Mijn Oom

3.5
(27)

Door: Ton

Ik ben Nora, en dit gebeurde toen ik 13 jaar was. Mijn oom en tante vroegen mij of ik tijdelijk bij hun kwam wonen, om na schooltijd op hun zoontje Sem van 11 jaar te passen. Hij heeft last van ADHD en tante moest worden opgenomen in het ziekenhuis.

’s Morgens kroop Sem naakt bij mij in bed, waar ik in eerste instantie van schrok. Maar ik kruip zelf ook altijd bij mamma in bed als pa naar zijn werk is.
“Slaap jij met T shirt aan, Nora? Wij slapen en ontbijten altijd naakt hoor. Moet jij ook doen!” zei Sem. Ik trok mijn T-shirt toen ook maar uit en ik voelde gelijk zijn warme lichaam tegen mij aan. Hij sloeg een arm om mij heen en legde die op mijn borst. Ik vond het eerst ongemakkelijk, maar ook lekker.

Ik zag later zijn kleine pikkie, die soms slap en soms hard was. Plots zei hij:
“Jij hebt kleine borsten, Nora. Mijn mamma heeft ze veel groter. En mijn pa heeft een veel grotere pik dan ik, en helemaal als mijn ma zijn pik vasthoudt, dan wordt hij heel stijf.” Ik lag er de volgende dag op te wachten dat Sem weer bij mij kwam liggen en ik zijn pikkie hard voelde worden tegen mijn billen aan. Hij pakte gelijk weer mijn borst in zijn handen, en nu streelde hij er ook iets over. Toen hij zich omdraaide, draaide ik mij ook naar hem toe en drukte mijn borsten tegen zijn rug en legde mijn hand om zijn middel. Hij pakte gelijk mijn hand vast en legde die op zijn pik die gelijk wat bewoog.
“Dat doet mamma ook bij mij, Nora. Het voelt lekker bij mij en ook bij haar zegt ze.”

Sem lag op bed en mijn oom was terug van het bezoekuur in het ziekenhuis. Ik zat voorover met een topje aan op mijn telefoon te kijken, en zag hem steeds naar mijn borsten kijken. Plots zag ik een beste bult in zijn broek en dacht aan wat Sem vertelde. Ik wist dat oom om half 7 opstaat en dan naar de douche gaat. Ik zette op mijn telefoon de wekker om 3 minuten voor half 7, want ik wilde zijn grote pik graag zien.

Met harde tepels op mijn borsten zat ik wijdbeens te wachten, met toiletpapier in mijn hand. De deur ging open en mijn oom, met een ongelooflijke grote en harde pik, kwam binnen. Hij schrok wel, maar wat keek hij naar mijn borsten en toen tussen mijn benen.
“Sorry,” stamelde hij, “ik wist niet dat jij hier was.” En hij wou weer weggaan. Ik zei gelijk:
“Ik ben klaar hoor met plassen,” en ging staan en droogde mijn schaamlippen. Toen ik langs hem liep, keek ik expres weer naar zijn lul en ik was gelijk weer nat.

Wat vingerde en wreef ik mij klaar, met de lul van mijn oom op mijn netvlies. Toen Sem mijn hand weer op zijn pikkie legde, kneep ik er steeds zachtjes in.
“Lekker, Nora, maar mijn ma doet ook zo…” Hij ging op zijn rug liggen en deed wat ik ook andere jongens had zien doen: hij trok er aan. Dat moest ik toen ook even doen en zijn pik werd veel groter dan ik eerst gezien had bij hem.
“Ik wil je plasser ook voelen, Nora.” Ik was zo geil dat ik meteen op mijn rug ging liggen. Ik voelde zijn vingers over mijn schaamlippen gaan, maar niet alleen dat, ik voelde ook een paar vingers van hem in mijn kutje.
“Jij bent geil, hè Nora? Je kut is nat. Dat heeft mamma ook, dat is een goed teken. Dan kan de plasser van mijn pa er gemakkelijk in, zei ze.”
“Dan mag jij veel doen bij je mamma, Sem.”
“Ja hoor, zij leert mij al veel.”
“Dat wil ik ook wel bij je doen hoor.” zei ik.

’s Avonds had ik een ander topje aan, wat nog meer van mijn borsten liet zien en ik had mijn natte string onder een kussen gelegd. Ik wilde mijn oom verleiden, zo graag wilde ik zijn pik vasthouden. Mijn oom begon gelijk over wat er vanmorgen was gebeurd. Tijdens het praten keek hij steeds naar wat er te zien was van mijn kleine borsten en keek hij naar mijn benen.
“Ik moest mij vanmorgen beheersen, Nora, toen ik je zo zag zitten. Wat een mooie borsten hebt jij! En al helemaal toen jij het toiletpapier door je schaamlippen trok, wat had ik ze graag droog willen likken.”
“Ik moest de hele dag aan je grote pik denken, oom. Heel wat anders dan die van mijn vriendjes. Jij mag mij nu wel droog likken. Ik pakte mijn natte string onder het kussen weg en gaf het aan hem en trok mijn rok omhoog.

Hij drukte mij gelijk achterover op de bank en ik trok mijn topje uit. Ik voelde gelijk zijn lippen over mijn schaamlippen gaan. Hij kreunde van genot en ik ook en nog harder toen hij zijn vingers een klein stukje in mijn kut stopte.
“Ik wil je lul vasthouden ook. Toe nou,” kreunde ik. Snel had hij zijn kleren uit, en zag ik wat ik wilde zien. Ik pakte met beide handen zijn lul vast en trok er gelijk aan. Wat keek hij mij geil aan… Ik trok er aan, en bracht toen zijn lul naar mijn mond en begon hem te pijpen. Wat een gevoel om zoiets in mijn klein mondje te hebben. Ik bleef op zijn grote lolly zuigen. Plots spoot hij een beste lading in mijn mond. Ik probeerde zoveel mogelijk door te slikken. Het liep mij bij de mondhoeken langs, wat mijn oom ook oplikte.

“Sorry, dat was ik niet van plan hoor, bij je. Maar oh, wat lekker deed jij dat!”
“Ik vond het ook lekker. Wil jij nu ook neuken? Ik ben aan de pil hoor.”
“Dat wil ik wel. Dolgraag, Nora. Maar nu niet hoor. Als wij het doen, dan wil ik je ook zo lang mogelijk verwennen. Sem heeft overmorgen een voetbaltoernooi. Hij rijdt met de pa van een vriendje mee. Hij slaapt ook weleens bij zijn vriendje. Als dat zou kunnen, dan hebben wij de hele avond en nacht de tijd. Dan neem ik Sem mee als ik naar het ziekenhuis ga, dan ga jij intussen maar rondneuzen in onze slaapkamer. Ik hoop dat ik je verrassend aantref.”

Eindelijk was het die avond. Ik hielp Sem mee met inpakken.
“Mijn vriendje draagt ook niets in bed, en zijn pa heeft niet zo’n grote plasser als die van mij, en zijn ma heeft haar bij de plasser zitten, vreemd hè?” Sem holde naar buiten, en oom Wim voelde snel even onder mijn rok.
“Vermaak je wat intussen, lieverd,” zei hij. Ik liep naar de slaapkamer en trok eerst de laden van de nachtkastjes open. Ik rook aan iedere vibrator en dildo, ze waren allemaal schoon. Tepelklemmen zag ik en ook gewichten om aan de schaamlippen te hangen. Aan de kant van oom lag een bondageset, met een oogmasker, polsboeien en enkelboeien. Wat lag er een sexy ondergoed in de kast: een body met open kruis, babydoll zwart en ook bh. Ik vond het latexpakje het mooist.

Ik paste wat van tante aan, wat mij te groot was natuurlijk. De open strings vond ik heerlijk, en ik trok ook het latex pakje aan. Wat vond ik dat lekker geil zitten on mijn lijf. En ik wist dat als het strakker zat dat het nog fijner zou zijn. En met het pakje aan, ging ik op bed liggen en begon mij te verwennen met een vibrator. Ik wachtte met smart op mijn oom.

Eindelijk hoorde ik zijn auto. Wat keek hij geil naar mij toen hij mij op bed zag liggen met een pakje van zijn vrouw aan en met de vibrator een stukje in mijn kut. Hij trok gelijk zijn kleren uit, en zette zijn lul voor mijn mond. Ik begon hem weer gulzig te pijpen en kreeg weer een beste lading sperma binnen. Hij trok toen mijn pakje uit en begon over mijn hele lichaam te likken. Hij vergat geen cm. Vooral mijn kleine borsten kregen veel aandacht. Hij draaide mij later op mijn rug en ik moest op mijn knieën gaan liggen. Ik werd verrast dat hij niet alleen mijn schaamlippen likte maar ook mijn anus. Het was de eerste keer dat ik daar een tong over voelde gaan. En wat een lekker gevoel was het, en helemaal toen hij er een vinger induwde, en het rustig heen en weer trok en gelijk mij likte, ik gilde van genot.

Hij zoende mijn borsten een poos en wij tongden een poos. Ik stond in de brand.
“Neuk mij nu, oom,” smeekte ik. Hij legde een handdoek onder mijn kont, wreef een paar keer met zijn eikel over mijn schaamlippen en drukte zijn pik een stukje in mijn kut. Hij kuste mij weer wat weer overging in tongen, en ik voelde hoe mijn vlies doorboord werd. Ondanks het tongen schreeuwde ik even van auw… Toen begon hij mij heel rustig te neuken. Hij vroeg mij vaak of het nog ging. Ik kreunde ja.
“Oom, wat lekker om je pik in mij te voelen stoten.” Mijzelf vingeren of geneukt worden, wat een verschil is dat! Ik gilde het vaak uit, en ik wist later niet meer hoe vaak ik klaar gekomen was. Toen oom zich leeg gespoten had in mijn kut, trok hij zijn lul er uit en begon ons geil op te likken voor ik hem verder leeg zoog.

“Wat lekker, oom. Wat ben ik blij dat jij dat als ervaren minnaar gedaan hebt bij mij. Het was even pijnlijk hoor, maar later was het lekker om een warme pik in mijn kut te voelen stoten. Dat wil ik nu vaker met je hoor! Tante heeft veel sexy kleding, oom. En vooral wat ik droeg toen jij binnen kwam, maar haar open strings en bh ook hoor. Bindt jij mijn tante vast of zij jou?”
“We doen het meestal om de beurt. Maar je tante vindt het fijn om verrast te worden met een blinddoek om en wat zij dan voor lul in haar kut krijgt.”
“Wat bedoel je?” vroeg ik want ik begreep het niet goed.
“Er komen ook andere mannen om haar te neuken. En met een blinddoek om weet ze dan niet wie. Er zijn ook andere vrouwen die mij pijpen en neuken.” “Oh, jullie doen aan partnerruil. Dat had ik nooit verwacht hoor, dan hebt jij zeker al met veel vrouwen geneukt?”
“Ja hoor, en ik weet niet altijd met wie ik geneukt hebt en mijn vrouw ook niet, dan is de persoon alweer weg. Maar kom, Nora. Wij gaan wat drinken en dan krijg jij mijn lul weer lekker in je kut.”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.5 / 5. Aantal stemmen: 27

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?