De butler – deel 6

4.6
(5)

Ga naar deel 1 om het verhaal vanaf het begin te lezen.

De maanden die volgen zijn haast idyllisch te noemen. Eva leeft helemaal op, nodigt om de haverklap vrienden en familie uit, organiseert feestjes. Wanneer we vernemen dat Vergeylen werd veroordeeld tot levenslang, vieren we dit uitbundig. Op de twaalfde verjaardag van Luna en Lola overspoelt hun ganse klas het kasteel. De kinderen hebben dolle pret in het zwembad, voetballen op het gazon en doen zich te goed aan de ontelbare taarten die we bestelden. Een onvergetelijke dag.

Eva en ik gaan af en toe met elkaar naar bed, maar de meisjes laat ik gerust. Ik wil het risico niet nemen dat Eva ons betrapt. Ze zou zich niet een klein beetje verraden voelen. Op mijn computerscherm zie ik wel hoe Luna en Lola zich met elkaar amuseren en er duidelijk niet genoeg van kunnen krijgen om elkaar een zinderend orgasme te bezorgen.

Vanessa ten slotte is een relatie begonnen met Tobias, de tuinman. Een nieuw triootje is er nog niet van gekomen. Ik vermoed dat het bed in het tuinhuisje het regelmatig zwaar te verduren krijgt. Misschien met de tweeling af en toe als stiekeme getuige.

Ondertussen is de zomervakantie begonnen. Eva heeft me laten weten dat een vriendin op bezoek komt. Even later belt ze aan, en ik open vanop afstand de poort om haar binnen te laten rijden. Er stapt een tamelijk kleine en tengere zwartharige vrouw uit de Honda. En daarna een jongen van ongeveer dezelfde leeftijd als Luna en Lola.

‘Hallo!’ begroet ze me. ‘Ik ben Margot. En dit is mijn zoon Jarno.’

Ik heet hen van harte welkom. Op dat ogenblik komt ook Eva aangewandeld. De vriendinnen omhelzen elkaar hartelijk. Terwijl Jarno kennismaakt met Luna en Lola, die hem zonder pardon meesleuren naar het zwembad, installeren Eva en Margot zich in de woonkamer. Ik zorg voor koffie en versnaperingen en gun daarna iedereen hun privacy. Maar na een uur roept Eva me.

‘James, Margot en Jarno blijven hier een tijdje logeren,’ laat ze me weten. ‘Kan je dadelijk hun valiezen uit hun auto halen?’

‘Prima! Hoe lang blijven u en uw zoon?’ vraag ik aan de zwartharige vrouw.

‘Toch een hele poos,’ zegt Eva in haar plaats. Ze kijkt Margot even aan. ‘Mag ik het hem vertellen? Ik vind het belangrijk dat hij op de hoogte is. Je kan hem volkomen vertrouwen.’ Haar vriendin knikt ernstig.

‘Margot had het ook niet getroffen met haar man,’ begint Eva. ‘Ze heeft het zwaar te verduren gehad en liet zich van hem scheiden. En ze deed moedig aangifte van het geweld bij de politie. Haar man kreeg contactverbod, maar vloog wel niet in de gevangenis. Ze voelt zich niet helemaal veilig en wilt hier enkele maanden onderduiken. Haar man heeft geen weet van dit huis, maar het zou goed zijn mochten we wat meer bewakingscamera’s plaatsen.’

Er rolt een traan over de wang van Margot.

‘Mevrouw, ik zorg ervoor dat u en uw zoon zich hier op het gemak voelen,’ laat ik haar weten en ze glimlacht dankbaar naar me.

‘James, laat dat ‘mevrouw’ en die ‘u’ ook maar bij haar achterwege,’ lacht Eva.

‘Er is wel een klein probleem, dat we op termijn kunnen oplossen, maar niet meteen,’ zeg ik. ‘De logeerkamer is helemaal nog niet ingericht. Waar gaan jullie slapen?’

‘Margot kan bij mij in bed slapen,’ antwoordt Eva snel. ‘Er is daar plaats genoeg. Maar inderdaad, Jarno…’

‘Hij kan de eerste nacht in de zetel beneden slapen,’ stel ik voor. ‘Ik zal nu onmiddellijk online een bed bestellen. De logeerkamer is misschien wat groot voor één persoon alleen. Dus ik dacht eraan om de speelkamer van de meisjes leeg te maken en daar het bed plaatsen. Dit lijkt me voor Jarno ook gezelliger te zijn dan te slapen in zo’n grote lege ruimte.’

‘Dat is een geweldig idee, James,’ reageert Eva.

‘Ik dacht er ook aan om van de logeerkamer twee kleinere ruimtes te laten maken,’ vervolg ik, op dreef geraakt. ‘Maar dat zal wat meer tijd in beslag nemen.’

‘Neen, al dat lawaai en dat stof, dat doen we later wel,’ zegt Eva. ‘Margot kan gerust altijd bij mij blijven slapen. We bekijken dit wel na de zomermaanden.’

‘Goed, ik maak nu onmiddellijk werk van de kamer van Jarno en breng ook jullie bagage naar boven,’ antwoord ik en ik verlaat de twee vrouwen.

Met twee personen meer in dit wat vreemde huishouden is het altijd afwachten of dit wel zal lukken. Zijn de nieuwe gasten niet te luidruchtig, humeurig of ronduit vervelend? Maar met Margot en Jarno hebben we geluk. Ze zijn duidelijk blij om eindelijk in een veilige omgeving te vertoeven en dat uiten ze ook door me telkens uitdrukkelijk te bedanken als ik iets voor ze doe. Wanneer ik hen laat weten dat ze dit niet telkens hoeven te doen omdat het gewoon mijn job is, wuiven ze dit weg.

Margot is een mooie vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd als Eva. Ze heeft kort zwart haar en haar lieve gezicht wordt gekenmerkt door donkere priemende ogen en een wat scherpe neus. Ze ziet er echter erg fragiel uit, heel anders dan de voluptueuze Eva. Haar borsten zijn aan de kleine kant en haar smalle heupen lijken op die van een jongen.

Ze is een vroegere jeugdvriendin van Eva, maar ze verloren na hun beide huwelijken elkaar wat uit het oog. Nu hebben ze heel wat in te halen en telkens als ik ze zie, zijn ze druk met elkaar in gesprek. Als Gilbert er nog zou zijn, dan was dit helemaal niet mogelijk geweest, dus ik blijf blij dat we van hem zijn verlost, hoe cru dit ook moge klinken.

Jarno is een donkerharige knul die een jaar ouder blijkt te zijn dan Luna en Lola. Maar de tweeling heeft hem al onmiddellijk aanvaard. Qua gezicht lijkt hij op zijn moeder, maar hij is groot voor zijn leeftijd, dus de ex van Margot zal niet klein van stuk zijn geweest. Aanvankelijk merkte ik dat hij zich wat ongemakkelijk voelde in gezelschap van de twee vrolijke meisjes, maar al na één dag zijn ze al de beste vrienden. Hij helpt me met het in elkaar schroeven van zijn nieuwe bed en ik zie dat het een handige jongen is, met ook veel gevoel voor humor, wat altijd mooi meegenomen is.

Maar ik voel me, onterecht waarschijnlijk, wat buitengesloten. Vanessa heeft haar Tobias, de tweeling is goede maatjes met Jarno en Eva en Margot zijn onafscheidelijk. Dus ik activeer nu wat vaker de camera’s en blaas mijn gluurliefhebberij nieuw leven in. Niet erg van harte, want sinds ik al die seksuele ervaringen heb gehad, vind ik dit heel wat minder spannend dan vroeger, zelfs een beetje triest. Terwijl het destijds de enige manier was om wat dichter in de buurt van seks te komen, zij het dan passief.

Ik ben vooral benieuwd wat Eva en Margot met elkaar uitspoken in dat grote bed. Twee vrouwen die, na alles wat ze hebben meegemaakt, hunkeren naar liefde en affectie. Ik heb Eva daarbij enkele keren kunnen helpen, maar misschien doet zij nu hetzelfde met haar vriendin? En ja hoor, al kan ik het niet goed zien omdat ze het licht hebben uitgedaan, de twee lichamen op het bed doen duidelijk iets anders dan braaf naast elkaar slapen.

Maar omdat de beelden wat te donker zijn, zap ik naar de andere camera. Daar brandt het licht wel. Of het me echt verrast, weet ik niet. Maar Luna en Lola laten er duidelijk geen gras over groeien. Want ik kan me niet voorstellen dat het initiatief uitging van de wat verlegen Jarno. De jongen is dus naar de meisjeskamer geslopen, of door de meisjes geroepen. Zijn pyjamabroek ligt aan zijn enkels en Luna en Lola pijpen poedelnaakt om beurten zijn kleine stijve piemel. De jongen blijkt nog nauwelijks schaamhaar te hebben. Zijn ogen zijn gesloten en hij geniet duidelijk van de verwennerij van de meisjes. Waarschijnlijk is het de eerste keer in zijn leven dat hij afgezogen wordt.

Dan zie ik zijn gezicht verstrakken en hij spuit zijn zaad in de mond van een van de meisjes. Daarna neemt haar zus de krimpende pik van haar over om hem ook tussen haar lippen te steken en haar deel van het sperma op te eisen. Dan verlaat Jarno haastig de kamer en gaat het licht weer uit. Iedereen heeft hier seks met elkaar, terwijl ik me tevreden moet stellen met me snel even af te rukken. Zo onrechtvaardig!

Het is duidelijk dat Eva en Margot meer dan gewoon jeugdvriendinnen zijn. Na hun helaas weinig zichtbare liefdesspel gisterennacht, zie ik ze vandaag regelmatig vluchtig over elkaars billen wrijven en zwijgend elkaar aankijken met een zwoele blik in hun ogen. Van Eva weet ik uit ondervinding dat dit niet het geval is, maar misschien dat Margot even geen penissen meer kan en wil zien, maar toch behoefte heeft aan seks?

Die avond installeer ik me weer verwachtingsvol achter mijn computer. De kinderen zijn om tien uur gaan slapen, later dan gewoonlijk, maar het is vakantie, dus het mag van hun moeders. Eva is de tweeling al een nachtzoen komen geven en nu is het wachten tot de kinderen het veilig genoeg vinden om het licht weer aan te knippen. Wellicht wachten ze tot ze horen dat Eva en Margot ook gaan slapen. Dus ik zap naar de andere camera om hun komst af te wachten.

Een kwartier later zie ik de twee vrouwen hun slaapkamer binnengaan. Ze zien er nogal vrolijk uit. Waarschijnlijk hebben ze tijdens het tv kijken een fles wijn soldaat gemaakt. Ze beginnen zich uit te kleden. Een spannend moment, want krijg ik nu eindelijk eens de borsten van Margot te zien? Al snel staan ze in hun ondergoed aan de rand van het bed, Eva in een zwarte kanten beha en slipje, dat van Margot is lichter van kleur, roze misschien? Eva gaat vlak achter haar vriendin staan en begint haar in haar hals te zoenen. Haar handen glijden over haar buik en borsten.

Dan frunnikt ze aan de sluiting van de beha en opeens springen de puntige, wat opwippende tietjes tevoorschijn. Geen sprake van dat ik nu terugkeer naar de kamer van de meisjes, wat voor geile spelletjes daar ook gespeeld worden. Het leven bestaat uit keuzes maken. Ik krijg nog kansen genoeg om naar de kinderen te gluren, maar nu staar ik ademloos naar de schattige, appelvormige borstjes van Margot. Ze zijn zeker vier keer kleiner dan die van Eva, maar toch staan er opmerkelijk grote tepels op die niet moeten onderdoen van die van haar vriendin. Eva laat ze tussen haar vingers rollen, terwijl ze Margot, die haar hoofd gedraaid heeft, op haar mond begint te zoenen. Ze moet zich daarbij wat bukken, want Margot is bijna een ganse kop kleiner dan zij.

Terwijl ze nog steeds met een hand over een borst streelt, gaat een andere hand naar beneden en verdwijnt in het smalle slipje. De twee vrouwen zijn nu driftig aan het tongen. Ik zie Eva af en toe hevig aan het uitgestoken smaakorgaan van Margot zuigen. Ondertussen trekt ze met beide handen het slipje van Margot naar beneden en watertandend loer ik naar een lief kaalgeschoren kutje. Ik haal mijn pik uit mijn boxershort en begin me langzaam af te trekken. Wat een geluk heb ik toch alweer. De vriendin van Eva had even goed een zwaarlijvige vrouw met hangtieten geweest kunnen zijn.

Eva zit nu op haar knieën voor Margot en begint haar kutje te likken. Jammer genoeg zie ik daar niets van, omdat haar hoofd in de weg zit, dus concentreer ik me maar op het lieve gezicht van Margot die in extase haar ogen heeft gesloten. Met haar mond half open trekt ze lichtjes aan haar lange tepels terwijl haar vriendin haar met haar tong verwent. En dan hoor ik iemand zacht op mijn deur kloppen…

Snel schakel ik mijn computer uit en trek ik mijn broek op. Het kan niet anders dat dit een van de kinderen is, of desnoods Vanessa die om een of andere reden is teruggekeerd. Maar, en ik besef dat het kinderachtig klinkt, ik heb echt schrik dat, wanneer ik de deur open, De Kloot voor de deur staat met een bloedend gat in zijn lijkbleke hoofd, de knokige handen uitgestoken, klaar om me te wurgen. Neen, ik heb gans die episode, al had ik uiteindelijk geen schuld aan zijn dood, nog niet helemaal verwerkt.

Dus met een banger hart dan nodig is, open ik de deur. Voor me staat Luna, want ze pinkt even met haar linkeroog. Maar mijn opluchting maakt snel plaats voor ongerustheid wanneer ik haar gezicht zie. Ze lijkt erg in paniek te zijn.

‘Luna, wat is er, meisje?’ vraag ik bekommerd.

‘Ik… wij… hebben iets dom gedaan,’ stamelt ze. ‘En… en nu heb ik pijn aan… aan mijn… mijn kutje. Er kwam bloed uit.’

‘Kom snel binnen,’ zeg ik en ik sluit de deur achter haar. ‘Vertel maar. Domme dingen doen we allemaal wel eens, dus ik zal niet kwaad worden.’

Luna gaat op mijn bed zitten. ‘Beloof je om niets tegen mama te zeggen, of tegen Margot?’ vraagt ze.

‘Dat beloof ik.’

‘Ik… ik vroeg aan Jarno om me te… te neuken,’ begint ze, terwijl ze beschaamd naar de vloer staart. ‘Maar opeens deed het pijn en er kwam wat bloed uit mijn… mijn kutje.’ Er staan tranen in haar ogen.

‘Luna, kalm maar,’ stel ik haar gerust. ‘Jouw maagdenvliesje is gescheurd.’

‘Mijn wat?’ vraagt ze terwijl ze me met grote ogen aankijkt.

‘Hebben ze je dit niet op school geleerd?’

Ze schudt haar hoofd. Kort leg ik haar uit wat er precies is gebeurd.

‘Je bent nu geen maagd meer,’ besluit ik. ‘De volgende keer dat iemand je neukt, zal dit geen pijn meer doen. Dit is enkel de eerste keer.’

De paniek verdwijnt duidelijk van haar gezicht.

‘Ik wil je wel nog iets belangrijk vragen,’ vervolg ik. ‘Heeft Jarno dit tegen jouw wil gedaan?’

‘Oh nee!’ roept Luna uit. ‘Hem treft geen enkele schuld. Hij wilde dit eerst niet doen, maar ik drong zolang aan tot hij niet meer durfde te weigeren. Hij… hij is even hard geschrokken als ik.’

‘Goed, ik zal morgen eens met hem praten. Maar ga je dadelijk snel nog eens bij hem langs om te zeggen dat alles oké is? Anders doet hij misschien de ganse nacht geen oog dicht.’ Luna knikt.

‘Ik ga je dadelijk een pijnstiller geven,’ zeg ik. ‘Maar wees in het vervolg toch maar voorzichtiger. Ik weet dat jullie nieuwsgierig zijn naar seks, en dat is niet meer dan normaal. Maar zorg er toch maar voor dat jullie moeder en Margot jullie niet betrappen. Ze slapen gewoon enkele meters verder en zouden jullie kunnen horen als jullie niet oppassen.’

‘Oké, begrepen,’ antwoordt Luna.

Ik ga naar de badkamer en rommel in een lade op zoek naar een pijnstiller.

‘Hier,’ zeg ik, wanneer ik het doosje gevonden heb, tegen Luna die me gevolgd is. ‘Neem er maar eentje met een glas water. Dan zal de pijn snel verdwenen zijn.’

‘M… mag ik er twee? Voor… voor als ik morgenvroeg toch nog pijn heb?’ vraagt ze. ‘Dan hoef ik je niet wakker te maken.’

Ik geef haar een tweede pilletje. ‘Maar ze niet alle twee tegelijk innemen, hoor!’ waarschuw ik haar. ‘Ga nu maar weer slapen!’

Ze geeft me een kus op mijn wang en verlaat mijn kamer. Die Luna toch! Ze betaalt een pijnlijke prijs voor haar seksuele nieuwsgierigheid, maar uiteindelijk is ze nu al een jonge vrouw wier kutje voortaan zonder belemmeringen pikken kan ontvangen.

De volgende dag ga ik bij Jarno langs, die in zijn kamer een boek zit te lezen. De meisjes spartelen in het zwembad en Eva en Margot zonnebaden op het terras, maar de jongen houdt zich afzijdig, wellicht nog in de war over wat er vannacht gebeurde.

‘Dag Jarno,’ groet ik hem. ‘Mag ik even met je praten?’

Hij knikt. Ik ga naast hem op het bed zitten.

‘Zoals je wellicht weet heeft Luna me verteld over wat er is voorgevallen,’ begin ik.

De jongen antwoordt niet en staart naar zijn boek, al is het duidelijk dat hij niet aan het lezen is.

‘Het is belangrijk om te weten dat niemand kwaad op je is,’ zeg ik. ‘Ik ken Luna ondertussen wel een beetje en weet hoe goed ze iemand kan ompraten om haar zin te krijgen. Ze heeft me zelf gezegd dat alles haar eigen schuld is. Weet je eigenlijk wat er gebeurd is?’

‘Luna zei dat haar… haar paardenvliesje of zoiets gescheurd is,’ mompelt de jongen.

‘Haar maagdenvliesje,’ verbeter ik hem. ‘Blijkbaar hebben ze daar evenmin bij jou op school iets over verteld.’ Ik geef ook hem alle uitleg. Ik heb mijn roeping gemist en was misschien beter leraar seksuele opvoeding geworden.

‘De volgende keer dat je haar neukt, zal ze geen pijn meer hebben en je zal jouw piemel helemaal in haar kut kunnen steken,’ besluit ik.

Hij kijkt me met grote ogen aan. Het is duidelijk dat hij niet gewend is dat een volwassen persoon zo openlijk met hem over seks praat, en dan nog in die bewoordingen. Ook hem druk ik op het hart voorzichtig te zijn en niet het risico te nemen betrapt te worden. Opeens vliegt hij me om de hals en begint te wenen.

‘Bedankt, James!’ snottert hij. ‘Ik… ik wou dat je mijn papa was.’

‘Rustig maar,’ antwoord ik, ook wat emotioneel. ‘Dat is te veel eer. Ik weet dat je heel wat hebt meegemaakt en dat je vader je niet goed behandelde. Als je ergens over wilt praten of vragen hebt over seks of andere zaken, dan kan je hiervoor altijd bij mij terecht.’

Hij kijkt me glimlachend aan met nog betraande ogen.

‘Voor het eerst in mijn leven voel ik me op mijn gemak, dankzij Eva en jou,’ zegt hij. ‘En Luna en Lola.’

Ik ga weer naar beneden en help in de keuken Vanessa met het bereiden van het middagmaal. Opeens komt Eva binnen, haar goddelijke lichaam geil glimmend van de zonnebrandolie. Ze draagt haar nogal krappe knalrode bikini en ik moet moeite doen om niet al te opzichtig naar haar borsten te staren. Als Vanessa er niet was, zou ik zonder schroom een pikante opmerking gemaakt hebben.

‘Volgende week zouden Margot en ik enkele dagen naar Parijs willen gaan,’ zegt ze. ‘Met ons tweetjes, dus zonder de kinderen. Ik weet dat het niet goed uitkomt, omdat ook jij op reis vertrekt, Vanessa.’

‘Ja, twee weken Tenerife met Tobias,’ antwoordt ze. ‘Dat is nu toch geen probleem?’

‘Oh, nee hoor,’ antwoordt Eva. ‘Je hebt je vakantie meer dan verdiend. James, je hebt er toch niets op tegen om enkele dagen in je eentje op de kinderen te letten?’

‘Het zijn lang geen baby’s meer,’ lach ik. ‘Dus dat zal wel reuze meevallen. Hoelang blijven jullie weg?’

‘Drie dagen maar,’ antwoordt ze. ‘Van vrijdag tot zondag. We kunnen slapen in het appartement van een kennis van Margot, die zelf op reis is.’

‘In principe heb je geld genoeg om er zelf iets te kopen,’ merk ik op.

‘Ach, dat geld,’ zucht Eva. ‘Ik besef nog altijd niet dat ik stinkend rijk ben en moet nog steeds de neiging onderdrukken om kortingsbonnen uit te knippen. Maar in het najaar gaan we de logeerkamer en de zolder onder handen nemen, dat is beloofd.’

Wat ben ik blij dat al die poen haar niet veranderd heeft, in tegenstelling tot De Kloot die zijn hebzucht met de dood heeft moeten bekopen.

***

Het is vrijdag en voor dag en dauw sleur ik een karrenvracht valiezen naar beneden.

‘Jullie gaan toch maar drie dagen weg, en geen drie maanden? Of had ik dit verkeerd begrepen?’ vraag ik Eva.

Ze lacht alleen maar. Even later open ik de poort zodat de taxi het domein kan oprijden. Ik wens beide vrouwen een fijne trip en beloof hen nog eens dat ik goed op de kinderen zal letten.

Wanneer ze weg zijn, ga ik weer naar binnen om voor een ontbijt te zorgen. Laat ik ze maar eens trakteren op pannenkoeken. Iedereen gaat hier maar op reis, dus de kinderen en ik hebben ook recht op wat verwennerij. Ook al omdat ze goed naar mijn waarschuwing geluisterd hebben. De voorbije week heb ik ze niet op geflikflooi kunnen betrappen. Toch niet via de camera in hun slaapkamer.

Het deeg is net klaar wanneer ze binnendruppelen. Eerst de tweeling en even later een nog geeuwende Jarno. Ze reageren dolenthousiast wanneer ze merken wat er op het menu staat. Alle drie geven ze me een ochtendkus op mijn wang. Even later zitten we smakelijk te smikkelen.

‘We hebben het rijk de komende dagen voor onszelf,’ zeg ik tussen twee happen door. ‘Is er iets wat jullie willen doen? We kunnen ook eens een uitstapje maken, als jullie willen. Naar de dierentuin of zo.’

Luna snuift minachtend. ‘De zoo is iets voor kinderen.’

Ik wil iets tegenwerpen, maar ze is me voor.

‘Ik heb een beter idee,’ zegt ze met een ondeugende glimlach. ‘Iets spannends! Waarom brengen we die drie dagen eens niet in ons blootje door? Er is niemand die ons kan zien.’

Lola reageert onmiddellijk enthousiast, maar Jarno kijkt me aan, eerst mijn reactie afwachtend alvorens zelf iets te zeggen.

‘Ik denk niet dat jullie moeders hiermee akkoord gaan,’ antwoord ik. ‘Zeker niet met mij erbij.’

‘Maar die zijn er toch niet!’ roept Lola uit. ‘Dat is nu juist het punt. Het is nu of nooit.’

Luna en Lola hebben hierover duidelijk op voorhand al met elkaar gesproken. Nu moet ik zeggen dat dit ook wel een van mijn eigen fantasieën is. Maar nooit kreeg ik de gelegenheid haar ten uitvoer te brengen. Ten tijde van Victor en Adelheid was ik echt nooit alleen thuis. En later ook zelden, toch niet voor een langere periode. Er was wel die tijd vlak na de dood van Victor en Adelheid en voor de verkoop van het kasteel, maar toen was ik in rouw en dus niet in de stemming voor zulke frivoliteiten.

‘Alsjeblieft,’ smeekt Luna. ‘Het gaat heel leuk zijn. En of je nu akkoord gaat of niet, wij doen het sowieso, is het niet, Lola?’

‘Zeker weten!’ antwoordt haar zusje.

Beide staan ze recht, trekken hun pyjama uit en gaan dan doodgemoedereerd weer aan tafel zitten om een nieuwe pannenkoek te pakken. Ik kan het niet laten naar hun ontluikende borstjes te staren. Het is alweer een tijdje geleden dat ik ze zag, behalve dan op mijn computerscherm. Ik wend mijn blik af en kijk naar Jarno.

‘Wat vind jij ervan?’ vraag ik.

‘Euh, ik… ik vind het wel goed. Alleen…’ stamelt de jongen.

‘Alleen wat?’ vraagt Luna scherp.

‘Jullie gaan dan ook de piemel van James zien.’

‘En dan?’ vraagt Lola op haar beurt, zonder te laten blijken dat dit niet de eerste keer zou zijn.

‘Maar hij is volwassen. Dat… dat hoort niet!’ brengt Jarno uit.

‘James heeft niets dat jij niet hebt,’ zegt Luna. ‘Alleen een beetje groter. We beloven dat we niet flauw zullen vallen als we zijn piemel zien.’

Dat ‘een beetje groter’ trekt me eigenlijk over de streep. Opeens wil ik bewijzen dat ik toch wat groter geschapen ben.

‘Als Jarno akkoord gaat, doe ik mee,’ zeg ik.

De meisjes joelen en kijken dan op zo’n manier naar Jarno dat hij ook alle reserves laat varen.

‘We beginnen dus nu,’ zegt Luna. ‘Uit met die kleren!’

Jarno en ik staan gehoorzaam recht en een minuut later staan we poedelnaakt in de keuken. Ik laat mijn blik nog even over de, op enkele schamele sprieten schaamhaar na, kale piemel en balletjes van de jongen glijden, maar neem dan het bord met de pannenkoeken van tafel.

‘Ze zijn ondertussen wat koud geworden,’ zeg ik. ‘Ik zal ze nog even opwarmen.’

En zo ontbijten we verder alsof er niets gebeurd is, maar wel in ons blootje.

***

De rest van de dag doen we wat we anders doen. De kinderen spelen in het zwembad, terwijl ik de afwas doe, de bedden opmaak, hier en daar wat opruim. Het is vreemd om dit naakt te doen, maar het voelt bevrijdend. Een blote butler… De strenge leraren op de butlerschool zouden een hartstilstand krijgen als ze horen hoe ik hun vestimentaire voorschriften tot het uiterste aan mijn laars lap. Af en toe passeer ik de kinderen. Luna en Lola loeren onbeschaamd naar mijn pik. Ik doe dan maar hetzelfde en geef mijn ogen de kost aan hun kleine tietjes en gladde gleufjes. Jarno is aanvankelijk nog wat beschaamd als hij me tegen het lijf loopt. Wanneer hij in de buurt van de meisjes is, zie ik geregeld dat hij een erectie heeft, die hij angstvallig probeert te verbergen. Mijn pik houdt zichzelf gelukkig koest.

Geduldig wacht ik de avond af. Ik weet heus wel wat de tweeling van plan is, maar ik laat hen het initiatief nemen. Het is een spelletje dat zij hebben uitgedacht, dus ik volg hun regels. We installeren ons ’s avonds gewoon voor de tv en kijken naar een komedie. Luna zit naast me, terwijl Lola en Jarno de andere zetel bezetten. De film is nogal flauw. Zelden moeten we lachen en ik betrap me erop dat ik meer om me heen kijk, naar al die naakte lijfjes, dan naar wat er zich op het tv-scherm afspeelt.

Ik voel dat Luna haar warme lichaam wat dichter tegen me aan vlijt. Ik leg mijn arm om haar schouder, terwijl ze met haar hoofd tegen mijn arm leunt. Naar tv kijken doet ze niet meer en ze draait zich wat meer naar me toe. Dan begint haar hand aan een verkenningstocht. Ze wrijft over mijn licht behaarde borst, daarna over mijn buik en dan voel ik haar kleine vingers over mijn pik en ballen gaan. Ze neemt mijn lul stevig vast en begint me langzaam af te rukken. Beetje bij beetje voel ik mijn pik zwellen tot hij fier overeind staat. Ondertussen ligt mijn hand al op haar bevallige kontje.

In de andere zetel zie ik dat Lola en Jarno ons imiteren. De kleine pik van de jongen is al keihard en Lola wrijft er liefdevol over terwijl ze beide aan het zoenen zijn. Om de een of andere reden intrigeert die jonge piemel me, al heb ik nog nooit homoseksuele gedachten gehad. Maar aan de andere kant waren pedofiele gevoelens me tot voor kort ook vreemd, dus hoe goed kan je jezelf eigenlijk wel kennen? Mijn vinger beweegt ondertussen al over het steeds vochtig wordende spleetje van Luna, terwijl we ook aan het tongen zijn geslagen.

Na een tijdje glijdt ze van de zetel af en gaat op haar knieën tussen mijn benen op de vloer zitten. Ze kijkt me zo geil aan, terwijl ze mijn pik nog eens stevig vastgrijpt, dat ik bang ben onmiddellijk klaar te komen. Dan begint ze aan mijn paal en mijn ballen te likken. Ze bevochtigt mijn ganse schacht met haar speeksel.

Ik lonk even opzij en zie dat Lola de ganse piemel van Jarno al in haar mondje gezogen heeft. De jongen heeft zijn ogen gesloten uit puur genot. En zeggen dat ik het op die leeftijd moest doen met wat stiekem gluren in de meisjestoiletten. Maar hij heeft het verdiend, na al die klappen die hij van zijn vader heeft gekregen.

Maar ik concentreer me weer op mijn pik, waarvan de eikel zich nu in de warme vochtige mond van Luna bevindt. Stelselmatig gaat ze dieper, tot mijn paal tot halverwege in haar zit. Slurpend en spinnend begint ze me af te zuigen. Haar tong wentelt zich rond mijn eikel, haar hand knijpt zachtjes in mijn ballen.

Het moet gezegd, ze maakt grote vorderingen. Oefening baart duidelijk kunst en ze pijpt me nu al een pak beter dan de eerste keer. Waar gaat dit eindigen? Tennissers of turnsters worden pas succesvol als ze zich van jongs af aan in hun sport bekwamen. Mocht ooit pijpen een Olympische discipline worden, dan ligt een medaille Luna voor het grijpen. Al zal haar grootste concurrent wellicht haar tweelingzus zijn. Maar waarom dwalen mijn gedachten altijd af? Laat me ten volle van dit heerlijke moment genieten.

‘Neuk me, James!’ hoor ik haar dan met een lief stemmetje smeken.

Ik kijk haar aan, maar twijfel. Ze is tenslotte nog maar twaalf.

‘Ben je zeker?’ vraag ik.

‘Meer dan ooit,’ antwoordt ze hees. ‘En dankzij Jarno zal het nu geen pijn doen.’

‘Dat weet ik niet, hoor,’ waarschuw ik haar. ‘Mijn pik is toch heel wat groter.’

Dit laatste zeg ik niet zonder trots, maar besef dan dat ik hem vergelijk met die van een dertienjarig jongetje dat al een pak meer seksuele ervaring heeft dan ik op die leeftijd. Geen enkele reden dus om zo puberaal te doen.

‘Als je voorzichtig bent, zal het wel lukken,’ oppert het meisje. ‘Ik wil jouw pik, James!’

In mijn vijftigjarige bestaan heb ik die zin nog niet vaak horen uitspreken, tenzij misschien in een pornofilm waarin de groot geschapen en gespierde bink toevallig ook zo heette, maar dit kan ik me niet meer herinneren. Dus ik ga overstag, uiteraard blij dat Luna bleef aandringen, want natuurlijk wil ik haar graag neuken. Maar alleen als ze er zelf van geniet en het niet uitkermt van de pijn.

‘Goed dan,’ zeg ik. ‘Maar laat iets weten zodra je voelt dat het niet gaat. Je moet niet de stoere meid uithangen. Seks zonder genot is zinloos. Heb je na dat voorval met Jarno het nog met hem gedaan?’

Ze schudt haar hoofd. ‘Nee, je vroeg ons om voorzichtig te zijn, dus we hebben het niet meer gedurfd,’ antwoordt ze. ‘Maar nu wil ik het doen met iemand met meer ervaring.’

Ze draait haar hoofd naar Jarno. Hij zit weer naast Lola in de zetel en ze volgen ons gesprek.

‘Jarno, niet boos zijn,’ zegt ze tegen hem. ‘Je mag me daarna zoveel neuken als je wilt.’

De jongen glimlacht. Waarschijnlijk denkt hij dat hij in het paradijs terecht is gekomen. Dat gevoel heb ik zelf ook, eerlijk gezegd. Ik ga languit in de zetel liggen.

‘Kom maar op me zitten,’ zeg ik haar. ‘Op die manier heb je alles zelf in de hand en kan je onmiddellijk stoppen wanneer het niet meer gaat.’

Ik hou met een hand mijn pik omhoog, terwijl ze op mijn dijen gaat zitten. Dan brengt ze haar bekken wat naar omhoog en schuift ze een beetje naar voren, zodat haar hongerige kutje zich vlak boven mijn paal bevindt. Voorzichtig laat ze zich zakken tot haar spleetje tegen mijn eikel drukt.

Beetje bij beetje schuift mijn pik tussen haar smalle schaamlipjes. Ze is zo smal dat ik vrees dat het nooit zal lukken. Haar gezicht staat ernstig, maar ze lijkt me nog geen pijn te hebben. Na elke paar centimeter wacht ze even, om aan het gevoel te wennen. De vochtige hitte van haar kutje en het beklemmende gevoel van het nauwe gaatje is met niets te beschrijven. Luna ademt steeds luider.

‘Gaat het nog?’ vraag ik.

Ze knikt alleen maar en laat zich nog wat verder zakken. Dan voel ik dat ze niet meer dieper kan. Driekwart van mijn pik zit in haar twaalfjarig kutje. Ik had nooit gedacht dat zoiets überhaupt mogelijk was. Ze kijkt me verhit aan, met een gelukzalige glimlach op haar gezicht.

Ik kijk even naar de andere zetel en verwacht dat ze ademloos naar ons geile spelletje zitten te kijken. Maar Lola ligt al op haar rug in de zetel en Jarno staat op het punt zijn stijve piemel in haar jonge spleetje te stoten.

‘Jarno!’ roep ik verschrikt uit. ‘Je weet toch wat er met Luna is gebeurd! Lola is daar nog niet klaar voor.’

Ik hoor Luna lachen. Ze zit daar nog steeds met mijn kloppende pik diep in haar verschroeiende kutje, maar wacht nog even om te beginnen neuken.

‘Dat is ze wel, hoor,’ zegt ze. ‘Weet je nog dat ik je om een tweede pijnstiller vroeg? Die was niet voor mij. Wij zijn een tweeling, dus er mogen geen verschillen tussen ons zijn. Dus heb ik haar maagdenvliesje zelf gescheurd. Diezelfde nacht nog. Sorry dat je de volgende dag misschien een wortel miste in de voorraadkamer,’ voegt ze er met een ondeugende glimlach aan toe.

Die meisjes blijven me verbazen. Wat ga ik hier nog allemaal beleven? Maar nog voor ik iets kan zeggen, al lig ik hier even met mijn mond vol tanden na deze verrassende ontboezeming, begint ze langzaam haar bekken te bewegen. Kreunend berijdt ze me en hoezeer ik ook genoot van mijn neukpartijen met Vanessa en Eva, het gevoel om mijn pik in zo’n jong en smal kutje te hebben, is simpelweg zalig.

Ondertussen zie, en vooral hoor ik hoe Lola stevig wordt genomen door Jarno. Hij laat er geen gras over groeien en beukt zijn jeugdige pik in haar sappige spleetje. Lola wrijft luid ademend over haar prille tietjes en wanneer ik opkijk, zie ik dat Luna hetzelfde doet. Haar ogen zijn gesloten, terwijl ze steeds sneller op en neer stuitert. Dan brengt ze een hand naar haar klitje en begint er driftig over te wrijven.

Op de achtergrond hoor ik Lola haar orgasme luid uitschreeuwen, maar ook Luna is bijna op dat punt beland. Haar lichaam begint steeds harder te stuiptrekken. Ze stopt even met neuken en ik voel hoe haar kutje mijn pik nog steviger omklemt dan ervoor. Dan komt ook zij luid kermend klaar. Ik laat haar even op adem komen. Het zweet gutst van haar geil glimmende lichaam.

Dan hoor ik Jarno kermen en zie hoe hij schokkend het kutje van Lola vol spuit die een verrast gilletje slaakt. Wanneer hij zijn krimpende lul uit haar spleetje haalt, zie ik zijn zaad uit haar gaatje druipen. Hopelijk lukt het me morgen om die spermavlekken van de zetel te krijgen. Als butler denk je constant aan zulke zaken, zelfs met je pik diep in een twaalfjarig kutje. Luna beweegt al opnieuw hitsig op en neer.

‘Ik wil dat je ook in me klaarkomt,’ hijgt ze.

Het duurt niet lang meer tot ik mijn pik voel verkrampen. Kreunend begin ik te spuiten, de ene straal na de andere, diep in haar kut. Luna brengt haar bekken omhoog zodat mijn pik uit haar gleufje floept. Er stroomt onmiddellijk een ganse lading sperma uit haar kutje, recht op mijn nog druipende lul.

Dan gaat ze weer op de vloer op haar knieën zitten en begint smakkend al dat zaad van mijn pik te likken. Ze neemt hem af en toe weer in haar mond om er de laatste druppels uit te zuigen. Wanneer ze weer naast me komt zitten, is mijn lul brandschoon. Zwijgend blijven we alle vier een tijdje nagenieten.

‘Kom, neem nu maar allemaal een douche, en daarna bedtijd,’ verbreek ik na een tijdje de stilte.

‘Mogen we allemaal in het grote bed slapen?’ vraagt Luna. ‘Het is groot genoeg voor ons vieren.’

‘Het is goed,’ antwoord ik. ‘Maar wel slapen, begrepen?’

‘Tuurlijk, we zijn moe, hoor!’ zegt het meisje met een knipoog.

En zo liggen we een kwartier later allemaal in de slaapkamer van Eva. En van Margot, moet ik er nu bij zeggen. Nog steeds poedelnaakt, natuurlijk. Het is een zwoele nacht, dus onze naar zeep ruikende lichamen laten we onbedekt. De kinderen vallen al snel in slaap, terwijl ik nog even nageniet van al die jonge lichamen vlak naast mij. Dan sluit ook ik mijn ogen.

***

Onder een verzengende zon zwem ik zonder zorgen zalig in zee. Ik ben naakt en draag een snorkel, zodat ik de kleurrijke vissen in het heldere water kan bewonderen. Dit is duidelijk niet de Noordzee. Plots zie ik een wat grotere vis op me af zwemmen. Hij heeft de omvang van een snoek. Zijn gelukkig tandeloze bek gaat geluidloos open en dicht. Het is een wat vreemde vis, hij lijkt wel mensenlippen te hebben. Dan duikt hij naar mijn kruis en ik voel hoe hij mijn pik in zijn mond neemt.

Met een schok word ik wakker. Wat een rare droom! Maar het vochtige gevoel aan mijn pik blijft. Ik heb toch niet… Dan merk ik dat Luna en Lola hartstochtelijk aan mijn ochtenderectie aan het likken en zuigen zijn.

‘Ook een goedemorgen!’ begroet ik hen lachend.

Ze mompelen iets onverstaanbaar omdat ze respectievelijk mijn lul en een bal in hun mond hebben.

‘H… hallo!’ hoor ik naast me.

Daar zit Jarno, stevig rukkend aan zijn stijve piemel. Ik kijk er begerig naar.

‘Kom eens hier, jongen,’ zeg ik. ‘Ga op je knieën naast mijn hoofd zitten.’

De knul aarzelt enigszins verrassend niet. Ik leg nog een extra kussen onder mijn hoofd zodat ik beter bij zijn piemel kan en zuig hem dan hongerig in mijn mond. Nog niet zo lang geleden zou het me volkomen afgestoten hebben, maar nu pijp ik voor het eerst een pik en het voelt geweldig.

‘Wat geil!’ hoor ik een van de meisjes zeggen, Luna hoogstwaarschijnlijk.

Met beide handen wrijf ik over de smalle billen van de jongen en druk even met een vinger tegen zijn kontgaatje. Hij kreunt even. Tussen het pijpen door lik ik af en toe aan zijn gladde kleine scrotum.

‘James, mag ik nu met je neuken?’ hoor ik een kinderstemmetje vragen.

Ik check even haar tietjes, zie geen sproetje, dus het is Lola die deze smeekbede aan me richt.

‘Zeker, meisje,’ zeg ik, terwijl ik de van mijn speeksel glibberige piemel van Jarno uit mijn mond haal. ‘Ga maar op je rug liggen.’

Behoedzaam kruip ik op haar. Ik ben niet van de zwaarste, maar ben toch maar voorzichtig met al die tengere lijfjes. We tongkussen nog even en dan breng ik mijn pik tot aan haar smalle opening. Langzaam laat ik hem naar binnen glijden, steeds dieper. Nauwgezet hou ik haar gezicht in het oog, maar ik zie geen grimas van de pijn, al kreunt ze wel zachtjes telkens er meer pik in haar kutje schuift. Opnieuw verrast het me dat mijn paal zo ver in haar smalle spleetje geraakt.

‘Oh, James, dat voelt geweldig!’ kermt het meisje. ‘Neuk me, James!’

Langzaam begin ik mijn pik op en neer te bewegen. Het voelt anders dan gisteren bij Luna, want toen was zij het die me bereed. Nu moet ik zelf aan de slag en eerlijk gezegd, het bevalt me beter. Ik merk al snel dat ze wat kan hebben, dus ik begin haar steeds sneller en harder te neuken. Ze kermt het uit van genot, terwijl ze met gesloten ogen aan haar tepeltjes trekt.

Naast me zit Luna op handen en knieën, met haar kleine kontje uitnodigend naar achter gestoken. Jarno is achter haar gaan staan en ramt zijn stijve piemel hard in haar kutje. Zulke ochtendgymnastiek zouden we elke dag moeten doen. Van gebrek aan motivatie zou dan nooit meer sprake zijn. Lola heeft nu een hand naar haar klitje gebracht en terwijl ik mijn pik steeds harder in haar stoot, wrijft ze driftig, steeds sneller ademend, over haar gevoelige knopje.

‘Neuk me in mijn kont, Jarno!’ hoor ik Luna opeens roepen.

De jongen twijfelt niet en brengt zijn pik wat hoger. Met wat moeite en met behulp van wat speeksel verdwijnt zijn piemel daarna in haar aars. Luna en Jarno kreunen tegelijk door het gevoel dat dit hen beide bezorgt. Terwijl de jongen zijn pik in haar holletje ramt, begint ook Luna, met een arm onder haar, haar klitje te verwennen.

Ik zie aan Lola dat ze het niet meer houdt. Ze kermt steeds luider en opeens komt ze met een langgerekte schreeuw klaar. Ze is werkelijk buiten adem en ik laat haar even bekomen vooraleer ik haar verder neuk. Dan is het de beurt aan haar zusje om al even luidruchtig haar orgasme te beleven.

Maar Jarno is minder meelevend, en blijft zijn pik met volle kracht in haar aars beuken. Tot zijn gezicht verstrakt en hij kermend het kontje van Luna vult met zijn sperma. Dit is voor mij het sein om me weer in de beweging te zetten. Lola is zo vochtig dat mijn pik soppende geluiden begint te maken. En dan voel ik dat ook ik ga klaarkomen.

‘Waar wil je het?’ vraag ik hoffelijk.

‘Op mijn gezicht,’ antwoordt ze verhit.

Ik haal mijn pik uit haar druipende spleet en ga zo over haar liggen dat mijn pik zich vlak boven haar gezichtje bevindt. Ik ruk me nog enkele keren aan mijn pulserende pik en spuit dan kermend zes, zeven, acht stralen dikke kwakken sperma op haar gezicht en in haar mond die ze gulzig heeft geopend. Ik laat me wat zakken zodat ze mijn nog zaad lekkende lul in haar mond kan nemen. Dan rol ik me voldaan van haar af.

Maar Luna neemt al snel mijn plaats in en begint haar tweelingzusje op haar mond te kussen en het sperma uit haar mond te zuigen en van haar druipende gezicht te likken. Die meisjes zijn gewoon onverzadigbare jonge seksprinsessen.

‘Was dat zaad voldoende als ontbijt, of willen jullie nog broodjes?’ vraag ik lachend.

Ze schateren het uit en zeggen uiteindelijk dat ze rammelen van de honger.

‘Goed, maar laat me eerst een douche nemen en doen jullie maar hetzelfde.’

Aan tafel druk ik ze nog eens op het hart om over alles wat er is gebeurd en nog zal gebeuren zolang Eva en Margot weg zijn, absoluut te zwijgen.

‘Ik kom anders serieus in de problemen,’ laat ik hen ernstig weten. ‘En dat willen jullie toch niet?’

Ze schudden alle drie hun hoofd.

‘Prima!’ reageer ik. ‘Ik vertrouw jullie wel, hoor, maar ik wilde nogmaals de importantie van discretie onderstrepen.’

‘Jij praat soms echt raar, James,’ lacht Luna. ‘De importantie van discretie,’ vervolgt ze, daarbij mijn stem proberend na te doen. Lola en Jarno gieren het uit. Ook ik moet lachen.

‘Het is al goed,’ zeg ik. ‘Ik zal mijn taalgebruik voortaan aan mijn doelpubliek aanpassen. Maar zolang jullie maar begrijpen wat ik bedoel.’

‘Wat gaan we vandaag doen?’ wil Lola weten.

Luna kijkt me geil aan, maar ik roep haar tot de orde.

‘Laten we onze seksspelletjes beperken tot ’s avonds en ’s morgens,’ zeg ik. ‘Zo kunnen jullie lichamen wat bekomen. En op die manier hebben we telkens iets om naar uit te kijken. Ik ga hier nog wat opruimen. Doen jullie maar wat jullie willen. Namiddag moet ik in stad boodschappen gaan doen. Als jullie daar zin in hebben, dan mogen jullie mee. Misschien kunnen we daarna nog een filmpje meepikken in de bioscoop.’

‘Ja, een geweldig idee,’ kirt Luna en ook Lola en Jarno zien dit helemaal zitten.

‘Wel niet vergeten jullie kleren aan te trekken voor we vertrekken. Anders gaan we wat bekijks hebben,’ zeg ik lachend.

Die avond doen we niet eens de moeite om tv te kijken en trekken al vroeg naar het grote bed. We zoenen, likken, pijpen met volle overgave. Luna wil eens iets nieuws proberen en wilt twee pikken in haar. Dus terwijl ze op me zit, mijn paal diep in haar smal kutje, ramt Jarno zijn stijve piemel in haar aars. Ondertussen likt ze kreunend het gladde gleufje van Lola die op haar gezicht is gaan zitten. Nadat de meisjes hun orgasmes hebben uitgeschreeuwd, spuiten Jarno en ik kermend de gaatjes vol die we penetreerden.

De volgende ochtend wil Lola dit ook eens proberen, maar ze vraagt dat ik haar aars neuk in plaats van Jarno. Ik rommel wat in de laden van het nachtkastje van Eva, maar vind helaas geen glijmiddel. Zonder zulk een goedje vrees ik dat het te pijnlijk is voor het meisje.

‘En met boter dan?’ oppert ze.

Maar ik hou er niet van om met voedsel te spelen, terwijl zovele plaatsen in de wereld met honger kampen. Dat Luna haar zusje ontmaagde met een wortel zit me nog steeds niet lekker. Ik vraag me trouwens af wat ze er daarna mee gedaan hebben. Hem opgesmikkeld, weggegooid of gewoon in de voorraadkamer teruggelegd bij de rest? Dus heeft Jarno opnieuw de eer en het genoegen haar anaal te nemen.

En dan is het weer avond.

‘Dit wordt helaas voorlopig de laatste keer,’ zeg ik met spijt in het hart. ‘Morgenmiddag komen jullie moeders terug, en ik wil er zeker van zijn dat alle sporen van wat we hebben uitgespookt, zijn uitgewist. Dit wil zeggen de kamers verluchten, het beddengoed verschonen, nog eens overal controleren of er geen spermavlekken zijn achtergebleven.’

‘Maar we krijgen daarna toch nog kansen?’ vraagt Luna ongerust.

‘Misschien, maar dat zal niet zo eenvoudig zijn,’ reageer ik. ‘Het kan gemakkelijk nog weken, zo niet langer duren voordat we het huis weer eens voor onszelf hebben. Al bestaat de kans dat Eva en Margot nog eens een citytrip gaan maken, natuurlijk.’

‘En stiekem in het tuinhuisje?’ oppert Lola. ‘Daar komt bijna niemand, behalve Tobias, maar dat is maar een paar keer per week.’

‘‘Bijna niemand’ is niet goed genoeg,’ zeg ik. ‘Het risico is te groot. Als we betrapt worden, is alles om zeep. Ik word ontslagen en beland waarschijnlijk in de nor. En Margot en Jarno vertrekken dan ook misschien. Een veel te hoge prijs.’

We blijven wat beteuterd zwijgend op het bed zitten. Maar dan klap ik in mijn handen.

‘Kom op, ik ben er zeker van dat er nog kansen genoeg komen,’ verbreek ik de stilte. ‘Laten we maar volop genieten van deze laatste avond. Wat zijn jullie wensen voor vannacht?’

Luna kijkt Lola even aan. ‘Wij hebben een speciaal verzoek,’ zegt ze dan met een ondeugende glimlach. ‘We zouden eens willen zien hoe jullie elkaar pijpen.’

Zowel Jarno en ik kijken de meisjes ongelovig aan.

‘Luna,’ begin ik. ‘Ik weet niet…’

‘Oh, komaan!’ roept Lola uit. ‘Jullie hebben toch ook gezien hoe wij elkaars kutje likten. Dus nu hebben we het recht om naar iets soortgelijks te kijken.’

Ze heeft wel een punt, natuurlijk. En bovendien heb ik Jarno al eens gepijpt. Maar ik weet niet of de jongen bereid is hetzelfde met mij te doen. Maar dan zie ik dat zijn piemel alweer keihard is. Het idee windt hem blijkbaar op.

‘Jarno, ga je ermee akkoord?’ vraag ik. Hij knikt zwijgend. De meisjes juichen uitgelaten.

‘En tot het einde, hoor!’ roept Luna.

Ik ga plat op het bed liggen en Jarno kruipt omgekeerd op me, zodat zijn stijve piemel tegen mijn mond drukt. Slurpend zuig ik hem naar binnen en begin hem te pijpen. Ik voel Jarno nog even aarzelen. Hij rukt me eerst nog gewoon even af, maar na wat aanmoedigingen van de meisjes neemt hij mijn eikel dan toch in zijn mond. Dan begint hij me af te zuigen, mijn pik steeds dieper in zijn mond nemend.

Ik draai mijn hoofd even en zie dat de tweelingzusjes op dezelfde manier als wij op elkaar liggen en hun tongetjes over elkaars klitjes laten dartelen. Ze laten het niet na om de haverklap onze richting op te kijken, nieuwsgierig naar hoe wij het ervan af brengen. Blijkbaar zien vrouwen even graag homoseks als mannen lesbische likpartijen. Ik vind het heerlijk om aan de smalle, maar stevige piemel van Jarno te zuigen. Af en toe zuig ik aan zijn balletjes en na een tijdje doet hij hetzelfde bij mij.

Met beide handen wrijf ik over zijn strakke billen en dan kan ik zijn kontgaatje niet langer negeren. Eraan likken gaat me wat te ver. Dit deed ik ook nog niet met de meisjes, bang voor de smaak ervan. Dus masseer ik het pulserende gaatje met een wijsvinger. Ik hoor Jarno lichtjes kreunen. Dan druk ik wat harder en stoot mijn vinger beetje bij beetje in zijn klemmende aars tot hij er helemaal inzit. Terwijl ik hem nog steeds hartstochtelijk pijp, begin ik hem nu ook wild te vingeren. Het gekerm van de jongen wordt steeds luider. Dan voel ik ook zijn vinger mijn anus binnenglijden. Oh, wat voelt dit heerlijk. De meisjes worden ook steeds luidruchtiger, dus ik lonk nog eens opzij. Ook zij vingeren nu enthousiast elkaars kontgaatje, ons goede voorbeeld volgend.

Ik ram mijn vinger steeds harder in de krappe opening. Dan voel ik zijn pik plots samentrekken en kermend vult hij mijn mond met zijn smakelijke zoutige zaad. Ik slik alles gretig door en blijf aan zijn piemel zuigen tot er niets meer uit komt. Dit schouwspel moet de meisjes danig opgewonden hebben, want ook zij komen, simultaan, luid schreeuwend klaar. Ik zie dat het gezichtje van Luna kletsnat is van het geil dat uit het kutje van haar zusje sijpelt.

Dit zicht brengt me ook over de rand. Ik waarschuw Jarno, maar hij houdt mijn kloppende pik keurig in zijn mond. Kermend en schokkend begin ik te spuiten. Moedig probeert hij zoveel mogelijk door te slikken, maar het is te veel. Mijn romige sperma begint uit zijn mondhoeken te stromen. Luna en Lola snellen hem ter hulp en gedrieën likken en zuigen ze mijn krimpende pik proper. Uitgeput gaan we naast elkaar op bed liggen en zonder ons op te frissen vallen we in slaap.

Naar deel 7…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.6 / 5. Aantal stemmen: 5

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?