De Zwarte Post BV, deel 4

4.1
(19)

(c) 2019 – 2023, door P.D. Vile

Dit is deel 4 van een langer verhaal. Ik heb dit verhaal in 2019 in het Engels geschreven, onder de titel “T.B. Mail, Ltd.” Voor een beter begrip raad ik je aan om vanaf het begin te lezen.
De Zwarte Post BV, deel 1
De Zwarte Post BV, deel 2
De Zwarte Post BV, deel 3

Veel plezier, en laat me weten wat je ervan vindt!

Hoofdstuk 12: Eindspel

“Wat? Alweer?”
Gloria Bruinsma opende gretig haar benen voor haar man, maar ze verborg haar verrassing niet.
“Normaal wil je nooit ‘s ochtends seks. En we hebben gisteravond ook al geneukt!”
Terwijl hij in haar stootte, gaf Gerard toe:
“Ik weet het, maar ik ben nu gewoon geil. Misschien door iets dat ik gedroomd heb? Je vindt het toch niet erg?’
Hij wist heel goed dat zijn vrouw het niet erg vond. Zij was altijd al de geilste van hun twee geweest. En ze maakte er geen geheim van hoe dol ze op zijn neukstaaf was.

Vele uren later zat Gerard weer op de bus, erg tevreden met zichzelf. Hij had zich best geschaamd dat hij de vorige weken steeds zo snel klaar was gekomen. En al leek Lexi het niet erg te vinden, hij vond toch dat een goede minnaar zijn orgasme hoorde uit te stellen tot de vrouw – of in dit geval het meisje – een paar keer is klaargekomen.
Nu hij gisteravond uitgebreid met Gloria had gevreeën en vanochtend nog een vluggertje had gedaan, verwachtte hij dat hij het vanmiddag langer zou kunnen volhouden.

Lexi knikte toen Annabel vertelde dat Gerard vanochtend zijn vrouw had geneukt. Ze vroeg niet hoe het bedrijf van meneer de Zwarte dit soort dingen wist. Dat maakte haar niet uit.
Ze glimlachte enkel.
“Cool! Misschien dat hij het deze keer dan wat langer volhoudt.”
En toen sprong ze op bus, zwaaide vrolijk naar Gerard, en liet zich op de stoel tegenover hem vallen.

Er zat een vrouw naast Gerard, dus daar kon zij niet zitten, en ze konden ook niet over hun plannen praten. En dus zei ze alleen maar hoi en bleef toen stil zitten.
Gerard kon zijn ogen niet van haar af houden. Ze droeg een enorm strak geel shirtje, dat haar middenrif bloot liet. Leek al wat ouder. De kleur was verbleekt, de stof was zo dun dat hij de donkere omtrek van haar tepelhoven erdoorheen kon zien. Hij vond het niet erg, maar hij vroeg zich wel af waarom haar ouders haar toestonden er zo bij te lopen.
Haar rokje was zwart, en kort. Zo kort dat hij eronder een klein stukje van haar roze slipje kon zien. En hij zag haar heerlijke benen, haar middenrif, haar armen, haar gezicht. Ze glimlachte hem toe toen ze zag dat hij staarde, maar ze zei niets.

Ze stapten samen uit de bus, en nu konden ze eindelijk praten. Terwijl ze hand in hand naar haar flatje liepen, vroeg Gerard:
“Weet je zeker dat je verder wil gaan met onze spelletjes? Je hoeft het niet, hè!”
“Weet ik. Maar ik wil dit, meneer Gerard. Het voelde vorige week zo fijn! Ik wil dat ook voor jou doen. En misschien kan jij het daarna weer met mij doen?”
Gerard glimlachte:
“Heel graag, mijn kleine Lexi.”

De deur viel in het slot, en al snel lagen hun kleren verspreid over de vloer. Lexi keek gretig naar Gerard’s keiharde staaf. Ze leidde Gerard naar haar bed, waar hij op zijn rug ging liggen. Toen greep ze snel zijn pik en begon hem te masturberen. Daardoor ging zijn ademhaling sneller, hij hijgde, hij gromde, maar hij kwam nog niet klaar.
Lexi wreef nog een paar keer over zijn eikel, maar keek daarna op in gespeelde verrassing.
“Hè, waar blijft je orgasme? Vind je dit niet meer fijn?”
Gerard grinnikte.
“Ik heb … iets gedaan waardoor ik mijn orgasme langer kan uitstellen. Vrouwen en meisjes, zoals jij, kunnen vaker achter elkaar klaarkomen. Mannen kunnen dat niet. Ik heb tijd nodig om bij te komen. Dus wil ik het uitstellen, zodat ik langer van het fijne gevoel kan genieten.”
“Oh? Goed dan!”

Zonder verder nog iets te zeggen masseerde Lexi weer zijn pik. Al snel voelde ze een van Gerard’s stevige handen op haar tepel, een andere op haar kont. Ze voelde hoe een vinger haar bilnaad verkende, zachtjes haar anus streelde.
Hier was ze niet op voorbereid, en dus besloot ze de controle weer in eigen handen te nemen.
“Weet je nog wat ik vorige week zei, meneer Gerard?”
Dat wist hij nog. En dus was hij niet verrast toen ze haar mond opende en die over zijn harde lul liet zakken. Maar hij had verwacht dat ze enkel wat op de eikel zou sabbelen. In plaats daarvan liet ze haar hoofd steeds verder en verder zakken, tot hij voelde hoe de punt van zijn eikel de achterkant van haar keel raakte. Ze hield hem daar een paar seconden, maar toen moest ze hem laten gaan. Hij zag tranen in haar ogen, hij hoorde haar kuchen en kokhalzen, maar haar mond was een brede glimlach, en achter de traantjes zag hij een trotse gloed.

“WEL ALLE …,” riep hij uit, deels als reactie op haar onverwachte actie, maar vooral als gevolg van het zalige gevoel dat dit meisje hem gaf.
“Ik heb wat dingetjes op internet opgezocht. Papa en mama denken dat NetNanny veilig is, maar ze gebruiken zo’n simpel wachtwoord!”
Ze rolde met haar ogen, en legde daarna uit dat ze de hele week op een banaan had geoefend, zodat ze zeker wist dat ze meneer Gerard een echt super lekker gevoel zou kunnen geven.
“Dat is echt niet nodig, dat weet je toch? Ik voel me al zalig enkel door hoe mooi je bent. En als je me aanraakt. Als dit je pijn heeft gedaan …”
“Nee, geen pijn. Ik moet wel gewoon concentreren, dan kan ik hem daar houden. Oh, en ik denk dat ik nog iets kan, maar dat is écht moeilijk.”

Terwijl ze praatten, had ze de hele tijd Gerard’s pik zachtjes gemasturbeerd. Maar nu bracht ze haar mond weer in de buurt van zijn staaf. Ze ademde diep in, ademde uit, en toen weer in. En toen liet ze haar hoofd weer zakken.
Maar deze keer stopte ze niet toen hij haar keeltje voelde. Hij zag dat ze eventjes worstelde, maar toen dóórduwde. Hij voelde haar strakke keelgat om zijn pik. Zijn eikel zat nu helemaal in haar slokdarm. Het voelde strakker dan de strakste kut die hij ooit geneukt had. Nog nooit had hij een vrouw ontmoet die in staat was hem oraal volledig te accepteren. En nu was daar dit meisje, dit ongelooflijk jonge wicht, en zij deep-throatte hem als een volleerde porno-ster!
Ze bleef maar dieper en dieper gaan, tot haar lippen Gerard’s schaamhaar bereikten. Tijdens het oefenen had ze op dit moment nog haar tong uitgestoken, zodat ze zijn ballen kon likken, maar Gerard’s pik was heel wat dikker dan de oefendildo’s die Annabel haar had gegeven. Haar lippen waren maximaal uitgerekt, en ze was niet in staat haar tong naar buiten te krijgen.

Ze moest even omhoog voor lucht, maar zodra ze had ingeademd liet ze haar hoofd weer vallen. Met steeds snellere bewegingen bewoog ze haar hoofd op en neer, zodat ze met haar keel Gerard naar het beste orgasme van zijn leven neukte.
Gerard voelde zijn ballen samentrekken. Instinct nam over. Er waren geen gedachten meer, alleen verlangen. Het verlangen om zo diep mogelijk in dit meisje te zijn. En dus grepen zijn handen haar haren, en hij duwde met kracht haar hoofd omlaag. Ze kon niet bewegen, terwijl hij de ene straal na de andere direct in haar maag projecteerde.
Opnieuw was Lexi blij met de voorbereiding door Annabel. Zij had verteld dat dit zou kunnen gebeuren, en dus weerstond Lexi de impuls om terug te vechten, maar wachtte ze tot na de eerste paar stralen voordat ze Gerard op zijn handen tikte en haar hoofd een beetje omhoog duwde, als teken dat ze wou, nee moest, ademen. Hij trok haar snel omhoog. De bezorgde blik op zijn gezicht was gemeend, al was hij wel vermengd met een diepe lust naar meer.

“Het spijt me,” verontschuldigde hij zch, “Ik liet me meeslepen omdat het zo verrotte zalig voelde. Ik heb je toch geen pijn gedaan?”
“Nee, niet echt,” loog Lexi, “je liet me schrikken, maar ik ben blij dat je genoten hebt. Alleen jammer dat ik het nu niet heb kunnen proeven.”
Maar toen pakte ze zijn arm, trok hem overeind, en ging zelf op haar bed ligggen.
“Mijn beurt!”

Gerard had geen tweede uitnodiging nodig. Hij had hier al de hele week naar uitgekeken. Gretig bracht hij zijn hoofd naar de kleine schat tussen haar obsceen gespreide benen. Hij plantte zijn mond vol op haar venusheuvel, voelde de fluwelen zachtheid van haar huid daar. Hij stak zijn tong uit en verkende de omgeving. Maar hij was dorstig naar haar zoete sapjes, en dus ging hij snel lager.
Zijn tong bewoog langs haar spleetje, helemaal naar beneden. Daar bleef hij eventjes. En toen sloot hij zijn mond rond haar kleine opening, en zoog zo veel van haar sexy sapjes op als hij kon.

Maar wat hij wou, wat hij écht wou, was haar laten kronkelen en gillen van genot, en hij wist precies hoe hij dat kon bereiken. Zijn tong ging weer naar boven, en hij begon met haar gevoelige knopje te spelen. Zijn sterke vinger vond haar ingang, nat van zijn speeksel, gemengd met alweer meer van haar meisjes-geil. Hij duwde hem naar binnen, voorzichtig, langzaam. Ze was zo nat dat hij, hoe strak ze ook was, met gemak helemaal naar binnen gleed.
Hij trok zijn vinger terug. En toen, tijdens een heftige aanval met zijn tong op haar clitje, voegde hij een tweede vinger toe en duwde hard. Hij hoorde haar kreunen en hijgen, en terwijl hij snel zijn vingers in en uit haar ramde, terwijl hij niet stopte haar knopje te likken, voelde hij haar huiveren door haar eerste orgasme.

Zo ging hij nog even door, tot haar tweede orgasme, Maar toen vond hij het tijd om iets nieuws te proberen.
Gerard trok haar lijfje omlaag, tot haar kont op de rand van het bed lag. Hij knielde voor het bed.
“Zet je voeten op mijn rug, Lexi, en spreid je benen. Dit ga je heerlijk vinden.”
Lexi deed wat hij vroeg. Haar kutje was nu nog beter zichtbaar dan eerst. Gerard aarzelde niet. Hij boog zich voorover, sloot zijn lippen rond haar vagina, en duwde zo hard hij kon met zijn tong. Al snelde voelde hij hoe die tussen haar gladde strakke wandjes gleed. Hij hoorde Lexi tevreden zuchten. Zijn hand vond haar clitje, dat hij begon te vingeren. Zijn andere hand streelde haar platte borst, speelde met haar kleine tepeltjes. Ze zuchtte en hijgde. Haar zoete sapjes vloeiden rijkelijk. Al snel kwam ze opnieuw klaar.

Toen haalde Gerard zijn hand van haar borst weg, en schoof hem nu onder haar billen. Toen tilde hij haar wat op. Hierdoor kwam haar kutje zo bloot te liggen dat hij zijn tong nu zelfs nog dieper in haar kon steken.
Ook al was ze veel, heel veel strakker dan zijn vrouw, haar geil maakte haar glad genoeg dat hij zijn tong in hoog tempo in en uit en in en uit kon duwen, terwijl hij geen moment stopte met zijn vinger haar kleine pret-knopje te masseren.
Met zijn andere hand kneedde hij haar zachte kadetjes. Al snel gleed er een vinger tussen haar billen, om haar bilnaad te verkennen. Er was zoveel van haar geil naar beneden gelekt dat het ook daar helemaal glad was, dus toen zij tegen haar kontgaatje begon te duwen gleed zijn vinger gemakkelijk naar binnen.

Lexi was geshockeerd. Dit wilde ze niet. Ze voelde zich nog niet klaar voor anale seks. Maar … toen zijn vinger daar eenmaal was, voelde het wel vreemd en pijnlijk, maar ook op een rare manier geil en sexy.
Ze merkte dat Gerard hem er niet helemaal induwde. Hij stopte bij het eerste kootje. Ze besloot het toe te staan, en toen ze wat ontspande begon ze ook meer te genieten van dit nieuwe en ongebruikelijke gevoel dat beide gaatjes tegelijk gevuld werden, terwijl deze ervaren man tegelijk haar clit een fantastische massage gaf.

Haar volgende orgasme kwam met onverwachte kracht, en toen, net toen de golven van plezier haar onvolwassen lijfje overspoelden, duwde Gerard zijn vinger opeens helemaal naar binnen, diep in haar maagdelijke kontje. Ze gilde en hijgde en kronkelde, en toen verstrakte haar lijfje, waarna ze zich uitgeput op het bed liet vallen.
Gerard haalde zijn handen weer weg. Zijn mond bleef op Lexi’s kutje, maar nu likte hij enkel nog zachtjes over haar spleetje. Hij wist dat hierdoor haar post-orgastische geluksgevoel nog een stuk langer zou aanhouden.

Uiteindelijk werd haar ademhaling weer rustiger. Ze opende haar ogen en keek omlaag, naar waar Gerard nog altijd kalmpjes haar laatste geil oplikte.
“Heb je genoten?”
Ze zuchtte diep.
“Ja. Ja, het was heerlijk. Maar … je vinger in mijn kont … dat wilde ik niet, weet je?”
“Maar het was lekker?”
Ze zuchtte weer.
“Ja, het voelde best goed.”
“Mooi zo. De volgende keer zal ik het vragen.”
Gerard wist dat ze ja zou zeggen. Hij had tot nu toe niet meer dan één vrouw gehad die zijn anale stimulatie niet fijn vond. En dat had een heel duidelijke reden. Hij huiverde, en probeerde aan iets anders te denken.
Eén blik op de bezweten minderjarige schoonheid onder hem was genoeg.

Maar toen keek Lexi hem aan, met haar onschuldigste glimlach.
“Meneer Gerard? Toen ik op internet opzocht hoe ik je het beste kon verwennen, kwam ik nog iets anders tegen waar ik benieuwd naar ben. En ik zie dat hij weer stijf is. Mag ik het proberen?”
“Wat wil je dan proberen, Lexi?”
“Oh, mag ik dat nog even geheim houden? Dat ik je verras? Ga maar op bed liggen, en hou je ogen dicht tot ik zeg dat je ze open mag doen. Goed?”
“Nou … oké, denk ik.”

Lexi kwam overeind. Gerard ging op zijn rug liggen. Zijn keiharde piemel wees obsceen omhoog. Hij legde zijn handen in zijn nek, sloot zijn ogen, en ontspande zich.
Hij hoorde hoe Lexi om het bed bewoog, waarschijnlijk op zoek naar de juiste positie. Toen greep een handje zijn pik vast. En toen, opeens, voelde hij hoe iets stomend heets en vochtigs tegen zijn eikel drukte, en toen werd hij opgeslokt door iets dat strak en warm en nat was.
Zijn ogen schoten open van verbazing, net op tijd om te zien hoe de laatste paar centimeters van zijn lange roede diep in Lexi’s strakke kutje verdwenen.

Hij wou iets zeggen. Hij had het gevoel dat hij moest protesteren. Hij wilde protesteren. Of niet. Nee, hij wilde heel zeker niet protesteren. Maar hij moest wel. Of toch niet?
Hij kon zich niet concentreren. Niet hierop. Het enige waar hij zich op dit moment op kon concentreren was het gevoel, het zalige gevoel, van Lexi’s waanzinnig strakke minderjarige vagina, om zijn hardheid gewikkeld, hoe ze elke centimeter ervan masseerde met haar huid, haar sapjes, haar hitte.
Ze bewoog haar heupen hard en gretig op en neer. In haar ogen was pure lust en verlangen zichtbaar terwijl ze hem wild bereed. Hij zag haar klaarkomen, een paar keer, en elke keer maakte het pulseren en knijpen van de spieren in haar vagina hem helemaal gek van genot.

Lexi’s voornemen om een onschuldig maagdje te blijven spelen faalde zodra ze Gerard’s harde pik tegen haar opening voelde. Ze had zich zo op dit moment verheugd, als sinds de eerste keer dat ze zijn gereedschap zag. Het lukte haar niet meer om zich in te houden. Ze wilde alleen nog maar neuken met deze man, hard en wild neuken. Ze wilde hem diep, diep in haar voelen.
En dus liet ze zich zo snel ze kon zakken, en begon toen haar heupen op en neer te schudden. Ze maakte zich niet meer druk over hoe het eruit zag. Ze wilde gewoon klaarkomen.
En dat deed ze. Al binnen een paar seconden startte haar eerste orgasme, en daarna bleven ze komen en komen, snel na elkaar, terwijl ze Gerard’s zalige staf bleef berijden.

Gerard probeerde het tegen te houden, zo lang hij kon. Maar dat was niet erg lang. Te heet, te jong, te strak, te verboden, te taboe, en te ongelooflijk sexy was dit jonge grietje, was het gevoel van haar minderjarige kut rond zijn kloppende lul. En dus spoot hij al snel straal na straal van zijn kleverige zaad, diep in Lexi’s onrijpe baarmoeder.

Lexi voelde zijn zaad in haar kutje spuiten, en dat gaf haar alweer een orgasme. Maar nog altijd was het niet genoeg. Nadat Gerard was uitgespoten, hield ze hem gewoon in haar. Bleef hem berijden. En, tot haar grote vreugde, hij bleef hard, en al snel lag hij weer te hijgen en te grommen van plezier.

Gerard was verrast dat hij niet slap werd, maar hij accepteerde het en genoot ervan. Hij glimlachte enkel toen het meisje hem bleef berijden. Hij voelde hoe, met elke stoot, een mengsel van haar kutgeil en zijn sperma naar buiten werd geduwd, langs zijn roede.
Hij rolde haar om, legde haar op haar rug. Ze sloot haar benen achter hem, en toen begon hij zijn harde pik in en uit haar strakke tunnel te stampen, zo hard en zo snel als hij kon. Hij bracht een hand naar haar clitje en wreef haar ruw. En ze schreeuwde van plezier terwijl hij haar haar volgende orgasme bezorgde.
Maar Gerard gaf haar geen tijd om tot rust te komen. Hij bleef maar in en uit haar kutje rammen, bleef haar het ene orgasme na het andere bezorgen.
En toen voelde hij opeens haar hand op zijn kont. Voelde een vinger de spleet tussen zijn billen verkennen. En toen opeens een pijnscheut toen Lexi haar droge vinger diep in zijn kont stak.
En dat startte zijn volgende orgasme. Hij deponeerde nog een lading warm sperma in Lexi, en stortte toen in.

Lexi en Gerard lagen op bed, naast elkaar, hijgend en glimlachend, terwijl ze nagenoten van hun orgasmes. Langzaam kwamen ze tot rust. Hun ademhaling werd weer rustig. Ze gingen zitten.
“Bedankt,” fluisterde Lexi.
“Nee, Lexi. Jij bedankt.”
Ze glimlachte enkel.
“Ik denk dat ik nu maar beter kan gaan? Voordat je ouders thuiskomen?”
Ze knikte, en keek in stilte toe hoe Gerard zijn kleren bij elkaar zocht, zich aankleedde, en haar nog een kushandje toewierp voordat hij het flatje verliet.

Epiloog

De knappe lange man, gekleed in smetteloos designerpak, stond voor het raam. Met zijn rug naar de vergadertafel gekeerd, keek hij uit over de skyline van de stad.
Zijn staf wachtte geduldig en in stilte. Alleen Harry, de persoonlijke secretaris van de CEO, krabbelde aantekeningen op een notitieblok. De man sprak langzaam en bedachtzaam.

“Geachte heer Bruinsma.
Door het beroep dat ik heb gekozen, kom ik meer vreemde verlangens en fetisjen tegen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Ik heb altijd geprobeerd daar begrip voor te hebben. U, meneer, maakt dat moeilijk.
Ik moet toegeven dat ik erg in de verleiding ben om onze klant te vergeten, en de foto’s en video’s die we hebben gewoon vrij te geven. Om het uw vrouw te vertellen, uw ware gezicht te laten zien. Om de politie erbij te halen. En dan, als de woedende menigte u probeert te lynchen, dan zal ik daar zijn, en ik zal …”

Hij was steeds harder gaan praten, zijn laatste woorden waren een schreeuw. En toen viel meneer de Zwarte stil, en zijn staf zag zijn schouders schokken.
Annabel kwam overeind, liep naar haar baas, en legde een hand op zijn schouder.
“Wilt u misschien dat ik deze keer de brief schrijf, meneer de Zwarte?”

Gerard Bruinsma verliet zijn kantoor voor zijn middagpauze. Een jonge man, voor in de dertig, greep hem bij de arm.
“Meneer Bruinsma? Dit is voor u.”
Hij duwde een grote bruine enveloppe in Gerard’s handen, draaide zich om, en was alweer weg. Gerard bekeek de enveloppe.
Een handgeschreven tekst: “Aan Gerard Bruinsma. Gevoelige informatie.”
En in de hoek een logo, en een bedrijfsnaam: De Zwarte Post BV.

“Geachte heer Bruinsma.
Tot onze spijt moeten wij u laten weten dat wij hebben ontdekt dat er foto- en video-opnames bestaan van een recente indiscretie uwerzijds. In de bijgevoegde verzegelde enveloppe vindt u enkele voorbeelden. We raden u aan deze in een veilige omgeving te openen.
Wij hebben er geen belang bij om dit belastende materiaal vrij te geven. Maar dat is, helaas, niet aan ons. We hebben tot nu toe enkel kopieën, we kunnen de originelen niet bereiken, laat staan vernietigen. Nog niet. Niet met onze beschikbare middelen.
Echter, misschien is er een mogelijkheid. Eén van onze klanten heeft aangegeven dat ze grote interesse hebben in de blauwdrukken van de nieuwe machine die uw team ontwerpt. Ze hebben ons daar veel geld voor geboden. Genoeg geld dat we daarmee kunnen zorgen dat deze vreselijke foto’s en video’s voor altijd zullen verdwijnen.
Morgen zal de man die u deze enveloppe gaf u opnieuw ontmoeten. Zelfde tijd, zelfde plaats. We verzoeken u hem dan deze enveloppe terug te geven. We vertrouwen erop dat deze dan kopieën van de gevraagde blauwdrukken zal bevatten.
Hartelijk dank voor uw begrip, en voor uw bereidwillige medewerking.
Hoogachtend,
Annabel Trinchieri, Senior stafmedewerker, De Zwarte Post BV”

* * *

De voltallige senior staf was verzameld rond de vergadertabel. Meneer de Zwarte kwam overeind. Rechte rug, handen over elkaar, en zijn gebruikelijke strenge zakelijke blik. Een subtiel knikje in de richting van de deur, en die zwaaide open. Harry kwam binnen, met een dienblad vol champagneglazen.
“We drinken op ons succes in de zaak Bruinsma,” verkondigde meneer de Zwarte.
“We hebben gisteren de laatste betaling ontvangen. We hebben veel kosten gehad, eerst omdat we Bruinsma’s voorkeuren niet herkenden, en daarna omdat deze operatie een andere, duurdere organisatie vereiste dan ons normale werk. Maar zelfs na aftrek van die kosten blijft er een netto winst voor het bedrijf van ruim twintig miljoen. Dus, óp ons succes.”
Allen tilden hun glas op, en brachten het daarna naar hun lippen. Niemand dronk echt. Ze wisten dat meneer de Zwarte dat zou merken, en hij vergat nooit iets.

Toen haalde meneer de Zwarte een enveloppe uit zijn colbert.
“Arwin, jij was het die de waarheid ontdekte. Je was dapper genoeg om je ontdekking hier te laten zien, ook al wist je hoe controversieel dat was. In de enveloppe vind je de details van je loonsverhoging. En als je wat extra tijd thuis wilt zijn, dan geef ik je graag een week vrij.”
“Bedankt voor de loonsverhoging, meneer de Zwarte. Maar als u het niet erg vindt dan blijf ik liever gewoon doorwerken.”
Alvin wist exact welk antwoord meneer de Zwarte verwachtte.

Toen wendde meneer de Zwarte zich tot Annabel, met een andere enveloppe.
“Annabel, jij …”
Maar ze onderbrak hem. Mensen hapten hoorbaar naar lucht.
“Nee, meneer de Zwarte. Ik waardeer het aanbod, maar ik wil geen loonsverhoging. En ook geen week vrij. Ik wil iets anders. Iets waar het hele bedrijf beter van wordt, in plaats van alleen ik.”
Meneer de Zwarte staarde haar lang aan. Kalm en vastberaden hield ze zijn blik stand.
“Oké,” zei hij uiteindelijk, “je hebt mijn aandacht.”

“De afgelopen weken, tussen mijn werk met Lexi door, heb ik tijd gevonden om een aantal oude dossiers te bestuderen. En ik heb ontdekt dat we al vaker pedofielen en hebefielen gemist hebben. Daarom wil ik voorstellen dat we een nieuwe afdeling oprichten, een Afdeling Speciale Operaties. Ik bied me aan om deze afdeling te leiden. Ik denk dat ik nog meer kinderen zoals Lexi kan vinden, kinderen die net zoveel van seks houden als wij, en die ons graag zullen helpen met onze operaties.”
Ze zag dat meneer de Zwarte heftig zijn hoofd schudde.
“Nee!” zei hij enkel, “nee, nee, nee! Dat gaat niet gebeuren. Toegegeven, de zaak Bruinsma was een succes. Maar nog steeds gaat er geen dag voorbij dat ik me niet afvraag of we niet de verkeerde keuze hebben gemaakt. Ik wil me nooit meer met dit soort zaken inlaten. En al helemaal niet een afdeling …”

Annabel stak abrupt haar hand op, en tot ieders verbazing bracht dit meneer de Zwarte tot zwijgen.
“Meneer de Zwarte, vergeef de onderbreking, maar ik wil graag wat cijfers presenteren. In ons laatste volledige boekjaar konden we geen succes behalen op contracten met een totale waarde van bijna tachtig miljoen euro. Ik ben er redelijk zeker van dat ten minste vijfenzestig miljoen daarvan komt doordat het doelwit op minderjarigen viel. Ik weet niet bij hoeveel daarvan we succes zouden hebben gehad, maar ik denk dat tachtig procent een lage schatting is. Dus dan hebben we het al over minstens tweeënvijftig miljoen. Daarnaast heb ik ook zaken gevonden die we wel konden afronden, maar na hoge investeringen, en die we vermoedelijk sneller hadden afgerond als we hadden onderkend dat het doelwit op minderjarigen viel, en daarnaar gehandeld hadden. Mijn schatting is dat we daarmee het bedrijf nog eens twaalf miljoen aan kosten hadden kunnen besparen.”

Meneer de Zwarte keek haar aan alsof hij haar voor het eerst zag. Dit was niet de spontane ingeving waar hij het eerst voor had gehouden. Deze vrouw had zich voorbereid. Ze wist wat ze wilde. En ze had de argumenten om dat te verdedigen.
“Dus als u weigert een Afdeling Speciale Operaties te starten, dan volgt u uw eigen gevoelens, ten koste van het bedrijfsbelang.”
Ze zag dat ze meneer de Zwarte bijna had overtuigd. Tijd voor haar laatste argument.
“Bovendien, toen ik hier begon als veldwerker, en u me opleidde, heeft u me geleerd geen enkele fetisj te veroordelen. U zei dat het geen probleem is als ik niet om kan gaan met een fetisj van het doelwit, dat u dan een ander zoekt, maar dat ik dan nog altijd geen slecht beeld van het doelwit moet hebben, en ook niet van de collega die de zaak overneemt. Dus als u niet om kan gaan met deze fetisj, dan is dat geen probleem. Maar ik kan dat wel, en ik wil dat inzetten in het belang van het bedrijf. Wilt u me dat alstublieft toestaan?”

Meneer de Zwarte gaf toe. Hij stak een hand uit, die Annabel aannam.
“Beste mensen, graag een applaus voor onze nieuwe Hoofd Speciale Operaties, Annabel Trinchieri. Annabel, gefeliciteerd.”
Hij nam zijn champagneglas en sloeg het in één teug achterover.

De vergaderzaal was leeg, op meneer de Zwarte na. Hij keek uit over de skyline.
Hij zuchtte, en zie toen: “Harry, kan je …”
De deur ging al open voordat hij was uitgesproken.
“… je een grote scotch brengen, Theo? Hier. Een driedubbele.”
Harry gaf Theo één van de glazen. Ze klinkten, en dronken in stilte.

* * *

Gerard’s gepieker werd onderbroken toen zijn telefoon het geluid van een ontvangen bericht afspeelde.
Hij keek. Onbekend nummer. Aarzelend opende hij het bericht.
“Lieve meneer Gerard. Het spijt me dat ik u heb misleid. Het spijt me dat ik tegen u heb gelogen. Maar veel van de dingen die ik dee en zei waren geen leugens. Ik vond het echt leuk om u te verwennen, en ook toen u mij verwende. Ik begrijp het als u me niet meer wil zien. Maar als u dat wel wil, dan heeft u nu mijn nummer. XXX, Lexi. P.S. Ik ben niet eens blond. Dat was een pruik. Hier is een foto van hoe ik in het echt ben.”

Hij zag een foto van het gezicht van een meisje. Duidelijk Lexi, maar met schouderlange golvende zwarte haren, in plaats van het lange blonde haar waar hij haar mee kende. En toen kwam er nog een foto binnen, van hetzelfde meisje, helemaal bloot.
Gerard voelde zijn pik schokken.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.1 / 5. Aantal stemmen: 19

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: P.D. Vile

Hoi! Ik ben P.D. Vile. Dat is natuurlijk niet mijn echte naam; die hou ik liever geheim. Ik schrijf al sinds 2019 pedo-erotische verhalen. Meestal in het Engels (voor andere sites), soms ook in het Nederlands voor hier - als vertaling of als origineel NL verhaal. Mijn verhalen zijn fantasie. Fantasie over seks met kinderen doet niemand kwaad. Gebruik alsjeblieft mijn fantasie verhalen niet als excuus om kinderen kwaad te doen! Wil je met me in contact maar liever niet voor iedereen zichtbaar in de reacties op de site? Mijn anonieme en veilige email adres is P.D.Vile@protonmail.com en ik beloof dat ik alle reacties die ik daar krijg vertrouwelijk zal behandelen. Ik probeer ook te antwoorden maar ben niet elke dag online. Sinds kort heb ik ook een "eigen" site, waar ik al mijn verhalen verzamel, zowel in het Nederlands als in het Engels. Op dit moment nog niet compleet, maar daar werk ik aan! Interesse? https://pd-vile.asslr.org/ (Helaas is deze site op dit moment niet bereikbaar, en ik weet niet wanneer dat zal zijn opgelost)