Geil dochtertje

4.4
(37)

Door: Get

Ik ben een man van 67 jaar en al 39 jaar getrouwd. We hebben een dochter van 37. We zijn een heel hecht gezinnetje en samen beleven we veel seks met elkaar, ook met mijn dochter. Het is allemaal lang geleden begonnen. Dit is mijn verhaal.

Mijn vrouw had haar benen lekker wijd gespreid en ik was lekker aan haar haarloze kutje aan het liken. Zij had het graag en ik deed het graag. Maar blijkbaar had mijn vrouw iets te hard gekreund, want plots hoorde we een stemmetje dat vroeg wat we aan het doen waren. We keken op en zagen ons, toen 7-jarige, dochtertje in de deuropening staan.
“Wat doen jullie?” vroeg ze nog eens. Mijn vrouw antwoorde:
“Papa is aan mijn plassertje aan het liken.”
“Waarom?” vroeg onze kleine meid.

“Omdat mama dat graag heeft,” ging mijn vrouw verder, “en papa doet dat graag.”
“Waarom?” vroeg het kleintje weer.
“Wel,” zei men vrouw, “als papa dat doet, dan kriebelt het zo lekker in mijn buik. Zal papa dat eens bij jou doen? Dan voel je ook eens hoe het in jouw buikje kriebelt. Kom bij ons op bed dan zal hij het bij jou doen.” Ons kleine meisje kwam bij ons op bed en mijn vrouw zei:
“Doe je beentjes open en je japonnetje omhoog.” En mijn vrouw nam haar japonnetje en trok het over haar buikje.

Ik keek nu anders naar mijn dochtertje dan gisteren. Ik zag haar dikwijls naakt als ik haar waste, maar nu was het anders. Ik zou dat kleine kutje likken. Dus ik verplaatste me tussen haar beentjes en zei haar dat ze niet bang hoefde te zijn en dat het geen pijn zou doen. Ze deed haar benen verder uit elkaar en ik zag haar jonge maagdelijke kutje dat een beetje open ging, omdat ze haar benen zo ver opende. Ik boog voorover en zoende haar jonge spleetje en likte rond haar kutje. Langzaam liet ik mijn tong over haar schaamlipjes glijden en ze giechelde een beetje. Ze zei tegen haar mama dat het inderdaad kriebelde in haar buikje. Ik likte langzaam tussen haar lipjes en voelde de warmte van haar jeugdige spleetje. En ja hoor, ze werd een beetje nat zodat ik nu haar jonge sapjes kon oplikken. Ze zei:
“Ho mama, dat kriebelt.” Maar het was ik die haar likte. Mijn vrouw zei:
“Als je wilt dat papa zo met je spelt, dan vraag je hem dat gewoon. En dan kan jij met papa spleen. Papa speelt graag met jou.”
“Ik vind het leuk,” zei ze.

En zo gebeurde het dat ik elke dag mijn lieve, kleine meid likte. Soms vroeg ze het gewoon, ze vond dat de normaalste zaak dat ik haar likte. Dan vroeg ze:
“Papa, wil je mij nog eens likken aan mijn muisje?” En dan deed ik dat. En ze greep dan altijd in mijn kruis en kneep zacht in mijn ballen en penis. Die werd door haar erg stijf. Mama heeft haar laten zien wat ze dan kan doen met mijn stijve lul en dat deed ze dan ook. Ze haalde hem uit mijn broek en speelde er mee tot ik klaar kwam. Dan giechelde ze altijd omdat mijn straal sperma er hard uitkwam en over haar handjes stroomde en ook soms weleens in haar gezichtje. Ze likte dan altijd haar lippen als dat gebeurde en ze vond er ook niets vies aan. En ze likte ook wel eens aan haar vingertjes als ze nat waren van mijn sperma, en als ik dan vroeg of ze dat lekker vond antwoorde ze met een bevestigende ja. En toch heeft ze mij toen nog niet echt gepijpt. Ze zoende wel eens mijn eikel en gaf er soms likjes aan maar verder ging ze niet. Ze nam hem niet in jaar mondje wat ik wel erg graag zou willen. Ik zei haar dat ook, en dan zei ze: nu nog niet. Dus ik wachtte geduldig af.

Maar een paar dagen later, we sliepen na een avond lekkere seks met mijn twee lekkere kutjes met zijn drieën in bed. Ik werd midden in de nacht gewekt door een heerlijk gevoel en ik merkte dat mijn kleine meisje mijn lul in haar mondje had en lekker aan het zuigen was. Ik liet merken dat ik wakker was en ze stopte. Ik zei haar dat ze rustig mag verder doen en ik zou haar teken geven als ik zou klaarkomen. Dan kon ze mijn erg harde lul uit haar mond halen. Maar de verrassing was groot toen ze zei dat ik in haar mondje mocht spuiten. Ze wou proberen om mijn zaad te slikken. Ze nam mij terug in haar warme mondje en masturbeerde me terwijl ze lekker aan mijn eikel begon te zuigen.
“Liefje,” zei ik, “dat doe je lekker.” En al snel voelde ik mijn zaad opborrelen en ik spoot alles in haar mondje. Ze had moeite om alles te slikken maar deed het toch. Ze moest even kokhalzen maar ze slikte alles door. Ze kroop op mijn borst en samen vielen we zo in slaap.

‘s Morgens waren we alle drie wakker en ik vertelde aan mijn vrouw wat ze gedaan had afgelopen nacht.
“Zo,” zei mijn vrouw, “en vond je het lekker?” Onze dochter bloosde een beetje en zei dat ze dat heel lekker vond.
“Zal ik het nog eens doen?”
“Dat wil ik wel eens zien,” zei mijn vrouw want ze geloofde het niet zo erg. Ons kleintje kroop tussen mijn benen en keek naar mijn ochtendstijve lul, nam hem in haar handjes en boog voorover. Haar mondje ging open en ze nam hem tussen haar warme lipjes en begon net zoals afgelopen nacht er lekker aan te zuigen en likken. En wederom voelde ik mijn zaad borrelen in mijn ballen en ik spoot met grote kracht mijn sperma in haar kleine mondje en opnieuw begon ze even te kokhalzen maar slaagde er in om al mijn sperma door te slikken. Mama zei haar dat ze heel trots is op haar kleine meisje omdat ze alle zaad van haar papa kon slikken. Ik trok haar boven op mij zodat ze nu met haar muisje boven mijn mond zat en ik begon haar lekker te liken. Ze kreunde luid en ze zei steeds hoe lekker ze het vond en gretig deed ik Voort. Haar lijfje schokte en beefde onder mijn gelik en alle sapjes die uit haar kwamen likte ik graag op. Ze nam mijn hoofd vast en drukte haar kleine lekkere muisje stevig tegen mijn mond.
“Ho papa, dat is zo lekker,” zei ze. Mijn vrouw was ondertussen lekker aan mijn lul aan het zuigen en ik spoot al mijn warme zaad diep in haar keel. Ze zoog letterlijk alle zaad uit mijn ballen. Onze dochter kon het blijkbaar niet meer houden, gleed van mijn gezicht en liet zich naast mij vallen op het bed en keek naar haar mama die mijn lul diep in haar mond had en leeg zoog. Wat een ervaring.

Enkele dagen later zaten we aan de ontbijt tafel in onze pyjama. We moesten ons nog klaarmaken voor school en werk. Ons kleintje kroop onder tafel en ik voelde haar handjes op mijn knieën die ze open duwde. Ze kroop ertussen en begon mijn ballen te strelen. Ze haalde mijn lul uit men pyjamabroek en nam hem in haar mondje en begon mij lekker te pijpen. Al snel kwam ik klaar want dit is ongelooflijk geil, je kleine meisje die je onder de tafel lekker pijpt. Ze had alles doorgeslikt, kwam onder tafel vandaan en ze zei dank u tegen mij. Mama vroeg haar, waarom ze dank u zei tegen mij en ze antwoordde:
“Omdat papa zijn zaad aan mij heeft gegeven deze morgen.” We zeiden tegen haar dat ze dat altijd kon krijgen, wanneer ze maar wou.
“Ik wil dat elke morgen doen met papa,” zei ze, en zo gebeurde het elke dag.

Onze dochter is nu 9 jaar. We lagen samen in bed, gezellig met ons drieën. Ik ging tussen de benen van mijn vrouw zitten, op mijn knieën en duwde mijn lul langzaam in haar. Hij gleed lekker bij haar naar binnen. Ons kleintje keek ernaar en vroeg mij om dat ook eens met haar te doen, want ze wou mijn lul ook wel eens in haar. Mijn vrouw zei tegen mij om mijn lul eens tussen haar lipjes te steken tegen haar gaatje. Dan zou zij me masturberen en zou ik klaarkomen tussen haar schaamlipjes tegen haar openingetje. Zo deden we het dan maar. Toen ik hevig klaarkwam, stootte ik even te hard en, door haar nu wel erg natte muisje, gleed mijn eikel in haar gaatje. Ze gilde even en ik hield me stil, met mijn eikel nog steeds in haar. Ik had het gevoel of mijn lul werd afgeknepen, zo nauw is ze. Mama keek hoe ik mijn eikel in haar had steken en ze begon haar kleine tepeltjes te strelen. Ze begon te kreunen en haar heupjes gingen langzaam heen en weer met mijn eikel nog steeds in haar, erg langzaam begon ik zelf ook te bewegen en pompte mijn eikel op en neer in haar gaatje.
“Doet het pijn?” vroeg ik haar.
“Neen,” zei ze en ik deed verder met mijn beweging en ik merkte dat er bloed aan te pas kwam: ik heb haar dus ontmaagd. Mama zei haar dat ze nu een groot meisje is en dat ze nu veel vaker mijn penis in haar muisje kan hebben.
“Het is zo lekker,” zei ons dochtertje, en mijn lul gleed een beetje dieper in haar. Ik vond het zeer lekker, zo’n klein gaatje om te neuken. En al spoedig zou ik een tweede keer klaarkomen. Ik zei dat ook en ons kleintje zei:
“O ja papa, doe het!” En mijn vrouw zei:
“Ja, geef het aan haar. Laat haar eens voelen hoe lekker dat is.” En door die geile woorden van vrouw en dochter begon ik al mijn zaad nu in ons kleine meisje te spuiten. Straal na straal spoot ik in haar buikje.

Ik trok me terug uit haar en het zaad gemengd met bloed kwam uit haar gelopen. Mijn vrouw nam de handdoek die we steeds hebben klaarliggen en duwde die tussen haar beentjes om de lekkage op te vangen en weg te vegen. Ze vroeg mij,
“Gaan we dat nu altijd zo doen, papa?”  ik zei haar dat ik dat vaak zou doen. Ze ging op haar knietjes zitten en omhelsde mij stevig en zei tegen ons dat ze dat erg graag zou hebben. Ze nam mijn nog steeds harde lul en vroeg,
“Doe het nog eens,” en ze ging weer op haar rug liggen met haar beentjes ver open. En voor de tweede keer duwde ik mijn eikel in haar jonge kutje. Het is echt een heerlijk gevoel. En voor de tweede keer spoot ik al mijn zaad in haar, geweldig is het. Haar sneetje was nu behoorlijk glibberig en ik vroeg haar:
“Zal ik eens proberen of ik dieper in je kan?”
“Ja,” zei ze.
“Als het pijn doet, zeg het. Dan stop ik.”
“ok, ja papa.” Dus ik duwde nu iets steviger door en mijn lul gleed een klein beetje dieper, ze hield haar adem in en zuchtte dan diep en zei:
“Ja papa, doe voort,” en ik trok mijn lul uit haar en duwde hem weer naar binnen. Weer een beetje dieper. Ik neukte haar nu dieper dan daarjuist en ik voelde echt hoe mijn lul in dat nauwe gaatje dieper ging.
“Ho papa, ja niet stoppen,” kreunde ze en bij elke stoot gleed ik iets dieper in dat kleine nauwe gaatje naar binnen. Mijn vrouw vond het echt een geil gebeuren en vingerde haarzelf. Ik neukte ons dochtertje langzaam en diep. Ik voelde dat ik weer zou komen en ik kreunde zelf ook harder dan gewoonlijk en voor de tweede keer op rij spoot ik haar vol met mijn warme zaad. Ze stootte haar bekken zo hard naar boven dat mijn lul in een keer volledig in haar kutje stak. Haar kontje zakte weer op bed en ik volgde, want ik wou mijn lul volledig in haar houden. Ze gilde een beetje en kreunde dat ze dat zo lekker vond dat ze hem er de hele dag in wou houden. En zo gebeurde het dat ik regelmatig wakker werd met mijn ochtendstijve lul in haar kleine mondje, ze houdt enorm veel van pijpen.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.4 / 5. Aantal stemmen: 37

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Geil dochtertje”

  1. Wat een zalig en sympathiek verhaal. Het komt zo natuurlijk over allemaal. Seks als iets heel natuurlijks, waar je allemaal van genieten kunt. Dit verhaal zal ik vast nog vaker lezen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *