Koffie met Gebak

4.5
(28)

Door: Cootwriter

Al mijn verhalen zijn puur gebaseerd op fantasie, en bedoeld om de fantasieën van de lezer (m/v) te prikkelen. Het is wat mij betreft absoluut niet wenselijk om de dingen die met minderjarigen in mijn verhalen gebeuren, in het echt te laten gebeuren.

Of ik op haar verjaardag kwam…. Nu is dat op zich niet zo’n rare vraag als je het van je buurvrouw krijg maar wij hadden eigenlijk al een aantal maanden geen contact meer. Nu had ik altijd het gevoel gehad dat dat kwam vanwege mijn aversie ten opzichte van haar partner, die gast was altijd bezig met z’n bladblazer, en dan het liefst in het weekend zo rond een uur of 07.00 als iedereen nog ligt te slapen. Of hij is aan het klussen na 10 uur ’s avonds…. Kortom, geen prettig type, houdt nooit rekening met een ander. Zoals ik al zei was het contact met de buurvrouw al maanden op een zeer laag pitje, daarvoor echter zaten we eens in de 3 weken wel bij mekaar koffie te drinken, en kon zij even haar hart luchten voor wat betreft haar narcistische vriend of haar puberende dochter. Nee, ik had nou niet het gevoel dat ze op de koffie kwam omdat ze iets tekort zou komen. En al zou dat wel zo geweest zijn….ze was mijn type totaal niet, laat ik vriendelijk blijven door te zeggen dat ze flink overgewicht had, en dit probeerde te verbergen door onder andere veel te veel make up te gebruiken en kleding te dragen die haar totaal niet stonden.

Ik beantwoorde haar appje met een beetje tegenzin door middel van bevestigende emoticon, en 2 dagen later stond ik bij de achterdeur.

“Kom er in buurman, wees welkom en voel je thuis…”

Ik kon mijn ogen eerlijk gezegd niet geloven, was dit dezelfde buurvrouw? De vrouw die mij de deur open deed was slank, een heel klein vleugje make up en zo vrolijk zoals ik haar eigenlijk nooit heb gekend. Wat mij ook opviel toen ik de huiskamer binnen liep, was dat al het spul van haar partner weg waren. Niets in de kamer herinnerde mij aan de aanwezigheid van hem.

“Ga zitten buur…, koffie met gebakje?”

Ze keek me stralend aan, deze vrouw was echt verandert…in de beste zin van het woord wel te verstaan. Voor ik ook maar iets kon zeggen ging ze verder.

“ja, ik weet wat je wil vragen…nee, Jurgen is er niet meer, al een paar maanden niet. Ik heb de stekker uit onze relatie getrokken want hij was echt alleen met zichzelf bezig en gaf mij en onze dochter totaal geen aandacht. En zoals je ongetwijfeld is opgevallen….ik heb wat aan m’n uiterlijk gedaan…”

“Wát aan je uiterlijk?? Meid, je ziet er super fantastisch uit, als ik dat zo mag zeggen. De weegschaal zal niet meer bang van je zijn…”

Dat laatste was er eigenlijk uit voor ik er zelf erg in had en wilde gelijk mijn excuses aanbieden voor deze toch wat onvriendelijke opmerking. Maar Petra schoot in een schaterlach en dus kon ik de excuses wel achterwege laten. Ze kwam even later met koffie en een gebakje weer de kamer in, ik kon haar even goed bekijken. Strak in de jeans waar een heerlijk kontje in verborgen zat, een bloesje met korte mouwtjes met de bovenste twee knoopjes los. Pas toen ze bukte om het gebakje op tafel te zetten, viel me pas op dat ze geen shirtje, hempje of bh onder haar bloesje droeg. Ik had zo zicht op haar prachtige bescheiden B-cup boezem. Pas toen zij zelf weer rechtop stond, zag ze aan mijn vuurrode gezicht dat ik iets gezien had wat misschien niet helemaal de bedoeling was. Het enige wat ze deed was mij even aankijken en daarna volgde heel snel, maar overduidelijk, een knipoog.

Het eerste half uur kon ik genieten van de koffie met gebak en hadden wij een prettige conversatie over van alles en nog wat. De gezondheid, het werk, of ik al op vakantie was geweest, van alles kwam ter sprake behalve…inderdaad, behalve haar ex… Na het derde kopje koffie vroeg ze of ik iets anders wilde drinken, daarna liep ze naar de keuken en haalde een DubbelFris voor me en voor haarzelf een cola. Ik was beetje verbaasd, aangenaam verrast is een andere kreet daarvoor, dat ze nu op de bank vlak naast me kwam zitten. Na een slokje van haar cola zette ze het op de salontafel en pakte daarna mijn glas uit mijn handen en zette die ook weg. Ze keek me aan en voor ik het wist had ze haar mond op de mijne geparkeerd en haar tong was heftig zoekende naar de mijne. Ik een split second was mijn tong met de hare aan het dansen in onze monden, onze handen gleden over de ruggen. En net zo snel als dat ze begon, zo snel trok nu opeens ook weer terug…

“Het spijt me, ik weet niet wat mij opeens bezielde om dit te doen. Ik weet dat i alles tegen je kan zeggen, althans dat was vroeger wel zo, en ik heb het gevoel dat dat nog steeds zo is… Sinds dat Jurgen weg is….heb ik geen man meer gehad en…en……”

Ik liet haar niet verder uitpraten, nu was ik degene die mijn mond op de hare duwde en weer hadden onze tongen elkaar gevonden en stoeiden er flink op los met mekaar…nee, het was geen stoeien, dit was de meest erotische dans die je maar kon voorstellen, uitgevoerd door haar tong en de mijne.
Het werd een intense boel opeens, haar lust die ze een paar maanden schijnbaar heeft moeten inhouden, kwam nu in één keer naar buiten. Wild trok ze haar eigen bloesje open, de knoopjes vlogen door de kamer, haar mooie borsten kwamen nu bij mij vol in beeld.

Ik bukte me voorover naar haar heerlijke tieten en begon hard aan haar linkertepel te zuigen, terwijl ik haar rechterborst kneedde om daarna plaatsje te wisselen. Prachtige kleine donkerbruine tepelhoven met daarop stijve tepels die mij gewoon toegilden om gezogen te worden, en ik gaf daar maar al te graag aan toe. ondertussen zat Petra onderuit in de hoek van de bank te kreunen van genot, haar handen aaiden over mijn haar. Voor de eerstvolgende minuten had ik alleen maar aandacht voor die twee supermooie tietjes van haar. Na een vijftal minuten trok ze mijn hoofd van haar borsten af en trok me weer omhoog om een super geilmakende tongzoen te ontvangen. Haar handen ging nu op mijn lijf op ontdekkingstocht en belandden al snel onder mijn t-shirt, haar vingers kroelden door mijn borsthaar om vervolgens weer onder het shirt vandaan te komen en deknoop van mijn jeans los te rukken. Deze dame was de laatste maanden absoluut iets tekort gekomen, en ik….ik liet haar begaan. Ze had snel mijn broek open en als een klein kind die niet snel genoeg haar kadootje kon uitpakken, sleurde ze zo’n beetje mijn stijve lul tevoorschijn. Als een hongerige leeuwin stortte ze zich met haar hoofd in mijn kruis en begon mijn stijve overheerlijk aan de zijkanten af te likken. Daarna voelde ik mijn lul in har warme mond verdwijnen en was het mijn beurt om achterover in de hoek van de bank te genieten. Nu had ik mijn hand op haar hoofd en duwde zo af en toe haar hoofd dieper naar beneden, net zo diep tot ze zacht begon te kokhalzen. Het vergde veel van haar concentratie, maar uiteindeijk lukte het haar om mijn, toch niet echt heel grote, lul tot aan mijn ballen in haar mond te nemen. Met gorgelende geluiden lag ze mijn lul met haar mond te neuken, ik moest me echt heel erg inhouden om m’n sperma niet in haar mond te spuiten. Plots liet ze los, trok wild haar jeans en slipje uit, en ging nu tegen de rugleuning onderuit zitten met haar middel op de rand van de bank, haar benen wijd open, haar kut drijfnat. Deze uitnodiging behoefde geen woorden en gelijk ging ik op de knieeën tussen haar benen zitten en duwde mijn lul zo in haar kale kut. Er werd geen woord gesproken, alleen het hijgen en kreunen van twee zeer opgewonden mensen was te horen, én het geklets van twee kaal geschoren lichamen die in een gestaag tempo tegen elkaar botsten was het geluid wat over het gekreun heen ging.
Veel te snel, naar mijn zin althans, kwam ik hard in haar kut klaar. We keken mekaar in stilte weer aan, en schoten daarna in een schaterlach…

“wooowww….buurman….dit had ik echt effe nodig zeg, hadden we veel eerder moeten doen hahahaha”

“Petra, hou op met dat buurman, je ken me wel beter dan dat volgens mij haha”

“ja je heb gelijk Coot, maar we hebben al zolang geen contact meer gehad dat ik dacht dat ik je maar weer even bij je eerste bijnaam moest noemen, hihi…koffie?”

“nee meid, ik moet nu echt weer terug, m’n vrouw zal ondertussen ook wel thuis zijn gekomen en zal zich nu ongetwijfeld afvragen waar ik ben…”

“je heb gelijk Coot, maar ik hoop toch wel dat je snel nog een keer zal komen?”

“je bedoelt komen…of….komen hehehe”

En met dat laatste woordgrapje gaven we mekaar nog een heerlijke tongzoen en ging ik weer huiswaarts, Petra achterlatend, naakt op de bank.

Thuiskomend was er nog niet die mij op wat voor manier dan ook begroette, behalve de kat dan maar die zegt niet veel. Ik besloot om toch maar even snel een douche te pakken, voor hetzelfde geld heeft m’n vrouw een sterker reukvermogen dan ik zou verwachten en heb ik ongetwijfeld een probleem. Nadat ik me gedoucht had en schone kleren had aangetrokken, begon ik maar met het eten koken in afwachting van m’n vrouw die een kwartiertje later vrolijk binnenkwam.

“hoi schat,wat eten we vandaag?”

“zoow, ben jij effe vrolijk zeg, maar in antwoord op je vraag, lasagne”

“ooww lekkerrrrr, had ik nou net trek in. Ik had je toch gezegd dat ik vanmiddag wat later zou zijn vanwege een bijeenkomst? Nou die verliep dus prima en misschien zit er zelfs promotie in, maar dat is nog even afwachten.”

“hoe promotie, bedoel je dat je dan meer in de buitendienst komt en dan ook meerdere dagen weg bent? Net zoals die andere collega van je?”

“ja klopt, ooow ik kijk er zo naar uit he, lijkt me echt tof om dat te gaan doen”

Ik liet het daar maar bij, als zij zonodig meer van huis wil zijn doet ze d’r best maar, dacht ik bij mezelf.

Het chatverkeer met de buurvrouw was er opeens ook weer, inclusief de spelletjes op Wordfeud. Het was weer gezellig als vanouds. En de chats waren nu opeens een heel stuk ondeugender dan dat ze ooit waren geweest, de reden moge duidelijk zijn…

Een weekje later kreeg ik weer een appje van haar, wederom met de vraag of ik koffie met gebak kwam nuttigen, want deze keer was het dochterlief die haar verjaardag mocht vieren. Ik kon natuurlijk niet anders dan positief hierop reageren, en na een kort opfris douchje toog ik naar de buren. Ik hoefde niet op de tijd te letten want vrouwlief was voor twee dagen mee met haar collega om te kijken of de buitendienst daadwerkelijk zo leuk was als dat ze dacht.

“hey buuf….waar is de jarige?”

“hoi Coot, de jarige komt straks thuis, ze zit nu nog op school”

Ze stond daar in de keuken bij de koffiemachine, kort rokje wat net boven de knieën kwam en een zijde-achtige rode blouse die aan de voorkant wel heel ver open stond, tot aan haar navel. Ik zou niet weten hoe de coupeur, kledingmaker dus, het voor mekaar kraag om zo veel te laten zien door zo’n diepe decolleté en toch de borsten bedekt te houden. Overduidelijk was in ieder geval dat ze wederom geen bh aan had, en die heerlijke tietjes van haar eigenlijk zo voor het grijpen waren. Alsof ze het merkte dat al deze gedachten in een split second door mijn hoofd schoten, want zonder enige reden begon ze een heel klein beetje op en neer te bewegen, genoeg om haar tietjes zacht mee te laten deinen. Mijn jongeheer reageerde in ieder geval weer gelijk, maar omdat ik wist dat dochterlief Melanie ook zo thuis kon komen, hield ik me in. Buuf stond me in ieder geval ongegeneerd flink uit te dagen, en ze wist dat ik er voor gevoelig zou zijn gezien dat duivelse glimlachtje op haar mond.
Met de koffiemokken in de hand liepen gezamelijk naar de woonkamer en ik nam plaats op de driezitsbank, in de veronderstelling dat zij op de tweezitter zou gaan zitten. Ze kwam echter gewoon vlak naast me zitten en pakte mijn mok uit mijn hand en zette die op de salontafel. Daarna draaide ze zich om en onze monden zaten weer op elkaar geplakt met de tongen flink in beweging. Haar linkerhand voelde ik vrijwel gelijk in mijn kruis tasten, en nadat ze mijn lul had gevonden begon ze te kneden door mijn jeans heen. Haar rechterhand gleed over mijn rug op en neer. Ik liet het allemaal maar gebeuren, ik kon en wilde er niks tegen doen. De gedachte dat Melanie ieder moment binnen kon komen was allang naar de achtergrond verdwenen, en mijn handen hadden allebei haar heerlijk b-cupjes gevonden.

“fuck…ik wil verdomme die geile pik van je in m’n kut, heb de hele week aan niks anders lopen denken…”

En met die woorden had ze mijn gulp open gerukt en mijn stijve weer tevoorschijn gehaald. Nog voor ik ook maar iets kon ondernemen voelde ik haar warme lippen weer om mijn stijve heen, en kon ik niets anders dan genieten met de ogen dicht. Haar mond voelde zo afgrijselijk lekker rond mijn stijve, warm en nat, zo af en toe voelde ik een druppel slijm vanuit haar mond langs m’n lul naar beneden dwarrelen. Haar vingers kroelden door de korte haren banaf mijn navel naar m’n tepels, om ze daarna met haar ietwat lange nagels weer naar beneden te doen schrapen. Ik werd gewoon bijna gek van lust, maar ik liet haar begaan, ze wist wel heel erg goed wat ze allemaal deed. Op het moment dat ik mijn ogen langzaam opende, zag ik haar 13 jarige in de deuropening staan, ze had haar tas heel stilletjes op de grond laten zakken, en had nu een hand in haar rokje, en aan de bewegingen in dat rokje te zien was ze daar goed bezig met zichzelf te spelen. Haar mond hing open en haar ogen stonden glazig geil in onze richting te staren. Dit tafereel zorgde er voor dat ik het niet langer meer kon voorkomen om de mond van m’n buurvrouw te vullen met mijn sperma.

Pas toen had Petra in de gaten dat we niet meer alleen waren, maar dat haar dochter Karin ondertussen thuis was gekomen. De jongedame stond er breed grijnzend in de deuropening haar vingers af te likken…

“soow, vollegens mij had ik wat later thuis motte kome, of niet dan…”

“Nee hoor meis, je bent perfect op tijd, ik had de buurman misschien wel even met rust moeten laten haha…”

“ech nie, as jij t lekker vin om aan die snikkel te zuige, dan hou ik je nie tegen”

Ik hoorde deze conversatie tussen moeder en dochter zo aan, en was eigenlijk nauwelijks verbaast over hoe ze over mij, en de activiteiten die haar moeder net bij mij deed, stonden te praten. Ik kon me ook niet helemaal aan de indruk onttrekken dat Karin al het één en ander gewend was van bepaalde activiteiten die haar moeder deed, misschien zelfs al in de tijd dat haar vader, Petra’s ex dus, nog bij hun in huis woonde. Ongetwijfeld zou ik daar vast nog wel het één en ander over horen in de nabije toekomst.

“Coot, wat zit je daar nou dom te staren, dacht jij nou echt dat ik sinds dat mn ex weg is, ik helemaal niks heb gedaan? Ik heb keihard gewerkt om m’n lijf weer een beetje aantrekkelijk te krijgen, en de enige die dat opviel was Karin. En ja, Karin en ik zijn ondertussen meer dan moeder en dochter, we hebben sinds een maandje of twee heerlijke seks met mekaar, en ik heb haar de nodige dingen geleerd. En ik ben blij dat jij er nou ben Coot,want nu kan ze eindelijk leren hoe het is om een echte lul in d’r kutje te hebben in plaats van een dildo…”

“Ho wacht even hoor, eventjes wat terug in jouw uitspraken. Dat jij er super goed uit uitziet dat kan zelfs een blinde nog wel zien, ik durf er wel wat om te verwedden dat menig man wel met jou in bed wil duiken. Maar…..dat jij en Karin….nee, dat had ik nooit aan zien komen. En nu wil jij….dat ik…..”

“Ja buurman, mijn moeder wil dat jij mij gaat neuken….of vind je dit lijf niet lekker genoeg…”

En met die laatste woorden begon ze wulps met haar heupen te bewegen en knoopte ze één voor één de knoopjes van haar bloesje los, een geil klein bh’tje kwam tevoorschijn, mooi wit met kant afgezet. Ongetwijfeld bij een postporderbedrijf uit China besteld, maar dat mocht de pret niet drukken, het zag er mega lekker uit. Petra zat geamuseerd toe te kijken hoe haar 13-jarige dochter Karin voor haar buurman een striptease stond te doen waarvan zelfs een impotente man spontaan een stijve van zou krijgen. Daarna kwam ze kruipend naar me toe, spreidde mijn benen en nam tussen m’n benen plaats en pakte heel voorzichtig met twee handjes mijn stijve leuter beet. Met haar tong likte ze vanaf mijn ballen langs de schacht langzaam omhoog en liet het puntje van haar tong onder m’n eikel gaan. Ik werd bijna gek van dit gevoel, Petra zag het aan me en begon mij hard en diep te tongen, terwijl Karin m’n eikel in haar mond nam. Centimeter voor centimeter ging ik haar mond in, was wel duidelijk dat deze jonge meid goed geoefend had met de dildo van haar moeder.
Petra was ondertussen wat omhoog geklommen en duwde nu haar tepels één voor één in mijn mond, die heerlijke kleine tietjes van de buurvrouw met stijve vooruit priemende tepels waren zo lekker om op te zuigen. Er werd geen woord gesproken, alleen kreunen en hard ademen en het smakkende geluid van een pijpende Karin waren te horen in de woonkamer.

Met een plop liet Karin mijn lul uit haar mond glijden, om daarna omhoog te komen en plaats te nemen op m’n schoot. Met wat gefrommel tussen haar benen vond mijn lul de entree naar haar kleine paradijsje tussen haar goddelijke beentjes. Petra streelde haar over haar rug, en begon nu haar eigen dochter heftig te tongzoenen als zijnde extra aanmoediging om mijn lul helemaal in haar kutje te nemen. Eén ding was zeker, deze meid had echt wel de nodige ervaring opgedaan tijdens de seks met haar moeder. Ik was ondertussen wel benieuwd geworden wat voor speeltjes Petra allemaal gebruikte tijdens de seks met haar bloedmooie dochter.
Op een heerlijk rustig tempo ging Karin op en neer op mijn stijve neukapparaat, met haar ogen dicht wipte ze genietend, terwijl haar moeder Petra nu haar kleine tepeltjes aan het zuigen was. Mijn hand had zich ondertussen een weg weten te banen tussen de heerlijke dijen van petra, en ik lag haar met twee vingers in haar druipende kut te vingeren. Petra stopte met het zuigen van de tepeltjes van Karin en kwam nu met haar mond naar mijn oor, ze fluisterde:

“je zou wel willen weten zeker wat Karin en ik allemaal al gedaan hebben…”

Het enige wat ik aan geluid kon voortbrengen was een bevestigende kreun.

“in de eerste week heb ik Karin kennis laten maken met mijn tong op haar tietjes en kutje…”

Nadat ze dat vertelde, liet ze het puntje van haar tong geil over mijn oorlel gaan.

“…en daarna in de tweede week…heb ik haar mij laten neuken met mijn voorbinddildo, en ze vond het super geil…”

Ik kreunde om twee redenen, het kutje van Karin voelde zo heerlijk strak en verschrikkelijk nat om mijn lul heen, en ten tweede, het verhaal van Petra fluisterend in mijn oor maakte mij zo mogelijk nog geiler.

“….weekje later wou ze zelf geneukt worden ….dus wat denk je wat ik gedaan heb Coot….ik heb haar ontmaagd met mn voorbinddildo en daarna heel de nacht geneukt….”

Dit was teveel voor me, ik kon het niet meer stoppen en stootte nu mijn lul hard en snel in het strakke kutje van Karin, die alleen maar harder op en neer ging…

“jaaaa buurr……..neuk d’r kleine kutje en spuit ‘r vol!!!”

Met haar heupjes stevig in mijn handen neukte ik haar nog een paar tellen hard voordat ik haar buikje volspoot en Karin uitgeteld op mijn borst kwam te liggen. Petra streelde trots met haar hand over het ruggetje van haar dochter, die op dat moment alleen maar zwaar uit lag te hijgen.

Nadat we alle drie weer een beetje bijgekomen waren, en ik mijn kleren weer aan had, keek ik Petra serieus aan:

“Dit was echt overheerlijk, maar wat jij mij in mijn oor fluisterde….hoe kwam je er dan bij om mij hierin te betrekken….ik voel in ieder geval wel dat dit toch een vooropgesteld plannetje was…”

“Klopt Coot, nadat ik Karin die eerste nacht had geneukt wou ze meer, en daarmee bedoel ik dat ze een echte lul wou voelen. En aangezien ik me nog wel kon herinneren dat jij voorheen een soort van beveiligingscameraatje voor het raam van je dakkapel had, volgens jou om te zien of er een pakketbezorger in de tuin kwam….hahaha, man….denk jij nou echt dat ik het niet door had dat je mij zat te begluren met dat ding hahaha… Wees gerust Coot, ik vatte dat destijds heus wel op als een complimentje, m’n ex niet maar ik wel. Dus vandaar dat ik je vorige week uitnodigde en jou verleidde, puur om te zien of je er wel voor te porren was. En toen dat duidelijk het geval was, kon ik rustig mijn andere plannetje doorzetten…”

“Welk ander plannetje….”

“Jeeeeezz….zijn alle mannen nou echt zo dom? Het plannetje om Karin door jou te laten neuken natuurlijk….”

“En hoe wist jij dan zo zeker dat ik voor Karin zou gaan, ze is wel minderjarig he?”

“Die gok heb ik weloverwogen genomen, maar zeg nou eerlijk, welke man had het lijfje van Karin kunnen weerstaan…. En heel eerlijk gezegd, had ikhaar niet zo vroeg thuis verwacht hahaha, maar je ken zeggen wat je wil…je vond het lekker…”

“Het was zeker lekker, maar ik moet wel uitkijken natuurlijk….als m’n vrouw hier ooit achter komt, dan heb ik een probleem….”

Op dat moment kwam Karin weer beneden, gekleed in een soort van jogging pak, wat haar trouwens ook heel goed stond.

“Hey buurman, ik denk dat jouw probleem niet zo groot is hoor, jouw vrouw is nou toch voor een paar dagen mee met collega van haar?”

“Hoe weet jij dat nou?”

“Simpel, ze heb me dat eergisteren verteld dat ze met een collega een paar dagen weg ging, om de werkzaamheden goed door te nemen…”

Bij het woord werkzaamheden maakte ze met haar vingers een “tussen haakjes” beweging, als of ze me iets duidelijk wilde maken. Maar ik begreep de hint niet.

“Wat bedoel je met dat gebaar bij ‘werkzaamheden’ ?”

“Die collega waar ze mee weg is…die ken ik, da’s een vader van een schoolvriendin. En die gast…., ik zal het netjes zeggen…is een rokkenjager en heeft al meerdere affaires gehad, zijn vrouw vindt dat niet erg want ze hebben volgens die vriendin van mij een open relatie…”

“Wacht even hoor Karin, wou jij zeggen dat mijn vrouw….en haar collega…”

“Nu waarschijnlijk liggen te neuken? Ja……sorry dat ik het zo direct breng, maar dat is wat ik weet van de vriendin van mij…”

Dat gaf natuurlijk voor mij een compleet ander licht op de hele zaak, ze ging dus niet zozeer mee om kennis te maken met haar nieuwe werk, maar gewoon om seks te hebben met haar collega. Nu had zij ook nooit gezegd of het hier om een mannelijke of een vrouwelijke collega ging, ik was er gewoon vanuit gegaan dat het een vrouwelijke collega was. Maar ik was, nu ik dit allemaal te weten was gekomen, niet van plan dit ter sprake te brengen als m’n vrouw thuis zou komen. De moeilijkheid was dan ook natuurlijk dat ik het risico zou lopen dat zij er dan weer achter zou komen dat ik mijn lul in de buurvrouw en, en dat was misschien nog erger, in de minderjarige dochter van die buurvrouw. Nee, voorlopig liet ik het maar zo. Met de nodige voorzichtigheid kon ik mijn leuter nog vaak genoeg in de kut van de buurvrouw hebben en als bonus die heerlijke geile dochter van d’r.

Dit schoot allemaal door mijn gedachten in een paar minuten tijd, en onder het genot van een lekkere bak koffie. Niet beseffende dat al deze gedachten mijn jongeheer weer in volle oorlogssterkte had gebracht, en dit was de dames niet ontgaan. Petra trok Karin op haar schoot en de twee begonnen lekker geil met elkaar te tongzoenen, wetende dat hun buurman wel weer klaar was voor een volgende ronde. Om het allemaal nog verder aan te wakkeren besloten de twee mij eerst een heerlijke moeder-dochter show te geven, en weldra hadden de twee geen vezel meer aan hun lijf.

“Nooit geweten dat jij van jonge meisjes hield Coot, al lang?”

“Laat ik het zo zeggen, het gaat met vlagen. Soms is er een periode dat ik alle moeite doe om er niet mee bezig te zijn, en dat lukt me dan wel voor een paar maanden, en dan is het opeens weer helemaal terug en kijk ik graag naar meisjes vanaf een jaartje of 11-12 en fantaseer ik er ook over.”

Karin en Petra waren ondertussen gstopt met tongzoenen, en zaten aandachtig, maar wel helemaal naakt, naar mijn relaas te luisteren.

“Maar wanneer is dat dan gekomen dan, mijn papa keek ook vaak naar mij, en nog meer ook hihihi, maar daar vertel ik straks wel over….eerst jij…”

“pffff uuhhh….nou, wanneer dat begonnen is weet ik eigenlijk niet zo. Enige wat ik wel honderd procent zeker weet is dat die meisjes allemaal zo lekker onschuldig lijken, maar ondertussen dondersgoed weten wat ze met hun lijfjes kunnen doen…..al was dit trouwens de eerste keer dat ik daadwerkelijk uuhhh….er aan toegegeven heb, en nog wel met toestemming ook hehehe”

“Zoals ik al zei Coot, ik heb je wel zien kijken vanuit jullie dakkapel, en niet alleen naar mij hihihi….Karin, vertel je verhaal maar aan buurman, kijken of hij het geloofd haha”

Karin ging er eens goed voor zitten, met kontje nog net op het randje van de bank, begon ze te vertellen.

“nou. moet je luisteren buur…..toen ik bijna 11 was heb ik in het nachtkastje van mijn vader een stapeltje boekjes gevonden. En dat waren geen Sjors en Sjimmie hihihi. Dat waren seksboekjes met verhalen en foto’s er in van blote vrouwen en blote mannen. Nou daar ben ik eens in gaan lezen en die foto’s bekeken, vond de verhalen wel geil en elke keer als papa net naar zijn werk was ging ik naar hun slaapkamer om die boekjes tevoorschijn te halen en lekker bloot op m’n bed te lezen. En elke twee weken lagen er weer nieuwe boekjes, dus ik had elke keer nieuwe verhalente lezen. Nou, en toen kwam papa een keer veel vroeger thuis en had hij me betrapt. Hij was niet boos ofzo hoor, maar hij wou er wel effe gewoon over praten over wat ik van die boekjes vond. Nou….ik heb hem eerlijk gezegd dat ik er geil van werd. En toen vroeg ik hem of hij er ook geil van werd, en toen zie hij ja, en ook dat hij rukte en zo. Nou, en toen hebben we geneukt die middag, was wel cool. Mama was er daarna snel achter gekomen, maar die heb er toen niks van gezegd. Pas toen papa een maand of vier geleden wegging heb mama er mij naar gevraagd, of ik vaak seks had met papa. En toen heb mama mij kennis laten maken met lesbische seks. En ja, ik zie papa nog steeds om het andere weekend, en ja….hij neukt me dan het hele weekend, wat ik trouwens erg lekker vind hihihi….en mama weet er dus van en vind het prima zo, zolang ze de rest van de tijd maar met mij ken spelen haha….”

Ik zat flabbergasted met open mond van verbazing, en geilheid, te luisteren naar het ongelofelijke verhaal van Karin. Geen wonder dat mijn pik zo makkelijk in dat jonge kutje gleed, die was natuurlijk al flink ingereden door haar vader.

Ik stond op en greep Karin bij haar arm en trok haar mee naar boven naar de slaapkamer van de buurvrouw, die met volle verwachting snel volgde. Ik tilde Karin op en gooide haar op het bed, en dook er zelf achteraan en belandde met mijn hoofd precies tussen haar benen om haar maar gelijk gek te beffen. Harde kreunen en gilletjes waren het gevolg. Mijn pik kreeg alle aandacht van de buurvrouw die met haar mond mijn fallus weer heerlijk aan het verwennen was.
Nadat zij er in was geslaagd om mijn lul weer op oorlogssterkte te krijgen, trok ik Karin haar benen omhoog tegen mijn schouders aan, met als gevolg dat haar kleine kutje nu precies voor mijn pik kwam te hangen. Met één ferme stoot zat ik er weer helemaal in en begon als een wilde haar kale kutje te neuken. Karin schreeuwde de meest geile uitspraken in mijn richting, naast ons lag Petra zichzelf wijdbeens met een dildo te neuken. Het soppende geluid wat uit haar kut kwam, wond mij alleen maar meer op en zorgde er ook voor dat ik mijn controle ook lichtelijk verloor….

“Geile slet……..je door je pa laten neukennnn…….en nu door ….aaahhh….mijn paal in je geile incestkutje……”

“Jaaaa Coot…..neuk ‘r harder….laat die teef maar voelen hoe het is om door een geile pik geneukt te worden!!!”

Ik trok m’n pik uit Karins kutje en draaide haar op haar buik, spreidde haar benen weer en ramde mijn stijve leuter weer in dat heerlijke vochtige spleetje van d’r.

“JAAAAAHHHHHHH…..OOOOooowwwwwwwww buurrrrrrrrrrrrr…”

“Kom op Coot, geef ‘r die pik van je, ze is wel wat gewend… Niks ten nadele van jouw keiharde neukstaaf, maar die van haar vader is wel langer…maar wel minder hard…oooow wat een geil gezicht is dit.hmmmm…”

Petra ging met gespreidde benen voor haar dochter zitten, ik begreep de hint en duwde Karins hoofd tegen de kut van haar moeder.

“aahh kut!!!! bef me Karinnnnnn…..jaaaaahhh ooohhh ik had dit zoooooo nodig..”

Dit hele geile tafereel maakte dat ik veel eerder kwam dan ik eigenlijk wilde, met een brul en een paar keiharde laatste stoten, spoot ik het kleine kutje van mijn buurmeisje karin voor de tweede keer die dag vol. Gelukkig was ze al een tijdje aan de pil, dit natuurlijk omdat haar vader ook liever niet met condoom neukt, en regelmatig dat geile lijfje volpompt met zijn hete zaad. Karin was nog dusdanig in extase van haar keihard binnen gekomen orgasme, dat ze haar heerlijke slankee benen nog strakker om mijn lijf geklemd hield, net zo lang tot mijn lul slap genoeg was geworden om zelf uit haar spleetje te ontsnappen.

“Wow……buurman………..papa neukt me lekker met zijn dikke lang pik, maar zoals jij mij nu net geneukt heb….poehhh…..effe bijkomen hoor…kolere, wat ben ik hard klaargekomen zeg….”

Ik zag aan haar ademhaling hoe haar goddelijke lijfje langzaam maar zeker weer tot rust kwam. We lieten haar maar even met rust, ook Petra was trouwens hard gekomen op de befkunsten van haar 13 jarige dochter.
peens kwam bij mij weer het besef dat ik weer was vreemdgegaan met de buurvrouw en deze keer ook met haar dochter. Als dit ooit uit zou komen, was er geen uitleggen aan naar mijn vrouw toe. Petra zag mijn zorgen in mijn ogen…

“buur….Coot….geen zorgen, wij ik en Karin dus, zullen dit niet doorvertellen…aan niemand. Dit is ons geheim, en eerlijk gezged hoop ik alleen maar op meer van dit soort heerlijke bezoekjes…”

Karin viel haar moeder in de rede:

“hou je er wel effe rekening mee dat je eigen vrouw ook leg te neuke met die collega van haar, die vader van die vriendin van mij weet zijn neukertjes wel te vinden haha…”

Ik greep de jongedame nog één keer vast voor een heerlijke tongzoen, en kleedde me daarna weer aan. Ook Petra kreeg van mij nog een lekkere tongzoen en daarna ben ik huiswaarts gegaan, oftwel hooguit 20 meter van hun achterdeur naar mijn achterdeur….

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 28

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?