feest. Simpelweg omdat er ook kinderen waren uitgenodigd die daarvan nog niets mochten weten. Niet zolang zij nog geen zestien waren. Ik nam de benen, op zoek naar een stiller plekje in de grote tuin. Een tuin die wij niet hadden als bovenburen met slechts een klein balkonnetje.

De reden dat ik op zoek ging naar een stiller plekje was om mijn plan nog eens goed te overdenken. Bovendien zocht ik een plekje in de tuin van waar ik de gasten in stilte zou kunnen observeren, op zoek naar mijn eerste prooi, mijn eerste buit. Rechts achterin de tuin zag ik een smalle doorgang tussen wat bamboetakken naar een plateau bij het water. De tuin grensde aan een vrij brede vijver. Vanaf ons balkon hadden we een prachtig uitzicht daarover. Hier op de begane grond was dat niet veel anders.

Ik boog me onder de bamboestengels door en bereikte het plateau in de veronderstelling daar even alleen te zijn. Er zat echter een wat oudere man op een stevige klapstoel. Hij had een sigaret in zijn hand en er walmde rook uit zijn mond. “Een tevreden roker is geen onrust stoker,” was het eerste dat hij zei. Ik was teleurgesteld niet alleen te zijn om mijn plannetje verder door te denken, maar verheugd dat de man zoiets grappigs tegen mij zei. Die uitspraak moest ik onthouden voor wanneer we weer rookten in de Cirkel. De vriendelijke man glimlachte naar me. “En met wie heb ik het genoegen?” Vroeg hij. Ik had geen idee wat hij bedoelde. “Ik ben Ger,” zei de man, “Ik ben de vader van Gerard en de opa van Jens en Myrthe”. Hij stak zijn hand naar mij uit ter kennismaking. De namen die hij noemde zeiden mij niets. Ik schatte de man een jaar of zevenenzestig. Zijn haren waren grijs, zijn huid grauw maar de handdruk die hij mij gaf was stevig. “Ik ben Femke,” zei ik zacht en lichtelijk bedeesd. “Hallo Femke, aangenaam kennis te maken. En hoe oud is Femke?” Ik stond vrij dicht bij hem en hoewel hij zat en ik stond bevonden onze ogen zich op gelijke hoogte. “Twaalf,” zei ik. Mij bedenkend dat hij mij natuurlijk om mijn leeftijd vroeg om af te tasten of ik al op de hoogte was van het collectieve volwassen mensengeheim. Zijn conclusie zou wel nee zijn. Ik was tenslotte nog geen zestien.

Hij nam mij van teen tot top op. Keek naar mijn zachte meidenvoetjes in mijn rubberen teenslippers en vervolgens naar mijn blote benen, mijn korte rokje dat ‘oom’ Hans mij vorig jaar gaf, mijn strak om mijn bovenlijfje zittende t-shirt en naar mijn niet aanwezige tietjes. Het viel mij op dat hij extra lang naar mijn mond keek. Ik vroeg me af of er misschien nog groente aankleefde, terwijl ik mij na het eten nog zo goed had bekeken en zelfs mijn tanden extra grondig had gepoetst. Tenslotte keek hij via mijn haren naar mijn ogen. In mijn ogen. Vriendelijke ogen keken even diep in die van mij. Vriendelijke, belangstellende ogen. “Je bent een erg mooi meisje, Femke,” zei de man. “Je bent slank, petite en zo lekker luchtig gekleed met je mooie rokje, shirt en slippertjes”. Ik bloosde.

Hij piekte zijn sigarettenpeuk het water in, blies de laatste rook uit en vroeg wat ik op het plateau kwam doen. “Hier komt nooit iemand,” verklaarde hij zijn vraag. “Dit is mijn vaste rookstek. Tegenwoordig mag je nergens meer lekker van je sigaretje genieten.” Zei hij en klonk wat weemoedig. “Ik wilde even alleen zijn,” antwoordde ik. “Ach meisje toch,” reageerde de oude Ger, “En waarom dan wel?” Sja, de ware reden kon ik hem natuurlijk niet noemen. Hij zou het toch niet begrijpen en mijn plan uit onbegrip afkeuren. Leer mij grote mensen kennen. Ik haalde mijn schouders op. De vriendelijke oude man glimlachte naar me. De glimlach straalde begrip uit. Alsof hij mij juist wel begreep. Dat was vertrouwenwekkend. Hij klopte met zijn twee handen op beide knieën. “Kom gezellig bij me zitten, dat is vast fijner dan zo blijven staan met die bamboebladeren in je nek.” Daar had hij gelijk in. Heel irritant die prikkende bladeren. En hoeveel ik de laatste weken ook met seks bezig was geweest, hoeveel mannen ik ook had willen verslijten tijdens dit tuinfeest, bij deze man dacht ik op dat moment totaal niet aan seks. In mijn ogen was hij daarvoor te oud met zijn zevenenzestig, zijn grijze haren en grauwe huid. Zulke oude mensen deden niet meer aan seks, dat wist ik zeker. Zonder ook maar één enkele bijgedachte klom ik daarom op schoot bij deze vreemde opa met zijn knokige benen die als behaarde stokken uit de pijpen van zijn korte broek staken.

Hij leunde wat naar achteren in de robuuste klapstoel die ons goed bleek te kunnen dragen. Mijn benen bungelden over Gers dijen en ik vleide mijn rechterwang tegen zijn schouder. Nu mijn duim nog in mijn mond en ik voelde mij weer net zo geborgen als bij mijn eigen opa op schoot, wanneer hij mij voorlas. Gedempt door de bamboestruik hoorden we de elkaar overtreffende stemmen van het tuinfeest. Frans Bauer schalde ‘Heb je even voor mij’ door de ether en heel dichtbij hoorde ik niets anders dan de geruststellende ademhaling van Ger, opa Ger. Met zijn ene arm als steun achter mijn rug en de andere rustend op mijn blote beentjes, zijn hand op de stof van mijn rokje, in mijn schoot. Dat ik geen onderbroekje droeg, daar stond ik niet eens meer bij stil. Ik had een plan gehad, maar dat plan kon wachten. Mij geborgen weten was mij ook heel wat waard. En geborgen wist ik mij in de armen van deze kalm ademende man.

De geur van sigarettenrook walmde nog een beetje uit zijn mond. Dat had iets vertrouwds. Nu mijn oor wat dichter bij zijn mond was sprak hij zachter. Zijn hand, die eerder nog in mijn schoot rustte, streek nu door mijn haar en soms langs mijn wang. “Ik bewonder jouw gave jonge huid,” zei hij zacht. Een gebogen vinger gleed onderzoekend over mijn lippen. “Je lieve jonge meisjesmondje is zo zacht als zwanendons,” fluisterde hij. Dat vond ik grappig en lief. Zijn stem klonk hees. Het voelde fijn zo bewonderd te worden. Ik voelde mij mooi, geliefd en warm. Emotioneel warm. Ik voelde mij thuis. Met zijn volle rechterhand omvatte hij nu mijn linkerwang. Een warmtestroom deed mijn wang gloeien. Ik voelde wel een tinteling door mijn kutje trekken, maar die had niets seksueels. Het was een tinteling van intimiteit, geborgenheid, volledig op mijn gemak zijn. Zoals katten spinnen spinde nu mijn poesje.

Veel geluiden om ons heen, maar wij bevonden ons in een cocon die ons afsloot van de rest van de wereld, in een onzichtbare bubbel bestemd voor twee. Ger legde zijn warme hand nu op mijn t-shirt, ter hoogte van mijn buik. Ook die werd warm. En hoewel ik mij gewaar werd van de verharding die tegen mijn billen drukte sloeg ik daar geen acht op. Mijn aandacht ging uit naar zijn ademhaling, zijn zachte stem en de warmte die deze lieve oude man uitstraalde. Hij boog zijn gezicht wat dichter naar de mijne. “Mag ik jou wat lieve zachte kusjes geven?” Vroeg hij fluisterend. Hij was al zo dichtbij dat ik zijn warme adem als een hete zomerbries over mijn huid voelde tochten. Deels tegen mijn lippen, deels in mijn mond. Hierdoor kon ik zijn adem bijna proeven. De sigarettengeur was inmiddels flink verdund, maar nog altijd onmiskenbaar. Ik beantwoordde zijn vraag door mijn hoofd wat naar voren te duwen, waardoor mijn lippen de zijne raakten. Hij moet ook mijn adem geproefd hebben, dat kan niet anders. Zijn lippen openden zich net zover als de mijne. We ademden in elkaars mond. Zijn smaak vermengde zich met mijn smaak tot onze smaak.

En toen was daar zijn tong. Mijn buik gloeide. Een warmtegolf trok een spoor van mijn hart en navel tot mijn licht tintelende clitje. Mijn kutje werd vochtig en toch dacht ik nog geen enkel moment aan seks. Ik zweefde op een warme wolk, stond volledig los van de werkelijkheid. De werkelijkheid bestond uit tong en die bewoog zich heerlijk warm, klam en vochtig rond een andere vochtige tong. Een grote mannentong. En ik voelde een heerlijke warme grote mannenhand nu onder mijn shirtje, bloot op mijn buik, schuivend naar mijn tietjes, mijn tepels.

Ger was hard. Zijn oude mannenlul stootte iets steviger en toch beheerst tussen mijn billen. De stof van mijn rokje had zich om zijn zwelling geplooid. Hij drukte zich in mij. Alleen zijn eikel maar, maar dat was genoeg om door mijn rokje heen mijn clitoris te beroeren. De stof tegen mijn clit voelde onwerkelijk. Zoiets had ik nooit eerder gevoeld. Een ruw stofje teder wrijvend over mijn clit. Onze diepe tongzoen duurde voort. Hij streek zijn glibberige tong langs mijn tandvlees, ik zoog zijn tong tussen mijn lippen nog verder mijn mond in. Hij kneep in mijn tepel wat een zoete pijn door mijn lichaam joeg, ik beet op zijn tong, die hij even terug trok en toen weer tussen mijn lippen perste. Weer zoog ik aan zijn gladde lap vol zaligheid. Zijn warme hand zakte van mijn tepels naar mijn warme buik. Mijn gevoelige buik. Als reiki voelde ik warme energie borrelen tussen de huid van mijn buik en de palm van zijn hand. Hij likte mijn mond, rond mijn lippen, zoog aan mijn neus en stak het puntje van zijn tong in een neusgat. Ik stak mijn tong uit en likte aan zijn kin, waarna hij hetzelfde bij mij deed, mijn hele kin in zijn mond nam en daarop zoog. Alsof hij mijn kin pijpte. Speeksel droop langs mijn kin, hij slurpte het op. Mijn shirtje was nat van ons kwijl, het deerde mij niet. Ik was weer eens high. High doordat al het bloed uit mijn hersenen was weggetrokken en zich richting mijn kutje stuwde. Net als de rechterhand van Ger. Hij had zijn hand uit mijn t-shirt geschoven en nu onder mijn rokje gestoken. Ik droeg geen onderbroekje dus mijn natte kutje had hij snel gevonden. In mijn mond zijn natte tong, tegen mijn kutje zijn door rokjesstof omhulde stijve piel, in mijn kutje nu twee van zijn vochtige vingers, schurend langs mijn clit.

Zo intiem, zo geborgen, zo veilig. Dit was mijn hemelvaart, nu wist ik wat ze met deze term bedoelden. Mijn gevoelens waren hemels. “Zo geil,” fluisterde Ger in mijn mond, “zo lekker.” En we tongden weer. We waren met elkaar versmolten. Op de een of andere manier wist hij mij even later zo te manoeuvreren dat ik met mijn rug tegen zijn buik zat en ik zijn dikke zevenenzestigjarige opa-lul in mijn twaalfjarige meisjesplasser voelde glijden. Zonder ook maar de geringste moeite, hoe strak ik ook was. Ik dreef. Zijn mond bij mijn linkeroor. Opgewonden ademend. Zijn hart bonkend tegen mijn frêle rug. Met beide handen bij mijn heupen trok hij mij nog steviger over zijn hete stam, tot aan de wortel wilde hij mij voelen. Zijn behaarde ballen tegen mijn kut. Kriebelend tegen mijn clit als een geitenoog.

Opa Ger verloor zijn kalmte. Al zijn beheersing was met het zweet op zijn voorhoofd uit zijn lijf verdreven en vervaagde in de lucht. Hij heen en weerde zijn lul niet kalmpjes in mijn jonge strakstaande kutje, nee, hij ramde na enige tijd echt. Heel heftig. Onbeheerst ruw, hard en snel. Mijn heupen als teugels. Al zijn tederheid was verdwenen. Hij was een beest, hij deed me pijn. Fysiek. Erg veel pijn. Maar het was een zalige pijn. Mijn clit brandde tussen zijn duim en wijsvinger. Mijn kut stond in lichterlaaie, mijn schaamlipjes leken in te scheuren en mijn hoofd was zich van zichzelf niet bewust. Ik had geen hoofd meer, geen gedachten, verleden, heden of toekomst. Ik ging volledig op in het hier-nu, was één met de Cosmos, de planeten en sterren, volledig getranscendeerd en opgegaan in het oneindige niets. Dat Ger in mijn hals beet toen hij zalig in mij klaarkwam zou ik later pas gaan voelen. Dat hij mijn kut daadwerkelijk met zijn knoepert van een oude mannenlul tot bloedens toe had uitgescheurd zou ook pas later tot mij doordringen. De adrenaline had mij verdoofd, feremonen hadden mij doen zweven en pure geilheid had mij doen klaarkomen. Heftig doen klaarkomen. Exact op het moment waarop de DJ ‘Cara Mia’ van Jay and the Americans had ingezet, waardoor gelukkig niemand ons hoorde.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 4

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

9 gedachten aan “Circle of Amore – 5”

  1. Oh Femke wat een heerlijk verhaal weer zo fijn geschreven zo geil Op het einde was ik de opa (in mijn fantasie)
    Heb een heerlijk orgasme gehad en kwam klaar toen jij ook klaar kwam op de klanken van de dj
    Wordt vervolgd?

    1. Hoi Opa 66 dank je wel! Er staat je nog een verrassing te wachten n.a.v. één van je ideetjes. Daarin speelt een ‘opa’ van 67 de hoofdrol 😊. Waarschijnlijk een totaal ander iemand dan jij, maar ik heb me wel door je nickname en idee laten inspireren 😊. Het is inmiddels af en telt twee delen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *