Floortje en de nieuwe buurman

4.5
(14)

Door: Max vd Berg

Floortje had een nieuwe buurman. En buurvrouw, maar vooral de buurman was imposant. Een grote kale, getatoeëerde zwarte man met een enorm gespierd lijf. Net of hij een crimineel was.
Maar hij lachte wel veel en deed gewoon heel vriendelijk en aardig. Floortje was hem al een paar keer tegengekomen in de straat, in de supermarkt, …enzo.
En natuurlijk als ze thuis kwam op haar fiets vanuit school. Dan zeiden ze altijd hoi en dat soort dingen tegen elkaar.
Toen ze jarig was, eind maart, kwamen ze ook even langs. Ze hadden een zilveren armbandje gegeven en Floortje kreeg drie zoenen waar ze van kleurde…. Ze kwamen er toen ook achter dat hij meneer Stanley heette. Floortje wist zich het moment van de drie felicitatie zoenen nog goed te herinneren. Meneer Stanley feliciteerde haar met een donkere, zware stem, keek haar zo lief en diep aan in haar ogen en rook zo lekker mannelijk… daar hield ze wel van. Bovendien had hij toen zijn ene hand op haar dij gelegd, de andere had even over haar billetjes gegleden… vast per ongeluk, maar toch… Hihihi…., ze giechelde en bloosde nog als ze er wel eens aan dacht… en dat was best vaak….

Natuurlijk waren er ook leuke jongens van haar eigen leeftijd maar… dat waren er wel érg weinig, eigenlijk kende ze er maar één en dat was Bob. Bob zat al zo ongeveer haar hele leven bij haar in de klas en ze konden wel goed met elkaar opschieten. Maar… alle meisjes vonden hem leuk dus… dus tsja….
.
Maar het begon een paar weken daarna, Floortje was net veertien en zat op haar kamer huiswerk te doen. Haar bureautje stond onder het raam, dus als ze op keek keek ze lekker naar buiten en precies tegenover was het huis van de buren, om precies te zijn hun slaapkamer….
Vandaag was het warm… niet normaal.
Floortje had vanuit haar kamertje gezien hoe buurman Stanley in de tuin met plantjes bezig was…; in zijn blote gespierde bovenlijf! En al die spieren…. ze kreeg het er warmpjes van. En dan zat hij ook nog onder allerlei stoere tatoeages…
Floortje kon er niks aan doen maar iets in haar onderbuik trok jeukend samen…. Ze werd geilig van die man. Ook al was hij veeeel te oud voor haar.
Ze wilde die tatoeages wel eens van dichtbij bekijken. En aanraken… en zijn spieren en… misschien wel meer…! Het jeukte prettig tussen haar spleetlipjes…. Hmm…. Meneer Stanley draaide zich om. Ow my…. Die spierbundels….!
Floortje bleef staan kijken en aaide een beetje afwezig over haar shirtje. Ze had ineens best aardige borstjes, al zei ze het zelf en als ze er zo over streelde en dan met dit uitzicht… hmmm…. Wat voelden haar tieten lekker… Haar tepeltjes werden dan hard en tussen haar benen had ze dan ook een zeurderig, maar prettig gevoel… ze werd daar dan best wel nattig wist het blonde meisje met haar helderblauwe, stralende ogen.
Spelend door de stof van haar shirtje met haar borstjes, opende ze gelijktijdig met haar ranke vingertjes van haar andere handje een knoopje van haar broek … schoof met haar hand omlaag. Zoekend naar de haartjes en lager, kriebelend tussen haar spleetlipjes…. Snel bewegend, duwend tegen en langs haar clitje stimulerend… dat voelde altijd zó lekker….!
.
Die avond in bed zocht ze met haar benen wijd uiteen dat speciale plekje nog eens op, wreef ze nattigheid uit haar gaatje langs haar schaamlippen en tussen de plooitjes…. Het soppende geluid van haar vingerende handje bij haar spleetje…. Steeds sneller…. Met rode wangen boven de dekens, haar gloeiende kutje veilig dampend onder de dekens de geur van geil, opgewonden pubermeisje verspreidend. Floortje was geil. En niemand kon het stoute meisje zien en betrappen zoals ze zo driftig toegaf aan haar gevoelens . Floortje lag beschermd door haar dekbed en de donkerte van de nacht…. Denkend aan die zwarte buurman, die haar gedachten volledig beheersten….
.
De volgende speciale belevenis met buurman Stanley was niet snel daarna.
Floortje had al haar huiswerk net af toen ze iets zag bewegen bij het raam bij de overburen.
Ze keek wat langer…
De overbuurman en zijn vrouw kwamen al zoenend hun slaapkamer in. Floortje wist dat dat hun slaapkamer was… Handen wanhopig voelend over elkaars lijf, schuifelend richting het bed…
Floortje zat gelijk recht overeind. Omg…. Dit ging ze zien…. Alleen…., ze moesten natuurlijk haar níet zien!
Handig en soepel schoof ze op haar bureaustoel naar half achter het gordijn zonder haar blik ook maar een milliseconde van het hitsige tafereel te verslappen…
Vanuit de veilige positie in haar kamertje zag Floortje de zwarte buurman en vrouw elkaar uitkleden, overal betasten….
Ow my….! Dat zag er lekker uit…. Floortje kreeg prettige kriebels tussen haar spleetje en dieper… in haar onderbuik en kut!
De negerman, Stanley, pakte de grote borsten van zijn vrouw, boog voorover en kuste ze.
Floortje slikte… dat zal best lekker zijn… als een jongen of man dat zo bij je deed.
Bob…. Of misschien de buurman zelf… hihihi….
Ze zag buurman Stanley knielen en ze ze zag heel duidelijk hoe hij de tepels om beurten in zijn mond nam en er aan zoog, sabbelde en likte.
Ow my God…. Floortje slikte even, voelde de geiligheid door haar lijfje jagen en keek verder. Dát was nog eens geil. Dat mocht hij bij haar ook wel doen. Ze giechelde eventjes.
Stanley zoog en kuste haar buik. Ging daarbij steeds lager…. Trok haar onderbroek uit en kuste haar … haar kut…
Hoe zou dat voelen? Een kussende man bij je spleetje?
Ze zag het toch duidelijk, de buurvrouw zette haar benen wat uit elkaar en buurman Stanley ging helemaal zijn gang. Zoenend likkend en zuigend bij haar vagina!
Floortje kreeg er kriebels van. Zorgde dat ze buiten beeld bleef, maar zeker ook dat ze alles goed kon zien!
De buurman stond ineens op. De buurvrouw giechelde en kuste buurman Stanley. Zij wel….
Ze ging opeens door haar knieën, trok buurman Stanley’s broek open en Floortje slikte opnieuw. Die penis! Holy Holy…! Buurman Stanley had een enorme grote harde piemel. Zelfs vanaf hier was dat wel duidelijk! Zoiets had Floortje nog nooit gezien. Hoe kon een pik zo groot zijn?
Gelijk pakte de buurvrouw hem vast en speelde er wat mee…
Hoe zou zoiets voelen? Zou dat lekker zijn? Floortje werd er wel nieuwsgierig van…
De donkere penis werd gestreeld en er werd gezoend….
….ook al iets wat Floortje nog nooit gedaan had. Ze had zoenen altijd vies gevonden en dan helemaal met tong. Maar de laatste tijd…. En zeker nu ze het zo zag. Ze wilde ook wel eens lekker zoenen. Dat iemand dat deed met haar… dat zou ze niet erg vinden….
De buurvrouw ging voor buurman Stanley op de grond zitten. Floortje had gelijk door wat ze ging doen, nog geen fractie voordat ze het zag gebeuren…. De piemel werd gekust, gelikt. Echt zo helemaal erlangs van beide kanten en bij de ballen …
Ow my God… hoe zou een piemel smaken?
De buurvrouw likte langs de schacht van de negerpiemel en leek er van te genieten… Blijkbaar smaakte meneer Stanley’s piemel lekker…. Hihihi….
Inmiddels nam de buurman de stijve pik in haar mond.
Owww woww… dat was pijpen!
Floortje had dat altijd zo iets smerigs gevonden en was er altijd van overtuigd geweest dat ze dat dus nooit zou doen. Nooit!
Maar nu… nu ze dat zo zag en met de lekkere grote piemel van haar buurman… ze giechelde bij deze stoute gedachte… Misschien was het toch zo vies niet. Misschien…. was het zelfs lekker!
Ze duwde even een hand tussen haar benen om haar onderbroek goed te doen. Die zat vervelend bij haar spleetje en… ach…
Het hoofd van de buurvrouw bewoog zuigend over de piemel. Buurman Stanley woelde door het lange haar en vond het blijkbaar lekker. Hij had haar hoofd vast en ze ging lekker lang door.
Floortje friemelde nog eens in haar kruis. Ze werd geil voelde ze…
De buurvrouw stond op en ze zoenden elkaar… nogal heftig en gulzig…
Toen gingen ze op bed liggen en buurman Stanley ging op haar….
Ow my God: dit was echt neuken! Floortje vond het supergeil en werd er meer dan opgewonden van, bleef kijken…, maar voelde ook een lichte vorm van jaloersheid… Hoe zou neuken voelen? Zo’n enorme harde piemel in je… Ín je… echt erin… diep in je kut… Een jongensding en dan zo heen en weer bewegend in je lijf…. Hmmm…
De buren schoven neukend over elkaar… zoenend en helemaal in elkaar verstrengeld…
Toen ging buurman Stanley even wat van haar af, draaide haar om en ze ging met haar kontje omhoog, ging een soort van op handen en knieën zitten en… owwww…
Floortjes ogen werden nog groter.
Buurman Stanley ging achter haar zitten en ze zag hoe hij die enorme piemel vastpakte… en…. hijihi…. hem daar in haar kutje duwde en …. Ze neukten elkaar nu als een soort hondjes…
Dat zoiets paste! De hele piemel verdween in haar. Echt erín! Wowww…
Floortje had de show van haar leven. Super leerzaam, behoorlijk opwindend. Ze was zo geil als wat en Floortje wist dat haar spleetje dan helemaal nattig was. Zeker nu…. Soms was haar onderbroek ook wat nattig door…
Opeens zag ze de buurman verkrampen, hij stootte nog harder in de kut…. Nog eens en nog een keer en toen… even niks…. Toen kropen ze van elkaar af en… Ze gingen liggen zag Floortje. Op het bed, nog wat kroelend en … het was lastig te zien, omdat ze nu minder zag… het was ook al donkerder geworden…
.
Opletten nu, dacht Floortje.
Ze stond nog steeds goed verscholen achter haar gordijn. … Wachten tot ze weg zijn of gaan slapen….
Floortje had goed opgelet dat ze haar niet hadden gezien. Pfff… gelukkig maar.
Snel deed Floortje de gordijnen dicht.
En dat was nou net wat de aandacht van meneer Stanley trok. ….iets in zijn ooghoek bewoog en hij zag het gordijn bewegen bij de overburen.
… o nee toch?! Zou er iemand gekeken….? Maar… dat was toch het kamertje van dat blonde meisje? Die… hoe heette ze ook alweer? … Floortje….
Ja, dat was het… Floortje! Zou ze…. Iets gezien hebben? ….Alles…? Hoelang zou ze gekeken hebben?
Stanley keek opzij, naar zijn naakte vrouw, met haar koffiekleurige huid. Tevreden spinnend, slapend op haar zij. Haar ogen dicht. Die wist van niks…
Stanley keek weer naar buiten, naar het raam aan de overkant met de -nu dichte gordijnen.
Die Floortje…., die was toch pas veertien geworden? Wat een stout jong meisje…
Even lachte hij… die Floortje!… Jeetje… nou, hopelijk had ze een mooie show gehad.
Als ze wilde, mocht ze volgende keer wel weer kijken. Weer glimlachte hij in zichzelf.
… kon ze alvast ervaring op doen voor als ze later zelf een vriendje had. Dat zou niet zo lang meer duren. Ze was knap…., heel knap zelfs met haar blonde haren en dat lieve gezichtje… die mooie blauwe ogen….
Stanley dacht nog even langer na over zijn ondeugende buurmeisje, keek even opzij en merkte dat zijn penis weer hard werd. En dat terwijl hij net zulke heerlijke seks gehad had met zijn vrouw…. Zijn hand ging omlaag en streelde even langs zijn nog harder wordende donkere geslachtsdeel. Het richtte zich nog verder op en Stanley streelde verder, voelde even zijn balzakken en pakte zijn penis weer vast. Langzaam begon hij zich te rukken. Zijn gedachten bij het spannende gevoel van betrapt te zijn, bekeken te zijn door een klein onschuldig buurmeisje…; Floortje! Dat blonde geile ding van hiernaast…. Floortje…. Floortje … hmmm…. Met haar prachtige blauwe ogen en dat lieve neusje…. Dat dus stiekem gluurde naar hem en zijn vrouw…. Zou ze…. zou ze nu aan zijn penis denken? Hahaa … hmmm… Stanley verwende zichzelf tot ongekende hoogten en trok nog even door. En viel toen in een onrustige slaap.
Onwillekeurig ging het in die droom over Floortje. Ze gluurde naar hem terwijl hij douchte, zich aftrok en als hij in bed lag. Ineens lag ze naast hem en glimlachte liefjes terwijl ze zijn piemel bekeek, vastpakte en hem begon af te trekken… die zachte puberhandjes…. Dat blanke huidje…. zo jong en aantrekkelijk was die Floortje….
Het was lang geleden dan Stanley een natte droom had en hij schaamde zich dit keer dat de inhoud van zijn heerlijke zoete droom zo fout was… een veertienjarig onschuldig lief meisje…
.
De dag erna stond Floortje in de Spar chocolade uit te zoeken, gewoon, omdat ze daar trek in had, toen ze ineens een stem hoorde.
‘Zo buurmeisje, trek in chocola?’
Floortje draaide zich om en kleurde gelijk diep rood. ‘O, hoi….’stamelde ze…
‘Ben je er al uit? … ik bedoel… welke je neemt?’
Euhm… nee, giechelde Floortje. Ze draaide zich even naar het schap met de chocola.
‘Misschien M&M’s?’
Floortje hield wel van M&M’s… ze dacht even en keek toen terug. Nog net zag de de blik van haar donkere buurman snel van haar borsten weg gaan.
‘Euhm… ja,… kan…’ zei ze afwezig….
Had hij nou echt naar haar tieten gekeken? Ow my God…erg…. Zulke grote had ze nou ook weer niet… alhoewel….
Nou ik laat je maar alleen, zo’n mooi jong meisje als jij zit vast niet te wachten op zo’n vervelende oude buurman als ik.
Nou…., geeft niet hoor, mompelde Floortje. Ze zag hoe de blik van buurman Stanley haar lief aankeek, maar ook weer eventjes – duidelijk… over de voorkant van haar shirtje gleed…. Ik hoor het wel als je wilt delen….
Huh… wat? Floortje bloosde en snapte het niet helemaal…
…. Delen… als je M&M’s kiest…, kun je delen… ik hou er ook wel van hoor….
Ow… okee…. Ze bloosde onwillekeurig…
Doei meisje, … Floortje toch?
Ja, knikte Floortje.
Ze zag hoe meneer Stanley nog eens onbeschaamd haar borstjes bekeek en toen omdraaide.
Snel pakte ze de M&M’s en rekende af.
Onderweg naar huis op de fiets en later op haar kamer dacht ze steeds aan het supermarkt momentje… hij had écht steeds naar haar borstjes gekeken. Ow my God….
.
Floortje stak een bruine M&M in haar mond en keek omlaag, naar haar eigen borsten. Even streek ze haar shirtje glad, trok de stof
strakker over haar tietjes heen en voelde toen. Legde haar handen over haar tieten heen en pakte ze eens lekker stevig vast. Dat voelde lekker. Vrouwelijk… sexy….
Vind je ze lekker? Fluisterde ze zachtjes in zichzelf…. Vind je me sexy? … meneer Stanley? Durf je wel zo te kijken? …. Naar m’n tieten…. Kan je het zien ouwe neger? Giechelde ze. Ze masseerde ze langzaam in haar handen en zakte wat onderuit op haar bureaustoel….
Even liet ze los en liet haar handen toen onder haar shirtje, over haar blote buik omhoog glijden…. Pakte haar bh cups eens lekker stevig vast… hmmm… Kom dan meneer Stanley… je wil ze toch zien en voelen?
Ze giechelde en kreunde een soort tegelijk.
Toen ineens pakte ze snel een blauwe M&M en stopte die in haar mond. Ze trok bijna gelijk haar shirtje uit en voelde nu direct over haar bhtje… Hmmm….. masseerde haar tietjes eens lekker en voelde hoe in haar bh haar tepels verharden…
Ze pakte een rode M&M, at die op en haakte haar bh los. Liet die op haar schoot vallen en bekeek haar blote borstjes eens even lekker op haar gemak. Ze was best tevreden en zelf ingenomen met haar tieten; ze waren gewoon lekker.
Ze streek even langs haar tepeltjes, die waren nu knoepershard, ze giechelde… aaide erlangs, pakte er eentje vast en greep toen haar tieten eens lekker vast en kneedde ze zoals ze dat zelf lekker vond- lekker stevig… Hmmm….
Floortje zakte nog wat onderuit en begon lekker met haar tepels te spelen…. Ze at tussendoor nog een rode M&M en nog eentje en opende het bovenste knoopsgaatje van haar broek…
Ze speelde verder met haar jonge, blanke borstjes en opende haar broek nog wat verder, tot al haar knoopjes geopend waren en ze haar handje naar binnen kon laten glijden.
Haar benen zette ze iets uit elkaar en ze nam nog een groene M&M….
Hmm, dit was lekker…. Floortje duwde haar vingers tot bij haar clitoris en begon er stevig langs te wrijven, dat voelde altijd zo goed en geil…
Ze nam tussendoor een M&M, at die op en pakte er nog eentje. Stopte er in een impuls ineens eentje tussen haar schaamlipjes en duwde die tegen elkaar met de M&M er nog tussen. Een oranje. Hij viel en rolde weg. Floortje keek nog maar zag hem niet meer. Ondanks dat het een oranje M&M was… snel pakte ze een nieuwe en plaatste die tussen haar schaamlipjes en kneep ze tegen elkaar… hmmm….. Ze bewoog de lipjes even en giechelde, haalde M&M er weer tussenuit en at hem op.
Ze wreef haar clitoris weer. At nog een M&M en stak nu een bruine tussen haar spleetlipjes. Ze giechelde. ‘Zo bruine…’, fluisterde ze… ‘daar wil je zeker wel zitten… in m’n kut….’ Ze duwde haar plooitjes eromheen en bewoog ze even, zakte meer onderuit en speelde met de bruine M&M ertussen met haar jonge schaamlipjes. Het bruine snoepje smolt iets. Floortje giechelde en at hem op. Vingerde zichzelf weer en proefde haar vingers tussendoor steeds- een smaak van zoete chocola vermengd met pubermeisjes geil…. Ze likte haar ranke vingertjes af en stak snel een paar M&M’s in haar mond maar ook eentje tussen haar benen. Deze keer een stukje in haar gaatje… al was ze we bang dat het er niet meer uit zou komen maar het ronde snoepje floepte er zo uit en viel tussen haar benen op de stoel. Slijmerig nat van haar kutsapjes. Floortje stak het snel in haar mond en legde haar handje nu vol over haar spleetje. Ze wreef even vlug heen en weer, duwde daarna één vinger die bij zichzelf naar binnen en vingerde zichzelf kreunend… Ahhhh… hmmm….
Terwijl ze haar borstjes verwende en haar clitje stimuleerde werd het lekkere gevoel steeds meer en meer en… ineens overspoelde het haar en kreeg ze en heerlijk zoet orgasme… ahhh… dat was lekker…
.
Ze had trouwens geluk. Net toen ze weer aangekleed was kwam haar broer binnen. We noemen hem voor nu maar even Jelle.
Hij kwam plakband lenen.
Ze wees het met tegenzin. Eigenlijk was Floortje bang dat hij iets zou ruiken…. Of iets zou zeggen van haar oververhitte, rode blosjes, of… gewoon… iets zou merken….
Maar dat gebeurde niet.
Jelle liep al weer weg. Opeens stopte hij bij haar kamerdeur en raapte iets op. Hij liet het zien.
‘Geef.’ Floortje kleurde dieprood en stak haar hand uit.
‘Nee,’ snel stak hij de Oranje M&M in zijn mond.
‘Lekker.’ Hij stak zijn tong uit en was weg.
Floortje giechelde… ow my God….
.
De avond erop zat Floortje weer eerste rang toen meneer Stanley zijn kamer kwam binnenlopen met alleen een klein handdoekje om zijn middel.
Hij had niks door en Floortje zat gewoon achter haar bureautje terwijl ze alles bekeek. Tijd om te verplaatsen of weg te duiken had ze trouwens amper.
Het was duidelijk dat buurman Stanley net uit de douche kwam. Hij deed ineens zijn handdoek af en Floortje zag, hoe de enorme piemel heen en weer bungelde. Ze bloosde gelijk…. Zelfs slap was het enorm… en lekker…. Ze giechelde… maar bleef vooral kijken.
Meneer Stanley liep richting zijn kast en keek ineens opzij. Hij zag Floortje, grijnsde breed en zwaaide even vriendelijk.
Gewoon. Bloot. … zwaaiend alsof het allemaal volkomen normaal was dat zijn net veertienjarige buurmeisje hem zo zag en bekeek.
Floortje schrok zich de pleuris. Op de automatische piloot zwaaide ze terug. Starend van het gezicht van haar buurman naar zijn blote piemel en weer terug.
Meneer Stanley krabde wat aan zijn piemel en Floortje lachte.
Toen kwam ze weer bij zinnen, stond op en deed snel haar gordijn dicht.
Ow My God! Hij had haar gezien!
Ze shakete helemaal…. Ze had zijn piemel gezien- meneer Stanley ’s penis… slap bungelend tussen zijn benen…. Maar…; hij had haar ook gezien! Hij wist dat ze had gekeken! Wat moest ze doen?
.
Buurman Stanley lachte nog even na, pakte zijn pak en twijfelde of hij het gordijn dicht moest doen, maar liet het toch open.
Dat overheerlijke blonde wezentje van hiernaast was zich rotgeschrokken! Maar ze had wel eerst eventjes lekker zitten kijken, hij wist het zeker. Nou moest hij wel zorgen dat ze niet bang van hem werd, aan de andere kant… hij zou gewoon niks doen. Als ze een andere dag weer keek of stiekem zat te gluren wist hij gelijk genoeg. Sterker nog; hij wist dan gelijk dat ze het interessant vond. Ja… dat was het! Nette, keurige meisjes die er niks van moesten weten zouden niet meer kijken. Als die veertienjarige Floortje weer zou gaan gluren was het duidelijk; dan vond ze het op z’n minst interessant, en vrijwel zeker gewoon lekker en geil…
Met een big smile slenterde Stanley de kamer weer op, krabbelend aan zijn blote scrotum, daarna zijn penis stevig vastpakkend en er langzaam langs wrijvend, zodat het gevaarte met optimistische schokjes tot leven kwam.
Stanley trakteerde zichzelf, met het beeld van de mooie schattige Floortje nog op zijn netvlies, op een heerlijke rukbeurt. Zijn zaad in gedachten over haar blote lijfje spuitend, over die vast heerlijke zachte roomblanke tietjes…. áls ze die had…..
Vast. Hij had er pas in de supermarkt misschien nog net iets te lang naar gekeken…
.
Floortje probeerde er niet aan te denken.
Pas ’s avonds in bed gingen haar gedachten weer terug naar die enorme piemel. Zo groot… zo mooi… Hoe kon zoiets ooit passen in een vrouw? Of… in een meisje? Bij haar?
Haar handen gingen weer onder de dekens en zochten haar kutgaatje. Ze legde haar benen wat open, haar knietjes opzij en kvoelde met haar vingertop wat langs haar gaatje, een beetje duwend in het vochtige openingetje… strelend langs haar plooitjes…. Ze voelde dat ze al wat natter werd. Er droop zelfs een druppel uit het gaatje langs de binnenkant van haar dijen… Snel veegde Floortje het weg en streelde weer langs haar gleufje… zocht haar clitje op, ahhhh…. En weer naar haar gaatje.
Jeetje… er droop al weer zo’n druppel uit haar kutje… Floortje had gemerkt dat ze de laatste tijd steeds vaker van opwinding kutsapjes lekte. En ze was zo vaak geil… in zo’n bui…. Als ze aan seks enzo dacht…
Langzaam duwde ze haar vinger naar binnen… ook dat ging vrij gemakkelijk. Nou turnde ze ook – als dat er al iets mee te maken had. Maar vroeger kon ze haar vinger er ook helemaal in duwen, maar langzamer en een beetje stroever…, maar tegenwoordig… zeker met die sapjes…. Ze sopte inmiddels in en uit… steeds sneller en sneller…. De soppende geluidjes verstomden iets onder het dekbed… Floortje raakte verhit en opgewonden…. Geil… geil, ja…. zo heette dat… Ze was geil. Geil op buurman Stanley met zijn lekkere pik.
Nog sneller bewoog ze in en uit. Haar andere hand gebruikte ze om langs haar clitje te trillen… dat voelde altijd zo lekker…. Floortjes ademhaling versnelde, ze hijgde bijna… sneller… sneller…
Ahhh…. Ze kwam nóg lekkerder klaar dan de vorige keer…
Jaaaahh buurman Stanley…. Kom me dan neuken met je lekkere pik… kreunde ze… Ahh dat was lekker… Met spannende, ondeugende fantasieën over haar donkere buurman viel Floortje in een heerlijke slaap….
.
‘Hoi Floortje!’
Floortje draaide zich om.
De beide buren…. Het was de buurvrouw die haar naam had gezegd. Stanley stond er grijnzend half achter. Maar die zei niks.
‘O…, hoi,’ zei Floortje droog.
‘Alles goed met je?’ Vroeg de buurvrouw.
‘Ja hoor.’
‘We hebben je al een tijdje niet gezien…’ zei de buurvrouw.
‘Ow,’ zei Floortje. Snel keek ze even naar buurman Stanley. Blijkbaar telde die keer dat hij met z’n blote piemel bij het raam had gelopen niet… Hij had dus blijkbaar niets tegen zijn vrouw gezegd. Okee…, dacht Floortje…., iets minder erg.
‘Kom anders een keertje langs, dat vinden we gezellig,’ stelde de buurvrouw voor.
Floortje mompelde wat.
Ze liepen weer verder en toen Floortje iets daarna omkeek, keek Stanley ook net om. Hij stak zijn duim op en knipoogde.
‘No way,’ dat ze ooit bij hun langs zou gaan…
.
Toen Floortje laat die middag terug kwam van turnen sjokte ze haar kamertje in en smeet haar tas in een hoek.
Even bekeek ze de latijnse woordjes op haar bureautje en duwde zonder nadenken haar trainingsbroek omlaag. In haar onderbroek keek ze nog eventjes opnieuw naar de woordjes en herhaalde ze in haar hoofd. Pfff… kutwoordjes….
In de kamer tegenover haar slaapkamer had meneer Stanley haar zien binnenkomen. Hij was even blijven staan. Vol in het zicht….
Hij zag zijn favoriete buurmeisje haar broek uitdoen en nu stond ze in een schattig roze onderbroekje half naar voren gebogen iets te bekijken op haar bureautje. Huiswerk?
Ze krabde even aan haar kontje… deed de rand van haar onderbroek even goed tussen haar billetjes en meneer Stanley slikte even… ough….
Toen zag hij hoe Floortje haar shirtje uittrok en haar bh loshaakte. Ze verschoof even en bukte daarna. Stanley had nu een prachtig uitzicht van opzij. Het meisje had inderdaad al aardige borstjes die nu hingen te bungelen als rijpe appeltjes die geplukt wilden worden… Daar wilde de donkere man wel bij helpen! Erg graag zelfs. Er groeide iets in zijn broek….
Floortje stond weer op en keek weer naar haar bureautje. Tegelijkertijd krabde ze even afwezig langs haar tietjes en Stanley voelde zijn penis nog harder worden.
Waarom werd hij zo geil van dat jonge pubermeisje? Ze was mooi… jong…. onschuldig… iets naïef, maar toch zich toch ook wel duidelijk al bewust van wat ze deed bij mannen en… ze was overduidelijk nieuwsgierig. Misschien wel naar hem. Stanley voelde even in zijn kruis. Zijn penis was in volle stijfheid. Door dat veertienjarige meisje! Floortje… Floortje…. Floortje…..
Alsof ze het wist begon het meisje een soort showtje. Waarschijnlijk was ze zich niet bewust van haar publiek, anders had ze het nooit zo onbeschaamd gedaan….. Want ons jonge Westmaase sletje kneedde nu , terwijl ze omlaag keek naar wat ze deed haar linkertiet. Voelend, wegend, ze bekijkend en genietend… daarna met haar andere hand erbij, nu beide borstjes verwennend.
Stanley slikte even.
O. My. God.
Het veertienjarige buurmeisje stond heerlijk ze kneden en voelen aan haar borstjes, pakte af en toe een tepeltje vast om er afzonderlijk aandacht en plezier aan te schenken en wreef zelfs een keer snel even tussen haar benen….
Ough…
Wat had ze eigenlijk lekkere tieten, dacht Floortje terwijl ze lekker doorging…. Als die lekkere buurman dat wilde zien mocht hij altijd komen kijken en voelen… hijihi…
‘Kom maar voelen meneer Stanley….’ Ze giechelde. ‘Kom dan stoute neger… u wilt toch kijken en voelen…. Hier… hier zijn ze… helemaal speciaal voor….’ Op dat moment keek Floortje opzij, naar het huis van haar buren. Hun slaapkamer…. En daar… daar stond …. Haar buurman!
Iew! Ze schrok. Snel dook ze weg.
Shit. Hij had zitten kijken naar haar! Terwijl ze daar stond in haar onderbroek en aan haar tieten zat.
Dat was haar straf omdat ze neger had gezegd. Vast. Ze schaamde zich dood en beloofde in zichzelf nooit meer neger te zeggen. Nooit meer.
Voorlopig….
Over de grond kroop ze naar haar raam en trok met een ruk alles dicht.
Pas toen ze zeker was stond ze op.
Shit.
Hij had haar in haar onderbroek gezien. Haar borsten gezien. Ze was zowat bloot geweest! Shit. Hij had gezien hoe ze met haar tieten stond te spelen…. Iewwww….. Floortje schaamde zich dood!
Snel raapte ze haar handdoek en schone kleren bij elkaar en sneakte naar de douche.
‘Lekker Floortje,’ fluisterde Jelle toen ze tegen hem opbotste op de gang.
‘Rot op.’ In Jelle had ze nu helemaal geen behoefte. Ja…. Vroeger…. toen stonden ze nog wel eens samen onder de douche of zaten samen in het grote bad. Maar dat was erg lang geleden…. Jelle had toen een heel klein piemeltje. Nu vast nog…. Ze giechelde.
Even later stond ze onder de warme douchestraal. Hmmm….
Maar vergeten was ze het avontuur van net niet.
Buurman Stanley….! Wat een viespeuk.
Hoe lang had hij al staan kijken?
Al bedacht ze zich nu ook dat ze zelf ook al een paar keer naar hém had staan kijken.
Misschien was ze zelf ook net zo erg. Of… ze waren allebei niet echt erg maar…. nou gewoon…. Nieuwsgierig.
Of hij vond haar leuk. Misschien vond hij haar tieten wel mooi en sexy. Floortje giechelde. Dat kon ook.
Ze had toch ook gezien dat hij met zijn hand op de voorkant van zijn broek stond toen hij keek. Weer giechelde ze.
Maar hij was toch getrouwd? De buurvrouw had veel grotere tieten! Misschien was buurman Stanley wel stiekem op haar verliefd of werd hij geil van het uitzicht! Hihihi….
Floortje waste haar borstjes met heerlijk geurende douchegel. Ze spoot het witte spul zo uit de fles op haar borstjes. Ow my God… hihihihi…. Het leek wel spuitende sperma!
Hahhaa…. Met haar slanke handjes smeerde ze het over haar lijfje, tietjes en tepeltjes…. Dacht weer terug aan haar eigen negerbuurman. Haar eigen foute fantasieman. Hmmm… fluisterde ze tegen zichzelf… ‘durft u wel? Sperma spuiten op u kleine buurmeisje?’ Hijihi … Floortje smeerde de douchegel opnieuw over haar tepels en lager…. Haar buik insmerend…. ‘Hmmm… kan u wel… gluren naar uw blote buurmeisje…. Naar uw geheime vriendinnetje…. Hihihi….’ Ze kreunde. De gel transformeerde naar schuim zoals Floortje steeds meer transformeerde van net, keurig opgevoed naïef meisje naar stout, nieuwsgierig pubersletje…., met ondeugende fantasieën en verlangens….
‘Hmm … durft u we te kijken…. kom dan langs… op mijn kamer….. hihihi…’ Floortje werd steeds geiler, wreef haar handje tussen haar benen en stimuleerde nu haar plooitjes en clitje….. ze verplaatste haar benen wat uiteen en terwijl ze zichzelf verwende pakte ze de douchekop….
‘Kom dan…, dan za ik u neuken, u mag uw dikke pik in me steken… hierzo….’ Op dat moment richtte ze de sproeistraal op haar spleetje en trok haar hele onderlijfje samen van genot. Agghhhh…. omg… ahhhh….
Ze kreunde. Stelde zich voor hoe ze Stanley uitgekleed op haar bed duwde en er zelf bloot bovenop klom, op zijn enorme stijve pik zakte en… Agghhh….
Floortje kwam klaar. En hoe!
.
Stanley was ook geschrokken.
Dit liep uit de hand. Dat meisje was zich rotgeschrokken. En terecht. Waarom was hij zo in het zicht blijven staan? Ze was nog zo jong…. Net veertien geworden….
Shit.
Nou had hij alles verpest.
Hij keek nog even teleurgesteld naar de gesloten gordijnen en deed toen zijn eigen gordijnen ook maar dicht.
Shit.
Als hij het nu maar niet verpest had… Stanley baalde van zichzelf. Hij moest proberen het goed te maken!
Maar hoe?
Hij was om dat lieve kind gaan geven. Dat prachtige blonde haar en die helderblauwe ogen. Die onpeilbare ondeugende blik…..
Hij liet zich op zijn bed ploffen en dacht aan niks anders dan aan zijn buurmeisje. Zíjn buurmeisje. Zijn eigen geile opdondertje met haar heerlijke jonge blanke tietjes…. Hmm…. In zijn broek steigerde zijn penis alweer. Stanley werd geil.
Maar waarom zou zo’n schattig, onschuldig blank meisje, of wit tegenwoordig… hem leuk vinden? Een oudere zwarte man met een vrouw. Bijna twee keer zo groot, onder de littekens en tatoeages en met een crimineel verleden…..
Maar… ze was zo mooi en ze wekte geilheid bij hem om. Steeds maar weer zag hij in gedachten dat blonde meisje in haar onderbroekje. Spelend met haar tietjes…. In haar eigen fantasie voelend en knedend met die heerlijke peertjes…. Haar handje eventjes achteloos afdwalend naar haar onderbroek… In gedachten zag hij haar daar even wrijven en toen dat verschrikte gezicht. Die rode wangetjes…. Waar… wáár had ze aan gedacht? Waar had ze over zitten fantaseren? Oei…. Het werd Stanley allemaal teveel. Hij liet zich achterovervallen en voelde de geile spanning in zijn lijf.
Toen opende hij zijn broek en short en schopte die van zich af.
Stanley pakte zijn penis vast en trok zich stevig af. Denkend aan Floortje…
‘Kom dan bij me geil sletje…. Je buurman gek maken he? Met die geile blik en die dure kleren en steeds maar gluren naar mij….’ Ahhh…. Hij versnelde zijn bewegingen en voelde zijn zaad al borrelen…. ‘Kom dan…. kom dan bij me liggen…. Pak die zwarte penis dan, dat wil je toch zo graag?’ Gromde hij….. ‘Je wilt toch seks met een neger? Nou…. Ik wil wel eens een wit klein meisje… ja … jij…, met je strakke natte kutje…. Klein verwend rijk sletje…’
Het warme zaad kwam krachtig en overvloedig. Het spoot over zijn zwarte gespierde buik, al had hij het liever diep in Floortjes kutje gespoten of over haar jonge pubertietjes of diep in dat mooie bekkie….
.
Die nacht sliepen de twee in hun eigen slaapkamers onrustig. Zwoel en oververhit. Met foute, stoute dromen vol verboden passie….
.
Twee dagen daarna moest Floortje zich haasten naar de hockey. Toen ze de schuur inliep en meneer Stanley in zijn tuin zag mompelde ze een verlegen ‘hoi’.
Stanley lachte en groette wat vriendelijker. Al voelde ook hij zich wat opgelaten. Het kind was pas veertien. Zo jong en onschuldig nog! Hoe kon hij zich daar zo door mee laten slepen. In gedachten…., met zijn penis in zijn hand masturberend op….
‘Jezus Chr***!’ Klonk er uit de schuur. ‘Tyfus!’
Stanley rende gelijk naar de tuin van de buren het schuurtje in. Er zou toch niks met Floortje gebeurd zijn….
‘O… wat is er?’ Stanley vond zijn favoriete droommeisje scheldend en sputterend bij haar fiets.
‘Een lekke band!’ foeterde Floortje bozig. Al probeerde ze wel iets in te binden nu die knappe man ineens bij haar in het schuurtje stond. Door alle commotie en boosheid en de wereldfietsproblemen was het hele opgelaten en verlegen gedoe ineens verdwenen.
‘Ik moet Go*verdo.. naar turnen!’ Floortje keek wat paniekerig en vooral boos – maar natuurlijk niet op hem wist Stanley.
‘Ik kan je anders brengen,’ bood hij toen spontaan aan…
.
Floortje had zich laten overrompelen. Ze had ja gezegd en Stanley had haar gebracht.
‘Wie is dat?’ Had haar turnvriendinnetje Iris gevraagd.
‘O, mijn buurman. Ik had een lekke band.’
‘Hihihihi, waarom word je dan zo rood? Ik dacht dat jij Bob leuk vond…’
Floortje had kattig gereageerd en het hele turnen was niet echt lekker gegaan. Ze moest de hele tijd aan haar knappe, stoere buurman, aan Stanley denken. Hij was zó aardig! Helemaal niks over het gluren enzo en dat hij haar tieten had gezien (en zij zijn piemel!). Bij had naar haar school gevraagd en ze hadden over turnen gepraat en ze had zijn tatoes ook wat beter bekeken. Zo interessant…. hij was echt heeeeel gespierd en zo stoer en hij rook zo lekker. En hij zou haar ook thuisbrengen! Ze kon niet wachten!
.
Stanley stond op de afgesproken plaatst klaar. Precies zoals hij had gezegd.
Zonder dat iemand het zag, haastte Floortje zich naar de auto.
Ook de terugrit was gezellig. Stanley had echt humor en hij nam haar echt zo serieus en luisterde ook echt naar haar. Floortje voelde zich helemaal serieus genomen! Stanley was misschien wel oud en zo, maar hij was gewoon stoer en knap en… nou… gewoon… cool!
Floortje dacht net bij zichzelf dat ze blij was dat hij niet begon over het gluren. Niet zijn gluren, maar ook dat niet van haar…. Dat zou een heel ongemakkelijk gesprek worden en daar had ze geen zin in. Met enige moeite gaf ze toe aan zichzelf dat ze ook wel een beetje jammer vond…. Hij was zo knap en ze voelde zo’n prettige spanning in haar buikje…
Stanley draaide de auto de straat achter de huizen in, parkeerde de auto op een donkere plaats zonder lantaarnpalen en zorgde zo dat ook niemand hen samen zag uitstappen. Dat zou het allemaal onnodig ingewikkeld maken.
‘Floortje,’ zei hij ineens, toen ze uitstapten.
Ze keek op.
‘Misschien is het handiger als we tegen niemand zeggen dat ik je gebracht en gehaald heb.’
Ze knikte snel. Logisch, dat begreep ze ook nog wel. Haar ouders zouden dat nooit goed vinden en die hoefden dat ook helemaal niet te weten. En Stanley’s vrouw mocht het vast ook niet weten…. Ze giechelde eventjes.
Ze liepen richting het pad achter de huizenrij. Stanley had meer te vertellen.
‘Heey Floortje, ik vond het echt heel gezellig met jou. Echt veel gezelliger dan met anderen eigenlijk.’ Hij kwam iets dichterbij en keek haar zo aan zoals hij dat deed…. Floortje smolt van die blik en giechelde.
‘Als ik je ooit… ooit nog eens ergens heen kan brengen… Als je wilt natuurlijk… ik snap het wel als je liever niet meerijdt met zo’n oude vent als ik….’
‘Ik wil wel hoor,’ Floortje wist niet wat ze hoorde! Natuurlijk wilde ze dat wel! Met hem! …. Meneer Stanley! ‘U bent geen oude vent hoor…., maar… wilt u dat wel dan?’ Ze keek hem zo aan met die grote blauwe kijkers, die ze had…..
‘Ja natuurlijk! Anders zou ik het niet aanbieden!’ De grote stoere man stotterde bijna en keek helemaal gelukkig…. ‘Het lijkt me juist hartstikke leuk! Jij… jij bent fantastisch….’
Floortje straalde van oor tot oor. ‘Okee… goed…’
Stanley deed een stap naar zijn jonge buurmeisje toe en sloeg zijn arm om haar heen. Floortje beantwoordde zijn omhelzing en een paar telden knuffelden ze elkaar stevig. Floortje voelde hoe de grote gespierde neger een kus op haar voorhoofd drukte….Omg…, dacht ze.
Toen liet hij los en liepen ze zwijgend door het paadje. Gelukkig kwamen ze niemand tegen .
Ze waren nu zowat bij hun eigen achtertuinen en moesten nu bijna uit elkaar.
‘Euhm, nou… wanneer mag ik je dan weer naar turnen brengen?’
‘Overmorgen.’ Zei Floortje zielsgelukkig.
‘Okee. Overmorgen.’
‘En Floortje…’
‘Ja?’
‘Wel écht geheim houden he?’
Het blonde pubermeisje knikte begrijpend.
De zwarte man haalde nog even diep adem.
Floortje bleef staan, haar hand al op de schuttingdeur. Ze keek haar fantastische buurman vragend aan.
‘…Nou, dat andere ook geheim houden he…’
Even speelde ze verbaasd. ‘Watte…?’
‘Nou…. Dat we soms bij elkaar naar binnen kunnen kijken in onze slaapkamertjes en dan leuke dingen zien….’ Hij slikte even en had een twinkeling in zijn ogen.
Hij zag zijn veertienjarige buurmeisje Floortje dieprode wangen krijgen en even was hij bang dat hij wederom alles verpest had.
‘Ja tuurlijk,’ ze giechelde en haar gezicht ontspande.
Daarna draaide ze zich om en was ze weg.
.
Die avond kon Stanley zijn gedachten niet van Floortje af houden toen zijn vrouw op hem kroop en hem bereed, afzoog en verwende. De hele tijd zag hij het blonde meisje voor zich in gedachten en toen hij zijn sperma tijdens een heerlijk orgasme zijn vrouws kut in spoot verbeeld hij zich dat hij Floortje volspoot…. Oww… het liep nu al uit de hand.
Floortje, in haar eigen slaapkamer liet haar vingers steeds maar weer koortsachtig langs en tussen haar spleetje glijden. Duwend, trillend, wrijvend tot ze kronkelend klaarkwam met maar één gedachte: de gespierde en getatoeëerde volwassen negerman die naast haar woonde – Stanley!
.
De dag daarna viel Floortje bijna van haar pas opgelapte fiets toen ze de straat opreed en Stanley bijna aanreed. Ze schrok, wilde hem ontwijken maar door het hoge stoeprandje… in ieder geval ving Stanley haar nog net op in zijn sterke armen en grijnsde breed naar haar.
‘Floortje toch…, gaat het wel…?’
‘Uhh.. jaa…’ ze lachte zenuwachtig en voelde hoe zijn grote hand schijnbaar achteloos langs haar kontje wreef. Hmm… haar glimlach verbreedde…
‘Floortje toch! Kijk nou toch uit wat je doet! Het is maar goed dat de buurman….’
Ze draaide haar hoofd om en zag haar moeder aan komen lopen. Tegelijkertijd voelde ze de hand van de man, die net nog zo lekker aan haar kontje zat, verdwijnen.
Stanley stapte op haar moeder af en begon direct een praatje.
Floortje baalde maar verontschuldigde zich. Ze fietste snel weg. Naar school.
Van haar had die hand daar nog wel langer mogen voelen… hihihi….
.
‘S Middags werkte Floortje met tegenzin, maar ijverig aan haar schooltaakjes. Ze keek af en toe vanachter haar bureautjenaar buiten, naar het raam van de buren… Zou hij….?
Blijkbaar werkte meneer Stanley weinig, want ook nu had Floortje geluk en zag ze hem na een tijdje rondlopen in zijn slaapkamer. Ze deed geen moeite zich te verstoppen, hij wist toch al dat ze keek. Tenminste… dat ze soms keek. Nu leek het wel alsof het hem niet kon schelen.
Terwijl Floortje op het uiterste puntje van haar stoel zat en er zowat afkukelde, deed meneer Stanley op zijn gemak ‘zijn ding’.
Floortje slikte even. Ze voelde dat vreemde maar prettige gevoel in haar buik al.
Voor haar ogen zag ze haar droombuurman een aantal keren op en neer lopen in zijn slaapkamer- schijnbaar doelloos. Toen stond hij stil, liep weer en leek even na te denken.
Wat deed hij? En… waarom keek hij nul keer naar haar?
Stanley had al van te voren bedacht dit showtje op te voeren voor zijn eigen natte droomfantasie; dat ondeugende tienersletje van hiernaast!
Na zijn rondloop onzin maakte hij zijn riem los, zijn knoopjes en liet zijn broek omlaag vallen. De knoopjes van zijn nette blouse gingen één voor één open en het kledingstuk ging uit. Daarna zijn onderbroek. In zichzelf lachte hij. Wat zou ze denken? Doen?
Dat ze keek wist hij zeker, hij had natuurlijk vooraf door een kier gekeken van de slaapkamerdeur en had haar zien zitten. ‘Nou…. Geniet maar meisje,’ fluisterde hij zacht tegen zichzelf.
Soepeltjes ging zijn boxer omlaag en zijn enorme dikke penis schoot tevoorschijn. Bevrijd van alle knellerij. Klaar voor een optreden! Stanley streelde langs de schacht van zijn monsterlijk grote bezit en nam zijn scrotum even goed vast. Hmm. Goed gevuld…. Hij pakte zijn penis weer vast en pompte even lekker heen en weer. Speelde met zijn donkere voorhuid over de knetterharde eikel en streelde weer langs zijn pik….. Stanley wisselde van hand, trok en sjorde en verwende op allerlei manieren ballen, eikel en de zwarte staaf op zo’n manier, dat hij vrijwel zeker was dat vanuit zijn buurmeisjes slaapkamer alles goed te zien was. Door en door ging hij… lang en uitgebreid de tijd nemend. Het duurde dan ook ettele minuten voor hij uiteindelijk klaar kwam. Dat uitstellen viel niet mee; het idee van een jonge, vrouwelijke toeschouwer maakte hem nog geiler dan het meisje hem normaal al maakte. In zijn gedachten zag hij haar voor zich…. Floortje… Floortje…. Haar prachtige roomblanke huidje, haar prachtig gevormde borstjes …. Haar helderblauwe ogen en dat mooie mondje…. Floortje…., Floortje… Hmmm…..
Tijdens deze show was het bij Floortjes vagina flink heter en natter geworden. Ze had eerst zwaar ademend haar ogen uitgekeken maar ook wat onderuit gezakt. Uiteindelijk had ze haar broek open gemaakt en omlaag geduwd tor op haar enkels. Ze had het benen open gesperd en was met haar rechterhand haar onderbroek in gegleden. En nu zat ze zichzelf stevig te vingeren. Met haar vinger diep in haar natte kutgaatje, snel in- en uitgaande bewegingen makend. Ahhh… hmm… dit maakte haar zo geil…. Ze wilde niks liever dan die grote penis in haar handje en nog beter: diep in haar kut!
Zouden alle jongens dit doen? Van haar klas? Ze kon het zich niet voorstellen. Ze hadden vast allemaal kleine piemeltjes… hhihihi. Haar broer Jelle zou zoiets wel doen, met zichzelf spelen…. zo was hij wel…
Eigenlijk was meneer Stanley’s piemel de vierde die ze in haar leven zag. In het echt- live…. Natuurlijk die van haar broer Jens en ooit die van haar papa, maar dat was lang geleden. En wel eens van Bob. Toen ze zeven ofzo waren en tussen de struikjes van een parkje doktertje speelden… hun broek voor elkaar omlaag duwden… zo spannend allemaal, maar…. Helaas ook zo lang geleden….
Toen meneer Stanley wegliep en een totaal van nul (nul) keren haar kant op had gekeken vingerde ze zichzelf nog snel klaar en kwam even, zo onderuit gezakt bij. Pfff… dat was heftig. Ze moest echt een pik. Ontmaagd worden. Ze wilde seks en het kon haar niet schelen met wie, als hij maar een stijve pik had.
.
Daar kwam ze al snel op terug, toen ze aan tafel geïrriteerd onenigheid had met haar iets oudere broer Jelle, bij wie alles altijd zo perfect ging en die alles altijd beter wist.
Floortje zat ook veel te veel in gedachten bij allerlei afleiders, waarvan de show die middag en het vooruitzicht op weer meerijden vanavond met haar buurman de boventonen voerden.
.
‘Hoi.’
‘Hoi. Kom.’ Floortje kreeg een knuffel en snel stapten ze in.
Floortje had haar fiets op slot gezet tussen de dichte struikjes van het parkje. Daar zou niemand kijken en zo kon dit geheim blijven . Meneer Stanley had hier met de auto op haar gewacht.
Ze reden naar de turnzaal.
De gespannen stilte duurde welgeteld 3 seconden. Toen keek Floortje opzij en Stanley ook en schoten ze in de lach.
‘Nog wat meegemaakt vandaag?’
‘Niet echt,’ mompelde Floortje. Zo deed ze als ze zich probeerde een houding te geven.
Langzaam kwam er een gesprek op gang. Alsof er net geen pikante piemelshow geweest was. Alsof Stanley zich niet had staan aftrekken in de wetenschap van dit jonge blonde schepseltje….
Net voor ze er waren en Floortje uitstapte, legde de donkere man zijn grote hand op Floortjes knie.
Slik…. Floortje kleurde dieprood, maar gaf nog steeds antwoord op de vragen die buurman Stanley haar stelde.
‘….Dus je bent verslaafd aan M&M’s?’
Ze knikte, ‘soort van…’
Ze dacht even aan de supermarkt… aan de oranje M&M die na een tussenstop tussen haar spleetje en de grond in Jelles’ mond was verdwenen…. (…’lekker’….)….
De hand van de volwassen man aaide nu zachtjes over haar knie. Betrok steeds minieme stukjes extra bovenbeen bij het strelen, maar schakelde dan weer als de auto een bocht nam. … daarna de reis richting de zoom haar korte broekje helemaal opnieuw beginnend en zo nooit verder komend dan zo’n tien centimeter….. Floortje kreeg het er knap benauwd en kriebelig van. Ze werd er eerlijk gezegd geil van. Van haar mocht hij best zijn vingers haar korte broek laten bereiken, er met zijn vingers onder friemelen, aan haar onderbroek voelen…. langs haar kut. Ja…; haar kut. Het liefst wilde ze die zwarte grote hand bij haar kut. Zijn zwarte vinger langs haar spleetje, langs haar clitoris en in haar natte kutgat.
‘… euhm ja meestal begin ik met de bruine, dan de rode en de blauwe….’ Ze keek opzij. ‘… dan de groene, oranje en als laatst de gele….’
‘Echt?’ Vroeg Stanley met zijn vriendelijke open blik.
Floortje knikte.
‘In die volgorde eet ik ze ook. Echt he?!’
Ze lachten samen.
Buurman Stanley zette de auto op gepaste, discrete afstand van de gymzaal en Floortje stapte uit.
‘Tot zo.’ Hij lachte lief naar het meisje, die hem stralend van oor tot oor aankeek.
.
Terug in de auto werd Floortje verrast door een milkshake, die meneer Stanley had gekocht. Eén met aardbeien smaak voor haar en voor zichzelf een vanille milkshake.
Bij het binnenwater stonden ze geparkeerd en dronken het verfrissende zoete spul op.
‘Mag ik eens proeven?’
Floortje gaf de stoere man haar milkshake en pakte zijn kartonnen beker aan. Ze proefden, wisselden weer en … weer.
‘Hmmm… lekker…’
Floortje knikte instemmend.
‘Ik kan eigenlijk niet kiezen….’ Hij keek even opzij… ‘….Wat ik de lekkerste vind…’
Ze giechelde: ‘ik ook niet.’
‘Volgens mij smaken ze ook net iets anders dan normaal,…. lekkerder…’
Weer keek Floortje haar buurman aan.
‘Misschien omdat we steeds wisselen…. Dan proef ik ook een beetje van jouw speeksel.’
Floortje schoot in de lach, ‘niet joh.’
Ze slurpten de bekers leeg tot de rietjes een goor geluid maakten en vooral lucht opzogen en opnieuw schoten ze in de lach.
Floortje baalde er van, dat hij zijn hand niet gelijk op haar knie legde. Ze plaatste haar been zo, dat haar knie zowat tegen de pook aanstootte, maar zelfs toen ontweek hij haar bovenbeen.
Stanley had er wel lol om. Expres deed hij of hij het niet merkte. Die Floortje deed echt wanhopig hunkerend haar best om haar knie op te dringen, maar telkens schakelde hij snel en voorzichtig en ontweek elke aanraking. Uit zijn ooghoek zag hij dat ze het allemaal toevallig deed, maar ondertussen op haar kontje schoof, draaide en haar been zowat om de pook heensloeg zodat zijn hand de opgedrongen binnenkant van haar dijbenen wel moest…..
‘Volgende week dinsdag weer?’
Floortje knikte.
Ze waren er nu bijna. Meneer Stanley draaide de straat in en raakte nu dan eindelijk wel haar knie. Haar lijf nadrukkelijk niet- aanraken was niet vol te houden en hij moest haar lichaam even voelen.
Hij zag het meisje opgelucht ontspannen, hij hoorde ook iets aan haar ademhaling en hij aaide, streelde snel haar warme knietje en gleed een heel stuk door. Écht ver… tot nét niet haar korte broek… schakelde even…, plaatste zijn hand weer terug en raakte nu wel haar korte broekje aan, liet een vingertop een klein stukje onder de stof glijden en trok zijn hand toen weer terug.
Schakelde, remde, schakelde opnieuw en parkeerde zijn auto op hun vast donkere plekje.
Floortje baalde, zuchtte even en stapte gelijk met meneer Stanley uit.
Nadat meneer Stanley om de auto heenliep en haar snel even in zijn armen nam, knuffelde en haar weer een heerlijke zoen op haar voorhoofd gaf, snelde Floortje naar haar fiets en klikte het slot open. Op haar fiets reed ze de laatste meters door het paadje achter de huizen. Ze hadden afgesproken dat hij dan wat minuutjes later zou komen…. Zo zou er nog minder kans op betrappen zijn….
.
Waarom gaf ze eigenlijk geen kus terug? Dat had ze natuurlijk moeten doen! Wat was ze ook onhandig.
De volgende keer… zou ze dat anders aanpakken. Ook met die opmerking over haar speeksel met die milkshakes…. ze had natuurlijk ook iets moeten zeggen! Zo zou hij haar nooit leuk gaan vinden of meer gaan doen bij haar.
Waarom was ze toch altijd zo onhandig met jongens? In groep acht op schoolkamp had ze ook een keer zo enorm lullig en kattig gedaan tegen Bob… Achteraf hoorde ze dat hij verkering had willen vragen… maar die kans was daarna verkeken…
Zoiets moest haar niet nog eens overkomen!
Floortje rende de trap op en liep door naar haar kamer. Het was zoo gezellig geweest met meneer Stanley. Ze giechelde eventjes…. die keer dat zijn vinger zowat helemaal in haar broek ging….. ze wist zeker dat hij haar onderbroek had aangeraakt! Maar een klein stukje bij haar kut vandaan…. Hihihi…. En vanmiddag ook al die seksshow met zijn piemel… zou hij nu ook?
In haar kamer aangekomen keek ze gelijk naar de kamer van haar buren recht tegenover haar, die hen uitzicht gaf op haar slaapkamertje….
Niks.
De teleurstelling voelde groot.
Daar stond ze dan. Midden in haar verlichte kamer, in een lichtbak zichtbaar te wezen voor een…. een niemand.
Ze had zo gehoopt…..
Met haar korte trainingsbroekje en jasje nog aan drukte ze haar handen over haar welvingen. Pakte ze stevig vast, speelde er mee… zachtjes fluisterend tegen zichzelf… ‘kom dan kijken…. Je wikt ze toch zien…. Vieze oude neger….’ Ze keek weer het donker in van het buurhuis. Trok het ritsje van het trainingsjasje iets omlaag…. ‘Kom dan kijken…., je wilt m’n tieten toch zien? Je krijgt toch een stijve van mij? Je wilt toch zo graag in mijn onderbroek voelen met je gore….’
En toen ineens ging het licht aan en kwam Stanley zijn slaapkamer in lopen.
Floortje draaide zich in een reflex om en stond nu met haar rug naar hem toe. Shit! S H I T.
Ze zag niet dat Stanley bleef staan. Midden in het licht van zijn slaapkamer, met een lachende zelfvoldane grijns op zijn gezicht de slaapkamer van zijn lekkere buurmeisje in kijkend. Ze stond daar met haar rug naar hem toe. Had ze zich nu net snel omgedraaid? Of…. Hij zou toch gezworen hebben dat ze …. Ach… misschien vergiste hij zich. Zou ze omkijken?! Wat deed ze…?
Floortje stond als bevroren. Ze durfde zich niet te verroeren. Oei…. hij keek nu. Hij! De buurman…. Die net met zijn handen haar knie en bovenbeen had zitten voelen en met zijn bruine vingers haar korte broek in was gegaan… wat moest ze?
Ze dacht razendsnel na en haalde even diep adem.
Okee… rustig Floortje…. Dit is je kans. Dit. En nu.
NU.
En toen begon ze zich uit te kleden. Rustig. Kledingstuk voor kledingstuk. Jasje. Shirtje. Korte broek… sokken…. bh…. Ze deed eigenlijk nooit in haar slaapkamer al haar onderbroek uit. Als ze haar vervelende broer Jelle tegenkwam op de gang naar de douche…. Ze voorkwam dat altijd maar. Maar nu…. Nu was anders.
Buurman Stanley keek. Háár Stanley keek. Ze wist het zeker. Nou ja zeker…. Haar Stanley had ze zien binnenkomen lopen in zijn slaapkamer. Keek hij eigenlijk wel? Naar hoe ze zich uitkleedde?
Ze duwde haar onderbroek omlaag en uit en stapte eruit. Ze stond nu helemaal bloot in haar kamer, haar ademhaling versneld en haar wangetjes vurig rood… Zou hij haar zo zien? In haar blootje? Ze vond het doodeng maar ze wilde het… Hij moest haar zien. En… ze moest het weten. Even tilde ze haar armen op, deed haar staart opnieuw in en probeerde haar naakte lijf van opzij zo sexy en voordelig mogelijk te tonen aan… aan hem… als hij nog zou kijken. Zo van opzij zag haar kontje er lekker uit had ze in de spiegel een keer gezien. Net een goede bolling.. hihihihi… en haar borsten…, nou, die waren van opzij ook het mooiste, dan zag je zo die vorm goed en leken ze nét wat groter. Even voelde ze erlangs, veegde een pluisje van een tepeltje en krabde wat door haar schaamhaartjes….
Als ze nu opzij keek kon ze zien of hij… wel…. niet…? Zou hij… zou hij er st….?
Toen keek ze opzij.
Daar stond hij. Dicht bij zijn raam, zijn armen over elkaar en met een lachend gezicht. Hij stak zijn hand op en groette haar.
Floortje schrok zich rot. Ze zwaaide als vanzelf terug, lachte half ongelukkig en dood nerveus en draaide zich toen snel om, een handdoek meegrissend van het haakje naast haar deur.
Shit. Hij had haar bloot gezien. Helemaal! Bloot! Haar tieten, billen…. schaamhaar… kutje… alles!
Shit…., maar wat was dat geil… en spannend… haar buurman had naar haar gegluurd toen ze zich uitkleedde en blijkbaar vond hij haar mooi. … toch?
.
Stanley had het niet verwacht.
Dat kleine ondeugende sletje had zich daar gewoon uit staan kleden. Voor hem!
Hij was oud genoeg, had ervaring genoeg om daar zeker van te zijn.
En ze had hem zien staan. Ze had gezwaaid met zo’n minzaam lief lachje… jeetje… er zo klein en onschuldig lief uitzien, zo netjes en keurig opgevoed zijn en dan je dan zo sletterig uitkleden voor je veel te oude buurman. Oei Floortje….. jij blauwogig bolle billetjes blondje ….
Stanley ging ze maar eens snel aftrekken. De man opende zijn broek snel met zijn grote getatoeëerde handen en pakte zijn opgezwollen geslacht stevig vast. Pompte zichzelf tot een krachtige ontlading…, hmmm…..
Dat prachtige blanke lijfje… dat jonge puberlichaam…. Dat schattige bosje schaamhaartjes…. Hoe ze haar bijstond toen ze haar haar deed…. Die tietjes… zo perfect van vorm en grootte…. Ow… hmmm….
.
Floortje was onder de douche wat bijgekomen. Ze geilheid had het weer gewonnen van haar door zenuwen overspoelde verstand en nu kneedde ze haar tietjes onder de douche terwijl ze met haar gekromde beentjes licht gehurkt wat wijd stond- de sproeistand prettig op haar schaamstreek gericht.
‘Owwww…. Stanley…. Vond u het mooi?’ Hmmm… de warme douche straal maakte haar gek en samen met haar vaardige vingers kwam ze al snel tot een heerlijk orgasme…. ‘Hmmm… Stanley….’
.
Toen Floortje de volgende dag uit school kwam wachtte haar een bijzondere verrassing.
Er was bezoek. En nee…, het was niet buurman Stanley. En het bezoek kwam ook niet voor haar. Beneden in de kamer zat haar moeder met de buurvrouw te praten. Floortje wist dat ze best grote tieten had en hoe die eruit zagen en dat ze haar schaamhaar schoor en dat…. Maar dat deed er nu even niet toe. De buurvrouw nam een slok van haar thee en keek op. Ze had rode ogen… van het huilen? En ze veegde met haar hand langs haar oog.
‘O hoi Floortje,’ zei de buurvrouw.
‘Hoihallo’ mompelde Floortje terug.
Ze liep door naar de gang, zette haar rugtas op de grond en deed haar schoenen uit. Ze kon horen wat mama en de buurvrouw zeiden.
‘Je hebt zulke leuke kinderen, en je dochter is altijd zo vrolijk en opgewekt….’
Floortjes mama zei iets terug, ‘… vast goed…. misschien een misverstand….. drukte aan zijn hoofd….’
Floortje ging iets dichterbij de deur staan. ‘… soms denk ik echt dat hij een ander heeft….. elke keer maar weg ’s avonds en dan komt hij zo vrolijk terug, net alsof hij verliefd is en ….’ Floortje straalde. Ze grinnikte in zichzelf en had wel enig idee of de verklaring van de buurvrouw kon kloppen… hihihi…..
Ze liep opgewekt de kamer in, richting de keuken. Ze schonk wat drinken in.
‘…. Geen zorgen….. niet zeker..’., ….dat was haar moeder….
En, terwijl ze opstond en aanstalten maakte om weg te gaan, de buurvrouw; ‘… nou ik zal me wel vergissen…. Hij heeft ook zoveel meegemaakt….’
Floortje zette de fles terug in de koelkast en hoorde de voordeur. Even later kwam haar mama vragen naar haar schooldag en keerde de rust terug.
De rest van de middag was Floortje supervrolijk en overladen met zelfvertrouwen en energie, een warm blij gevoel in haar hele lijf….
.
Dat veranderde die avond.
Floortje zat nog even huiswerk te maken en gelijktijdig te hopen op een voorstelling.
Nou…. Die kwam maar… anders dan ze gehoopt had.
Floortje keek op toen het licht aanfloepte. Even keek ze blij, maar daarna overheersten tegenstrijdige gevoelens van geilheid, nieuwsgierig en jaloersheid. Stanley kwam de kamer binnen terwijl hij meegetrokken werd door zijn vrouw.
Ze knoopte zijn broek los, maakte zijn blouse open en trok hem tegen zich aan.
Stanley keek even opzij, maar kuste toen zijn vrouw, hielp haar met haar jurk en zo kleedden ze elkaar uit. Bloot doken ze op elkaar op het bed.
Aan de ene kant vond Floortje het heerlijk haar favoriete buurman bloot te zien. Mét stijve. Aan de andere kant … zo met de buurvrouw…. Ondanks dat ze een mooie vrouw was en Floortje van het totaalbeeld echt wel wat opgewonden werd,…. Zíj had het moeten zijn!
Toen ze de hele show, de neukpartij had uitgekeken en het licht uitging had ze zelf haar lamp ook al een tijdje uit. Ze bleef met een vreemde knoop in haar maag in het donker zitten.
Langzaam maakte ze haar bovenste knoopje los. Duwde haar rits omlaag en voelde even met haar handje over de stof van haar onderbroek heen. Haar benen wijder…, haar handje dieper in haar broek….
Ze was wat vochtig… enigszins opgewonden. Maar dat werd snel meer. Floortje werd altijd snel nat. Heel nat. Dan dacht ze aan seks ofzo en… voelde ze haar hele vagina vochtig worden… en hoe! Langzaam begon ze heen en weer langs haar onderbroek te bewegen… hmmm…. Floortje zakte wat verder onderuit op haar bureaustoel….
Ze wilde ook wel eens echte seks. Een piemel in haar kut. Een piemel die heen en weer bewoog …, daar…., in haar onderlichaam…..
Hoe zou dat voelen? Hmmm….
De binnenkant van haar vagina begon nog meer heet vocht aan te maken… geile nattigheid, die haar spleetje soppig maakte en ze duwde haar broek verder omlaag, spreidde haar benen verder uit elkaar en gleed met haar handje haar onderbroek in. Wreef langs haar spleetlipjes…., haar genotsknopje zoekend en het langzaam stimulerend… hmm…..
Seks…. Neuken… piemels…. Zo’n heerlijke stijve harde lul…. Een lekkere grote stevige…. Jaaaah… hmmm… Het liefst die van de buurman. Die donkere zwarte grote stijve penis van buurman Stanley…..
De buurvrouw bofte maar. Als zij dat nou eens was… maar… stel dát zij dat was? Stel dat Stanley haar zou willen neuken. Wie zegt dat het zou passen? Hij had wel een hele grote. Lekker…, maar groot!
Ze wist dat haar vinger makkelijk paste- en diep ook, maar die enorme piemel… ze twijfelde… die was dus echt groot!
Ze duwde haar vinger bij zichzelf naar binnen. Dat ging makkelijk. Hij gleed zo de nattigheid in, diep in haar gaatje en ze begon heen en weer te bewegen…
Maar haar dunne vinger was geen piemel. En veeeel smaller dan zo’n stijve en helemaal dunner dan die pik van de buurman.
Ze duwde er twee vingers in. Dat had ze eigenlijk nog nooit gedaan, maar.. het ging.
Ze vingerde zichzelf, hoorde de opwindende sopgeluidjes en kreunde zachtjes… Het geile gevoel nam toe.
De gedachte van het wel of niet passen had haar al eens eerder bezig gehouden.
Eigenlijk moest ze oefenen met iets… Floortje keek rond. Daar lag haar haarborstel. Die had best een grote steel.
Ze grinnikte en hijgde nog wat van geilheid. Snel likte ze even haar vingers af. Dat smaakte altijd zo lekker…. Ze pakte de haarborstel en draaide die om. Ze opende haar benen weer. Het forse, dikke handvat van de haarborstel zette ze tegen haar kutgat en langzaam duwde ze hem bij zichzelf naar binnen… Wow..! Dat voelde dus echt heel lekker en geil… Zo begon Floortje zich voor te bereiden op echte seks. Op echte piemels en … speciaal de penis van haar buurman. Stanley.
Ze bewoog sneller en dieper, sneller en dieper… haar vrije hand koortsachtig onder haar shirtje haar tietjes knedend en dan weer langs haar clitje voelend en trillend.. hmmm…..
Ze draaide de steel en haalde hem een paar keer net in en net uit haar openingetje. Oei… hmm… aghh… weer versnelde ze haar soppende spelletje met haar eigen kutje. Hmmm…. Het orgasme was weer lekkerder en overweldigender dan de vorige keren…
.
De volgende avond twijfelde ze nog even bij haar fiets. Wilde hij haar nou wel of niet? Had hij toch liever zijn vrouw? Ze stapte op haar fiets en aangezien ze toch langs het parkeerplaatsje moest….
Daar stond haar stoere buurman Stanley! Als sneeuw voor de zon verdwenen al haar twijfels en warmde ze helemaal op.
‘Hoi..’ ze zette haar fiets weer in de struikjes en draaide hem op slot.
‘Hoi,’ zei ze nog eens toen ze voor hem stond.
‘Heey meisje,’ Stanley nam Floortje in zijn armen. Hij drukte een kus op haar voorhoofd, ‘ik heb je zo gemist.’ Opnieuw kuste hij zijn favoriete tienertje. Floortje keek blij- zielsgelukkig in zijn ogen en kuste hem terug. Voor het eerst. Op zijn wang.
De volwassen man grijnsde en pakte haar hand. ‘Kom.’
En toen reden ze op weg naar de turnzaal.
Onderweg kwam hij er bijna gelijk op terug.
‘Sorry. Ik moest iets…. Het moet geheim blijven. Toch?’ Stanley keek op zij.
Floortje knikte. Ze geloofde hem.
En al helemaal toen hij zijn hand weer op haar knie kegde en er eventjes wreef.
Ze giechelde.
Ze ontspande en liet zich wat onderuit zakken in de bijrijdersstoel.
Stanley zocht al vrij snel de rand van haar korte broek op en deze keer liet hij één van zijn grote, donkere vingers een heel eind onder de stof glijden….. zeker de zoom van haar onderbroek rakend…
Floortje keek naar hem en zuchtte diep… geil….. Stanley keek haar ook zo aan… zo…. intens….
‘Je bent mooi… Ik bedoel…. Helemaal….’ Hij keek even voor zich op straat en toen weer voor zich. Floortje voelde de vinger langs de zijrand van haar onderbroek heen en weer bewegen…. Ze slikte… wat bedoelde hij?
‘Floortje, ik moet eerlijk zijn. Die keer dat je bloot was, ik dacht dat mijn pik zou ontploffen…. Je borsten, ze zijn zo…. ‘
‘Kijk uit!’ Floortje zag nog net op tijd een oud vrouwtje de weg op schuifelen. Er was ook een zebrapad…. Stanley remde hard.
Het vrouwtje lachte vriendelijk en in de auto werd het muisstil.
Ook toen Stanley weer doorreed.
‘Sorry.’
‘Geeft niet,’ mompelde Floortje.
Maar hij begon er niet weer over. Floortjes hersenen maakten overuren. Bedoelde hij nou echt dat hij een stijve van haar had gekregen? Dat hij haar dus mooi vond? Wat had hij nog allemaal meer willen zeggen…?
.
De turnles was saai. Ze dacht ook alleen maar aan de terugreis. Hopelijk…
.
Buurman Stanley had weer milkshakes gekocht. Ze reden snel naar hun plekje bij het binnenwatertje en wisselden hun shakebekers uit.
‘Hmmm…,’ zei Floortje.
‘Lekker?’ Stanley keek opzij.
Floortje knikte.
‘Ik vind vooral dat extra smaakje bij de milkshake lekker. Heel lekker….’
Floortje gniffelde. Ze wist wat hij bedoelde… ‘zeker mijn speeksel?’ Ze giechelde wat.
‘Echt wel…, proef jij het ook?’
Floortje giechelde weer. ‘Als je zoent vermengd je speeksel.’
Het viel even stil. Ze keken elkaar aan.
‘Iemand uit mijn klas zei dat,’ zei Floortje snel.
‘Echt?’ Vroeg Stanley. Hij zag het blonde meisje langzaam knikken. ‘Zoenen?’
Niemand zei iets.
Ineens sloeg Stanley zijn arm om Floortje heen… Floortje zag het als een startsein al was dat niet perse Stanley’s bedoeling. Was het de situatie? De spanning? De verwachtingen? ..In ieder geval boog ze haar hoofdje ineens wat dichter naar hem toe. De volwassen man reageerde er als vanzelf op door zijn hoofd iets dichter bij het gare te brengen en dat zorgde er weer dat het blonde kind…. Uiteindelijk kwamen hun hoofden zo dicht bij elkaar en beiden stopten het niet. Hun monden, lippen raakten de ander en toen was er de kus.
Lang. Rustig. Zoet en koel van de milkshake.
Hun lippen zaten bijna een halve minuut tegen elkaar toen ze hun hoofden terugtrokken.
Ze keken elkaar door en door verliefd aan. Voor Floortje was het haar eerste echte kus. Overal in haar onderbuik voelde ze vlinders…. Hier had ze van gedroomd en op gehoopt.
‘Milkshakesmaak,’ zei Stanley.
‘Ja,’ giechelde Floortje, ‘lekker toch?’
De man boog opnieuw naar haar, kuste Floortjes zoete mondje en opende toen zijn lippen. Hij voelde dat Floortje zijn voorbeeld volgde. Zijn volwassen tong vond de tong van het jonge pubermeisje en ineens zaten ze gulzig te tongzoenen.
Floortje leerde snel en deed uitbundig, vol passie en overgave mee. Ze zoenden, tongzoenden lang en explosief. Aten elkaar bijna op, proefden elkaars monden.
Pas na lang stopten ze en keken elkaar intens verliefd aan.
‘Beter dat we naar huis rijden.’
Stanley reed de auto terug.
Pas vlakbij huis durfde hij haar bovenbeen weer te aaien… strelen…. Zijn grote zwarte vingers zochten de weg via haar broekspijpje naar binnen en streelden de zijkant van haar onderbroek… meer nog…. Maar hij bleef netjes. Voor zover daar nog enige sprake van kon zijn.
Met een dikke knuffel namen ze afscheid.
Er werd weer getongzoend. Floortjes koele jonge tongetje flitste gulzig en onderzoekend zijn mannenmond in. Verwende hem, zocht zijn rijpe getrainde tong en liet zich tegen hem aandrukken.
Ze tongden kort maar heftig.
Toen fietste Floortje smoorverliefd het laatste stukje. Hopelijk zou hij er weer staan…!
Ze had getongzoend! Hij had haar getongd! Ze had gewoon gezoend met een knappe volwassen man! Woww…
En hij vind haar knap, mooi. In haar blootje.. hihihihi….’
Snel rende ze naar boven.
Ze klikte niet gelijk het licht aan, maar toen ze het licht in de slaapkamer van haar buren zag aanfloepen, deed zij haar eigen lichtbak ook aan.
Ze keken nu vanuit hun slaapkamers naar elkaar.
Voor hun raam stonden ze even te zwaaien.
Het was Floortje die als eerst iets uitdeed; haar sportshirtje.
Meneer Stanley knoopte zijn witte blouse open, zijn donkere getatoeëerde en gespierde sixpack kwam tevoorschijn. Floortjes liespeesjes trokken samen van dit uitzicht. Ze haakte haar bh los op het moment dat de negerbuurman zijn blouse op het bed liet vallen. Haar broekje volgde, Stanley’s broek… haar onderbroek… zijn onderbroek.
Even keken ze alleen. Toen pakte Stanley zijn genotsworst vast en begon hem trekkend op te stijven…. Floortje speelde even met haar borstjes en duwde een hand tussen haar benen, zette baar benen wat wijder uit elkaar en begon wrijvende bewegingen tussen haar benen te maken….
Stanley rukte zich kalm en genoot van het uitzicht….
Floortje had zich nog nooit staand gevingerd, ja… half … in de douche maar dat was anders… ze duwde een vinger naar binnen, maar langs en tegen haar clitje duwen was beter… ze was toch al zo geil
als boter…
Stanley had ook niet lang nodig en even later spoot eerst hij zijn zaad ongecontroleerd over de vloer en half opgevangen in zijn grote negerhand, en toen het pubermeisje …. Kreunend en weeïg in haar benen…
Stanley zwaaide. Hij had wat op te ruimen- in ieder geval voor zijn vrouw thuiskwam.
Dat hij zich hier gewoon stond af te trekken voor zijn buurmeisje tegenover, die zich op haar beurt poedelnaakt stond klaar te vingeren voor hem… oei… Dit liep prettig uit de hand!
Stanley trok zich terug en deed zijn gordijnen dicht en zijn lamp uit.
Daardoor zag hij niet dat toen Floortje oververhit haar natte handje tussen haar benen vandaan haalde, bloot voor het raam staand tussen allemaal op de grond verspreidde kledingstukken, haar deur openzwaaide.
‘Hahhaa, wat ben jij aan het doen?’
Floortje draaide zich met een ruk om.
Jelle…
Het was trouwens wel duidelijk wat ze aan het doen was. Het hele puberkamertje ademde de geile sekslucht van Floortje… ‘rot op!’ Ze deed snel een arm voor haar borstjes en een hand voor haar zacht behaarde schaamstreek. Ze bukte en raapte een shirtje op die ze snel voor haar vagina hield. ‘Wat doe je hier? Rot op Jelle!’ Ze gooide een sok naar hem en daarna nog iets…
Jelle lachte, bleef staan en ving het als tweede geworpen kledingstuk op. Haar onderbroek….
‘Mag ik die hebben?’ Lachte hij. Jelle was twee jaar ouder, twee jaar slimmer en twee keer zo gemeen. Daarnaast had hij al twee jaar langer nooit een vriendin gehad dan Floortje vriendloos was geweest en al dat stiekem aftrekken bij geile internetfilmpjes achter zijn laptop maakten dat hij dit wel interessant vond.
‘Nee. Dat is mijn onderbroek.’ Floortje keek boos, soms won ze van haar oudere broer, maar niet altijd. De ‘gaan-huilen-en-mama-roepen’techniek leek ook geen verstandige optie. ‘Ga weg. En geef mijn onderbroek terug.’
‘Gegeven blijft gegeven,’ plaagde Jelle.
Hij bracht het onderbroek van zijn blonde zusje naar zijn neus en snoof er even aan.
‘Gatver. Doe normaal. Je mag hem trouwens wel in de was doen voor me, dan hoef ik niet naar de wasmand te lopen….’
Jelle keek nadenkend naar de onderbroek. ‘Kan.’ Even snoof hij weer. En keek weer naar zijn zusje. ‘Ik wist niet dat je al zulke grote tieten had….., en schaamhaar…..’ hij keek naar de onderbroek in zijn hand. ‘Je ruikt wel sexy…. Wat was je aan het doen?’ Jelle bekeek ondertussen het kruis van de meisjesonderbroek… Er waren interessante vage (vocht?)plekjes te zien.
‘Doe normaal, geef terug. Ik zeg het tegen papa en mama hoor.’ Floortje stapte iets dichterbij.
Haar zestienjarige broer lachte breed. ‘Wat ga je dan zeggen? Ik stond mezelf bloot te vingeren voor het raam?’ Hij grinnikte.
‘Niet. En je moet kloppen als je binnen komt. Kom helemaal niet binnen, dat kan ook.’ Floortje wilde dat hij weg ging. Maar iets liet hem daar staan. Ze hadden een gesprek…., een soort van….’
‘Sinds wanneer sta je jij jezelf in het midden van je kamer bloot te vingeren?’
‘Ik stond me niet te vin…’ Floortje staakte haar gesputter. ‘Ga weg,’ zuchtte we opnieuw.
‘Ik ga het heus niet doorvertellen hoor en je krijgt deze terug.’ Hij stapte iets dichterbij. ‘Maar dan wil ik wel je borsten even zien. Haal je arm eens weg. En je hand…’ Jelle wees omlaag, naar de hand die ze met haar shirtje voor haar schaamstreek hield.
‘Nee. Je bent goor.’
‘Dan niet,’ Jelle draaide zich om. ‘Je had mijnes ook best mogen zien hoor…’ hij floot een bijna irritant wijsje en liep naar haar kamerdeur.
Zijn ding laten zien? Zijn piemel? Floortjes hersen probeerden orde in de chaos te scheppen. Ze had wel grotere gezien.. hihihi… die van Jelle kon nooit zo groot zijn. Toch? Hoe groot zou hij zijn eigenlijk? … die van haar broer? Ze keek haar broer aan. ‘Wat bedoel je?’ Ze had haar arm nog steeds om haar borstjes geklemd en belette het uitzicht op haar kut door haar hand met shirtprop.
‘Ik wil je beter zien en dan mag jij…. Nou… dit goddelijke lijf zien.’
Floortje proestte het uit. ‘Jij… een Goddelijk lijf!’
‘Dan niet,’ Jelle maakte alweer aanstalten.
Maar Floortjes nieuwsgierigheid nam nu toch de overhand. Wat boeide het eigenlijk? Hij had haar toch net ook al bloot gezien…, ze wilde wel eens zien wat die zestienjarige Jelle is huis had. ‘Oke, laat zien dan…’
De zestienjarige Jelle draaide zich om en keek licht geamuseerd en watarrogant naar zijn knappe zusje. Nou viel hij helemaal niet op haar – zeker niet, maar een meisje was een meisje. Tieten waren tieten en een kut was een kut. En zijn zusje was een meisje en had het allemaal! Bovendien stond ze hier volledig bloot binnen bereik, was ze nog best knap ook en … hij kon deze kans niet laten schieten.
‘Zeker weten?’
Floortje knikte. ‘Laat dan zien.’
Jelle sloot de deur nog eens opnieuw en kwam naar Floortje toe. ‘Mijn piemel of….?’
‘Alles. Je moet helemaal bloot. Ik ben ook helemaal bloot.’
‘Goed, …je wilt nogal graag,’ vertaalde Jelle dit verzoek. Hij trok zijn poloshirt over zijn hoofd en begon zijn broek open te maken.
De spanning was om te snijden. Deden ze dit echt?
Jelle vond het nu toch ook wel spannend worden. Waar was hij mee bezig? Maar… een bloot meisje kunnen zien, was een kans die je niet moest afslaan. Ook al was het zijn zusje. Gelukkig was ze knap en lekker…. Hij was benieuwd wat ze van zijn pik vond, hoe ze er op zou reageren.
‘Kijk, dat komt door jou….’ Jelle pakte zijn keihard stijve penis vast en trok er wat aan.
Floortje giechelde wat, ze moest toegeven dat ze niet verwacht had dat haar broer zó’n enorme pik had. Okee, het was niet dezelfde maat als die van buurman Stanley, maar… Jelle was zestien. Best lekker…. Hij had een bosje schaamhaar en… nou, hij was gewoon wel okee….
‘Jij ook,’ zei Jelle.
‘Oke. Hier dan….’ Floortje haalde haar arm en haar hand met shirtje weg en stond naakt voor haar broer.
Jelles ogen puilden bijna uit zijn kassen. ‘Nice Floortje…’ en wat hij zag was inderdaad meer dan nice. Floortjes tietjes was meer dan perfect. Ze waren gewoon… geil! Haar lijf was prachtig gevormd en haar kut met schaamhaartjes…. Oei…. Zijn penis werd zo mogelijk nog stijver.
‘Bedankt Floortje, en… ik moet zeggen… ik wist niet dat je al zulke grote borsten had, en schaamhaar… hahhaa… je bent echt in de puberteit he?!’ Hij lachte en Floortje lachte wat mee. ‘Jij ook… je piemel…’ mompelde ze, als blijk van compliment.
‘Hier.’ ,Jelle gaf haar iets. Floortje pakte het aan.
‘Dat is mijn sok!’ Zei Floortje verbaasd.
‘Ja… dus… ik zei toch …deze… Toen bedoelde ik natuurlijk je sok.’ Jelle grijnsde en hield de onderbroek van Floortje omhoog. ‘Deze neem ik nog even mee. Voor research….’
Floortje keek haar broer nog even aan. ‘Je bent echt raar.’
Ze begon zich snel aan te kleden en probeerde de normale houding richting Jens- die van haar irritante broer zo veel mogelijk te herstellen.
‘Moeten we vaker doen, elkaar zo bekijken en misschien… nou we zien wel,’ zei Jelle tijdens zijn aankleden.
Floortje lachte wat, dacht na maar zei maar niks. …. Vaker? Dat zou hij wel willen. En trouwens… zelf vind ze het ook niet erg. Ze was zo vaak geil en hij wás een jongen. Hij hád een piemel en … nou, misschien kon ze zo een beetje wennen en oefenen enzo….
.
Dat Jelle ook wel serieus was, Nieuwsgierig was en haar interessant vond merkte ze al snel. Blijkbaar wist hij echt geen raad met al zijn geile, oversekste gevoelens en fantasieën, want die avond….
Net voor dat ze ging slapen, papa
en mama zaten beneden en hun zusje sliep
al, klopte Jelle op de deur.
‘Ja?’
De deur ging open. ‘Ik ben het, je favoriete broer….’
Floortje gromde wat boos, maar hield zich verder netjes in. ‘Wat moet je?’ Ze was het beeld van haar broer met zijn lekkere stijve piemel niet vergeten. ‘…. moeten we vaker doen….,’ had hij gezegd.
‘Ik heb nog iets van jou.’ Hij kwam dichterbij en hield een propje in zijn hand omhoog. Floortje zag dat het haar onderbroekje was. ‘Geef…’
‘Bedankt voor het lenen.’
Toen Jelle weg was bekeek Floortje haar onderbroek eens beter. Haar hand plakte. Waáaát? Ze wist eigenlijk gelijk al wat het was…. Sperma.
Sperma van Jelle.
Wat een gore gozer. Hij had zich gewoon afgetrokken in haar onderbroek. Idioot. Ze keek nog eens beter.
… Jeetje… dit was sperma. Echte sperma! Ze rook even en voelde erin met haar vingertop. Cool….. Dit had meneer Stanley dus ook. Dit spoot hij dus als hij zich aftrok en aan haar dacht. Jelle had zich ook afgetrokken, maar die dacht natuurlijk aan andere meisjes, van zijn klas… Toch? Of…. Hij had wel háár onderbroek gebruikt en volgespoten.
Maar goed, Jelle was gestoord.
Ze bekeek bet zaad van haar oudere broer nog eens en bracht het bezoedelde kledingstuk toen maar snel weg naar de wasmand.
Hihihi, dit was echt erg….
.
De avond dat ze weer kon meerijden met haar knappe neger besloot ze een jurkje aan te trekken.
Ze zette haar fiets op slot in de bosjes en sloeg haar arm om de grote gespierde man heen. Ze knuffelden even, kusten elkaar en even zoenden ze geil en heftig met hun tongen.
Hmmm…. Ze hadden er allebei zin in.
In de auto streelde Stanley al snel Floortjes bovenbeen. Floortje had er zó op gehoopt. Ze liet zich wat verder wegzakken in de stoel en spreidde haar benen iets, maar niet te opvallend. Dat ze een jurkje droeg maakte het voor Stanley des te verleidelijker én gemakkelijker. Het duurde dan ook niet lang voor zijn vingers langs de randen van het tieneronderbroekje gleden.
Floortje zuchtte, ademde diep en verplaatste haar kontje, haar lichaam verschoof en ineens gleed een donkere vinger verder over haar onderbroek…. ‘Ahhhh….’, zuchtte ze duidelijk hoorbaar.
‘Moet ik stoppen?’ Fluisterde Stanley.
‘Nee!’ Antwoordde het pubermeisje, nog voor hij de zin had afgemaakt.
Hij zocht haar ondergoed weer op en streelde nu voor het eerst over de voorkant, de zachtheid en vormen van haar plooitjes voelend…. Zachtjes duwend en weer terug…
‘Ahhh…. Hmmm….,’ kreunde het meisje….
Buurman Stanley ging gewoon door. Floortje genoot, sloot even haar ogen en zag in een flits haar broer Jelle voorbij komen… Snel knipperde ze met haar ogen, keek opzij en zag de vriendelijke volwassen zwarte man de auto besturen. Eén hand aan het stuur, eentje tussen haar benen. De donkere vingers bewogen over haar katoenen slipje heen en weer, haar gekmakend van geile opwinding….
Dit mocht hij de hele avond wel doen. Zelfs zonder onderbroek, dat zou nog geiler zijn… ze kreunde en zuchtte….., liet zich langzaam wegzinken in de heerlijke massage van zijn vingers….
Ze schrok dan ook op toen de man zijn auto stilzette en ineens stopte.
‘Tot straks schoonheid,’ zei hij zacht met die heerlijke zware, donkere stem.
.
Ze had er de hele turntraining over nagedacht en was er steeds zekerder over geworden. En nu, stapte ze in naast de donkere man. Hij had deze keer geen milkshakes, dat deden ze eigenlijk alleen na de donderdagtraining.
Snel kusten ze elkaar. Stanley keek even in haar ogen en sloeg zijn arm toen om haar schouders heen, drukte zijn mond nog eens op de hare en ze begonnen te tongzoenen. Hun lippen kronkelden om elkaar heen en gulzig happend en zoenend geilden ze elkaar weer op. Dit was zo lekker….
Er werd gegiecheld, de auto werd weer gestart en ze reden op weg naar huis.
Na de eerste bocht legde meneer Stanley zijn grote hand weer op haar knie. Eventjes, want al snel schoof de donkere hand omhoog…. Richting haar kut.
Friemelend, kietelend vonden de vingers hun weg onder haar jurkje en Floortje boog haar knietjes licht uit elkaar….
Stanley stuurde om een bejaarde fietser heen en keek toen opzij. Zijn vingers hadden nu toch zo ongeveer de rand van dit meisje haar onderbroek moeten voelen. Maar… hij voelde alleen zachte huid. Warme zachte huid…. Damned…. ze had geen…. Snel voelde hij hoger langs het tienermeisje haar dij….
‘Waar is je onderbroek?’
‘In mijn tas,’ straalde ze hem toe.
‘Jij stout sletje….’ Hij kon het niet geloven, maar het was zo! Hij voelde het zelf met zijn vingers.
Floortje straalde trots. Hihihi, het was de eerste keer dat hij haar sletje noemde. En de eerste keer dat ze zo bloot zat …. In haar blote billen en spleetje….
Stanley gleed over de zijkant van haar dij richting haar liesstreek…. Voelde haar krullerige bosje schaamhaartjes en begon daar even mee te spelen. ‘Stout, stout meisje….’
Ze giechelde. ‘Is het erg?’
‘Nee…. Maar je bent stouter dan ik dacht…. Ondeugender en geiler…..’ Floortje giechelde en de vingers van de volwassen man speelden langer met haar haartjes…., af en toe de aanzet van haar spleet rakend, net onder de hardheid van haar schaambeen, aldaar waar haar lichaam bij haar venusheuveltje uiteen spleet en waarvandaan de snee wegliep tussen haar benen en haar meisje maakte…. Ze giechelde. Stanley keek opzij. ‘Stout sletje….’
Floortje kleurde en giechelde opnieuw. Ze voelde de vingers nu de gleuf tussen haar plooitjes in glijden en langs haar clitje duwen. ‘Ahh…’
Ze was nat, behoorlijk zelfs. Stanley vond de nattigheid al snel en duwde zijn vinger haar hete kutgaatje in, begon haar stevig te vingeren terwijl hij hen veilig door het verkeer leidde.
Floortje zakte nog verder omlaag. Ze voelde de ervaren zwarte vingers van Stanley dingen doen die totaal anders voelden dan als ze het bij zichzelf deed. Ze kreunde, voelde hem diep in haar gaan en bewegen…., kronkelen en er weer uit, langs de zijkant de lijn van haar schaamlippen volgend en plagend aan haar clitoris spelen….
Het jonge meisje kwam ruim voor de laatste bocht klaar. Oververhit met een jagend geil gevoel door haar lichaampje. Wowww… dit was pas leven…. Dit wilde ze vaker!
Ze keken elkaar verliefd uit toen Stanley de motor uitzette en langzaam naar haar toeboog. Hij drukte een zoen op haar mondje. Even tongden ze gepassioneerd, toen stapten ze uit.
.
Bij huize Stanley was het uitkijken geblazen.
Met zijn vingers nageurend van Floortjes kutsapjes. Lekker…, heeeel lekker – een mooi souveniertje van dat geile sletje wat naast hen woonde, maar ook gevaarlijk…. Hier moest hij mee uitkijken. In de hal schopte hij zijn schoenen uit en liet zijn vinger met het geurspoor van dat natte pubermeisje langs zijn neus glijden. Hmmm…. Het maakte hem gek.
‘Hoi schat,’ zei hij, toen hij de woonkamer in stapte. Op de bank zat zijn vrouw, twee glazen wijn stonden uitnodigend op het tafeltje. Net zo uitnodigend als de benen, die ze opende…. Hij glimlachte…. Een minuut later duwde hij de vingers met de zoete herinnering aan de jeugdige Floortje zijn vrouw in gevolgd door, nog wat minuten later, zijn zwarte staalharde pik….
Dat was ook de reden dat hij geen show kon geven of bekijken op zijn slaapkamer. Floortje moest het dus alleen doen.
Ze stond al een tijdje geil na te gloeien bij haar slaapkamerraam toen ze haar plan wijzigde. Buurman Stanley zou toch niet meer komen.
En er was ook nog Jelle. Die zou misschien ook..
Trouwens, er was ook die jongen uit haar klas, die steeds vaker haar aandacht vroeg, berichtjes stuurde en eigenlijk, ja…., gewoon leuk was. Misschien kon ze hem ooit…. Het maakte een kans van slagen….
Maar nu eerst haar broer. Jelle.
Ze douchte snel en luisterde met de handdoek om haar lichaam bovenaan de trap. Haar ouders waren beneden, haar jongere zusje…., Jelle was vast op zijn kamer.
Zachtjes klopte ze op zijn deur.
‘Ja?’
Floortje stapte haar broers kamer in.
Jelle was gelijk alert. ‘Watkomjedoen?’ Vroeg hij snel, hij zat rechtop en had zijn huiswerk opzij geschoven.
‘Nou…. Van toen… ‘ aarzelend begon Floortje. Ze had nog niet echt bedacht hoe ze dit zou aanpakken.
‘Van toen? Toen we bloot waren?’ Hielp de zestienjarige jongen.
Floortje knikte.
‘Wil je het weer?’
Floortje knikte opnieuw.
Jelle grijnsde breed en zelfvoldaan. ‘Doe de deur dicht.’
Floortje deed het terwijl haar grotere broer snel de gordijnen sloot.
‘Laat maar zien.’
‘Jij straks ook,’ zei Floortje nog.
Jelle knikte.
Floortje liet haar handdoek vallen. Daar stond ze weer, nu in haar broers kamer maar net zo naakt; borstjes, billetjes, kut…
‘Nice…. Zusje….’ Snel begon Jelle zijn broek open te maken. Hij had niet lang nodig en even later wat hij ook naakt. En hard. O zeker, zijn puberpik was zo hard als wat en zo stonden ze voor elkaar.
Floortje zag liever grote donkere negers, zwarte volwassen mannen met spieren en tatoeages, maar dit… dit was ook meer dan prima. Ze giechelde.
‘Mag ik voelen?’ Vroeg haar broer.
‘Goed.’
Jelle stak zijn beide handen uit en voelde Floortjes borsten. Ze waren zacht en warm. Mooi van vorm. Eigenlijk perfect, maar dat ging hij natuurlijk niet tegen haar zeggen.
Floortje haalde even een extra teug adem. Hmm…, dat voelde goed. Aan haar borsten had meneer Stanley nog nooit gevoeld. Jens was perfect om stiekem mee te oefenen voor als hij …
‘Is het lekker?’ Vroeg haar broer.
‘Ja. Best wel.’ Het was zeker lekker. Haar tepels waren snoeihard en vingers van een vreemde zo aan je tieten…, tuurlijk was dat lekker….
‘Mag ik ook voelen?’ Vroeg ze fluisterend.
‘Natuurlijk,’ zei Jelle uitnodigend.
Floortje stak nu haar hand uit en pakte de stijve pik van haar oudere broer vast. Hmmm, dat voelde prettig. Apart. Stevig en hard maar toch duidelijk iets levends. Iets bijzonders… iets… gewoon.. lekker. Ze aaide er met haar beide handjes langs terwijl ze hem vasthad. Voelde even bij zijn behaarde balzakken en giechelde opnieuw.
‘Wat is er?’
‘Niks, het voelt gewoon grappig.’
‘Grappig?’
‘Ja. Apart. Lekker….’ Ze keek haar broer even in zijn ogen. ‘Je hebt een lekkere piemel.’
‘Jij lekkere tieten.’
Ze lachten samen.
‘Zitten?’ Jelle knikte even naar zijn bed.
‘Okee.’ Zei Floortje halfzacht, bijna verlegen.
Tegenover elkaar zitten op het bed was weer even eng. Zo dichtbij en dan je benen wijder doen. Geen hand ervoor…. Toch deed Floortje het. En hoe! Ze turnde al jaren. Haar benen legde ze wijd uiteen, haar plooitjes openden zich en ontsloten een klein dingetje, wat Jelle nooit eerder zo duidelijk gezien had, zelfs niet eerder bij één van zijn zusjes; haar clitoris! Het zat daar precies tussen haar lipjes, haar haartjes, daaronder een glinsterend gaatje… Jelles piemel maakte een extra schoksprongetje van geilheid.
Floortje keek naar de piemel van haar broer. ‘Is die altijd stijf ofzo?’
‘Nee. Nou… vaak.’ Jelle kleurde.
‘Ben jij altijd geil zusje?’ Vroeg hij op zijn beurt.
‘Nee. Nou…’ ze lachte en stak haar tong uit, ‘vaak.’
Ze lachten. ‘Mag ik voelen? Vroeg Jelle.
Floortje knikte.
Jelle voelde langs Floortjes spleet. Ze legde haar benen zo mogelijk nog wijder.
‘Dat is toch je clitoris?’
Floortje knikte. Ze keek naar wat Jelle met haar deed.
Hij frunnikte er wat aan, duwde er tegen. Floortje kreunde zachtjes….
Jelle keek op, in de blauwe ogen van zijn zusje. ‘Voelt het echt zo lekker?’
‘Ja.’
Hij voelde en friemelde verder, streek even langs haar schaamlipjes en langs haar plasgaatje- Floortje sloot even haar benen, maar toen duwde Jelle ze weer uiteen en ging verder met haar clitoris. Opnieuw keek hij haar aan. ‘Vinger je wel eens?’
‘Soms.’ Ze kreeg blosjes op haar wangen. Ze zei maar niet dat ze vanmiddag gevingerd was door de buurman.
‘Doe je het vaak?’
‘Gewoon, soms…. Als ik zin heb.’
Jelle pakte haar clitje even tussen zijn duim en wijsvinger en plaagde haar even, het voelde intens…
‘Ahhh….’
Haar broer lachte. Peuterde toen in haar kutgaatje en er klonken zachte sopgeluidjes. Floortje kleurde weer iets en toen voelde en zag ze hoe haar broer langzaam zijn vinger het kletsnatte gaatje tussen haar benen in zakte…. Zo een stukje haar onderlijf in. ‘Ahhh….’ Langzaam begon hij haar te vingeren.
‘Hoe vinger jij zelf?’ Hij keek zijn zusje aan.
Keek even naar zijn vinger, rook er aan en lachte naar zijn zusje. Daarna stak hij de nat glimmende vinger in zijn mond en zoog hem helemaal schoon. ‘Hmmm… je smaakt lekker.’
Floortje giechelde.
‘Hoe vinger je?’ Vroeg hij nog eens.
‘Zo,’ ze plaatste haar hand over haar snee en begon heen en weer te bewegen, een vinger tussen haar schaamlippen. Toen zette ze de punt van haar wijdvinger en middelvinger op haar clitje en begon langzaam, snel en daarna nog sneller heen en weer te trillen… ‘ahhh…..,’ kreunde ze. Ze voelde weer even langs haar hele gleufje en liet toen haar vinger in haar gaatje glijden. Sopte er even heen en weer in en begon toen weer langs de buitenkant te voelen, eindigend bij het tril -en verwenwerk van haar clitoris.
Het was té geil voor haar zestienjarige broer. Hij pakte zijn pik vast en pompte snel en stevig heen en weer.
‘Ik doe het zo.’
Floortje vingerde wat door en keek met grote ogen naar haar broers arbeid. Ze had dit ook wel eens eerder gezien, bij de buurman, maar dat was van grote afstand. Dit was van dichtbij, heel dichtbij.
Floortje voelde hoe ze bijna klaarkwam. Maar dat wilde ze niet. Niet terwijl Jelle keek en ze wilde hem wel eens zien schieten. Zijn sperma spuiten. Dat leek haar zo grappig en cool om van dichtbij te zien.
‘Wil jij?’ Vroeg hij ineens.
‘Ik?’ Ze keek naar de stijve piemel, toen in zijn ogen en weer terug. ‘Okee.’
Dapper pakte ze Jelles piemel vast en begon hem af te trekken.
Het duurde niet lang tot Jelle zijn zaad over het bed spoot. Over Floortjes handen, half over haar blote benen, zijn dekbed… het gulpte eruit in grote slierten en dikke, warme klodders.
Floortje liet snel los. ‘Wow. Dat was cool Jelle…’
Jelle pakte een doekje en begon op te ruimen. Hij zag zijn zusje het drillerige spul op haar handje bekijken.
Ze zeiden niet veel.
Ineens stak ze haar tong uit en raakte zijn zaad. Proefde even voorzichtig.
Jelle grinnikte. ‘Lekker?’
‘Best wel.’ Floortje proefde het minidruppeltje in haar mond en keek opnieuw naar het sliertje sperma op haar vinger. Toen stak ze het in haar mond en zoog het schoon.
Dit was zó geil om te zien, Jelle slikte even. Wow….
‘Is er iets?’ Vroeg Floortje.
‘Nee, niks.’ Zei Jelle snel.
‘Je piemel…’ Floortje giechelde.
‘Wat?’ Jelle keek omlaag.
‘Hij is helemaal klein geworden.’
‘Ja, nou en. Dat hoort.’
‘Mag ik zo eens voelen?’ Wachtte niet op antwoord en voelde even. De piemel plakte nog wat. Zo ineen geschrompeld was het een klein, onschuldig dingetje, maar er kwam door de aanraking van een meisje al snel weer leven in.
‘We moeten aankleden Floortje…. Papa en mama mogen niks merken…’
‘Jammer.’ Floortje keek teleurgesteld, maar stond wel op. Ze likte snel nog langs haar plakkerige vingers.
.
De volgende dag op school kon ze moeilijk haar gedachten bij de les houden. De jongen uit haar klas, Jop, keek en lachte steeds naar haar. Hij was best leuk, heel leuk zelfs, maar…. Ze had ook nog meneer Stanley met zijn lekkere piemel, hij kon zo lekker vingeren en … ze wilde gewoon meer met hem. Bovendien; van Bob wist ze niks zeker. Ze dácht dat hij haar leuk vond, van Stanley wist ze zeker dat hij op haar geilde. Alhoewel… hij neukte ook met zijn vrouw, dat had hij met haar nog nooit gedaan. Ze glimlachte.
En dan haar broer. Dat had ze nooit aan zien komen. Gisteren was wel spannend geweest. Ze hoefde bij hem niet bang te zijn dat hij het zou doorvertellen ofzo. Én hij woonde in hetzelfde huis…., wel lekker makkelijk en dichtbij! Zo lang het lekker was, was het lekker, als ze het niet meer wilde, was het klaar. Maar voorlopig…. haar broer was wel
lekker testmateriaal. En hij kreeg nog een stijve van haar ook… zijn sperma.. hahaa. En eerlijk….; ze werd er zelf nogal geil van. Supergeil. Ze wist nog wel een paar dingen die ze wilde uitproberen. Niet zoenen, neee… dat deed ze dan wel met meneer Stanley. Hahhaa… of…. Ze keek de klas rond en vond Bob. Of met Bob…. Hij was best leuk. Erg leuk.
.
Op weg naar huis fietste ze met haar vriendin Iris. Het was supergezellig en ze vergat al haar zorgen en geile gedachten…
Thuis, op haar kamer maakte ze snel haar huiswerk en keek af en toe naar het huisraam tegenover het haar slaapkamer.
Niks.
.
Jelle klopte en kwam binnen.
Floortje draaide zich om.
‘Hoi.’
‘Hoi.’ Jelle draaide er niet omheen. Nadat hij de deur zorgvuldig had dichtgedaan opende hij het gesprek. ‘Iets doen?’
‘Okee,’ Floortje wilde wel. ‘Wat wil je?’
‘Elkaar voelen.’
‘Goed.’ Zo simpel kon het zijn. Ze stond op en begon zich midden in haar kamertje uit te kleden.
Ze giechelde toen ze zijn stijve zag.
Jelle vond het lastig om toe te geven, maar zijn veertienjarige zusje was echt hot.
‘Je hebt je schaamhaar geschoren!’ Floortje zeg het ineens en giechelde opnieuw.
‘Ja, lekker toch?’ Hij kwam dichterbij en aaide over haar borstjes.
De tepels verharden gelijk.
‘Waarom?’ Floortje wilde dat wel weten.
‘Gewoon, ik vind zonder mooier.’
‘Ook bij mij?’ Floortje keek even omlaag en veegde wat door haar haartjes.
‘Weet niet, jij bent mijn vriendin niet.’
‘Je hebt niet eens een vriendin. Je hebt alleen mij. Je oversekste zusje.’ Ze giechelde even.
‘Ben je oversekst?’ Lachte hij.
‘Misschien.’
Jele dwaalde met zijn vingers naar omlaag, via zijn zusjes zachte buikje langs haar navel verder omlaag. Hij voelde even door haar schaamstreek, zocht haar clitoris weer op en speelde er even langs. Hij voelde dieper tussen haar benen, daar waar haar gaatje zich bevond. ‘Ben je altijd zo nat?’
Floortje giechelde. ‘Ja, meestal wel. Nou, als ik geil ben alleen….’
‘Altijd dus,’ grapte Jelle.
‘Moet jij nodig zeggen met je stijve pik.’
Jelle vingerde haar even zo staand. Hij hoorde haar zware ademhaling en zag haar verhitte gezichtje. Ze kreunde zachtjes Jens wreef langs de buitenkant van Floortjes vagina en zonk het hete, nattige gaatje weer in. ‘Ahhh… omg Jelle….’
Hij voelde hoe zijn blonde zusje zijn harde piemel vastpakte en er mee begon te spelen.
Dat was ook zoo lekker…
‘Durf je te pijpen?’
Huh?’ Floortje keek hem recht aan. ‘Wat?’
‘Pijpen…, weet je niet wat dat is?’
‘Jawel….’ Floortje trok verder en bracht een handje als een kommetje onder haar broers ballen.
‘Doe dan, ik wil dat wel eens voelen’.
‘Echt?’ Floortje trok wat minder zacht. Ze had hier zelf ook al eens aan gedacht, maar nu het zo ineens werd voorgesteld….
‘Durf je niet?’ Jelle stopte met het gevinger en trok zijn hand weg tussen Floortjes benen. Hij likte een vinger en breidde zijn voorstel uit; ‘… dan bef ik jou.’
.
Stanley zag het allemaal gebeuren vanuit zijn slaapkamer. Hij was toevallig zonder het licht aan te klikken de slaapkamer in gelopen en zijn aandacht werd direct getrokken door wat hij zag in Floortjes kamer.
Jelle. Floortje.
Ze hadden zich uitgekleed en stonden overduidelijk bij elkaar te voelen. Best lang.
Met grote ogen en vol belangstelling en ook wel verbazing had de donkere man het allemaal in zich opgenomen. Wat een stoute buurkinderen had hij. Die jongen bofte maar, hij had trouwens zo te zien geen enkele rem of terughoudendheid. En Floortje…, die verraste hem opnieuw. Wat een geil opdondertje. Als hij dat geen klein blond ondeugend sletje mocht noemen…. Die lustte er wel pap van zeg!
En nu…. Hij knipperde even met zijn ogen, zag het meisje lachen en ineens zakte ze door haar knieën. Zo te zien zat ze nu voor hem op de grond, ze hield zijn heupen vast en lachte even omhoog. Broer Jelle aaide over haar steile blonde staartje en zei iets. Hij hield zijn penis vast en … ja… eigenlijk was het wel duidelijk wat er ging gebeuren.
Het meisje lachte nog eens omhoog naar haar broer, pakte de stijve piemel vast en likte erlangs.
Ough…. Dát was geil om te zien.
Stanley zag hoe het blonde sletje haar broer van alle kanten likte- zelfs zijn ballen en er zo te zien kusjes opgaf. Daarna lachte ze weer, praatte even met haar oudere broer en die lachte, aaide haar wangetjes en nu keek het veertienjarige meisje even recht naar voren naar de piemel.
Ze likte nog eens en ineens nam ze hem in haar mond en haar hoofd ging heen en weer. Ze pijpte hem door en door. Langer en uitgebreider en likte de piemel tussendoor van alle kanten. Daarna sabbelde ze een tijdje op de eikel en nam hem daarna weer in haar mond.
De jongen zei iets. Het jonge sletje keek even omhoog, lachte en ging weer door met pijpen. Jeeetje… dat wilde Stanley ook wel. Zo’n zaadzuigend jong meisje aan zijn penis.
Wat hij daarna zag behoefde ook weinig uitleg. De jongen verkrampte- kwam duidelijk klaar en het meisje voor hem bleef door zuigen, maar anders. Het was wel duidelijk waar de hitsige buurjongen zijn sperma liet. Dit duurde even. De jongen hield het hoofd van het hoogblonde tienerzusje vast en schokte nog zichtbaar even na. Daarna likte het meisje de piemel van alle kanten schoon en stond ze op, terwijl ze lachte en met haar arm langs haar mond wreef. Ze zeiden iets en lachten weer.
Zelfs van op afstand kon de donkere Stanley zien dat de puberpik wat slonk en net toen hij dacht dat de broer wegging, werd hij weer verrast. O.M.G…..
.
‘Nou ik,’ giechelde Floortje, ‘je had het beloofd.’
‘Ik ga dat echt niet vergeten hoor. Mag het echt?’
‘Het moet echt!’ Zei Floortje nadrukkelijk. ‘Ik ga op het bed liggen okee?’
‘Goed.’
Ze ging liggen en zorgde dat haar billetjes bij de bedrand lagen. Toen trok ze haar knietjes wat op en spreidde haar benen….
Jelle zocht gretig en snel een plekje voor haar op de grond en legde zijn handen aan weerszijden op haar bovenbenen- dicht bij haar lies.
De warme spleetjeswalm, de geur van opgewonden, heet pubermeisjes nam door door de lucht heen langzaam bezit van zijn reukorgaan en daarna van zijn puberhersens….
Hij zag het uitnodigende open spleetje van zijn zusje van heel dichtbij. Haar schaamlippen, de clitoris, haar plasgaatje, haar plooitjes, holtes en haar neukgaatje en toen boog hij er naar toe en likte. Hmmm…. Zo zoet lekker. Bedwelmend gekmakend…. De voorzichtige likjes veranderden al snel in lange halen met zijn tong…, plagende duwtjes met het tongpuntje en zijn mond en lippend zuigend om en over haar clitje. Hij befte haar op alle mogelijke manieren die hij maar kon bedenken en proefde, dronk zijn zusjes kutje. Jeetje…, als alle meisjes zo lekker en verrukkelijk smaakten…. Hoe lang smaakte Floortje al zo? Waarom wist hij dat niet? Dit hadden ze jaren eerder moeten doen. Hij zou het niet hardop tegen haar zeggen, maar Floortjes spleetje was … de hemel……
.
Na afloop had buurman Stanley precies twee minuten en vijfenvijftig seconden nodig om zich klaar te rukken. Hij schoot alles zo vanuit zijn zwarte grote penis in een paar tissues en had daarna bijna drie kwartier nodig om helemaal bij te komen. Holy Shit.
.
De middag daarop was Floortje alleen thuis en besloot ze zich te scheren.
Na afloop maakte ze haar huiswerk met de muziek van Billie Eilish op de achtergrond.
Ze merkte dat het in haar onderbroek anders voelde dan anders. Ze gleed dan ook om de haverklap met haar handje haar broek in, haar vingers onder het elastiek van haar onderbroek en voelend aan het nieuwe gladde…. Hmmmm… ze werd geil van haar gladde kut.
Ze giechelde, maakte snel haar maakwerk af en liet de te leren woordjes even voor wat het was; Ook kut.
Haar kut was een betere soort kut. Ze giechelde om haar eigen gedachte en zocht weer in haar broek naar de gladde huid van haar venusheuveltje en aaide langs de lippen van haar spleet. Hmm…. Dat voelde lekker.
‘Ben benieuwd hoe snel meneer Stanley dat zal merken… of Jelle… of… Bob.
Ja Bob. Eigenlijk was Bob de enige waar ze niks mee had. Nog niks. Maar waar ze wél iets mee wilde. Heel graag zelfs. Hij was leuk.
Heel leuk. Vandaag bijvoorbeeld… ze grinnikte in zichzelf en dacht terug aan de schooldag. Bob was echt grappig. Jammer dat ze zo verlegen was in de klas. Verlegen met jongens dan, verder viel het wel mee.
Gedachtenloos voelde ze met haar handje in haar broek. De bolling die dat gaf bewoog mee met haar gestreel en geaai…..
Ja, Bob…, ze moest hem hebben voor die andere domme kutmeisjes uit haar klas. Dat stomme overdreven geflirt de hele tijd bij hem. En hij had niks door.
Floortje legde haar hand over haar hele spleet en bewoog in haar broek heen en weer. Die broek zat trouwens in de weg. Uit er mee!
Snel sjorde ze haar broek omlaag en met haar benen uiteen liet ze haar handje weer over haar geschoren gladde gleufje heen gaan. Zichzelf verwennend…. Af en toe een vingertopje tegen en half in haar neukgaatje stoppend. Dat gaatje was dus om te neuken. Te seksen. Ze had daar al eens eerder aan gedacht. Meneer Stanley was lekker en had haar veel geleerd, maar misschien… zou die enorme penis van hem echt in haar passen? Helemaal? De piemel van Jelle dan misschien? Die was ook best groot, maar het zou moeten kunnen. Makkelijk wel, dacht Floortje. Maar ja… Jelle was haar broer. Dat was misschien wel iets té erg…. Ze draaide zich even om en zocht haar haarborstel.
Ze zette haar voeten op de rand van haar bureautje en zakte weer wat onderuit op haar bureaustoel. Ze boog haar knietjes uit elkaar en bekeek haar gladde schaambeen, venusheuvel en de buitenste schaamplooien. Goed gedaan Floortje…!
Ze legde de steel van de borstel langs haar natter wordende gleufje en begon heen en weer te glijden. Versnelde en kneep haar benen bij elkaar met het handvat ertussen geklemd. Ze bewoog snel en stevig. Ahhh… hmm….
Ze opende haar benen weer en merkte dat ze al flink natter was. Vlug likte ze het handvat van de haarborstel schoon en legde hem weer tegen haar spleet. Weer bewoog ze erlangs. Toen zocht ze haar openingetje, haar neukgaatje en giechelde. ‘Neuk me dan…. Wie je ook bent…., neuk me….’ Ze duwde de borstelsteel bij zichzelf naar binnen en begon ruw en stevig in en uit te bewegen. Haar vrije vingers friemelend bij haar lievelings lichaamsdeel- haar clitje. Haar clitoris. De beste en lekkerste de er was. Haar beste vriendinnetje die altijd bij haar was en tussen haar spleetlipjes klaarlag als ze haar nodig had. Voor dat lekkere, speciale geile gevoel. Hmmmm….
Floortjes orgasmes waren altijd overweldigend, warm en compleet. Ze huiverde even en trilde even na. Schokkend van de ontlading.
Vingeren was zooo lekker…..
.
Ze was benieuwd wat meneer Stanley zou zeggen. …Van haar schaamhaar dat er niet meer was. Vrolijk gaf ze de getatoeëerde volwassene een knuffel en een zoen en stapte met een stralende glimlach in. Hopelijk ging hij snel voelen….
Stanley keek opzij en keek haar even lachend aan. Hij had besloten nog maar even of zelfs nooit iets te zeggen over wat hij dat geile blonde sletje en haar broer had zien doen samen. Maar…. Hij wist het wel. Hij boog naar haar toe en drukte nog een zoen op haar mond, opende zijn dikke lippen en voelde dat het meisje hem volgde. Toen voelde hij haar jonge tongetje langs de zijne glijden en zoenden ze lang en heftig.
De auto reed een fractie later dan normaal de parkeerplek af en onderweg legde hij zijn hand op de knie van Floortje.
Wat ze hoopte gebeurde al snel. Hij gleed naar haar onderbroek en voelde over haar kruis. Al direct voelde hij dat het anders was. Haar schaamhaar. Snel wurmde hij zijn hand tussen de katoenen stof en haar blote lichaam. Ze had zich geschoren…!
‘Heb je…’ hij keek lachend opzij.
Floortje knikte lachend, dit was grappig. ‘Lekker toch?’
‘Hahha, je bent echt een stout geil sletje Floortje ….’
Weer lachte ze. En zakte onderuit. Ze liet de volwassen man voelen in haar onderbroek en duwde die zelfs wat later nog tegelijk met haar sportbroekje wat naar beneden, zodat hij er beter bij kon. En alles duidelijker kon zien…
Meneer Stanley voelde uitvoerig en grabbelde langs Floortjes natte gleufje dat het een lieve lust was. Floortje kreunde openlijk en harder dan gewoonlijk…. helemaal toen de donkere man zijn wijsvinger diep in haar duwde en haar even op zijn ruwst en stevigst vingerde.
‘Ahhh!,’ dit was heftig. Lekker. Geil.
‘Lekker die gladde poes.’ Hij zette de auto langs het trottoir. ‘Tot zo.’
Floortje baalde dat ze er al waren, ze veegde snel haar sneetje droog en trok haar kleding weer omhoog. Vluchtig drukte ze een kus op zijn mond.
De turntraining was wel leuk, maar Floortje was er niet echt bij. Ze wilde dat gevoel… bij haar kutje….
.
Daar had ze na de training geluk mee, toen ze op haar wenken werd bediend. Nog voor ze hun milkshakes op hadden duwde meneer Stanley haar beentjes al uit elkaar. Terwijl ze samen tongzoenden liet hij zijn grote mannenhand haar onderbroek in zakken en langs haar gladde spleetje heen en weer gaan. Hij kon dat zo lekker…. Heel anders weer dan Jelle haar had gevingerd. Het was wel duidelijk dat meneer Stanley precies wist wat hij deed want, okee ze was van te voren al best nat, maar ze kwam echt heel snel en heel lekker klaar.
Het was wel de eerste keer dat ze tijdens seksdingetjes aan Bob dacht… Bob…
Maar de volwassen zwarte man was nog niet klaar met haar. Hij zoog zijn vinger even schoon van al haar tiener kutsapjes en maakte het bovenste knoopje van zijn broek open.
‘Ik heb hier iets…., misschien wil je het uitpakken en er mee spelen?’
Floortje straalde. Dát wilde ze wel! Eindelijk zou ze hem zien. Dé opperpenis. Die enorme donkere grote pik van haar buurman. Ze pakte het apparaat uit alsof ze een verjaardagscadeautje uit het papier haalde. Toen de stijve piemel uit zijn boxershort sprong schrok ze nog even.
‘Groot?’ Vroeg meneer Stanley vriendelijk.
‘Jaaa… heel groot…!’ Floortje keek met begerige grote ogen vol puberlust. Ze pakte de penis vast en verkende hem eventjes door hem van alle kanten te betasten. ‘Hij is zo hard….’
‘Hij is helemaal van jou meisje….’ Zei de donkere man terwijl hij onderuit zakte als uitnodiging voor het tienermeisje om vooral door te gaan.
Floortje pakte hem met twee handen, aaide erlangs en speelde gezellig met de donkere voorhuid. Ze giechelde even. En ging dapper door. Ze verstevigde haar grip en trok hem nu wat. Daar had ze echt beide handen voor nodig. ‘Uw piemel is zoo groot….’ Ze keek uitdagend in de ogen van de zwarte buurman. ‘Hoe kan dat ooit in iemand passen? …. In een kut?’
Stanley keek haar aan. ‘Het past, geloof me maar….’
Floortje slikte en ging toen ingespannen verder. Ze had een echte volwassen mannen penis vast! Een echte! Een supergrote, donkere negerpiemel…. Hijihihi…
Toen pakte ze zijn scrotum vast; twee volle handjes…..
Ze voelde de ballen…’ zitten die helemaal vol?’ Vroeg ze vol ontzag….
‘Nog wel sletje…’ hij aaide even over haar blonde staartje en tikte tegen de blosjes op haar wangetje.
Floortje kreeg een ondeugende glimlach op haar gezicht.
‘Moet ik doorgaan tot u zaadjes spuit?’ Ze lachte er weer stout bij… Als Jelle al zoveel
Sperma had, hoeveel zou de buurman dan wel niet hebben? Nóg meer?
‘Nou,’ zei haar buurman, ‘misschien wil je hem even proeven?’
Dat wilde Floortje wel. Vanaf haar bijrijdersplaats boog ze naar de schoot van buurman Stanley en pakte de penis stevig vast. Ze voelde de stevige, grote handen op haar ruggetje en hoofdje strelen.
Ze likte kleine likjes en proefde de totaal andere smaak dan bij haar grotere broer. Hmmm… lekker. Ze keek even trots lachend met haar helderblauwe ogen naar de volwassen eigenaar van de pik. ‘Lekker,’ zei ze.
‘Jaaah… oei meisje…., lik maar lekker geil sletje….’
Nou noemde hij haar alweer sletje. Alsof wat hij deed niet erg was! Hij was trouwens volwassen en ook nog getrouwd!
Floortje proefde opnieuw van de penis. De haaltjes werden groter en intenser en ze genoot van de pik. Piemels waren gewoon lekker… niet gewoon…; superlekker! Ze kon hier wel uren aan likken en zuigen. Ze likte langs de hele lengte van de piemel, sabbelde op sommige stukjes en likte even langs de bijna zwarte balzakken. Hihihi… dat was grappig. Daarna likte ze weer omhoog en zoog even op de eikel. Hmmm… volwassen piemels waren zo lekker en apart…. Ze voelde de hand van Stanley bij haar staartje en even keek ze in zijn donkere ogen. Hij kreunde…. Floortje giechelde… En ging weer door. Ze zoog de eikel naar binnen en kronkelde haar natte tongetje er langs en omheen. Sloot haar lippen en zoog zuigend op de menselijke lollie… Hmmm…. Stanley kreunde…. Floortje zoog… zoog… zoog… ze likte de schacht van het geslacht van alle kanten zoog en likte zijn ballen weer en nam de eikel en een stuk van de penis weer in haar mond. Stanley had haar blonde hoofdje nu met beide handen vast en bewoog haar ritmisch op en neer over zijn lul…. Jeetje, wat was dat blonde jonge sletje geil en lekker…. Dit mocht ze elke dag wel even komen doen… dat zuigsletje…. Wat waren die jonge pubermeisjes tegenwoordig stout en ondeugend! Waar leerden ze dit?
Floortje zoog door en door en Stanley kon het niet meer tegenhouding.
Zonder enige terughoudendheid of waarschuwing loosde hij al zijn zaad in het geile bekkie van Floortje.
Ze gaf geen kik! Ze zoog zachtjes door- alles wegslikkend zo haar keelholte en slokdarm in…. Diep haar meisjeslijfje in.
Met een zelfvoldane, trotse en stout-uitdagende grijns kwam ze overeind. Ze likte snel haar lippen af en straalde bijna arrogant. ‘Lekker.’ Zei ze.
Stanley kreunde nog eens en keek haar uitgeput en voldaan aan.
‘Wat dat alles? Of heeft u nog meer?’ giechelde ze ondeugend.
‘Nee, het is beter als we nu naar huis gaan, het is al zo laat…’
Floortje glimlachte. Ze liet niet merken dat ze wel een beetje baalde. Waarom nu al?
Hij moest zeker weer naar zijn vrouw…
.
Het was ook best lastig voor de kleine Floortje. Al die gevoelens en verliefdheden….. al die mannen en jongens die wat van haar wilde…. Ze was pas veertien! Ze wist zelf amper wat ze nou eigenlijk precies wilde! Ja…. aandacht…. Waardering… seksdingen. Dat gevoel bij haar kutje. Dat iemand met haar zoende, haar voelde en het gevoel gaf dat ze speciaal was, mooi was, leuk was…. Niet zonder haar kon….
Ze wist dondersgoed dat dat bij meneer Stanley en bij haar broer Jelle niet zo was. Meneer Stanley vond haar wel lekker, wilde wel dingen met haar doen en aan haar zitten, maar hij was gewoon getrouwd en de kans dat hij ineens voor een veertienjarige Floortje zou gaan kiezen…. Jelle was gewoon oversekst en wilde gewoon een meisje. Hij was trouwens niet eens op haar. Tuurlijk niet! Hij was op Julia, een meisje wat vlakbij woonde. Dat Floortje en Jelle samen verboden dingetjes deden als voelen, likken en pijpen was leuk, … lekker en geil zelfs, maar… tijdelijk. En dat vond ze ook wel prima. Net als meneer Stanley, die was ook soort van tijdelijk, hoe lekker hij ook was.
Tsja… zo was het.
De enige die echt serieus voor haar was en die bovenaan haar verlanglijstje van jongens stond was Bob. Ja…. Bob….
Floortje stond op kleedde zich uit. Helemaal.
Poedelnaakt ging ze in haar bed liggen. Het was al laat en ze moest toch slapen. Het voelde prettig, zo in haar blootje.
Onder de dekens pakte ze haar tieten even stevig vast en kneedde ze. Ze sloot haar ogen.
Hmmmm…..
Haar handjes kneedden haar jonge borstjes heerlijk en haar ademhaling versnelde. Tussen haar benen werd het natter. De Floortje sapjes bevochtigden haar binnenste en haar hand gleed langs haar navel, over haar hardere schaambeen zo de zachtheid in waar haar lijfje uiteen spleet en haar zachte plooitjes haar gleufje maakten… haar ene handje gleed ertussen… hmmm… Floortje zuchtte en kreunde, ze legde haar benen wijder uiteen en haar vingertoppen vonden dat lekkere knopje….
Floortje kneep haar borsten… haar vingers gingen sneller heen en weer langs haar clitje, door haar natte spleet, bij dat heet-natte gaatje….. haar hele kut was nat en maakte zachte ondeugende sopgeluidjes…. Alles onder haar dekbed rook naar meisje, de geur van Floortje…. een geile tienermeisjes sekslucht….
Ahhh…. Stanley… hmmmm…. Jelle….. owwhhgghh…. Bob…Bob….Bob….
In haar stoute fantasie kwamen hun piemels voorbij en Floortje kneedde haar jonge tietjes nog niet wanhopiger….. vingerde zichzelf nog sneller en verwende haar clitoris fel en geil….. hmmmmm….
Al snel kwam ze klaar. Heftig. Krachtig en overweldigend… Hmmm…..
En zo viel onze Floortje in een heerlijke diepe slaap met mooie, spannende en ondeugende dromen over piemels en haar eigen spleetje, over sperma en andere nattigheid…..
.
En toch kon ze er geen genoeg van krijgen. Ze wist dat het fout was en Jelle was echt niet altijd zo leuk, maar… hij was een echte jongen en…. ze wilde gewoon een echte piemel….
Snel sneakte ze naar zijn kamer, klopte en werd binnen gelaten.
‘Doen?’ Was het enige wat ze zei.
Het was voor haar oudere broer genoeg. Alles waar hij mee bezig was, liet hij voor wat het was en even later zat hij met zijn broek op zijn enkels op de rand van zijn bed.
Floortjes kleding lag verspreid over de vloer en ze zat nu in haar volledige blootje voor hem op de grond op haar knietjes. Ze zoog zijn penis alsof ze het zaad er zo snel en volledig mogelijk uit wilde zuigen. Het was heerlijk. Zachtjes streelde Jelle haar blonde haren en kreunde van het overweldigende gevoel wat dat sletterige zusje van hem hem gaf… ahhh…., hmmm….. dit was geil….
Net had zíj hier op de rand van het bed gelegen. Bloot, haar beentjes over de rand en wijd uit elkaar, met haar handjes haar schaamlippen uit elkaar houdend en hij, Jelle tussen haar benen gedoken. Hij had haar gelikt, gezogen en gesabbeld. Met zijn tong alle plooitjes en holtes afgelebberd en geproefd. Haar verwend en gedronken van het geile hete sap wat uit haar kutje lekte….. Floortje mocht dan wel zijn kleine, irritante zusje zijn, lekker was ze ook! Hij kon geen genoeg van haar krijgen! Die smaak van haar gleufje, dat geluid als ze kreunde en kermde onder zijn befkunsten…. Meisjes waren echt zó lekker, er was niets meer opwindend van smaak dan een spleetje van een meisje! Echt. En toen ze klaar kwam….
‘Ahhh… ja… wat je nu doet is lekker Floortje…. Jaa…. Hmm….,’ Jelle had haar hoofd met twee handen vast en voelde hoe zijn zusje zachtjes heen en weer bewoog met het grootste deel van zijn penis in haar warme, vochtige mondholte….
‘Ahhh…. Hmm…, Ow Floortje…. Ik geloof dat ik kom…. Nog even…. Ahhh… dit is zo focking geil….. ‘
Jelle kreunde. Floortje likte langs de hele pik, van alle kanten en speelde gemene, gekmakende spelletjes met haar kronkelende tong om Jelles eikel heen…
Het was niet meer tegen te houden. De arme hulpeloze jongen kon het niet meer stoppen. Zijn warme zaad golfde in een paar flinke, volle stoten haar mondje in.
‘Thanks zusje, dat was echt heel geil.’
Floortje giechelde met een ondeugende lach om haar mond. Ze proefde de nasmaak van haar broers plakkerige sperma nog in haar mondje. ‘Jij ook…’
‘Floortje?’ Begin Jelle.
Ze kleedden zich zwijgend aan. Floortje haakte net haar bh weer vast. ‘Wat?’
‘Dit… we moeten echt uitkijken. Als iemand het merkt.’
‘Ze merken het heus niet hoor,’ mompelde ze.
‘Het is raar.’
‘Je vond het toch lekker?’ Floortje reageerde verbaasd en een beetje geïrriteerd.
‘Jawel, maar…’
‘Nou dan, niemand heeft er last van.’ Zei ze als eenvoudige verklaring.
‘Ja… maar het is raar. Je bent mijn zusje. We moeten het niet meer doen.’ Jelle had duidelijk een interne worsteling.
‘Nooit meer?’ dat kon hij niet menen… Floortje had dit niet verwacht. Het was toch gewoon superlekker?
‘Nee. Het kan niet. Het is raar. Dit was de laatste keer.’ Jelle was beslist. Hij liet zich niet meer overhalen.
‘Nee. Ik wil het wel,’ zei Floortje.
‘Nee, rot op,’ Jelle duwde zijn zusje naar zijn kamerdeur. ‘Je bent een hoer Floortje, een slet. Ik wil geen seks met jou!’ Jelle duwde verder, Floortje stribbelde tegen. Ze begreep haar broer echt niet. Zo kon hij dus altijd ineens doen als iets leuk of lekker was; ineens de verstandige, wijze broer uithangen.
‘Je bent een klootzak! Je vindt het wel lekker! Je had een stijve! Geef maar toe!’
Maar het had allemaal geen zin. Eigenlijk was de strijd al verloren en met elke zin die werd uitgesproken, werd de kans op ooit nog een vervolg minder….
Dit was het. Het hoofdstuk van elkaars lijven verkennen, elkaar lekker voelen en oraal verwennen was voorbij.
.
Maar het hoofdstuk Stanley stond nog open….
Die zondagavond zat Floortje weer achter haar bureautje toen ze het licht in de slaapkamer tegenover het hare aan zag floepen.
Yes!
Even wachtte ze terwijl ze Stanley rond zag lopen. Hij zwaaide haar kant op en begom zich uit te kleden.
Floortje zwaaide enthousiast terug en ging staan. Ze kleedde zich snel ook uit. Even later stonden ze tegenover elkaar. Meneer Stanley in zijn slaapkamer met in zijn hand zijn opgezwollen, harde stijve geslachtsdeel, aan de andere kant het pubermeisje Floortje. Haar ene hand kneedde haar tietjes, de andere hand bewoog heen en weer over haar spleet. Hmmm…..
Floortje zag hoe haar buurman zich langzaam trok terwijl hij naar haar keek…. Hij pakte nu zijn ballen stevig vast. Die grote gevulde zaadzakjes, die vol lekker sperma zaten en….
Shit!
Snel schoot Floortje weg.
Ze had de buurvrouw plots zien binnenkomen. Wat ze niet had gezien (of gehoord had), was dat Stanley de situatie razendsnel gered had. Even later lagen hij en zijn vrouw in een ingewikkelde verstrengeling bloot op en in elkaar te schuiven….
… en dat zag Floortje weer wel. Ze was in haar blootje op handen en knieën naar het raam gekropen en keek over de vensterbank naar een jaloersmakend schouwspel.
Verdomme!
De rest van de avond baalde ze en voelde ze een kwaadheid in zich, die ze lang niet had gevoeld. Eikels. Eerst Jelle met z’n zogenaamd wijze, verstandige afwijzing en nu dit.
Verdomme.
.
De hele maandag op school voelde ze de boosheid nog. Pas helemaal aan het einde van de schooldag was het wat weggeëbd. Dat was vooral te danken aan haar vrolijke klasgenoot Bob.
Bob.
Bob was echt wel cool. Als hij nou haar vriend was. Dát wilde ze stiekem wel. Alleen… wilde hij haar wel?….
.
Gelijk die maandagmiddag zag Floortje vanuit haar slaapkamerraam de buurvrouw wegrijden in haar autootje. Naar haar werk, zoals elke middag.
Ze moest nú bij de buurman langs.
Ze moest nu… ja… wat wilde ze eigenlijk?
Eigenlijk wist ze dat niet precies. Maar na alles. Jelle… De onderbroken show gisterenavond…. Ze voelde gewoon dat ze hem moest zien. En daarbij…. Ze was geil. Ze wilde een piemel.
Een echte piemel. Zien. Vasthouden en proeven en ze wilde dat iemand haar voelde en streelde. Ze was gewoon geil….
Drie minuten later stond ze voor zijn deur en belde Floortje aan.
Al snel deed de getatoeëerde, gespierde man open. ‘Floortje….’

In de hal duwde hij haar tegen de muur. Floortje giechelde en voelde hoe de man haar hoofd teder vastpakte en haar zachtjes begon te zoenen.
Als snel werd dit tongzoenen en lebberden de twee elkaar helemaal gulzig af. Happend en tongstrelend alsof ze elkaar opaten; het veertienjarige blonde keurigogende meisje en de zwaar getatoeëerde, gespierbundelde veertig plusser, die er uit zag als een voortvluchtige crimineel….
Hij opende al haar knoopjes die hij tegen kwam. Pakte haar jonge stevige borstjes vast door de stof van haar bh…. Ze tongzoenden verder, de neger stopte en hurkte terwijl hij Floortje broek omlaag duwde en daarna haar onderbroek. Hij trok haar fleurige puber bh’tje opzij en kuste haar tepels, likte ze en sabbelde ze. Zijn hand zat al tussen haar benen en beroerde haar schaamlipjes…. Hij kuste haar zachte blanke buik en likte haar naveltje…. Trok met de punt van zijn tong een spoor verser omlaag over haar onderbuik en belandde bij haar schaambeen. Hij kuste haar daar, ….lager…. Zijn tong gleed over de voorkant van haar spleetje. Likte door de snee … likte alles aan de voorkant… Floortje kreunde en zette haar benen snel wat uit elkaar, haar handjes op het hoofd van de buurman.
Die likte door, kneedde intussen haar billetjes en likte tussen haar gleufje door met lange, fanatieke halen.
Toen stopte hij en stond op.
Floortje werd opgetild en over zijn schouder gelegd. Ze kirde en giechelde, haar broek viel van haar voeten. Toen buurman Stanley haar op de bank legde, trok hij haar onderbroek zowat stuk… uit… en boog weer tussen haar benen. Floortje legde haar benen wijd open en Stanley zoog haar spleet vakkundig in elk hoekje en gaatje. Hij likte langs haar schaamlippen- de binnenste én de buitenste en zoog haar clitje even plagend tussen zijn dikke lippen.
Wat smaakte dat meisje lekker, beter dan zijn vrouw en elke andere vrouw die hij ooit had gelikt en geproefd. Was het de jeugdigheid? De puber leeftijd? Of was het gewoon de unieke smaak van Floortje…? Floortje… Floortje… ze maakte hem gek!
Likkend en zuigend, sabbelend en kronkelend plagend met zijn tong verwende hij het tienermeisje. Zijn favoriete buurmeisje…. Floortje….
Zijn vinger streek nu langs haar schaamlippen…. Vingerde haar clitje en met zijn vingers spreidde hij haar plooitjes wijd uit elkaar… haar roze mosseltje opende zich uitnodigend en glinsterde hem tegemoet… hij boorde zijn mannentong in haar en proefde haar geile kutvocht…. Duwde zijn vinger in het meisje en vingerde haar even ruw en stevig….
Jeetje… dat dat geile sletje pas veertien jaar was! Ze was zo nat en geil als hij nog nooit had meegemaakt!
Hij stopte even en opende zijn broek.
‘Zuig hier maar eens lekker aan meisje,’ zei hij uitnodigend. En hij ging voor haar op de grond liggen. ‘Wel eens een standje zesennegentig gedaan?’
Hij moest het even uitleggen, maar dat wilde Floortje wel….
Ze kroop op handen en knieën over het donkere gespierde lijf met al die plaatjes heen en heen en met wat hulp lag zijn stijve penis nu precies onder haar hoofd. Ze kon er zo bij met haar mondje! Haar knieën stonden aan beide zijde direct naast zijn oren en zo hing haar blote spleetje precies boven zijn hoofd. Ze voelde hoe hij haar kontje vastpakte en zijn mond op haar kutje zette. Zijn mond… lippen…. Ahhhhh… hmmm… Zijn tong…. o. m. g…….. Dat was zoo lekker… ze kreunde en giechelde en boog haar hoofd toen omlaag. Ze had zijn enorme geslachtsdeel al vast en likte het ding van alle kanten…. Proefde volwassen man, sabbelde zijn eikel en likte zijn ballen van alle kanten en daarna gleed ze met haar tong langs zijn zwarte pik weer richting zijn eikel, waarna ze hem met haar mondje naar binnen slurpte en zoog….
Daar lagen ze; de grote, donkere volwassen man en het roomblanke jonge pubermeisje. Zij op hem. Haar knietjes opgetrokken naast zijn zij, haar opengesperde spleetje boven zijn hoofd, zijn hoofd happend tussen haar benen proevend van haar jonge, maagdelijke vocht. Ze was net al klaar gekomen, maar het gevoel was zo sterk, de tintelende geilheid overweldigend en ze wilde het opnieuw….. ze had haar hoofd gebogen tussen zijn opengeklapte benen, waarvandaan een snoeiharde pilaar van mannelijkheid omhoog torende. Ze had het ding stevig vast met een hand, ondertussen haar andere handje spelend met zijn gevulde balzakken. Ze likte en slurpte en sabbelde en zoog….
Het kon niet anders of ook deze ervaren, volwassen man hield het niet meer. Hij kwam klaar. Spoot zijn sperma kreunden in Floortjes gretige mondje, die het snel en met groot genoegen naar binnen slikte. Ze hield van de zaadsmaak. Ze vond het heerlijk. En meneer Stanley had ook altijd zo veel….
Ze rolden van elkaar. Keken elkaar liggend op de grond aan en lachten.
‘Wow meisje, dat was lekker…., je hebt echt een geweldig geile kut.’
Floortje giechelde. ‘Jij een lekkere piemel.’
Ze draaide zich om en ging in kleermakerszit naast de man zitten, die zijn handen zelfvoldaan en tevreden onder zijn hoofd legde en het meisje aankeek.
‘Jij bent echt het geilste sletje dat ik ken. En het jongste pubermeisje dat ik ken.’
Floortje lachte weer. ‘En u de enige volwassene die zo geil en lekker is.’
Stanley lachte. ‘Jaja… de enige volwassene…. Hoeveel ervaring heb jij eigenlijk klein ondeugend sletje?’
Floortje keek hem nu wat anders aan. Wat bedoelde hij? En waarom zei hij zo vaak sletje? Wat …. Waarom keek hij eigenlijk ineens zo…. Ze had ineens het gevoel dat er iets was, … er iets niet helemaal klopte…. ‘Wat bedoelt u eigenlijk?’ Vroeg ze zachtjes.
.
‘Doe je dat eigenlijk vaker?’ begon Stanley ineens. Floortje keek verbaasd op, ‘wat?’
‘Nou, dat met je broer…’
‘Wat bedoelt u?’ Floortje ging recht overeind zitten. Wat bedoelde hij? Hoe wist hij het?
‘Nou, ik zag je een keer op je kamer en jullie waren bloot en hij voelde aan je. Alles. Jij pijpte hem.’ Stanley keek Floortje vriendelijk aan.
‘Niet.’ Ze raakte in paniek. ‘Hoe weet u…? Waarom gluurt u eigenlijk naar ons?’
‘Jij gluurt ook naar mij,’ antwoordde de volwassen Stanley rustig.
Floortje raakte even in paniek. Dit was niet leuk….
‘Met je broer zulke dingen doen is best raar hoor.’ Zei hij een tikje eigenwijs en bemoeierig.
‘U bent gewoon jaloers,’ zei Floortje kattig.
‘Ik zeg gewoon dat met je broer….’
‘U sekst zelf met een minderjarig meisje, net alsof dat normaal is.’ Floortje werd nu echt kattig.
De donkere buurman zuchtte en kwam een beetje overeind zitten. Van zijn enorme stijve penis was weinig meer over. ‘Dat is gemeen klein vals Sletje.’
‘Ik heet Floortje!’ Zei ze nu echt kattig. Ze stond op en greep gelijk haar shirtje, die ze voor haar borstjes hield. …. Dat hoefde hij ook niet meer te zien. ‘En ga je vrouw lekker neuken.’
Zo die zat. Ze lachte even gemeen. ‘Ik ben benieuwd wat die hier allemaal van vindt.’
‘Dat doe je niet. Kleine gemene sloerie.’ Stanley stond nu op en leek ineens heel groot en sterk en … enzo… hij hield zijn grote handen voor zijn klokkenspel. ‘Jouw ouders zullen ook niet blij zijn als ze horen wat jij allemaal uitspookt…. Met je broer bijvoorbeeld .’
Floortje kleurde.
‘Je bent een klootzak!’ Ze draaide zich om en deed snel haar shirtje aan en zocht haar onderbroek.
De opmerkingen werden gemener. Ze begrepen allebei dat dit het einde was. Wat ze ook begrepen dat geen van beide iets zou doorvertellen- ze hadden allebei teveel te verliezen en zouden zich doodschamen als hier ooit iemand van zou horen…
Floortje huilde. Inwendig, want ze liet het niet merken en slikte haar tranen in.
Ze haatte Stanley!
Kwaad beende Floortje naar huis terug.
Eikel!
Wat een klootzak was Stanley! Echt.
Ze was er helemaal klaar mee.
Mannen waren alleen maar bezig met seks en hun zaad spuiten. Eikels.
Floortje stapte woedend hun tuin door naar de achterdeur en opende die met een boze zwaai.
.
Binnen op de bank zat Jelle. Met een meisje. Julia.
Tuurlijk…. Dat kon er nu ook nog wel bij…
Hoi,’ mompelde Floortje toen ze de kamer doorschuivelde op weg naar de trap, op weg naar boven.
‘O hoi,’
Ook dat nog. Floortje rende de trap zowat op. Pff… Julia…. Nou…. Veel plezier samen!
Dit verklaarde een boel van Jelles verandering van gedachten.
Haar huiswerk bleef die middag in haar tas. Uren lag Floortje op haar bed. Na te denken. Niet verdrietig, niet boos, niet geil… nee deze keer niet…. En niet teleurgesteld, nou…. behalve in zichzelf dan misschien…. Ze dacht en dacht.
.
‘Zullen we samen fietsen?’ Floortje was recht voor Bob gaan staan en had het dan uiteindelijk gevraagd.
‘Goed. Natuurlijk. Wacht, ik moet m’n fiets nog pakken.’
En nu fietsten ze gezellig kletsend, naast elkaar naar huis.
En de dag daarna weer.
‘Bob.’ Floortje had geremd en stond midden op het fietspad stil. Het was een rustig stukje, aan beide zijden omsloten van hoge struikjes en bomen.
Bob remde ook af en keerde zijn fiets ook om. ‘Wat is er? Viel er iets?’
Hij zette zijn fiets direct naast die van Floortje. Het voorwiel wees de terugweg aan.
‘Nou. Wil je met mij?’
‘Wat?’ … dat had Bob niet zien aankomen. Verstond hij het wel goed.
‘Wil je met mij?’ Zei Floortje nu duidelijker.
‘Met jou…’ hij kreeg een glimlach op zijn gezicht.
‘Laat maar….,’ Floortje dacht een kansloosheid te zien en liet haar schouders hangen.
‘Natuurlijk wil ik met jou!’ Bob straalde. ‘Ik dacht dat je mij niet leuk vond!’
‘Tuurlijk wel.’ Floortje lachte nu ook.
Ze kwam wat dichter naar Bob toe. Ze had al begrepen dat zíj nu degene was die het voortouw moest nemen. ‘Zoenen?’
‘Okee,’ zei Bob eenvoudig terug.
Floortje bracht haar hoofd dichter naar dat van Bob toe en kuste hem.
Bob kuste haar terug en voelde hoe zijn nieuwe vriendinnetje haar lippen opende. Hij volgde haar voorbeeld en …. Voelde haar tong… proefde haar…. Proefde meisje, Floortje…. Hun tongen verstrengelden met elkaar en de tongzoen werd heftiger en gulziger…. Haast geil…..
En toen gleed Floortjes fiets, tegen die van Bob. Ook zijn fiets gleed weg. Doordat Bob hem nog probeerde tegen te houden, draaide het stuurwiel vreemd weg en even later lagen de beide fietsen op de weg.
‘Kijk uit joh hoer!’ Riep een oudere jongen die voorbij zoefde. Bob schreeuwde terug; ‘laat mijn vriendin met rust sukkel!’ De sukkel draaide zich nog om; ‘piemelhoofd!’ Riep hij naar Bob.
Floortje giechelde. ‘Laat maar joh.’
Ze trokken de fietsen de berm in en bekeken ze. Er was niks stuk of verbogen was.
Floortje trok Bob mee en ze zochten een plekje aan de rand van een slootje in het gras.
‘Je bent geen hoer hoor,’ zei Bob.
Floortje keek hem aan. ‘Nou…. Misschien wel….’, ze lachte en Bob lachte mee. ‘En jij geen piemelhoofd.’
‘Nee, duh,’ zei Bob.
‘Zoenen?’ Floortje schoof al dichterbij en pakte Bobs hand vast.
‘Goed,’ Bob wilde wel. Hij boog zijn hoofd naar Floortje toe en weer zoenden de twee. Het smaakte heerlijk en ging er heftig aan toe. Floortje smaakte lekker, Bob smaakte goed- ze waren als voor elkaar gemaakt….
‘Bestaat een piemelhoofd eigenlijk wel?’ Vroeg Floortje vanuit het niets toen ze stopten met hun getong.
‘Nee, natuurlijk niet.’ Bob keek haar aan. ‘Misschien bedoelt hij een eikel.’
‘Een eikel? O ….. Een eikel….’ Floortje begreep het ineens en schoot in de lach.
‘Wat is daar grappig aan?’ Bob porde in haar zij. Floortje porde terug tegen zijn schouder, maar veel harder. ‘Alles!’ Lachte ze.
Bob kon nog net voorkomen dat hij omrolde en duwde nu Floortje achterover in het gras- op haar rug. Hij streek haar blonde haren uit haar gezicht en kuste haar opnieuw op haar mond. ‘Je bent gewoon jaloers dat je zelf geen piemelhoofd hebt.’
‘Als je er zo trots op bent, laat dan zien.’
Bob verstarde en keek zijn kersverse vriendin in haar helderblauwe ogen. Meende ze dat nou? Of zei ze het zomaar?
‘Wil je hem zien?’ Vroeg hij voorzichtig.
‘Durf je dat dan?’ Vroeg ze uitdagend.
‘Ik wel. Durf je zelf iets te laten zien dan?’ Vroeg Bob op zijn beurt.
‘Ja.’ Floortje ging rechtop zitten en knoopte langzaam haar groene bloesje open. Toen al haar knoopjes los waren duwde ze de blouse open en liet haar gevulde bh zien.
Bob vond het prachtig.
‘Je mag wel voelen hoor,’ moedigde Floortje hem aan.
Dat hoefde ze geen twee keer te zeggen!
Bob legde zijn hand op de fleurige bh. Voorzichtig voelde hij over de prettig gevulde cups.
Floortje liet hem lekker zijn gang gaan. Dit was anders gevoeld worden dan ze gewend was. ‘Uitdoen?’ Vroeg ze.
‘Goed.’ …Dat wilde Bob wel…
Floortje trok haar groene blouse uit en daarna haar bh.
‘Je hebt mooie,’ zei Bob waarderend. Hij voelde aarzelend, maar al snel merkte hij dat Floortje het leuk en lekker vond en voelde hij vrijer, kneedde haar tietjes en woog ze in zijn handen.
‘Mag ik je ding zien?’ Durfde ze na een tijdje te vragen.
‘Ja, natuurlijk….’ Bob maakte snel zijn broek open. Hij haalde zijn piemel tevoorschijn en leunde wat naar achteren in het gras, op zijn ellebogen.
‘Je hebt een mooie,’ zei Floortje. Ze loog niet. Hij was wat korter en kleiner dan die van haar broer en al helemaal dan die enorme zwarte pik van haar buurman. Bobs piemel was slanker en ietsje korter. Maar mooi recht en ze vond zijn eikel mooi.
‘Je piemelhoofd,’ lachte ze en stak haat handje uit om er even langs te strelen.
‘Ja, mijn eikel,’ lachte Bob nu ook. Het voelde hoe Floortje erlangs aaide en de piemel lekker vastpakte.
‘Hmmm… jaa, dat is lekker….’ Kreunde hij zacht.
Floortje zoende Bob nog snel op zijn mond. Ze lachte en zoende hem weer. Ondertussen speelde haar hand met Bobs perfecte piemel; het was heerlijk…. Ze stak haar tong in Bobs mond en tongzoende hem. Haar handje voelde langs zijn balzakjes en streelde de volle lengte van zijn piemel. Toen bukte ze ineens. Ze likte langs zijn pik en kuste hem…. overal kuste ze de piemel…. Van de eikel tot de ballen en weer terug… Bob wist niet wat hij meemaakte en voelde… ‘Ahhh… Floortje… dat is lekker…., ga door….’
En dat deed zijn klasgenootje! Het blonde meisje begon hem zacht kleine likjes te geven en proefde Bobs piemelsmaak voor het eerst…. Hmm… lekker… De lekkerste pik tot nu toe. ‘Hij smaakt lekker Bob….,’ lachte ze te terwijl ze even omhoog in zijn ogen keek. ‘Ahhhh…,’ kreunde de jongen…
Floortje likte verder, kuste en sabbelde voorzichtig langs de hele piemel en de eikel. Die nam ze tussen haar lippen, zoog er zachtjes op en speelde er langs met haar tongetje…. Het meisje liet de stijve piemel van Bob toen zo langs haar natte tong naar binnen glijden en begon hem nu zuigend te bewerken met haar mondje…. Ze voelde hoe Bob haar wangetjes aaide en door haar haren kroelde…Ze hoorde hem kreunen…
De arme Bob had zoiets nog nooit meegemaakt of gevoeld. Hij had hier amper van durven dromen. Het werd al snel teveel voor hem. Dit… alles… dat lekkere natwarme pijpmondje van Floortje…. ‘Ahhh….’ Hij spoot ongecontroleerd en vluchtig, in een totale ontlading al zijn jonge zaad haar mondje in.
Floortje proefde de warme zoetigheid en liet het door haar mondholte rollen. Ze keek stralend naar Bob. Likte zijn piemel snel schoon en ging rechtop zitten.
Bob keek haar met gloeiende wangen aan. ‘Wow… thanks….’
Floortje genoot even lekker van de spannende nasmaak.
.
De dag daarop zochten ze het zelfde plekje weer op. In de berm, verscholen achter de struikjes…..
Dit keer verkende Bob na uitvoerig tongzoenen, de geheimen die het meisje in haar onderbroek verborgen had. Met haar onderbroek tot op haar hielen omlaag geduwd en haar blote billetjes in het gras, haar benen uitnodigend open voelde Bob het spleetje van zijn vriendinnetje. Hij had een zus en een kleiner zusje, maar zo had hij nog nooit een meisje bekeken en gevoeld. De warme nattigheid… al die plooitjes, holtes en… flapjes…. Hij bevoelde Floortje overal en drukte zijn vinger haar kutje in. Ze kreunde…. Genoot, van de aanrakingen door deze droomvriend. Bob vingerde haar, speelde met haar clitje en versnelde zijn wrijven, zijn strelingen…., ging door en door en hield niet op met Floortjes spleetje tot ze een orgasme kreeg; haar spiertjes orgastisch schokten en ze even natter werd. Haar lichaam gloeide, straalde seks uit….
Ze huiverde even van de zoete, elektrische ontlading en keek Bob aan met een geile vage blik. ‘Dat was lekker Bob…’ ze boog naar hem toe en zoende hem.
Ze trakteerde hem op een relaxte, uitgebreide aftreksessie en het zaad schoot deze keer met een imposant boogje het gras in. Ze lachten, hadden lol en werden elke dag verliefder.
Elke middag ontdekten ze elkaars lijven verder, trakteerden elkaar op orgasmes en zoenden met elkaar dat het een lieve lust was. Heel veel kutsapjes en sperma vond zijn weg het gras in, werd opgelikt en geproefd, werd opgewekt en geconsumeerd.
De twee verloren zich helemaal in elkaar en bevredigden elkaar met handen en mondjes… De middagen waren heerlijk en bevrijdend. De verliefdheid vierde hoogtij!
.
Op een mooie, zonnige dag fietsten ze naar Floortjes huis. Ze wist dat ze alleen zou zijn en wilde die middag samen met Bob genieten.
Ze wilde seks, samen, helemaal bloot en helemaal ongeremd. Ze wilde ontmaagd worden. Vandaag.
Nu.
Op Floortjes kamer kleedden ze zich vluchtig uit. De vloer bezaaid met al hun kleren, kropen ze geil, zij nat, hij hard, op haar bed en kronkelden tegen elkaar aan.
Er werd getongzoend, Floortje pakte zijn stijve piemel vast en speelde er mee, Bob liet zijn hand tussen haar benen langs haar spleetje glijden….
Ze opende haar benen voor hem en genoot van hoe hij haar streelde, haar clitoris aanraakte en daarna zijn vinger haar gaatje induwde.
‘Ik wil neuken,’ zei ze kortweg.
‘Ik ook,’ zei Bob.
‘Ze zoenden opnieuw. Floortje draaide op haar rug en trok de jongen boven op zich. Hij positioneerde zich al tongzoenend, verstrengeld in elkaars armen over haar heen…., handen overal…. zijn opgerichte harde piemel vond zijn weg tussen haar benen en nestelde zich in de zachte, uitnodigende vleeskussentjes van haar spleet. Ze kreunden samen, bewogen schurend over en op elkaar…. De eikel drukte zich in de holte naar haar openingetje…. slijmig nat als een roze loper zijn ding naar binnen leidend…. Het was niet meer te stoppen. Deze geile oerdrift…. De drang naar, behoefte aan seks. Een piemel in je willen voelen, je piemel in iets willen drukken…. Hun tongen hitsig flitsend in elkaars mond, kronkelend langs en om elkaar heen…. Zijn staalharde geslachtsdeel wegzinkend in haar hete, natte neukgrotje…
‘Ahhh… ohhhhhh… Bob…,’ kreunde Floortje terwijl ze hem nog meer tegen haar lijfje aantrok, langzaam begin te bewegen met haar onderlijf en zijn piemel diep in zich voelde. Het was heerlijk! Fantastisch en het voelde zo compleet…. Zo volledig….
Bob voelde hoe zijn pik diep in zijn klasgenootje, al vanaf de kleuterklas, zat… zo nat… zo warm… zo ‘overal’, zijn piemel volledig omhuld met hete geilheid. Hij begon haar te neuken.
Zo ontmaagden deze twee pubers elkaar.
Een liefde vanaf prille leeftijd, verzilverde zich na nieuwsgierig elkaar bekijken en kusjes, na alles heerlijke handelingen in een afgelegen berm langs een fietspad in echte seks. Een penis in een vagina, een pik in een kut…., Bobs piemel in Floortjes spleetje…. Ze neukten zacht en teder, hard en wild….
Ze brachten elkaar tot een nieuw hoogtepunt. Het zaad vond zijn weg in het mooie, jonge meisje…. Ze kreunden en genoten van het orgasme tot de laatste spasme uit hun lijven wegebde…
.
Lachend en giechelend renden ze poedelnaakt hand in hand naar de douche. Lieten het water alle onschuld en geurtjes, geilheid en lichaamssapjes wegspoelen. Ze wasten en verwenden elkaar en voelden elke millimeter van elkaars lichamen opnieuw en opnieuw…. Het was fantastisch!
Ze deden het die middag nog eens. En nog eens…… Bob languit liggend op zijn rug en zij bovenop hem zittend, op zijn stijve pik zakkend en hem berijdend…. Elkaar oraal bevredigend in een standje 69, zij met haar beentjes hangend over de bedrand en met Bob op zijn knieën zittend haar penetrerend…. Op haar handen en knieën als een hondje met Bob achter haar zijn penis naar binnen stekend….
Er was nog voor jaren genoeg om uit te proberen…. Ze waren voor elkaar gemaakt. Voor elkaar geboren en pasten perfect bij en in elkaar…..

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 14

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Floortje en de nieuwe buurman”

  1. Wat een heerlijk GEIL verhaal!
    Ik had ook wel een Floor als buurmeisje gewild.

Reacties zijn gesloten.